14 SPØRSMÅL – HAR DU NOEN GANG….

Etter at Marthe Borge postet denne er det mange som har kopiert den til sin blogg, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det samme siden det er artige spørsmål for å bli litt bedre kjent!

Har du noen gang… 

Skulket skolen? Det har jeg, men det var ikke før på videregående at jeg turte å gjøre det, hehe. Det har ikke skjedd mange ganger da, men det var noen ganger på andreåret at jeg droppet skolen da jeg hadde en veldig kjip periode og rett og slett ikke hadde motivasjon til å gjøre noe. 

Hatt et kallenavn? Vennene mine kaller meg ofte for Malla. Dette var ganske rart for meg i starten fordi vi var to som het Malin i vennegjengen på ungdomsskolen og da ble hun andre kalt Malla, så for meg ble det så merkelig når jeg plutselig ble kalt det i vennegjengen jeg er i nå, men nå har jeg vendt meg til det. 

Møtt en kjendis? Yes, flere! Det er jo ikke ukjent akkurat at jeg møtte endel da jeg bodde i New York, da møtte jeg Cara Delevingne, Patrick Adams (Mike Ross i Suits), Nick Jonas, Gigi Hadid, Lo Bosworth, Kayla Itsines, Alfie Deyes (Pointlessblog på Youtube). Ellers har jeg jo sett endel norske men det syns jeg ikke er så stort, hehe. 

Vært på tv eller radio? Jeg har vel vært i noen klipp på lokalnyhetene på barneskolen, men det er det eneste. 

Jukset på en prøve? Det kan jeg ikke huske å ha gjort. Jeg har rett og slett ikke turt å ta sjansen på det før, jeg vil gjøre det bra på egenhånd. 

Vært våken i 24 timer? Jeg gjorde det vel ett par ganger da jeg var yngre, men også ufrivillig noen av gangene jeg har reist til/fra New York. Jeg sliter skikkelig med å sovne på fly dessverre. Jeg fungerer veldig dårlig uten søvn da, så de dagene er skikkelig kjipe. 

Ved et uhell sagt “elsker deg” til en person? Nei, det har jeg aldri sagt uten at jeg mener det ♥

Sovet i skogen, under åpen himmel? Det tror jeg ikke jeg har gjort altså. Jeg er virkelig ikke et friluftsmenneske, så det er ikke det første jeg vil gjøre, hehe. Da skal det iallefall ikke være i skogen eller i nærheten av insekt osv. 

Ødelagt noens ferie? Nei, det tror jeg da ikke? Haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fått en farlig allergisk reaksjon? Ikke en farlig en nei, men reaksjoner har jeg hatt. Jeg er jo allergisk mot sjokolade i store mengder, men da jeg var yngre var det veldig lite av det jeg tålte. Første gang jeg fikk sjokolade reagerte jeg skikkelig og huden begynte å sprekke opp på hendene mine fordi de ble så tørre. Det er nok det nærmeste jeg har vært en farlig reaksjon.

Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Jeg har aldri vært en person som tør å ta så mye initiativ i starten, så jeg har ikke turt å sjekke opp noen engang. Da skal jeg vite at den personen er interessert i meg først, haha. 

Kalt kjæresten for feil navn? Nope! 

Grått i offentligheten i voksen alder? Hva vil det si med voksen alder da? Etter 20? Isåfall tror jeg faktisk ikke jeg har gjort det. Jeg har gjort det på ett par konserter, men det var før jeg fylte 20. 

Brukket et ben? Jeg har faktisk ikke brukket noe som helst, og jeg tror omtrent ikke jeg har forstuet noe før engang. Jeg har alltid vært veldig forsiktig, og jeg har aldri vært glad i å for eksempel gå på ski eller sporter i den duren. Da jeg var barn var jeg så fisefin at jeg ville bytte strømpebukse om den ble litt skitten, haha. 

11 kommentarer

Siste innlegg