INTERIØRSNAKK

 • 17.10.2017 kl. 13:50

Hei, dere! Har dere det bra i dag? Her er det nok en regnværsdag, og regnværsdagene her er virkelig noe annet for tiden, det slutter aldri å pøse ned. Det er liksom ikke snakk om mm lenger, men flere cm. Jeg har flere ganger tatt bilder ute når det har regnet, men når det pøser ned går jo det rett og slett ikke. Så da må det dessverre vente enda litt til. Én ting som er positivt med regnet er at det ble en enda lenger treningsøkt på meg i dag fordi jeg bare utsatte å gå ut i regnet, haha. 

Vi har jo vært på leilighetsjakt i ett par måneder nå, og selv om vi enda ikke har kjøpt, kan jeg jo ikke la være å tenke på interiør og hvordan jeg vil innrede den fremtidige leiligheten. Ovenfor ser dere litt av hva jeg liker, med ting fra Room21, IKEA og Desenio. Det jeg vet er at jeg vil ha møbler i enkle farger, og enkle farger på veggene, slik at jeg heller kan sprite det opp med bilder, puter osv. På den måten er det lettere å endre for eksempel etter sesonger, eller om jeg går lei. Og så er det forhåpentligvis god nok plass på soverommet i vår fremtidige leilighet til at vi kan ha garderobe på en hel vegg. Må jo ha god plass til alle klærne mine, hehe. Det dere ser øverst til venstre der det står New York er forresten et gryteunderlag, hvor kult?! 

Ha en fortsatt fin dag ♥

SWIMSUIT SEASON

 • 22.05.2017 kl. 12:16

Adlinks


1 here / 2 here / 3 here / 4 here


Nå nærmer sommeren seg veldig, iallefall sommerferiesesongen, og det er så mye fint badetøy ute nå! Jeg bestilte jo meg endel badetøy tidligere i år siden jeg skulle til Spania, men nå har jeg bare lyst på enda mer siden det har kommet mye mer nå. Bikinier har jeg vel egentlig nok av, men jeg kunne tenkt meg en badedrakt til. Jeg får se hva det blir til etter hvert, men ovenfor ser dere noen av mine favoritter fra Nelly.com akkurat nå. Så mye fint! Linkene er bare til en av delene av bikiniene, men når dere kommer inn på linken finner dere den andre delen der uansett. Nå må jeg vurdere om jeg kanskje skal ha badedrakten ovenfor, mens jeg drømmer meg bort til sol og varme. Vi har ikke bestilt sommerferie enda, så det burde vel gjøres ganske snart. Jeg vil iallefall dra en varm plass og få en fin farge på kroppen! 


Summer is getting closer, at least summer holiday season, and there are so many pretty swimsuits out now! I ordered some swimsuits earlier this year since I was going to Spain, but now I just want even more since there are so much more out now. I guess I have enough bikinis, but I would like one more swimsuit. I'll have to see what I end up with, but above you can see some of my favorites from Nelly.com right now. So many pretty ones! The links above are just for one part of the bikini, but when you get to the link you'll find the other part there anyways. Now I have to consider if I'm getting the swimsuit above, while dreaming about sun and heat. We haven't booked our summer vacation yet, so I guess we should do that pretty soon. I really want to go to a warm place and get a nice tan!

SUNDAY CRAVES

 • 07.10.2012 kl. 20:41

sunday

 

sunday by malindh featuring a cropped jacket
Altfor mye fint...
- Noe dere likte?

WANTS RIGHT NOW

 • 22.07.2012 kl. 23:35

Wants

 

Wants by malindh featuring genuine leather handbags
Har ikke lyst på shorts fra Runwaydreamz altså ;);) Neida, men jeg har funnet frem en del fine ting jeg ikke hadde hatt noe imot å eie! Spesielt vesken, bare i svart da ♥
- Noe av det ovenfor du kunne tenkt deg?

TUESDAY WANTS

 • 06.03.2012 kl. 13:51

Tuesday Wants
Tuesday Wants by malindh featuring short shorts
 
Det er så lenge siden jeg har laget sett i Polyvore, så nå tenkte jeg at det var på tide! Sååå mye fint som finnes altså, og ovenfor er noen av favorittene mine (skulle jeg hatt med alle hadde det blitt veldig mange sett). Elsker spesielt den rosa buksen, nagleshortsen og Jeffreysene. Hvis du lurer på hvor noen av tingene er fra, så er det bare å trykke på settet, så får dere opp en oversikt over alle tingene. 


