BILDER – BELGIA, DAG 3

I dag har det vært varmt og deilig, noe det egentlig har vært hver dag, men i dag fikk jeg solt meg noen timer. Fikk til og med skille, wuhu!

Fin på håret, ja.

Her er Norge-supporterne når vi skulle se Tour de France:

Og på vei til Tour de France, så vi noen dyr:
Esel

Ponni

Geit

Og en hest.

Noe jeg ikke viste i innlegget under fra Tour de France, var bilder fra paraden som var et par timer før syklistene kom. Det var massevis av kule biler som kjørte forbi og kastet ut forskjellige ting, og her er noen av de:

Mikke Mus bilen

Andefirhjulingen

Avisbil

Haribobilene.
Flere av bilene får dere se en annen gang. Glemte forresten å vise et bilde av de to som ledet Tour de France da de syklet forbi oss:
Når vi kom tilbake fra Tour de France, ble vi bare en liten stund før vi tok turen inn til Brussel for å få se litt og for å spise. Vi spiste på Pizza Hut og det var faktisk en bra restaurant. God service, det var rent og  de hadde god mat. Og billig var det også, med tanke på at vi fikk forsyne oss med så mye drikke vi ville for en fast pris og til dessert kunne vi velge en is"buffet" og spise så mye is vi ville til en fast pris.
Ble litt rotete innlegg dette her, men det er så mye å fortelle! Kommer med oppdateringer i morgen også, så stay tuned 🙂

– Hva syns dere om bildene?

Siste innlegg