hits

DOWN TIME

  • 07.03.2017 kl. 12:53

Noe av det gøyeste jeg vet om når jeg er ute og reiser, er å se hva de har på matbutikkene, av ting vi ikke har hjemme. Det jeg opplever er gjerne at det er mye mer utvalg av sunnere ting, og ikke minst billigere. Jeg kjøpte med meg et glass med mandelsmør, og disse karamellbitene ovenfor. Gøy å teste ut noe nytt! 


I går ble til en skikkelig blåmandag. Jeg prøvde faktisk å ikke la det bli det, men det lå vel i luften fra morgenen av da jeg slet sånn med å stå opp. Heldigvis ble jo antrekksbildene vi tok senere på dagen ganske vellykka, selv om vi slet endel med lyset. Jeg kom meg omsider på trening senere på dagen, og det gikk virkelig ikke. Jeg endte opp med å dra derfra ganske mye tidligere enn planlagt. Enkelte dager altså, da funker det bare ikke. Satser på at resten av uken blir bedre, disse blåmandagene kommer heldigvis ikke ofte. 
 

♦ Hvordan var deres mandag?

4 Kommentarer

Amalie Hansen Sønnesyn

07.03.2017 kl. 13:05
Helt enig! Alltid gøy å finne nye og spennende produkter som vi ikke har hjemme. :-)

Malin H

07.03.2017 kl. 21:20
Amalie Hansen Sønnesyn: Absolutt :D

Hege Kristin

07.03.2017 kl. 14:53
så godt ut :D

i går var jeg på trening!

Thale Sunniva

07.03.2017 kl. 18:01
Nam! Elsker å gå på butikken når jeg er på reise :D

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no