KOMFORTABEL UTEN SMINKE

I dag fjernet jeg mine vippeextensions, som jeg nå har brukt siden starten av april. Det var veldig uvant siden jeg er vant til å gå med lange, fine, svarte vipper hele tiden, men det går faktisk overraskende greit altså. De siste årene har jeg blitt mer og mer komfortabel med å gå uten sminke. Jeg kan liksom fint dra innom kjøpesenteret etter en svett treningsøkt uten sminke, og jeg er så glad for at jeg ikke er avhengig av å gå med sminke når jeg skal ut døra. 

Jeg er veldig heldig som aldri har vært mye plaget med huden min, jeg har liksom bare fått litt kviser her og der, og jeg forstår godt at de som er plaget med mye kviser og akne kan føle seg ukomfortabel uten sminke. Men helt ærlig? Jeg tenker ikke noe over det om jeg ser noen med veldig uren hud, det er jo ikke noe de kan noe for, og det har ingenting med hvor “pen” du er for min del. Eneste måten jeg kan tenke på noen som “stygg” er om jeg ser noen som rett og slett er frekk og ufin med andre. Utstråling og personlighet har så mye mer å si, og man merker fort på en person om de er usikker på seg selv. Og om du faktisk er usikker på deg selv? Fake it ’til you make it! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syns det er så deilig å gå uten sminke, og må ha minst én dag i uken der jeg går uten. Jeg føler meg freshere om jeg har sminket meg, det er det ingen tvil om. Spesielt om jeg har sovet lite og føler jeg ser veldig trøtt ut er det så deilig å sminke seg og føle seg litt bedre! Men jeg syns ikke det skal være slik at man syns man er stygg uten sminke, og ikke kan gå ut av huset uten. Du er pen uansett ♥

13 kommentarer

Siste innlegg