DEN TIDEN PÅ ÅRET

Så var vi kommet til den tiden på året for min del der jeg får den fine meldinga fra tannlegen om at det er på tide å ta seg en tur dit. Jeg har et ganske blanda forhold til det, for jeg syns ikke det er noe artig, men samtidig er jeg så vant til å borre nå at det er ikke noe big deal lenger. Jeg har hatt hull hvert år siden starten av ungdomsåra, så jeg går alltid inn med forventningen om at jeg skal borre. I dag var jeg tilbake der, og det var intet unntak altså. Fire små hull har jeg som jeg må komme tilbake og borre. Jaja, same procedure. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe positivt var at jeg hadde egentlig forventa at jeg måtte borre i dag, og dermed ikke kunne dra på trening for det er jo bare sinnsykt ubehagelig når halve ansiktet er lammet og du har vondt, men det hadde hun ikke tid til i dag! Så det ble en rask tannlegetime, og så dro jeg bare hjem og skifta og kom meg på trening. Helt supert det! Så nå gidder jeg ikke tenke mer på de tenna mine før tannlegetimen om 2,5 uker, hehe. Jeg har forsåvidt hatt litt vondt i tenna i ettertid, så jeg tar det med ro resten av dagen, tenker jeg. 

Håper dere også er flinke til å gå til tannlegen hvert år, det er jo så viktig! Selv har jeg bedt tannlegen om å få innkallelse hvert år, så slipper jeg å tenke noe på det selv. Det regner jeg med man kan få hos alle, så vil anbefale dere også det om dere ikke har det. Det kan jo være litt tiltak å skulle ringe tannlegen selv, pluss at tiden går jo så fort at plutselig har det gått over ett år uten at du har vært der. 

Ha en fortsatt fin dag ♥

16 kommentarer

Siste innlegg