WEEKEND

Endelig helg! Vi har avspasering i morgen, herligherligheeerlig. Fikk forresten tilbake franskprøven vi hadde forrige uke og jeg fikk 5, som jeg selvfølgelig er kjempefornøyd med!

Senere skal jeg og noen venner på kino og se Amors Baller. Gleder meg!


– Noen av dere som har sett Amors Baller?


SUNSHINE

For et nydelig vær det er! Sett bortifra all snøen og at det kun er … 1-2 grader ute da. Gi meg 15 grader til og null snø så er jeg fornøyd!I dag måtte jeg dra hjem fra skolen fordi jeg hadde så forferdelig vondt i magen, klarte ikke sitte stille engang. Nå er jeg heldigvis mye bedre, så skole i morgen blir det nok, om ikke mageknipen bestemmer seg for å komme tilbake, noe den forhåpentligvis ikke gjør. Så nå skal jeg gjøre ferdig leksene, etter i morgen er det helg!


– Sol hos dere? Nå må jeg slutte å skrive så mye om været altså, det er jo ikke en værblogg dette her..CHOCOLATE COVERED STRAWBERRIES


Dårlig lys på bildene, men det får bare være…

Dette skal jeg kose meg med ikveld! Fikk skikkelig lyst på sjokoladedekte jordbær tidligere, så da bar det rett på butikken. Så nå skal jeg ta meg en dusj og så kose meg med Frustrerte Fruer og sjokoladedekte jordbær. Herligherligherlig.

– Liker dere sjokoladedekte jordbær?DAG 139


Seee så tomt det er på hyllen min nå! Har pakket ned alle bøker og sånt som sto på hyllen, så nå er det bare disse to tingene som står igjen. Det er så… rart. Nei, nå venter leksene, vi snakkes senere! Kun to dager til helg, vi har nemlig avspasering på fredag, wiii.


NYTT DESIGN!

Yeey, da ble det nytt design! Eller, nytt og nytt da, har ihvertfall endret på bakgrunnsfarge, header og bilder i sidebaren! Laget designet i Firefox og har sjekket at det er likt i Explorer også, så da er det vel likt i alle nettlesere? Håper jeg hvertfall…Det er forresten bare midlertidig, tror jeg…

– Hva syns dere da?


GET AWAY

Åh, jeg er så LEI av snøen! Når den først hadde smeltet og vi hadde begynt å få brukbart vårvær, måtte snøen selvfølgelig komme tilbake… Det har snødd i nesten ett sett siden torsdag…

Anyways, nok klaging, matteprøven (som burde kalles tentamen siden det var akkurat som en tentamen bare 1 og en halv time kortere) gikk greit nok. Jeg satt med den nest siste oppgaven i sikkert en halvtime, og jeg ble såå glad når jeg endelig fikk den til! Jeg er forresten 99,9% sikker på at svaret er rett.


Nå skal jeg prøve å få gjort noen endringer i designet og få laget meg en ny, midlertidig header, hvis jeg finner noen bilder jeg kan bruke da. Er så lei av den jeg har nå!

– Er det snø hos dere? loool