AT THE LIBRARY

New York tid: 08:06.

God morgen, dere! Eller, her er det iallefall morgen, hos dere er det vel mer ettermiddag nå. Her er det veldig tidlig hvertfall, men fun fact: Jeg har ikke sovet lenger enn til 9 siden jeg kom tilbake hit etter jul. Jeg har rett og slett, på et eller annet vis, utviklet en helt sykt god døgnrytme. Hver natt sover jeg 7-8 timer, og med unntak av skoledager når jeg må stå opp enda litt tidligere, så våkner jeg alltid rundt klokken 8. Veldig sjeldent senere! Legger jeg meg 11 for eksempel, ja da våkner jeg kanskje klokken 7 eller litt over 7. Det syns jeg er veldig greit, og jeg får mye ut av dagen!

Poenget med innlegget var vel egentlig ikke døgnrytmen min, men heller at jeg endelig har fått tatt noen antrekksbilder. Det er noe jeg virkelig MÅ bli flinkere til, men mest sannsynlig kommer ikke det til å skje før det blir litt varmere her. Det er faktisk helt sinnsykt kaldt her for tiden, ofte kaldere enn -10!! Da jeg våknet i går var gradestokken på -17, skjønner dere problemet eller? Men på onsdag var temperaturen grei, så da benyttet jeg meg av det og min snille roomie som mer enn gjerne stilte opp som fotograf.

Høyhalset genser Zara
Skjerf Bik Bok
Bukse Topshop
Jakke MK&A for Bik Bok
Hansker Topshop
Veske H&M

Sko Nike Air Max 90 fra min kjære♥


I dag er det jo lørdag, og jeg skal på The Met med IBS-jentene her, det blir nok veldig koselig! Jeg har ikke vært inne på selve muséet før, så det ser jeg frem til. Denne helgen her blir det bare kos (bortsett fra litt skolearbeid i morgen), og det trengs virkelig. De siste to ukene har vært stappfulle med skolearbeid og Fashion Week, og på slutten av denne uken var jeg så overveldet og sliten. Men jeg kom meg gjennom det og helgen er endelig her. Vi snakkes senere! Jeg skal prøve å få tatt litt bilder på tross av kulden.

– Hva syns dere om antrekket?

8 kommentarer

Siste innlegg