hits

VLOG / CHIT CHAT GET READY WITH ME

 • 10.12.2017 kl. 20:32


Hei dere, og god søndag! Jeg sitter for øyeblikket foran TV-en og ser Farmen, som mange andre i landet i dag, det er jo så spennende med finale! Denne dagen har gått veldig fort til tross for at jeg ikke har gjort så veldig mye, men jeg sov faktisk helt til halv elleve i dag, og det er lenge siden altså. Da sto jeg opp og bakte brytebrød til frokost (mer lunsj på denne tiden kanskje), så da ble det en god frokost med Hjemme Alene 2 på TV-en. Så har jeg hjulpet mamma litt med å pakke (de flytter jo til Nederland på nyåret) og så har vi puslet litt puslespill, av alle ting. Matias og jeg startet nemlig på et 1000-biters puslespill i går kveld, og det er virkelig ikke lett i det hele tatt, haha. Men det er jo så avslappende å holde på med!

Her er iallefall ukens video, som skulle være en vlog, men som egentlig ble mer en Get Ready With Me. Med litt til. Hvis dere har noen ønsker til videoer videre så er det bare å komme med det altså! Etter så mange uker begynner jeg å gå tom for idéer, så det tas godt imot i kommentarfeltet om dere har noen forslag eller ønsker. 

Ha en fortsatt fin søndag ♥

THE CHRISTMAS TAG!

 • 03.12.2017 kl. 21:09


Hei, dere! Det ble visst en bloggfri helg for meg, ettersom jeg har vært opptatt med jobb og sosiale ting. Jeg skal fortelle dere mer i morgen, og vise dere hva jeg hadde på meg på julebord i går, men i dag vil jeg prioritere å vise dere ukens video. Siden vi er i desember følte jeg at jeg måtte kjøre på med en julete video, og da ble det rett og slett en Christmas tag! 

Om dere vil gjøre den selv enten på video eller skriftlig ligger spørsmålene i beskrivelsen inne på YouTube videoen, så da er det bare å trykke seg inn dit ♥

FLYTTEVLOG #2 - VI HAR FLYTTET INN

 • 20.11.2017 kl. 20:22


Her er den siste flyttevloggen! Skulle gjerne laget flere men nå har jo vi flyttet inn, hehe. Jeg vet ikke hvor interessant dere synes dette er siden det bare ble mange små klipp over flere dager, men vi har jo vært så opptatt med nettopp flyttingen at jeg har glemt å ta frem kameraet. Men dere får jo se litt fremgang i videoen da, og nå har jo vi faktisk bodd her i noen dager. Det føles fortsatt veldig merkelig ut, og det er rart å tenke på at dette er hjemmet vårt, det tar jo litt tid før det vil føles ut som det. Vi skal henge opp litt forskjellig på veggene etter hvert også, da blir jo det enda koseligere! 

Nå tenker jeg å hoppe i pysjen og kjøre på med ansiktsmaske og skrubb mens jeg venter på finalen av Ungkaren Australia. Etter disse flytteukene er jeg desperat etter litt selvpleie, for huden min har ikke vært fornøyd! Så nå skal jeg kose meg skikkelig i kveld, og det håper jeg dere også gjør ♥

FLYTTEVLOG #1

 • 16.11.2017 kl. 14:40


Endelig har jeg lagt ut video igjen, og dette er altså den første flyttevloggen! Jeg filmet mandag, tirsdag og onsdag, så dere får se litt forandringer fra dag til dag iallefall. Ting har jo gått i ett så jeg er imponert over at jeg i det hele tatt husket å filme av og til, haha. Blir jo kjekt å se tilbake på for meg også dette her, og det er jo ekstra stas siden det er vår første leilighet. Nå gleder jeg meg veldig til vi får alt på plass, for jeg er virkelig i underskudd på søvn denne uka, haha. Jeg er jo vant til å få mine dyrebare åtte timer på øyet, men det har det ikke blitt denne uka. Det har vel gjennomsnittlig vært seks timer, så det er jo ikke så ille akkurat, men det merkes at jeg er vant til mer. Og så gleder jeg meg til å ikke bo i kaos, for da klarer jeg virkelig ikke å slappe av. Men det er jo sånn det er når man flytter, og det er jo ikke så lenge det varer heldigvis!

Nå er jeg veldig godt i gang med å organisere garderoberommet, og jeg begynner endelig å finne ut av hvordan jeg skal organisere det. Det er virkelig ikke lett altså, men nå begynner jeg å få mer kontroll på ting, og jeg skriver ned underveis som jeg kommer på ting jeg må kjøpe (tar jo aldri slutt det der). Heldigvis er det nattåpent på kjøpesenteret her i kveld så det er masse tilbud! Når det skal sies lurer jeg på hvorfor i alle dager jeg ikke venta med å handle alt denne uken til i dag, sunnmøringen i meg er skuffa nå altså. Men men. 

Håper dere liker å følge med på flyttingen, og at dere har en fin dag ♥

VLOG - FLYTTESNAKK, PHOTOSHOOT OG TRENING

 • 05.11.2017 kl. 15:08


Så ble det video denne uken også, og denne gangen ble det på norsk! Det har jeg jo ikke gjort enda, men tenkte det kunne være greit å lage noen norske av og til også. Jeg gjorde vlogen over to dager, så jeg tar dere med på litt forskjellig. Håper dere liker videoen, og si gjerne ifra om dere har ønsker til videoer fremover! 

