SWIMSUIT SEASON

Adlinks


1 here / 2 here / 3 here / 4 here


Nå nærmer sommeren seg veldig, iallefall sommerferiesesongen, og det er så mye fint badetøy ute nå! Jeg bestilte jo meg endel badetøy tidligere i år siden jeg skulle til Spania, men nå har jeg bare lyst på enda mer siden det har kommet mye mer nå. Bikinier har jeg vel egentlig nok av, men jeg kunne tenkt meg en badedrakt til. Jeg får se hva det blir til etter hvert, men ovenfor ser dere noen av mine favoritter fra Nelly.com akkurat nå. Så mye fint! Linkene er bare til en av delene av bikiniene, men når dere kommer inn på linken finner dere den andre delen der uansett. Nå må jeg vurdere om jeg kanskje skal ha badedrakten ovenfor, mens jeg drømmer meg bort til sol og varme. Vi har ikke bestilt sommerferie enda, så det burde vel gjøres ganske snart. Jeg vil iallefall dra en varm plass og få en fin farge på kroppen! 


Summer is getting closer, at least summer holiday season, and there are so many pretty swimsuits out now! I ordered some swimsuits earlier this year since I was going to Spain, but now I just want even more since there are so much more out now. I guess I have enough bikinis, but I would like one more swimsuit. I'll have to see what I end up with, but above you can see some of my favorites from Nelly.com right now. So many pretty ones! The links above are just for one part of the bikini, but when you get to the link you'll find the other part there anyways. Now I have to consider if I'm getting the swimsuit above, while dreaming about sun and heat. We haven't booked our summer vacation yet, so I guess we should do that pretty soon. I really want to go to a warm place and get a nice tan!

SUNDAY CRAVES

sunday

 

sunday by malindh featuring a cropped jacket
Altfor mye fint...
- Noe dere likte?

WANTS RIGHT NOW

Wants

 

Wants by malindh featuring genuine leather handbags
Har ikke lyst på shorts fra Runwaydreamz altså ;);) Neida, men jeg har funnet frem en del fine ting jeg ikke hadde hatt noe imot å eie! Spesielt vesken, bare i svart da ♥
- Noe av det ovenfor du kunne tenkt deg?

TUESDAY WANTS

Tuesday Wants
Tuesday Wants by malindh featuring short shorts
 
Det er så lenge siden jeg har laget sett i Polyvore, så nå tenkte jeg at det var på tide! Sååå mye fint som finnes altså, og ovenfor er noen av favorittene mine (skulle jeg hatt med alle hadde det blitt veldig mange sett). Elsker spesielt den rosa buksen, nagleshortsen og Jeffreysene. Hvis du lurer på hvor noen av tingene er fra, så er det bare å trykke på settet, så får dere opp en oversikt over alle tingene. 


- Noe av det ovenfor du kunne tenkt deg?

FRIDAY WANTS

Friday wants #6

 

Friday wants #6 by malindh featuring pink flats
Kom på at det er veldig lenge siden jeg har lagt ut dette nå, så det var jo ganske greit at jeg kom på det i dag da, med tanke på at jeg har veldig lite å blogge om. Om dere lurer på hvor noe av tingene er fra, er det bare å trykke på bildet. Tror jeg skal se The Hills resten av kvelden, så da snakkes vi i morgen ♥

- Noe av det ovenfor dere likte?

WISHLIST FROM BIK BOK & ZARA


Siden jeg skal til Oslo om 24 dager, har jeg laget meg en liten ønskeliste fra Bik Bok og Zara. Bik Bok har vi jo her også, men siden jeg sparer skal jeg ikke kjøpe meg noe før vi drar til Oslo. Gleder meg masse, og ikke minst håper jeg at jeg finner noen av disse tingene når jeg er der!

- Har du/kunne du tenkt deg noen av tingene ovenfor?

FRIDAY WANTS

Åh.... (Trykk på bildet for å se hvor tingene er fra)

- Noe av det ovenfor dere likte?

FRIDAY WANTS

Det er noen uker siden sist jeg la ut dette, men idag kom jeg endelig på det! Jeg har ikke helt kontroll på hvor tingene er fra, siden jeg har laget det på Polyvore, men hvis dere trykker på bildet, står det hvor de er fra.

Nå er jeg i Ørsta hos mormor og morfar, og her skal jeg være resten av helgen. Utrolig deilig med helg nå, selv om uken faktisk har gått veldig fort! Det skal bli skjerpings på bloggfronten fremover også, det har vært veldig døllt i det siste, ettersom inspirasjonen har vært veldig lav.

