SUIT UP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Suit BershkaTop NLY One

Hei dere! Vipps så var den helgen også over. Eller, vi har vel noen timer igjen å nyte tenker jeg. Vi kom hjem fra dåp for en liten stund siden, og det var SÅ godt å få av seg bunaden. Den har blitt veeeldig trang nemlig, så jeg føler jeg ikke har pustet på noen timer. Nå har det faktisk ikke blitt gjort noe med den siden jeg ble konfirmert da, så det var vel kanskje på tide at den ble litt trang. Men det var ikke det jeg skulle snakke om! Dåpen var veldig fin, og jeg er så stolt fadder for Kaspian. 

Antrekket ovenfor hadde jeg på meg i innflyttingsfest i går. Dere har jo sett dressen før, men jeg syns det ble en kul look med denne toppen til. Det ble en tidlig kveld på meg siden jeg måtte opp tidlig i dag for å lage pastasalat og foccacia til dåpen. Nå skal vi snart hjem til svigers for å se Heimebane der, så synd at det er sesongavslutning i dag! 

WEEKEND BREAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig helg! Denne uken har faktisk føltes veldig lang ut, så nå var det godt med helg. Jeg startet dagen med trening, og så var jeg noen timer på jobb. Snart venter tacofredag, men før det må jeg få litt farge på denne i kroppen i form av selvbruning. Denne helgen er full i planer, vi skal nemlig i dåp for fadderbarnet mitt på søndag, så i morgen må jeg få til en tidlig treningsøkt, og så skal jeg hjelpe til med forberedelser til dåpen. Jeg må også stryke skjorter (bunadssesongen starter nå), handle inn det siste til det jeg skal ha med i dåpen, og i morgen kveld skal vi på innflyttingsfest. Så der har dere en detaljert liste over mine helgeplaner, hehe. Nå legger jeg vekk laptopen for helgen, men jeg skal se om jeg kan legge ut et innlegg på søndag! 

Ha en fin helg ♥

SAVING MY HAIR ON BAD DAYS

Reklame | Batiste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har sverget til produktene fra Batiste i flere år nå, så da de ville samarbeide var det ikke tvil engang! Jeg vasker håret mitt maks to ganger i uken, og da trengs det gjerne noen produkter for å opprettholde frisyren den siste tiden før hårvask. Siden tørrsjampoene (som ikke er spesielt til brunt hår) har lyst pulver, bruker jeg det også til å dempe etterveksten litt! Jeg fikk tilsendt to nye “Limited Edition” flasker med tørrsjampo, Luxe og Pink Pineapple. Min favoritt av de to er Pink Pineapple, for den lukten er bare himmelsk! Har en følelse av at jeg kommer til å bruke unødvendig mye av den, bare for lukten sin del. Med disse produktene følger kampanjen “Wake Up Your Hair”, og det er jo akkurat det produktene gjør. Gir liv til håret ♥

I kveld har vi vært på årsmøte med sameiet her, og det var faktisk veldig koselig! Kjekt å få møtt de fleste av naboene, for selv om vi bor ganske tett har vi enda ikke møtt alle. Nå er jeg veldig klar for helg, og den er full av planer! Men vi blogges igjen før den tid ♥

OPPSKRIFT: SUNN SNACKS

OVNSSTEKTE KIKERTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette må dere prøve å lage! Ikke bli “skremt” av at det er kikerter, for jeg er ikke glad i det ellers, men dette er kjempegodt! Alt du trenger er én pakke kikerter (sånne du finner ved hermetikken), olivenolje og valgfritt krydder, jeg bruker salt, pepper, paprika og spisskummen. 

1. Sett på stekeovnen på 175 grader. 

2. Hell kikertene i en sil og skyll med vann i en god stund. 

3. Tørk kikertene med papir før du legger de i en skål.

4. Ha i 1 spiseskje olivenolje og krydderet, og bland det godt med kikertene. Om du er usikker på hvor mye du skal bruke av krydder, kan du gå utifra denne oppskriften

5. Legg kikertene på et stekebrett med bakepapir på, og sett i ovnen i ca. 45 minutter. Snu litt om på de underveis i stekingen, jeg gjør det ca. hvert tiende minutt. De skal bli gode og crispy!

Jeg blir ofte (alltid) godtesyk på kveldene, og da er disse fantastiske å knaske på. Bare prøv å være ute i god tid for å lage de, for det er kjempekjedelig å måtte vente i 45 minutter når du har skikkelige cravings, hehe. 

– Har du noen tips til andre sunne snacks?