Jeg har hatt en god treningsøkt i dag, og det er stort sett det eneste jeg har gjort hittil. Jeg fikk heldigvis fullført alle øktene denne uken til tross for at jeg var syk noen dager, så det er jeg glad for. Nå må jeg komme meg i dusjen, og så er det faktisk på tide at jeg begynner å rydde og pakke litt her! Det er åtte dager til vi overtar leiligheten, herregud! 
 
Ha en fin søndag ♥

UKENS VIDEO!

 • 25.10.2017 kl. 22:51

God kveld dere ♥ Nå er jo det ganske sent på kvelden, men jeg følte for å stikke innom en liten tur før jeg legger meg. Det har jo skjedd veldig mye i dag så jeg har ikke rukket å skrive noe før nå! Tusen takk for alle gratulasjoner på leiligheten, det har ikke helt gått opp for meg enda at det skjer. Jeg var en tur på trening med fine Ingrid etter jeg publiserte det forrige innlegget, for jeg tenker å begynne på treningssenteret hun går på! Så det var jo veldig koselig, og slitsomt selvfølgelig, det ble en veldig bra økt! En stund etter jeg kom hjem kom Matias og svigerfamilien min hjem fra jobb, og da dro vi ut og spiste middag for å feire, og så spiste vi litt is når vi kom hjem. I kveld var jeg i byen og spiste burger med Caroline og Louise, så det ble på en måte en liten feiring der og, selv om dette var planlagt før vi hadde kjøpt leilighet, hehe. Så dette har vært en veldig fin dag, men nå er jeg helt utslitt etter alt som har skjedd, så nå blir det rett til sengs. 
 


Her er denne ukens video, jeg bestilte litt sminke fra Makeupmekka (ikke reklame), og testet den ut for første gang foran kameraet! Håper dere liker videoen, og så snakkes vi i morgen ♥

UKENS VIDEO: NYE INNKJØP

 • 19.10.2017 kl. 13:54


Litt tidligere video denne uken, men det er vel greit? Jeg gidder liksom ikke vente med å legge den ut når den er ferdig uansett, hehe. Jeg viser dere iallefall mine innkjøp fra Nelly.com, som var både klær, sko, accessories og litt treningstilbehør. Jeg er veldig fornøyd med alt, og heldigvis passet alt også! Jeg har faktisk ikke kjøpt noe særlig de siste månedene, så det var kjekt med litt nytt, men nå føler jeg det er nok på en stund også, hehe. Nå skal jeg komme meg avgårde på trening faktisk, jeg er spent på hvor mange som er der på denne tiden, men forhåpentligvis går det greit.

Håper dere liker videoen! ♥

UKENS VIDEO: GET TO KNOW ME TAG

 • 15.10.2017 kl. 21:41


I denne ukens video får dere bli enda bedre kjent med meg, jeg har nemlig gjort den populære Get To Know Me Tag! Jeg gjorde denne videoen litt mer "laidback", så jeg satt meg tilbake og snakket, med kameraet i sofaen også, for å gjøre det litt mer casual. Her svarer jeg på 30 spørsmål om meg, og mye av det er ting jeg aldri har nevnt på bloggen her. Så jeg håper dere liker den og følte dere ble litt bedre kjent med meg ♥

UKENS VIDEO: DENNE HAR JEG JOBBA LENGE MED

 • 08.10.2017 kl. 17:16


Endelig ble videoen ferdig, denne har jeg kavet mye med altså! Jeg begynte jo å redigere den fredagskveld, satt i en god del timer i går (litt ekstra siden programmet klikket og jeg mistet det meste av arbeid), og så i dag har det gått mange timer for å laste den opp. Rendering og eksportering tok ufattelig lang tid, spesielt siden jeg fant ut langt uti eksporteringen at videoen startet på 1:30 istedenfor på 0:00, så da måtte jeg eksportere på nytt. Så det har vært en prosess altså, men det gikk til slutt.

Jeg håper dere liker den, her viser jeg altså mine favoritter fra september. Jeg er ekstra motivert for å lage videoer fremover siden jeg så hvor bra det ble med Premiere Pro i forhold til iMovie, og jeg er kjempefornøyd med videoen, selv om det meste av arbeidet kanskje er ganske usynlig i videoen. Men skriv gjerne hva dere syns altså ♥

UKENS VIDEO: FALL MAKEUP ROUTINE

 • 01.10.2017 kl. 19:48


Endelig ble jeg ferdig med denne ukens video, så jeg har fortsatt klart å holde løftet mitt med ukentlig video, hehe! Denne gangen viser jeg hvordan jeg gjorde høstlooken som jeg viste her for ett par uker siden, som er stort sett slik jeg sminker meg nå på høsten, om jeg har planer iallefall. Veldig enkelt da, menmen! Jeg vil gjerne lære enda mer om videoredigering for å forbedre videoene mine, så det er neste punkt på agendaen. Jeg har jo Premiere Pro, men det begynner å bli noen år siden sist jeg brukte det, så jeg må nok repetere litt der ja. Men det tror jeg må vente til i morgen, jeg har faktisk følt meg ganske slapp i dag. Dere vet den følelsen man har i kroppen når man begynner å bli syk? Den har jeg nå, men jeg håper ikke det slår ut, selv om jeg egentlig bare går og venter på det med tanke på hvor mange som har vært syk den siste tiden. 

