FORVENTNINGER TIL NYTTÅRSAFTEN

God lørdagskveld! Jeg har hatt en veldig avslappet dag der jeg ikke har gjort noe særlig fornuftig, og det trengtes. Jeg føler det er så mye som har skjedd i romjulen, og jeg har ikke hatt en dag der jeg bare har slappet av og sett på tv. Men i dag ble det! Eneste gangen jeg har vært ute var da vi var en tur innom kjøpesenteret og ordnet litt småtteri til i morgen, og litt mat til dagene det er stengt. 

Det er en veldig stor festdag i morgen, og jeg husker at før i tiden (nå høres det ut som jeg er kjempegammel) pleide jeg å ha SÅ store forventninger til denne dagen. Det hadde jeg forsåvidt til det meste før. Nå har jeg lært meg at det er bedre å ikke forvente noe, for det er bedre å bli positivt overrasket enn å bli skuffet. Rundt den tiden vi fylte 18 var det liksom så mye forventninger til nyttårsfesten, nyttårskysset osv. Og jeg ble like skuffet over nyttårsaften hvert år, rett og slett fordi jeg hadde for høye forventninger. Etter at jeg sluttet å tenke så mye over det har jeg hatt fine kvelder, og det jeg liker med nyttårsaften er at det er dag man gjerne tilbringer både med familie og venner.

Jeg tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, vi får se. Forberedelser må til tidlig på dagen (selvbruning, krølling av hår osv) og så vil jeg innom og si godt nyttår til familien min før vi drar til svigers. Jeg håper iallefall at alle får en veldig fin nyttårsfeiring, med de dere er glad i ♥

NEW YEARS REFLECTIONS

Tenk at det kun er to dager igjen av 2017, det forbauser meg virkelig. Jeg går alltid inn i et lite “refleksjonsmodus” på slutten av året, og tenker over året som har gått. Det er jo ufattelig mye som har skjedd dette året, både på godt og vondt. Slik er det vel hvert år egentlig, man har jo alltid oppturer og nedturer. Jeg har heldigvis hatt et bedre år enn i fjor, og jeg har gjort mer av det jeg selv har hatt lyst til. Jeg har reist, trent mye, og bestemte meg for å ikke starte studiene helt enda, rett og slett fordi jeg ikke var klar for det. Jeg har stolt på meg selv og valgene mine, og det er jeg veldig glad for. Når jeg tenker på folkene jeg har i livet mitt, så tenker jeg at det nå er riktig. Jeg har bare gode folk i livet mitt, og det er så viktig. Jeg har blitt kjent med nye mennesker, fra flere steder i verden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir alltid VELDIG motivert i starten av et nytt år, og jeg syns det er kjempekjekt. Jeg elsker å ta farvel med året som har vært, og jeg føler det bare åpner seg en hel verden av muligheter i det klokken slår midnatt på nyttårsaften. Det som er viktig er jo å holde motivasjonen gående, også etter januar. Og det føler jeg at jeg har blitt flinkere til for hvert år som går. Denne gangen føler jeg meg mer klar enn noen gang, og det er jo kanskje litt fordi jeg skal ut og reise allerede på tirsdag. 2017 var jo året for reising for min del, og jeg elsker det virkelig. Hadde bare lommeboka tillatt det enda oftere, hehe. 

– Er dere klare for det nye året? 

ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT

Hei dere! Håper dere har en fin romjul ♥ Her skjer det ting hver dag, enten er det selskap eller så er det jobb. Nå skal vi snart dra og handle, og etter det tenkte jeg faktisk å pakke bort julen! Nå føler jeg meg klar for å få den bort, så da er det bare å kjøre på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets siste throwback er til det som er desidert årets største høydepunkt – selvfølgelig at vi kjøpte leilighet! Det skjedde jo mot slutten av året, men er definitivt det beste som har skjedd. Det er litt rart å tenke på, for i starten av året hadde vi ikke egentlig ikke tenkt noe på å begynne å kikke på leiligheter engang, men i august startet vi å kikke, og i slutten av oktober vant vi budrunden på en fantastisk leilighet. Føler vi har vært veldig heldig med denne som vår første leilighet, og vi trives SÅ godt her! Vi brukte én uke på litt oppussing og innflytting, det var jo ikke akkurat så mye som måtte gjøres eller som vi hadde råd til å gjøre, så da gikk det fort. Men det er virkelig slitsomt å flytte, og nå er det bare noen dager til det starter igjen, da skal jeg jo hjelpe familien min å flytte til Nederland! Spennende tider. 

