Ørsta og litt gossip

I morgen drar Margretha og jeg til 'bondelandet' som noen kaller det. Jeg gleder meg! Vi skal besøke mormoren og morfaren min. Så er vi litt optimistiske og pakker med bikini! Og tro det eller ei, men det er mer spennende butikker i Ørsta enn det er i Alta. Der har de ihvertfall bik bok, only og vero moda. Senere skal jeg pakke, eller, jeg kan like gjerne ta med hele kommoden min siden vi skal være borte en uke. Får vel prøve å begrense det mest mulig.

Dagens kjendisnytt:

Lindsay Lohan har blitt blond igjen. Hun brukte over ti timer i frisørstolen på Byron & Tracey Hair Salon i Beverly Hills forleden dag. Ryktene sier nemlig at hun forsøker å lage en remake av Hollywoodlegenden Marilyn Monroes film, "Some like it hot" fra 1959.

Kilder: denne artikkelen

obj

Hvilken hårfarge syns du hun kler best?

Vær så god

God dag peepz! Nå har det blitt litt endring i planene, og jeg skal til Ørsta i morgen eller på søndag, istedenfor å dra til pappa i dag. Så det betyr at jeg må sende melding til Margretha og si fra til henne, for hun skal nemlig være med til Ørsta! 
I dag sto jeg opp 11.20, og gjett hva jeg gjorde da?? *Trommevirvel*.. Spilte Sims 3!! Det kunne du vel aldri ha gjettet. Og så gikk jeg ned og spiste frokost. Jeg ble helt overlykkelig da jeg så at mamma hadde kjøpt Vossafår! Mariell og jeg spiste det hele tiden i Alta, og når jeg kom hjem spurte jeg om mamma kunne kjøpe det. Jeg hadde helt glemt av det, og når jeg åpnet kjøleskapet i dag, var det det første jeg så. 
snapshot54
Margretha og jeg
Ellers, får dere ha en fin dag!
Hva skal du i dag?

Juhu!

Beklager for dårlig blogging i dag! Jeg har nemlig fått meg Sims 3! Jippi! Jeg har vært på moa med Mariell i dag, og jeg kjøpte SIms 3 og hun kjøpte seg nytt kamera. Jeg kom hjem i seks tiden, og gjett hva jeg gjorde da; innstallerte Sims 3 vel! Så kom Margretha bort og vi satt og spilte til hun måtte hjem, og da fortsatte jeg å spille. Haha, jeg er hekta. Nå skal jeg legge meg, fordi mamma syns jeg burde snu om døgnet nå og blablabla. God natt! 
jaja
Har du Sims 3?

Algrens

Gjett om jeg føler meg som verdens dårligste blogger da? Hvem er dårlig til å oppdatere? Nemlig; MEG! Nå sitter jeg her med dårlig samvittighet og stapper i meg sure Algrens biler.. FØR frokost. Hvor usunn er ikke jeg? (Har bare spist to biler). Tror sommerferien begynner å gå litt inn på meg nå, ikke at jeg klager. Sommerferie er best!
På tirsdag sto jeg opp halv sju, men våknet ti over halv seks. Hvorfor, har jeg ikke peiling på. Jeg gikk ned og begynte å stelle meg, men merket at jeg begynte og skjelve og plutselig ble jeg helt svimmel! Det var skikkelig ekkelt! Mamma sa at jeg skulle sette meg ned, og det gjorde jeg. Vi åpnet opp vinduene på badet for å få inn frisk luft. Mamma lagde til drikke til meg, og jeg satte meg ut på stua og stakk hodet ut av vinduet for å få luft. Etter det gikk det bra. Konklusjonen var at jeg ikke hadde vært ute siden lørdag, og jeg hadde ikke spist på lenge.
Vi tok fly til Oslo, som gikk bra, bortsett fra at jeg begynte å føle meg litt svimmel på Vigra. Jeg og mamma gikk rundt i Oslo sentrum og så på butikker og sånt. Jeg kjøpte meg en sånn skjorte lignende på bik bok. Jeg ble veldig fort sliten, så vi satt oss ofte ned på en benk. I fire tiden tok vi taxi til leiligheten Kjetil har i Oslo i forbindelse med jobben hans. Senere på kvelden dro vi bort på Valle Hovin der Madonna hadde konsert. Fy søren så gøy det var!! Hun må være sprekeste 50-åringen noen gang! Hun spilte både gamle og nye sanger, som jeg syns var ganske bra! Hun tok seg også noen minutter til en liten "minnestund" for Michael Jackson. I halv tolv tiden var konserten ferdig, og da begynte vi å gå hjemover. Vi stoppet på en kebab sjappe, for jeg kunne jeg ikke gå uten å spise, etter det som hadde skjedd på morgenen. Etter vi hadde gått kjempelenge, og jeg trodde beina mine skulle falle av, fikk vi endelig tak i en drosje! Så vi kom hjem i ett tiden, og skulle opp igjen i fem tiden. Det vil si fire timer søvn, og det takler jeg ikke. Men når vi kom hjem i ni tiden på morgenen, fikk jeg legge meg og stakkars mamma måtte på jobb. Senere på dagen kom Margretha bort, som forklarer hvorfor jeg ikke har fått blogget, for jeg var med henne hele dagen. Vi tok masse bilder, som jeg skal legge ut når jeg får tilbake pc'en min!
I dag skal jeg på moa med Mariell, og jeg skal kjøpe meg Sims 3!! Jeg gleder meg sånn! Nå skal jeg ta meg en dusj og stelle meg, og ikke minst, spise frokost! Så oppdaterer jeg senere 🙂
Var du på Madonna konsert? Eller skal du i dag kanskje? Eller på noen andre konserter?

