hits

MINE FAVORITTER - PODKASTER

 • 18.04.2018 kl. 19:16

Jeg har litt skrivesperre for tiden, derfor har det vært litt stille her inne. Da er jo det ikke så lett å produsere innlegg heller, så jeg håper virkelig det går over snart. Sånt går jo veldig i perioder, men man vet aldri hvor lenge det vil vare. Det er ganske frustrerende iallefall, men jeg skal gjøre mitt beste for å holde liv i denne bloggen uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, det var egentlig ikke det dette innlegget skulle handle om, men jeg tenkte det var greit å forklare uansett. Jeg begynte jo å høre på podkaster for noen måneder siden (ja, jeg var litt treig, haha), og nå tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter! Det er ikke ukjente podkaster akkurat, da jeg egentlig for det meste har testet ut fra topplisten, men disse har falt i smak hos meg: 

 • Treningspodden - dette var den første jeg hørte, og det er nok favoritten min også! Jeg lærer mye nyttig om trening og en sunnere livsstil her, og jeg syns Pia og Silje er en veldig god duo. 
 • Lørdagsrådet - ett av mine favorittprogram på radio er også på podkast, og denne syns jeg er ganske underholdende. Det er bare noe jeg syns er interessant med å høre alle mulige problem folk kan ha, og hvordan Live Nelvik og hennes lørdagsråd (som består av et utvalg kjendiser) vil hjelpe folk med å løse problemene. 
 • Harm & Hegseth - disse to er jo bare fantastiske, og definitivt den mest underholdende podkasten. 
 • Två systrar en podd - denne er det ikke så lenge siden jeg begynte å høre på, og siden jeg har fulgt Alexandra Bring og Victoria Törnegren en stund tenkte jeg at jeg måtte begynne å høre på podkasten deres også. De er altså søstre, og jeg syns det er så koselig å følge med på de nå når de nettopp har fått barn begge to. Podkasten deres er ganske casual, men man blir jo litt bedre kjent med de enn det man blir på Instagram. Nå skal det sies at jeg digger Alexandra sine Instastories siden hun er ganske ærlig og ikke tar seg selv så høytidelig, mens Victoria ikke er fullt like aktiv der. 


Har dere tips til andre podkaster jeg burde høre? Jeg er alltid litt skeptisk til å teste nye siden jeg er redd de skal bli for kjedelig, men de fleste jeg har hørt har jo falt i smak. 

SLIK ORGANISERER JEG SMINKEN MIN!

 • 21.01.2018 kl. 15:05

Jeg har lenge sett etter en bedre måte å oppbevare sminken min på, for hittil har jeg hatt litt på badet og litt i garderoben, og det har jo ikke vært helt optimalt. Jeg syns det er greit å ha alt samlet, for da har jeg mer kontroll. Så jeg fant ut at jeg skulle gjøre noe med det, og etter litt googling fant jeg løsningen som dere ser under! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestilte et trillebord fra IKEA, og så kjøpte jeg små kurver på Jysk til å ha nedi, for et enklere system. Til vanlig blir det stående på soverommet, så kan jeg bare trille det inn i garderoben om jeg vil sminke meg der, eller inn på badet! Jeg er så fornøyd med denne løsningen, og syns i tillegg det var et fint lite tilskudd til soverommet! 

- Hva syns dere? 

WAKING UP WITH A TAN

 • 10.09.2017 kl. 12:43

God søndag, fine dere! Jeg sitter fortsatt i morgenkåpa, men tenker snart å dra ut å gå en tur. Jeg kjenner at jeg må bevege meg litt i dag! Jeg våknet opp med en fin brunfarge i dag siden jeg påførte selvbruning i går kveld, og det gikk faktisk veldig fint. Jeg har veldig lite erfaring med selvbruning, men det gikk veldig bra med denne og jeg er fornøyd med resultatet, så da tenkte jeg å anbefale den videre til dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da jeg var på jobb på fredag så jeg at vi hadde fått inn et nytt merke med selvbruning som jeg aldri har hørt om før, og de fanget jo selvfølgelig oppmerksomheten min litt ekstra siden det er rosa produkter, hehe. Men jeg sto en stund og sjekka ut de ulike produktene, og så fant jeg ut at jeg skulle teste de ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg endte opp med en skrubb, en mousse og hanske til å påføre selvbruningen. Jeg har ikke tenkt å ta sjansen med å påføre med hendene, det er dømt for katastrofe! Grunnen til at jeg ikke har orket å bruke selvbruning før er rett og slett fordi jeg syns hele prosessen er så stress, med å vente på at det skal tørke og så får jo du det garantert på sengetøyet når du legger deg. Det som fanget oppmerksomheten min med denne moussen er at du påfører den, har den på i 1, 2 eller 3 timer (alt etter hvor mørk du vil ha den), og så dusjer du. Fargen fortsetter å utvikle seg etter du har dusjet. Så jeg hadde den på i 2,5 timer ca, og så dusjet jeg og la meg. Dermed slapp jeg noe farge på sengetøyet siden jeg hadde skylt vekk det overflødige! Skrubben brukte jeg i dusjen før jeg påførte selvbruningen, slik at huden var helt klar. 

Jeg har ikke merket noe skjolder enda, så jeg tror nok påføringen ble veldig bra med hansken. Fargen ble også veldig fin, så nå føler jeg meg fresh altså! Jeg kommer definitivt heller til å ty til dette istedenfor solarium fremover, det er jo bedre for huden, lommeboka, og jeg syns ofte solarium bare er tiltak, haha. Men her har dere altså en anbefaling fra meg, og klarer jeg å bruke denne klarer dere også det. Du får den altså på Cubus (jeg vet ikke om noen andre plasser akkurat nå), og selvbruningen ligger rett i overkant av hundrelappen! Skrubben og hansken var vel 99kr tror jeg. 

NOE AV DET JEG LIKER BEST MED MEG SELV

 • 31.08.2017 kl. 21:25

God kveld, fine dere! Jeg blogger nå fra kjæresten sin pc, da laderen til Mac'en min plutselig bestemte seg for å ta kvelden, og det fant jeg selvfølgelig ikke ut før jeg skulle sette den i da jeg hadde lite strøm. Jeg rakk heldigvis akkurat å redigere og laste opp bildene til dette innlegget! Veldig kjipt da, med tanke på hvor dyrt det er for ladere til MacBook... 

Men til det jeg skulle snakke om i dette innlegget! Det jeg har fått flest komplimenter for de siste årene har definitivt vært håret mitt, og det er faktisk noe av det jeg er mest fornøyd med med meg selv, med tanke på utseendet. Det tok jo av da jeg farget det ombré i 2012, jeg tror jeg fikk kommentarer på det omtrent hver dag, og jeg tenkte egentlig at det kom til å ta slutt da jeg gikk bort fra ombreen, men det har det faktisk ikke! Det er jo kjempekoselig selvfølgelig. Jeg får endel spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne komme med et eget innlegg om det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, hva gjør jeg egentlig med håret mitt? Svaret mitt er kanskje kjedelig, men det er rett og slett ufattelig lite jeg gjør. Jeg er veldig heldig og har egentlig ganske stritt hår (jeg skulle gjerne hatt krøller da!), og min naturlige hårfarge er mørkere blond. Det jeg mener med heldig er rett og slett at jeg kan legge meg med vått hår uten å børste det, og når jeg børster det morgenen etter blir det helt rett. Det er veldig sjeldent jeg bruker varme apparater på håret mitt, bortsett fra hårføner en gang i blant. Jeg vasker det ca. to ganger i uken, og det skal veldig mye til før håret mitt blir fett siden det er vant til å ikke bli vasket så ofte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det en stund siden jeg har brukt noe kur på håret mitt fordi jeg ikke eier noen akkurat nå, så jeg bruker kun sjampo og balsam i dusjen, og ca. hver fjerde vask (uten at jeg teller egentlig) bruker jeg blåsjampo istedenfor vanlig sjampo for å opprettholde den kalde fargen. Tror den jeg bruker nå er fra Redken, men den er nesten tom så da tenker jeg å teste ut en vi har fått inn på Cubus. Til sjampo bruker jeg en fra SP for sensitiv hodebunn, da det er den eneste hodebunnen min tåler over lengre tid, og jeg bruker en balsam fra Aussie. Det går ikke i hele serier her i gården altså, men det er sånn det har blitt når jeg har så sensitiv hodebunn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker svært lite produkter i håret mitt ellers, hårspray bruker jeg kun hvis jeg har krøllet det, og jeg har en hårolje med Argan fra Proffs som jeg bruker i håret hvis det ser veldig frizzy ut. Og det er egentlig det eneste! Sikkert et kjedelig svar når jeg gjør så lite med det, men jeg tror litt av greia er å ikke gjøre så mye med det heller. Det er jo ingen hemmelighet akkurat at varme apparater ikke er bra for håret, så man bør holde seg unna det mest mulig om man kan. Jeg har alltid hatt veldig tykt hår også, så jeg har nok vært heldig der. Håper dere likte innlegget iallefall, og det er bare å spør om dere lurer på noe mer ♥

