ARKIVFUNN


Tok en titt i arkivet på bloggen for å se etter litt inspirasjon da jeg fant dette bildet fra september i fjor. Liker det faktisk veldig godt, selv om neglelakken irriterer meg litt da, haha. 

– Hva syns dere om bildet?

TUESDAY…

Haha, dette har vært en skikkelig slapp tirsdag for min del. Var jo på skolen og sånn, men har vært utrolig trøtt i hele dag og har egentlig bare lengtet hjem til senga mi og kosedressen hele skoledagen. Så der har jeg da blitt i kveld, med litt tv-serier, slasking, is, blogger, og enda mer slasking. 

Caroline Maria la jo ut et tips isted for hvordan man lager kollasjer på pixlr.com, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve ut det, siden jeg aldri bruker den nettsiden. Det endte da opp med nok en selvdigger-kollasj, hehe. Neida, men syns det er bra at det finnes nettsteder hvor man også kan redigere bilder uten å måtte laste ned et program og lære seg det. 

– Hva syns dere? 

LONGBOARDING
I dag sto jeg på longboard for første gang! Ok da, jeg har prøvd et par ganger før, men da har jeg måttet holde meg fast i noen andre, haha. Men i dag klarte jeg det altså heelt alene! Jeg har ikke akkurat den beste balansen, så det er egentlig ganske bra for meg å være. Ellers har jeg tilbragt kvelden med Andrea, Emte og Anna, veldig koselig! Bildene ovenfor er forresten tatt med iPhonen, derfor er de så dårlige, men jeg måtte jo dokumentere det da ;)

– Har du prøvd longboard før?
– Hva har du gjort i dag? 

Husk spørsmålsrunden her!

OUTFIT 270812

Genser Bik Bok
Jakke Massimo Dutti
Skinntights/bukse Bik Bok
Veske Topshop 

Beklager om jeg blendet dere med min hvite hudfargeXD

I dag var jeg i skikkelig høstmodus, så da ble det dette veldig enkle antrekket! Det ble forsåvidt veldig fint vær utover dagen da, men det har vært ganske kaldt, så det passet egentlig perfekt. 

Nå i kveld var egentlig planen å dra på trening, men det dropper jeg for å være ute med venner i fineværet istedenfor. Det frister mye mer å være ute i dette været enn å svette inne på et treningssenter, hehe. 

– Hva syns dere om antrekket?

FALL FASHION

Fall Fashion

 

Fikk spørsmål på spørsmålsrunden om favorittrenden i høst og tenkte jeg kunne ta det i eget innlegg. Men det har seg sånn at jeg klarer ikke å velge kun én som er favoritten min. Nå i høst elsker jeg den militære stilen, spesielt militærjakken som jeg har planer om å skaffe meg en av selv. Jeg elsker også burgunder, i form av topper, gensere og bukser. Capen er, som i fjor, også veldig populær, og jeg har planer om å bruke min masse. Jeg liker også veldig godt “tulipan”-toppene og peplum-skjørtene. Jeg prøvde en sånn tulipan-topp på Gina Tricot, men syntes ikke det passet figuren min, så det er jo synd da. Men det er mange det er veldig fint på! Ellers er det mye annet jeg liker godt også, men dette er altså det jeg liker best nå i høst. 
– Hva er deres favoritter denne høsten?
Husk spørsmålsrunden her!

TGIF
Endelig fredag og helg! Ikke at vi har hatt en veldig hard uke, men det er jo alltid uvant å skulle begynne å stå opp tidlig osv igjen. I dag fikk vi installert Adobe Master Collection CS6, det vil si helt nyeste Photoshop, Premiere Pro osv. Har hittil bare testet ut Photoshop og Bridge, og det virker bra selv om det er litt uvant siden designet er litt annerledes! Men det venner jeg meg til etter hvert. 

I helgen skal jeg jobbe, så det betyr senere blogging i morgen og på søndag, men det er jo ikke akkurat uvanlig her… Ellers skal jeg være med noen venner i kveld, og så får vi se hva resten av helgen bringer! Satser på at det blir bra uansett 

– Hva skal dere i helgen?

TOMS
Disse skoene var jo et av parene jeg viste som mine favorittsko for en liten stund siden. Toms. Jeg kjøpte mine i London for litt over to år siden, og de er så utrolig behagelige! Pleier å bruke de på jobb av og til, og det funker veldig bra, blir hvertfall mindre sliten i beina enn jeg blir med vanlige sko. De er, som dere sikkert kan se, ganske skitne, men det stopper meg ikke fra å bruke de, selv om jeg sikkert må vaske de snart. 

De fleste av dere har sikkert hørt at med Toms så er det sånn at med hvert par som blir kjøpt, blir ett par gitt til et barn i nød. Hvor bra er ikke det? Jeg har veldig lyst på flere par, øverst på listen nå står hvertfall paljett-Toms. 

– Har du Toms?
– Hva syns du om det? 

Husk spørsmålsrunden her!