Ha en fortsatt fin romjul ♥

JULEMORGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, og god jul!! Hadde dere en fin julefeiring i går? Det hadde jeg, sammen med familien min. Jeg våknet ganske tidlig, og da var det bare å åpne døren og finne julestrømpen. Den var som vanlig fylt med godis og julebrus, så det startet jeg dagen med. Vi så selvfølgelig Tre Nøtter til Askepott, og deretter annet som gikk på TV, blant annet Mikkes jul. Jeg ble igjen i huset mens de andre dro i kirken, så jeg ble vel i pysjen til fire tiden, og det var så deilig! Etter det var det rett inn i finstasen, og så var det julemiddag. Jeg spiser ikke kålrabistappe, og etter vi hadde en søtpotet til overs fra dagen før endte jeg (mamma) faktisk opp med å lage en søtpotetstappe, så da hadde jeg det til middagen. SÅ GODT! 

En liten stund etter middagen ble det gaveåpning, og det pleier vi å ha ganske tidlig ettersom det er en litt utålmodig seksåring i hus. Jeg ble så fornøyd med gavene jeg fikk, som var mye ting til hjemmet naturligvis. Jeg fikk også en veldig fin gave av en venninne som lurte på om jeg ville være fadder til bebisen i magen hennes, så det var veldig fint ♥ Nå er det snart tid for en tidlig middag her, og så tar jeg turen hjem. I dag har det snødd her, så det spørs ikke om det blir julestemning på vei hjem enn det var da jeg kjørte hit for ett par dager siden. 

Kos dere masse videre i jula ♥

TO MYSELF, FROM MYSELF

Hei, dere! Tenk at det allerede er dagen før dagen, hvor ble førjulstiden av? Jeg tenker at julen kanskje føles litt kortere ut i år fordi julaften er på fjerde advent? Eller så er det bare at jo eldre man blir og jo travlere det er før jul, føles tiden kortere ut. Eller en god blanding. Jeg har iallefall veldig lite julestemning, det er jo ti grader og regn ute. Men jeg har ankommet besteforeldrene mine og gleder meg til å være her i noen dager og feire jul. Vi har spist en god lunsj og nå står Stella og morfar og pynter treet. Koselig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å vise dere årets julegave fra meg til meg! Det er jo egentlig ikke en greie at jeg skal gi julegave til meg selv, det var bare tilfeldig at jeg kjøpte nye vintersko noen dager før jul. Valget falt på 6-inch Timberlands i den “standard” fargen, de er så kule! Helt annerledes enn vintersko jeg har hatt tidligere, og jeg digger de. Så nå kan vinteren bare komme! Helst til i morgen, men det ser ut som jeg må gi opp det ønsket. 

Nå vet jeg ikke når jeg kommer til å blogge igjen, det er ikke noe jeg kommer til å prioritere i morgen, men vi får se. Dere må iallefall ha en riktig GOD JUL, og jeg håper dere koser dere masse ♥

A NICE WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne høsten hadde jeg en veldig fin helg på en øy med kjæresten og familien min, og den må jeg selvfølgelig ha med i tilbakeblikkene fra dette året. Vi var der for å feire gullbryllupsdagen til besteforeldrene mine, og hadde en veldig fin helg med masse god mat, kvalitetstid, avslapping og litt bading. Dit vil jeg veldig gjerne tilbake en gang, det var så fint å være et stykke borte fra “sivilisasjonen”, med folk jeg er så glad i. 

Denne dagen er ganske hektisk, det er jo bare to dager til jul! Jeg begynner på jobb om ett par timer, men har litt jeg må ordne før det. I morgen drar jeg til besteforeldrene mine, og jeg gleder meg til å slappe helt av der. 

– Er dere klar for jul?

LITT JUL

Reklame / Inneholder sponset produkt

Hei, dere! Så kjekt med alt engasjementet på forrige innlegg, det er bra jeg ikke er den eneste som syns det er helt håpløst! Heldigvis er det for det meste hyggelige kunder jeg møter på, som forstår at det er hektisk i disse siste dagene før jul, og som sier hadebra og god jul med et stort smil, og det er så koselig! 

Jeg forstår ikke helt at det bare er tre dager til jul, det føles liksom ikke slik ut i det hele tatt? Det skjedde kanskje da snøen forsvant og det ble ti grader ute, men jeg håper at jeg får litt mer julestemning på lørdag når jeg reiser til besteforeldrene mine for å feire jul der. Da skal jeg bare slappe helt av, for denne uken har egentlig vært ganske hektisk og jeg føler liksom ikke jeg har slappet så mye av. Så det skal jeg iallefall ta igjen de dagene jeg er der! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​Sponsede øredobber fra Farmor Ingvarda på Ålesund Storsenter ♥

På tirsdag møttes nesten alle jentene for pepperkakebaking, og det var jo veldig koselig! Jeg har ikke bakt så mye i julen som jeg hadde trodd jeg skulle, tiden har liksom gått for fort, så det var fint at vi fikk til å møtes da iallefall. Vi har vært så opptatt alle sammen denne uken, så vi har ikke fått til så mye julekos som vi helst skulle. I går var jeg en tur i byen med mamma og spiste lunsj og kikket i butikker, og da plukket jeg også opp øredobbene ovenfor. De er helt nydelige, og det er kjekt med litt rosa bling nå til julen. Alt trenger jo ikke være rødt! 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, før det blir tidlig opp i morgen for å rekke alt jeg skal før jobb. Ha en fortsatt fin kveld ♥

SLUTT Å STRESSE SÅ MYE!

