HELLO HALLOWEEN

Hei dere, og god søndag! Det føles ut som en lang dag dette, siden klokken er stilt bak en time. Helt greit for min del, og i natt sov jeg endelig veldig godt, det har jeg ikke gjort de siste nettene. Det ble stille her i går, men jeg var stort sett opptatt hele dagen, og er det en dag jeg tar meg fri her så er det lørdager, siden det er så få som er inne og leser da uansett. Jeg var på Halloweenvors på kvelden, så det var veldig hyggelig, men det ble heldigvis en tidlig kveld, for jeg var så knekt etter å ha våknet klokken 07 på morgenen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere kostymet mitt! Det ble veldig enkelt i år, jeg lånte litt leopardtilbehør med mamma, og sminket meg til det. Jeg syns faktisk looken ble veldig kul da! Det er ingen grunn til å kjøpe dyre kostymer, man har som regel alltid noe i klesskapet som kan brukes. Var det mange av dere som feiret Halloween i går også eller? Syns alltid det er så gøy å se hva folk kler seg ut som. 

Nå skal jeg snart ta turen til treningssenteret, det er etterlengta kjenner jeg, og nødvendig på en søndag. Ha en fin dag ♥

13 kommentarer

Siste innlegg