hits

DETTE SPILLES I ØRENE MINE FOR TIDEN

 • 10.02.2018 kl. 14:40

Jeg nevnte jo i et innlegg tidligere denne uka at jeg har begynt å høre på noe nytt når jeg går tur - nemlig podkaster! Det har jeg aldri hørt på før, men fant ut at jeg skulle gi det et forsøk siden jeg var lei av musikken jeg hørte på. Så langt liker jeg det veldig godt, og jeg føler turene mine blir enda mer produktive siden jeg får litt kunnskap også av det jeg hører på. Nå spørs jo det på hvilken podkast du hører på selvfølgelig, men det er virkelig uendelige å høre på der ute! Det eneste jeg har hørt på hittil er den populære Treningspodden, den liker jeg veldig godt! Der har jeg bare valgt noen tilfeldige episoder, men der ligger vel nesten 90 episoder ute, så der er nok å velge mellom. Episodene er på rundt én time, så jeg har måttet høre ferdig episoden når jeg har kommet hjem fra turen fordi der har vært noen minutter igjen. Og så er jeg enda mer motivert til å gå turer, siden da får jeg høre mer! Jeg vet mange hører podkast når de trener også, men det har jeg ikke orket å teste ut, jeg føler rett og slett at jeg har nok med å fokusere på meg selv når jeg trener, og tror fort jeg hadde mistet litt fokus om jeg skulle fulgt med på det som spilles på ørene også. 

Det er så deilig med helg, og jeg har fullført den siste styrkeøkten for uken! Jeg håper det er greit for dere at jeg skriver endel om trening? Det blir jo ikke hvert innlegg selvfølgelig, men jeg blir nok å skrive om det av og til. Jeg er jo så glad i det nye programmet mitt, og har merket resultater på enkelte plan allerede. 

​- Hva er deres helgeplaner?

UKENS TRENINGSPLAN

 • 05.02.2018 kl. 14:13

Hei, dere! Jeg har fullført ukens første treningsøkt, og det føles så bra. Dette er en litt sånn "merkelig" dag, for det er varetelling på jobb i kveld, så jeg skal jobbe fra 17-23. Det er ganske uvanlig vakt, og siden jeg skal jobbe fra 08 i morgen tidlig også, prøver jeg å ta det litt med ro (utenom treningen såklart, som forsåvidt bare gir energi). Jeg vet det blir tungt det neste døgnet med varetellingen, så da må jeg bare prøve å lade opp. Jeg tenkte å gjøre noe jeg ikke har gjort så mye før, nemlig dele ukens treningsplan med dere! 

Jeg liker å legge en plan for uken, og det er det som er så fint med treningsappen jeg bruker, Sweat, der ligger alle øktene for uken, og jeg kan også legge opp planen der. Jeg liker vanligvis å starte uken med bryst og triceps, og ikke bein og mage, men siden det er varetelling i dag ville jeg ikke slite ut armene, så da ble det bein og mage istedenfor! 

Nå har jeg begynt på uke tre av det nye programmet, og jeg stortrives! Koser meg virkelig på trening, selv om det er veldig tungt, hehe. I dag fikk jeg med meg Ingrid og kjæresten hennes på trening også, og selv om vi ikke trente det samme er jo det veldig kjekt med litt selskap! Nå må jeg komme meg avgårde og handle inn til uken, og så skal jeg slappe av mer før det blir fullt kjør med varetellingen!

​Håper dere har en fin start på uken ♥

DEN FØLELSEN!

 • 22.01.2018 kl. 13:19

I dag var jeg endelig tilbake på trening, og ord kan ikke beskrive hvor utrolig deilig det var! Det er faktisk lenge siden jeg har kost meg SÅ mye på treningssenteret, og jeg ble faktisk trist da jeg var ferdig med økten og innså at jeg måtte hjem, haha. Jeg kunne jo blitt igjen lenger og gjort noe mer, men med tanke på at jeg nettopp har vært syk ganske lenge vil jeg ikke ta den helt ut heller. Det ble iallefall en veldig god økt, og nå er jeg helt ødelagt i armene. Jeg startet faktisk på et nytt program i dag som er satt opp på en litt annen måte enn det forrige, men jeg bruker samme app'en som jeg har brukt i 7-8 måneder. Den heter Sweat! 