SOMETHING I LOVE TO DO

 • 29.08.2017 kl. 11:41

Det er vel bare et par dager siden jeg skrev at jeg syns det er så gøy når vi får inn nye ting på jobb, og i det siste har vi fått inn endel nye typer ansiktsmasker også! Det er så mye forskjellig som kommer for tiden, så jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe ett par for å teste ut. Det har blitt til en liten rutine med selvpleie på mandagskvelder nå, jeg syns det er så deilig å unne seg det i starten av uken, og da gjerne på mandager som ofte kan føles litt tunge. Denne ansiktsmasken var ganske spesiell siden den er delt opp i biter som du fester i ansiktet. Jeg valgte en av agurk siden den skal være forfriskende og pleiende, men der var i andre frukt og grønnsaker også, som vannmelon, tomat og sitron. Huden min føltes iallefall mye friskere ut etterpå, kjempedeilig ♥

// It's only a couple days since I wrote that it's so fun when we get new stuff in the store I work at, and lately several new types of facial masks have arrived. There are so many different ones coming in lately, so of course I had to buy a couple to test them out. I'm in a routine now where I do some pampering on Monday nights, I just think it's so nice to do that at the start of the week, and mostly Mondays since they can feel a bit tough. This facial mask was pretty special since it came in slices that you put on your face. I chose cucumber since it's supposed to be refreshing, but the masks come in other fruits and vegetables too, like watermelon, tomato and lemon. My skin felt so much fresher afterwards, so nice 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var ferdig på trening ca. klokka 9 i dag, kjempedeilig å være ferdig så tidlig selv om det ikke er så lett å stå opp. Får jo så mye ut av dagen! Nå står lunsj for tur, og så skal jeg møte Sara i byen for en liten shoot. Været er veldig blandet nå, så jeg håper ikke det regner altfor mye når vi skal ta bilder iallefall. Det skal ganske mye regn til før det stopper meg! Håper på greit vær i kveld slik at jeg kan gå meg en lengre tur da, jeg fikk virkelig mersmak på det på søndag. Hva er deres planer for dagen? 

// I had finished my workout at 9 this morning, so nice to be done that early even though it's not that easy to get up. I get so much out of the day though! Now I'm going to make som lunch, and then I'm meeting Sara in town for a shoot. The weather is so mixed right now, so hopefully it won't rain too much when we're shooting. It will take a lot of rain to stop me! Hopefully the weather is OK tonight too, so that I can go for a longer walk, I really want to do that more often now. What are your plans for the day?

ET TIPS FOR Å GJØRE DENNE UKEN TIL DEN BESTE

 • 28.08.2017 kl. 13:00

Hei, mandag! Denne uken er jeg så motivert, og det er så deilig siden forrige uke ikke var den beste akkurat. Jeg var kjempetrøtt da jeg våknet i dag og ikke helt motivert, men etter Caroline og jeg var ferdig på trening var jeg kjempegira! Nå vil jeg spise sunt og variert, få i meg nok grønnsaker, og ikke hoppe over måltid, det vil si: latskapen skal bort! Jeg vil komme med ett enkelt tips til dere denne mandagen, for å gjøre uken til den beste:

PLANLEGGING! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, det er rett og slett ikke verre enn det. Planlegging er noe jeg virkelig må bli bedre på, og det er rart at jeg ikke er det, for det er noe jeg trives veldig med å gjøre. Jeg liker å ha en plan på alt, det gir meg mer ro. Så derfor satt jeg meg ned med en gang jeg kom hjem fra trening for å planlegge alle måltid for uken og skrive handleliste. Det er ingen tvil om at det beste er å ha en handleliste når man skal handle for uken, hvis ikke ender du kanskje opp med mye du ikke trenger, og glemmer det du faktisk trenger. I det dette innlegget er publisert skal jeg komme meg i dusjen, og så dra for å handle. Jeg er så motivert for denne uken, og det håper jeg dere også er ♥ Fortell meg gjerne hva dere gjør for å gjøre uken bra! 

BROWMAZING

 • 27.08.2017 kl. 14:16

Jeg blir stadig forbauset over hvordan teknologien utvikler seg, og ikke bare innenfor elektronikk men også i kosmetikk. Noe av det gøyeste med å jobbe på Cubus er når vi får inn ny kosmetikk, for nå begynner teknologien der virkelig å bli interessant! Tidligere denne uken fikk vi inn Tattoo Brow, og det hørtes så bra ut at jeg bare måtte teste det ut. Det er altså brynsminke som varer i opptil tre dager. Du påfører det over bryna i den formen du vil ha, har det på i to timer, og så peeler du den av. Forskjellen på dette og brynfarge er at fargen her legger seg ikke bare på håra, men også på huda, så om du har en del av brynet hvor der er mindre hår, så vil fargen her uansett fylle inn dette. Det er jo helt supert! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEFORE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AFTER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen er ikke mye mørkere, men det ville jeg ikke ha heller, men den er mye jevnere, og det er jo helt supert! Det er jo tross alt derfor jeg bruker brynsminke, for jeg er egentlig fornøyd med fargen min til vanlig, men bryna min er ikke helt jevne, så det er derfor jeg bruker brynsminke til vanlig. Nå blir det bare spennende å se om den faktisk varer i tre dager! 

I dag føler jeg meg litt tung i hodet, så jeg kjenner jeg virkelig trenger å gå meg en lengre tur. Været er ganske greit, så det vil jeg utnytte. Er ikke ofte jeg faktisk har lyst å gå en lang tur, men i dag har jeg veldig lyst, så da må jeg selvfølgelig benytte sjansen! Ha en fin søndag ♥

HOW TO STAY HYDRATED

 • 07.08.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Jeg vil starte uka med å gi dere et lite tips! Dere vet jo hvor viktig det er å få i seg nok væske, men det er jo ikke alltid så lett å huske det, og det kan jo være litt kjedelig også å skulle drikke nok vann. Selv var jeg veldig flink til det før, men de siste månedene har det ikke vært optimalt. Så jeg tenkte jeg måtte ta noen tak, for jeg vet jo hvor mye bedre jeg føler meg når jeg får i meg nok vann. En dag jeg var innom butikken kom jeg over denne glass"tanken" og det var da jeg fikk idéen om å ha den stående i kjøleskapet, til enhver tid! Vann smaker så mye bedre når det er iskaldt, og putter jeg sitron oppi, eller agurk eller jordbær (mulighetene er endeløse!), smaker det litt mer også! Og det er jo så greit å bare kunne gå i kjøleskapet og tappe litt vann i glasset mitt, eller i drikkeflaska mi når jeg skal ut døra. Så her har dere et tips til å få i dere mer vann! Det trenger ikke være en sånn en heller, en karaffel funker supert også, så lenge du har en beholder med vann i kjøleskapet ♥ 

// Good morning! I wanted to start this week by giving you a small tip! You know how important it is to drink enough water, but it's not always that easy to remember it, and it can be boring to. I was really good at it before, but the last few months not so much. So I wanted to do something about it, because I know how much better I feel when I drink enough water. At the store one day I saw this glass"tank" and that's when I got the idea to have it standing in my fridge at any time! Water tastes so much better when it's ice cold, and if I put lemons, cucumber or strawberries (the options are endless!), it tastes a bit more too! And it's so nice and easy to just go to the fridge and tap some water in my glass, or in my bottle if I'm heading out the door. So here you have a tip to drink more water! It doesn't have to be a big tank either, a jug is great too, as long as you have something containing water in the fridge 

SPICE UP YOUR SHOES

 • 03.08.2017 kl. 18:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Not the regular white shoes anymore


Sist jeg var på Gardermoen så jeg at de solgte slike pompoms du kan feste på skoene dine, både store og små, og jeg synes det er SÅ herlig å ha på skoene! Men så så jeg at det kostet noe sånt som 99kr for én liten og 199(?) for én stor, så jeg var ikke så gira på å da måtte betale 400kr for to pompoms på hver sko. Derfor gikk jeg inn på eBay og søkte det opp der, og der fant jeg selvfølgelig til en mye billigere penge! Altså, er det noe man ikke finner på eBay? Der var det også et mye større utvalg av farger. Jeg festet de på mine Nike Air Force 1, og jeg syns de ble så herlig! Føles jo nesten ut som jeg har nye sko. Og så er jo det bare clips, så jeg kan ta de av og på akkurat som jeg vil. Et lite tips til dere om dere vil spice opp skoene deres litt! Jeg søkte bare opp faux fur shoe clips på eBay ♥

// The last time I was at the airport, I saw that they sold these pompoms that you can clip on your shoes, both small and big ones, and I think they're so cute on the shoes! But then I saw that they cost like 10 euros for one small and 20 euros (?) for a big one, and I didn't really want to pay 40 euros for two pom poms on each shoe. So I went to eBay and searched it there, and of course I found something for much cheaper! I mean, is there anything you can't find on eBay? There was a much bigger selection of colors too. I clipped mine on to my Nike Air Force 1, and I thought they turned out so cute! Almost feels like I have new shoes. And since they are clips you can take them on and off as you wish. Just a little tip if you want to spice up your shoes a little bit! I just searched for faux fur shoe clips on eBay 

HAIR PRODUCTS

 • 26.05.2017 kl. 12:40

Som jeg lovte dere skulle jeg vise dere hvilke produkter jeg bruker til håret mitt. Det er ikke store greiene, og det er ikke mange produkter, rett og slett fordi jeg egentlig gjør utrolig lite med håret mitt. Jeg bruker egentlig ingenting i håret mitt på en daglig basis, kun tørrsjampo når det begynner å nærme seg hårvask, og hårspray hvis jeg har krøllet håret. Annet enn det føler jeg egentlig ikke jeg trenger.

