DAGEN MIN – TIME FOR TIME

08.00: Alarmen min ringer og jeg spretter ut av senga.

Tulla. Jeg ligger med telefonen i 15 minutter og blar meg gjennom sosiale medier, før jeg til slutt drar den altfor støle kroppen min ut av senga. 

09.00: Jeg er på plass på trening, klar for å trene rygg og skuldre. Jeg har funnet ut at rygg er favoritten min å trene, så jeg er ganske motivert for denne økta. 

10.00: Jeg tøyer ut etter en god og svett økt. Styrkeøktene mine varer som regel 40-50 minutter, alt etter hvor lang pause jeg tar mellom settene. 

11.00: Jeg står og kikker på klærne mine og lurer på hva i alle dager jeg skal ha på meg. Same procedure every day. 

12-15: Jeg er på besøk hos Silje, og vi spiser lunsj sammen og jeg får kost masse med fadderbarnet mitt. 

16-18: Vi er hos svigers og spiser middag og kake, siden faren til Matias har bursdag. Kake på en onsdag er helt greit, hehe. 

19.00: Jeg sitter litt for komfortabelt i sofaen, men jeg kommer meg likevel opp, tar på meg turbuksa og går ut døra med Treningspodden på ørene. Podcast gjør turene SÅ mye bedre, virkelig. 

20-23: Jeg tilbringer resten av kvelden på sofaen, før jeg går på badet, og så er det natta. 

Dette var altså på onsdag, da bestemte jeg meg for å dokumentere hele dagen min! Syns slike innlegg er så artige å lese, så jeg håper dere likte dette, selv om jeg ikke gjorde noe nytt og spennende hver eneste time. Snart starter jobbhelgen min, men jeg skal nok få oppdatert litt uansett. Ha en fin start på helgen ♥

5 kommentarer

Siste innlegg