hits

MINDBLOWN AV TV-SERIE // UKEN SOM GIKK - UKE 16

 • 23.04.2018 kl. 20:02

Surprise, jeg bringer denne spalten tilbake! Nå er det vel rundt ett år siden jeg sluttet, og hvorfor jeg gjorde det vet jeg egentlig ikke. Det kan jo ha vært fordi jeg begynte å skrive innleggene mine på både norsk og engelsk, og da ble det litt vel styrete å skrive slike innlegg. Men nå tenkte jeg det var på tide å starte med det igjen siden jeg liker så godt å lese slike innlegg selv! 

Ukens opptur: Nå kjenner jeg allerede at jeg virkelig må grave i hodet for å tenke på hva jeg gjorde forrige uke *går inn på egen blogg og leser innleggene mine*, men jeg må si det virkelig var DIGG med burgers etter en travel dag på jobb på lørdag. Selv om vi måtte vente en time på maten var det på en måte verdt det etter å ha gått og tenkt på de burgerne i sikkert én måned. 

Ukens nedtur: Jeg har vært SÅ matlei! Jeg sliter virkelig med hva jeg skal spise til frokost, lunsj og kvelds som ikke er brødskiver eller havregrøt. Nå har jeg gjort litt "research" og tenkt litt da, så nå har jeg litt flere idéer til hva jeg kan spise! 

Ukens sang: Denne kom ikke før mot slutten av uken, men jeg endte opp med å høre den under hele treningsøkten min i går, så da føler jeg den fint tok plassen som ukens sang. Ariana Grande's nye sang No Tears Left to Cry er SÅ kul, og jeg merker allerede (som skjønt under treningsøkten igår) at dette er en av de sangene jeg kommer til å høre ihjel. Og så kan jeg ikke la være å nevne hvor utrolig trist det er at selveste Avicii gikk bort, for en dyktig mann det var. NRJ spilte bare hans musikk hele lørdagen, og da var det selvfølgelig den radiokanalen jeg hørte på i bilen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens serie: Jeg hadde egentlig tenkt å nevne en annen serie, men jeg får heller anbefale den i et annet innlegg, for i går kom den nye episoden av Jane the Virgin og bare BLEW MY MIND! Altså her.re.gud!! Det er forresten en kjempebra serie generelt, men den sesongavslutningen som ble lagt ut på Sumo i går tok virkelig kaka, og siden jeg fortsatt er i sjokk etter den avslutningen, fortjener den altså denne kåringen. 

Ukens innlegg: Det ble jo ikke så altfor mange innlegg her inne, men "Mine favoritter - podkaster" fikk mange flere lesere enn jeg trodde, så det var tydeligvis et populært tema! 

Ukens craving: Kikertsnacks! Høres sikkert veldig rart ut, men ovnsstekte kikerter er virkelig fantastisk, og det er super snacks på kvelden når søtsuget kommer for fullt! Og don't worry, oppskrift er på vei ♥

Ukens treningsøkt: Jeg har blitt veldig glad i rygg-økter, og der er det som regel bare øvelser jeg liker, så der har jeg det veldig gøy, og de blir automatisk de beste øktene. 

Hadde dere en fin uke?

BARNDOMMEN MIN

 • 07.03.2018 kl. 20:13

I anledning min 23-årsdag om ca. 1,5 uke tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere noen bilder fra barndommen min! Da mormor og morfar var her forrige uke tok de med et album jeg kunne få, med massevis av bilder fra barndommen. Det satt jeg faktisk veldig stor pris på, for det er veldig kjekt å ha og se tilbake på. Spesielt fra de første årene av livet mitt, for det husker jeg naturligvis veldig lite av. Det jeg husker er at jeg hadde en veldig fin og trygg barndom, omringet av god familie. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her var jeg litt over ett år gammel, og jeg må si det at jeg DIGGER denne looken! Altså hallo så kule sneakers? Mamma jobbet i skobutikk da jeg var liten, og det kan vel være en av grunnene til at jeg elsker sko nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stilen på topp nok en gang! Se så høy sekken på ryggen min er, haha! Jeg har alltid digget den "oversized tee"-looken da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kjent furtestil - på 17. mai, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den fotballen der var ganske stor i forhold til meg, men nok en gang har jeg råkule sko på meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvert år var det tradisjon med bakehelg hos mormor og morfar før jul, og det var noe av det gøyeste jeg visste om. Nå har lillesøster Stella tatt over den tradisjonen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er faktisk en av favorittbildene mine, jeg syns bare det var helt nydelig lys og en helt spesiell stemning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og tilslutt... meg. På en kjelke. På biltaket.