Hva syns dere om videoen? Om du har ønsker til andre videoer du vil jeg skal lage så er det bare å legge igjen en kommentar altså ♥

DENNE UKENS VIDEO!

 • 24.09.2017 kl. 11:00


God søndagsmorgen, dere! Vi har nettopp spist en god hotellfrokost (favoritten!), og snart er det på tide å sjekke ut herfra. Jeg har hatt en så fin helg her, med den fineste familien. Det har vært så fint å våkne opp og se ut vinduet til sjøutsikten og strålende sol. Virkelig noe jeg setter pris på. 

Her har dere iallefall denne ukens video! Jeg ville gjøre en tag video, så jeg googlet litt rundt, og det er jo faktisk uendelig med tagger man kan gjøre. Jeg endte opp med en tag med diverse spørsmål, håper dere liker den! Jeg må nok gjøre en Get to know me - tag en gang også slik at dere kan bli enda bedre kjent med meg. Som alltid må dere gjerne komme med forslag til videoer dere vil se i kommentarfeltet, og gå gjerne inn og abonner på kanalen min ♥

WHAT I EAT IN A DAY (+ LITT KJØTTPRAT)

 • 13.09.2017 kl. 22:13


Her er denne ukens video, der jeg tar dere med gjennom en mat-dag, haha! Det er en video jeg liker godt å se på andres kanaler, så da tenkte jeg å lage en selv. Som jeg sier i videoen, det varierer veldig fra dag til dag hva jeg spiser og hvor mye jeg spiser, og jeg følger ingen diett eller noe, for det ser jeg ikke noe behov for. Jeg snakker også litt om hvordan forholdet mitt til kjøtt er. 

Nå er jeg kjempesliten og jeg føler meg småpjusk i kroppen, så jeg håper virkelig ikke jeg begynner å bli syk nå. Isåfall vil jeg at det skal slå ut asap, for denne uken har jeg fri, mens jeg har mange planer neste uke, så da vil jeg helst bli ferdig med det fortest mulig. 

Legg gjerne igjen en kommentar med hvilke videoer dere har lyst å se i fremtiden ♥

VLOGS FROM JANNIS BOOTCAMP

 • 11.05.2017 kl. 21:14

 
 

Nå er det én måned siden jeg var på Marbella på Jannis Bootcamp, og det var jo en opplevelse for livet. Jeg ble kjent med så mange fine folk, og det teamet vi var der kunne ikke vært bedre, jeg savner de veldig og gleder meg til neste gang vi sees! Det er snakk om at noen av de kommer til Norge i sommer, og det hadde jo bare vært kjempegøy ♥ Jeg har lagt ved noen videoer fra Marbella her slik at dere kan se litt av hvordan vi hadde det der. Den øverste er Jannis vlog fra  den første dagen av bootcampen, så dere får se litt på slutten av den videoen. Hun skulle jo egentlig filme en full dag av bootcampen også, men så ble jo hun syk dessverre. Nummer to er fra den dagen Jon Olsson og teamet var på besøk, der får dere se noen av treningsøktene vi hadde, og hvor sinnsykt stiv kroppen min er... Den siste er fra Pascal, en i teamet vårt, fra den siste dagen vår i Marbella da vi var på besøk hos Janni og hadde det kjempegøy. I den videoen får dere se enda litt mer av oss, og jeg som gir han en liten house tour da de ankom huset litt etter oss, haha. Det er så fint å ha disse videoene å se tilbake på ♥


It is now one month since I was in Marbella for Jannis Bootcamp, and it was the experience of a lifetime. I got to know so many amazing people, and the team we were couldn't have been better, I miss them a lot and I can't wait until the next time we see each other. We've been talking about some of them coming to Norway this summer, and that would be so much fun ♥ I've added some videos here from Marbella so that you can see how it was there. The first one is Jannis vlog from the first night of the bootcamp, so you get to see a little bit in the end of the video. She was planning to film a full day of the bootcamp as well, but then unfortunately she got sick. The second one is from the day Jon Olsson and his team were visiting, so you get to see some of the workouts we did, and how stiff my body is... The last one is by Pascal, one in our team, from the last day in Marbella when we visited Jannis house and had a blast. In that video you get to see a little bit more of us, and I give him a small house tour when they arrive the house shortly after us, haha. It is so nice to have these videos to look back on ♥

THE TOP KNOT/HAIRBUN

 • 11.10.2012 kl. 17:29

Det er noen små bloopers helt på slutten av videoen, haha...

- Hva syns dere?

UPDATED MAKEUP ROUTINE

 • 18.09.2012 kl. 21:08

Har endret på litt siden forrige sminkevideo, så da fikk jeg plutselig lyst til å lage en til på søndag! Er jo mest noen produkter jeg har byttet ut osv, men jeg syns alltid det er interessant å se andres sminkevideoer, så da laget jeg en til! Den ville av en eller annen grunn ikke laste seg opp i HD, så håper dette og går greit...

- Hva syns dere?

WHAT'S ON MY IPHONE

 • 05.06.2012 kl. 21:17

Her er da videoen! Tenkte å vise dere hva jeg har på iPhonen min, og den ble kanskje litt lang, men dere velger jo selv hvor mye dere vil se av den, haha. Vil forresten anbefale dere å se den i HD, som dere kan gjøre ved å velge tannhjulet og velge 720p. 

