NÅR TIDEN GÅR FOR FORT

Hei dere! Jeg har ikke helt kontroll på dagene for tiden, og heller ikke på når jeg har blogget, så jeg beklager at det er litt av og på her, hehe. Tiden går altså altfor fort, så jeg sliter litt med å henge med, men jeg ser det var bare i går jeg ikke blogget, så det var jo ikke så altfor ille. I går og i dag har jeg egentlig bare vært på trening og jobb, og etterpå skal jeg ut og spise med jobben. Nå har jeg fri i en uke da, så da blir det mer blogging. Det er vanskelig på denne tiden da, det er heldigvis lengre dager, men HERREGUD så kaldt det er ute! Det er forsåvidt mange steder i landet som har det mye kaldere, men jeg syns dette er mer enn nok altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bare slappe av, og prøve å ikke sovne, før det blir middag ute! Håper dere har en fin dag ♥

SÅ VAR VI HER IGJEN GITT

Så var mandagen her igjen da, heldigvis nesten over. Neida, dagen min har absolutt ikke vært ille altså! Helt standard OK egentlig! Men dere, tenk så mange mandager vi går gjennom i løpet av livet? Haha, jeg syns det er det er SÅ rart å tenke på sånne ting. Jeg startet iallefall dagen på vanlig vis: med en god treningsøkt! Og så har mandagen gått som normalt ellers også, med ukeshandel og litt husarbeid og slike veldig kjedelige ting, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse fine blomstene ble kjøpt inn rett før helgen, kjekt med litt farger! Selv om det bare er februar (snaaart mars da!) kjenner jeg at vårstemningen begynner å komme på plass, og jeg er på jakt etter noen fine putetrekk med vårfarger for å få litt mer farger i stuen. Det er kanskje meldt flere minusgrader hele uken, men vi har jo uansett våren foran oss, selv om det kan ta ett par måneder til før den dukker opp ♥

– Hva har dere gjort i dag? 

VLOG: ONE OF THOSE DAYS

Ukens video er en ikke fullt så spennende vlog, siden jeg filmet den på en dag som endte opp med å være litt dårlig. Men når jeg først hadde startet filmingen og bestemt meg for å filme den dagen kunne jeg ikke la være heller, så da ble det sånn. Jeg syns det er viktig å vise de litt dårligere dagene også, for da blir det litt mer ekte. De dårligere dagene dukker heldigvis ikke opp så ofte, og da prøver jeg å tenke på det klisjé ordtaket “It’s just a bad day, not a bad life”. 

I dag har jeg vært mer ute av huset enn jeg vanligvis pleier på søndager, først var jeg i CrossFit boksen som Matias trener i fordi CrossFit Open har begynt og han skulle ta økten, så da måtte jeg komme og heie. Selv om jeg ikke trener CrossFit selv syns jeg det er veldig gøy å se på, og det er litt vanskelig å ikke bli engasjert når det er noe som er en så stor del av livet til Matias. Og så er jo det litt gøy å se andre slite også, hehe. Etter det dro Caroline og jeg på café siden hun har bursdag i dag, og siden har jeg bare slappet av hjemme, med Chinese take-out til middag. En fin søndag med andre ord, og det håper jeg dere også har hatt ♥

FØLELSER OSV

God kveld, dere ♥ Ett par dager siden sist nå, men i går glemte jeg helt av tiden etter jobb, og det har jeg forsåvidt gjort i dag også, for jeg hadde ikke tenkt å skrive så sent. Det er jo ikke akkurat mange som sitter og leser blogg på en lørdagskveld, hehe. Jeg koser meg i eget selskap nå, og syns det er så deilig med slike kvelder. 

En ting jeg har tenkt endel på i det siste er hvor sykt følsom jeg er. Jeg har alltid vært veldig følsom, men jeg har bare tenkt mye på det i det siste, og jeg vet ikke helt hvorfor. Spesielt denne uken har det vært SÅ mye følelser, sånn er det jo når det er den tiden på måneden, men denne uken føler jeg bare at det har tatt helt overhånd. Eller så er det bare at jeg har tenkt mer over det. Det er jo en god ting også det, men noen ganger irriterer følsomheten meg skikkelig. Som at jeg ikke klarer å krangle med noen uten å begynne å gråte, eller at hvis jeg er veldig sliten og trøtt kan jeg begynne å gråte for ingen grunn. Veldig travelt til tider altså, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har jo blitt ganske vant til det nå etter snart 23 år på denne jorden, men det er likevel noe jeg prøver å jobbe med. Følsomheten fører til mye bekymringer og dårlig samvittighet, som igjen tar mye energi fra meg. Men alt kan jobbes med, og jeg prøver alltid å ta meg sammen når det er skikkelig ille. Noen andre som er like eller? Hjelper alltid litt å vite at man ikke er den eneste, haha.

