UKEN SOM GIKK - UKE 14

This is a post written in advance, so this will only be in Norwegian. 

Ukens opptur: Hele uken har vel vært en eneste stor opptur! Den startet i Paris, og avsluttes i Marbella ♥ To steder jeg aldri har besøkt før, på én uke! Skal jeg velge en ting som kanskje skilte seg litt ut må det vel være Disneyland på mandag, det var jo HELT magisk! 

Ukens nedtur: Med mye reising kommer også mye venting og tidligere morgener, så det må nesten være eneste nedturen med uka. På fredag måtte jeg jo stå opp 04.00 for å rekke flyet mitt, så da var jeg greit utslitt på slutten av dagen. 

Ukens sang: Har ikke hørt så mye på musikk denne uken siden jeg har vært så opptatt, men Everyday med Ariana Grande har jeg hørt mange steder, og den er jo kjempekul! Jeg skal på konserten hennes i Oslo om én måned, og jeg gleder meg kjempemye. Jeg var på konserten hennes i New York for ett par år siden og det var helt rått, så jeg har høye forventninger denne gangen også. Ukens serie: Jeg lastet ned 13 Reasons Why på Netflix sånn at jeg kunne se det på flyturene denne uken, og serien er virkelig utrolig bra. Jeg har ikke rukket å se den ferdig enda, men det er en serie som er veldig bra laget og veldig sterk. For å forklare kort handler det om en jente som har tatt livet av seg, og hun har etterlatt seg kassetter hvor hun snakker om tingene som ledet til hennes selvmord. Jeg er jo egentlig ikke så glad i sånne typer serier og filmer fordi det blir veldig mørkt for min del og humøret mitt blir så lett påvirket, men denne er veldig bra laget, og jeg føler ikke at humøret blir veldig påvirket selv om jeg selvfølgelig syns det er mye trist der. 

Ukens høydepunkt: Siden jeg nevnte reisingen på ukens opptur, så må jeg si at det var et lite høydepunkt å komme hjem for ett døgn og se kjæresten og familien igjen litt før jeg dro igjen♥

Ukens innlegg: Hvorfor jeg spiser mindre kjøtt.

Ukens craving: Croissanter! Spiste det hver dag i Paris, det er jo så godt! 

Ukens treningsøkt: Det må vel bli alt på denne bootcampen! Vi snakker yoga, sirkeltrening, core, tøying... Blir nok med trening på denne turen for å si det sånn, men det er jo derfor vi er her!

UKEN SOM GIKK - UKE 13

Hvordan er vi nesten i uke 14? Dette året går altfor fort!

Ukens opptur: Er det noen tvil? Paris selvfølgelig! Jeg er helt forelsket i denne byen allerede, og gleder meg til å se mye mer ♥

Ukens nedtur: Denne uken kan jeg faktisk ikke komme på noen nedtur... Vel, da har det vært en bra uke! 

Ukens sang: Symphony av Clean Bandit og Zara Larsson!

Ukens serie: Det må nok være den samme som forrige uke, The Royals! Den serien er HELT rå altså, dere må bare se den. Den handler altså om kongefamilien i England (fiksjon altså, ikke basert på den ekte kongefamilien) og der er mye drama, intriger og korrupsjon. Nå har jeg sett ferdig alt som har kommet hittil, og det er så mange syke twister i den siste sesongen! Jeg har sett på Viaplay, der ligger alle tre sesongene. 

Ukens høydepunkt: Det må jo nesten være Paris det også, men skal jeg nevne noe annet så må det være frisørtimen på torsdag. Jeg elsker å være hos frisøren og bli dullet med, og ikke minst å få freshe opp håret igjen!Ukens innlegg: My skin care routine fikk jeg mange treff på, så det var tydeligvis et tema folk syns er interessant! 