- Noe av det ovenfor du kunne tenkt deg?

FRIDAY WANTS

 • 08.07.2011 kl. 21:43

Friday wants #6

 

Friday wants #6 by malindh featuring pink flats
Kom på at det er veldig lenge siden jeg har lagt ut dette nå, så det var jo ganske greit at jeg kom på det i dag da, med tanke på at jeg har veldig lite å blogge om. Om dere lurer på hvor noe av tingene er fra, er det bare å trykke på bildet. Tror jeg skal se The Hills resten av kvelden, så da snakkes vi i morgen ♥

- Noe av det ovenfor dere likte?

WISHLIST FROM BIK BOK & ZARA

 • 22.02.2011 kl. 18:39


Siden jeg skal til Oslo om 24 dager, har jeg laget meg en liten ønskeliste fra Bik Bok og Zara. Bik Bok har vi jo her også, men siden jeg sparer skal jeg ikke kjøpe meg noe før vi drar til Oslo. Gleder meg masse, og ikke minst håper jeg at jeg finner noen av disse tingene når jeg er der!

- Har du/kunne du tenkt deg noen av tingene ovenfor?

FRIDAY WANTS

 • 18.02.2011 kl. 18:12

Åh.... (Trykk på bildet for å se hvor tingene er fra)

- Noe av det ovenfor dere likte?

FRIDAY WANTS

 • 14.01.2011 kl. 21:13

Det er noen uker siden sist jeg la ut dette, men idag kom jeg endelig på det! Jeg har ikke helt kontroll på hvor tingene er fra, siden jeg har laget det på Polyvore, men hvis dere trykker på bildet, står det hvor de er fra.

Nå er jeg i Ørsta hos mormor og morfar, og her skal jeg være resten av helgen. Utrolig deilig med helg nå, selv om uken faktisk har gått veldig fort! Det skal bli skjerpings på bloggfronten fremover også, det har vært veldig døllt i det siste, ettersom inspirasjonen har vært veldig lav.

- Noe ovenfor dere kunne tenkt dere?

FRIDAY WANTS

 • 03.12.2010 kl. 14:42

- Noe av dette dere vil ha?

FRIDAY WANTS

 • 26.11.2010 kl. 15:40

Friday wants #2
Og jeg som liksom skulle begynne med dette hver fredag. Haha, vi ser jo hvordan det gikk! Men det får komme når jeg kommer på det ihvertfall.
- Noe ovenfor dere kunne tenkt dere?
Er forresten med i blogg vs blogg her

FRIDAY WANTS

 • 05.11.2010 kl. 19:03

Friday wants 1Give me! Som dere sikkert skjønner skal ikke dette være sammensatte antrekk, men bare tilfeldige ting jeg likte.
- Hva syns dere?

<3 CHANEL

 • 27.06.2010 kl. 23:11

&lt;3 chanel
- Noe ovenfor du kunne tenkt deg?

I'M IN LOVE

 • 17.06.2010 kl. 16:43


Gina Tricot.

Tror jeg må ta meg en tur på Gina Tricot snart, ble helt forelsket i denne jakken! Hva syns dere?

VINTAGE CHANEL

 • 28.05.2010 kl. 22:41


Ah, herlig! Har så lyst på en klassisk Chanel veske, men de er nok waaaay out of my league. Men, jeg skal skaffe meg en i løpet av livet mitt.

Har hatt en ganske grei dag, om man ser bortifra fotballkampen, noe jeg ikke vil innpå. Fikk den sommerstemningen da vi spilte volleyball barbeint ute i sanden idag. Var så herlig! Nå tar jeg kvelden, er alltid så trøtt på fredager. I morgen blir det en lørdag med skolearbeid..

- Hva syns dere om vesken?

