INSTALATELY #7

1. På en syk søndag
2. En god treningsøkt, elsker når jeg har senteret for meg selv!
3. I min nye “baseball”-genser.

4. Fiiiineste byen min.
5. På quiz i høstferien, kjempegøy selv om vi ikke hadde mye peiling på spørsmålene som ble stilt.
6. Fineste mammaen min og meg.

7. Fiine høstfarger!
8. Bær og vaniljekesamn, noe av det beste jeg vet!
9. På koselig kafébesøk i en fritime for noen uker siden.

10. På treniiiing.
11. Hehe heihei
12. Et såkalt selfie i speilet på en fin lørdag.

Jeg heter Malindh på Instagram, om noen er interessert i å sjekke ut profilen min!

– Har dere noen instagrammer å anbefale? Kanskje deres egen?

TRICK OR TREAT


I dag er det vel kanskje litt mer riktig å si Happy Halloween! Hører barn ute i gaten nå som er klare for å springe fra dør til dør og si “knask eller knep”. Det er så koselig syns jeg, å åpne døren og se de forskjellige kostymene til barna og å dele ut godteri til dem. De blir jo så glad!

I dag har jeg omtrent bare ligget i sengen hele dagen, passet utmerket med Operasjon Dagsverk dagen etter Halloweenfesten. Hadde det forresten veldig gøy i går, møtte jo på kjentfolk overalt, utrolig hyggelig og veldig god stemning! Dro hjem ganske tidlig da, fordi jeg var trøtt, haha. Helt greit egentlig!

Var forresten koselig å lese alle de fine kommentarene deres om kostymet mitt, skal svare på kommentarene senere. I det jeg har publisert dette innlegget skal jeg nemlig ta turen på trening, det kommer til å gjøre godt.

– Feirer dere Halloween i år? Enten med knask eller knep, fest eller noe sånt?

HALLOWEEN LOOKBOOK

//Her

//Her

//Her

//Her

Halloween er jo på torsdag, og selv om mange sikkert feiret det forrige helg, blir jo det endel feiring denne uken også! For min del er feiringen i morgen, da er det Halloweenfest for oss som er russ i 2014, og det tror jeg blir veldig bra. Vet mange sliter med å finne kostyme/hva de skal være, så jeg fant frem noen antrekk fra lookbook.nu her, som kanskje kan være inspirasjon til noen? Det går an å gjøre det enkelt, ta på deg en kjole og smink deg skummelt for eksempel. Det trenger ikke være skummelt heller, nå til dags er jo halloween like mye en kostymefest enkelt og greit, så hva med å bli inspirert av for eksempel favorittkjendisene dine? Mulighetene er jo uendelige!

Selv har jeg hatt kostymet mitt klart i over ett år siden jeg ikke fikk brukt mitt i fjor, så det får dere se i morgen! Gleder meg til å endelig ta det i bruk, woho 😃

– Hva syns dere om kostymene/antrekkene ovenfor?
– Feirer dere Halloween i år?

THE POWERFUL SUMMERAh, sommeren dere…♥


For å komme oss gjennom mørketiden er det vel greit å ha litt sommerbilder å drømme tilbake til. Fant de to naturbildene her tidligere i dag og jeg liker de så godt!

Treningen ble forresten ikke helt bra, var ikke helt på topp igjen merket jeg, men det kommer nok etter hvert. Det er jo bare noe man må regne med når man har vært syk. I morgen skal jeg i alle fall være klar for styrke, før jeg skal jobbe senere. Skal prøve å få forhåndsskrevet et innlegg, sånn at det ikke blir tomt her, hihi. Har så mye blogglyst for tiden, det er så gøy!

– Hva syns dere om bildene?

SIMPLE DRESS

Kjole Cubus


Fikk litt panikk da jeg kom hjem fra skolen i dag og fant ut at det nesten begynte å bli mørkt ute. Som oftest har jeg pleid å vente til etter middag med å ta antrekksbilder ute, men nå går jo faktisk ikke det lenger. Dagslyset hadde allerede begynt å forsvinne da jeg tok disse bildene, derfor ble det dårlig lys og jeg måtte bruke ganske høy iso. Menmen, dere ser jo hva jeg har på meg i alle fall, haha.

Middagen ble inntatt til slutt, og nå når den har begynt å synke skal jeg ta turen på treningssenteret for en kardioøkt. Har heldigvis følt meg frisk i dag, så da prøver jeg meg, i et litt roligere tempo enn til vanlig. Viktig å ta det litt med ro og ikke starte på fullt når man nettopp har vært syk. Håper alle har hatt en fin mandag hittil, det har iallefall jeg, og jeg tror det blir en bra uke!

– Hva syns dere om antrekket?