THE CUTEST SWEATER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lillelørdag! Jeg kom på at jeg ikke har vist dere denne søte genseren enda, en ny favoritt i garderoben! Ikke bare er den kjempesøt, men den er SÅ myk! Den bare ropte på meg da vi fikk den inn på Cubus forrige uke, så da måtte jeg kjøpe den med en gang. Jeg handler jo ikke så ofte klær lenger, så det var kjekt med et nytt tilskudd. Vi går en tøff tid i vente da, med ufattelig mye fint i butikkene, så det blir ikke så lett å holde seg unna, men det må jeg jo bare. Jeg har definitivt mer enn nok av sommerklær uansett. 

Vi passer hunden til noen venner av oss frem til i morgen, så vi har nettopp vært ute og gått en litt lengre tur i regnværet. Kjekt med litt mer liv i leiligheten, og vi skal bare kose oss til i morgen. Senere skal jeg på jobb, men jeg satser på å få ut et lite oppskriftsinnlegg i kveld til dere! Håper dere har en fin dag ♥

NY UTFORDRING, OG RESULTATET AV DEN FORRIGE

Jeg skrev jo for litt over en uke siden at jeg hadde en liten utfordring jeg skulle teste ut den kommende uken, nemlig å legge fra meg telefonen, og andre skjermer, senest en halvtime før jeg skulle legge meg, som da ble 22.30. Jeg har aldri følt at det har påvirket hvor lang tid det tar før jeg sovner, men kanskje at jeg sover mer urolig på grunn av det. Det var ingen problem for meg å legge fra meg telefonen til det tidspunktet, for på slutten av dagen er jeg som regel litt lei av den uansett, og da er det helt greit å legge den fra meg. Jeg har jo en FitBit som måler søvnen min, så på den appen kunne jeg se om søvnmønsteret mitt endret seg noe. Og resultatet? Det var ingen forskjell på søvnmønsteret mitt, det så akkurat ut som det gjennomsnittlig pleier å gjøre. Dette er nok veldig individuelt, men så lenge jeg kan huske har jeg jo ligget med telefonen min før jeg sover, så jeg er nok rett og slett så vant til det at det går ikke noe særlig utover søvnen min. Men jeg vil uansett anbefale dere å teste det ut i en ukes tid og se om det gjør noe med søvnen deres! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å gjøre en greie ut av slike utfordringer, men så kom jeg på en ny ting jeg ville utfordre meg selv på, så da blir det noe i tiden fremover også. Så det jeg har tenkt å gjøre nå i hvertfall ett par uker fremover, og som forhåpentligvis blir en vane etter hvert, er å tøye ut skikkelig. Kroppen min er pinlig stiv, og det går jo naturligvis utover treningen også. Matias er medlem på en nettside som har “Romwod”, der det legges ut videoer hver dag med ulike tøyeøvelser, der du kan tøye sammen med de på videoen. Dette må rett og slett gjøres, og å sette av 20-30 min til tøying hver dag, det bør ikke være noe problem. Jeg skal oppdatere dere om en stund på hvordan det har gått, og da håper jeg at jeg har et godt resultat å komme med, hehe. 

LUNCH DATE

God morgen! Eller, formiddag kanskje… Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og har laget meg den vanlige smoothien. Jeg er virkelig på smoothiekjøret, og det er helt rart hvordan jeg ikke orker tanken på smoothie engang på vinteren, mens nå vil jeg ha det hele tiden. Eller, det er kanskje ikke så rart ettersom man gjerne ikke har lyst på veldig kalde drikker når det er kaldt ute. Men jeg er så glad for at vi nå har varmere tider, og kaldere drikker, foran oss, hehe ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uken min startet veldig fint i går med lunsj sammen med Ingrid og det var veldig koselig som alltid. Fant ut at det var en hel måned siden sist vi så hverandre, så det var virkelig på tide å sees igjen. Dagene er jo travle og går veldig fort, og plutselig har det gått noen uker. Iallefall nå når vi plutselig bor et lenger stykke unna hverandre! 

Nå skal jeg gjøre meg klar til å ta noen bilder, som blir litt utfordrende i dag siden det regner ute. Heldigvis har jeg litt tak over terrassen, så da skal jeg vel få til noe. Savner allerede det stabile finværet som var her for en uke siden ♥

– Hva gjør dere i dag? 

MINDBLOWN AV TV-SERIE // UKEN SOM GIKK – UKE 16

Surprise, jeg bringer denne spalten tilbake! Nå er det vel rundt ett år siden jeg sluttet, og hvorfor jeg gjorde det vet jeg egentlig ikke. Det kan jo ha vært fordi jeg begynte å skrive innleggene mine på både norsk og engelsk, og da ble det litt vel styrete å skrive slike innlegg. Men nå tenkte jeg det var på tide å starte med det igjen siden jeg liker så godt å lese slike innlegg selv! 