Håper dere syns dette var litt gøy å se? Jeg måtte le en del da jeg bladde gjennom fotoalbumet, mange artige øyeblikk. Jeg er iallefall glad for at jeg har det, og for at familien min var så flink til å fange øyeblikk da jeg var yngre ♥

ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT

 • 27.12.2017 kl. 18:36

Hei dere! Håper dere har en fin romjul ♥ Her skjer det ting hver dag, enten er det selskap eller så er det jobb. Nå skal vi snart dra og handle, og etter det tenkte jeg faktisk å pakke bort julen! Nå føler jeg meg klar for å få den bort, så da er det bare å kjøre på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets siste throwback er til det som er desidert årets største høydepunkt - selvfølgelig at vi kjøpte leilighet! Det skjedde jo mot slutten av året, men er definitivt det beste som har skjedd. Det er litt rart å tenke på, for i starten av året hadde vi ikke egentlig ikke tenkt noe på å begynne å kikke på leiligheter engang, men i august startet vi å kikke, og i slutten av oktober vant vi budrunden på en fantastisk leilighet. Føler vi har vært veldig heldig med denne som vår første leilighet, og vi trives SÅ godt her! Vi brukte én uke på litt oppussing og innflytting, det var jo ikke akkurat så mye som måtte gjøres eller som vi hadde råd til å gjøre, så da gikk det fort. Men det er virkelig slitsomt å flytte, og nå er det bare noen dager til det starter igjen, da skal jeg jo hjelpe familien min å flytte til Nederland! Spennende tider. 

Ha en fortsatt fin romjul ♥

A NICE WEEKEND

 • 22.12.2017 kl. 11:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne høsten hadde jeg en veldig fin helg på en øy med kjæresten og familien min, og den må jeg selvfølgelig ha med i tilbakeblikkene fra dette året. Vi var der for å feire gullbryllupsdagen til besteforeldrene mine, og hadde en veldig fin helg med masse god mat, kvalitetstid, avslapping og litt bading. Dit vil jeg veldig gjerne tilbake en gang, det var så fint å være et stykke borte fra "sivilisasjonen", med folk jeg er så glad i. 

Denne dagen er ganske hektisk, det er jo bare to dager til jul! Jeg begynner på jobb om ett par timer, men har litt jeg må ordne før det. I morgen drar jeg til besteforeldrene mine, og jeg gleder meg til å slappe helt av der. 

- Er dere klar for jul?

SUMMER MEMORIES

 • 18.12.2017 kl. 14:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En hel drøss med bilder fra årets sommer ♥ Sommeren bestod av en god blanding ferie, jobbing, og tid med kjæreste, venner og familie. Jeg var i Marbella med kjæresten min, og i Haag med familien min, og fikk iallefall noen få finværsdager sammen med venner. Jeg begynte også med briller, noe som definitivt har hjulpet veldig godt på hode og nakke. Det har nok vært ett av årets beste investeringer. 

I dag har jeg heldigvis følt meg helt fin, og det var så godt å starte uken med en helt rå treningsøkt. Det er så mange gøye, nye øvelser i treningsprogrammet mitt nå, så jeg storkoser meg virkelig, selv om jeg blir helt ødelagt, haha. Nå må jeg snart gjøre meg klar for jobb, så vi snakkes enten i kveld eller i morgen ♥

FESTIVAL THROWBACK

 • 12.12.2017 kl. 17:20

Hei dere! Nå har jeg slengt med ned i sofaen etter en god middag med laks og kremet pasta. Så godt! Det har vært helt nydelig vær i dag, og det har jeg fått benyttet litt ved å gå til trening og senere til butikken en tur. Det er så deilig med gåavstand, og spesielt på dager som dette hvor det er helt klart og kaldt ute. Det er helt greit med snø på slike dager, så lenge det ikke snør noe mer og det kan holde seg slik er det helt supert. Det var helt nydelig ute da solen begynte å gå ned i dag, så Ingrid sendte plutselig melding og spurte om vi skulle gå ut og ta bilder asap, så da gjorde vi det. Er så greit at vi bor så nært så kan vi gjøre sånne ting helt spontant, vi har jo ingen tid å miste når det er solnedgang, for plutselig blir det mørkt. Legger ut noen av bildene i morgen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må fortsette å se tilbake på dette året som har gått, og denne gangen til festivalene jeg har vært på! Ålesund Live og Jugendfest var de festivalene jeg dro på  her i byen, og jeg har fått se så mange bra artister! Favorittene av de jeg har sett på festivaler i år må nok være Zara Larsson, Matoma og Kygo. Blir spennende å se hvilke artister som kommer på festivalene neste år, det er jo tross alt ganske avgjørende for om jeg skal orke å dra eller ikke, hehe. 

