VLOGS FROM JANNIS BOOTCAMP

 
 

Nå er det én måned siden jeg var på Marbella på Jannis Bootcamp, og det var jo en opplevelse for livet. Jeg ble kjent med så mange fine folk, og det teamet vi var der kunne ikke vært bedre, jeg savner de veldig og gleder meg til neste gang vi sees! Det er snakk om at noen av de kommer til Norge i sommer, og det hadde jo bare vært kjempegøy ♥ Jeg har lagt ved noen videoer fra Marbella her slik at dere kan se litt av hvordan vi hadde det der. Den øverste er Jannis vlog fra  den første dagen av bootcampen, så dere får se litt på slutten av den videoen. Hun skulle jo egentlig filme en full dag av bootcampen også, men så ble jo hun syk dessverre. Nummer to er fra den dagen Jon Olsson og teamet var på besøk, der får dere se noen av treningsøktene vi hadde, og hvor sinnsykt stiv kroppen min er... Den siste er fra Pascal, en i teamet vårt, fra den siste dagen vår i Marbella da vi var på besøk hos Janni og hadde det kjempegøy. I den videoen får dere se enda litt mer av oss, og jeg som gir han en liten house tour da de ankom huset litt etter oss, haha. Det er så fint å ha disse videoene å se tilbake på ♥


It is now one month since I was in Marbella for Jannis Bootcamp, and it was the experience of a lifetime. I got to know so many amazing people, and the team we were couldn't have been better, I miss them a lot and I can't wait until the next time we see each other. We've been talking about some of them coming to Norway this summer, and that would be so much fun ♥ I've added some videos here from Marbella so that you can see how it was there. The first one is Jannis vlog from the first night of the bootcamp, so you get to see a little bit in the end of the video. She was planning to film a full day of the bootcamp as well, but then unfortunately she got sick. The second one is from the day Jon Olsson and his team were visiting, so you get to see some of the workouts we did, and how stiff my body is... The last one is by Pascal, one in our team, from the last day in Marbella when we visited Jannis house and had a blast. In that video you get to see a little bit more of us, and I give him a small house tour when they arrive the house shortly after us, haha. It is so nice to have these videos to look back on ♥

THE TOP KNOT/HAIRBUN

Det er noen små bloopers helt på slutten av videoen, haha...

- Hva syns dere?

UPDATED MAKEUP ROUTINE

Har endret på litt siden forrige sminkevideo, så da fikk jeg plutselig lyst til å lage en til på søndag! Er jo mest noen produkter jeg har byttet ut osv, men jeg syns alltid det er interessant å se andres sminkevideoer, så da laget jeg en til! Den ville av en eller annen grunn ikke laste seg opp i HD, så håper dette og går greit...

- Hva syns dere?

WHAT'S ON MY IPHONE

Her er da videoen! Tenkte å vise dere hva jeg har på iPhonen min, og den ble kanskje litt lang, men dere velger jo selv hvor mye dere vil se av den, haha. Vil forresten anbefale dere å se den i HD, som dere kan gjøre ved å velge tannhjulet og velge 720p. 

- Har dere noen app'er å anbefale?

VIDEOBLOGG: ANBEFALING

 Her er videoen! Som sagt i videoen vil jeg gjerne ha tips til flere videoer jeg kan lage, så kan jeg sikkert lage noen i morgen. Og helst noe annet enn sminkevideo.

- Hva vil dere ha video om?

VIDEOTUTORIAL: CURLS

 Her er den! Det irriterer meg noe inni granskauen at den hakker, jeg aner ikke hva som skjedde, for den var IKKE sånn når jeg så gjennom den før jeg lastet den opp... Men jeg orker ikke å begynne på nytt nå, for det har vært så mye styr med videoen. Neste gang tror jeg at jeg bruker Premiere Pro istedenfor iMovie. 

På tross av hakkingen, hva syns dere?

VLOG - EN DAG I MITT LIV

Jeg har sett mange andre gjøre det, så derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en sånn type video, jeg og. Ikke at jeg mener livet mitt er spennende eller noe sånt, men jeg syns det er interessant å se på når andre har laget sånne videoer. Den ble ikke så lang, men jeg syns det er passe lengde, det er tross alt ikke så mye å se. 

- Jaja, hva syns dere da? 

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE


Her har dere videoen, og som noen av dere gjettet; sminkevideo. Det er nesten 8 måneder siden forrige hverdagssminkevideo, så her har dere en oppdatert versjon. Og ja, lyset ble litt gult av og til, prøvde å endre litt på det i Curves osv, men det var ikke så lett å få det til å se bra ut. Og hvis dere syns sangene høres litt annerledes ut enn originalen så er det fordi jeg har speedet de opp med 2%. Ikke så mye, men man hører likevel bittelitt forskjell. Og videoen er stengt for de i Tyskland, så beklager om det er noen fra Tyskland her. Som jeg egentlig tviler på.

- Hva syns dere?