Ukens craving: Jeg laget noe veldig digg tidligere i uken, som jeg har gått og småspist på siden. Jeg vil ikke nevne hva det er enda fordi det kommer innlegg om det til uken, men det er noe påskesnacks altså. Jeg måtte jo lage noe til påsken selvfølgelig ♥

Ukens treningsøkt: Jeg fikk unnagjort fem økter før vi dro på tur, og det er jeg veldig fornøyd med! Jeg tror tirsdagens økt med bryst og triceps var den beste, der avsluttet jeg med noen tøffe intervaller på mølla også. Digg! Ellers blir jo det mye gåing i disse dager også, hehe. 


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 12

Ukens opptur: Jeg har fått DAB-radio i bilen! Jeg fikk den i bursdagsgave med familien, og i går ble den montert. Så nå har jeg endelig god musikk i bilen igjen, og ikke minst et veldig stort utvalg av radiokanaler. Digg! Jeg er ikke noe fan av lokalradioen her, og jeg syns det er travelt å koble til telefonen hver gang jeg skal kjøre en plass, så nå blir det mye lettere! 

Ukens nedtur: Denne uken har vært veldig travel, og det har resultert i at rydding har blitt veldig nedprioritert her. Jeg hater å ha det rotete, og blir stresset av å ha rot rundt meg, men denne uken har jeg hatt så mye å gjøre at jeg har heller slappet av når jeg har tid, enn å rydde. Men i det jeg har publisert dette innlegget skal jeg få ordnet opp i det, sånn at jeg går inn i den nye uken med ryddige omgivelser. 

Ukens sang: Her har jeg lite å komme med altså... Jeg har ingen nye sanger jeg har hørt mye på, men har hørt mye på litt eldre sanger og mye på treningslista mi. Der har jeg forresten likt ekstra å høre på Power av Little Mix, så det må vel bli den da kanskje?

Ukens serie: Jeg har funnet tilbake til The Royals, som jeg fulgte med på i New York da den først startet. Det ble jo en lang pause etter første sesongen var over, og da glemte jeg rett og slett av den, men denne uka så jeg at den var på Viaplay med to sesonger til, så nå er jeg hekta igjen!

Ukens høydepunkt: Etter en travel og fullpakket uke med mye jobb og andre ting, var det veldig hyggelig med tapaskveld sammen med en god vennegjeng. Mye digg mat, og så spilte vi Politisk Ukorrekt, som er ett av de beste spillene noen gang, virkelig. Så drøyt, men så SYKT gøy!! Ukens innlegg: Voksne kan være de verste.

Ukens craving: Pastasalaten jeg la ut oppskrift på tidligere i dag, SÅ digg! Etter jeg har ryddet skal jeg ta meg en stor skål til kveldsmat, hehe ♥

Ukens treningsøkt: Til tross for en travel uke, må jeg bare si at jeg har vært RÅ på treningsfronten altså! Hele syv økter ble det faktisk, jeg har bare vært så motivert. Beste økten må nok være mandagen, da endte jeg faktisk opp med hele to økter. Jeg var tidlig oppe på trening og hadde en killer beinøkt, og på kvelden ville jeg ha en økt til, så da endte jeg opp med 50 min på mølla og litt magetrening etterpå. Jeg var ganske ferdig på slutten av den dagen ja! Nå skal det sies at jeg er litt ekstra motivert for tiden siden jeg skal på treningsferie om under to uker, og da vil jeg gjerne være i relativt OK form iallefall. 


♦ Hvordan var deres uke? 

UKEN SOM GIKK - UKE 11

Ukens opptur: Det at motivasjonen var på topp igjen var virkelig en opptur, men så hadde jeg et veldig koselig familieselskap i dag som også var en fin opptur i uka ♥

Ukens nedtur: Det må være at jeg har stresset så mye med at jeg har bursdag, at jeg har gledet meg mer til bursdagen min var over enn til selve bursdagen min. Jeg har tenkt altfor mye på det. 

