GOODBYE 2017

Hei dere, og hei 2018!! Noen andre som syns det er veldig forfriskende å våkne opp 1. januar? De av dere som ikke har hangover iallefall? Jeg våkner alltid med en litt annerledes følelse denne dagen, som om kroppen min merker en ny start og så er det så kjekt å ha hele året foran seg, med så mange muligheter.

Jeg hadde en veldig fin kveld i går, som var ganske rolig. Vi var innom og sa hei til familien min før vi dro til svigers, hvor vi spiste god julemiddag, hadde pakkeleken (jeg vant fire pakker, så det var jo som en ny julaften!), og så var det dessert til slutt. I 23-tiden dro Matias og jeg videre til vennegjengen hvor vi gikk inn i det nye året med god stemning, og i 01-tiden dro vi en liten tur tilbake til svigers før vi dro hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag må jeg pakke, jeg drar jo i morgen! Det føles så rart å reise så tidlig på året, det har jeg vel ikke gjort siden det året jeg bodde i New York. Men jeg gleder meg, og jeg skal prøve å få til masse bra blogging derfra! Jeg har også planer om endel vlogging, jeg har jo hatt noen uker pause fra Youtube nå. Jeg er klar og motivert!

– Hadde dere en fin kveld i går?

Siste innlegg