hits

WEEKLY REFLECTIONS #7

 • 05.11.2017 kl. 21:06

Nå er det faktisk nesten to måneder siden sist jeg skrev et sånt innlegg, men det har jo rett og slett skjedd ufattelig lite denne høsten, haha! Som jeg har sagt før vil jeg ikke skrive slike innlegg hver uke hvis det ikke skjer så mye spesielt, da er jo det ikke så interessant. 

Denne uken ble ikke helt som jeg hadde sett for meg siden jeg ble syk i starten av uken, og jeg følte meg egentlig ikke bra før fredagen. Jeg håper nå at jeg er ferdig for sesongen da, jeg er heldig som ikke er syk ofte *bankibordet*, for før dette hadde jeg ikke vært syk siden januar. Jeg fikk likevel fullført alle øktene for uken, og nå har jeg faktisk nettopp startet programmet mitt på nytt for tredje gang! Programmet er jo egentlig "bare" 12 uker, men da jeg startet på uke 1 igjen nå så jeg at det ikke var samme øktene som sist jeg gjorde uke 1, så litt endringer er jo gjort, og det er jo supert! Det er så kjekt med nye økter hver uke, og det å slippe å tenke selv. Alt jeg må gjøre er å fullføre det som står i programmet, og det er slit nok i seg selv, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg tenker på neste uke så er det egentlig bare to ord som popper opp i hodet mitt: pakking og trening. Vi startet i dag å pakke ned litt forskjellig, og det må vi bare fortsette med neste uke. Vi kommer jo ikke til å flytte inn den dagen vi overtar, for vi skal jo gjøre litt i leiligheten først og vi vil ha alt klart der før vi flytter inn, men jeg tenker at når vi først har overtatt blir jo vi i leiligheten og jobber, og da er det greit å ha pakket ned mye på forhånd. Jeg gleder meg kjempemye iallefall, og syns det er veldig kjekt å pakke ned, det er jo ganske stas når det er vår første leilighet, som vi faktisk eier ♥

Jeg storkoser meg virkelig på trening for tiden og føler jeg ikke kan få sagt det nok, men det er jo så kjekt å faktisk glede seg til trening. Det er ingen tvil om at jeg har funnet treningen jeg liker, det er jo ganske tydelig siden jeg har holdt på med det i et halvt år nå. Jeg har jo også startet på nytt treningssenter som jeg er veldig fornøyd med hittil, og i morgen skal jeg på min første yogatime der! Jeg likte veldig godt yoga da jeg var på bootcamp i Marbella i april, så nå gleder jeg meg til å sette igang igjen med det. Yoga på mandagskvelder er jo faktisk bare perfekt timing syns jeg. 

Håper deres uke har vært fin og at den kommende blir fin ♥

WEEKLY REFLECTIONS #6

 • 17.09.2017 kl. 20:25

Disse innleggene begynner det å bli en stund siden jeg har skrevet nå, men det er rett og slett fordi det ikke har skjedd så mye at jeg har følt et behov for å skrive det. Men siden det er en liten stund siden sist tenkte jeg at det var fint å skrive et nå! Det er ikke alltid nødvendig hver uke, men en gang i blant er da greit i de periodene det ikke skjer så mye iallefall. 

Denne uken som har vært har vært veldig fin, og jeg føler jeg har hatt en god blanding av å være sosial, trene, blogge, og så har jeg jo inngått et nytt samarbeid. Det som ikke har vært helt bra er at jeg ikke har gått så mange skritt som jeg helst vil, da det ikke har blitt noe særlig til gåturer. Det var ett par dager det regnet så mye at det ikke gikk, men ellers har jeg ikke hatt noen unnskyldninger. Så det håper jeg på å forbedre neste uke. Treningen ellers er jeg fornøyd med, jeg har hatt fire gode styrkeøkter, og jeg må selvfølgelig dra frem økten fra i går som jeg forbedret med fire minutter siden jeg sist tok den for fire måneder siden. Det merkes godt i kroppen i dag da! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ukens favoritt var uten tvil denne jakken fra Cubus, jeg er så forelsket i den og har brukt den hver dag siden jeg kjøpte den - SÅ fin ♥

Neste uke har jeg gledet meg til en stund nå, for til helgen skal jeg og kjæresten på tur med familien min, i forbindelse med mormor og morfar sin gullbryllupsfeiring! Så det blir en helg på hotell med mine nærmeste, og det blir så fint ♥ Vi skal nok også på ett par visninger til uken, det begynner å bli noen uker siden sist men det har rett og slett ikke vært noe interessant på markedet. Det blir ett par dager med jobbing også, så det gleder jeg meg til siden jeg ikke jobbet noe forrige uke. 

Nå skal jeg fortsette å gjøre det jeg har gjort i hele dag - ingenting. Eller, vi har fått ryddet litt nå i kveld slik at det ser greit ut til en ny uke, og jeg har tatt på en ansiktsmaske som må av asap, for nå klarer jeg ikke bevege ansiktet mitt lenger, haha! Fortell meg om noen av deres planer for uken ♥