Ukens sang: Jeg har begynt å høre mye på Beyoncé sin Love on Top igjen, den er så RÅ og en skikkelig good feeling sang! 

Ukens serie: Ikke noe nytt denne uken, jeg har bare sett på Gilmore Girls og This Is Us. Nå har jeg sett ferdig Gilmore Girls da, så jeg må finne på noe nytt...

Ukens høydepunkt: Gaven jeg fikk fra venninnene mine var midt i blinken og fikk meg til å tenke hvor godt de kjenner meg! Og da kjæresten min kom hjem fra trening i går med roser til meg, når jeg allerede hadde fått gave fra han tidligere. Jeg så ikke den komme, så det var veldig koselig ♥

Ukens innlegg: Tanker rundt det å ha bursdag. Det var mye dette som jeg tenkte på hele uken og i forkant av å ha bursdag, så jeg måtte bare skrive det ned. Fikk noen kommentarer av folk som kjente seg igjen, så det er jo fint jeg ikke er alene iallefall. 

Ukens craving: Proteinkulene jeg laget i starten av uken!! Noe så godt! Jeg må nok lage de på nytt neste uke, for dette er noe jeg gjerne vil ha i kjøleskapet til enhver tid. De gikk jo så fort å lage også! Oppskrift her

Ukens treningsøkt: Motivasjonen min har virkelig vært på topp igjen denne uken, og det er så gøy! Jeg har hatt fem gode økter, og spesielt beinøkta jeg hadde på fredag var veldig god, og veldig tung. 


Nå skal jeg på kiiiino! Endelig får jeg se Skjønnheten og Udyret, gleder meg veldig ♥ Noen av dere som har sett den?


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 10

Først må jeg bare takke for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg, nå er jeg litt klokere på hvordan jeg skal sette opp innleggene mine. Setter stor pris på at så mange tok seg tid til å skrive hva de synes. ♥

Ukens opptur: Da jeg kom over denne videoen på fredag, den ga meg alt av motivasjon og inspirasjon tilbake. Den fikk meg til å tenke på ting jeg vil gjøre og utrette, og jeg har begynt å legge litt planer for det også. 

Ukens nedtur: Motivasjonen min. Jeg har ikke hatt mye til motivasjon denne uka, og det har gått utover søvn og trening. Søvn i den forstand at jeg har sovet altfor lenge, og slumret alarmen litt for mange ganger. Jeg vet ikke hvorfor motivasjonen har vært lav, men den kan jo ikke være like bra hele tiden vel? 

Ukens sang: Thumbs av Sabrina Carpenter. SÅ kul! 

uAVUl0cAKpo

Ukens serie: This is Us, selvfølgelig ♥ For en nydelig serie. Les mer om den i innlegget jeg skrev her

Ukens høydepunkt: Burgerlørdag med familien og kjæresten min i går. Hjemmelagde burgere etter en dag på jobb var helt greit! 

Ukens innlegg: Jeg er feminist ♥

Ukens craving: Har jeg cravet noe denne uken egentlig? Tror faktisk ikke det. Har spist litt for mye godteri da, en viss person (*kremt* meg) tok nemlig litt av på Tax-Free. Skulle trodd jeg ikke fikk tilgang til sånt på flere år, men det er jo bare tre uker til neste utenlandstur... 

Ukens treningsøkt: Tre økter ble det denne uken, som sagt har motivasjonen vært helt bånn, og jeg har bare ikke kommet meg på trening. Skikkelig kjipt har det vært, og jeg har angret hver gang jeg har droppet å trene. To av tre treningsøkter var veldig gode da, så det er jeg fornøyd med. Nå mener jeg ikke det er dårlig å trene tre ganger på en uke altså, for det er det ikke, jeg vet bare at jeg er såpass glad i trening at jeg helst vil ha 5-6 økter i uken. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg er så opptatt at jeg ikke har tid til det. Men neste uke! 


