hits

A WEEKEND AWAY

  • 08.09.2014 kl. 17:45Noen bilder fra helgen.


Nå er det noen dager siden sist, men i helgen var jeg i Ørsta og besøkte familie, så da tok jeg meg bloggfri. Det var den siste turen dit før jeg flytter om to uker, så da ville jeg ikke bruke tid på blogging. Ovenfor har dere iallefall noen få bilder. I går feiret vi morfar sin bursdag, med mye god mat  og mye familie, så det var koselig. Jeg hadde egentlig planer om å blogge da jeg kom hjem i går kveld, men da var jeg så trøtt at jeg ikke orket noe annet enn å ligge på sofaen. Da er det bedre å starte i dag når det er mandag og en helt ny uke. Om nøyaktig to uker sitter jeg på flyet til New York og er snart fremme, tenk på det da. Merkelig.


- Hadde dere en fin helg?

3 Kommentarer

Mina Kanchan

08.09.2014 kl. 18:15
så fine bilder, og virket som at du hadde en veldig koselig helg :-D

Enilorac Nesenra

08.09.2014 kl. 22:43
Fine bilder, synes alltid barn er så søte på bilder, de er så naturlige :) Hørtes ut som om du har hatt en fin helg da, mye kos ^^ _Og så spennende at du skal til NY da ! Føler så mange drar dit for å studere eller ett eller annet for tiden, tydeligvis the place to be ! ;)

Jeg har hatt en kjempe fin og innholdsrik helg :))

Malin H

11.09.2014 kl. 12:34
Enilorac Nesenra: Ja, New York er virkelig fantastisk :)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no