- Har dere noen app'er å anbefale?

VIDEOBLOGG: ANBEFALING

 • 28.04.2012 kl. 19:04

 Her er videoen! Som sagt i videoen vil jeg gjerne ha tips til flere videoer jeg kan lage, så kan jeg sikkert lage noen i morgen. Og helst noe annet enn sminkevideo.

- Hva vil dere ha video om?

VIDEOTUTORIAL: CURLS

 • 23.02.2012 kl. 20:52

 Her er den! Det irriterer meg noe inni granskauen at den hakker, jeg aner ikke hva som skjedde, for den var IKKE sånn når jeg så gjennom den før jeg lastet den opp... Men jeg orker ikke å begynne på nytt nå, for det har vært så mye styr med videoen. Neste gang tror jeg at jeg bruker Premiere Pro istedenfor iMovie. 

På tross av hakkingen, hva syns dere?

VLOG - EN DAG I MITT LIV

 • 25.01.2012 kl. 19:57

Jeg har sett mange andre gjøre det, så derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en sånn type video, jeg og. Ikke at jeg mener livet mitt er spennende eller noe sånt, men jeg syns det er interessant å se på når andre har laget sånne videoer. Den ble ikke så lang, men jeg syns det er passe lengde, det er tross alt ikke så mye å se. 

- Jaja, hva syns dere da? 

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE

 • 20.11.2011 kl. 20:25


Her har dere videoen, og som noen av dere gjettet; sminkevideo. Det er nesten 8 måneder siden forrige hverdagssminkevideo, så her har dere en oppdatert versjon. Og ja, lyset ble litt gult av og til, prøvde å endre litt på det i Curves osv, men det var ikke så lett å få det til å se bra ut. Og hvis dere syns sangene høres litt annerledes ut enn originalen så er det fordi jeg har speedet de opp med 2%. Ikke så mye, men man hører likevel bittelitt forskjell. Og videoen er stengt for de i Tyskland, så beklager om det er noen fra Tyskland her. Som jeg egentlig tviler på.

- Hva syns dere?

VLOG

 • 08.11.2011 kl. 21:14

OK, jeg dør av startbildet!!

Jeg lover, dette er siste innlegget om cupfinalen, haha. Men jeg lovte jo dere video, så her er den!

- Så du Cupfinalen på søndag?

EPISODE 3

 • 03.11.2011 kl. 19:27

Her er episode 3! Kanskje ikke så morsom som de to første, men poenget i denne videoen var jo at dere skulle bli litt bedre kjent med Emte. Det kommer forresten nye episoder hver onsdag, på YouTube. På bloggen kan det hende jeg legger ut på torsdagen istedenfor, spørs når jeg får lagt ut på YouTube.

Men dere.. Nå har tre episoder kommet ut hittil, og jeg vil gjerne vite hva dere mener. F.eks hva dere liker med det, og noe dere kanskje savner.

- Så, hva syns dere hittil?

EPISODE 2 ER UTE!

 • 26.10.2011 kl. 20:57

Her er episode 2 av The Real Life of Emte! Tror dette kommer til å bli en stor suksess altså!

Og om du ikke så hele videoen, neste episode kommer til å bli en "Meet Emte"-episode, så derfor kan dere nå stille masse spørsmål i kommentarfeltet til Emte, så svarer hun på de neste episode. Så dette blir på en måte en spørsmålsrunde, og siden dere ikke vet så mye om henne enda, er det bare å kjøre på med spørsmål!

- Hva lurer du på om Emte? Dette er altså som en spørsmålsrunde, bare ikke om meg, men om Emte.

VLOG - DET NESTE STORE

 • 19.10.2011 kl. 21:09

DETTE, dere. Dette er det neste store. Begynnelsen på en ny serie kalt The Real Life of Emte. Dette er bare en kort pilot for å se om det slår an (noe det selvfølgelig kommer til å gjøre), den ble også kuttet litt av på slutten, men den var ikke så viktig uansett, så det gjør ingenting.

Vi har mange store planer og MASSE på lager fra vår kjære Emte, så.. hva sier dere? Vil dere ha mer? (Si ja, for dette blir bra!)

A SHORT FILM ON A THURSDAY

 • 13.10.2011 kl. 13:16

Her er filmen jeg laget i går, ganske random egentlig, just for fun. Redigert i Adobe Premiere Pro CS5.5.

- Vil dere ha flere sånne?


VLOG: OUT AND ABOUT

 • 24.09.2011 kl. 19:02

Haha, her er en liten vlog som ble filmet for nøyaktig to uker siden. Vil dere ha flere "hverdags"-videoer?

 

HOW TO: THE BALLERINA BUN

 • 17.09.2011 kl. 11:29

Videoen ble egentlig veldig dårlig, pluss at jeg tydeligvis gjorde noe sånn at kvaliteten ble helt ødelagt, men dere ser hvertfall litt da, hehe.

Nå drar jeg på jobb, så vi snakkes senere!

- Hva syns dere da? Om man ser bort ifra den dårlige kvaliteten osv..

