LET'S WORK OUTGod mandag! I dag var motivasjonen noe annet altså, og jeg kom meg faktisk opp veldig tidlig! Så deilig! Jeg sto opp og tøyde i ca. en halvtime i dag tidlig, spiste frokost og dro på trening. Treningsøkten ble veldig kort, men intensiv, så jeg føler meg helt ødelagt nå. Jeg har laget meg en grønn supersmoothie som jeg sikkert kommer til å legge ut en oppdatert oppskrift i løpet av uken, den er så god! Så fort jeg har postet dette innlegget må jeg komme meg i dusjen, sånn at jeg snart kommer meg ut av døra for å ordne det jeg må ordne, som å handle mat til uken. Jeg hadde noen bilder igjen fra treningen i Marbella, så da passet det bra å poste de her! Håper dere får en fin mandag og at dere ikke har snø sånn som her... 


Happy Monday! My motivation was something else today, and I actually got up really early! So nice! I got up and stretched for half an hour this morning, ate breakfast and went to the gym. The workout was really short, but intensive, so I feel destroyed now. I've made myself a green super smoothie which I will probably post an updated recipe of some time this week, it's so good! As soon as I've posted this I have to get in the shower, so that I'll soon get out the door to take care of some stuff, like going food shopping for the week. I had some photos left from one of the workouts in Marbella, so I thought it would be fitting to post them here. Hope you all have a good Monday and that you don't have snow like here...

WORK IT

Denne uken har jeg endelig kommet meg opp tidlig og dratt på trening, og det er så deilig! Uansett hvor vanskelig det er å stå opp når alarmen ringer, så er det så deilig når jeg er ferdig med treningsøkten og har hele dagen foran meg. Trening gir meg så mye! I dag derimot ble det en litt roligere start på dagen, jeg tok nemlig HPV-vaksine i går, så for øyeblikket virker ikke armen min. Den er SÅ øm, så trening får vente til i kveld. Hvis armen ikke er bedre da blir det heller en kardio-økt. Jeg er veldig glad for at jeg har tatt vaksina da! Det er jo en veldig viktig en, og ikke minst er jo den gratis, så jeg taper ikke noe mer enn en øm arm en stund. 


◊ The best way to start the day ◊


Ha en nydelig dag, alle ♥

10 KG STYRKEØKNING PÅ SEKS UKER!

Jeg har jo nevnt for dere at jeg går på et knebøy program som heter Hatch Squat. Nå har jeg fullført seks uker av programmet, med en to ukers pause på midten der pga. beinhinnebetennelsen, så det er åtte uker siden jeg startet på det. Dette er altså et 12 ukers program, for å øke styrken din i back squat og front squat. Hele programmet er satt opp for deg, hvor mye du skal ta, antall sett og repetisjoner. Du må bare vite hvor mye du max klarer å ta, og så regne ut hvor mye du må ta i hvert sett. Der står altså hvor mange prosent du skal ta av maxen din. 

Forrige søndag testet jeg ny max, ettersom kjæresten visste at jeg kom til å øke veldig mye, så nå, etter seks uker, starter jeg på nytt på programmet og går utifra den nye maxen. Og vet dere hva, i back squat økte jeg med hele 10 kg!! Jeg hadde et håp om at jeg i det minste kom til å øke med fem kg, så det var veldig gøy at jeg klarte å øke så mye. Jeg syns generelt det er vanskelig å skulle presse meg selv til det ytterste, og dette programmet hjelper meg med det. Det er helt supert å slippe å tenke selv på hvor mye jeg skal ta, og hvor mange sett og repetisjoner jeg skal ta. 


For dere som er interessert i å bli sterkere i knebøy vil jeg virkelig anbefale dere å prøve, MEN vær sikker på at teknikken din er riktig. Er du usikker på det, spør noen som jobber på treningssenteret. Det er jo en grunn til at de er der! Programmet finner du ved å google Hatch Squat Program, og det er gratis, så det er jo helt supert. 

MINE FAVORITTØVELSER PÅ TRENING

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise favorittøvelsene mine på trening, og selvfølgelig kan jeg det! Det er ikke noen "spesielle" øvelser akkurat, men det kan jo være kjekt å se uansett. 


1. Pullups. Min desiderte favoritt, jeg syns faktisk det er kjempegøy. Jeg bruker strikk til, siden jeg ikke klarer å ta så mange uten. Tar mest med "vanlig" grep, men av og til smale også. 
2. Knebøy. Jeg hatet knebøy før, jeg syns virkelig det bare var skikkelig kjipt, men nå har det plutselig blitt en favoritt. Om det er på grunn av programmet jeg har begynt på eller hva, det vet jeg ikke, men jeg liker det hvertfall veldig godt nå. 


Markløft er IKKE en av favorittøvelsene mine, men jeg må bare ta den med uansett fordi det er en så viktig øvelse som alle som driver med styrketrening burde gjøre. Rett og slett fordi man bruker så mange muskelgrupper om gangen. Jeg syns markløft er kjempekjedelig, men gjør det likevel. Og dere, ikke gjør dette uten å være sikker på teknikken, det er så viktig med riktig teknikk. 


