DAGEN ALT GIKK GALT

Som jeg sa i går var dagen en ganske mislykket dag, så jeg skal prøve å fortelle dere litt her. Det startet med at vi skulle sykle til en CrossFit-box her, siden Matias skulle ta ukens Open-økt der. Vel, det var lettere sagt enn gjort, for GPS-en ville virkelig ikke spille på lag, i tillegg til at det var ufattelig vanskelig å finne Crossfiten i det området det lå i, altså ingen skilting eller noe. Så måtte Matias betale for timen, og de tok ikke kort, og Matias endte vel opp med å holde på i én time for å finne minibank, fant til slutt en som ikke funket, men fikk da tatt ut i en kiosk. Mens han syklet rundt for å ordne penger satt jeg i CrossFit-boxen og frøs og var sulten, hehe. Så tok det en liten evighet å sykle hjem igjen også, i regnet, med GPS-en som fortsatt ikke spilte på lag.

Det gikk heldigvis fint når vi kom oss inn i varmen igjen og fikk i oss litt mat, og etter ett par timer hjemme dro vi til byen for å kikke litt i butikker, og da hjalp det litt på humøret at Matias fant noen sko han hadde lyst på i første butikken vi var inne på. Men selvfølgelig etter ett par timer fant plutselig ikke Matias bankkortet sitt, og da var det på’n igjen med all ulykken. Heldigvis hadde han bare brukt lommeboken der han kjøpte skoene, og da var vi for en gangs skyld heldig og fant igjen kortet der. På denne tiden var vi så lei av hele dagen at vi fant ut at det var best å dra hjem igjen før det skjedde noe mer. Dagen endte forresten med at Matias gikk tom for strøm og ikke husket PIN-koden sin (han byttet telefon operatør for noen uker siden), så i dag måtte moren låse seg inn i leiligheten vår for å finne koden. Haha, er det mulig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Det høres kanskje ikke ut som en dag med mye uflaks, men jeg tuller ikke når jeg sier at typ alt som kunne gå galt i dag, gikk galt, haha. I dag har vi vært i Amsterdam, og det var kaldt! Mer om det ved en senere anledning, nå har mormor og morfar også kommet hit, så jeg vil bruke litt tid med de før vi legger oss! 

– Har dere hatt en fin dag? ♥

6 kommentarer

Siste innlegg