I dag er planen bare å ta selvbruning (må jo jobbe opp en liten farge før julebord på lørdag!), og så tror jeg at jeg må sette på en julefilm. Jeg føler ikke jeg har sett så mange hittil i år i forhold til jeg har pleid å gjøre. Jeg har vel sett tre, tror jeg. Så da tror jeg at jeg må sette meg ned med en film, en kopp kakao og kanskje prøve å få gjort litt mer på puslespillet, haha. 

- Har dere vært på noen festivaler i år?

THE SADDER PARTS OF THIS YEAR

 • 07.12.2017 kl. 22:15

Jeg bladde gjennom arkivet mitt nå for et nytt throwback innlegg, og jeg har jo kommet meg til Mai, og tenkte da å skrive om Oslo-turen vi hadde da vi dro for å se Ariana Grande. Og så bladde jeg meg nedover Mai-arkivet, og så da innlegget jeg skrev etter terrorangrepet på Ariana Grande konserten i Manchester. Jeg føler at jeg ikke helt klarer å se tilbake på dette året uten å tenke på de fæle tingene som har skjedd også. Det har vært ufattelig mange angrep i år, både i Europa og andre steder i verden, men det er liksom noen av angrepene som treffer meg ekstra hardt. 

Under to uker etter jeg var i London skjedde terrorangrepet der, så skjedde det i Paris under to uker etter jeg var der, og deretter på Ariana Grande konsert under to uker etter vi så henne selv. Hvor rart er ikke det? Alle angrep er fæle, men det har stukket litt ekstra når det har skjedd steder jeg nettopp har vært, og har et godt forhold til. Spesielt konserten, der folk (for det meste barn) dro for å se idolet sitt live. Det er så trist, og jeg kan ikke la være å tenke på hvor ufattelig mange som har mistet nære i terrorangrep dette året. Vi får bare holde håpet oppe, ikke slutte å leve livet av den grunn, og håpe at neste år inneholder færre angrep. 

MAY OUTFITS

 • 05.12.2017 kl. 21:07

Jeg blir på én måte litt lei meg når jeg ser disse bildene fordi bloggingen min var SÅ mye bedre på den tiden enn den er nå, med masse antrekksbilder i ulike locations, men det var jo vår, så motivasjonen var ganske mye større og været var bedre. Jeg glemte helt å legge ut ukens throwback forrige uke, så denne uken blir det to innlegg! Jeg tror jeg må begynne å slå sammen ting som har skjedd da, for jeg har jammen ikke mange ukene igjen, haha. Kan hende jeg tar litt på nyåret også da. 

Men dette er altså noen av antrekkene jeg hadde i mai! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, en liten kveldsvakt i dag. Selv om det ikke var kjempetravelt merker man likevel at det er julehandel på gang for mange, og dermed går vaktene på jobb ganske fort også. Nå er jeg forresten sånn ca. ferdig med julegavene, jeg har bare noe småtteri å ordne, og så må jeg pakke inn selvfølgelig. Tidlig ute, men jeg hater å stresse med sånt, og vil slippe å tenke på det de siste ukene før jul ♥ Hvordan ligger dere an med julegavene?

SKIKKELIG UT AV KOMFORTSONEN

 • 26.11.2017 kl. 16:33

God søndag dere ♥ Jeg kom på at jeg har jo ikke lagt ut denne ukens throwback, og nå har vi altså kommet oss til midten av april, hvor jeg var på tidenes tur som var skikkelig ut av komfortsonen min. En av mine favorittbloggere, Janni Delér, arrangerte bootcamp i Marbella i en uke, og det meldte jeg meg på og dro alene. Jeg var skikkelig spent og ante ikke hva jeg skulle forvente, men det var virkelig en helt fantastisk tur, og vi var en skikkelig bra gjeng der som kom kjempegodt overens! Veldig kjekt å møte andre fra andre steder i Europa, og vi har fortsatt kontakt her og der. Det er en tur jeg savner skikkelig, og så var jo det veldig kjekt å bli kjent med Janni også, selv om hun dessverre var syk store deler av bootcampen. Det er virkelig en tur jeg aldri kommer til å glemme, og vi bodde jo på en fantastisk fin spa-resort også. Fire ulike treningsøkter om dagen, masse god, sunn mat, og masse sosialisering og latter. Jeg er så utrolig glad for at jeg dro på denne turen og ble kjent med så mange fine folk ♥