Noen favoritter til: 

  • Facepulls
  • Triceps nedtrekk
  • Plankeintervaller: 30sek planke, 15 sek pause. Gjør dette 5 ganger, eller for all del flere. 
     

♦ Om du trener, hva er favorittøvelsene dine?

HAPPINESS IN A BOWL♥ Homemade granola ♥ Milk ♥ Hemp seeds ♥ Yoghurt ♥ Strawberries ♥

Dere er vel enige i at mat er livet? Altså, bare tenk hvor mye lykke som kommer av mat. Uansett hvilket humør man er i, så hjelper mat. Frokost spesielt er jeg veldig glad i, og jeg er alltid skrubbsulten når jeg våkner om morgenen. Om ikke det er aaaltfor tidlig, men som regel er jeg sulten. Så jeg klarer ikke helt å relatere til de som ikke liker frokost, det er jo så mye godt man kan lage! Jeg lagde granola i går, og ovenfor ble resultatet av det. En skål med masse godt oppi. Såå god frokost! Man kan ha så mye forskjellig oppi også, alt etter hva man har hjemme. 


Nyt fredagen ♥

2016 OUTFITSSelv om jeg ikke blogget i 2016, ble det likevel noen antrekksbilder til Instagram. Jeg måtte jo gjøre noe for å fylle tomrommet fra bloggen, hehe. Tror nok favorittantrekket mitt må være det første der, som jeg brukte på festival i august. 


Jeg må bare takke for all tilbakemeldingen jeg har fått på forrige innlegg! Det har blitt tatt veldig godt imot hittil, og jeg håper at det har spredt seg sånn at noen ungdommer har fått lest det også. Det er så mye press på ungdommen i dag, enda mer enn da jeg var ungdom, så jeg kan bare forestille meg hvor tøft det må være. Det viktigste er å ta vare på seg selv og ikke bli for mye påvirket av alt ute i verden. Sosiale medier er så stort nå og har en så stor påvirkning, men man må huske at mye er "staget" og ikke ekte. Ingen har perfekte liv, selv om det kan virke sånn. Så ja, nok om den saken for nå ♥


Nå skal jeg jobbe i noen timer, og så er det helg ♥


♦ Hvilket antrekk er din favoritt?
 

MY WORKOUT ROUTINE

Trening har vært en stor del av livet mitt lenge nå, selv om det i fjor ikke gikk helt etter planen ettersom jeg var mye dårlig (les 2016-innlegget her om du ikke forstår). De siste månedene har jeg trent på et splitter nytt treningssenter, som i seg selv har vært veldig motiverende, og nå føler jeg at jeg er inne i en god rutine med trening. Jeg kommer nok til å skrive om trening av og til her siden det som sagt er en stor del av livet mitt og er noe som interesserer meg, og da er jo det naturlig at jeg vil skrive om det. 


Jeg har et mål om å trene seks dager i uken, men jeg lytter til kroppen min. For eksempel denne uken ble det kun tre økter fordi jeg på starten av uken ikke var i form (forkjølelse). Og det er helt greit, det er sånn som skjer. Det viktigste er det å komme seg på trening igjen når kroppen er bedre igjen, fordi jeg vet hvor vanskelig det kan være å komme seg tilbake når man har hatt et lite opphold.

Processed with VSCO with se3 preset


Dette året vil jeg bli sterkere. Virkelig mye sterkere. I begynnelsen av januar startet jeg på et 12- ukers knebøyprogram kalt "Hatch Squat", og det programmet presser meg til mitt ytterste, og på bare noen få uker merker jeg stor forskjell, så jeg er veldig spent på hvor mye jeg tar på slutten av programmet. Dette programmet har to økter i uken, og sammen med den tar jeg rygghev for å styrke korsryggen. Ellers har jeg dager hvor jeg trener bryst/triceps, rygg/biceps, eller rygg/skuldre. Mage tar jeg litt her og der, haha. Kondisjonstrening må også til, så jeg trener av og til geriljaintervaller etter brystøktene, og av og til løper jeg 4 x 4 intervaller. Denne må jeg få til oftere, men jeg sliter sååå mye med å motivere meg til den, hehe. 


Processed with VSCO with a6 preset


Nå skal det sies at grunnen til at jeg var forkjøla i begynnelsen av uka kan ha vært fordi jeg begynte litt hardt ut med denne treninga, det lureste er jo å jobbe seg oppover med antall økter i uka osv, hehe. Men sånt har jeg ikke tid til altså, jeg vil jo trene mye! Neida, men har man ikke trent på veldig lenge så er det iallefall lurt å jobbe seg oppover. Det viktigste er jo å bevege seg mye, enten man trener på treningssenter, trener noe hjemme, jogger ute, går på en idrett eller går turer. Alt hjelper! Trening er noe man skal gjøre for sin egen del, og da er det greit å finne en type trening som du liker selv. 


Processed with VSCO with se3 preset

Nå har jeg også skaffet meg en device som hjelper meg å tracke all aktivitet, men den tror jeg må få sitt eget innlegg, for nå ble dette innlegget litt lenger enn planlagt, oops. 
 

- Trener dere noe?
 


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015


Design by