 

ABOVE ALL THAT IS RANDOM 4

 • 11.09.2011 kl. 19:27

Har vært på jobb i dag, derfor ble det ikke noe blogging før nå. Har også blitt veldig forkjølet og jeg føler meg ikke bra, så det blir ikke mye blogging i dag heller. Men ovenfor har dere hvertfall en ganske random video jeg satte sammen på bussen igår. Skal også redigere en video fra i går og legge ut, når jeg orker det.

- Hva syns dere? Eheh..

VIDEO: AT THE GYM

 • 02.09.2011 kl. 22:20

For å oppsummere videoen da: Treningssenteret hadde litt problemer med brannalarmen i dag. Haha, uff.

 

LIVESHOW!! SKAL VI HILSE TIL DERE?

 • 27.08.2011 kl. 22:22


Live video from your iPhone using UstreamVi er live!!! Kom med spørsmål, ting vi skal gjøre og alt mulig egentlig! Si ifra hvis vi skal hilse til dere også :-)
EDIT: Hadde en teknisk feil, men er tilbake nå!!

STARTING THE DAY WITH A VIDEO

 • 20.08.2011 kl. 15:51

Her har dere en helt fersk video fra idag, fordi jeg har lite å gjøre. Men det er vel greit med en video i blant? Selv om det bare er filmet med webkameraet. Videoblogger er ikke akkurat noe jeg er flink til å legge ut ofte, men forhåpentligvis blir det oftere nå når jeg har fått Mac og har et skikkelig redigeringsprogram.

- Vil dere ha videoer ofte?

VIDEO: STELLA

 • 07.08.2011 kl. 20:43

Filmet Stella isted når hun var i godt humør (som hun er nesten hele tiden). Hun fyller forresten to måneder i dag, tiden går så fort ♥

MÅ GJØRE VIDEO - DEL 1

 • 06.08.2011 kl. 22:19

Her er den, Må gjøre - videoen med Mariell og meg i byen! Kom inn mange bra forslag, så vi skal lage en del 2 også. Og tusen takk til Andrea som filmet ♥

- Hva syns dere?

SANGVIDEO #2

 • 05.08.2011 kl. 15:03

Virket som om dere likte den forrige sangvideoen min, så her har dere en ny en!

Nå skal Mariell og jeg til byen for å spille inn Må gjøre-videoen, så nå kan dere ikke sende inn forslag lenger. Tusen takk for alle forslagene vi har fått!

- Hva syns dere?

KOM MED FORSLAG

 • 04.08.2011 kl. 20:51


Mariell og jeg skal lage Må gjøre-video i løpet av helgen eller noe sånt og vi vil gjerne ha deres forslag til hva vi skal gjøre! Det skal være i byen, så det må være sånne ting vi kan gjøre der. Kanskje dere finner noe inspirasjon blant annet her?

- Så.. kom med noen morsomme ting til hva vi kan gjøre i byen! Bare ikke ALT for overdrevent.....

SANGVIDEO

 • 24.06.2011 kl. 16:42

 

HÅRVIDEO - TO FORSKJELLIGE FLETTER

 • 31.05.2011 kl. 18:31

Kleint........

Her har dere hvertfall en hårvideo! Som jeg sier i videoen; de fleste av dere vet sikkert hvordan man lager den første fletten, men siden jeg fikk et spørsmål om det så tenkte jeg å vise det. Om du kun er interessert i å se den andre fletten, kan du hoppe til 2:23.

Og om noen av dere lager et innlegg med bilder av hvordan det ble seende ut når du prøvde det, er det bare å legge igjen link til innlegget i kommentarfeltet her, så kan jeg sjekke det ut! :-)


- Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: MUSIKKPROSJEKT

 • 13.05.2011 kl. 19:12

Vi har hatt et musikkprosjekt på skolen, som vi har hatt hele året på, og dette var da det jeg gjorde. Skulle egentlig legge den ut igår, men fikk litt tekniske problemer, så den ble ikke ferdig opplastet på Youtube før i 11-tiden i går kveld. Som jeg skrev i videoen har jeg aldri lært meg å spille piano før, så håper dere tar litt hensyn til det, haha. Den er forresten dedikert til lillesøsteren min som snart kommer, glemte å skrive det i videoen.

- Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: HVERDAGSSMINKE

 • 05.04.2011 kl. 18:06

Dere gjettet riktig, jeg har laget en videoblogg! Vi hadde jo tentamen i dag (som gikk bra btw) og jeg ble tidlig ferdig, så når jeg kom hjem bare laget jeg en videoblogg.

Best i HD.

 - Hva vil dere ha video om neste gang?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

 • 12.12.2010 kl. 13:38

Det var spørsmålsrunden for denne gang! Må påpeke igjen; vi var veldig overtrøtte...

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

 • 05.12.2010 kl. 15:51

Altså..... Det ble en veldig usaklig video, med mye tull, men til vårt forsvar så var vi faktisk veldig overtrøtte! Heh..

VIDEO FROM THE BIRTHDAY

 • 29.11.2010 kl. 20:08

Hahahahah! Legg merke til begge gangene vi hyler når JB kommer og hvor flinke vi er i rappen til Ludacris! Mariell som har laget videoen ♥

- Hva syns dereee?


JUST THE WAY YOU ARE

 • 25.11.2010 kl. 18:13

Elsker denne scenen fra Glee ♥ hva med dere?