WEEKLY REFLECTIONS #5

 • 13.08.2017 kl. 22:08

Nå har jeg nettopp satt meg ned etter å ha ryddet og ordnet til en ny uke. Jeg vil helst starte den nye uken med et ryddig hjem, det er jo definitivt det beste. Det har en tendens til å hope seg opp her avogtil, og det er virkelig ikke bra for jeg blir så stressa når det er rot rundt meg. Men det var ikke det jeg skulle snakke om, det er på tide å se litt på uken som kommer! Nå er det på igjen med hverdagen, og det gleder jeg meg til. Jeg har ingen jobbing i uken som kommer, så jeg håper på litt fint vær sånn at jeg kan jobbe mye med bloggen og få tatt endel bilder. Så gleder jeg meg til trening, og nå har jeg virkelig ingen unnskyldninger for å droppe cardio for det har jeg mer enn nok tid til! Jeg har én ting jeg ikke gleder meg noe til og det er dessverre en begravelse til en som gikk bort så altfor ung. Til helgen blir det festival i byen her og det blir gøy, det har jeg gledet meg til siden den var ferdig i fjor! Jeg tror alt i alt at det blir en bra uke, jeg gleder meg til å komme tilbake til hverdagen. Nå vurderer jeg å ta meg en dusj bare for å utnytte fullt ut det nye sengetøyet vi har lagt på senga, det er jo den beste følelsen ♥ Hva er deres planer for den kommende uken?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I've just sat down after tidying up and getting ready for a new week. I want to start the new week with a tidy home, that's definitely the best. It can sometimes get quite messy here, and that is not good because I got so stressed out when it's messy around me. But that's not what this post is about, it's time to look at the upcoming week! Now the summer is over for me, and I think it's okay. I have no work on the schedule this week, so I hope the weather will be okay so that I can work on the blog and take a lot of photos. I'm excited for my workouts and now I really have no excuses to skip the cardio because I have more than enough time for that! I have one thing I'm not excited for though, and that's the funeral of someone who passed way too young. This weekend there's a festival in town and that will be fun, I've been looking forward to that since it finished last year! All in all I think it will be a good week, I'm excited to get back to my normal routines. Now I'm considering taking a shower to fully take advantage of the clean sheets we've put on the bed, it is the best feeling 

WEEKLY REFLECTIONS #4

 • 06.08.2017 kl. 21:16

Tiden går så ufattelig fort, jeg kan ikke tro at nok en uke er ferdig og at vi til og med er i august nå! Jeg var jo litt spent på hvordan det kom til å gå denne uken med tanke på at jeg skulle jobbe seks dager og få tid til alt annet også, men det gikk faktisk veldig fint! Siden jeg har vært så opptatt har jo tiden gått veldig fort også. Nå blir det mindre jobbing fremover siden folk begynner å bli ferdig med ferie. 

Neste uke gleder jeg meg veldig til, da står det endel spennende ting på planen! Jeg skal jo reise bort med familien til helgen, og det gleder jeg meg så mye til. Det er så lenge siden jeg har vært på ferie med familien, så det blir veldig koselig ♥ Som sagt vil jeg ikke si hvor vi skal helt enda (det kan jo hende jeg har nevnt det her før, men det husker jeg faktisk ikke), så jeg tenker jeg venter med å fortelle det til vi er der, så blir det litt mer spennende! Vi drar på torsdag, og før det skal jeg jobbe ett par dager, trene hver dag, og så skal vi på visning av en leilighet også. Jeg vil ikke ha noe høye forventninger da, og prøver å ikke tenke så mye på det selv om det er vanskelig. Hodet mitt er rett og slett fullt av leiligheter for tiden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette antrekket kommer i løpet av uken også ♥ Fortell meg gjerne om noen av deres planer for uken! 

// Another week is over, and time is just flying by so fast, I can't believe we're in August already! This week has been so busy with all the working and other stuff, so it went by so fast. Now I'm so excited for next week! I'll be travelling with my family towards the weekend, and I'm really looking forward to that since I haven't travelled with my family for so long. I want to wait to tell you where we're going, haha. We're leaving early on Thursday, so before that I want to workout every day, and I'm working a couple of days, and we're going to look at an apartment too. I don't want to get my hopes up about the apartment and will try not to think so much about it even though it's difficult. My head is just filled with apartments these days! 

WEEKLY REFLECTIONS #3

 • 30.07.2017 kl. 22:16

Denne uken har gått så fort, og egentlig vært veldig fin! Føler jeg har fått blogget bra, trent bra, og fått vært med både familie, venner, kjæreste, og jeg har kost meg på jobb. I dag har jeg brukt dagen på å forberede meg litt til uken som kommer, for den blir ganske hektisk. Jeg skal jobbe mandag-lørdag, og jeg vil jo ikke at det skal gå så veldig mye utover bloggingen, så jeg har nå forberedt fem innlegg til uken. Resten rekker jeg å ta etter hvert. Jeg har kun én senvakt, så resten av dagene har jeg god tid til å blogge etter jobb også. Jeg kommer ikke til å sette meg noe mål for uken om flere enn ett innlegg om dagen, men jeg håper jo at jeg kan få til mer av og til.

Ellers skal jeg opprettholde treningen, dette er jo faktisk viktig for energien og overskuddet både på og etter jobb. Jeg koser meg virkelig med treninga for tiden, og syns det er så gøy med variasjonen den har! Det er faktisk et høydepunkt å våkne hver mandag og få se øktene for uka, selv om de gjerne inneholder mye vondt, haha. Og så er det skikkelig dritt midt oppi økta, men SÅ deilig etterpå! Så jeg er veldig motivert for tida, og det er bra med tanke på at den treninga må skvises inn i uka som kommer. Ikke at det er så vanskelig når selve øktene kun varer en halvtime, da føler jeg ikke at det er noen unnskyldninger for å droppe de, når det tar så kort tid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, jeg er gira på denne uken her jeg! Og etter denne uken skal jeg på tur med familien min, det gleder jeg meg veldig til ♥

