DE SISTE TO UKENE
Ok da, det er egentlig ikke så mye å fortelle om de siste ukene. Jeg har sett altfor mye White Collar (en av mine nye favoritter, det er SÅ bra!), vært med venner, kjørt masse, og hatt glattkjøring, og begynt i ny jobb! På mandag begynte jeg å jobbe på Cubus, veldig spennende og gøy! Hmm, er det noe mer jeg har gjort da? Tror ikke det, har ikke vært så veldig opptatt, det er jo ikke det som er grunnen til fraværet mitt. Skal jobbe i morgen også, men da kommer innlegget om siste halvdelen av 2012, det er vel på tide nå!

– Hva har dere gjort de siste ukene?

YOU CAN DO THIS


Og så har det gått to uker siden jeg trykket på innlegg-knappen her. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette her egentlig, eller hva jeg skal si. Jeg elsker å blogge, jeg vil være flink til å blogge, jeg har blogglyst, jeg har ting å blogge om, men energien er ikke der. De siste ukene har jeg hatt så lite energi til å gjøre ting, jeg blir så utslitt av skolen. Det er ikke sånn at vi har mye å gjøre der eller noe, jeg blir bare utslitt av å være der. Og dette går veldig mye utover humøret mitt også, og det irriterer meg veldig, for jeg har det egentlig veldig bra, jeg har jo verdens herligste personer rundt meg. Men ja, da vet dere det, vil ikke skrive noe mer om det egentlig.

Jeg tenkte at i dag måtte jeg bare få meg selv til å skrive et innlegg her, prøve å få meg tilbake på gamle spor igjen med bloggingen. Så nå har jeg satt kameraet mitt på lading også, det har vært utladet i to uker nå. Og så skal jeg gjøre klart et innlegg jeg kan poste senere, og imorgen. Har litt å fortelle dere også, men det får bli i neste innlegg, for dette innlegget er langt nok nå!

– Er det flere som er slitne for tiden? Eller har dere det helt fint? Håper for all del de fleste svarer det sistnevnte!

OUTFITS FROM 2012Dette er jo ikke alle fra 2012, men endel av de. Åh som jeg savner dagslys og sommer når jeg ser tilbake på enkelte av disse antrekkene. Har så mye mer motivasjon da! Andre del av tilbakeblikk fra året kommer også så snart jeg er ferdig med innlegget. Har startet på det, men det tar tid!

– Noen favoritter?

IT’S A MARIUSGENSER KINDA DAY


Har jo ikke vist dere mye av hva jeg fikk i julegave, men denne genseren er noe av det jeg fikk! Det er da en rosa Mariusgenser og det er tanten til mamma som har strikket den. Jeg elsker den og kunne bodd i den! Noe jeg nesten gjorde hele romjula, haha! Mandager har jo en tendens til å være ganske trøtte, så da passet det perfekt med en god genser som dette i dag.

– Har du Mariusgenser? Hva syns du om det?

P I N KHei dere, og god fredag! Endelig helg, utrolig deilig etter denne uken. Det er forsåvidt alltid deilig med helg uansett da. I dag har jeg hatt kjøretime, og nå skal jeg snart begynne å ordne meg til bursdag i kveld. Er så merkelig at vennene mine (og meg også om et par måneder) sakte, men sikkert fyller 18 år. Men gøy er det selvfølgelig!

– Hva skal dere i kveld?

OUTFIT 100113

Genser Bik Bok
Skjerf Becksøndergaard
Bukse Bik Bok


Sko Dr. Martens ♥♥

Neimen hei! Var visst litt dårlig tidspunkt forrige uke å si at jeg var tilbake, for jeg har hatt så mye å gjøre! Siden sist har jeg: vært med venner, lest masse bilteori, blitt trukket opp i prøveeksamen, bestått bilteorien (1 feil, yay!!), fått 5 på prøveeksamen, og igår var jeg på trening og satt barnevakt med Andrea. Så ja, produktiv uke! Nå kan jeg endelig slappe av litt igjen da. Utrolig deilig å være ferdig med teorien og slippe å tenke mer på den, så nå kan jeg fokusere på kjøringen! Fyller jo faktisk 18 år om litt over to måneder, og tiden går fort.

Årets første outfit også, og definitivt ikke det siste. Skal bli mange av disse fremover! Ikke et særlig spesielt antrekk, men nå fikk jeg endelig vist dere mine nye favorittsko som jeg fikk i julegave, og skjerfet som jeg fikk i julegave. Buksen kjøpte jeg i romjulen og den er i den super flex-kolleksjonen. Kunne ønske alle buksene jeg eide var sånn, for de er så behagelige!!

– Hva syns du om antrekket?

2012 TILBAKEBLIKK – DEL 1

Først av alt: GODT NYTTÅR!! Ble visst ikke mye til blogging i ferien, haha. Men nå er jeg tilbake, med første delen av tilbakeblikk fra året som gikk:

Januar:

Ganske lite spennende måned egentlig, men jeg kjøpte mitt første par med Jeffrey Campbell’s, og jeg var med familien på Bjorli.

Februar:

Var endel med venner, hadde veldig mye alenetid med meg selv husker jeg (spesielt på Valentinsdagen tydeligvis, haha). Det var også vinterferie, men kan ikke huske å ha gjort noe spennende da.

Mars:

Medialinjen hadde fotoutstilling i byen (ble solgt 3 eksemplarer av bildet mitt, yey!) mens Service og Samferdsel hadde moteshow som jeg tok noen bilder av. Jeg fylte også 17 år og hadde fine feiringer både med venner og familie.

April:

Hadde påskeferie, snøen kom, og dro igjen, kjøpte min første (og definitivt ikke siste!) Wildfox-genser som har blitt flittig brukt siden, og så trente jeg endel.

Mai:Mai var en veldig fin måned! Hadde mye fint vær, det var 17. mai, var på en liten overnattingstur med hele trinnet, og så kan vi jo ikke glemme Osloturen hvor jeg fikk se Justin Bieber live ved Operaen.

Juni:


Stella fylte ett år, vi hadde fortsatt masse fint vær, SOMMERFERIE♥♥, og jeg dro til Tyrkia med familien. Herlig måned!

Merker når jeg lager denne oppsummeringen fra året at jeg har fått meg hvertfall ett nyttårsforsett for 2013: Være flinkere til å ta med kameraet plasser og faktisk bruke det. Har jo så mange gode minner fra ifjor, men altfor få av de er fanget på kamera. I tillegg må jeg bli flinkere på å oppdatere bloggen, for jeg husker jo nesten ingenting av de første månedene ifjor.

Oppsummeringen av resten av 2012 kommer så snart jeg blir ferdig med innlegget. Tar tid dette her altså!

– Hvordan var første halvdelen av 2012 for deg?