Processed with VSCO with se3 preset

Jeg er så glad for å være tilbake nå, men jeg kommer fortsatt til å ta det litt mer med ro disse første dagene slik at jeg ikke får noe "tilbakefall" (kan man si det om influensa?). Jeg skulle gjerne dratt på yoga i kveld, men det venter jeg med til neste mandag tenker jeg. To treningsøkter første dagen blir litt i det meste laget, hehe. Nå skal jeg lage lunsj, og så må jeg stelle meg litt sånn at jeg ser presentabel ut for dagen. Ha en fin dag!

- Hva gjør dere i dag? 

KICKSTART ÅRET MED DENNE ØKTEN!

 • 02.01.2018 kl. 11:48

Tilbake til hverdagen! Er det flere som syns det er greit, eller skulle dere gjerne hatt jul litt lenger? Jeg elsker jo jul, men jeg kjenner at nå er jeg ganske ferdig med all drittmaten. Dette er jo også tiden hvor treningssentrene er STAPPFULLE, og selv om det er travelt er det jo kjekt at folk legger inn en innsats også, enten det er i en måned eller resten av året! Jeg dro på trening i går, og da testet jeg ut nyttårsøkten til Kayla Itsines, som jeg har lagt ved nedenfor. Jeg skal ikke legge skjul på at den var ganske tøff, men jeg undervurderte økta litt og startet altfor hardt, så da fikk jeg virkelig gjennomgå. Men det er jo alltid godt når det er gjort, selv om det verker i musklene i dag, hehe. Dere gjør altså øvelsene nedenfor i antallet reps som står der, i fire runder. Lykke til! 

Nå er familien min her, og om ikke lenger går turen mot flyplassen. Vi er fire personer med 9 kolli, så da må vi beregne litt tid på flyplassen, hehe. Sånn går det når de skal flytte til et annet land, det er jo ganske mye å ta med. Flyttelasset er der allerede da heldigvis. 

Vi snakkes fra Nederland ♥

WEEKEND WORKOUT - NO EQUIPMENT NEEDED

 • 15.09.2017 kl. 12:43

God fredag, dere!! Plutselig står enda en helg foran oss, dette går jo så fort. Fant nettopp ut at det er akkurat 100 dager til julaften også, iiih ♥ Jeg kom nettopp hjem fra trening, det ble en uvanlig sen økt i dag (jeg foretrekker definitivt å være der ganske tidlig), og det angret jeg ganske fort på da jeg så hvor mange folk det var der. Jeg tenkte iallefall å tipse dere om en økt om dere vil være litt sprek i helga, dette er en challenge som jeg delte for noen måneder siden, og den er tøff altså! Det er en challenge fra min treningsguru Kayla Itsines, og jeg tok denne for ganske nøyaktig fire måneder siden, så jeg tenkte å prøve meg på den igjen i helga for å se om jeg har noe fremgang! Det forventer jeg nesten altså, nå når jeg har trent programmet hennes i 16 uker. Det er ganske enkelt og straight forward, du bare tar tiden på hvor lang tid du bruker på å gjennomføre følgende:

 • 15 squats
 • 15 lay down pushups
 • 20 snap jumps
 • 15 straight leg sit ups
 • 15 broad jump burpees
 • 20 commandos (10 per side)
 • 15 bent leg raises
 • 15 sumo jump squats
 • 20 static lunges (10 per side)
 • 15 push ups
 • 15 toe taps
 • 20 X jumps (10 per side)
 • 15 bent leg sit ups
 • 15 burpees
 • 20 reverse lunge + knee lift (10 per side)
 • 15 sumo squats
 • 15 bent leg raises + hip lift
 • 20 walking lunges (10 per side)
 • 15 close squats
 • 15 bent leg jackknives 
 • 20 jump lunges (10 per side)
 • 15 drop push ups
 • 15 tuck jumps
 • 20 scissor kicks (10 per side)
 • 15 broad jumps
 • 15 straight leg sit ups
 • 20 squat pulses (5 pulses in the squat position)