VIDEOBLOGG FRA BURSDAG

 • 15.11.2010 kl. 15:16

Her er en video Mariell har laget fra bursdagen på fredag, hahaha!

- Lenge siden du var i bursdag sist? :-)

PS: Ser at kommentarfeltet ikke alltid kommer frem (ser dette på flere blogger), det er bare å oppdatere siden så skal det gå..

MÅ GJØRE, DEL 3

 • 07.11.2010 kl. 18:06

Hohoho!

 

DERES FORSLAG?

 • 06.11.2010 kl. 12:14

Mariell og jeg skal lage Må gjøre - video igjen! Så nå trenger vi deres forslag til hva vi kan gjøre. Dere kan se den første og den andre videoen her og her.

Skjermbilde av den første vi laget, jeg ler fortsatt!

De fleste vet sikkert hva en Må gjøre - video er, men om du ikke vet det: Det er sånn at dere kommer med forskjellige forslag til hva vi kan gjøre på videoen, f. eks spise en skje med kanel (noe vi gjorde i den andre Må gjøre - videoen, og ikke kommer til å gjøre igjen). Så velger vi ut noen forslag og gjør det mens vi filmer!

Som forrige gang kommer jeg til å linke til de som kommer med forslagene vi velger. Så finn frem deres kreative sider og gi oss noen forslag til hva vi kan gjøre :-)

- Hva vil dere at vi skal gjøre?

VIDEOBLOGG: SPANIA

 • 03.10.2010 kl. 12:26

VIDEOBLOGG: MÅ GJØRE, DEL 2

 • 22.09.2010 kl. 18:09

Endelig!
Her er de vi brukte forslagene til:
Vilde
Duyen
Julie
Lina og Synne
Takk til alle som sendte inn forslag!

- Hva syns dere om videoen? Haha!

OI, HAR DERE SETT DENNE?

 • 05.09.2010 kl. 13:54


Alt jeg kan si er at jeg er målløs.

VIDEOBLOGG

 • 04.09.2010 kl. 17:09


Satt sammen en videoblogg siden jeg har tatt med kamera de siste to kampene vi har spilt. Skal prøve å bli flinkere med videoblogger, så dette er vel en liten start? Del 2 av må-videoen er jeg ikke helt sikker på når kommer, men den kommer en gang ihvertfall. Når den blir lagt ut, kommer jeg også til å linke til de vi valgte forslagene til.

- Hva syns dere om videoen?

VIDEOBLOGG: MÅ GJØRE

 • 27.08.2010 kl. 21:29Haha, ler meg ihjel hver gang jeg ser den!

FORSLAG TIL MÅ-VIDEO

 • 22.08.2010 kl. 18:57

Jeg og Mariell skal lage må gjøre-video, så da trenger vi forslag til hva vi skal gjøre! Kommer til å linke til de som sender inn forslagene vi velger ;-)- Så, hva skal vi gjøre?

VIDEO FRA OPPDAL

 • 04.04.2010 kl. 14:41


Hahaha, jeg må bare le!

- Morsom, ikke sant?

VIDEOBLOGG: KARNEVAL

 • 17.03.2010 kl. 16:25


Her er en video Mariell har redigert fra karnevalet på lørdag!

- Lenge siden sist du var på karneval/kostymefest osv.?

SANGVIDEO!

 • 27.02.2010 kl. 13:45


Haha, hva syns dere?

VIDEOBLOGG: PRODUKTENE JEG BRUKER

 • 26.02.2010 kl. 15:01


Lagde en videoblogg i dag helt på sparket der jeg viser produktene jeg bruker. Ser ut som ansiktet mitt er i samme farge som snøen og at jeg holder på å kjede meg ihjel, men det virkelig ikke sånn på ekte.

Bruker du noe av det samme som meg?

VIDEOBLOGG: BOWLING TIME

 • 24.02.2010 kl. 13:10


Redigert av Mariell.
Haha, jeg syns den ble utrolig bra!

Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: FUNNY MOMENTS

 • 22.02.2010 kl. 19:58


Ja, her har dere mange klipp av Margretha sin latter og morsomme øyeblikk vi har hatt med våre forsøk på å videoblogge. Og ja, dere ser sikkert at det er en stund siden og grunnen til den dårlige kvaliteten er at det er webcam. Say no more.

Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: MÅ-VIDEO

 • 21.02.2010 kl. 15:35


Takk til de som sendte inn forslag.

VIDEOBLOGG - SVAR PÅ SPM. RUNDEN, DEL 1

 • 31.01.2010 kl. 15:47


Beklager for at den kom mye senere enn den skulle, men jeg har ikke funnet den riktige "anledningen" til å legge den ut. Den ble mye lengre enn jeg trodde, så jeg skjønner hvis dere ikke gidder å se hele.

Har forresten tenkt å bli mye flinkere til å videoblogge, hva syns dere om det?

HILSEVIDEOOO

 • 13.01.2010 kl. 16:43


Dere har sikkert merket at jeg sier veldig mye "ehm" i videoene mine, jeg skjønner ikke hvorfor, det bare kommer automatisk.

Skal jeg ha hilsevideo flere ganger?

Ble du hilset til?

DANSEVIDEOOOOO

 • 11.01.2010 kl. 15:01


Jeg må bare le altså! Skulle egentlig legge på lyd over videoen også, istedenfor den som var på klippet, men så var det noe galt som skjedde, men dere hører ihvertfall musikken.