CITY OF LIGHTS

 • 19.11.2017 kl. 11:37

God søndag, dere ♥ Jeg har en rolig start på dagen, som vanlig på søndager. Vi var i bursdag til en kompis i går, men dro hjem da de andre dro på byen, så da ble det ikke så sent. Jeg er jo så trøtt og sliten etter denne uka så jeg sliter skikkelig med å holde meg våken på kveldene, haha. Jeg sto iallefall opp til grei tid i dag og satte på noen rundstykker og ryddet litt. Jeg går og smårydder hele tiden, men det er jo fordi ting ikke er helt på plass enda. Jeg skulle tenne lys også, men finner selvfølgelig ikke lighteren. Har ikke helt kontroll på alle tinga enda nei, haha. Ukens throwback er til den fine byen Paris, der jeg var for første gang helt i starten av april. For en fantastisk fin by, det føltes helt surrealistisk å gå rundt og se alle stedene du har sett på film. Vi var der vel i 3-4 dager men fikk sett veldig mye på de få dagene, men jeg er definitivt ikke ferdig med den! Vi glemte helt av å se Eiffeltårnet på kvelden, og den dagen vi skulle inn på Louvre museet var det stengt. Og så må jeg jo nevne fantastiske Disneyland Paris som vi satt av en hel dag til ♥

HVA SKJEDDE?

 • 10.11.2017 kl. 20:24

Denne ukens mimring fra dette året går ikke til ett spesifikt minne, men fra noen antrekk jeg hadde i mars. Jeg var veldig flink til å ta ofte antrekksbilder på denne tiden, og det er trist å se tilbake på nå for jeg føler bildene/innleggene mine er i så dårlig kvalitet for tiden i forhold til disse. Hva skjedde liksom? Men dette var jo på starten av våren, så det kan vel ikke helt sammenlignes, selv om jeg vet jeg kunne vært mye flinkere. Jeg har troen på at det blir bedre når vi flytter snart da, for den leiligheten skal bli mye mer bildevennlig enn her jeg bor nå, i tillegg til at da blir jeg omtrent nabo med Ingrid, så da kan vi hjelpe hverandre. Da blir det bare litt over en hage mellom oss, så da er det null problem å hjelpe hverandre på kort varsel heller ♥Jeg er helt ødelagt nå, det har jo vært tilbudsdag på jobb i dag som jeg skrev om i forrige innlegg, og det ble faktisk enda mer travelt enn jeg hadde trodd. Som regel har det vært rolig første halvtimen fordi folk går og kikker og plukker plagg da, men i dag gikk det i ett fra jeg lukket opp gitteret! Jeg ble derfor stående i kassa i fire timer før jeg fikk spist, så da var det plutselig ikke så lurt at jeg ikke hadde spist frokost før jobb, hehe... Jeg var ferdig klokka 14 da, så det var veldig deilig, og jeg har bare slappet av resten av dagen. Det blir nok en veldig tidlig kveld på meg, jeg merker at øyelokka mine er veldig tunge allerede. 

Håper dere har hatt en fin fredag ♥

FIRST TRIP OF THE YEAR

 • 03.11.2017 kl. 13:42

Hei! Denne dagen har gått ganske i ett hittil. I dag følte jeg meg endelig bra nok til å trene igjen, så Ingrid og jeg dro på trening relativt tidlig, og det var så godt å trene! Jeg har jo vært så glad i treningen for tiden, så jeg syns det var skikkelig kjipt å ikke være i form til det denne uken. Da jeg kom hjem skulle jeg egentlig bare dusje og spise litt og så dra igjen, men så endte jeg opp med å måtte ordne litt papirer også, for vi skal ganske straks dra på kontraktsmøte og signere kontrakten for leiligheten vår! Føler meg skikkelig voksen nå, haha, og nå begynner det å gå litt mer opp for meg hva som skjer. Jeg kom nettopp hjem fra en tur i butikker med Ingrid, vi så litt på maling, og litt på interiør, jeg er jo veldig klar for å kjøpe julepynt, hehe. Etter kontraktsmøte blir det jobb resten av kvelden, så det er en travel dag, men det syns jeg er kjekt også, spesielt siden jeg har ligget syk hele uken. Som jeg skrev forrige uke vil jeg komme med ett throwback-innlegg i uken fremover for å se tilbake på året som har gått, og her ser dere noen bilder fra årets første utenlandstur. Celine, Caroline og jeg dro noen dager til London, og det eneste vi gjorde var egentlig å shoppe. Vi hadde vært der før alle sammen, så da ble det store fokuset shopping, og det var kjempekjekt! En av mange fine turer dette året ♥