Nå skal jeg ta meg en lang, varm dusj, og så satser jeg på tidlig kveld. Jeg er SÅ trøtt! Håper lørdagen deres er fin ♥

DEN MEST MOTIVERENDE SERIEN PÅ TV

God lillelørdag, dere ♥ Jeg har hatt en fin og produktiv dag! Jeg hadde en tidligvakt på jobb, og hadde egentlig tenkt å for det meste bli liggende på sofaen resten av dagen, men så fant jeg ut at det gidder jeg faktisk ikke, så da dro jeg på trening! Der ble det en lang, delvis rolig cardioøkt, og så en god session med tøying etterpå. Jeg er jo midt i uke 5 av treningsprogrammet mitt, og koser meg fortsatt like mye. Det sies jo at det tar 21 dager for noe å bli til en vane, og det merker jeg godt nå, for det er liksom ikke lenger noe spørsmål om jeg skal trene, jeg bare gjør det automatisk. Det er rett og slett ikke snakk om at jeg ikke skal fullføre en uke av programmet mitt, og det er så gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg og ser Luksusfellen, og det er jo uten tvil det mest motiverende tv-programmet man kan se på. Er det én plass man ikke skal ende opp så er det der, haha. Jeg har jo blitt ganske mye mer bevisst på pengebruken etter vi kjøpte bolig, naturligvis, men jeg får en liten ekstra motivasjon etter å ha sett en episode av det programmet. Og så er jo det ganske utrolig hva folk faktisk får til. 

Ha en fin kveld ♥

BUCKET LIST TRAVELS

Er jeg den eneste som er skikkelig reisesyk for tiden, spesielt til varmere strøk? Sikkert ikke, siden det er KALDT i dette landet for tiden, og ikke minst mørkt. Heldigvis går jo vi fremover mot både lysere og varmere tider! Vi er faktisk i gang med å booke årets sommerferie, men mer om det kommer når alt er ferdigbooket, hihi. Et lite hint er at jeg er veldig kjent der da ♥ Men det jeg tenkte dette innlegget skulle handle om er reisemålene som står på min bucket list! Jeg har valgt ut noen av stedene jeg drømmer om å reise til i løpet av livet (det er selvfølgelig mange flere steder jeg vil se), som jeg vil vise dere: 

♥ MAROKKO Altså HALLO så fantastisk det ser ut! Arkitekturen, interiøret, ørkenen, kulturen – jeg vil oppleve ALT! 
 

♥ MALDIVENE Hit har jeg hatt lyst til å reise helt siden foreldrene mine var på bryllupsreise der for ti år siden, og det ser jo virkelig ut som PARADIS! Jeg tror det hadde vært helt fantastisk med en uke her, langt unna alt annet, med bare avslapping, sol og varme og helt klart vann. 
 

♥ ISLAND Dette ligger jo SÅ nært, så det bør iallefall ikke være noe problem å få til en reise hit i løpet av de neste årene. Det ser jo bare helt uvirkelig ut, og nydelig. Men jeg har hørt det er VELDIG dyrt der? Bare å begynne å spare da, hehe. 
 

♥ BAHAMAS Nok et ferieparadis som jeg bare må oppleve. Kan jo faktisk ikke gå glipp av et sted som har en strand med griser, noe så herlig altså. 

Hvilke steder vil dere oppleve i løpet av livet?

NEW HAIR

Så ble det en ny frisyre gitt! Det var så deilig med en frisørtime nå, jeg har jo ikke vært der siden starten av sommeren ifjor. Jeg har heldigvis såpass greit hår at jeg ikke trenger å dra til frisøren så ofte, og etterveksten vokser ut ganske fint. Men det var godt med en oppfriskning i dag da! Noen blonde striper her og der, og som dere ser har jeg nå også en liten lugg. Jeg syns det er så fint med midtskill og en litt lenger lugg, så da prøvde vi det denne gangen. Jeg har jo hatt samme formen på håret mitt i flere år (bare at jeg hadde sideskill før), og luggen har vært like lang som resten av håret, men nå følte jeg for å prøve noe nytt. Hva syns dere? 