As I promised I wanted to show you what products I use for my hair. It's not much, and there's not many products, basically because I really don't do much with my hair. I don't use anything in my hair on a daily basis, except dry shampoo when I need to wash my hair soon, and hair spray if I've curled my hair. Other than that I don't really feel like I need anything. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Heat Protection Mist from Toni&Guy, Batiste Dry Shampoo, hair oil from Proffs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Purple shampoo from Joico, Clear Scalp Shampoo from System Professional, Miracle Shine Conditioner from Aussie.


Som dere ser bruker jeg to ulike sjampoer. Den fra SP må jeg bruke fordi det er den eneste hodebunnen min tåler over lengre tid, jeg har ganske sensitiv hodebunn. Så jeg bruker den og lillasjampoen ca. annenhver gang, lillasjampoen for å opprettholde den kalde fargen. Balsamen er egentlig bare ganske tilfeldig, men jeg liker Aussie veldig godt, så jeg er fornøyd med denne balsamen. Oljen bruker jeg etter hårvask, for det meste etter jeg har fønet håret, for da blir håret mitt så fluffy, så den hjelper for å "roe ned" håret mitt litt, haha. 


As you can see I use two different shampoos. The one from SP I have to use because that is the only one that works for my scalp over a longer period of time, I have quite a sensitive scalp. So I change between that and the purple shampoo, about every other time, the purple shampoo to maintain the cold color. The conditioner is quite random, I just like Aussie a lot, so I'm happy with this conditioner. The oil I use after I've washed my hair, mostly after I've blow dried my hair, because my hair gets so fluffy, so it helps to "calm down" my hair, haha. 

MY SKIN CARE ROUTINE

 • 27.03.2017 kl. 19:51

Det er først det siste året jeg virkelig har blitt opptatt av å ta vare på huden min (ja, jeg skulle begynt tidligere...), og det var etter jeg var på hudpleiekurs med L'Oréal at jeg først skjønte hvor viktig det er å ta vare på huden sin. Tidligere kunne jeg fjerne sminken min med sminkeservietter, og så stoppet jeg der. Det var kun hvis jeg orket at jeg vasket ansiktet mitt med en vaskeklut etterpå. Og for å si det sånn, det er ikke nok! Sminkefjernerservietter fjerner langt i fra alt, så det må nok mer til for å fjerne alt. Nå er jeg mye mer nøye og har kommet inn i en rutine, som jeg gjerne vil vise dere. 


- IN THE MORNING -


Jeg starter alltid dagen med Garnier Micellar Cleansing Water. Det er viktig å rense huden både morgen og kveld, og når jeg bruker denne våkner jeg litt mer også. Den er rett og slett oppfriskende for huden! Jeg bruker den sammen med bomullpads. Deretter smører jeg Bio-Oil i hele ansiktet. Denne fantastiske oljen kan jo brukes hvor enn på kroppen du måtte føle for, men jeg bruker den i ansiktet for å jevne ut hudtonen og fjerne arr fra kviser. Works like a charm! 

Jeg er litt mellom ansiktskremer nå, og har testet ut litt forskjellig. Akkurat nå bruker jeg Lancôme Hydra Zen, og den funker greit for huden min, men ikke fullt så mye som jeg vil den skal. Jeg har forsåvidt testet ut Kiehl's sin ansiktskrem i noen dager nå da jeg hadde noen prøver på denne, så jeg kommer nok til å kjøpe den når jeg drar på tur. Jeg bruker også Kiehl's Creamy Eye Treatment, for ekstra fukt rundt øynene, og for å forebygge til de eldre årene kommer!


- IN THE EVENING -


På kvelden er rutinen nesten akkurat den samme, med unntak av ansiktskremen. Da bruker jeg en nattkrem, for å gi ekstra fukt til huden. Den trenger det, og nattestid er det perfekte tidspunktet å gi huden det på. Da gjør jo du ikke annet enn å sove uansett, så hvorfor ikke pleie huden imens? Jeg bruker AquaDerma Age Defense Night Cream. Denne er så god for huden min, og det er så godt å våkne om morgenen og kjenne at huden har fått bra med fukt. Disse produktene bruker jeg etter jeg har brukt Simple sine sminkefjernerservietter. Jeg liker å bruke servietter til å fjerne mascara, og går raskt over ansiktet også før jeg bruker produktene ovenfor. 


- ONCE IN A WHILE -


Enkelte dager vil jeg gi huden litt ekstra pleie, og da kjører jeg gjerne på med skrubb og/eller en ansiktsmaske. I tillegg til ansiktsmaskene fra Sephora (les innlegg her) liker jeg godt de ovenfor. L'Oréal Pure Clay Purify Mask, JorgObé Scrub Mask, og JorgObé peel off mask. Det varierer hvilke jeg bruker, alt etter hva jeg føler huden min trenger, rett og slett. 

I tillegg til disse produktene bruker jeg av og til to produkter til, som jeg skrev et innlegg om her. Husk at dette er en rutine som funker fint for min hud, men den funker ikke nødvendigvis like bra for din hud. Folk har ulike hudtyper, og det er viktig å bruke produkter for sin hudtype. Jeg er jo ikke noen ekspert heller, men nå merker jeg hvor bra huden min har det i forhold til før. 

♦ Bruker dere noen av de samme produktene?

FAVORITES FOR MY LIPS

 • 24.03.2017 kl. 13:32

For noen uker siden da jeg viste dere hvilke sminkeprodukter jeg bruker, unnlot jeg å vise dere hva jeg bruker på leppene, av denne enkle grunnen: 


Jeg har SÅ mange ulike leppeprodukter jeg bruker! Jeg har hatt en stor obsession over leppestifter det siste året, så samlingen begynner å bli ganske stor nå. Samlingen er egentlig større enn den på bildet, men jeg bruker egentlig ikke resten, så de burde jeg kanskje vurdere å kvitte meg med nå? Jeg trenger plassen! 


Favoritten min er liquid lipsticks, da jeg foretrekker matte lepper. Kylie Cosmetics er den store favoritten, disse sitter hele dagen, men ellers syns jeg NYX sine er gode (men holder ikke fullt så lenge) og Colourpop sine er egentlig omtrent like bra som Kylie Cosmetics, bare mye billigere. 


Maybelline sine Vivid Matte Liquid lipsticks er også helt ok, disse er egentlig mest sånne jeg har kjøpt i nød, haha. Den røde kjøpte jeg før jeg skulle på julebord i fjor fordi de jeg hadde bestilt fra Colourpop ikke hadde kommet frem enda. 


Jeg er veldig glad i mørke lepper, spesielt til høsten og sommeren. - Maybelline - Sephora - Max Factor - MAC -
Mine absolutte favoritter: Kylie Cosmetics Dirty Peach, Ginger, Kristen, Leo, Sephora Nº22, og MAC Velvet Teddy. Den fra Sephora kjøpte jeg da jeg bodde i New York, og den er virkelig helt fantastisk! Jeg har brukt den SÅ mye, og den er enda ikke tom, men i frykt for å gå tom og ikke få tak i mer, kjøpte jeg en til i Barcelona i fjor for å være på den sikre siden. Jeg har den på meg på bildet under.Om dere lurer på farger på noen av leppestiftene er det bare å spørre, så skal jeg selvfølgelig svare ♥


♦ Hvilke leppeprodukter liker dere? 

MUST HAVES FOR THE FACE

 • 21.03.2017 kl. 13:30

Jeg har det siste året blitt veldig opptatt av å ta vare på huden min, både ved å rense den morgen og kveld, og ved å ta ansiktsmasker minst én gang i uken. Da jeg var i Barcelona i fjor måtte jeg selvfølgelig innom Sephora, og der hamstret jeg ansiktsmasker. Jeg syns de fra Sephora sitt eget merke er helt supre, så jeg pleier å kjøpe litt av alt derfra.

Jeg fant også noen nose strips fra et merke som heter Skinmiso, som er en tre-stegs behandling for hudormer og uren hud på nesen. Jeg hadde planer om å dra innom Sephora i London, så dere kan tenke dere skuffelsen var stor da jeg fant ut at det ikke er Sephora i London?? Uakseptabelt for min del (så stor by som London er), men heldigvis skal jeg til utlandet om under to uker igjen, og der er det Sephora! Nå kom jeg på at jeg ikke har fortalt dere om den turen enda engang, så det må jeg gjøre i løpet av uken. Gleder meg veldig!! Men til poenget, da får jeg hamstret iallefall hamstret ansiktsmasker igjen ♥

♦ Har dere noen gode ansiktsmasker å anbefale?

