NEW SANDALS

Tror noen må tvinge meg til å blogge av og til, siden jeg tydeligvis ikke kommer på det selv. Jeg tar nok fridager altfor seriøst, for de er så sjeldne at når jeg først har de, da gjør jeg faktisk absolutt ingenting. I går var ingen unntak. (Hei familie og Sara, hvorfor tvinger dere ikke meg til å blogge når jeg ikke har gjort det?)


Jeg var på skojakt med Caroline og Sara igår da, fordi Caroline trengte noen. Og hvem endte også opp med sko? Jo, undertegnede. Hehe, oops. Til mitt forsvar har jeg plutselig begynt å like sånne sko etter å ha sett de overalt i sommer, og disse fant jeg til 199 kr på Shoeday!! Jeg har faktisk gått med de på jobb i hele dag og det gikk veldig bra, så nå er jeg fornøyd. Det hjelper nok litt at det er ekte skinn inni også, så blir det ikke så klamt osv heller.

Nå har jeg helg frem til tirsdag, det blir veldig deilig. Har litt mer fri neste uke enn jeg har hatt de siste tre ukene, så det tror jeg kommer til å gjøre godt. Samtidig skal jeg jo bare jobbe ut denne måneden, så det gjør ikke noe å jobbe mye heller. God lørdag, alle! ♥

– Hva syns dere om slike sandaler? Kan tenke meg det er litt delte meninger, jeg har jo vært litt delt selv.

6 kommentarer

Siste innlegg