Om dere er usikker på noen av øvelsene er det bare å google hvordan de gjøres! Denne økta kan fint gjøres hjemme. Jeg brukte 28 minutter sist, da hadde jeg nettopp begynt å trene Kayla igjen, så jeg var jo helt ødelagt i kroppen. Spent på hvordan det blir denne gangen! 

GOD HELG ♥

VACATION WORKOUT

 • 10.07.2017 kl. 17:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går trente jeg for første gang denne ferien! Planen var egentlig å trene ganske mye mer, men jeg blir så sløv av denne varmen, og jeg har rett og slett ikke orket å ha dårlig samvittighet for det heller. Men i går tenkte jeg at jeg kunne bli med! Da trente jeg armer og mage, for det var den eneste Kayla-økten det var nok utstyr til der. Men for å si det sånn da, det var minimalt med air condition der, så jeg har aldri hatt en så svett økt før, og av den grunn i seg selv er det egentlig greit at det er eneste økten jeg har gjort her. Det er liksom ille når man svetter før man har begynt å trene. Men en liten pause fra treningen har jo vært litt deilig da, og nå gleder jeg meg til å trene når jeg kommer hjem igjen. 

Yesterday I worked out for the first time this vacation! The plan was to do more workouts, but I get so tired from this heat, and I haven't bothered feeling guilty about it either. But yesterday I thought I'd join the gym! So I did an arms and abs workout, because that was the only Kayla-workout that there were enough equipment in the gym for. But the gym had minimal air condition, so I've never had a more sweaty workout, and that is a reason enough not to workout here, haha. It's quite bad when you're sweating even before you've started working out. But a small break from working out has been nice too, and now I'm looking forward to getting back into it when I get home. 

MY NEW WORKOUT ROUTINE

 • 25.05.2017 kl. 16:22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk noen spørsmål i går om jeg kunne legge ut treningsprogrammet mitt, så jeg tenkte å svare i et eget innlegg. Jeg kan ikke legge ut treningsprogrammet mitt, av den grunn at det er en app som jeg betaler for, og hver treningsøkt jeg gjør er en ny en. Jeg har tidligere trent Kayla Itsines sitt program, men etter tre måneder sluttet jeg på det og begynte med et program med tyngre vekter. Nå kom hun nettopp ut med et nytt program som også benytter seg av vekter og apparater, så jeg har begynt på dette og det funker ypperlig for meg. Hver økt er en halvtime med blodslit, og det føles så deilig ut etterpå. Jeg vet at programmet hennes funker siden jeg har brukt det før, og det var det som opprinnelig ga meg magemuskler, haha. Det er tre treningsøkter i uken, en for bein, en for armer og mage, og en for hele kroppen. Appen, som heter SWEAT, består også av tøyerutiner, cardioøkter, matoppskrifter, et yogaprogram, og et program for de som nettopp har født. I tillegg til det originale programmet til Kayla, som består for det meste av øvelser uten vekter du kan gjøre hjemme, men det er også veldig effektivt. Så det er altså det jeg trener nå, og i dag var det cardio og mye tøying som ble gjort. Jeg tok med meg iPaden på mølla, så da gikk tiden litt fortere!


