OUTFIT 31/03-12

Genser Bik Bok
Dongrivest Gina Tricot
Skjerf Tante Bruun (vet ikke hva merket er, men det er kjøpt på en butikk i Ålesund som heter Tante Bruun)

Oi, så mange bilder tror jeg aldri jeg har hatt i et outfitinnlegg før, haha! Skjerfet er nytt, kjøpte det i dag, og jeg syns det er utrolig kult! Og som dere ser… snøen har kommet tilbake.. Say no more. Og ja, jeg skal til frisøren på mandag, hehe. 

– Hva syns dere om antrekket?

ENDELIG FERIE


Endelig ferie! Har vært ganske mye å gjøre denne uken, blant annet har vi jobbet med et magasin vi har laget til en barneskole, som vi leverte inn i dag. Har ikke mange planer for ferien, annet enn å nyte den fullt ut med venner og familie, og med påskeegget selvfølgelig! Tror hvertfall ferien blir bra♥

– Har dere noen planer for ferien?

STUDDED SHORTS

Endelig får jeg lastet opp bilder og blogget! Mange av dere har sikkert fått med dere at blogg.no har vært utsatt for et eller annet angrep, så det har vært veldig ustabilt og jeg har slitt veldig mye med å i det hele tatt komme meg inn på blogg.no, både i går og i dag. 

Ovenfor har dere hvertfall noen bilder av den nye shortsen min fra Gina Tricot, en av mine nye favoritter! 

– Hva syns dere om shortsen?

RED NAILS
Har på meg rød neglelakk i dag, for første gang. Har egentlig ikke vært superfan av det før, men nå liker jeg det veldig godt! Min er fra Kicks, husker desverre ikke hva den heter, men om noen spør i kommentarfeltet kan jeg nok sjekke hvilken det er. Liker veldig godt neglelakkene fra Kicks, de koster vel 39 kr, om jeg ikke husker feil, og de er veldig bra for å være så billig. Nå har jeg faktisk bare på et strøk, og det er ikke ofte det holder.

– Hva syns dere om rød neglelakk?

OUTFIT 26/03-12

Skjorte Bik Bok
Bukse Gina Tricot

Veldig enkelt antrekk, men buksa gjør jo hele antrekket! Elsker buksa allerede, og alle blikkene man får når man går med en bukse i såpass “sterk” farge er jo bare morsomt, hehe 😀 
Vet forresten at jeg har tidenes ettervekst. Eller, ikke tidenes, for jeg har sett mye verre, men ja, jeg har planer om å bestille frisørtime.

– Hva syns dere om antrekket? 

SISTE INNKJØP

Motivasjonen har vært laaangt nede den siste tiden, derfor har alt vært sånn halvveis (ikke det engang). Føler jeg kjenner litt at motivasjonen begynner å gå litt oppover igjen nå, så jeg håper på bra blogging fra og med neste uke. Har jobbhelg denne helgen, så da er det ikke så lett å få til mye blogging. 

Har kjøpt noen ting i det siste som jeg ikke har vist dere, så tenkte jeg kunne gjøre det nå:
Høytlivsshorts fra Bik Bok. Elsker fargen!

Gina Tricot.

Gina Tricot. Har hatt lyst på en dongrivest lenge nå, og denne likte jeg utrolig godt!

Gina Tricot. Ser for meg denne i sommer til en høytlivsskjorts eller skjørt. Løøøv!


Gina Tricot. Aaah, nagler, slitt og høytliv! En god erstatter for Runwaydreamz-shortsene, som for mange (inkludert meg) er litt for dyre. 

Gina Tricot. Da jeg laget innlegget om fargerike bukser for noen dager siden, sa jeg jo at jeg ville skaffe meg en rosa bukse, og det har jeg altså gjort! Ser kanskje ikke så fin ut på bildet, men den sitter utrolig fint på!

Coverbrands.no. Har hørt mye bra om denne, og jeg var på jakt etter ny selvbruning, så da ble det denne. Gleder meg sånn til å prøve den!

Coverbrands.no. Trengte en ny concealer og bestemte meg for å teste ut denne, liker den hittil! Har den i fargen Ivory. 

Som dere ser har jeg funnet mye på Gina Tricot, de har så mye fint der for tiden! Det er veldig lenge siden jeg har kjøpt noe der nå, rett og slett fordi jeg aldri har funnet no særlig der, men i dag var der nesten for mye fint! Nå er jeg klar for sommer!!

– Hva syns dere om innkjøpet?

COLORFUL JEANS

ColorsColors by malindh featuring aqua jeans
Fargerike bukser er, som dere kanskje har fått med dere, veldig populært i år! Jeg har selv blitt av basillen, og gleder meg til å få flere bukser med farger i garderoben!

Jeg skaffet meg en rød bukse etter jul, og har veldig lyst på en rosa og en blå også, á la de ovenfor! Tror hvertfall jeg skal ta meg en tur innom Cubus og kikke, og kanskje Lindex også? Har sett at de har bukser i ulike farger der og. 
– Hva syns dere om fargerike jeans? Har dere noen selv?

BILDER FRA BURSDAGEN


Hadde tapas som mat, det er så godt!

Foccacia. 

Lefser med Philadelphia-ost, salat og Serrano-skinke. Til høyre er det cherrytomater med basilikum og Mozarella-ost. 

Poteter, aioli og kjøttboller.

Daimcupcakes.
Hadde det som sagt kjempekoselig med verdens beste venner ♥

– Hva gjorde dere på lørdag?
– Hva syns du om bildene?