New York tid: 22:53.
Endelig er en ny uke her! Jeg syns det er veldig deilig, og da spesielt fordi kjøleskapet endelig er fylt opp igjen. Nå når jeg er student så har jeg jo faktisk et budsjett å tenke på, og jeg var ganske spent på hvordan det kom til å gå og om jeg faktisk kunne spise annet enn nudler og ferdigpizza, men joda, det kan jeg! Jeg spiser veldig godt hver dag faktisk, og det er nok også mye fordi mat er billigere her enn i Norge. Så hver søndag setter jeg meg ned og planlegger middag for hele uken som kommer, og skriver også handleliste for alt av mat jeg trenger for den kommende uken. Det er noe som er mye mer økonomisk, og du sparer tid, siden du ikke plutselig må innom butikken en annen dag. Så sånn ser kjøleskapet mitt (hyllen min) ut nå:
I kjøkkenskapet har jeg havregrøt, granola, pasta, tørket tranebær, nøtter, nudler, barer til å ha med i veska, osv. Mens i fryseren har jeg ting som tortillalefser (genialt å ha i fryseren siden jeg ikke trenger alle på en gang), fisk, kjøtt, pitabrød, druer (hvis jeg har søtsug) og selvfølgelig is!
Vet ikke om dette var interessant for dere eller noe, men jeg har et lite håp om at studenter der ute får noen få tips iallefall, selv om det kanskje ikke var mye nytt. Ellers får familien hjemme iallefall se at jeg faktisk klarer meg ganske greit!
– Er middagsplaner noe dere vil se mer av? Feks. et par ganger i måneden eller noe?