VIDEO: WHAT’S ON MY PHONE

God morgen! Det er vel innafor å si det så sent på en søndag? Jeg har vært oppe i snart to timer, jeg eeeelsker å ligge å dra meg lenge i senga på søndager. Jeg dro hjemmefra halv 12 i går og kom hjem rundt halv to på natten, så da forstår dere vel, hehe. Jeg dro rett fra jobb til bursdagen til Ingrid, og var der resten av kvelden. Kjempekoselig! I dag har jeg absolutt ingen planer, og det er så deilig. Jeg skal bare gå en liten tur ute, få litt frisk luft, og ellers kose meg inne. 

I ukens video viser jeg dere hvilke apper jeg har på telefonen min, så jeg håper dere liker den! Jeg syns alltid det er interessant å se hva andre har på telefonen sin, så kanskje dere får noen tips om nye apper å laste ned. Og om dere har tips til noen jeg burde sjekke ut må dere gjerne legge igjen en kommentar ♥

FRIDAY LOOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag, dere! Åh, det er så kjekt å ha hele helgen foran seg! Den siste måneden har jeg jobbet hver fredag, 3/4 senvakter, så denne fredagen skal jeg nyte å ha fri. Jeg skal jobbe i morgen da, og så skal jeg i bursdag på kvelden, så det blir nok en bra helg! Nå tenkte jeg å ta meg en tur og kikke litt i butikker, det har jeg faktisk ikke gjort på lenge. Kjekt å se litt hva som er i butikkene for tiden, og så får jeg gjøre mitt beste for å ikke kjøpe noe, hehe. Etterpå blir det nachos, det gleder jeg meg sånn til! Det er jo tacofredag, og da har vi som regel annenhver fredag med taco eller nachos. 

Håper dere får en fin helg! Jeg tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, så da snakkes vi isåfall på søndag ♥

– Hvilke helgeplaner har dere? 

FEM SPØRSMÅL

Hva har du gjort i dag? 

Vært på trening, ryddet, spist og slappet av. Ikke så mye spennende med andre ord, men jeg har gjort så mye de siste dagene så i dag følte jeg for å ta det litt mer rolig, etter en tung treningsøkt da, hehe. Vanligvis ville jeg ikke nevnt at jeg har spist, fordi det og sove og gå på do er liksom ting man ikke trenger å nevne siden det er en selvfølge, men jeg nevnte det fordi jeg prøver å spise mer. Jeg har virkelig merket at jeg ikke spiser nok i forhold til aktivitetsnivået mitt, så det er noe jeg prøver å bli flinkere til, og prøve å få i meg det jeg trenger av næringsstoffer. 

Hva er ditt siste innkjøp? (Utenom mat)

En pakke med ullsokker, hehe. Ikke noe mer spennende enn det altså! Jeg hadde bare ett par fra før av, og det holder jo faktisk ikke på denne tiden av året, så da kjøpte jeg med meg en pakke fra jobb på tirsdag. 

Hva gleder du deg til akkurat nå?

Frisørtime på mandag! Holy shit, det trenger virkelig håret mitt nå. Jeg kan ha null tanker om håret mitt, men i det jeg bestiller frisørtimen blir jeg bare kjempelei og kan ikke vente til jeg skal til frisøren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva ser du foran deg nå?

Dataskjermen (selvfølgelig), et glass saft og tv-en som viser Kardashians. Jeg elsker at det er maraton på TV2 Livsstil hver kveld, haha. Jeg har ingen spesiell serie jeg følger med for tiden (ikke som jeg kan binge iallefall), så da blir det ofte til at jeg ser gamle Kardashians episoder på kvelden. Akkurat nå er det episoden om Bruce når han snakker om transitioning. Litt rart å se på når vi har fulgt med på alt dramaet som har vært med Caitlyn og Kardashian/Jenner klanen i ettertid, hehe. 

Hvilke sanger hører du på for tiden? 

Jeg hører egentlig for det meste på det som går på radioen, eller det som spilles på en av de tilfeldige Spotify-listene jeg hører på. Men det skal sies at jeg ELSKER soundtracket til den nye Fifty Shades filmen, ah! Og jeg likte også filmen veldig godt forresten. 

Samlet sammen noen få spørsmål som jeg kunne svare på, siden jeg liker å lese slike innlegg på andre sine blogger! Takk til de som svarte på hva dere vil lese om forresten, det setter jeg stor pris på! Skal prøve å få til litt bedre blogging fremover, men jeg er veldig blank altså, så jeg må bare brainstorme litt, hehe.