GODT NYTTÅR!Da blir dette årets siste innlegg! I morgen kommer det oppsummeringsinnlegg fra året, og da skal jeg skrive et litt lengre innlegg enn dette her, for dette skulle egentlig være et lengre innlegg… 

Nå skal isåfall Johan Thomas og jeg sette på en film, før det nye året starter! Håper alle får en kjempefin slutt på 2011 og en kjempefin start på 2012. Det fortjener dere, så fine som dere er! Vi snakkes neste år ♥

GODT NYTTÅR!

OUTFIT – NEW YEARS EVE

Topp Bik Bok
Skjørt Gina Tricot (over to år gammelt)
Sko Mani
Smykke Konfirmasjonsgave


Har ikke rukket å sette meg ned før nå, derfor ble det så sen blogging. Sto opp klokken åtte i dag og dro på jobb, og etter det dro Johan Thomas og jeg til byen og deretter Moa. Ble noen innkjøp i dag også, men de får dere se i morgen. Da jeg kom hjem hjalp jeg til litt her hjemme, og så stelte jeg meg og tok outfitbilder. Så der har dere, veldig detaljert, dagen min. Antrekket er forresten veldig enkelt, men jeg liker det.

Nå er det snart tid for kalkun osv., gleder meg! Blir nok et innlegg til senere i kveld, må få til et til før vi starter det nye året. Helt sykt at det er siste dagen dette året, syns tiden har gått så fort, jeg!

– Hva syns dere om antrekket?

NEW IN


Genser og skjørt Bik Bok


Topper Bik Bok

Skinnbukse Gina Tricot

Eoser og neglelakk fra Cubus (neglelakken er fra Depend).

Jeg er så fornøyd med dagens innkjøp! I tillegg har jeg bare brukt litt over 300 kr på alt ovenfor, fordi jeg hadde et gavekort, og noe hadde jeg byttet, og selvfølgelig: salg. Gleder meg sånn til å ta alt i bruk ♥ Klærne kommer selvfølgelig til å bli vist bedre i outfits osv.

– Hva syns dere?

NIGHTY NIGHT


Jeg har flere ganger de siste månedene sagt at NÅ skal det bli bra blogging osv., men jeg føler at det aldri faktisk har blitt det. Før var jeg liksom flink til å ta bilder hele tiden og var skikkelig motivert, men så var det bare noe som skjedde, og bloggingen ble rett og slett.. ja, ræva. Men nå føler jeg at jeg har fått et lite boost, så fra og med i morgen skal bloggingen bli som den var før. Jeg skal ta masse bilder, lage flere videoblogger og rett og slett forbedre bloggingen min. Jeg skal hvertfall prøve.

Shoppingen i dag ble ikke akkurat noe særlig. Det ble ingenting nytt, MEN jeg får snart nye sko i posten! Nemlig Jeffrey Campbells!! Bestilte i dag og jeg kan ikke vente med å få de i posten. Gleder meg vilt! Nå tror jeg at jeg snart skal legge meg, er så utrolig trøtt. I morgen bærer det hjem til Ålesund igjen!

– Hva har dere gjort i dag?