VLOG

OK, jeg dør av startbildet!!

Jeg lover, dette er siste innlegget om cupfinalen, haha. Men jeg lovte jo dere video, så her er den!

- Så du Cupfinalen på søndag?

EPISODE 3

Her er episode 3! Kanskje ikke så morsom som de to første, men poenget i denne videoen var jo at dere skulle bli litt bedre kjent med Emte. Det kommer forresten nye episoder hver onsdag, på YouTube. På bloggen kan det hende jeg legger ut på torsdagen istedenfor, spørs når jeg får lagt ut på YouTube.

Men dere.. Nå har tre episoder kommet ut hittil, og jeg vil gjerne vite hva dere mener. F.eks hva dere liker med det, og noe dere kanskje savner.

- Så, hva syns dere hittil?

EPISODE 2 ER UTE!

Her er episode 2 av The Real Life of Emte! Tror dette kommer til å bli en stor suksess altså!

Og om du ikke så hele videoen, neste episode kommer til å bli en "Meet Emte"-episode, så derfor kan dere nå stille masse spørsmål i kommentarfeltet til Emte, så svarer hun på de neste episode. Så dette blir på en måte en spørsmålsrunde, og siden dere ikke vet så mye om henne enda, er det bare å kjøre på med spørsmål!

- Hva lurer du på om Emte? Dette er altså som en spørsmålsrunde, bare ikke om meg, men om Emte.

VLOG - DET NESTE STORE

DETTE, dere. Dette er det neste store. Begynnelsen på en ny serie kalt The Real Life of Emte. Dette er bare en kort pilot for å se om det slår an (noe det selvfølgelig kommer til å gjøre), den ble også kuttet litt av på slutten, men den var ikke så viktig uansett, så det gjør ingenting.

Vi har mange store planer og MASSE på lager fra vår kjære Emte, så.. hva sier dere? Vil dere ha mer? (Si ja, for dette blir bra!)

A SHORT FILM ON A THURSDAY

Her er filmen jeg laget i går, ganske random egentlig, just for fun. Redigert i Adobe Premiere Pro CS5.5.

- Vil dere ha flere sånne?


VLOG: OUT AND ABOUT

Haha, her er en liten vlog som ble filmet for nøyaktig to uker siden. Vil dere ha flere "hverdags"-videoer?

 

HOW TO: THE BALLERINA BUN

Videoen ble egentlig veldig dårlig, pluss at jeg tydeligvis gjorde noe sånn at kvaliteten ble helt ødelagt, men dere ser hvertfall litt da, hehe.

Nå drar jeg på jobb, så vi snakkes senere!

- Hva syns dere da? Om man ser bort ifra den dårlige kvaliteten osv..

 

ABOVE ALL THAT IS RANDOM 4

Har vært på jobb i dag, derfor ble det ikke noe blogging før nå. Har også blitt veldig forkjølet og jeg føler meg ikke bra, så det blir ikke mye blogging i dag heller. Men ovenfor har dere hvertfall en ganske random video jeg satte sammen på bussen igår. Skal også redigere en video fra i går og legge ut, når jeg orker det.

- Hva syns dere? Eheh..

VIDEO: AT THE GYM

For å oppsummere videoen da: Treningssenteret hadde litt problemer med brannalarmen i dag. Haha, uff.

 

LIVESHOW!! SKAL VI HILSE TIL DERE?


Live video from your iPhone using UstreamVi er live!!! Kom med spørsmål, ting vi skal gjøre og alt mulig egentlig! Si ifra hvis vi skal hilse til dere også :-)
EDIT: Hadde en teknisk feil, men er tilbake nå!!

STARTING THE DAY WITH A VIDEO

Her har dere en helt fersk video fra idag, fordi jeg har lite å gjøre. Men det er vel greit med en video i blant? Selv om det bare er filmet med webkameraet. Videoblogger er ikke akkurat noe jeg er flink til å legge ut ofte, men forhåpentligvis blir det oftere nå når jeg har fått Mac og har et skikkelig redigeringsprogram.

- Vil dere ha videoer ofte?

VIDEO: STELLA

Filmet Stella isted når hun var i godt humør (som hun er nesten hele tiden). Hun fyller forresten to måneder i dag, tiden går så fort ♥

MÅ GJØRE VIDEO - DEL 1

Her er den, Må gjøre - videoen med Mariell og meg i byen! Kom inn mange bra forslag, så vi skal lage en del 2 også. Og tusen takk til Andrea som filmet ♥

- Hva syns dere?

SANGVIDEO #2

Virket som om dere likte den forrige sangvideoen min, så her har dere en ny en!

Nå skal Mariell og jeg til byen for å spille inn Må gjøre-videoen, så nå kan dere ikke sende inn forslag lenger. Tusen takk for alle forslagene vi har fått!

- Hva syns dere?