Nå er jeg SÅ klar for en ny uke! Let's bring it!

♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 9

Ukens opptur: Denne er det ingen tvil om, London selvfølgelig! Shopping, god mat og gode venninner, det kunne jo ikke blitt bedre. 

Ukens nedtur: Både onsdag og torsdag gikk jeg med en påbegynnende migrene hele dagen, og det er så irriterende. Heldigvis slo det aldri skikkelig ut, men jeg var veldig redd for at det skulle gjøre det. Var ikke så gira på å måtte droppe shopping og dra tilbake på hotellrommet og legge meg, så jeg er glad for at det ikke skjedde. Jeg skal til legen neste uke heldigvis. 

Ukens sang: Føler ikke jeg har hørt så mye på musikk denne uken, men jeg digger That's What I Like av Bruno Mars. Han er SÅ kul! Jeg syns det er skikkelig tøft at han har fått tilbake litt sånn funk musikk, det er dritkult. 


Ukens serie: Jeg må bare si The People V. O.J. Simpson denne uka også, for nå har jeg sett den ferdig! En utrolig spennende serie, og sak, og jeg er glad for at jeg visste så lite om den fra før av, for da ble det ekstra spennende. Og dere, dette er sykt flaut egentlig, men jeg trodde han ble dømt skyldig, jeg! Så dere kan jo tro jeg ble overraska da han ikke ble det, haha! Er det mulig? Da ble det plutselig enda mer spennende enn jeg hadde sett for meg. Veldig irriterende at vi ikke vet om han faktisk gjorde det eller ikke da, jeg er veldig splittet akkurat her. Tror jeg må Google litt mer og lese litt teorier og sånt, det er jo så spennende. Ukens høydepunkt: SHAKE SHACK! Haha, jeg dør av meg selv, er det mulig å være så obsessed av et spisested? Vel tydeligvis, for gleden var altfor stor da vi kom dit i London på tirsdag, og jeg fikk tatt en bit av burgeren jeg har savnet i snart to år. Lykke på jord! 

Ukens innlegg: Åtte ting som gjør meg glad fikk veldig god respons ♥

Ukens craving: Tror ikke det er noen tvil om hva som blir svaret her, Shake Shack selvfølgelig. 

Ukens treningsøkt: Shopping is my cardio? Hehe, det har ikke blitt noen turer til treningssenteret denne uken, selvom planen var å dra dit på fredag og i helgen nå. Jeg har vært så sliten etter turen, spesielt på fredag, så da ble det ikke noe av det. Men nå skal det sies at jeg definitivt har vært aktiv denne uken da! Vi har gått og gått, og i følge FitBit appen har jeg hatt to treningsøkter denne uken, gåturer med 100% fatburn, haha. Så jeg har jo absolutt ikke ligget på latsiden, men nå er jeg veldig klar for trening igjen i morgen! 


♦ Har dere hatt en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 8

Ukens opptur: Denne uken har vært veldig fin, med mange oppturer! Lunsjen med Sara på torsdag, middag ute med kjæresten på fredag, bursdagen til Caroline i går, og i dag var jeg hjemme med familien og spiste fastelavnsboller. Kjempekoselig! 

Ukens nedtur: Snøen!! Heldigvis har det regnet bort endel nå. 

Ukens sang: It Ain't Me med Kygo og Selena Gomez. SÅ kul! Ser norske anmeldere ikke syns den var spesielt bra, og at den var veldig klassisk Kygo. Men hvorfor skal det være noe negativt? Det han gjør er jo veldig bra, og det er jo slik han har fått suksess, så hvorfor skal han begynne å gjøre noe i en annen stil da? 