// This week has gone by so fast, and it has been a really nice week! I feel like my blogging has been good, I've had good workouts, and I've spent time with family, friends and boyfriend, and I've really enjoyed work too. Today I've been preparing for the next week, since I'm working Monday-Saturday, and I don't want that to affect the blog, so I have five posts ready. The rest I will make later in the week. So I won't have any goals about more than one post per day, since my week will be so hectic. And I will continue with my workouts, I feel so motivated these days! I love the workouts and the variety, even though it sucks there and then when I'm doing the workout, but it feels SO good when I'm done! And working out is really important for my energy at work and after work. I'm actually really excited for this week, and after it's over I'm going on a vacation with my family, so I'm really excited for that ♥

 

WEEKLY REFLECTIONS #2

 • 23.07.2017 kl. 21:07

Jeg fikk gode tilbakemeldinger på dette innlegget forrige søndag, så jeg tenker vi fortsetter, jeg! Første halvdelen av denne uken var mye preget av hodepine/migreneplager, som gikk endel utover mine mål for uken. Jeg fikk likevel utført alle fire treningsøktene mine, og jeg klarte tre av fire dager med to blogginnlegg. Det gjør ingenting med tanke på at jeg var såpass dårlig i starten av uken. 

Jeg har de samme målene denne uken, da jobber jeg også fire dager, og jeg vil ikke at det skal gå utover bloggen. Alt handler om forberedelser, så jeg tror det kommer til å gå helt fint. Minst fire dager med to blogginnlegg (gjerne flere dager om jeg får til det), og så skal jeg fortsette med treningen som forrige uke, men et nytt mål nå er å få inn mer cardio. Kondisjonen min er virkelig ikke bra, så der må jeg få til forbedringer, selv om jeg synes det er så kjedelig. Men siden treningen min er ganske høyintensiv, vil det hjelpe meg der om jeg får opp kondisjonen min også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg var så mye plaget med hodet forrige uke, har jeg brukt en liten ball i nakken min for å presse på de vonde punktene jeg har der for å løsne opp litt. Mest sannsynlig er det nok nakken min som har gjort at jeg har vondt i hodet, men det vet jeg ikke helt sikkert. Siden jeg har fri i morgen skal jeg prøve å få en akupunktur time, og så tenkte jeg også å få tatt en synstest. Selv føler jeg at jeg ser veldig bra, men det kan jo være noe der som gjør at jeg har hatt så mye vondt i hodet. 

Ellers har jeg ikke mange planene for uka, men kjæresten min har bursdag så det må jo bli en liten feiring der, og så vil jeg tilbringe tid med både familie og venner før alle drar på ferie ♥ Hva er deres planer for uka? 


// I got good feedback on this post last Sunday, so I'm thinking we'll continue with this! The first half of my week contained a lot of headache/migraine, so that affected my goals for the week. But still I did the four workouts, and three out of four days I posted two blog posts here, so I think that's good considering I wasn't feeling well. I have the same goals this week, I will continue with my workouts but try getting in more cardio, and I will try to do two blog posts four days this week. Since my head wasn't good this week, I've been using a small ball for pressure points in my neck, and tomorrow it's my day off so I will try to get an acupuncture appointment, and I will schedule an appointment to check my vision. I don't feel like I have bad vision, but maybe that could be the reason for my headaches, who knows. Otherwise I don't have many plans for the week, but it's my boyfriend's birthday, and then I want to spend time with both family and friends before they're all leaving for vacations. 

WEEKLY REFLECTIONS

 • 16.07.2017 kl. 20:14

Jeg tenkte å starte noe nytt her, ikke nødvendigvis ukentlig, men de søndagene jeg føler for det. Jeg har jo tidligere hatt "uken som gikk"-innlegg, og nå tenker jeg å gjøre noe lignende, men istedenfor å se på uken som har vært, vil jeg se på uken som kommer. Rett og slett tenke litt over hva jeg vil og må gjøre i uken som kommer, planer, og ellers tanker jeg kanskje har. Syns dere det høres bra ut? Håper det! 

// I thought I would start something new here, not always weekly, but the Sundays I feel like it. I've previously had posts looking back on the week that passed, and now I'm thinking about doing something similar, but instead of looking at the week that passed, I want to look at week ahead. Just thinking about what I want and have to do the next week, plans, and otherwise some thoughts I might have. Do you think it sounds good? I hope so! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den kommende uken vil jeg fokusere på effektivitet. De neste ukene skal jeg jobbe endel, så jeg må rett og slett planlegge for å få gjort det jeg vil gjøre, og jeg må stå opp tidlig hver dag. Det vil si at jeg ikke skal ligge å dra meg bare fordi jeg kan. Jeg skal jobbe fire dager, og når jeg ikke jobber skal jeg enten trene eller jobbe med bloggen, i tillegg til at jeg vil få til en liten dagstur til besteforeldrene mine en av dagene jeg har fri. Fra neste uke av er det fire styrkeøkter i treningsprogrammet mitt istedenfor tre, og jeg vil helst fullføre alle disse. Jeg vil også legge ut to innlegg på bloggen iallefall fire av dagene, det har det vært dårlig med den siste tiden. 

// Next week I want to focus on efficiency. The next weeks I'll be working a lot, so I just have to plan well to get done what I want to get done, and I have to get up early every day. That means that I can't lie in bed for hours just because I can. I'm working four days, and when I'm not working I'm either going to work out or work with the blog, and in addition I want to take a small day trip to my grandparents one of the days I don't have work. From next week there are four resistance workouts instead of three in my workout program, and I want to get all of these done as well. I would also like to publish two posts on the blog at least four of the days, because I've been so bad at that lately. What are your plans for the week?