ØNSKELISTE

 • 03.04.2010 kl. 15:21

Her er min ønskeliste til konfirmasjonen min:

TILFELDIG REKKEFØLGE, SATT BARE TALL PÅ FOR GOD ORDEN.
1. Penger
2. Den serien med Chanel neglelakkene som de ovenfor. Har mest lyst på den lyserosa i midten.
3. Eget speilreflekskamera (Canon)
4. Stor øyenskyggepalett med mange forskjellige farger
5. Genser/tunika med skulderdetaljer
6. Den kjolen ovenfor fra The Garden Collection, H&M
7. Et stort smykkeskrin nesten sånn som på bildet ovenfor.
Ønsker meg også masse tilbehør; smykker, ringer, klipsøredobber, armbånd osv. Og ikke minst annen sminke og klær.

- Har du noe av det ovenfor og kunne du tenkt deg noe av det samme?

I SO WANT THIS!

 • 02.04.2010 kl. 23:10

(Beklager for dårlige innlegg med dårlig oppdatering av nye bilder i dag, men jeg har hatt andre ting å blogge om i dag :-))

Jeg har så syykt lyst på en stor palett med massevis av øyenskygger og nå har jeg sett litt rundt på eBay, og fant blant annet denne:

(Trykk på bildet for å komme direkte til der jeg fant den)
Når jeg tenker meg om kan jeg faktisk ønske meg en i konfirmasjonsgave. Så til dere i familien min som leser dette; Jeg kunne virkelig tenkt meg en sånn palett med mange forskjellige øyenskygger! (Trenger selvfølgelig ikke være akkurat den ovenfor, men noe lignende) Ihvertfall med mange forskjellige farger.

- Har du en sånn eller kunne tenkt deg en?

I WANT THIS!

 • 28.02.2010 kl. 17:28

Jeg er så misunnelig på mamma's smykkeskrin:


Har veldig lyst på et sånt stort smykkeskrin til å ha alt av tilbehør oppi. Jeg har jo bursdag om 18 dager (den telleren til venstre er 1 dag for tidlig), så jeg har planer om å ønske meg et lignende sånt til bursdagen min.

Har du et sånt stort smykkeskrin eller kunne tenkt deg et?

ELSKER KJOLEN

 • 30.12.2009 kl. 20:25


Jeg har såååå lyst på denne kjolen! Vær så snill, mamma!

Hva syns dere om kjolen?

CHANEL VESKER

 • 19.12.2009 kl. 19:24

Jeg eelsker Chanel vesker! Jeg har lenge kunne tenkt meg en selv, men vi vet vel alle at det ikke kommer til å skje ettersom det ikke vokser penger på meg. Jeg kunne tenkt meg en lyserosa med en sånn hank som du ser under på den brune og den svarte vesken:
Chanel bags

Er ikke de bare helt nydelige da?

TODAY'S DREAM OUTFIT

 • 14.12.2009 kl. 18:59

COOL summer nights
Looooove

Hva syns dere?

TODAY'S DREAM OUTFIT

 • 13.12.2009 kl. 19:08

Blake Lively*
Love it <3

Hva syns dere?

DREAM JACKET

 • 02.12.2009 kl. 18:01

Cute jacket
Fant denne utrolig søte jakken på polyvore.com nå nettopp!

Hot or not?

DAGENS 'VIL HA'

 • 27.11.2009 kl. 15:11

Mary-Kate & Ashley Olsen Set1
Check it out!

Hva syns dere om dette settet?

DAGENS 'VIL HA'

 • 25.11.2009 kl. 17:59

Michelle Trachtenberg
Utrolig søtt!

Hva syns du?

DAGENS 'VIL HA'

 • 23.11.2009 kl. 18:03

531. selena gomez♥

Utrolig søtt da!

Hva syns dere om denne søte looken?

(Drar forresten på trening snart, så da snakkes vi senere i kveld)

DAGENS 'VIL HA'

 • 22.11.2009 kl. 18:35

eoslipbalmspheresthumb

Denne dagens 'vil ha' er Eos Lip Balm. Har hørt mye bra om de, så de vil jeg prøve. Den jeg vil prøve mest er den røde.

Har du Eos Lip Balm?

Hvilken farge er best?

DAGENS 'VIL HA'

 • 21.11.2009 kl. 11:26

Jeg kom til å tenke på "hvorfor er det alltid klær jeg legger ut som dagens 'vil ha'? Jeg kan jo legge ut andre ting enn det også. " Så i dag er dagens 'vil ha' noe annet enn klær, nemlig denne;
pinkmacbook
Denne hadde jo vært helt perfekt for meg! Hvis du leser bloggen min vet du sikkert at favorittfargen min er rosa, så denne her var bare helt.. !