Juletiden er for veldig mange fylt av stress, og det forstår jeg veldig godt. Det er mye som skal gjøres, gaver skal ordnes, familie og venner skal besøkes, og jobb/skolearbeid må gjøres før ferien. Stresset er jo ikke til å unngå rett og slett. Likevel blir jeg mer og mer sjokkert hvert år over hvor mange som lar stresset gå altfor langt, og ikke minst lar det gå utover alle andre. Spesielt den siste uken har jeg, som jobber i butikk, virkelig fått gjennomgå av stresset til folk. 

Folk må virkelig roe seg ned, og selv om det er lettere sagt enn gjort, må folk i det minste slutte å la det gå så mye utover andre. Selv syns jeg vanligvis det er veldig koselig å jobbe i julen, for det er så mange glade kunder som kommer og handler, og det er så hyggelig å hjelpe de å finne gaver og ønske de en god jul på slutten av handelen. Men den siste uken har jeg møtt så mange sure kunder at jeg på enkelte tidspunkt har mistet helt motet! Hvor er julestemningen?! Kort fortalt har jeg fått kjeft for at jeg ikke har tid til å pakke inn gavene (når det er lang kø og mange kunder i butikken, og de selvfølgelig kan få med gaveesker eller papir), og ene gangen fikk jeg kjeft for at jeg var alene i butikken (to var syke den dagen og det var bare en halvtime til det kom flere på jobb). Have some patience PLEASE. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kollega av meg hadde også en kunde som ble sur fordi vi ikke hadde samme tilbud som Kitch’n (altså???), og jeg fikk også kjeft fordi jeg ikke kunne gi ei dame halv pris på en bukse som var en del av et sett til pakkepris, og hun allerede hadde kjøpt overdelen for noen uker tilbake. Nei, hun forsto virkelig ikke hvordan vi kunne selge noe som helst i butikken. Alt dette er bare noen få eksempler på hvor sure og urimelige kunder har vært mot oss, og jeg bare forstår ikke hvordan folk kan oppføre seg sånn. Spesielt nå i julen!! Bare vær takknemlig for at det står noen i disse butikkene sånn at du får kjøpt de julegavene i det hele tatt. 

GOD JUL! 

 

SUMMER MEMORIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En hel drøss med bilder fra årets sommer ♥ Sommeren bestod av en god blanding ferie, jobbing, og tid med kjæreste, venner og familie. Jeg var i Marbella med kjæresten min, og i Haag med familien min, og fikk iallefall noen få finværsdager sammen med venner. Jeg begynte også med briller, noe som definitivt har hjulpet veldig godt på hode og nakke. Det har nok vært ett av årets beste investeringer. 

I dag har jeg heldigvis følt meg helt fin, og det var så godt å starte uken med en helt rå treningsøkt. Det er så mange gøye, nye øvelser i treningsprogrammet mitt nå, så jeg storkoser meg virkelig, selv om jeg blir helt ødelagt, haha. Nå må jeg snart gjøre meg klar for jobb, så vi snakkes enten i kveld eller i morgen ♥

EN UFORTJENT HANGOVER

Hei dere, og god søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg hadde en kjempefin kveld i går på julebord med vennegjengen, og jeg er så glad for å være en del av en så stor og god gjeng, og for at julebord er en fast tradisjon. Vi var vel rundt 30 personer i går, så virkelig en god gjeng altså! Jeg hadde med meg kameraet, men det ble litt glemt av, men jeg skal gå gjennom det i morgen og se om det er noen bilder jeg kan legge ut her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har ikke vært en særlig god dag… Jeg drikker jo ikke alkohol, men i dag har jeg virkelig følt meg fyllesyk til tider. Jeg vet ikke om det er noe jeg har spist eller om det var tilfeldig, men magen min har virkelig ikke vært fornøyd, og en stund der var jeg sikker på at jeg kom til å kaste opp. Heldigvis skjedde ikke det da,  men jeg følte meg virkelig dårlig altså. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå på jobb med tanke på hvor dårlig jeg var, men det endte opp med at jeg ble hjemme. Jeg får så dårlig samvittighet av å ikke kunne jobbe, men dette var jo ikke akkurat noe jeg kunne kontrollere, og nå føler jeg meg heldigvis bedre. 

Uansett, nå er jeg klar for å våkne opp til en ny uke i morgen, med masse julestemning! Tenk at det bare er én uke til jul ♥