Hva er deres planer for den kommende uken? 

UKEN SOM GIKK - UKE 14

 • 09.04.2017 kl. 20:00

This is a post written in advance, so this will only be in Norwegian. 

Ukens opptur: Hele uken har vel vært en eneste stor opptur! Den startet i Paris, og avsluttes i Marbella ♥ To steder jeg aldri har besøkt før, på én uke! Skal jeg velge en ting som kanskje skilte seg litt ut må det vel være Disneyland på mandag, det var jo HELT magisk! 

Ukens nedtur: Med mye reising kommer også mye venting og tidligere morgener, så det må nesten være eneste nedturen med uka. På fredag måtte jeg jo stå opp 04.00 for å rekke flyet mitt, så da var jeg greit utslitt på slutten av dagen. 

Ukens sang: Har ikke hørt så mye på musikk denne uken siden jeg har vært så opptatt, men Everyday med Ariana Grande har jeg hørt mange steder, og den er jo kjempekul! Jeg skal på konserten hennes i Oslo om én måned, og jeg gleder meg kjempemye. Jeg var på konserten hennes i New York for ett par år siden og det var helt rått, så jeg har høye forventninger denne gangen også. Ukens serie: Jeg lastet ned 13 Reasons Why på Netflix sånn at jeg kunne se det på flyturene denne uken, og serien er virkelig utrolig bra. Jeg har ikke rukket å se den ferdig enda, men det er en serie som er veldig bra laget og veldig sterk. For å forklare kort handler det om en jente som har tatt livet av seg, og hun har etterlatt seg kassetter hvor hun snakker om tingene som ledet til hennes selvmord. Jeg er jo egentlig ikke så glad i sånne typer serier og filmer fordi det blir veldig mørkt for min del og humøret mitt blir så lett påvirket, men denne er veldig bra laget, og jeg føler ikke at humøret blir veldig påvirket selv om jeg selvfølgelig syns det er mye trist der. 

Ukens høydepunkt: Siden jeg nevnte reisingen på ukens opptur, så må jeg si at det var et lite høydepunkt å komme hjem for ett døgn og se kjæresten og familien igjen litt før jeg dro igjen♥

Ukens innlegg: Hvorfor jeg spiser mindre kjøtt.

Ukens craving: Croissanter! Spiste det hver dag i Paris, det er jo så godt! 

Ukens treningsøkt: Det må vel bli alt på denne bootcampen! Vi snakker yoga, sirkeltrening, core, tøying... Blir nok med trening på denne turen for å si det sånn, men det er jo derfor vi er her!

UKEN SOM GIKK - UKE 13

 • 02.04.2017 kl. 19:00

Hvordan er vi nesten i uke 14? Dette året går altfor fort!

Ukens opptur: Er det noen tvil? Paris selvfølgelig! Jeg er helt forelsket i denne byen allerede, og gleder meg til å se mye mer ♥

Ukens nedtur: Denne uken kan jeg faktisk ikke komme på noen nedtur... Vel, da har det vært en bra uke! 

Ukens sang: Symphony av Clean Bandit og Zara Larsson!

Ukens serie: Det må nok være den samme som forrige uke, The Royals! Den serien er HELT rå altså, dere må bare se den. Den handler altså om kongefamilien i England (fiksjon altså, ikke basert på den ekte kongefamilien) og der er mye drama, intriger og korrupsjon. Nå har jeg sett ferdig alt som har kommet hittil, og det er så mange syke twister i den siste sesongen! Jeg har sett på Viaplay, der ligger alle tre sesongene. 

Ukens høydepunkt: Det må jo nesten være Paris det også, men skal jeg nevne noe annet så må det være frisørtimen på torsdag. Jeg elsker å være hos frisøren og bli dullet med, og ikke minst å få freshe opp håret igjen!Ukens innlegg: My skin care routine fikk jeg mange treff på, så det var tydeligvis et tema folk syns er interessant! 

Ukens craving: Jeg laget noe veldig digg tidligere i uken, som jeg har gått og småspist på siden. Jeg vil ikke nevne hva det er enda fordi det kommer innlegg om det til uken, men det er noe påskesnacks altså. Jeg måtte jo lage noe til påsken selvfølgelig ♥

Ukens treningsøkt: Jeg fikk unnagjort fem økter før vi dro på tur, og det er jeg veldig fornøyd med! Jeg tror tirsdagens økt med bryst og triceps var den beste, der avsluttet jeg med noen tøffe intervaller på mølla også. Digg! Ellers blir jo det mye gåing i disse dager også, hehe. 


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 12

 • 26.03.2017 kl. 21:38

Ukens opptur: Jeg har fått DAB-radio i bilen! Jeg fikk den i bursdagsgave med familien, og i går ble den montert. Så nå har jeg endelig god musikk i bilen igjen, og ikke minst et veldig stort utvalg av radiokanaler. Digg! Jeg er ikke noe fan av lokalradioen her, og jeg syns det er travelt å koble til telefonen hver gang jeg skal kjøre en plass, så nå blir det mye lettere! 

Ukens nedtur: Denne uken har vært veldig travel, og det har resultert i at rydding har blitt veldig nedprioritert her. Jeg hater å ha det rotete, og blir stresset av å ha rot rundt meg, men denne uken har jeg hatt så mye å gjøre at jeg har heller slappet av når jeg har tid, enn å rydde. Men i det jeg har publisert dette innlegget skal jeg få ordnet opp i det, sånn at jeg går inn i den nye uken med ryddige omgivelser. 