WEEKEND ILLNESS

Helgen ble ikke helt som forventet da jeg plutselig ble syk. Begynte å føle meg slapp på fredagskvelden, og lørdagsmorgen våknet jeg med feber og var enda slappere. Det passet ikke helt til mine helgeplaner akkurat, siden jeg blant annet skulle til byen, så servere i et “selskap” eller hva jeg skal kalle det sammen med Sara og Celine, og så skulle vi ut etterpå, men akkurat den delen droppet jeg selvfølgelig. Kom meg gjennom dagen til tross for at jeg hele tiden byttet mellom å være kald og varm, som regel veldig kald. Da jeg kom hjem i går kveld hadde jeg aldri vært så glad for å finne senga, var helt utslått. Heldigvis tror jeg at jeg kvittet meg med feberen i natt, våknet i alle fall kvikkere i dag tidlig. Håper på at jeg er helt bra i morgen sånn at jeg er klar for en ny uke og ikke minst trening. Har jo ikke fått trent nå i helgen, og det er ganske kjipt.

Håper i alle fall at helgen deres har vært fin! Nå er det snart ny uke, blant annet med Halloween, woho!

– Hva har dere gjort i helgen?

WEARING MY NEW COATJakke MK&A for Bik Bok
Genser H&M
Skjørt Cubus
Skjerf Bik Bok
Sko H&M
Veske Michael KorsNeglelakk Black Crush fra Sugar Crush serien til Isadora


Jeg er så forelsket i den nye jakken min. Jeg er jo stor fan av Mary-Kate og Ashley, og likte jo den første kolleksjonen deres for Bik Bok veldig godt, så jeg ble ikke overrasket da jeg forelsket meg i kolleksjon nummer to heller. Denne jakken har jeg tenkt på siden jeg så den da de publiserte plaggene fra kolleksjon nummer to, så jeg var ikke i tvil da jeg så den i butikken i går. Den er liiitt stor til meg selv om den skal være oversized, men det gjør meg absolutt ingenting. I love it ♥

Da jeg tok outfitbildene i dag ble jeg usikker på om jeg faktisk har vist dere vesken min på bloggen før, men dere har jo garantert sett den hos noen andre før, alle har jo den nå… Jeg kjøpte den iallefall i februar og bruker den som skoleveske, og om jeg skal noe annet selvfølgelig. Den er så klassisk og fin, og ikke minst har den plass til 15″ Mac, som jeg ikke har funnet i mange andre vesker. Det var det ene kriteriet jeg hadde da jeg skulle finne meg en veske jeg kunne ha på skolen, og da jeg fant denne var det ikke akkurat mye annet som var negativt med den heller.

I går fikk jeg ikke tid til å blogge siden jeg dro rett på trening etter skolen, så var jeg bare hjemme og spiste og ordnet meg, før jeg jobbet fra 18-22. Vi hadde vip-kveld på Cubus, så da ble det en litt senere arbeidsdag enn jeg er vant til! I dag har jeg hatt norsktentamen, og litt arbeid med særemne, og nå er det endelig helg! Første frihelgen min på noen uker også, så det gjør litt godt. Skal i alle fall nyte helgen mens jeg kan!

– Hva syns dere om antrekket?

A LONG VACATION DIDN’T SOUND SO BAD


Denne mandagen varte visst litt lenger enn bare faktisk mandagen. Dette skremmer meg litt fordi det går veldig utover motivasjonen til skole. I går skulle jeg øve til naturfagsprøve, og jeg var bare helt utslitt og klarte ikke konsentrere meg om å faktisk øve. Det som skremmer meg mest av alt er å falle tilbake til vinteren ifjor. Den vinteren som viste meg en helt annen mørketid enn jeg var vant til. Dette er jo veldig personlig, men de gangene jeg har skrevet personlig har jeg merket en liten lettelse etterpå, det hjelper meg liksom litt.

Jeg vil så gjerne at dette skal være en positiv blogg, fordi jeg liker å skrive glade ting, og dele bilder med dere, for dere har alltid så mye positivt å si. Av og til er det bare vanskelig å skulle få frem noe positivt når jeg ikke føler meg sånn. Jeg klarer ikke fremstille meg som lykkelig når jeg ikke er det. Jeg håper at etter jeg har skrevet dette at jeg klarer å gjøre meg litt positiv igjen, at jeg klarer å komme meg gjennom skoledagene uten å med en gang tenke at jeg vil hjem. For hvordan skal jeg komme meg gjennom dette skoleåret om jeg kun tenker sånn? Det går ikke. Jeg må bare prøve. Jeg må prøve å tenke positivt, jeg må prøve å holde motivasjonen oppe. Dette er mitt siste skoleår, jeg må bare. Jeg skal klare det.

Kjære vinter, du skal ikke knekke meg.

ONE OF THOSE DAYSI dag kan jeg ikke la være å si at det har vært en skikkelig blåmandag. Og enkelte dager er bare sånn dessverre. Men nå er det bare noen timer igjen av denne dagen, så er mandagen over for denne uken, og DET er deilig det. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem i dag var å skifte til joggebukse, haha, klassikeren. Dagens høydepunkt var nok da lillesøster Stella på 2,5 år kom og ga meg en klem og sa hun er veldig glad i meg, det gjorde virkelig dagen ♥ Satser på dagen blir enda bedre når jeg får tatt meg en løpetur i frisk luft, det blir forfriskende.

– Hvordan har deres mandag vært?