Kunne du tenkt deg en sånn?

DAGENS 'VIL HA'

 • 18.11.2009 kl. 18:22

Mary Kate & Ashley - For: J.K.C.
Se på dette her da!

Liker dere stilen til Olsen-tvillingene?

ØNSKELISTE TIL JUL!

 • 17.11.2009 kl. 16:15

Er vel på tide at jeg og skriver ønskeliste nå? Hvert år sender jeg ønskeliste på mail til folk i familien og i år skal jeg dele det med dere på bloggen også. Ønskelisten er satt opp i tilfeldig rekkefølge:

Ipod Touch


Sminke fra ELF.

VIL HA 19/10-09
Klær.


Penger.

Accesories

Accesories.

Mer kommer jeg ikke på nå, men kan sikkert oppdatere etterhvert.

Hva ønsker du deg til jul?
Noe av det ovenfor som du ønsker deg?

E.L.F COSMETICS

 • 16.11.2009 kl. 18:01

I dag klikket jeg meg for første gang inn på E.L.F (eyes lips face) sin hjemmeside, og jeg må bare si: Oh - my - god! Det er jo så billig at man lurer på om det bare er svindel. Men det er jo så klart ikke det. Utrolig mange av toppbloggerne har jo fått mange av produktene deres og har testet de ut og det er jo omtrent bare positivt. Syns det er utrolig bra av de bak E.L.F å komme frem med bra produkter til en så bra pris. Øyenskygger, neglelakker osv. til 16 kr! Skal ta meg en titt videre inn på nettsiden før jeg fortsetter å øve til RLE-fremføringen som vi skal ha i morgen.


Bildet fant jeg på google.

Har dere noe fra e.l.f?
Og ja, dette innlegget går under kategorien 'VIL HA!' siden jeg VIL HA DET.

DAGENS 'VIL HA'

 • 15.11.2009 kl. 21:45

they are timebombs, and they are ticking.

Noe her du kunne tenkt deg å ha i klesskapet?

DAGENS 'VIL HA'

 • 13.11.2009 kl. 16:58

Miley out in LA
Awesooome!

Whatcha think?

DAGENS 'VIL HA'

 • 12.11.2009 kl. 15:10

This is for my lovely friend in real life: Vicky.
Love it!

Kunne du tenkt deg noe av dette?

DAGENS 'VIL HA'

 • 10.11.2009 kl. 17:25

Kate Voegele
Kjolen var jo bare såå søt da!
Kate Voegele har en skikkelig rå stemme forresten!

Vil du ha noe av dette?

DAGENS 'VIL HA'

 • 08.11.2009 kl. 19:35

Jenny Humphrey
Ikke at antrekket lignet så mye på det Taylor hadde på seg, men utrolig søtt uansett!

Hva syns du?

DAGENS 'VIL HA'

 • 06.11.2009 kl. 17:07

Jessica Szohr
Simple and classy. Digget det!

Hva syns du?

DAGENS 'VIL HA'

 • 03.11.2009 kl. 18:19

g i r l s. n i t e. o u t.
Parfymen har jeg da. (Settet er ikke laget av meg)

Hvilke ting på dette settet kunne du tenkt deg?

DAGENS 'VIL HA'

 • 02.11.2009 kl. 21:17

Celebrity Style: Hilary Duff.
Hilary Duff har veldig kul stil, syns jeg!

What do you think?

DAGENS 'VIL HA'

 • 01.11.2009 kl. 11:13

[Dress like Ashley]
Settet er ikke laget av meg.
Jeg savner å gå i shorts og t-skjorte dagen lang!

Kunne du tenkt deg noe av dette?

DAGENS 'VIL HA'

 • 30.10.2009 kl. 21:36

Vanessa *
Syns dette antrekket var utrolig kult!
(Ikke jeg som har laget settet)

Hva syns du om antrekket?

DAGENS 'VIL HA'

 • 29.10.2009 kl. 18:27

Serena van der Woodsen
Bortsett fra skoene som er helt umulig for meg å gå i, kunne dette vært et greit antrekk!
Ikke jeg som har satt det sammen forresten.