SILICONE MAKEUP SPONGE

 • 14.03.2017 kl. 13:08

Jeg elsker å teste nye ting innenfor sminke, og det som har vært det nye "fenomenet" i det siste er jo silikonsvampen. Det virker utrolig sært, men da jeg så at Coverbrands hadde fått det inn måtte jeg bare prøve det, siden jeg har hørt så mye bra om det. Og den er faktisk veldig bra! Det var en merkelig følelse da jeg påførte foundationen, men det funket faktisk helt supert! Og ikke minst så er det så deilig at du faktisk får den helt ren etterpå. Jeg har jo sverget til beautyblendere så lenge nå, men de blir jo aldri helt rene. Jeg kommer fortsatt til å bruke beautyblender, men det blir til contouring. Denne silikonsvampen er super til foundation, så jeg blir å bruke den mest. 

♦ Har dere prøvd denne?

MY FAVORITE MAKEUP PRODUCTS

 • 19.02.2017 kl. 13:32Maybelline Brow Drama Pomade Crayon: Jeg trenger ikke mye farge på brynene mine, men bruker denne for å jevne ut brynene mer. 
Benefit They´re Real Mascara: Verdens beste mascara!! Oppdaget den i New York, men var først da jeg flytta hjem til Norge at jeg begynte å bruke den, og da fant jeg den ingen steder her. Kjøpte den igjen i Barcelona, og har i ettertid funnet ut at Douglas.no har den, heldigvis! 
Urban Decay Primer Potion: En fantastisk primer til øynene, øyenskyggen varer virkelig hele dagen med denne. 
Maybelline Master Precise Eyeliner: Veldig god eyeliner som sitter godt og er enkel å påføre.
Isadora transparent brow gel: Bruker denne etter jeg har jevnet ut brynene med Maybelline stiften, så holder brynene seg på plass.
Urban Decay Naked 2 Basics: Helt super øyenskyggepalett som har alle de nøytrale fargene jeg trenger. 
Kylie Eyeshadow Pot i Rose Gold: Denne viste jeg på øynene forrige helg, og som jeg skrev da så er den så fin og sitter hele dagen, og lenger. Virkelig en god øyenskygge! 


Anastasia Cream Contour Kit: Disse er så gode til contouring, og jeg personlig liker mye bedre å bruke kremete enn pudder. Føler jeg får bedre kontroll.
Clinique blush: Fikk denne i Clinique adventskalenderen min i fjor, og fargen er veldig fin og den setter seg fint på huden. 
L´Oréal True Match Highlighter: Denne er så fin på! Gir en veldig fin glød til ansiktet, også er det så lite som skal til, så denne kommer til å vare leenge. 
Wet´n´wild Coverall Primer: Denne bruker jeg gjerne når jeg ikke har på meg sminke også, fordi den jevner ut linjer i ansiktet. Men jeg føler sminken sitter mye lenger og bedre med denne også, så den gjør akkurat den gode jobben en primer skal gjøre. 
Maybelline Fit Me Foundation: Denne har jeg egentlig brukt av og på i mange år. Jeg har perioder med andre foundationer, men ender alltid opp med å gå tilbake til denne. For min del har jeg ikke noe behov for å bruke mye penger på en foundation, når jeg har denne som funker veldig bra for meg. 


Leppeprodukter må nok bli i et eget innlegg en annen gang, der har jeg jo ganske mange favoritter, hehe. 

♦ Bruker dere noen av de samme produktene?

MY FAVORITE JUICE

 • 16.02.2017 kl. 13:59

I fjor gikk jeg til innkjøp av en juicemaskin, og det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde, jeg har laget så mange gode juicer! Av og til lager jeg en shot av ingefær, chili og sitron, men skal jeg lage juice tyr jeg gjerne til denne oppskriften:

Til ett glass juice:
Grønt eple / agurk / spinat / ingefær
Litt mindre ingefær enn jeg hadde nå er mer å anbefale, den ble litt sterk denne gangen. Nå tok jeg litt ekstra med vilje, fordi halsen min ikke er bra og formen min har heller ikke forbedret seg. Da er det bare greit med litt ekstra vitaminer! Iallefall, jeg pleier å skvise litt sitron oppi også, men det hadde jeg ikke nå. Denne juicen er kjempegod, og det kan fint lages i blender også! Bare google fremgangsmåte ♥

TO MIRAKELPRODUKTER

 • 08.02.2017 kl. 14:54

Jeg må bare tipse dere om to av mine favorittprodukter til huden, da jeg nå sverger til disse og vil tørre å påstå at de er mirakelprodukter. Iallefall for meg. 


Sans Soucis Aqua Clear Skin Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster


Jeg tuller ikke når jeg sier at denne er fantastisk på kviser! Med en gang jeg begynner å merke en kvise tar jeg på litt av denne på kvelden før jeg legger meg, og når jeg står opp om morgenen er den på vei bort, om ikke helt borte. Jeg er heldigvis ikke mye plaget med kviser, men enkelte perioder dukker det opp litt flere, og da er det fint med et lite hjelpemiddel. Selges blant annet på Cubus ♥


Jeg var med en venninne da hun skulle kjøpe den, og etter det hun sa om den endte jeg opp med å kjøpe den selv. Dette er selvbruner til ansiktet, som du tar ett par dråper av oppi ansiktskremen din, så får du litt mer farge og glød i ansiktet. Denne er fantastisk! Jeg sliter veldig med å få farge i ansiktet, enten det er en av de få gangene jeg tar solarium, eller når jeg er på ferie. Får fin farge på resten av kroppen, men i ansiktet får jeg virkelig nada. Derfor er denne helt super, siden jeg får litt mer farge i ansiktet, og ikke minst en fin glød ♥ Jeg kjøpte min på Kicks. 


♦ Hvilke hudpleieprodukter sverger dere til?

KEEPING ME ACTIVE

 • 31.01.2017 kl. 19:59

På nyåret kjøpte jeg meg en liten dings som kunne motivere litt ekstra til trening og generelt bevegelse, nemlig en Fitbit Charge 2. Jeg har alltid tenkt at sånne var veldig dyre, men prisen var virkelig ikke ille syns jeg. Nå spørs det vel hvor komplisert og hvor mye den skal tracke, men denne her er mer enn nok for meg iallefall. Denne tracker antall steg, måler puls, søvn, trening og egentlig det meste som har med kroppen din å gjøre, haha. Og den gir meg en liten påminnelse om å bevege meg om jeg ikke har gjort det på en stund, hehe. 
Det skjedde noe rart med refleksjonen på skjermen på bildet her, så det ser ut som skjermen er delt, men det er den altså ikke. Det jeg syns er mest interessant er å se hvordan jeg sover om nettene, og det varierer veldig tydeligvis. Da får jeg se hvor lang tid det tar før jeg sovner, hvor mye jeg har vært våken og om jeg har bevegd meg mye. Jeg liker veldig godt alarmen også, den bare vibrerer på hånda når jeg skal våkne, og jeg syns det er så mye mer behagelig å våkne på den måten. 

Jeg kjøpte min på Elkjøp, og dette er bare et genuint tips fra meg fordi jeg er så fornøyd. 


- Har dere noe sånt? Det er jo så mange ulike typer på markedet nå!

MORNING BLISS

 • 05.03.2015 kl. 15:29

New York tid: 09:29.


God morgen! Åh, i dag er jeg så mye kvikkere og opplagt enn jeg var i går. Det gjorde seg nok med en kveld med avslapping og minimalt med skolearbeid. I dag sto jeg opp klokken 6 som vanlig, og rett etter jeg hadde stått opp fikk jeg mail fra Berkeley om at skolen var stengt til klokken 11 pga. snøværet ute. Da var det bare å legge seg igjen, så da halvsov jeg i en times tid til. Jeg fikk dermed en veldig rolig og fin start på dagen, blant annet med favorittfrokosten min for tiden som jeg tenkte å vise dere:


Chia- og havregrynsgrøt toppet med banan og blåbær. Jeg tar bare ønsket mengde havregryn og chiafrø og blander det med mandelmelk, så koker jeg det til det blir grøt, det tar vel rundt fem minutter. Så topper jeg det bare med det jeg har liggende av frukt og bær. Veldig enkelt og greit, og det metter leeenge!


Andre frokoster jeg liker godt:

 • Knekkebrød med avocado og pepper, med kokte egg ved siden av.
 • Yoghurt og granola toppet med diverse frukt og bær.
 • Chiapudding med frukt, bær og nøtter.

Nå må jeg sette igang og ordne meg her, jeg har fortsatt én skoletime før det er helg! Det vil si hvis skolen åpner igjen, men det regner jeg med den gjør. Håper dere alle har en fin dag♥ Snart helg!


- Har dere noen gode frokosttips å komme med?

THREE PRETTY HAIRSTYLES

 • 19.08.2014 kl. 21:11

En liten funfact om meg: Jeg eeelsker å prøve ut nye hårfrisyrer, men som regel ender jeg bare opp med håret kjedelig rett ned eller i en vanlig hestehale. På Pinterest har jeg funnet utrolig mange tutorials til ulike hårfrisyrer, og de tre nedenfor er noen av mine favoritter. Bildene ble dessverre i dårlig kvalitet da jeg lastet de opp, men dere kan se de på min Pinterest her. Der finner dere også linken/kilden til hvor de kommer fra. Jeg liker spesielt godt den dere ser helt til venstre, den er jo helt nydelig. I tillegg ser den veldig avansert ut, men etter hvert som jeg gikk gjennom trinn for trinn så tror jeg faktisk jeg kan få det til.