Har du laget dansevideo før?

Hva syns dere om videoen?

VIDEOBLOGG: SMINKE + HÅRVIDEO

 • 03.01.2010 kl. 14:32


Endelig fikk jeg det til! Med Youtube ble videoen helt klikket, så da ble det Vimeo. De fleste av dere ville ha sminkevideo og noen ville ha hårvideo, så da ble det en liten blanding. Håret var ikke noe spesielt da.

Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: JEG KNUSER PEPPERKAKEHUS

 • 29.12.2009 kl. 19:56

Heihei, nå har jeg kommet til Ørsta og i tillegg knust pepperkakehuset:

Har du knust pepperkakehus før?

VIDEOBLOGG: JULESMINKE

 • 23.12.2009 kl. 15:34


Endelig fikk jeg til å laste den opp! Og jeg må utpeke at jeg blir utrolig flau når jeg ser videoer av meg selv..
Jeg kuttet ned en del på videoen for at den ikke skulle bli så lang.

Hva syns du?

VIDEOBLOGG: OUTFIT

 • 14.12.2009 kl. 15:20

Tar en outfit i dag, jeg. På videoblogg!

Ble litt mørkt av og til, derfor tok jeg med bilder også.

Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: SMINKEVIDEO

 • 12.12.2009 kl. 19:17


Vi kom fram til at vi skulle lage en fjortis-sminkevideo. Etter 2 minutter forsvinner lyden helt, noe som er ganske rart, siden den bare gjør det på youtube.. Jeg har prøvd flere ganger å laste den opp.

Så, hva syns dere om videoen da?


bloglovin <- Interessert i å følge bloggen min på bloglovin? Trykk på ikonet :-)

VIDEOBLOGG

 • 11.12.2009 kl. 16:57


Ja, her har dere en aldri så liten videoblogg!

Vil dere ha fjortisvideo i morgen?

VIDEOBLOGG: NY KJOLE

 • 08.12.2009 kl. 15:37


Fikk den i julekalenderen i dag. Hvis dere ikke visste det, så har jeg verdens beste mamma!

Hva syns dere om kjolen?

ONE AND THE SAME

 • 05.12.2009 kl. 22:28


Denne videoen lagde jeg til Mariell til bursdagen hennes den 24. november.
Hun er min aller beste venn og jeg vet at jeg kan stole 110% på henne uansett hva.

Hva syns du om videoen?

VIDEOBLOGG: P TO THE ASTA

 • 24.11.2009 kl. 19:30


Her er da en video jeg lagde tidligere i dag da jeg lagde pasta di parma. Ikke noe spesielle greier.. Hvis du ikke skjønner hva jeg sier når har fast motion, gjør det ingenting. Det var bare litt babling.

Liker du pasta di parma?

VIDEOBLOGG MED MALIN OG MARIELL!

 • 22.11.2009 kl. 19:57


Her er da den etterlengtede videoen! Not.

Likte dere videoen?

VIDEOBLOGG: HÅRVIDEO!

 • 20.11.2009 kl. 21:55


Ja, her er videoen! Beklager hvis jeg ikke forklarte så godt, men det er ikke bare-bare heller! Det var som sagt første gang jeg gikk med denne frisyren i dag. Beklager forresten mitt rare tryne dere ser over her.

Edit; det skjedde noe rart med lyden rett før sangen begynte, vet ikke hvorfor, men den blir vanlig igjen etter en liten stund..

Hva syns dere om videoen?

VIDEOBLOGG: NY INTRO

 • 17.11.2009 kl. 18:21

Nå har jeg laget meg ny intro til videobloggen IGJEN, rett og slett fordi jeg syns det er veldig gøy å lage pluss at jeg ble lei den andre.

Syns den ble passe lang og jeg digger sangen!

Hva syns dere da?

VIDEOBLOGG: SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

 • 15.11.2009 kl. 16:41


Ja, her var da andre og siste del av svarene på spørsmålsrunden. Håper dere fikk svar på det dere ville vite!

Har du hatt spørsmålsrunde før?

VIDEOBLOGG: BURSDAG

 • 15.11.2009 kl. 10:00


God morgen, everyone!
Etterpå skal jeg i kirken, konfirmant you know. Så da snakkes vi mer senere!

Hva gjorde dere i går?

VIDEOEN SOM FÅR MEG I GODT HUMØR

 • 14.11.2009 kl. 09:47


Kanskje dere husker denne videoen som Mariell og jeg lagde for en stund siden? Den videoen får meg i utrolig godt humør og jeg vil dele den nok en gang med dere.

Hvilken video får deg i godt humør? (Legg gjerne igjen linken så kan jeg og ta en titt)

VIDEOBLOGG: SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

 • 13.11.2009 kl. 17:18


Det ble litt rot i videoen, men jeg orket ikke å endre det.
Måtte dele det inn i to deler sånn at videoen ikke ble så lang (den er lang nok nå)

Så du hele?

VIDEOBLOGG: JUBEL OG GLEDE

 • 09.11.2009 kl. 16:41


Her er en liten videosnutt av Mariell, Leon og meg etter cupfinalen i går. Dette var etter en liten stund, så vi hadde roet oss litt ned. Hvis du har på høy lyd anbefaler jeg å skru ned litt. Bare et tips.

Så du cupfinalen i går?

