TOPP 5 TV-SERIER

For en laang stund tilbake lagde jeg et sånt innlegg, men nå er mine topp 5 tv-serier endret litt på, og jeg har jo fått flere lesere siden da, så derfor lager jeg en ny:


#1: Gossip Girl – Åh, denne serien har jeg vært forelsket i siden jeg så første episoden! Alle intrigene, gossipen, moten, ALT! Nå er vi på sesong 3 og jeg håper virkelig det blir flere sesonger!


#2: One Tree Hill – også en serie jeg har fulgt med på helt fra begynnelsen av. Nå har de kommet opp i 7 sesonger og jeg syns det bare blir bedre og bedre.


#3: Home and away – Jammen har jeg fulgt med på denne serien i noen år nå! Nå for tiden er det utrolig spennende og jeg følge med hver dag.


#4: The Secret Life of the American Teenager – Denne serien har desverre ikke kommet til Norge enda, men det håper jeg virkelig den gjør. Den har vært en stor hit i USA og jeg har fulgt med på den ganske lenge nå.


#5: Glee – Denne serien har jo nettopp kommet til Norge og jeg digger den allerede! Om du ikke har sett den enda, kan du se den på TV2, onsdager kl. 21:40.

Som dere sikkert skjønner, er det komedier det går i hos meg og det er sånn jeg liker det. Jeg har aldri vært noen stor fan av sånne skumle greier.

Ser du på noen av disse seriene?

Siste innlegg