Ukens sang: Her har jeg lite å komme med altså... Jeg har ingen nye sanger jeg har hørt mye på, men har hørt mye på litt eldre sanger og mye på treningslista mi. Der har jeg forresten likt ekstra å høre på Power av Little Mix, så det må vel bli den da kanskje?

Ukens serie: Jeg har funnet tilbake til The Royals, som jeg fulgte med på i New York da den først startet. Det ble jo en lang pause etter første sesongen var over, og da glemte jeg rett og slett av den, men denne uka så jeg at den var på Viaplay med to sesonger til, så nå er jeg hekta igjen!

Ukens høydepunkt: Etter en travel og fullpakket uke med mye jobb og andre ting, var det veldig hyggelig med tapaskveld sammen med en god vennegjeng. Mye digg mat, og så spilte vi Politisk Ukorrekt, som er ett av de beste spillene noen gang, virkelig. Så drøyt, men så SYKT gøy!! Ukens innlegg: Voksne kan være de verste.

Ukens craving: Pastasalaten jeg la ut oppskrift på tidligere i dag, SÅ digg! Etter jeg har ryddet skal jeg ta meg en stor skål til kveldsmat, hehe ♥

Ukens treningsøkt: Til tross for en travel uke, må jeg bare si at jeg har vært RÅ på treningsfronten altså! Hele syv økter ble det faktisk, jeg har bare vært så motivert. Beste økten må nok være mandagen, da endte jeg faktisk opp med hele to økter. Jeg var tidlig oppe på trening og hadde en killer beinøkt, og på kvelden ville jeg ha en økt til, så da endte jeg opp med 50 min på mølla og litt magetrening etterpå. Jeg var ganske ferdig på slutten av den dagen ja! Nå skal det sies at jeg er litt ekstra motivert for tiden siden jeg skal på treningsferie om under to uker, og da vil jeg gjerne være i relativt OK form iallefall. 


♦ Hvordan var deres uke? 

UKEN SOM GIKK - UKE 11

 • 19.03.2017 kl. 19:51

Ukens opptur: Det at motivasjonen var på topp igjen var virkelig en opptur, men så hadde jeg et veldig koselig familieselskap i dag som også var en fin opptur i uka ♥

Ukens nedtur: Det må være at jeg har stresset så mye med at jeg har bursdag, at jeg har gledet meg mer til bursdagen min var over enn til selve bursdagen min. Jeg har tenkt altfor mye på det. 

Ukens sang: Jeg har begynt å høre mye på Beyoncé sin Love on Top igjen, den er så RÅ og en skikkelig good feeling sang! 

Ukens serie: Ikke noe nytt denne uken, jeg har bare sett på Gilmore Girls og This Is Us. Nå har jeg sett ferdig Gilmore Girls da, så jeg må finne på noe nytt...

Ukens høydepunkt: Gaven jeg fikk fra venninnene mine var midt i blinken og fikk meg til å tenke hvor godt de kjenner meg! Og da kjæresten min kom hjem fra trening i går med roser til meg, når jeg allerede hadde fått gave fra han tidligere. Jeg så ikke den komme, så det var veldig koselig ♥

Ukens innlegg: Tanker rundt det å ha bursdag. Det var mye dette som jeg tenkte på hele uken og i forkant av å ha bursdag, så jeg måtte bare skrive det ned. Fikk noen kommentarer av folk som kjente seg igjen, så det er jo fint jeg ikke er alene iallefall. 

Ukens craving: Proteinkulene jeg laget i starten av uken!! Noe så godt! Jeg må nok lage de på nytt neste uke, for dette er noe jeg gjerne vil ha i kjøleskapet til enhver tid. De gikk jo så fort å lage også! Oppskrift her

Ukens treningsøkt: Motivasjonen min har virkelig vært på topp igjen denne uken, og det er så gøy! Jeg har hatt fem gode økter, og spesielt beinøkta jeg hadde på fredag var veldig god, og veldig tung. 


Nå skal jeg på kiiiino! Endelig får jeg se Skjønnheten og Udyret, gleder meg veldig ♥ Noen av dere som har sett den?


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 10

 • 12.03.2017 kl. 19:04

Først må jeg bare takke for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg, nå er jeg litt klokere på hvordan jeg skal sette opp innleggene mine. Setter stor pris på at så mange tok seg tid til å skrive hva de synes. ♥

Ukens opptur: Da jeg kom over denne videoen på fredag, den ga meg alt av motivasjon og inspirasjon tilbake. Den fikk meg til å tenke på ting jeg vil gjøre og utrette, og jeg har begynt å legge litt planer for det også. 

Ukens nedtur: Motivasjonen min. Jeg har ikke hatt mye til motivasjon denne uka, og det har gått utover søvn og trening. Søvn i den forstand at jeg har sovet altfor lenge, og slumret alarmen litt for mange ganger. Jeg vet ikke hvorfor motivasjonen har vært lav, men den kan jo ikke være like bra hele tiden vel? 

Ukens sang: Thumbs av Sabrina Carpenter. SÅ kul! 

uAVUl0cAKpo

Ukens serie: This is Us, selvfølgelig ♥ For en nydelig serie. Les mer om den i innlegget jeg skrev her

Ukens høydepunkt: Burgerlørdag med familien og kjæresten min i går. Hjemmelagde burgere etter en dag på jobb var helt greit! 

Ukens innlegg: Jeg er feminist ♥

Ukens craving: Har jeg cravet noe denne uken egentlig? Tror faktisk ikke det. Har spist litt for mye godteri da, en viss person (*kremt* meg) tok nemlig litt av på Tax-Free. Skulle trodd jeg ikke fikk tilgang til sånt på flere år, men det er jo bare tre uker til neste utenlandstur... 