 - Hva syns dere om frisyrene?

PINTEREST

 • 17.08.2014 kl. 22:50

Hei, søndag ♥ Nå har dette innlegget stått åpent i hele dag uten ord, så nå er det vel på tide at jeg prøver å få ut noen. Vel, for noen dager siden oppdaget jeg Pinterest. Altså, misforstå meg rett, jeg har jo selvfølgelig fått med meg alt som har stått om det overalt, jeg har rett og slett bare aldri kommet meg så langt at jeg har sjekket det skikkelig ut og faktisk laget meg en bruker der. Nå har jeg endelig gjort det og jeg er mildt sagt frelst. HVORFOR har jeg ikke gjort det før? Det er virkelig en perfekt nettside der, der du finner alt mulig av inspirasjon, tips og triks.


Profilen min finner dere her. Jeg har ikke såå mye der enda, men det begynner å komme seg, hehe. Og ja, akkurat på den siden er det ikke vits å søke på Malindh, for noen har faktisk allerede tatt det navnet! Altså, hallo? What? Det er jo mitt navn :( Ble skikkelig sjokkert, haha, det navnet pleier jo aldri å være opptatt... Jaja, det får vel bare være...


Mange av dere begynner vel på skolen igjen i morgen? Dere får ha masse lykke til isåfall! Tenk på det, et nytt skoleår med mange nye muligheter. La det bli et bra et!


- Har dere Pinterest? Legg igjen link i kommentarfeltet isåfall, så skal jeg definitivt sjekke ut ♥

FAVORITTER

 • 29.07.2014 kl. 22:41

Favorittsang:
Ariana Grande - Break Free feat. Zedd


Favorittantrekk:

Favorittapp:
Obsessed! Dét og Yatzy World, så legg til Malindh om dere også spiller Yatzy, hehe.

Favorittserie:
Jobber med å oppdatere meg på de siste episodene av Keeping up with the Kardashians for tiden, og det er stort sett det jeg ser på, bortsett fra når det kommer nye episoder av Pretty Little Liars og Young and Hungry. Young and Hungry er en ny serie som jeg digger, syns det er så greit med serier med 20-mins episoder. Veldig greit om man har litt tid til overs!


Favorittblogg:
Eirín Kristiansen sin blogg er nok min store favoritt for tiden, selv om jeg har mange andre favoritter også. Bloggen hennes er veldig inspirerende og hun kommer ofte med tips jeg syns er nyttige. Jeg liker også å bla tilbake i arkivet til da hun var i New York, og se om jeg plukker opp noen tips til jeg selv skal bo der.


Dette er noen av mine favoritter for tiden, kunne ikke komme på flere kategorier, så om dere har tips til flere kategorier dere vil se, så er det bare å kommentere. Så kan jeg samle opp litt til nytt innlegg om noen uker!


Nå må jeg faktisk legge meg, i morgen er det tidlig opp på jobb. Jeg hadde senvakt i dag, så det føles nesten ut som om jeg bare er hjemme for å sove og spise før jeg skal på jobb igjen. Det blir jo nesten sånn, men det går fint. Jeg er hvertfall ferdig tidlig i morgen, og da blir det deilig å få litt tid til bloggen og andre ting igjen også.


- Fortell om noen av deres favoritter for tiden! Enten én eller flere ♥

EN FORFRISKENDE START PÅ DAGEN

 • 06.07.2014 kl. 14:11


Enten man våkner opp uthvilt og våken etter en god natts søvn eller ikke fullt så uthvilt etter gårsdagens festligheter, er det uansett noe med søndager som er litt... trettende? Dere skjønner hva jeg mener, ikke sant? Man er liksom bare litt sløv og det som frister mest er å ligge på sofaen hele dagen, spesielt om været er grått ute. I dag bestemte jeg meg for at, til tross for at jeg våknet opp uthvilt, trengte jeg en liten oppkvikker etter uken som har gått. Da er det SÅ godt med iskaldt vann med lime eller andre forfriskende frukter/bær oppi. Det føles virkelig så deilig for kroppen, og jeg kan tenke meg at å starte hver dag på denne måten ikke er til å klage på.


- Har dere prøvd dette? Do it asap!

SUMMER MAKEUP ESSENTIALS

 • 28.06.2014 kl. 21:25

Endelig lørdagskveld - tilbragt i sofakroken med godis ved siden av. De fleste av dere er vel ute og er sosial nå? Jeg for min del måtte bare prioritere meg selv i kveld, jeg er sliten etter uken, og en lang, god natts søvn er veldig etterlengtet. I morgen har jeg endel å gjøre før jeg drar til Oslo tidlig mandags morgen, så da trenger jeg å være opplagt. Egentlig er det nok ikke såå mye å gjøre, men jeg føler det er det, og da blir jeg litt stresset. Men jeg har jo hele morgendagen på å gjøre meg klar til Oslo, så det kommer til å gå veldig fint.


Vel, til poenget med innlegget, mine favoritter i sommer:

Fra venstre oppe: Soap & Glory 6-in-1 Moisture Lotion, Garnier 5sec Perfect Blur Primer, L'oréal Nude Magique CC cream, L'oréal False Lash Wings, L'oréal Super Liner Blockbuster, Urban Decay Primer Potion i fargen Sin, Kicks blush brush.

Chanel rouge, e.l.f Healthy Glow Bronzing Powder, Marc Jacobs Daisy.


Som nevnt i forrige innlegg er en CC-krem perfekt for sommeren ettersom den er lett, enkel og samtidig dekkende, i tillegg til solfaktoren. Fuktighetskremen, primeren fra Garnier, og mascaraen og eyelineren fra L'oréal er faste følgesvenner uansett årstid - det er produkter jeg virkelig sverger til. Primeren fra Urban Decay er perfekt til sommeren fordi den har en veldig fin farge, så jeg kan fint bruke den alene uten noen annen øyenskygge over. Rouge og solpudder syns jeg er greit å endre på etter årstidene, for til sommeren vil jeg gjerne ha en sommerlig glød i ansiktet som ser naturlig ut. Jeg viser jo ikke rougen på bildene ovenfor, men den er rosa/peach-aktig og veldig fin. Solpudderet fra e.l.f liker jeg veldig godt, og det gir virkelig en glød som navnet tilsier. Parfymen fra Marc Jacobs er så herlig, så det spørs ikke om jeg skaffer den i full size i løpet av fremtiden.


- Bruker dere noen av de samme produktene? Har dere kanskje andre anbefalinger i tillegg?

HALLOWEEN LOOKBOOK

 • 29.10.2013 kl. 17:30

//Her


//Her

//Her

//Her

Halloween er jo på torsdag, og selv om mange sikkert feiret det forrige helg, blir jo det endel feiring denne uken også! For min del er feiringen i morgen, da er det Halloweenfest for oss som er russ i 2014, og det tror jeg blir veldig bra. Vet mange sliter med å finne kostyme/hva de skal være, så jeg fant frem noen antrekk fra lookbook.nu her, som kanskje kan være inspirasjon til noen? Det går an å gjøre det enkelt, ta på deg en kjole og smink deg skummelt for eksempel. Det trenger ikke være skummelt heller, nå til dags er jo halloween like mye en kostymefest enkelt og greit, så hva med å bli inspirert av for eksempel favorittkjendisene dine? Mulighetene er jo uendelige!


Selv har jeg hatt kostymet mitt klart i over ett år siden jeg ikke fikk brukt mitt i fjor, så det får dere se i morgen! Gleder meg til å endelig ta det i bruk, woho 😃


- Hva syns dere om kostymene/antrekkene ovenfor?
- Feirer dere Halloween i år?


HVORDAN GJØRE MANDAG TIL EN BRA DAG

 • 29.09.2013 kl. 21:10

Dette innlegget er en repost av et innlegg jeg skrev for snart ett år siden. Har fått noen nye lesere siden da, så tenkte jeg kunne poste det igjen! Jeg har ikke redigert på det, derfor kan det virke litt merkelig enkelte ting som er skrevet, eller hvordan jeg skal forklare det.

Mange her er kanskje som meg og liker egentlig ikke mandager? Eller er jeg alene? Ser og hører hvertfall mye klaging hver mandag på hvor kjip denne dagen er, og det kan jeg jo forstå. Det er første dagen etter helgen, du må stå opp tidlig og er derfor mest sannsynlig veldig trøtt også. Det føles ut som det er så lenge til helg, og det er rett og slett en skikkelig kjedelig dag.

De siste ukene har jeg hatt det sånn. Jeg har bare gått utifra med en gang jeg står opp at dette blir en skikkelig dårlig dag, og da har det jo automatisk blitt sånn også. Forrige mandag hadde jeg en ekstra dårlig dag, men etter det fikk jeg bare en "åpenbaring" om at jeg må endre på dette og at det ikke kan fortsette sånn. For du kan faktisk gjøre dette til en bra dag selv. I går kveld satt Andrea og jeg med en skikkelig bra innstilling til hvorfor dette skulle bli en bra dag, og det hjalp faktisk skikkelig! Så da tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips, med hjelp fra Andrea, til hvordan dere også kan gjøre mandager til en bra dag:

- Bestem deg dagen før at at mandagen skal bli en bra dag. Dette er faktisk veldig viktig, det hjelper hvertfall veldig mye for meg. Jeg gikk og sa til meg selv i går kveld at dette skulle bli en bra dag, og tenkte det før jeg la meg. Da våknet jeg automatisk med en bra innstilling!