Ha en fiiin fredag ♥

FIRST THROWBACK OF THE YEAR

 • 27.10.2017 kl. 14:34

Det er så mye som har skjedd dette året, og siden det bare er litt over to måneder igjen av dette året (!!) tenkte jeg at jeg kunne begynne å se tilbake på året som har gått med ett throwback-innlegg i uken, hva tror dere om det? Får bare håper jeg husker det, hehe. Den første store hendelsen var faktisk at jeg startet å blogge igjen! Det var ett og et halvt år siden siste jeg hadde blogget, så jeg var ganske nervøs for å starte igjen, men det er definitivt det beste valget jeg har tatt i hele år. Det var en del av meg som manglet den tiden jeg ikke blogget. Heldigvis ble det tatt veldig godt imot at jeg startet å blogge igjen! Jeg er spesielt glad for det nå når jeg har så mye å se tilbake på. Bildene ovenfor var de første jeg tok til mitt lille "comeback", da var det mildt sagt uvant å stå foran kameraet igjen. 

Nå sitter jeg uten følelse i halve ansiktet, jeg har nemlig vært hos tannlegen. Det var litt heftigere enn jeg hadde trodd å borre tre hull, men nå er jeg iallefall ferdig, og har bare ett lite igjen som jeg skal ta neste uke. Senere drar jeg hjem til familien, Kjetil er hjemme i helgen, og nå har jeg uansett ikke vært der på noen dager, så det blir koselig ♥

Ha en veldig fin fredag ♥

AUGUST RECAP

 • 01.09.2017 kl. 11:38

Hei, september! Hvordan har vi kommet så langt allerede? Altså, det er fire måneder igjen av dette året. Det går egentlig altfor fort, men det verste er at jeg allerede har begynt å se frem til jul. Det er liksom så lite som skjer på høsten, så da er julen det neste store å se frem til. Jeg tenkte iallefall at vi må starte denne måneden med å se tilbake på den forrige! August var en veldig fin måned, den startet med en uke full av jobbing, og uken etter dro jeg til Haag i Nederland med familien min, som var en kjempefin tur. Det var også en stor festival her i byen som var kjempegøy og jeg skrev et innlegg i ettertid som fikk stor oppmerksomhet og ble linket til på forsiden av Nettavisen, kjempegøy! En nedtur var jo selvfølgelig begravelsen jeg var i for en som gikk bort så altfor ung, og det er selvfølgelig noe som har vært mye i tankene mine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite knippe bilder fra måneden! Nå er jeg spent på hva september har å by på, men jeg har troa på at det blir en fin måned! Satser på at det blir en måned med mye trening og et sunt kosthold iallefall. Har dere noen spesielle planer for denne måneden?

GJENNOM ÅTTE ÅR MED BLOGGING

 • 29.08.2017 kl. 15:54

De første årene jeg blogget var jeg veldig opptatt med å huske datoen bloggen min ble opprettet, jeg hadde alltid en liten feiring, som regel med å se tilbake. De siste årene har jeg bare glemt av den datoen (som var 6. juli 2009), så jeg tenkte at nå skulle jeg ha en skikkelig throwback. Jeg har sittet den siste timen og sett tilbake og lest gamle blogginnlegg, og det er så utrolig gøy alle minnene og bildene jeg har fått foreviget på denne bloggen opp gjennom disse åtte årene. Det gøyeste er jo å se hvor mye jeg har forandret meg. Jeg er jo lik meg selv gjennom alle årene, men jeg har jo naturligvis forandret meg litt fra jeg var 14 år gammel. Jeg plukket opp 1-2 bilder fra hvert år siden jeg startet å blogge, slik at dere også kunne se (og le litt) av hvordan jeg har sett ut tidligere år. 