- Noe ovenfor dere kunne tenkt dere?

FRIDAY WANTS

- Noe av dette dere vil ha?

FRIDAY WANTS

Friday wants #2
Og jeg som liksom skulle begynne med dette hver fredag. Haha, vi ser jo hvordan det gikk! Men det får komme når jeg kommer på det ihvertfall.
- Noe ovenfor dere kunne tenkt dere?
Er forresten med i blogg vs blogg her

FRIDAY WANTS

Friday wants 1Give me! Som dere sikkert skjønner skal ikke dette være sammensatte antrekk, men bare tilfeldige ting jeg likte.
- Hva syns dere?

<3 CHANEL

&lt;3 chanel
- Noe ovenfor du kunne tenkt deg?

I'M IN LOVE


Gina Tricot.

Tror jeg må ta meg en tur på Gina Tricot snart, ble helt forelsket i denne jakken! Hva syns dere?

VINTAGE CHANEL


Ah, herlig! Har så lyst på en klassisk Chanel veske, men de er nok waaaay out of my league. Men, jeg skal skaffe meg en i løpet av livet mitt.

Har hatt en ganske grei dag, om man ser bortifra fotballkampen, noe jeg ikke vil innpå. Fikk den sommerstemningen da vi spilte volleyball barbeint ute i sanden idag. Var så herlig! Nå tar jeg kvelden, er alltid så trøtt på fredager. I morgen blir det en lørdag med skolearbeid..

- Hva syns dere om vesken?

ØNSKELISTE

Her er min ønskeliste til konfirmasjonen min:

TILFELDIG REKKEFØLGE, SATT BARE TALL PÅ FOR GOD ORDEN.
1. Penger
2. Den serien med Chanel neglelakkene som de ovenfor. Har mest lyst på den lyserosa i midten.
3. Eget speilreflekskamera (Canon)
4. Stor øyenskyggepalett med mange forskjellige farger
5. Genser/tunika med skulderdetaljer
6. Den kjolen ovenfor fra The Garden Collection, H&M
7. Et stort smykkeskrin nesten sånn som på bildet ovenfor.
Ønsker meg også masse tilbehør; smykker, ringer, klipsøredobber, armbånd osv. Og ikke minst annen sminke og klær.

- Har du noe av det ovenfor og kunne du tenkt deg noe av det samme?

I SO WANT THIS!

(Beklager for dårlige innlegg med dårlig oppdatering av nye bilder i dag, men jeg har hatt andre ting å blogge om i dag :-))

Jeg har så syykt lyst på en stor palett med massevis av øyenskygger og nå har jeg sett litt rundt på eBay, og fant blant annet denne:

(Trykk på bildet for å komme direkte til der jeg fant den)
Når jeg tenker meg om kan jeg faktisk ønske meg en i konfirmasjonsgave. Så til dere i familien min som leser dette; Jeg kunne virkelig tenkt meg en sånn palett med mange forskjellige øyenskygger! (Trenger selvfølgelig ikke være akkurat den ovenfor, men noe lignende) Ihvertfall med mange forskjellige farger.

- Har du en sånn eller kunne tenkt deg en?

I WANT THIS!

Jeg er så misunnelig på mamma's smykkeskrin:


Har veldig lyst på et sånt stort smykkeskrin til å ha alt av tilbehør oppi. Jeg har jo bursdag om 18 dager (den telleren til venstre er 1 dag for tidlig), så jeg har planer om å ønske meg et lignende sånt til bursdagen min.

Har du et sånt stort smykkeskrin eller kunne tenkt deg et?

ELSKER KJOLEN


Jeg har såååå lyst på denne kjolen! Vær så snill, mamma!

Hva syns dere om kjolen?

CHANEL VESKER

Jeg eelsker Chanel vesker! Jeg har lenge kunne tenkt meg en selv, men vi vet vel alle at det ikke kommer til å skje ettersom det ikke vokser penger på meg. Jeg kunne tenkt meg en lyserosa med en sånn hank som du ser under på den brune og den svarte vesken:
Chanel bags

Er ikke de bare helt nydelige da?

TODAY'S DREAM OUTFIT

COOL summer nights
Looooove

Hva syns dere?

TODAY'S DREAM OUTFIT

Blake Lively*
Love it <3

Hva syns dere?

DREAM JACKET

Cute jacket
Fant denne utrolig søte jakken på polyvore.com nå nettopp!