KOM MED FORSLAG


Mariell og jeg skal lage Må gjøre-video i løpet av helgen eller noe sånt og vi vil gjerne ha deres forslag til hva vi skal gjøre! Det skal være i byen, så det må være sånne ting vi kan gjøre der. Kanskje dere finner noe inspirasjon blant annet her?

- Så.. kom med noen morsomme ting til hva vi kan gjøre i byen! Bare ikke ALT for overdrevent.....

SANGVIDEO

 

HÅRVIDEO - TO FORSKJELLIGE FLETTER

Kleint........

Her har dere hvertfall en hårvideo! Som jeg sier i videoen; de fleste av dere vet sikkert hvordan man lager den første fletten, men siden jeg fikk et spørsmål om det så tenkte jeg å vise det. Om du kun er interessert i å se den andre fletten, kan du hoppe til 2:23.

Og om noen av dere lager et innlegg med bilder av hvordan det ble seende ut når du prøvde det, er det bare å legge igjen link til innlegget i kommentarfeltet her, så kan jeg sjekke det ut! :-)


- Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: MUSIKKPROSJEKT

Vi har hatt et musikkprosjekt på skolen, som vi har hatt hele året på, og dette var da det jeg gjorde. Skulle egentlig legge den ut igår, men fikk litt tekniske problemer, så den ble ikke ferdig opplastet på Youtube før i 11-tiden i går kveld. Som jeg skrev i videoen har jeg aldri lært meg å spille piano før, så håper dere tar litt hensyn til det, haha. Den er forresten dedikert til lillesøsteren min som snart kommer, glemte å skrive det i videoen.

- Hva syns dere?

VIDEOBLOGG: HVERDAGSSMINKE

Dere gjettet riktig, jeg har laget en videoblogg! Vi hadde jo tentamen i dag (som gikk bra btw) og jeg ble tidlig ferdig, så når jeg kom hjem bare laget jeg en videoblogg.

Best i HD.

 - Hva vil dere ha video om neste gang?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

Det var spørsmålsrunden for denne gang! Må påpeke igjen; vi var veldig overtrøtte...

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

Altså..... Det ble en veldig usaklig video, med mye tull, men til vårt forsvar så var vi faktisk veldig overtrøtte! Heh..

VIDEO FROM THE BIRTHDAY

Hahahahah! Legg merke til begge gangene vi hyler når JB kommer og hvor flinke vi er i rappen til Ludacris! Mariell som har laget videoen ♥

- Hva syns dereee?


JUST THE WAY YOU ARE

Elsker denne scenen fra Glee ♥ hva med dere?

VIDEOBLOGG FRA BURSDAG

Her er en video Mariell har laget fra bursdagen på fredag, hahaha!

- Lenge siden du var i bursdag sist? :-)

PS: Ser at kommentarfeltet ikke alltid kommer frem (ser dette på flere blogger), det er bare å oppdatere siden så skal det gå..

MÅ GJØRE, DEL 3

Hohoho!

 

DERES FORSLAG?

Mariell og jeg skal lage Må gjøre - video igjen! Så nå trenger vi deres forslag til hva vi kan gjøre. Dere kan se den første og den andre videoen her og her.

Skjermbilde av den første vi laget, jeg ler fortsatt!

De fleste vet sikkert hva en Må gjøre - video er, men om du ikke vet det: Det er sånn at dere kommer med forskjellige forslag til hva vi kan gjøre på videoen, f. eks spise en skje med kanel (noe vi gjorde i den andre Må gjøre - videoen, og ikke kommer til å gjøre igjen). Så velger vi ut noen forslag og gjør det mens vi filmer!

Som forrige gang kommer jeg til å linke til de som kommer med forslagene vi velger. Så finn frem deres kreative sider og gi oss noen forslag til hva vi kan gjøre :-)

- Hva vil dere at vi skal gjøre?

VIDEOBLOGG: SPANIA

VIDEOBLOGG: MÅ GJØRE, DEL 2

Endelig!
Her er de vi brukte forslagene til:
Vilde
Duyen
Julie
Lina og Synne
Takk til alle som sendte inn forslag!

- Hva syns dere om videoen? Haha!

OI, HAR DERE SETT DENNE?


Alt jeg kan si er at jeg er målløs.

VIDEOBLOGG


Satt sammen en videoblogg siden jeg har tatt med kamera de siste to kampene vi har spilt. Skal prøve å bli flinkere med videoblogger, så dette er vel en liten start? Del 2 av må-videoen er jeg ikke helt sikker på når kommer, men den kommer en gang ihvertfall. Når den blir lagt ut, kommer jeg også til å linke til de vi valgte forslagene til.

- Hva syns dere om videoen?

VIDEOBLOGG: MÅ GJØREHaha, ler meg ihjel hver gang jeg ser den!

FORSLAG TIL MÅ-VIDEO

Jeg og Mariell skal lage må gjøre-video, så da trenger vi forslag til hva vi skal gjøre! Kommer til å linke til de som sender inn forslagene vi velger ;-)- Så, hva skal vi gjøre?

Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by