Ukens treningsøkt: Tre økter ble det denne uken, som sagt har motivasjonen vært helt bånn, og jeg har bare ikke kommet meg på trening. Skikkelig kjipt har det vært, og jeg har angret hver gang jeg har droppet å trene. To av tre treningsøkter var veldig gode da, så det er jeg fornøyd med. Nå mener jeg ikke det er dårlig å trene tre ganger på en uke altså, for det er det ikke, jeg vet bare at jeg er såpass glad i trening at jeg helst vil ha 5-6 økter i uken. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg er så opptatt at jeg ikke har tid til det. Men neste uke! 


Nå er jeg SÅ klar for en ny uke! Let's bring it!

♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 9

 • 05.03.2017 kl. 15:32

Ukens opptur: Denne er det ingen tvil om, London selvfølgelig! Shopping, god mat og gode venninner, det kunne jo ikke blitt bedre. 

Ukens nedtur: Både onsdag og torsdag gikk jeg med en påbegynnende migrene hele dagen, og det er så irriterende. Heldigvis slo det aldri skikkelig ut, men jeg var veldig redd for at det skulle gjøre det. Var ikke så gira på å måtte droppe shopping og dra tilbake på hotellrommet og legge meg, så jeg er glad for at det ikke skjedde. Jeg skal til legen neste uke heldigvis. 

Ukens sang: Føler ikke jeg har hørt så mye på musikk denne uken, men jeg digger That's What I Like av Bruno Mars. Han er SÅ kul! Jeg syns det er skikkelig tøft at han har fått tilbake litt sånn funk musikk, det er dritkult. 


Ukens serie: Jeg må bare si The People V. O.J. Simpson denne uka også, for nå har jeg sett den ferdig! En utrolig spennende serie, og sak, og jeg er glad for at jeg visste så lite om den fra før av, for da ble det ekstra spennende. Og dere, dette er sykt flaut egentlig, men jeg trodde han ble dømt skyldig, jeg! Så dere kan jo tro jeg ble overraska da han ikke ble det, haha! Er det mulig? Da ble det plutselig enda mer spennende enn jeg hadde sett for meg. Veldig irriterende at vi ikke vet om han faktisk gjorde det eller ikke da, jeg er veldig splittet akkurat her. Tror jeg må Google litt mer og lese litt teorier og sånt, det er jo så spennende. Ukens høydepunkt: SHAKE SHACK! Haha, jeg dør av meg selv, er det mulig å være så obsessed av et spisested? Vel tydeligvis, for gleden var altfor stor da vi kom dit i London på tirsdag, og jeg fikk tatt en bit av burgeren jeg har savnet i snart to år. Lykke på jord! 

Ukens innlegg: Åtte ting som gjør meg glad fikk veldig god respons ♥

Ukens craving: Tror ikke det er noen tvil om hva som blir svaret her, Shake Shack selvfølgelig. 

Ukens treningsøkt: Shopping is my cardio? Hehe, det har ikke blitt noen turer til treningssenteret denne uken, selvom planen var å dra dit på fredag og i helgen nå. Jeg har vært så sliten etter turen, spesielt på fredag, så da ble det ikke noe av det. Men nå skal det sies at jeg definitivt har vært aktiv denne uken da! Vi har gått og gått, og i følge FitBit appen har jeg hatt to treningsøkter denne uken, gåturer med 100% fatburn, haha. Så jeg har jo absolutt ikke ligget på latsiden, men nå er jeg veldig klar for trening igjen i morgen! 


♦ Har dere hatt en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 8

 • 26.02.2017 kl. 22:11

Ukens opptur: Denne uken har vært veldig fin, med mange oppturer! Lunsjen med Sara på torsdag, middag ute med kjæresten på fredag, bursdagen til Caroline i går, og i dag var jeg hjemme med familien og spiste fastelavnsboller. Kjempekoselig! 

Ukens nedtur: Snøen!! Heldigvis har det regnet bort endel nå. 

Ukens sang: It Ain't Me med Kygo og Selena Gomez. SÅ kul! Ser norske anmeldere ikke syns den var spesielt bra, og at den var veldig klassisk Kygo. Men hvorfor skal det være noe negativt? Det han gjør er jo veldig bra, og det er jo slik han har fått suksess, så hvorfor skal han begynne å gjøre noe i en annen stil da? 

Ukens serie: The People vs. O.J. Simpson! Jeg er helt hekta på denne serien, og den er SÅ spennende. Ble så glad da jeg fant ut den hadde kommet til Netflix, for denne har jeg hatt lyst å se lenge. Det handler jo om rettsaken til O.J. Simpson, blant annet var jo det den saken som gjorde Kardashian-familien kjent. Jeg visste veldig lite om denne saken fra før av, så jeg syns det er så spennende å følge med på.Ukens høydepunkt: I dag testet jeg ut ny max på knebøy, og jeg har økt med hele 10kg på seks uker! Jeg er SÅ fornøyd! 

Ukens innlegg: New York Memories ♥

Ukens craving: McFlurry med daim, haha. Tar meg tilbake til barneskolen/ungdomsskolen da det var standard å dra på McDonald's og kjøpe McFlurry. Det er jo SÅ godt! Selv om jeg har cravet det har jeg kun spist det én gang da, det kunne jo fort blitt flere. 

Ukens treningsøkt: Det må jo nesten bli dagens økt da jeg testa knebøyen igjen. Gøy at jeg har økt så mye, og det merker jeg veldig godt også! Det ble seks økter denne uken, og alle var gode økter, så jeg er veldig fornøyd. Neste uke blir jo det ikke like mye trening siden jeg er i London, men mye bevegelse blir jo det! Shopping tar jo på det også, hehe. 

Nå holder jeg på å pakke til London, i morgen tidlig drar vi! Jeg skal prøve å blogge derfra med iPaden, så jeg håper det funker fint. Jeg har jo med kamera, så jeg kan føre over bilder via Wi-Fi. Skal prøve å forhåndsskrive noen innlegg også, har iallefall ett klart, så må jeg se hva mer jeg rekker. 


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 7

 • 19.02.2017 kl. 19:15

Ukens opptur: Mandag og søndag, for det var de to dagene denne uka formen min var bra. Mer om det på neste punkt ↓

Ukens nedtur: Uff, jeg har ikke ord for denne uka altså. Kroppen min har virkelig ikke hatt det bra, så jeg har vært i ganske dårlig humør til tider. Jeg har rett og slett vært skikkelig påvirka av den uka i måneden, og denne gangen bare tok det over hele livet mitt. I tillegg har jeg til tider følt meg på nippet til å bli syk, og det hele toppet seg i går kveld da jeg fikk migrene. Da var det bare å legge seg, og så sov jeg i 10,5 timer... 

Ukens sang: Her har jeg virkelig problemer med å velge fordi jeg har hørt så mange gode sanger denne uken, og jeg elsker soundtracket til Fifty Shades Darker. Syns blant annet Bom Bidi Bom med Nick Jonas og Nicki Minaj er skikkelig kul. 

Ukens serie: Gilmore Girls. Etter jeg så ferdig den nye Gilmore Girls "mini"serien, måtte jeg bare begynne på nytt med hele greia. Denne uken har jeg sett ekstra mye siden formen min har vært så dårlig. Ukens høydepunkt: Har gjort litt av hvert denne uken selvom jeg ikke har følt meg bra, men høydepunktet var faktisk å våkne uthvilt i dag uten migrene. Jeg setter alltid så mye mer pris på ting etter et migreneanfall er over, det er virkelig det verste. 

Ukens innlegg: Hvorfor jeg ikke drikker alkohol lenger. Uten tvil!! FOR en respons på det innlegget, det hadde jeg virkelig ikke sett for meg. Det innlegget nådde ut til så ufattelig mange, og det har blitt tatt så godt i mot. Veldig koselig at så mange tok seg tid til å kommentere litt om deres forhold til alkohol også, det er interessant å lese!

Ukens craving: Typ ALT. Kostholdet mitt denne uken tør jeg ikke begynne å snakke om engang. 

Ukens treningsøkt: Til tross for formen min har jeg fått til fem økter denne uken, noen bedre enn andre. Økten jeg hadde i dag med rygg, skuldre og mage var veldig god, og mandagens økt med knebøy som pressa meg enda mer enn før ble jeg veldig fornøyd med. 


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 6

 • 12.02.2017 kl. 19:51

Ukens opptur: At trening og motivasjon var på plass igjen! Denne uka har jeg unnagjort fem gode treningsøkter (seks økter i følge fitbiten min som mente dansinga mi på byen i natt var en god økt), og det er så deilig å være skikkelig tilbake igjen. 


Ukens nedtur: Føler egentlig ikke det har vært mye til nedturer denne uka, men om jeg skal nevne noe så må det vel være hvor sinnsykt sliten jeg var etter to dager med varetelling på starten av uka. Jeg var jo ikke en av de som jobbet aller mest heller akkurat, men da jeg kom hjem i 17-tiden på tirsdag var jeg helt ferdig. Med hodepine og tendenser til migrene så jeg bare at jeg måtte bytte bort vakta mi på onsdagen, i frykt for migrene. Migrene er virkelig ikke noe man skal tulle med, så jeg tar ingen sjanser. 

Ukens sang: Må vel være Ed Sheeran med Castle on the Hill. SÅ kul!

Ukens serie: Riverdale!! Dere må se denne altså, en helt ny serie som det kun har kommet tre episoder av hittil. Det er basert på den gamle tegneserien Archie, bare at de har modernisert det, så det er basically en high school dramaserie, med litt mord og spenning. Jeg hørte om denne for lenge siden, og jeg tror spesielt i USA har folk gått lenge og ventet på den, og for tre uker siden kom den endelig. Jeg trodde jeg måtte finne den på nettet en plass, men til min store glede har Netflix den. Lov meg at dere ser den plis, den er så bra. 

Ukens høydepunkt: Fredag, for da kom det ny episode av Riverdale, hehe ♥Ukens innlegg: Heldige meg ♥

Ukens craving: Tror ikke jeg har cravet noe spesielt denne uken? Må le litt av meg selv som skrev forrige uke at nachos var cravingen men at jeg følte meg ferdig med det på en stund, for jeg endte opp med å spise det igjen dagen etter...


Ukens treningsøkt: Føler iallefall at 4/5 økter denne uken har vært sykt bra, men mandagen da jeg endelig fikk ta knebøy igjen var virkelig bra. Var litt spent om jeg kom til å klare å fullføre siden jeg hadde hatt et lite opphold og det var en veldig tung økt, men det gikk faktisk! Da var jeg bra fornøyd, men litt mindre fornøyd i dagene etter da jeg ikke klarte å gå. 
 

Og nå kom jeg på at det var en skikkelig nedtur at FM-nettet slukket også. Lenge leve P3-appen og AUX-kabel i bilen. 


♦ Har du hatt en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 5

 • 05.02.2017 kl. 16:15Denne spalten har jo blitt veldig vanlig på blogger nå, og siden jeg syns det er interessant å lese om så tenker jeg vi prøver det her og. 