Hva syns du?

DAGENS 'VIL HA'

 • 26.10.2009 kl. 22:00

VIL HA 26/10-09
Du ser at det går i rosa. Elsker sånne typer kjoler som den på bildet! Og skoene har forresten ingen sammenheng med kjolen.

Noe av dette som interesserer deg?

DAGENS 'VIL HA'

 • 25.10.2009 kl. 16:42

VIL HA, 25/10-09
Poenget er ikke at vesken skal passe til antrekket, btw, men vesken er litt "Malin-veske" så den måtte jeg ta med! Nå er det is ute på kjøkkenet som skriker etter meg!

Ville du hatt noe av dette?

DAGENS 'VIL HA'

 • 24.10.2009 kl. 22:23

VIL HA 24/10-09
Noen av disse tingene du kunne tenkt deg?

DAGENS 'VIL HA'

 • 23.10.2009 kl. 17:34

'VIL HA' 23/10-09
Som du sikkert ser, går det i lyse farger i dag. Veldig søtt antrekk til sommeren, syns jeg. Kjolen og skoene har jeg brukt til en VS før.

Hva syns du?
Kunne du tenkt deg noe av dette?

Dagens 'VIL HA'!

 • 22.10.2009 kl. 19:36

VIL HA 22/10-09
Jeg vet jeg har sagt det før; jeg digger denne siden! Likte spesielt toppen på dette bildet, og ringen måtte jeg bare ha med! Utrolig søt! Og rosa rettetang hadde virkelig vært noe for meg. Toppen koster forresten 106 kroner! Jeg gjentar; 106 KRONER!!

Kunne du tenkt deg noe av dette?

Dagens 'VIL HA'!

 • 19.10.2009 kl. 20:12

VIL HA 19/10-09
Uff, jeg har ikke helt godt av dette. Haha. Men seriøst, jeg drømmer meg heelt vekk!

Kunne du tenkt deg noe av dette? (Det "pudderet" som ligger nederst til venstre er bare en slags dekorasjon)

Dagens 'VIL HA!'

 • 17.10.2009 kl. 23:16

Vil ha!

Jeg drømmer meg helt vekk!

Hva syns du?

VIL HA!

 • 05.10.2009 kl. 00:31

downloads1
Dette er definitive kandidater til neste shoppingrunde, bortsett fra skoene som er litt for dyre for min divisjon.
Bukse fra Bik Bok til 399 kr
Smykke fra Bik Bok til 79 kr
Sko fra Bianco til 750 kr
T-skjorte fra Gina Tricot til 149 kr

Har du noe av dette?

Nå tenker jeg at jeg tar kvelden/natten, kjenner jeg er trøtt her jeg ligger. Det har vært en strålende dag, og jeg rett og slett elsker livet nå for tiden. Er det ikke herlig? Det hadde vært litt greit hvis været hadde forbedret seg litt (veldig) også da, men uheldigvis er det ikke noe jeg kan styre. På tide å skru av dataen nå, den har vært på altfor mye i dag. Vi blogges i morgen, søtiser!

sdc11099

Hvordan er livet ditt for tiden?

JEG ER HELT FORELSKET..

 • 03.10.2009 kl. 12:31

.. i kjolene på Nelly.com! De har utrolig mange fine kjoler, og hadde jeg vært millionær hadde 90% av kjolene vært i klesskapet mitt nå. 

fiin
En av de mange fine kjolene de har der! 

Hva syns du om kjolen?
Bruker du å bestille ting fra Nelly.com?

Vil du stemme på meg i blogg vs blogg? Trykk på denne linken;
http://mariellnaas.blogg.no/1254565476_blogg_vs_blogg_malind.html#comment

DAGENS VIL HA!

 • 01.10.2009 kl. 21:24

downloads
Har sett litt på klær på Bik Bok og Gina Tricot og jeg må si jeg har lyst å svi av lommeboken!
Teksten er litt liten på bildet, men det står ihvertfall:
Buksen er fra Bik Bok til 299 kr.
Toppen er fra Gina Tricot til 129 kr.
Brillene er fra Bik Bok til 69 kr.
Armbåndet er fra Bik Bok til 49 kr.

Hva syns du?
Har du noe av dette?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no