BESTE BURSDAGSGAVEN!

Hei alle sammen! Nå kom jeg nettopp hjem fra en utrolig morsom bursdag, og så klart hadde Mariell og jeg den beste bursdagsgaven! Den får dere se video av i morgen. I bursdagen spiste vi pizza, pastasalat og godteri, og holdt på med quiz, Wii og gaveleken. Og når vi spilte gaveleken, vant Mariell en liten pengepung, og siden hun har så mange, ga hun dem til meg! Finnes ikke snillere bestevenninne <3 Jeg skal ikke skrive så mye mer nå, men dere skal få noen bilder å se på:

Charlotte, Benedicte og meg.


Vinnerne av quizen; Mariell på 1., Charlotte på 2., og Benedicte på 3.


Ja, du ser sikkert at dette er meg.


Mariell <3


Venuja og Camilla <3

Har dere hatt en 'happy Halloween'?

EN HEADER HAR KOMMET INN!

Tidligere i dag var det en jente med navn Camilla, som var så snill at hun lagde en header til meg. Det syns jeg var utrolig koselig og når jeg blir lei av den headeren jeg har nå, kommer jeg til å ta den i bruk.
stilig
Utrolig søt, syns jeg!
Hvis du vil lage header til meg kan du sende til [email protected] . Tar imot alle med et smil!

Nå skal jeg i bursdag snart og skal bort til Mariell først fordi vi skal stelle oss. Så da blir det ikke mer blogging før i kveld. Ha en fortsatt fin Halloween, folkens!

Hva har du gjort hittil i dag?

EN HEKS OG EN ZOMBIE-MINNIE MUS

Nå har mamma og jeg nettopp sminket Malin Ann og Dina og nå er de klar for å gå knask eller knep. De ble veldig skumle forresten;
img3066
Malin Ann er heks (til venstre) og Dina er en zombie versjon av Minnie Mus.
Vart'u skremt nu? Og som sagt kommer de sikkert til å hoppe rundt som duracell kaniner når de kommer hjem. Men heldigvis har de lagt seg når jeg kommer hjem fra bursdag. Flaks for meg!

Har dere noen skumle i huset i dag?


http://jennyypia.blogg.no/1256923240_blogg_vs_bloggdeltake.html?c=1256924338335 <- stemme på meg i blogg vs blogg?

MINE TIDLIGERE HEADERE

Gjennom de fem månedene jeg har hatt blogg, har jeg faktisk hatt veldig mange headere. Så hvorfor ikke vise dere de?
meg
1. Den første jeg hadde. Uff, uff sier jeg bare!

44636741249685204449n400
2. Husker at jeg faktisk var fornøyd med denne. Det er jo bare et vanlig bilde med tekst på?!

dritkulheader
3. Og så var det noen som lagde en mer profesjonell header til meg. Denne hadde jeg en stund, før jeg byttet til denne:

malinheaderferdig2
4. Denne hadde jeg ikke så lenge, fordi jeg syns det ble litt kjedelig med grått.

2wrpvh1
5. Så fikk jeg en ny header av samme person som lagde de to over her, men hadde ikke denne så lenge heller fordi jeg ikke følte at den var helt 'meg'.

littavheader
6. Denne lagde jeg faktisk selv, og ble ganske fornøyd. Men denne var bare midlertidig fordi jeg hadde planer om en ny header som ble sånn:

rosa
7. Og denne har jeg nå. Veldig fornøyd!

Så du ser at jeg har hatt en del headere i min bloggtid.

Hvilken likte du best?

VÅKEN SÅ TIDLIG?

Happy halloween, lesere og ikke-lesere! Våknet faktisk kvart over åtte i dag, ikke noe som var frivillig siden det er lørdag. Og vet du hva? I dag får jeg spise godteriet fra København (!!) som jeg har ventet på hele uken. Spørs om det kommer til å hoppe rundt en duracell-kanin i huset i dag. Neida, det er nok Malin Ann og Dina som kommer til å hoppe rundt som duracell-kaniner etter alt godteriet de kommer til å få når de har gått knask eller knep i dag. Nå skal jeg ikke bable mer og heller la dere våkne 🙂

20090315191439
weheartit.com

Når våknet dere i dag?

NÅ ER DET RETTE TIDSPUNKTET TIL Å LEGGE SEG

Det er veldig deilig med helg nå. Vi hadde jo 3000 meter i gymmen i dag og den løpte jeg på 16, 19 minutter. Fornøyd med det. Så ut som en sprengt tomat i fjeset etterpå da, men det er normalt. Og så hadde vi matteprøve etter det som gikk helt greit, tror jeg. Tusen takk til alle dere som sa lykke til! Nå er det på tide å legge seg, men vi snakkes i morgen! Rettelse; i dag, siden klokken er over midnatt.

img2984

Har dere hatt en fin fredag?