INSPIRASJON

På spørsmålsrunden jeg hadde for leeenge siden (som jeg ennå ikke er ferdig å svare på, det kommer når jeg finner videokameraet!) fikk jeg mange spørsmål om hva som inspirerer meg, og jeg har ikke så mye annet å svare enn dette: ALT. Det kan være alt fra ting hjemme og på gaten, til blogger, nettsider som weheartit, til tv-serier, til kjendiser. Her har dere noen bilder som inspirerer meg, noen av de har jeg tatt selv, som jeg liker å se tilbake på og bli inspirert av:

Link//link//link//link//link//link//link//link                                                                                                                                                                                    
Her er noen av mine egne som inspirerer meg:


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hey, nå fikk jeg nettopp masse mer inspirasjon etter å ha laget dette innlegget!

– Hva syns dere om bildene?

DAG 229


Bloggingen er langt nede for tiden og blogglysten er virkelig ikke på topp, men jeg har ikke så mye tid at jeg kan lage gode innlegg hele tiden, så jeg trenger å bruke litt tid på å få inspirasjonen og blogglysten tilbake. Jeg håper selvfølgelig at jeg får de to tingene tilbake fortest mulig, det hjelper jo kanskje at vi har om inspirasjon i PTF på skolen? Skal prøve å få til et inspirasjonsinnlegg senere i dag da.

– Hva skjer hos dere for tiden?

INSTAGRAM

Dette innlegget skulle egentlig komme for et par uker siden, men så fikk jeg meg ikke til å skrive det før. Treg, som vanlig.

Instagram er en kul applikasjon til iPhone/iPod og iPad(?) som har mange forskjellige effekter til bildene dine, de fleste ser vel ganske vintage-aktig ut. Applikasjonen er gratis og en bra måte å “sprite” opp bildene dine litt på. Du kan enten velge å ta et nytt bilde eller et du allerede har og så får du velge en av flere effekter, alt ettersom hva du syns passer best til bildet. For å bruke applikasjonen må du lage deg en bruker, og der kan du dele bildene du har tatt og følge andre brukere. Hvis du ikke vil dele bildene dine er det sikkert en plass du kan trykke for å ikke dele bildene dine, men jeg pleier bare å slette de fra Instagram om jeg ikke vil ha de der, de blir ikke slettet fra telefonen da. Her er noen bilder jeg har tatt:


Jeg heter forresten Malindh på Instagram, hvis noen lurte.

– Har du Instagram? Isåfall, hva heter du der?