- Hør på glade sanger! Vet ikke med dere, men sanger gjør utrolig mye på humøret mitt. Så hør på sanger som gjør deg i godt humør, det hjelper virkelig på humøret og innstillingen!

- Se morsomme videoer! Anbefaler for eksempel denne:

Vet ikke med dere, men de zebraene; ler like mye hver gang jeg!

- Se ting i et nytt perspektiv! Har du en dårlig dag så kan ting irritere deg mye lettere enn hvis du har en god dag. Så om noe irriterer deg, enten ignorer det, eller prøv å se lysere på det. Fokuser på det positive!

- Snapchat! Om du har snapchat, send stygge bilder av deg selv til dine beste venner, og få de til å gjør det samme til deg! Får deg garantert i bedre humør!

- Lag en liste med ting du ser frem til, så kan du se på den og alt du har å glede deg til!

- Planlegg noe med vennene dine! Planlegg helgen for eksempel, eller kanskje noe dere kan gjøre en annen helg eller i juleferien? Kanskje en hyttetur? Så får du flere ting å sette på listen med ting du ser frem til også!

- Se på gamle bilder. Se tilbake på minner med venner og familie, kanskje bilder fra sommerferien? Jeg syns hvertfall alltid det er gøy å se tilbake på gamle bilder!

Dette bildet av Andrea og meg får meg alltid til å smile!

Når jeg tenker over det så trenger ikke dette å bare gjelde mandager, men ha disse tingene i bakhodet hvis du har en dårlig dag. Så folkens, la dette bli en BRA dag! We can do this!

- Liker du mandager?

CORAL CRUSH

 • 25.09.2013 kl. 19:25Isadora Coral Crush.


Jeg er helt for å bruke farger på neglene også på høsten, så denne som var favoritten min i sommer har jeg ikke tenkt å la ligge i skuffen i høst og vinter. Jeg elsker disse neglelakkene, og når du tar på neglene kjennes det ut som sukker (derav navnet sugar crush, hehe), kjempekult! Den var ikke vanskelig å fjerne heller, som det ofte kan være med sånne type neglelakker, så det var jo et pluss! Ganske sikker på at de fortsatt er i butikkene hvor det ikke har blitt utsolgt, på vanlige butikker som selger sminke, for eksempel Cubus, hehe.


- Hva syns dere om neglelakken?

ET ALDRI SÅ LITE MATTIPS

 • 02.09.2013 kl. 21:13

Under min daglige snoking på kjøkkenet (som forsåvidt skjer mye oftere enn én gang om dagen), fant jeg disse. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare smaken på det, men det er liksom som små, toastede brødbiter. En blanding av kjeks og brød, eller noe i den duren. Jeg er så dårlig til å forklare, haha. De er iallefall supergode og perfekte som et lite mellommåltid om du er godtesyk eller bare litt sulten. Og det passer med de fleste pålegg, så det er bare å slenge på det du vil ha på! De er kjøpt på Meny, men de har de kanskje på andre butikker også, jeg aner ikke.Siden eggesalat er en av mine favoritter som pålegg, ble det det til kveldsmat i dag. Sååå godt! Vil gjerne ha noe lett til kveldsmat, så da er dette supert. Med ananasjuice ved siden av ♥

 

- Har dere prøvd disse?
- Har dere tips til noe annet som funker bra som mellommåltid?

 

SECOND-DAY CURLS

 • 04.08.2013 kl. 14:55

Jeg har alltid vært veldig glad i krøller, men det har vært sjeldent jeg har krøllet håret fordi det rett og slett tar så lang tid med håret mitt. Det har aldri tatt til seg krøller noe bra, men da jeg begynte å bruke den gamle krølltangen vår på samme måte som en krøllstav, tok håret mitt krøllene veldig bra. Men likevel har det tatt meg 30-45 min å krølle det. Så mamma og jeg bestemte oss for å kjøpe en krøllstav, og da ble det denne:


Den ser kanskje mer lilla ut på bildene, men den er rosa og har små diamanter på. Kjempesøt! Krøllstaven heter Gorgeous Curl Wand og vi kjøpte den på makestyle.no. Med denne bruker jeg faktisk bare 15 min på å krølle håret, og enda kortere tid om jeg vil ha løsere krøller.

 

Sånn så de ut første dagen:

 

Og for at de skal se bra ut andre dagen også, pleier jeg bare å sette håret i en ball på hodet, eller flette det, så er de veldig fine dagen etter også:


Bildene i dette innlegget som er av håret mitt er forresten ikke redigert, fordi jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut uredigerte bilder av håret mitt, fordi hun ville vise det til frisøren (som forresten var veldig koselig!!). Selv skal jeg snart til frisøren igjen og friske opp fargen, for jeg syns brunfargen er litt for lys nå.

 

- Krøller dere håret ofte? Eller er det kanskje noen som er så heldig at de allerede har krøller?


MOTIVATION

 • 01.04.2013 kl. 22:03

Alle bildene er hentet fra weheartit med taggen fitness.

Litt motivasjon på en søndagsmandagskveld er vel ganske greit? Jeg er så motivert nå og er veldig klar for å komme i form og jeg merker allerede at energinivået mitt er mye høyere. Har også troen på at april er en veldig bra måned å sette igang på, så om dere har hatt en dårlig periode på treningsfronten, kom i gang! Det vanskeligste steget er det du må ta over dørstokken, etter det er det bare å sette i gang. Gjør april til måneden du starter, det er aldri for sent! Husk også at du ikke nødvendigvis trenger medlemsskap på treningssenter for å trene, det fins massevis av øvelser man kan ta hjemme/ute, bare google det. We can do this!

I dag har jeg faktisk, i tillegg til å ha startet dagen med en treningsøkt, ryddet rommet! Nå er det helt strøkent her og det føles fantastisk. Jeg har også kastet og gitt bort masse klær (til søsteren min og Fretex), så nå er garderoben min klar til å bli fornyet når jeg skal til London om én måned. DET blir bra det! Det er også bare to uker til Oslo og Justin Bieber-konsert, og jeg gleder meg bare mer og mer, det blir så bra! Nå skal jeg lage meg litt kveldssmat og så legge meg, i håp om at jeg kommer meg opp i morgen tidlig.

- Trener du?

HOW TO: DIFFERENT BRAID

 • 03.02.2013 kl. 20:49

Etter jeg la ut dette innlegget, fikk jeg spørsmål om hvordan jeg laget fletten jeg hadde der og om jeg kunne lage et innlegg om det. Jeg skulle vel helst vist det på video, siden det er lettere å forstå da, men fikk ikke tid til det denne gangen. Håper dere forstår uansett, det er ganske enkelt!

1. Velg hvordan du vil ha fletten. I det andre innlegget så hadde jeg den på siden, men denne gangen tok jeg den i en høy hestehale. Foretrekker egentlig på siden, men dette funker jo også. Det er helt opp til deg selv hva du vil gjøre!

2. Del håret inn i tre deler som du gjør med en vanlig flette. Ta så den ene delen og del den inn i tre deler igjen, så fletter du den som en vanlig flette.

Dette gjør du da med alle tre delene.


3. Og da ser det sånn ut! Det du nå skal gjøre er rett og slett bare å flette de tre flettene. Du har jo tre deler, så du bare fletter de sammen som med en vanlig flette.Og dette er resultatet! En kul, litt annerledes flette, som i tillegg er veldig enkel å lage.


Tips: Bruk en liten, gjennomsiktig gummistrikk for å feste fletten, da vises nesten ikke strikket! Jeg har noen fra Glitter som jeg bruker hele tiden, genialt!

- Hva syns dere om fletten?
- Skjønte dere forklaringen?

PERSONLIG ALMANAKK

 • 23.08.2011 kl. 19:34

Noen av dere gjettet på innlegget i går at det var en almanakk/avtalebok jeg hadde fått i posten, og ja, det var det:

Forsiden.

Baksiden.

Jeg liker den såå godt og har allerede begynt å fylle inn ting og tang. Jeg bestilte den herfra (ikke sponset eller noe) forrige tirsdag, og allerede på torsdag var den klar og sendt! Jeg hadde sett litt på den svenske nettsiden mange bloggere har skrevet om, men på Photobox var det billigere, i tillegg til at man slipper å betale toll.

Nå er jeg fast bestemt på at denne skal jeg faktisk bruke og jeg føler meg godt på vei allerede. Skal ha den med meg overalt og skrive inn alt mulig fra avtaler til lekser osv. Det er jo ekstra koselig når man har sine egne, personlige bilder inni ♥

Nå skal jeg kommentere tilbake på blogger, og så ta bokbind på noen bøker, og så kommer Andrea og ser Grey's Anatomy her ♥

- Har du en (personlig) almanakk?