2009


2010

2011


2012


2013


2014


2015


2016


2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte le litt da jeg gikk gjennom innlegg fra de første to årene for eksempel, for kvaliteten på innleggene da var jo ganske lav kan man si. De første månedene jeg blogget kunne jeg legge ut opptil 8 innlegg om dagen, og det er jo helt vilt. På den tiden var det veldig vanlig med innlegg som "antrekk vs antrekk" , "blogg vs blogg", blogganmeldelser, filmanmeldelser, og "hvem kler den best". Jeg la rett og slett ut alt mulig rart, og brukte naturligvis ikke mye tid på hvert innlegg med tanke på hvor mange jeg la ut om dagen. Etter hvert roet det seg veldig, og opp gjennom årene vil jeg si at det har blitt betydelig bedre kvalitet på både innlegg og bilder. I 2016 blogget jeg jo ikke, men måtte jo ta med hvordan jeg så ut det året også. Veldig artig å se tilbake, og jeg håper dere likte dette innlegget også ♥ 

TBT - NEW YORK OUTFIT

 • 17.08.2017 kl. 20:02

For noen år siden pleide jeg å legge ut throwback bilder hver torsdag, så jeg tenkte jeg kunne gjøre litt som i "gamle dager" i dag og ta en throwback igjen. Jeg angrer endel den dag i dag på at jeg ikke tok så mange antrekksbilder da jeg bodde i New York, det var jo så mange kule locations! Men ovenfor er ett av antrekkene jeg tok bilde av der, og jeg liker fortsatt både bildene og antrekket i dag. Og hvor sykt langt var ikke håret mitt der?? Helt rart å tenke på at det har vært så langt, det vil jeg aldri ha igjen, haha. Det var fint, men bare skikkelig dritt å ha med å gjøre. Eneste jeg har igjen av det antrekket i dag er den cardiganen, den elsker jeg! 

// A few years ago I used to post throwback photos here every Thursday, so I thought I would be a little "old fashioned" today and do a throwback again. I regret today that I didn't take more outfit photos when I lived in New York, there were so many cool locations! But above is one of the outfits I shot there, and I still like both the photos and the outfit today. And how crazy long was my hair there?? So weird to think that it was so long, I never want that again, haha. It was pretty, but so boring to deal with. The only thing I have left from this outfit today is the cardigan, I love it! 

EN LITEN THROWBACK..

 • 31.01.2017 kl. 14:27

... til den tiden mitt drømmeyrke var fotograf! Jeg tok såå mange bilder på denne tiden, det var vel rundt 2010 og 2011, og kreativiteten var virkelig på topp. Jeg gikk gjennom den eksterne harddisken min og tenkte at nå når jeg har begynt å blogge igjen så må jeg jo nesten mimre litt tilbake også! Disse bildene er noen av mine favoritter fra den tiden.Husker jeg var sååå fornøyd med at jeg fikk med røyken fra kaffen på bildet, haha.

Rart å tenke på at det nærmer seg 7 år siden jeg tok noen av disse bildene! Tiden går så fort, og så mye har forandret seg. Jeg som var så sikker på at jeg måtte bli noe innen fotografi, men ironisk nok ombestemte jeg meg en god stund etter jeg begynte på Medier og Kommunikasjon, haha. Jaja, sånn kan det gå. Det ledet jo til min interessere for mote, så jeg er jo veldig glad for at det ble sånn. 

THROWBACK THURSDAY: WITH MY SIS

 • 18.09.2014 kl. 18:59Sykt at det er ett år siden disse bildene ble tatt, føles ut som om de nettopp ble tatt, haha.


Nå venter jeg på at Caroline skal komme, og så skal vi lage middag til familien og Sara som kommer rett fra jobb. Det blir veldig koselig! Dagene er ganske fullbooket nå med å tilbringe mest mulig tid med familie og venner før jeg drar. Kjekt å se all tilbakemeldingen på forrige blogginnlegg forresten, det er bra dere gleder dere til bloggingen derfra. Jeg gleder meg hvertfall til å blogge derfra!


- Hva skal dere gjøre i kveld?

THROWBACK THURSDAY: ON THE BEACH

 • 11.09.2014 kl. 15:00Denne uken er virkelig ikke blant de beste på bloggfronten, jeg har liksom følt at de siste innleggene har vært så halvveis, og da lar jeg heller være å blogge når jeg ikke har noe å blogge om. Kvalitet over kvantitet er det jeg foretrekker. Nå flytter jeg jo snart og jeg ser for meg at det virkelig blir kvalitetsblogging derfra.


Vel, nå sitter jeg faktisk på flyplassen sammen med familien, og snart går flyet til Gdansk! Jeg har ikke kunnet skrive noe om dette før nå fordi det var en overraskelse for morfar. Han fyller 70 år i dag, og bak ryggen hans har vi planlagt tur til Gdansk, og han fikk ikke vite om det før vi kom på flyplassen nå. Det har vært såå vanskelig å ikke forsnakke seg, spesielt da vi var på besøk hos mormor og morfar i helgen, men vi klarte det! Nå ser jeg veldig frem til en helg med familien i Gdansk, det passer ypperlig rett før jeg flytter. Det blir nok ikke blogging derfra, men jeg har med kamera og skal gjøre mitt beste for å ta bra med bilder, så kan jeg vise dere når jeg kommer hjem på søndag. Håper alle får en super helg!


