RAINY EVENING

Haha, i går kveld regnet det faktisk. Har aldri opplevd regn i Tyrkia før, og dette er femte gangen min her. Kjente først en dråpe og så plutselig regnet det veldig mye, og bare flere og flere gikk inn i restauranten. Fikk heldigvis skaffet oss bord der vi og, så slapp vi å regne vekk!

Spaghetti og kjempegod kylling, ah ♥


Føler det blir litt sånn ensformig blogging nå når jeg er her, syns dere det er kjedelig? Kan sikkert legge inn flere fotoinnlegg osv også, sånn at det blir litt variasjon! I dag har det gått i same old, solt meg, badet litt, spist (kebab♥♥), og dette ble kveldens antrekk:

Topp Bik Bok
Shorts Monki
Veske “Chanel”
Solbriller H&M
iPhonebilder desverre, fikk ikke tatt noe annet i dag! Men det er jo bedre enn ingenting 🙂

– Hva syns dere om antrekket?

LOVE NIGHT?

I går kveld var det da såkalt “Love night” på hotellet, og det var da egentlig… interessant? Haha, skjønte ikke helt poenget med det, vi sto på verandaen og så på fordi det startet et par timer etter middagen, og av det vi så var det bare noen folk som sto og danset, men det kan jo hende det skjedde mer etterpå, ikke vet jeg. Men det var fint pyntet på hotellet da, det skal de ha! Hehe.. Mamma og jeg gikk fort inn igjen på hotellrommet etter det kom en kakerlakk på verandaen, wææ! 


Nå er jeg, som vanlig på denne tiden, inne og har en liten pause fra solen! Tror nok dette blir fast hver dag, at jeg kommer inn til airconditionen og tar meg en pause mens jeg blogger også. I dag har jeg faktisk spilt litt tennis i tillegg, morsomt! Selv om jeg ikke er spesielt god da, hehe. Og dette er meg atm:

Svett og usminket, syden-style!

Nå får jeg vel ta meg turen ut og grille meg i noen timer til, vi blogges senere!

– Hva gjorde dere i går kveld?

OUTFIT 260612


Topp Gina Tricot
Skjørt Cubus

Blir ganske enkle antrekk her siden jeg ikke orker å ha så mye tilbehør til når det er så varmt. Ble speilbilder i dag og, er perfekt med speilene ved jacuzzien, haha :) Det er forresten veldig ustabilt nett, og derfor er det ofte vanskelig å kommentere på andres blogger, så jeg beklager om du ikke får kommentar tilbake fra meg, men jeg gjør så godt jeg kan! ♥

– Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 250612Topp og skjørt H&M
Sko ?

Dette ble gårsdagens antrekk! Skulle jo egentlig legge det ut i går også, men nettet funket ikke i går kveld. Ganske ustabilt her, så blir av og til litt vanskelig å holde det jeg lover. Men da er det for en gangs skyld ikke min feil, hehe. Nå er jeg inne på hotellrommet og har en liten pause fra solen, men tenker jeg går ut igjen straks. 

– Hva syns dere om antrekket?

LOVE IT HERE
Kom nettopp inn etter å ha vært ute og stekt meg i hele dag. Nesten bokstavelig talt, for det er så varmt! Kan vel egentlig ikke klage da, siden det er dette jeg har ventet på så lenge, men jeg blir så rastløs når jeg bare ligger der og solen steker. Heldigvis er det nok av ting å finne på her, så kjede meg skal jeg nok ikke! Isåfall er det min egen feil, haha. Her er både vannsklier, tennisbaner, minigolf osv. I tillegg er det All Inclusive så vi kan jo spise og drikke så mye vi vil! Har ikke bestemt meg helt for om det er positivt eller negativ, hehe. Nå skal jeg hvertfall dusje av meg svette og klor og så få på meg noe litt finere. Skal få noen til å ta outfitbilder, vil være flink til å legge ut det når jeg er her! Og for dere som lurte så er jeg i Tyrkia!

– Hva har dere gjort hittil i dag?

PARADISE
Noen detaljer!

Åh dere, det er så fiint her! Tror nesten jeg må kalle det paradis altså! Bildene ovenfor sier ikke dere så mye da siden det er mer av detaljer, men jeg skal ta flere bilder i morgen osv. Og heldigvis er det nett her, så jeg skal få blogget hver dag! Det blir nok mest sånn “idag har jeg….”, men det er vel sånn det skal være når man er på ferie? Satser på det! 

– Hva syns dere om bildene?