Hot or not?

DAGENS 'VIL HA'

Mary-Kate & Ashley Olsen Set1
Check it out!

Hva syns dere om dette settet?

DAGENS 'VIL HA'

Michelle Trachtenberg
Utrolig søtt!

Hva syns du?

DAGENS 'VIL HA'

531. selena gomez♥

Utrolig søtt da!

Hva syns dere om denne søte looken?

(Drar forresten på trening snart, så da snakkes vi senere i kveld)

DAGENS 'VIL HA'

eoslipbalmspheresthumb

Denne dagens 'vil ha' er Eos Lip Balm. Har hørt mye bra om de, så de vil jeg prøve. Den jeg vil prøve mest er den røde.

Har du Eos Lip Balm?

Hvilken farge er best?

DAGENS 'VIL HA'

Jeg kom til å tenke på "hvorfor er det alltid klær jeg legger ut som dagens 'vil ha'? Jeg kan jo legge ut andre ting enn det også. " Så i dag er dagens 'vil ha' noe annet enn klær, nemlig denne;
pinkmacbook
Denne hadde jo vært helt perfekt for meg! Hvis du leser bloggen min vet du sikkert at favorittfargen min er rosa, så denne her var bare helt.. !

Kunne du tenkt deg en sånn?

DAGENS 'VIL HA'

Mary Kate & Ashley - For: J.K.C.
Se på dette her da!

Liker dere stilen til Olsen-tvillingene?

ØNSKELISTE TIL JUL!

Er vel på tide at jeg og skriver ønskeliste nå? Hvert år sender jeg ønskeliste på mail til folk i familien og i år skal jeg dele det med dere på bloggen også. Ønskelisten er satt opp i tilfeldig rekkefølge:

Ipod Touch


Sminke fra ELF.

VIL HA 19/10-09
Klær.


Penger.

Accesories

Accesories.

Mer kommer jeg ikke på nå, men kan sikkert oppdatere etterhvert.

Hva ønsker du deg til jul?
Noe av det ovenfor som du ønsker deg?

E.L.F COSMETICS

I dag klikket jeg meg for første gang inn på E.L.F (eyes lips face) sin hjemmeside, og jeg må bare si: Oh - my - god! Det er jo så billig at man lurer på om det bare er svindel. Men det er jo så klart ikke det. Utrolig mange av toppbloggerne har jo fått mange av produktene deres og har testet de ut og det er jo omtrent bare positivt. Syns det er utrolig bra av de bak E.L.F å komme frem med bra produkter til en så bra pris. Øyenskygger, neglelakker osv. til 16 kr! Skal ta meg en titt videre inn på nettsiden før jeg fortsetter å øve til RLE-fremføringen som vi skal ha i morgen.


Bildet fant jeg på google.

Har dere noe fra e.l.f?
Og ja, dette innlegget går under kategorien 'VIL HA!' siden jeg VIL HA DET.

DAGENS 'VIL HA'

they are timebombs, and they are ticking.

Noe her du kunne tenkt deg å ha i klesskapet?

DAGENS 'VIL HA'

Miley out in LA
Awesooome!

Whatcha think?

DAGENS 'VIL HA'

This is for my lovely friend in real life: Vicky.
Love it!

Kunne du tenkt deg noe av dette?

DAGENS 'VIL HA'

Kate Voegele
Kjolen var jo bare såå søt da!
Kate Voegele har en skikkelig rå stemme forresten!

Vil du ha noe av dette?

DAGENS 'VIL HA'

Jenny Humphrey
Ikke at antrekket lignet så mye på det Taylor hadde på seg, men utrolig søtt uansett!

Hva syns du?

DAGENS 'VIL HA'

Jessica Szohr
Simple and classy. Digget det!

Hva syns du?

DAGENS 'VIL HA'

g i r l s. n i t e. o u t.
Parfymen har jeg da. (Settet er ikke laget av meg)

Hvilke ting på dette settet kunne du tenkt deg?

DAGENS 'VIL HA'

Celebrity Style: Hilary Duff.
Hilary Duff har veldig kul stil, syns jeg!

What do you think?

DAGENS 'VIL HA'

[Dress like Ashley]
Settet er ikke laget av meg.
Jeg savner å gå i shorts og t-skjorte dagen lang!

Kunne du tenkt deg noe av dette?

DAGENS 'VIL HA'

Vanessa *
Syns dette antrekket var utrolig kult!
(Ikke jeg som har laget settet)

Hva syns du om antrekket?

Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by