- Har du vært i Gdansk før?

THROWBACK THURSDAY: FLOWER POWER

 • 04.09.2014 kl. 19:14Hei, dere ♥ Ukens throwback blir til dette antrekket som jeg brukte for nesten nøyaktig ett år siden, det var nemlig 9. september i fjor. Liker fortsatt antrekket veldig godt, og jeg går ikke lei av genseren, selv om den ikke er brukt så mye siden jeg glemmer litt av den. Skal prøve å få brukt den mer i løpet av høsten hvertfall.


- Hva syns dere om antrekket?

THROWBACK THURSDAY: LONDON

 • 28.08.2014 kl. 14:35

I mai i fjor var jeg i London med mamma på weekend/shoppingtur. På den tiden trengte jeg å komme meg vekk og en tur til London var virkelig perfekt, der det eneste vi gjorde var å shoppe og spise god mat. Vi så til og med en kjendis, nemlig Gordon Ramsay da vi spiste middag på en av restaurantene hans. Det var litt kult. London er virkelig en av mine favorittbyer, så det blir nok flere turer dit i løpet av livet. Men først er det jo den absolutte favoritt-storbyen som står for tur i noen år, hehe.


- Har dere vært i London før?

THROWBACK THURSDAY: BURGUNDY PLAID

 • 21.08.2014 kl. 17:30Jeg har kommet skikkelig i høstmodus nå, jeg! Flere som har det? Det har kanskje litt med været å gjøre, det har regnet hele uken og temperaturen ligger på rett over 10 grader. Kaaaldt! Menmen, jeg er jo veldig fornøyd med været vi har hatt i sommer, endelig ble det en SKIKKELIG sommer! Det har ikke vært så ille å ha vært hjemme hele sommeren likevel, norsk sommer er jo tross alt det beste. Men nå er det på tide å komme seg videre og se mot høsten. Antrekket ovenfor liker jeg veldig godt. Elsker burgunder og elsker flanellskjorter, og kombinasjonen er derfor også godt likt. Blir nok noen sånne antrekk denne høsten også, hehe.


- Hva syns dere?

THROWBACK THURSDAY: FAVORITE COAT

 • 14.08.2014 kl. 13:56På tide med enda en throwback, til nok et høstantrekk. Dette var i oktober ifjor, dagen jeg kjøpte min nåværende favorittjakke. Den er fra Mary-Kate & Ashley for Bikbok, og jeg elsker den. Gleder meg veeldig til å bruke den til høsten og vinteren igjen. Den er så god og ikke minst kan den kombineres til så mye. Rart å tenke på at dette er nesten ett år siden, tiden går så sinnsykt fort.


Jeg har fri i dag og har enda ikke stått opp. Jeg føler forsåvidt ikke jeg at jeg har kastet bort dagen, jeg våknet tidlig og har fått ordnet en del selv om jeg ikke har stått opp. Jeg har fått sendt unna noen mailer, sett nyeste episodene av Kardashians og Young & Hungry, og plutselig bestilt flybilletter til Oslo neste uke. Det ble litt spontant, men jeg har noe jeg må ordne i forbindelse med New York, så da blir det en dagstur til Oslo! Det gleder jeg meg til.


- Hva syns dere om "throwback-antrekket" ovenfor?

THROWBACK THURSDAY: FALL OUTFIT

 • 31.07.2014 kl. 13:37
Disse bildene er faktisk fra 2012, wow så fort tiden går! Det var litt etter jeg farget håret ombré for første gang. Skulle gjerne skrevet mer, men nå må jeg faktisk komme meg på jobb. I kveld får dere se dagens antrekk, så vi snakkes da. Håper alle har en fin torsdag ♥


- Hva syns dere?

THROWBACK THURSDAY: HAIR

 • 24.07.2014 kl. 11:46Noen som husker disse bildene? Hehe. Det øverste har for øyeblikket over 600 000 notes på Tumblr!! Det er SÅ mye, skjønner ikke hvordan det har tatt av sånn! Det er hvertfall kjempegøy, og spesielt å se hvordan folk har redigert håret til blant annet blå og rosa. Kanskje noe å vurdere på neste frisørtime? Hehe, neida. Tror jeg holder meg til denne fargen...