Ukens opptur: Nå kjenner jeg allerede at jeg virkelig må grave i hodet for å tenke på hva jeg gjorde forrige uke *går inn på egen blogg og leser innleggene mine*, men jeg må si det virkelig var DIGG med burgers etter en travel dag på jobb på lørdag. Selv om vi måtte vente en time på maten var det på en måte verdt det etter å ha gått og tenkt på de burgerne i sikkert én måned. 

Ukens nedtur: Jeg har vært SÅ matlei! Jeg sliter virkelig med hva jeg skal spise til frokost, lunsj og kvelds som ikke er brødskiver eller havregrøt. Nå har jeg gjort litt “research” og tenkt litt da, så nå har jeg litt flere idéer til hva jeg kan spise! 

Ukens sang: Denne kom ikke før mot slutten av uken, men jeg endte opp med å høre den under hele treningsøkten min i går, så da føler jeg den fint tok plassen som ukens sang. Ariana Grande’s nye sang No Tears Left to Cry er SÅ kul, og jeg merker allerede (som skjønt under treningsøkten igår) at dette er en av de sangene jeg kommer til å høre ihjel. Og så kan jeg ikke la være å nevne hvor utrolig trist det er at selveste Avicii gikk bort, for en dyktig mann det var. NRJ spilte bare hans musikk hele lørdagen, og da var det selvfølgelig den radiokanalen jeg hørte på i bilen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens serie: Jeg hadde egentlig tenkt å nevne en annen serie, men jeg får heller anbefale den i et annet innlegg, for i går kom den nye episoden av Jane the Virgin og bare BLEW MY MIND! Altså her.re.gud!! Det er forresten en kjempebra serie generelt, men den sesongavslutningen som ble lagt ut på Sumo i går tok virkelig kaka, og siden jeg fortsatt er i sjokk etter den avslutningen, fortjener den altså denne kåringen. 

Ukens innlegg: Det ble jo ikke så altfor mange innlegg her inne, men “Mine favoritter – podkaster” fikk mange flere lesere enn jeg trodde, så det var tydeligvis et populært tema! 

Ukens craving: Kikertsnacks! Høres sikkert veldig rart ut, men ovnsstekte kikerter er virkelig fantastisk, og det er super snacks på kvelden når søtsuget kommer for fullt! Og don’t worry, oppskrift er på vei ♥

Ukens treningsøkt: Jeg har blitt veldig glad i rygg-økter, og der er det som regel bare øvelser jeg liker, så der har jeg det veldig gøy, og de blir automatisk de beste øktene. 

– Hadde dere en fin uke?

LONG TIME NO SEE – VLOG

Hei dere, og god søndag! Jeg er ferdig med ukens siste treningsøkt, og nå sitter jeg og drikker verdens beste smoothie, som dere kan se i vloggen ovenfor også. Det er jo en hel måned siden sist jeg la ut video, jeg har rett og slett ikke hatt noe “inspirasjon” til videoer. Men nå vil jeg begynne å lage videoer oftere igjen, om det så bare er vlogger. Vlogger er faktisk det jeg liker best å se hos andre, så da er det kanskje greit. Ellers må dere bare komme med tips om det er noen spesielle videoer dere vil se, eller noe dere vil se mer av i vlogger feks? 

Nå skal jeg snart komme meg i dusjen, og senere skal vi til svigers og spise middag, så blir vi sikkert der utover kvelden. Vi ser ofte Heimebane der borte – koselig! Hva gjør dere i dag? 

AFTER WORK BURGERS

Det er ikke ofte dere hører fra meg på lørdager, siden folk ofte er for opptatt til å lese blogger da, men i dag følte jeg for å legge igjen et lite pip her siden jeg bare har blogget annenhver dag denne uken. Det har vært mye som har skjedd her i Ålesund denne uken siden byen har fylt 170 år, blant annet har massevis av spisesteder i byen hatt “Spis for 100” der de da har hatt retter til 100kr. Det fant vi ut at vi måtte få med oss, så da møttes vi på Molo Brew etter jobb i dag for burgers og fries. Vi måtte vente lenge på maten, men da benyttet vi oss av ett av spillene de har liggende der for å få tiden til å gå. 

Uansett kjekt å finne på noe etter jobb på en lørdag, men nå var det godt å finne sofaen også, og her blir jeg resten av kvelden. I morgen kommer det forresten en vlog! På tide å komme meg tilbake til videogamet nå, så jeg skal prøve å laste opp relativt ofte fremover. 

– Hva har dere gjort i dag?