Ukens serie: The People vs. O.J. Simpson! Jeg er helt hekta på denne serien, og den er SÅ spennende. Ble så glad da jeg fant ut den hadde kommet til Netflix, for denne har jeg hatt lyst å se lenge. Det handler jo om rettsaken til O.J. Simpson, blant annet var jo det den saken som gjorde Kardashian-familien kjent. Jeg visste veldig lite om denne saken fra før av, så jeg syns det er så spennende å følge med på.Ukens høydepunkt: I dag testet jeg ut ny max på knebøy, og jeg har økt med hele 10kg på seks uker! Jeg er SÅ fornøyd! 

Ukens innlegg: New York Memories ♥

Ukens craving: McFlurry med daim, haha. Tar meg tilbake til barneskolen/ungdomsskolen da det var standard å dra på McDonald's og kjøpe McFlurry. Det er jo SÅ godt! Selv om jeg har cravet det har jeg kun spist det én gang da, det kunne jo fort blitt flere. 

Ukens treningsøkt: Det må jo nesten bli dagens økt da jeg testa knebøyen igjen. Gøy at jeg har økt så mye, og det merker jeg veldig godt også! Det ble seks økter denne uken, og alle var gode økter, så jeg er veldig fornøyd. Neste uke blir jo det ikke like mye trening siden jeg er i London, men mye bevegelse blir jo det! Shopping tar jo på det også, hehe. 

Nå holder jeg på å pakke til London, i morgen tidlig drar vi! Jeg skal prøve å blogge derfra med iPaden, så jeg håper det funker fint. Jeg har jo med kamera, så jeg kan føre over bilder via Wi-Fi. Skal prøve å forhåndsskrive noen innlegg også, har iallefall ett klart, så må jeg se hva mer jeg rekker. 


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 7

Ukens opptur: Mandag og søndag, for det var de to dagene denne uka formen min var bra. Mer om det på neste punkt ↓

Ukens nedtur: Uff, jeg har ikke ord for denne uka altså. Kroppen min har virkelig ikke hatt det bra, så jeg har vært i ganske dårlig humør til tider. Jeg har rett og slett vært skikkelig påvirka av den uka i måneden, og denne gangen bare tok det over hele livet mitt. I tillegg har jeg til tider følt meg på nippet til å bli syk, og det hele toppet seg i går kveld da jeg fikk migrene. Da var det bare å legge seg, og så sov jeg i 10,5 timer... 

Ukens sang: Her har jeg virkelig problemer med å velge fordi jeg har hørt så mange gode sanger denne uken, og jeg elsker soundtracket til Fifty Shades Darker. Syns blant annet Bom Bidi Bom med Nick Jonas og Nicki Minaj er skikkelig kul. 

Ukens serie: Gilmore Girls. Etter jeg så ferdig den nye Gilmore Girls "mini"serien, måtte jeg bare begynne på nytt med hele greia. Denne uken har jeg sett ekstra mye siden formen min har vært så dårlig. Ukens høydepunkt: Har gjort litt av hvert denne uken selvom jeg ikke har følt meg bra, men høydepunktet var faktisk å våkne uthvilt i dag uten migrene. Jeg setter alltid så mye mer pris på ting etter et migreneanfall er over, det er virkelig det verste. 

Ukens innlegg: Hvorfor jeg ikke drikker alkohol lenger. Uten tvil!! FOR en respons på det innlegget, det hadde jeg virkelig ikke sett for meg. Det innlegget nådde ut til så ufattelig mange, og det har blitt tatt så godt i mot. Veldig koselig at så mange tok seg tid til å kommentere litt om deres forhold til alkohol også, det er interessant å lese!

Ukens craving: Typ ALT. Kostholdet mitt denne uken tør jeg ikke begynne å snakke om engang. 

Ukens treningsøkt: Til tross for formen min har jeg fått til fem økter denne uken, noen bedre enn andre. Økten jeg hadde i dag med rygg, skuldre og mage var veldig god, og mandagens økt med knebøy som pressa meg enda mer enn før ble jeg veldig fornøyd med. 


