TIMES SQUARE AND DINNER AT TEAK

New York tid: 22:59.

Nok en fantastisk dag er over. Jeg lurer på når jeg kommer til å slutte å bli helt målløs av hva som er rundt meg, om jeg noen gang kommer til å bli vant til det. Akkurat nå er alt helt sykt og jeg føler meg SÅ heldig som får oppleve dette hver eneste dag, og i de neste tre årene som kommer. Jeg kommer hvertfall aldri til å ta byen for gitt, det er helt sikkert.

Jeg kan jo fortelle litt hva vi har gjort i dag:

Roomie-Ronja måtte en tur innom skolen, og da hun var ferdig tok vi turen innom New York Public Library. Dette er tatt fra inngangen av biblioteket, og til høyre i gaten som går rett frem der, ligger det ene lokalet til skolen. Mye tid før og etter skolen blir nok derfor brukt på biblioteket, jeg kan jo ikke la være når jeg har den fantastiske muligheten. Bare det å gå inn og se trappen der Carrie Bradshaw i Sex and The City Movie gikk i brudekjolen sin før hun egentlig skulle gifte seg. Frysninger. Ja, jeg blir veldig starstruck når jeg ser sånne ting.

Etter det dro vi til Grand Central, som er på andre siden av skolen. Forsåvidt av det andre lokalet, som er to gater bortenfor det første. Tenk på alt som er spilt inn her, ååååh.


Vi fikk tatt en tur innom Times Square også og jeg elsker virkelig Times Square. Jeg elsker stemningen, de store billboardsene, musikken, de røde trappene, butikkene, og ja. Vi fikk ikke vært der så lenge siden vi måtte komme oss hjem for å rekke andre planer, men jeg tror vi skal tilbake i morgen.

Det er også en svær ToysRus butikk der, og den husker jeg veldig godt fra sist jeg var her. Det er faktisk, som dere ser, et stort pariserhjul midt inne i butikken. Hvor ofte ser man noe sånt liksom?

På vei til å ta toget hjem igjen gikk vi på Fashion Avenue (7th Ave) og der var det også Fashion Walk of Fame, med maange kjente navn. Veldig kult!

Da vi kom hjem måtte vi bare freshe oss opp litt, før vi skulle ut og spise med hun som er IBS-representant. Dette er altså en veldig hyggelig dame som bor her i Jersey og jobber for IBS, sånn at hvis vi lurer på noe så kan vi ta kontakt med henne når vi vil. Vi var ute og spiste med henne på tirsdag, og i dag dro vi inn til Hoboken og spiste. Hun er såå hyggelig, og det er veldig betryggende å ha noen her hvis det skulle være noe.

Her ser dere litt av nabolaget vårt, det ser sånn ut overalt. Vi er omringet av såkalte Brownstone-leiligheter, med sånne koselige trapper opp. Det er såå koselig, og det er veldig greit å bo i et rolig nabolag.

Nå er det andre gang jeg ser skylinen til Manhattan på kvelden og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne stått og sett på dette i timesvis. Det er helt fantastisk og vakkert og jeg blir bare helt målløs.

Med mine fantastiske roomies! Vi har det så gøy sammen og fungerer veldig bra sammen, noe som er utrolig viktig når man bor sammen.


Her spiste vi i kveld, på en restaurant som heter Teak i Hoboken. Det var veldig kult der, med et svært akvarium på veggen bak baren.

Jeg bestilte Crispy Duck og det er noe av det beste jeg har spist på lenge. Kunne ønske dere kunne smake det for det var virkelig helt fantastisk! Selvom jeg var mett så måtte jeg bare spise mer siden jeg tross alt er fattig student og dette ikke er hverdagskost. Det var jo en ganske fancy restaurant, så man skulle trodd det var ganske dyrt, men det var det virkelig ikke. Hvertfall ikke i forhold til i Norge. I tillegg har restauranten halv pris på retter og drinker mandager og torsdager! Så da vet vi hvor vi skal om vi ikke orker å lage middag selv en dag.

I morgen skal vi på Orientation på skolen, så det blir spennende. Håper på en liten omvisning på skolen sånn at jeg får vite litt hvor ting er. Ser for meg at jeg går rundt helt lost første skoledag, og jeg vil jo helst ikke komme for sent til de første timene heller. Skolen begynner forresten på tirsdag, og jeg er veldig spent på hvordan det blir.

Dere ser vel dette innlegget når dere våkner, så jeg håper dere får en fin dag ♥

5 kommentarer
    1. SV: tusen takk (:
      Åå, er så spennende å se bilder derfra. Seriøst. Så kult at det var et parisahjul inne i lekebutikken! Og sykt fint bibliotek. Hadde også vært starstruck da, i tillegg til de andre stedene der hvor filmer og slikt er blitt spilt inn 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg