OPPSKRIFT – ENERGY BALLS

Hei dere! Endelig tar jeg meg tid til å sette meg ned og skrive litt til dere, her går jo det i oppussing og flytting for tiden. Jeg er så utrolig fornøyd med leiligheten hittil, og klarer fortsatt ikke helt å tro at den er vår. Nå drar jeg snart bort til leiligheten igjen, og jeg lover å vise dere litt derfra snart! Jeg har filmet litt også, og det har gjort at jeg har glemt å ta bilder, haha. Men jeg skal ta litt på dagen i morgen, nå er jo det mørkt ute. 

I dag vil jeg dele en oppskrift med dere, som jeg la ut her for rundt ett halvt år siden, men den er bare så god at jeg må dele den igjen. Jeg fant den på Leah Itsines sin blogg (her), hun har forresten maange gode oppskrifter. Dette er altså energy balls eller “bliss balls”, som funker supert om du er litt småsulten, godtesyk eller for litt energi før trening! Jeg byttet ut proteinpulveret med finmalte mandler (fås kjøpt på helsekost), og peanøttsmør med mandelsmør, da jeg ikke liker peanøttsmør. 

Det du trenger: 

2 spiseskjeer vanilje proteinpulver eller finmalte mandler
1 cup (rett over 2dl) havregryn
1-2 spiseskjeer kakaopulver (jeg brukte 1.5, men ta 2 om du er glad i sjokolade)
1/2 cup (1dl) smooth peanøttsmør eller annet nøttesmør
1/2 cup honning
1 cup kokosflak

Dette gjør du:

1. Miks alle ingrediensene, bortsett fra kokosflak, i en bolle til alt er godt blandet. Legg til mer honning om det er for tørt.

2. Rull til små baller.

3. Hell kokosflakene på et fat, og rull ballene i kokosen til de er godt dekt. 

4. Legg ballene i en boks og sett i kjøleskapet i 30 min. De holder i kjøleskapet i 3-4 dager. 

Disse er helt supre før trening eller om du er litt godtesyk! 

Siste innlegg