♦ Hadde dere en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 6

Ukens opptur: At trening og motivasjon var på plass igjen! Denne uka har jeg unnagjort fem gode treningsøkter (seks økter i følge fitbiten min som mente dansinga mi på byen i natt var en god økt), og det er så deilig å være skikkelig tilbake igjen. 


Ukens nedtur: Føler egentlig ikke det har vært mye til nedturer denne uka, men om jeg skal nevne noe så må det vel være hvor sinnsykt sliten jeg var etter to dager med varetelling på starten av uka. Jeg var jo ikke en av de som jobbet aller mest heller akkurat, men da jeg kom hjem i 17-tiden på tirsdag var jeg helt ferdig. Med hodepine og tendenser til migrene så jeg bare at jeg måtte bytte bort vakta mi på onsdagen, i frykt for migrene. Migrene er virkelig ikke noe man skal tulle med, så jeg tar ingen sjanser. 

Ukens sang: Må vel være Ed Sheeran med Castle on the Hill. SÅ kul!

Ukens serie: Riverdale!! Dere må se denne altså, en helt ny serie som det kun har kommet tre episoder av hittil. Det er basert på den gamle tegneserien Archie, bare at de har modernisert det, så det er basically en high school dramaserie, med litt mord og spenning. Jeg hørte om denne for lenge siden, og jeg tror spesielt i USA har folk gått lenge og ventet på den, og for tre uker siden kom den endelig. Jeg trodde jeg måtte finne den på nettet en plass, men til min store glede har Netflix den. Lov meg at dere ser den plis, den er så bra. 

Ukens høydepunkt: Fredag, for da kom det ny episode av Riverdale, hehe ♥Ukens innlegg: Heldige meg ♥

Ukens craving: Tror ikke jeg har cravet noe spesielt denne uken? Må le litt av meg selv som skrev forrige uke at nachos var cravingen men at jeg følte meg ferdig med det på en stund, for jeg endte opp med å spise det igjen dagen etter...


Ukens treningsøkt: Føler iallefall at 4/5 økter denne uken har vært sykt bra, men mandagen da jeg endelig fikk ta knebøy igjen var virkelig bra. Var litt spent om jeg kom til å klare å fullføre siden jeg hadde hatt et lite opphold og det var en veldig tung økt, men det gikk faktisk! Da var jeg bra fornøyd, men litt mindre fornøyd i dagene etter da jeg ikke klarte å gå. 
 

Og nå kom jeg på at det var en skikkelig nedtur at FM-nettet slukket også. Lenge leve P3-appen og AUX-kabel i bilen. 


♦ Har du hatt en fin uke?

UKEN SOM GIKK - UKE 5Denne spalten har jo blitt veldig vanlig på blogger nå, og siden jeg syns det er interessant å lese om så tenker jeg vi prøver det her og. 


Ukens opptur: Å bestille Londontur! Har lengtet så lenge etter en tur en plass, og dette blir den første jenteturen vår til utlandet, så dette blir såå bra. Og så er jo det bare tre uker til!! 


Ukens nedtur: Treninga. Uff, denne uka har ikke vært helt det store altså. Forrige uke pådro jeg meg nemlig en liten beinhinnebetennelse, og det gikk veldig utover motivasjonen. Jeg var jo så godt inni knebøyprogrammet mitt, og når jeg plutselig måtte ta en pause fra det, så var det rett og slett skikkelig kjipt. Det er jo ingen unnskyldning egentlig, men neste uke blir det på igjen som vanlig. Satser på det går bra da!


Ukens sang: Beauty and the beast med Ariana Grande og John Legend. Jeg hørte først denne i den nye traileren til filmen, og nå har hele sangen kommet ut, og den er virkelig magisk! De to i en sang sammen må jo bare bli bra uansett. Hør den her ♥


Ukens serie: Må vel bli the Flash siden det har blitt veldig mange episoder denne uken da kjæresten har vært syk hjemme. Bra serie da! Den og the Arrow, for ser du den ene blir du tvunget til å se den andre etter hvert også. 