UKENS TIPS

 • 13.08.2011 kl. 18:37

Jeg skrev i går at jeg holdt på å male ute, og vi alle vet at når man maler, så er det stor sjanse for å søle maling på seg selv, og det kan være vanskelig å få bort. MEN, jeg har et knallbra tips som funker for å få vekk malingen. Nemlig....

.... sminkefjerner! Dette er den eneste jeg har prøvd å fjerne maling med, kan hende det funker med andre også, jeg aner ikke. Men dette fjerner malingen med en gang, helt genialt!

Dette er før malingen er fjernet, som dere ser har jeg litt noen steder på fingrene osv. Og dette er etter jeg har brukt sminkefjernerserviettene:

Ingenting! Digger det.Borte! Og nå er det altså sånn maling man bruker til å male hus osv, ikke sånn vannmaling man bruker når man maler på papir osv, hehe.- Visste du dette?

HOME SPA

 • 27.05.2011 kl. 15:49

Siden vi skulle ha skolefotografering i dag, tenkte jeg at jeg kunne ha et lite "hjemmespa", så det hadde jeg igår kveld. Jeg startet først med en lang varm dusj og etter det tok jeg på ansiktsmaske. Jeg brukte denne:

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque. Jeg liker denne såå godt, huden min blir så fin og myk etterpå! Mens jeg hadde på meg denne, lakket jeg neglene med denne:Denne er så fiin!

Jeg hadde på ansiktsmasken i 15-20 minutter til den hadde tørket inn, og da vasket jeg den av og smurte inn ansiktet med denne:

Exuviance Multi-Protective Day Creme med solfaktor 15.

Og siden det var bølget hår som fikk flest stemmer i dette innlegget (tuuuusen takk til alle som stemte, forresten!) bølget jeg også håret.

Jeg sto i 1 time og 15 minutter og bølget det, haha. Jeg var greit lei til slutt, for å si det sånn. Men huden min ble hvertfall myk og håret mitt var klart.

Anbefaler alle å ha hjemmespa en gang iblant, man føler seg så bra etterpå! Jeg skal hvertfall ha det mye oftere.

- Har du ofte hjemmespa?

HELLCATS

 • 03.10.2010 kl. 17:46

ENDA en serie jeg har blitt hektet på. Noen av dere tror sikkert at jeg ikke har andre ting å gjøre på, men det har jeg altså. Men hvis man sitter hjemme og kjeder seg så er jo det greit å ha noe å gjør på da?

Hellcats er en ny serie i USA som begynte for noen uker siden. Den har litt Bring it on-stil, så hvis du liker de filmene kommer du definitivt til å like denne serien. Bl.a Aly Michalka og Ashley Tisdale spiller i serien.

http://www.latestseasonepisode.com/wp-content/uploads/2010/09/Hellcats.jpg

http://smallscreenscoop.com/wp-content/uploads/2010/05/hellcats-2.jpg

http://www.disnology.com/wp-content/uploads/2010/08/Hellcats.jpg

Jeg ser serien her.

- Har du sett det før?

SJEKK HAN HER DA!

 • 02.10.2010 kl. 19:15

Fysøren så tøft! Jeg er heeeelt fascinert, jeg! Anbefaler alle å se en eller flere av videoene hans.

- Har dere hørt han før? Hva syns dere?

SVAR PÅ LESERSPØRSMÅL

 • 18.09.2010 kl. 14:33


Svar: Tusen takk for det :-) Det kan jeg selvfølgelig skrive. Jeg har flere forskjellige silikondeksel til iPoden min i forskjellige farger, noe jeg liker veldig godt. Mine er da fra >eBay<, der finner du ALT. Så det du gjør er å lage deg en bruker, om du ikke allerede har en, og hvis du ikke har eget VISA-kort som du kan bruke på nettet, så må du spørre foreldrene dine eller noe sånt. Hvis du har iPhone, søker du på "iphone case silicone" eller noe lignende, hvis du har iPod skriver du det istedenfor osv. Det er utrolig billig for sånne deksel der. Så da kan du finne med noen kule mønster, eller kanskje flere ensfargede, så kan du matche antrekket ditt!

Håper ihvertfall dette var til hjelp, ellers er det bare å spørre!THE HILLS

 • 09.08.2010 kl. 21:24

De dagene i ferien der jeg ikke har så mye å gjøre, ser jeg tv-serier på nettet (her), og serien jeg er hektet på nå er The Hills. Jeg ble litt overrasket over hvor korte episodene er, jeg har alltid trodd at de er på 40 minutter eller noe, haha.

http://lillychristina.files.wordpress.com/2010/04/07-the-hills_grp_04_09.jpg

http://images1.fanpop.com/images/photos/1300000/The-Hills-the-hills-1388492-1280-1024.jpg

I dag hadde vi første fotballtrening etter ferien og jeg er omtrent død. Føles ihvertfall sånn ut. Det blir nok bedre etterhvert, håper jeg.. Imorgen har vi også trening og senere får jeg besøk, wii. Hvem det er får dere vite i morgen :-)

- Ser du/har du sett på The Hills?

HJEMMELAGET SHORTS

 • 24.07.2010 kl. 22:29

I dag fant jeg en gammel bukse som hadde blitt for kort for meg, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne klippe den til en shorts. Tok ikke noe FØR bilde, men dere kan jo se et par bilder fra "prosessen":
Og sånn ble resultatet:

Oisann, dårlige bilder. Den ble klippet litt skjevt ettersom jeg ikke brukte så mye tid på å klippe gjennom, så jeg bare brettet den opp. Tok meg bare noen få minutter :-)

- Hva syns dere?
- Har du gjort det samme før?

KOM MED TIPS!

 • 01.06.2010 kl. 15:42


Margretha og jeg trenger tips til SOMMERSANGER, det står helt stilt. Vet dere om noen fine sommersanger?

DISSE ER GENIALE

 • 26.02.2010 kl. 16:27


Disse gummistrikkene fra Glitter er skikkelig geniale! Kjøpte de ifjor og jeg har brukt de mye siden da. Foreksempel når jeg har flettet håret:

De vises nesten ikke! De har gummistrikkene i farger også, men jeg liker de gjennomsiktige best siden.. ja, de er gjennomsiktige.


Utrolig praktiske, sier nå jeg!

Har du sånne?

PHOTOFILTRE TUTORIAL 2

 • 20.02.2010 kl. 12:35

Husker dere forrige tutorial jeg hadde der jeg viste hvordan man klipper ut? Den er >her< om du ikke har sett den. Der var det noen som lurte på hvordan jeg fikk den bakgrunnen som teksten sto på, og det skal jeg vise nå:

Så da starter du med å åpne bildet/headeren du vil ha og trykker på Rectangle som vist ovenfor.


Deretter bruker du musen din og drar en firkant over bildet (du velger selv hvor du vil ha den)
Og når du har gjort det, trykker du Gradient, altså denne knappen:
Så kan du selv prøve deg frem til farger og sånt som du vil ha og legge tekst over.
Dette er mitt resultat:

Var dette til hjelp eller visste du det fra før av?

JEG HAR TESTET

 • 15.02.2010 kl. 18:13

Nå har jeg testet mascaraen jeg fikk på fredag som var denne:

Det er den nye vibrerende mascaraen Maybelline Pulse Perfection. Og ja, jeg vet jeg har skrevet en del om mascaraer på bloggen min så dette blir nok det siste om mascaraer på en stund. Men det er jo gøy å teste da.
Ihvertfall:
Det kiler litt når man tar den på vippene selvfølgelig, men dette er noe man blir vant til. Denne var egentlig ikke så veldig bra på vippene mine. Jeg fikk ikke så mye volum og heller ikke så mye lengde, men det varierer sikkert fra person til person. Her er ihvertfall resultatet på mine vipper før og etter:

Dette var etter jeg hadde tatt på en annen mascara for å få mer volum og lengde, så hvis man tar en annen mascara oppå blir det jo ganske bra resultat, men det er jo også litt kjipt.

Har du prøvd denne? Skal jeg fortsette å teste produkter i fremtiden?

TIPS: LA HUDEN PUSTE

 • 07.02.2010 kl. 21:48

Alle vet vel at det å klæsje huden full av brunkrem, foundation, pudder osv. ikke er bra for huden? Om du bruker sånne ting i fjeset, er det lurt å gå uten sminke minst èn dag i uken. Det er viktig at huden får puste, istedenfor å putte på massevis av sminke hver dag. Det finnes selvfølgelig en mellomting da.

Jeg bruker som regel bare mascara på skoledager, men i helgene hvis jeg skal være med venner, tar jeg på pudder og rouge også. På søndager hvis jeg ikke har planer, går jeg sminkeløs. Det er utrolig deilig og huden får puste.


Ansiktsmaske tar jeg som regel hver søndag, men ikke i dag, siden den ligger hjemme hos mamma. Men jeg merker virkelig at huden blir frisk av den.

Bruker du mye sminke?

DAGENS TIPS

 • 25.01.2010 kl. 17:42

Dagens tips er en bra og veldig enkel måte å fjerne kviser på, så det skal jeg vise i bilder nå:

Det du trenger er en tannkrem eller en ansiktsmaske. Tannkrem er vel noe alle har så det burde jo være ganske lett å ha tilgjengelig hvis du plutselig får en kvise.