VIDEOBLOGG: SMINKEVIDEO

 • 01.11.2009 kl. 14:43Bruker du noen av de samme produktene som meg?
Hvis du har spørsmål om produktene er det bare å spørre, så svarer jeg så godt jeg kan!

VIDEOBLOGG: BURSDAGEN

 • 01.11.2009 kl. 09:40


Her er den!

Hva syns dere om gaven Mariell og jeg kjøpte til Emily?

LATTERKJEDE (VIDEO)

 • 31.10.2009 kl. 13:08


Verdt å se hele, du får deg en god latter! Det fikk hvertfall jeg!

Har du sett denne før?

VIDEOBLOGG: TUREN I DAG

 • 28.10.2009 kl. 15:24


Her har du da en liten videoblogg fra da vi var ferdig med turen i dag. Var faktisk en veldig gøy tur, mye bedre enn forventet! Gikk med Mariell hele turen, og etterhvert Emily og Venuja også. Mariell og jeg hadde det forresten veldig gøy med å hoppe over skyggene til bilene som kjørte forbi.

Har du hatt en fin dag hittil?

VIDEOBLOGG: SMINKEVIDEO MED MALIN OG MARIELL!

 • 24.10.2009 kl. 16:06


Her er da en sminkevideo som Mariell og jeg lagde i dag tidlig. Enjoy!

Hva syns du om videoen?

VIDEOBLOGG!

 • 24.10.2009 kl. 09:36


En liten video fra kvelden i går.
Kommer mer senere!

Hva syns du?

Sett denne før?

 • 20.10.2009 kl. 11:48


Sikkert bare jeg som er treig, jeg har aldri sett den før, men den var ihvertfall kjempe kul!

Har du sett denne før?

Ny videoblogg intro!

 • 20.10.2009 kl. 10:04

God morgen cuties! Hatt en fin morgen så langt? Jeg har ikke rørt på meg enda, og har ikke planer om det før klokken slår halv 11 eller noe sånt. Hadde egentlig på alarm på kvart på 11 i dag, men jeg klarte bare å sove til 9. Sååe, sånn er jeg bare. I kveld blir jo det ikke mye blogging siden jeg skal jobbe til 8, men før og etter jobb har jeg tenkt å blogge, så don't worry! Nææt. Ok, tror jeg skal begynne å røre på meg nå, siden jeg er så sulten at jeg kunne spist en stein. Wow. Vi snakkes, og her er den nye introen:

Tror ikke jeg kommer til å ha den så veldig lenge, for jeg ble ikke helt fornøyd. Men midlertidig er den ihvertfall sånn! Jeg gjorde den dobbel så rask fordi den ble så lang. Heh. Og ja, jeg har begynt å bruke Vimeo istedenfor Youtube.

Når våknet du i dag?

VIDEOBLOGG: My room

 • 18.10.2009 kl. 22:04


Det ble utrolig dårlig kvalitet på youtube!!
Dagens siste innlegg. God natt!

Har du laget videoblogg av rommet ditt før?

VIDEOBLOGG: Mariell og Malin tester tyggis!

 • 17.10.2009 kl. 10:42

Jeg lovte dere en videoblogg, og her er den! Vi prøvde ikke å herme etter andre som har testet tyggis før, men siden jeg fikk noen prøve pakker i TOPP i går, tenkte vi at vi kunne teste dem.

Håper dere ser bort ifra hvor utrolig rar jeg ser ut på begynnelsen. Lyden er ikke noe å skryte av, så hvis du har gode høyttalere på pc'en, så bare skru opp!

Likte du videoen?

VIDEOBLOGG: TI FAKTA OM MEG SOM DU KANSKJE IKKE VISSTE

 • 05.10.2009 kl. 14:32

Her er den, dårlig kvalitet, jeg vet. (hah, det rimte). Ble ikke så veldig fornøyd, men orket ikke å gjøre det igjen. Margretha kommer senere, så kanskje det blir enda en videoblogg da!

Hva syns du?

VIDEOBLOGG: MARIELL & MALIN - LIVIN' THE SWEET LIFE

 • 03.10.2009 kl. 20:52

Her er den endelig! Mine damer og herrer, jeg introduserer dere til verdenspremieren av Mariell & Malin - livin' the sweet life. Lyden er litt lav av og til, men det er pga. kameraet. Har forresten aldri vært så fornøyd med redigeringen før! 


Hva syns du?

SNIKTITT PÅ VIDEOBLOGGEN!

 • 03.10.2009 kl. 16:50

Ja, vi har begynt på videobloggen nå og skal snart ut og fortsette. Imens, kan du nyte en liten sneek-peak:


Va tycks?

NY VIDEOBLOGG INTRO!

 • 29.09.2009 kl. 12:21

Prøvde meg på en ny en og ble mer fornøyd med denne:Hva synes du?

VIDEOBLOGG

 • 30.08.2009 kl. 21:49

Etter mange forsøk var det denne jeg ble mest fornøyd med. Jeg skylder på at jeg er nybegynner.Vi snakkes i morgen etter skolen!
090830201612


Likte du videoen?

Videoblogg, tvinneflette

 • 17.08.2009 kl. 13:37

Dette er da første gangen jeg videoblogger, så jeg beklager hvis den er dårlig.

Videoblogg intro

 • 17.08.2009 kl. 11:43Hva syns du?
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no