I got some questions yesterday if I could post my workout program, so I thought I would answer in an own post. I can't post my workout program here, because it's an app that I pay for, and every workout I do is a new one. I've previously trained Kayla Itsines' program, but after three months I quit that and started a program with heavier weights. Now she just launched a new program that includes weights and machines, so I've started using this and I think it's great for me. Ever workout is half an hour with blood, sweat and tears (something close to this anyways), and it feels so good afterwards. I know that her program works since I've used it before, and that was what originally gave me abs, haha. There are three workouts a week, one for legs, one for arms and abs, and one for full body. The app, called SWEAT, also consists of stretching routines, cardio, recipes, a yoga program, and a program for those who have just given birth. And also it has Kayla's original program, which is mostly exercises without weights that you can do at home, but that's also really effective. So that is what I'm doing now, and today I did cardio and a lot of stretching. I brought my iPad to the treadmill, so time went by faster! 

 

WEEKEND WORKOUT

 • 19.05.2017 kl. 13:40

I dag hadde jeg en veldig tøff treningsøkt som ødela meg fullstendig, men det føltes så deilig ut etterpå! Jeg bruker Kayla Itsines sin SWEAT app nå, og der ligger flere ulike treningsprogram, i tillegg til at det kommer en challenge av og til. I dag bestemte jeg meg for å prøve ut denne challengen, og det var lettere sagt enn gjort, haha. Det er jo en app jeg betaler for, så jeg kommer ikke til å dele mange treningsøkter derfra, men siden dette var en challenge og jeg syns den er perfekt  for helgen, tenkte jeg at jeg måtte dele den med dere! Det er 27 øvelser, og du tar tiden på hvor lang tid du bruker. Du trenger ingen utstyr, annet enn en matte, så denne kan du fint gjøre hjemme!


Today I had a really tough workout that totally destroyed me, but it felt so good afterwards! I use Kayla Itsines' SWEAT app now, and there are several workout programs there, and it also comes with challenges every once in a while. Today I decided to try out a challenge, and it was easier said than done, haha. It is an app that I pay for, so I won't be sharing a lot of workouts from there, but since this was a challenge and I thought it was perfect for the weekend, I have to share it with you guys! It is 27 exercises, and you just use a timer and see how long time you use. You don't need any equipment, other than a mat, so you can easily do this at home! 


Thanks for the pretty photo of me, Lucy ♥

The workout (if you don't know an exercise, just google it):

 1. 15 squats
 2. 15 lay down pushups
 3. 20 snap jumps
 4. 15 straight leg sit ups
 5. 15 broad jump burpees
 6. 20 commandos (10 per side)
 7. 15 bent leg raises
 8. 15 sumo jump squats
 9. 20 static lunges (10 per side)
 10. 15 push ups
 11. 15 toe taps
 12. 20 X jumps (10 per side)
 13. 15 bent leg sit ups
 14. 15 burpees
 15. 20 reverse lunge + knee lift (10 per side)
 16. 15 sumo squats
 17. 15 bent leg raises + hip lift
 18. 20 walking lunges (10 per side)
 19. 15 close squats
 20. 15 bent leg jackknives 
 21. 20 jump lunges (10 per side)
 22. 15 drop push ups
 23. 15 tuck jumps
 24. 20 scissor kicks (10 per side)
 25. 15 broad jumps
 26. 15 straight leg sit ups
 27. 20 squat pulses (5 pulses in the squat position)

Good luck! ♥

WORKOUT ESSENTIALS

 • 05.05.2017 kl. 13:31


Jeg har en ganske stor bag som jeg bruker til trening, og der ligger alltid jeg trenger. Det ligger alltid i bagen sånn at jeg på den måten ikke glemmer noe til trening. Ovenfor ser dere noen av tingene som alltid ligger i bagen, bortsett fra capsen som blir mer en essential i sommer. Jeg har lyst å begynne å gå mer turer/jogge ute når det er fint vær, og da kommer capsen godt med. Vannflaske må jeg selvfølgelig alltid ha med på trening, og jeg prøver å bli flinkere til å drikke mer vann når jeg trener, men det er ikke alltid jeg føler at jeg trenger så mye vann. Jeg bruker knestøtter når jeg tar tunge knebøy fordi det blir litt lettere på beina, og jeg føler beina blir litt mer "spretten" på en måte, vanskelig å forklare. Musikk er selvfølgelig veldig viktig, og det er helt supert med disse trådløse fra Kygo sin kolleksjon, for da kan mobilen bare ligge i bagen. I tillegg stenger de ute det meste av lyd, så jeg er virkelig helt i min egen verden når jeg bruker disse.