Det du gjør er å gjøre det jeg har gjort ovenfor her, altså å smøre på litt tannkrem eller ansiktsmaske før du legger deg på kvelden, der kvisene dine er, og så vasker du det vekk på morgenen. Tannkremen/ansiktsmasken tørker ut kvisene, og etter et par netter er kvisene vekk. Ihvertfall hos meg.


Så da får man forhåpentligvis en kvisefri hud etter noen netter! :-)

Har du prøvd dette før?

HVORDAN LASTE OPP VIDEO PÅ RIKTIG MÅTE

 • 09.01.2010 kl. 20:53

Jeg har sett en del blogger som har hatt problemer med å laste opp sine videoer på youtube osv. fordi det har vært feil filtype, og jeg har selv hatt samme problemet, så nå skal jeg dele det med dere:

Når du har redigert ferdig videoen trykker du på LAGRE PÅ DATAMASKINEN. Ikke bare på lagre prosjekt, for da blir det feil filtype. Nå har jo jeg den gamle versjonen, men der er alltid en knapp som heter 'lagre på datamaskinen' så den er det bare å lete etter.
Etter du har gjort det, kommer dette frem:

Da trykker du bare på neste og det samme gjør du i neste som kommer.

Så laster den seg opp, noe som kan ta lang tid ettersom hvor lang filmen er.
Og da er det bare å laste den opp på YouTube eller Vimeo eller hvor enn du vil laste den opp :-)

Var dette tipset nyttig eller visste du det fra før av?

HVORDAN KLIPPE UT I PHOTOFILTRE

 • 25.12.2009 kl. 11:44

Jeg har fått spørsmål om hvordan man klipper ut personer i photofiltre og det er ikke akkurat så lett å forklare når man må skrive det. Så derfor tenkte jeg å lage et innlegg med bilder av hvordan man klipper ut i photofiltre:

Du starter først med å åpne bildet/bildene du skal bruke. I denne sammenhengen bruker jeg disse to bildene:

Etter du har åpnet bildene, må du åpne et nytt ark som du gjør ved å trykke på denne knappen:
Og jeg bruker å velge størrelsen 1000x600.
Så skal du  klippe ut, og verktøyet du bruker til å klippe ut heter Polygon og ser sånn ut:

Så da jeg klippet ut det ene bildet og da ser det sånn ut: Og så høyreklikker du og trykker copy:


Så går du til det blanke arket, høyreklikker og trykker paste, og så er det bare å flytte personen til der du vil den skal være. Mitt ser sånn ut:

Så gjør du akkurat det samme med det andre bildet, og voilà! Dette ble mitt resultat:

Det samme kan du gjøre om du vil lage headere osv.

Var dette tipset nyttig?

JULEGAVETIPS

 • 10.12.2009 kl. 14:41

For noen år siden lagde jeg en julegave til mamma som jeg tenkte å dele med dere.
Det var nemlig et hjemmelaget kuponghefte som innebar blant annet å ta ut av oppvaskmaskinen, ta oppvasken, vaske klær og annet husarbeid. Jeg har desverre ingen bilder av dette, så jeg får heller forklare det i ord:

Du trenger:
- Papp (i forskjellige farger om du vil)
- Tusjer (eller penn)
- Saks
- Stiftemaskin

Dette gjør du:

¤ Først klipper du opp pappen i rektangler, størrelsen velger du selv, men det må jo selvfølgelig være plass til å skrive noe på. Alle rektanglene må være i samme størrelse.

¤ Så skriver du på forskjellige ting du kan gjøre (husarbeid o.l) på hver av lappene.

¤ Og til slutt stifter du alle sammen, og dermed har du et lite kuponghefte.

Dette er en sikker julegave til mødre, sånn at hvis de er sliten en dag kan de bare bruke en kupong!

img3428

Likte dere tipset?

FASHION TIPS

 • 17.11.2009 kl. 20:51

Denne ukens tips er om hvordan du kan sprite opp et kjedelig antrekk:

Her har dere da et skeptisk ansikt med et kjedelig antrekk. Og hva gjør vi da?


Spriter det opp med et smykke. Selvfølgelig kan man bruke armbånd og ringer til også, men det har ikke jeg det beste utvalget av. Med fargede topper/gensere er det lurest å bruke et sølvsmykke eller et hvitt eller noe i den duren, hvertfall ikke noe veldig fargerikt for da kan det bli aaltfor mye.

Hvis du har en hvitt topp/genser, derimot:

Da kan du bruke all slags farger. På den måten gjør du en kjedelig, hvitt topp, mer fargerikt!
A girl can't get enough of accessories!

Var dette tipset noe nyttig?
Gjør du dette til vanlig?

LEI AV FROKOSTEN DIN? MITT TIPS TIL DEG

 • 04.11.2009 kl. 16:07

De siste dagene har frokosten min bestått av Havregryn og Biola, noe som er utrolig godt! Så jeg tenkte å tipse dere om det.

Du trenger:
img3143
- Havregryn
- Biola - jeg bruker den med bringebærsmak, men hvis du vil kan du ta en annen smak
- Og selvfølgelig en skål og en skje

Hva du skal gjøre er egentlig ganske enkelt; ta havregryn og biola i skålen
img3149
Det er ikke mye havregryn som skal til, det er faktisk veldig mettende.

img3156
Og vips! Der har du en litt annen frokost.

Har du prøvd dette før?

TIPS TIL HVORDAN FÅ EN BRA BLOGG

 • 30.10.2009 kl. 18:02

Nå sier jeg så klart ikke at jeg har en bra blogg, for det har jeg ikke, men dette er hva jeg liker å se på en blogg:

fdh
Header som matcher designet.

fdh
Bilder i hvert innlegg, da blir ikke innlegget så kjedelig. Video går jo også bra.

fdh
Skriv helst på bokmål, skriver du på dialekt kan det være vanskelig for andre å skjønne.

fdh
Ikke for mye tegn som "^^", "<3", "xD" osv, da kan det se veldig rotete ut. Å skrive det av og til går selvfølgelig bra.
fdh
Skriv om ting som interesser DEG.

fdh
Ha spørsmål i hvert innlegg, da får du som oftest flere kommentarer.


For øyeblikket kommer jeg ikke på så mye mer, men hvis jeg gjør det, fører jeg det på.

Hva syns dere om dagens tips?

img2898

GODTESYK? HER ER MITT TIPS TIL DEG!

 • 29.10.2009 kl. 20:12

For en liten stund siden var jeg så godtesyk at jeg kunne dø (overdrivelse) og bare måtte finne meg noe å spise. Men vet du hva jeg gjorde? Lagde smoothie.
img2964
Jeg brukte frosne skogsbær og jordbær, vanilje-yogurt og saft (som erstatning for juice). Og jeg har ett ord til dere: himmelsk. Så hvis du har bær/frukt (frosne eller ikke-frosne), yogurt, og saft/juice, er det bare å mikse i vei! Hvis du har en mikser så klart.
Så det var dagens tips til dere!

Liker du smoothie?

MINE TIPS TIL DEG

 • 28.10.2009 kl. 13:42

for å unngå svineinfluensa (prøve ihvertfall).


# 1: Vask alltid hendene dine når du kommer hjem fra jobb/skole, eller rett og slett når du har vært ute.
# 2: Når du nettopp har vasket hendene bruker du genseren til å åpne opp døren. Det kan være masse bakterier på håndtaket.
# 3: Ha alltid med deg en liten flaske med Antibac eller lignende i veske eller sekk. Dette kan komme godt til nytte.
# 4: Når du står på bussen/trikken/toget/t-banen og må holde deg fast i noe, hold deg fast med genseren. Tenk alle bakteriene som er på bussen.
# 5: Når du må nyse eller hoste, gjør du det ikke i hånden, men i armkroken eller i et papir. Hvis du tilfeldigvis nyser eller hoster i hånden, må du absolutt ikke ta borti noe annet før du har vasket deg på hendene.

Husk at alle dørhåndtak osv som du tar borti, kan være masse bakterier på. Det gjelder egentlig alt du tar borti. Veldig lurt å vaske seg ofte på hendene! Det var mine tips til deg, jeg syns ihvertfall det er veldig smart å følge disse. Ellers kan du plutselig bli seende sånn ut;
gris
Altså en gris med skeive nesebor. Haha, neida. Har det bare litt gøy med paint.

Bruker du noen av disse tipsene?

NOEN SOM KAN HJELPE MEG?

 • 27.09.2009 kl. 16:34

Jeg har sett at mange bruker Windows Movie Maker til å redigere videoer med, men når jeg prøver kommer det bare opp at det er feil filtype. Noen som kan hjelpe meg med hvordan jeg endrer det? Jeg liker Windows Movie Maker veldig godt og har blitt ganske fornøyd med videoene jeg har redigert der, men når det ikke går blir jo jeg veldig irritert. Så, kan du hjelpe meg? Har du noen tips?

wmm

Trenger tips!

 • 14.08.2009 kl. 16:29

Jeg skal lage noen headere, og jeg bruker Picasa 3. Men så lurer jeg på om du har noen tips til andre programmer jeg kan bruke? Hvilke programmer bruker du til å lage headere osv?
Håper på mange tips til programmer!

picasa
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no