img1793

Fra bursdagen min i fjor.

Headstrong

Heyhey! Nå er jeg pakket og klar til Oslo, vi skal bare være der et døgn, men jeg må jo pakke uansett. Nå kom jeg nettopp ut av dusjen, og skal legge meg snart. Må nemlig stå opp halv sju i morgen.. Gruer meg!
I morgen skal vi spise lunsj i Oslo med noen vi kjenner, også blir det kanskje litt shopping (?) forhåpentligvis, og så er det Madonna konsert. Leste på en nettside tidligere i dag, at i Spania, tror jeg det var, hadde en mann omkommet når han hjalp til med å lage til på scenen til Madonna. Det var noe stort som kollapset over dem. Flere menn hadde også blitt hardt skadd. Madonna ble skikkelig lei seg, og tok seg noen minutter på scenen der hun ville ha noen minutts stillhet for mannen som døde, og for de pårørende. Tenk så fælt!

Og så til noe helt annet;
de siste ukene har Mary-Kate Olsen blitt sett med sånne John Lennon inspirerte solbriller.
Jeg syns ikke det er så kult.. Det var kanskje kult på 60-70 tallet, men nå syns jeg de er for gale.
30721211245855092625n400
Hva synes du om disse solbrillene?

Macaroni & Cheese

NAM! Noe av det beste jeg vet. Det er frokosten min i dag, hadde ikke lyst på noe annet.Vi kjøpte med oss når vi var i New York, og hva jeg skal gjør når vi går tomt, vet jeg ikke. Jeg sto og letet desperat i noen minutter i ste, og jeg ble kåret til beste leter da jeg fant posene rett foran øynene mine. Jeg er fortsatt syk, men føler meg mye bedre enn jeg gjorde i går. Gruer meg til i morgen, for da må jeg stå opp skikkelig tidlig! Vi skal ta halv ÅTTE flybussen til Vigra, og det betyr at jeg må stå opp VELDIG tidlig!Med tanke på at jeg har stått opp i tolv-ett tiden nesten hver dag i sommerferien.

juni 118
Må bare si at dette bildet av Dina og Kjetil er helt genialt! Det er tatt for
to år siden i Mallorca. Kjetil hadde tatt hårbøylen til Dina, også begynte hun å hylskrike,
og han bare lo.

Har du smakt Macaroni & Cheese?

Nattaa

God natt, søtiser! Nå legger jeg meg. Har ligget på sofaen i hele dag, og nå føler jeg meg mye bedre. Skal gjøre det samme i morgen for å bli frisk til Madonna-konsert.
Hva har du gjort i dag?

snapshot128

Solbærtoddy og rennende nese

I dag blir det ikke mye blogging, jeg har nemlig blitt syk og jeg ligger her med rennende nese og nyser hvert femte minutt. Så i dag føler jeg ikke for å blogge noe særlig. I dag skal jeg bare ligge rett ut og bli frisk til Madonna konsert. Men du kan gjerne kommentere da.. Det har blitt veldig lite av kommentarer i det siste.
Hva skal du i dag?

greek night
Enda et gammelt bilde av meg, fra Kreta. Jeg sitter med mamma sin pc, så her er det bare gamle bilder.