I have a pretty big bag that I use for workouts, and in it is always everything I need. It's always in the bag so that I never forget anything for a workout. Above you can see some of my essentials that are always in my bag, except for the caps that is more of a summer essential. I want to start doing more walks/jogging outside when the weather is nice, and the caps will come in handy then. I of course always need a waterbottle when I'm working out, and I'm trying do be better at drinking more water when I'm working out, but I don't always feel like I need that much. The Rehband's are supporting my knees when I do heavy squats, and I use them because it get's a little bit easier for my legs, and I sort of feel like my legs get a little bit more "bouncy" in a way, it's hard to explain, haha. And music is so important of course, and it's great with these wireless headphones from Kygo's collection, because then my cell phone can stay in my bag. They shut out most  of the outside noise as well, so I'm just completely in my own world when I'm using these. 

LET'S WORK OUT

 • 24.04.2017 kl. 12:31God mandag! I dag var motivasjonen noe annet altså, og jeg kom meg faktisk opp veldig tidlig! Så deilig! Jeg sto opp og tøyde i ca. en halvtime i dag tidlig, spiste frokost og dro på trening. Treningsøkten ble veldig kort, men intensiv, så jeg føler meg helt ødelagt nå. Jeg har laget meg en grønn supersmoothie som jeg sikkert kommer til å legge ut en oppdatert oppskrift i løpet av uken, den er så god! Så fort jeg har postet dette innlegget må jeg komme meg i dusjen, sånn at jeg snart kommer meg ut av døra for å ordne det jeg må ordne, som å handle mat til uken. Jeg hadde noen bilder igjen fra treningen i Marbella, så da passet det bra å poste de her! Håper dere får en fin mandag og at dere ikke har snø sånn som her... 


Happy Monday! My motivation was something else today, and I actually got up really early! So nice! I got up and stretched for half an hour this morning, ate breakfast and went to the gym. The workout was really short, but intensive, so I feel destroyed now. I've made myself a green super smoothie which I will probably post an updated recipe of some time this week, it's so good! As soon as I've posted this I have to get in the shower, so that I'll soon get out the door to take care of some stuff, like going food shopping for the week. I had some photos left from one of the workouts in Marbella, so I thought it would be fitting to post them here. Hope you all have a good Monday and that you don't have snow like here...

WORK IT

 • 15.03.2017 kl. 12:00

Denne uken har jeg endelig kommet meg opp tidlig og dratt på trening, og det er så deilig! Uansett hvor vanskelig det er å stå opp når alarmen ringer, så er det så deilig når jeg er ferdig med treningsøkten og har hele dagen foran meg. Trening gir meg så mye! I dag derimot ble det en litt roligere start på dagen, jeg tok nemlig HPV-vaksine i går, så for øyeblikket virker ikke armen min. Den er SÅ øm, så trening får vente til i kveld. Hvis armen ikke er bedre da blir det heller en kardio-økt. Jeg er veldig glad for at jeg har tatt vaksina da! Det er jo en veldig viktig en, og ikke minst er jo den gratis, så jeg taper ikke noe mer enn en øm arm en stund. 


◊ The best way to start the day ◊


Ha en nydelig dag, alle ♥

10 KG STYRKEØKNING PÅ SEKS UKER!

 • 01.03.2017 kl. 13:16

Jeg har jo nevnt for dere at jeg går på et knebøy program som heter Hatch Squat. Nå har jeg fullført seks uker av programmet, med en to ukers pause på midten der pga. beinhinnebetennelsen, så det er åtte uker siden jeg startet på det. Dette er altså et 12 ukers program, for å øke styrken din i back squat og front squat. Hele programmet er satt opp for deg, hvor mye du skal ta, antall sett og repetisjoner. Du må bare vite hvor mye du max klarer å ta, og så regne ut hvor mye du må ta i hvert sett. Der står altså hvor mange prosent du skal ta av maxen din. 

