hits

NR TIDEN GR FOR FORT

Hei dere! Jeg har ikke helt kontroll p dagene for tiden, og heller ikke p nr jeg har blogget, s jeg beklager at det er litt av og p her, hehe. Tiden gr alts altfor fort, s jeg sliter litt med henge med, men jeg ser det var bare i gr jeg ikke blogget, s det var jo ikke s altfor ille. I gr og i dag har jeg egentlig bare vrt p trening og jobb, og etterp skal jeg ut og spise med jobben. N har jeg fri i en uke da, s da blir det mer blogging. Det er vanskelig p denne tiden da, det er heldigvis lengre dager, men HERREGUD s kaldt det er ute! Det er forsvidt mange steder i landet som har det mye kaldere, men jeg syns dette er mer enn nok alts. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N skal jeg bare slappe av, og prve ikke sovne, fr det blir middag ute! Hper dere har en fin dag ♥

12 kommentarer

Det er sviiiinkaldt for tiden! Heldige du som har fri da! :) kos deg

Utrolig kult antrekk!

For et kult antrekk :D

Hei. Jeg har noen sprsml angende USA oppholdet ditt. Var du god i engelsk fr du dro og var det utfordrende ha hele studiet p engelsk?

Jeg vurderer sterkt dra, men det er likevel noe som holder meg tilbake.

Dro du med noen andre du kjenner eller dro du alene?

marie: Hei! Jeg snakket ganske bra engelsk fra før av, og hadde ingen utfordringer med studiet på engelsk heller. Tror ikke det er noe du bør se på som en stor hindring uansett da, engelsken blir ganske raskt forbedret når du bor i et engelsktalende land. Jeg hadde kommet i kontakt med noen på forhånd som også skulle studere der, så vi møttes en gang før vi dro, og fløy dit sammen. Anbefaler deg virkelig å gjøre det, du vokser så mye på det året!

Hei. Tusen takk for svar! Hvordan fant du et sted bo? Jeg har vrt i kontakt med det byret du skte gjennom, og de sier at jeg selv m finne et sted bo. Jeg synes huske at du fikk hjelp til dette?

Har du eventuelt noen tips til hvor man burde bo? Jeg synes det er vanskelig skulle finne et sted bo p egenhnd.

Marie: Hei igjen! Det kan hende de har endret det da, for det var de som ordnet til oss første semesteret. Et tips er å bli medlem i Facebook-gruppen «Ung i New York» (du kan sikkert bare søke den opp på Facebook), det var der vi fant bolig til det neste semesteret! Der kan du også komme i kontakt med andre som går eller skal begynne på skolen :)

Marie: Og det er veldig dyrt å bo på Manhattan, så vi bodde i Brooklyn og det var helt supert:)

Hei. Setter veldig pris p at du svarer p sprsmlene mine. Er det mulighet for at jeg kan komme tilbake til deg dersom flere sprsml skulle dukke opp?:-)

Marie: Selvflgelig! Du m gjerne sende melding p facebooksiden min istedenfor (bare sk opp bloggen min), der er det litt lettere holde dialog, s slipper du sjekke her om jeg har svart :)

Det var lurt. Da kontakter jeg deg der dersom det skulle vre noe jeg lurer p:-D

Skriv en ny kommentar