Ukens opptur: Å bestille Londontur! Har lengtet så lenge etter en tur en plass, og dette blir den første jenteturen vår til utlandet, så dette blir såå bra. Og så er jo det bare tre uker til!! 


Ukens nedtur: Treninga. Uff, denne uka har ikke vært helt det store altså. Forrige uke pådro jeg meg nemlig en liten beinhinnebetennelse, og det gikk veldig utover motivasjonen. Jeg var jo så godt inni knebøyprogrammet mitt, og når jeg plutselig måtte ta en pause fra det, så var det rett og slett skikkelig kjipt. Det er jo ingen unnskyldning egentlig, men neste uke blir det på igjen som vanlig. Satser på det går bra da!


Ukens sang: Beauty and the beast med Ariana Grande og John Legend. Jeg hørte først denne i den nye traileren til filmen, og nå har hele sangen kommet ut, og den er virkelig magisk! De to i en sang sammen må jo bare bli bra uansett. Hør den her ♥


Ukens serie: Må vel bli the Flash siden det har blitt veldig mange episoder denne uken da kjæresten har vært syk hjemme. Bra serie da! Den og the Arrow, for ser du den ene blir du tvunget til å se den andre etter hvert også. 


Ukens innlegg: Definitivt De dumme tenåra som har fått veldig god tilbakemelding! Et viktig innlegg som heldigvis ble tatt godt imot, og som definitivt har blitt lest mest. Det er jeg så glad for, for det er denne type innlegg som er viktig blir lest. Ukens craving: Nachos! Det har det egentlig vært i hele år, og jeg har vel spist det iallefall en gang i uken i noen uker nå? Etter jeg spiste det igjen på onsdag følte jeg forsåvidt at cravingen var ferdig, så nå er jeg spent på hva som er neste, hehe. 


Ukens treningsøkt: Her har jeg ikke akkurat så mye å velge mellom, men tirsdagens bryst/triceps-økt var sykt bra, om jeg får si det selv. Økte litt på alle øvelsene og hadde ubrukelige hender etter økta. Akkurat sånn det skal være, hehe ♥


- Hadde dere en fin uke? Legg gjerne igjen tips i kommentarfeltet til flere punkter jeg kan ta med!
 

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 05.05.2010 kl. 19:41


Ukens blogg er Andrea.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til blogen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 27.04.2010 kl. 17:30


Ukens blogg er Josefine.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 17.04.2010 kl. 18:48


Ukens blogg er Marielle.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 12.04.2010 kl. 18:17


Ukens blogg er Lise.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 04.04.2010 kl. 20:41


Legg igjen bloggadressen din om du vil bli ukens blogg :-)

UKEN MIN I BILDER

 • 26.03.2010 kl. 18:43

Selv om uken ikke er over enda, tenkte jeg å lage et innlegg i dag som et lite sammendrag fra uken min i bilder:

Mandag:

Dagen gikk til skole, konf.undervisning, lese blad og rydde rom. Lite spennende dag egentlig, men avsluttet den med å spise en good kveldsmat med mamma, Kjetil, mormor og morfar.

Tirsdag:

Denne dagen var jeg bøssebærer for Kirkens Nødhelp og stort sett hele dagen gikk til dette.

Onsdag:

Ganske innholdsrik dag egentlig. Besøkte en videregående skole og fant ut hvor gøy det var å være kamerakvinne! Fikk også bekreftet for meg selv nok en gang at det er Medier og Kommunikasjon jeg vil gå når jeg kommer så langt.


Var også hos frisøren og ble så og si blond igjen. Pluss at jeg satt tre timer med skolearbeid. Spennende..

Torsdag:

Fikk e.l.f sminke i posten og....

.. lagde en mislykket videoblogg.

Fredag:


Var på godteland og shoppet som bare det og resten har ikke skjedd enda. Som minner meg på at jeg må rydde osv. nå :-)

- Hva syns dere om bildene?
- Har du hatt en fin uke?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 13.01.2010 kl. 18:05


Ukens blogg er Andrea.

Om du vil melde deg på neste ukes blogg, legger du igjen bloggadressen din i kommentarfeltet.

UKENS BILDE

 • 11.01.2010 kl. 17:16


Ukens bilde er tatt av http://chee.blogg.no/.
Om du vil delta om neste ukes bilde, kan du sende bildet/bildene til malindh.blogg@hotmail.com. Merk emnet "Ukens bilde". Eller så kan du legge ut bildet på et innlegg, og legge igjen linken i dette innlegget.

Hva syns dere om bildet?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 08.01.2010 kl. 16:36


Denne ukens blogg er Benedikte.
Beklager at jeg ikke la det ut på tirsdag, men jeg glemte helt av det, og om dere har lest bloggen min en stund, har dere sikkert skjønt at jeg er veldig dårlig til å holde løfter.

Vil du bli neste ukes blogg?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 29.12.2009 kl. 21:36


Denne ukens blogg er Monica.

Vil du bli neste ukes blogg?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 24.12.2009 kl. 15:03


Denne ukens blogg er Ida.

Vil du bli neste ukes blogg?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 15.12.2009 kl. 21:40

Denne ukens blogg er:

Åsne

Vil du bli neste ukes blogg? Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 12.12.2009 kl. 11:53

Tenkte å ha ukens blogg en gang i uken, så da trenger dere bare å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet. I dag skal jeg prøve å få til noen vurderinger også. Men vi skal bake ganske mye i dag, så det blir bare kanskje.
ukens blogg
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no