Forrige søndag testet jeg ny max, ettersom kjæresten visste at jeg kom til å øke veldig mye, så nå, etter seks uker, starter jeg på nytt på programmet og går utifra den nye maxen. Og vet dere hva, i back squat økte jeg med hele 10 kg!! Jeg hadde et håp om at jeg i det minste kom til å øke med fem kg, så det var veldig gøy at jeg klarte å øke så mye. Jeg syns generelt det er vanskelig å skulle presse meg selv til det ytterste, og dette programmet hjelper meg med det. Det er helt supert å slippe å tenke selv på hvor mye jeg skal ta, og hvor mange sett og repetisjoner jeg skal ta. 


For dere som er interessert i å bli sterkere i knebøy vil jeg virkelig anbefale dere å prøve, MEN vær sikker på at teknikken din er riktig. Er du usikker på det, spør noen som jobber på treningssenteret. Det er jo en grunn til at de er der! Programmet finner du ved å google Hatch Squat Program, og det er gratis, så det er jo helt supert. 

MINE FAVORITTØVELSER PÅ TRENING

 • 10.02.2017 kl. 19:00

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise favorittøvelsene mine på trening, og selvfølgelig kan jeg det! Det er ikke noen "spesielle" øvelser akkurat, men det kan jo være kjekt å se uansett. 


1. Pullups. Min desiderte favoritt, jeg syns faktisk det er kjempegøy. Jeg bruker strikk til, siden jeg ikke klarer å ta så mange uten. Tar mest med "vanlig" grep, men av og til smale også. 
2. Knebøy. Jeg hatet knebøy før, jeg syns virkelig det bare var skikkelig kjipt, men nå har det plutselig blitt en favoritt. Om det er på grunn av programmet jeg har begynt på eller hva, det vet jeg ikke, men jeg liker det hvertfall veldig godt nå. 


Markløft er IKKE en av favorittøvelsene mine, men jeg må bare ta den med uansett fordi det er en så viktig øvelse som alle som driver med styrketrening burde gjøre. Rett og slett fordi man bruker så mange muskelgrupper om gangen. Jeg syns markløft er kjempekjedelig, men gjør det likevel. Og dere, ikke gjør dette uten å være sikker på teknikken, det er så viktig med riktig teknikk. 


Noen favoritter til: 

 • Facepulls
 • Triceps nedtrekk
 • Plankeintervaller: 30sek planke, 15 sek pause. Gjør dette 5 ganger, eller for all del flere. 
   

♦ Om du trener, hva er favorittøvelsene dine?

HAPPINESS IN A BOWL

 • 10.02.2017 kl. 13:18♥ Homemade granola ♥ Milk ♥ Hemp seeds ♥ Yoghurt ♥ Strawberries ♥

Dere er vel enige i at mat er livet? Altså, bare tenk hvor mye lykke som kommer av mat. Uansett hvilket humør man er i, så hjelper mat. Frokost spesielt er jeg veldig glad i, og jeg er alltid skrubbsulten når jeg våkner om morgenen. Om ikke det er aaaltfor tidlig, men som regel er jeg sulten. Så jeg klarer ikke helt å relatere til de som ikke liker frokost, det er jo så mye godt man kan lage! Jeg lagde granola i går, og ovenfor ble resultatet av det. En skål med masse godt oppi. Såå god frokost! Man kan ha så mye forskjellig oppi også, alt etter hva man har hjemme. 


Nyt fredagen ♥

2016 OUTFITS

 • 03.02.2017 kl. 11:50Selv om jeg ikke blogget i 2016, ble det likevel noen antrekksbilder til Instagram. Jeg måtte jo gjøre noe for å fylle tomrommet fra bloggen, hehe. Tror nok favorittantrekket mitt må være det første der, som jeg brukte på festival i august. 