Ukens innlegg: Definitivt De dumme tenåra som har fått veldig god tilbakemelding! Et viktig innlegg som heldigvis ble tatt godt imot, og som definitivt har blitt lest mest. Det er jeg så glad for, for det er denne type innlegg som er viktig blir lest. Ukens craving: Nachos! Det har det egentlig vært i hele år, og jeg har vel spist det iallefall en gang i uken i noen uker nå? Etter jeg spiste det igjen på onsdag følte jeg forsåvidt at cravingen var ferdig, så nå er jeg spent på hva som er neste, hehe. 


Ukens treningsøkt: Her har jeg ikke akkurat så mye å velge mellom, men tirsdagens bryst/triceps-økt var sykt bra, om jeg får si det selv. Økte litt på alle øvelsene og hadde ubrukelige hender etter økta. Akkurat sånn det skal være, hehe ♥


- Hadde dere en fin uke? Legg gjerne igjen tips i kommentarfeltet til flere punkter jeg kan ta med!
 

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Ukens blogg er Andrea.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til blogen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Ukens blogg er Josefine.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Ukens blogg er Marielle.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Ukens blogg er Lise.

- Vil du bli neste ukes blogg? Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Legg igjen bloggadressen din om du vil bli ukens blogg :-)

UKEN MIN I BILDER

Selv om uken ikke er over enda, tenkte jeg å lage et innlegg i dag som et lite sammendrag fra uken min i bilder:

Mandag:

Dagen gikk til skole, konf.undervisning, lese blad og rydde rom. Lite spennende dag egentlig, men avsluttet den med å spise en good kveldsmat med mamma, Kjetil, mormor og morfar.

Tirsdag:

Denne dagen var jeg bøssebærer for Kirkens Nødhelp og stort sett hele dagen gikk til dette.

Onsdag:

Ganske innholdsrik dag egentlig. Besøkte en videregående skole og fant ut hvor gøy det var å være kamerakvinne! Fikk også bekreftet for meg selv nok en gang at det er Medier og Kommunikasjon jeg vil gå når jeg kommer så langt.


Var også hos frisøren og ble så og si blond igjen. Pluss at jeg satt tre timer med skolearbeid. Spennende..

Torsdag:

Fikk e.l.f sminke i posten og....

.. lagde en mislykket videoblogg.

Fredag:


Var på godteland og shoppet som bare det og resten har ikke skjedd enda. Som minner meg på at jeg må rydde osv. nå :-)

- Hva syns dere om bildene?
- Har du hatt en fin uke?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Ukens blogg er Andrea.

Om du vil melde deg på neste ukes blogg, legger du igjen bloggadressen din i kommentarfeltet.

UKENS BILDE


Ukens bilde er tatt av http://chee.blogg.no/.
Om du vil delta om neste ukes bilde, kan du sende bildet/bildene til malindh.blogg@hotmail.com. Merk emnet "Ukens bilde". Eller så kan du legge ut bildet på et innlegg, og legge igjen linken i dette innlegget.

Hva syns dere om bildet?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Denne ukens blogg er Benedikte.
Beklager at jeg ikke la det ut på tirsdag, men jeg glemte helt av det, og om dere har lest bloggen min en stund, har dere sikkert skjønt at jeg er veldig dårlig til å holde løfter.

Vil du bli neste ukes blogg?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Denne ukens blogg er Monica.

Vil du bli neste ukes blogg?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Denne ukens blogg er Ida.

Vil du bli neste ukes blogg?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Denne ukens blogg er:

Åsne

Vil du bli neste ukes blogg? Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Tenkte å ha ukens blogg en gang i uken, så da trenger dere bare å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet. I dag skal jeg prøve å få til noen vurderinger også. Men vi skal bake ganske mye i dag, så det blir bare kanskje.
ukens blogg

Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by