Jeg må bare takke for all tilbakemeldingen jeg har fått på forrige innlegg! Det har blitt tatt veldig godt imot hittil, og jeg håper at det har spredt seg sånn at noen ungdommer har fått lest det også. Det er så mye press på ungdommen i dag, enda mer enn da jeg var ungdom, så jeg kan bare forestille meg hvor tøft det må være. Det viktigste er å ta vare på seg selv og ikke bli for mye påvirket av alt ute i verden. Sosiale medier er så stort nå og har en så stor påvirkning, men man må huske at mye er "staget" og ikke ekte. Ingen har perfekte liv, selv om det kan virke sånn. Så ja, nok om den saken for nå ♥


Nå skal jeg jobbe i noen timer, og så er det helg ♥


♦ Hvilket antrekk er din favoritt?
 

MY WORKOUT ROUTINE

 • 29.01.2017 kl. 16:19

Trening har vært en stor del av livet mitt lenge nå, selv om det i fjor ikke gikk helt etter planen ettersom jeg var mye dårlig (les 2016-innlegget her om du ikke forstår). De siste månedene har jeg trent på et splitter nytt treningssenter, som i seg selv har vært veldig motiverende, og nå føler jeg at jeg er inne i en god rutine med trening. Jeg kommer nok til å skrive om trening av og til her siden det som sagt er en stor del av livet mitt og er noe som interesserer meg, og da er jo det naturlig at jeg vil skrive om det. 


Jeg har et mål om å trene seks dager i uken, men jeg lytter til kroppen min. For eksempel denne uken ble det kun tre økter fordi jeg på starten av uken ikke var i form (forkjølelse). Og det er helt greit, det er sånn som skjer. Det viktigste er det å komme seg på trening igjen når kroppen er bedre igjen, fordi jeg vet hvor vanskelig det kan være å komme seg tilbake når man har hatt et lite opphold.

Processed with VSCO with se3 preset


Dette året vil jeg bli sterkere. Virkelig mye sterkere. I begynnelsen av januar startet jeg på et 12- ukers knebøyprogram kalt "Hatch Squat", og det programmet presser meg til mitt ytterste, og på bare noen få uker merker jeg stor forskjell, så jeg er veldig spent på hvor mye jeg tar på slutten av programmet. Dette programmet har to økter i uken, og sammen med den tar jeg rygghev for å styrke korsryggen. Ellers har jeg dager hvor jeg trener bryst/triceps, rygg/biceps, eller rygg/skuldre. Mage tar jeg litt her og der, haha. Kondisjonstrening må også til, så jeg trener av og til geriljaintervaller etter brystøktene, og av og til løper jeg 4 x 4 intervaller. Denne må jeg få til oftere, men jeg sliter sååå mye med å motivere meg til den, hehe. 


Processed with VSCO with a6 preset


Nå skal det sies at grunnen til at jeg var forkjøla i begynnelsen av uka kan ha vært fordi jeg begynte litt hardt ut med denne treninga, det lureste er jo å jobbe seg oppover med antall økter i uka osv, hehe. Men sånt har jeg ikke tid til altså, jeg vil jo trene mye! Neida, men har man ikke trent på veldig lenge så er det iallefall lurt å jobbe seg oppover. Det viktigste er jo å bevege seg mye, enten man trener på treningssenter, trener noe hjemme, jogger ute, går på en idrett eller går turer. Alt hjelper! Trening er noe man skal gjøre for sin egen del, og da er det greit å finne en type trening som du liker selv. 


Processed with VSCO with se3 preset

Nå har jeg også skaffet meg en device som hjelper meg å tracke all aktivitet, men den tror jeg må få sitt eget innlegg, for nå ble dette innlegget litt lenger enn planlagt, oops. 
 

- Trener dere noe?
 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no