I dag har jeg friiii og det skal nytes! Forhåpentligvis blir det beachen etterpå, jeg har lengtet etter å bade lenge nå. Og når JEG lengter etter å bade i NORGE, da vet man at det har vært varmt. Jeg vil iallefall få masse sol på kroppen idag, må benytte meg av sjansen når jeg har den.


- Noen andre som skal på stranda i dag?

THROWBACK THURSDAY: NEW YORK MOOD

 • 17.07.2014 kl. 22:11Nok en torsdag - nok et tilbakeblikk! Syns dette er såå gøy jeg, å se tilbake på bilder jeg kan ha glemt av i løpet av tiden som har gått. Dette var for ca. ett år siden, i juli ifjor. Liker fortsatt denne kjolen utrolig godt, den er såå behagelig, og perfekt på en varm dag (ikke stekende varmt, siden den tross alt er svart), hvor jeg bare vil slenge på meg en kjole før jeg er good-to-go.


I går ble det bloggfri, jeg var nemlig på jobb omtrent hele dagen og fikk hodepine på jobb som varte resten av dagen. Når det skjer er det ikke fristende å sette seg foran dataskjermen, så da la jeg meg heller på sofaen og slappet helt av og prøvde å bli bedre i hodet. I dag er jeg bra igjen, og i tillegg da jeg kom hjem fra jobb var familien hjemme fra ferie! Har omtrent hatt nedtelling til dette haha, det blir jo ganske tomt i huset. Det har jo gått bra, og jeg har jo hatt mye venninnebesøk, men det aller beste er jo når familien er hjemme, hehe ♥ I morgen har jeg fri fra jobb, så da blir det nok en liten bytur med mamma, og ellers bare avslapping. Koselig!


- Hva syns dere om bildene?

THROWBACK THURSDAY: WAY BACK IN TIME

 • 03.07.2014 kl. 21:09


Er det virkelig torsdag allerede? Føler jeg nettopp satt og skrev det forrige tbt-innlegget, men så er det plutselig en hel uke siden! Vel, denne uken er det en skikkelig throwback - til mine tidligere år da jeg var rundt 6-7-8 år gammel. Stilen var på topp da som dere ser, med den hatten og ikke minst den rosa pelsjakka. Slager!

THROWBACK THURSDAY: HALLOWEEN

 • 26.06.2014 kl. 20:31


En throwback til mine cheerleading-dager, det vil si én dag - på Halloween. Halloween er så gøy, alle kan kle seg ut som hva eller hvem de vil, og det settes ingen stopper for kreativiteten! Spent på hvordan Halloween blir i år i Det Store Eplet og hva som blir årets kostyme.


- Hva/hvem var dere kledd ut som på Halloween i fjor?

THROWBACK THURSDAY: INSPIRING

 • 19.06.2014 kl. 22:21Hei dere! I går ble det bloggfri, jeg glemte rett og slett bare av bloggen, haha. Kom på det før jeg la meg, oops. Det går egentlig bare i det samme hver dag denne uken, jobb og så hjem og slappe av. I går kveld var jeg litt sosial også da, så da ble det litt variasjon, haha. Merker det begynner å nærme seg helg nå, jeg er utrolig sliten. 16.00 i morgen er det heldigvis helg, så det blir veldig deilig! Dette har forsåvidt vært en veldig bra uke, jeg har hatt mer ansvar på jobb, noe som har vært veldig kjekt!


Ovenfor er denne ukens "Throwback Thursday" fra august ifjor. Om noen lurer på hvorfor overskriften er "Inspiring" så er det ikke fordi jeg mener antrekket eller noe er det, men fordi det sto på toppen jeg hadde på meg. Jeg liker veldig godt håret mitt der, akkurat nå syns jeg det er litt for lite blondt i håret mitt, naturligvis fordi vi ikke har farget det blonde før, men bare det brune, og det som er nederst på håret blir jo klippet litt av og til. Men jeg skal til frisøren på tirsdag, så da blir det godt å få freshet opp håret igjen!


- Hva gjør dere i disse dager?

THROWBACK THURSDAY

 • 12.06.2014 kl. 21:33


Hei fra sofakroken! Kom hjem fra jobb for en liten stund siden, sååå deilig å endelig være hjemme. Dagen har forsåvidt gått veldig fort siden tilbud vil si ganske stor pågang fra kunder, hehe. Nå må jeg bare slappe av mens jeg kan, i morgen begynner jeg nemlig på jobb 07.00! Mye som skal gjøres, så da blir det sånn denne gangen. Kan bli interessant å stå opp så tidlig når det er lenge siden sist, men jeg blir hvertfall ferdig tidlig på jobb, og det syns jeg er veldig deilig.


Siden det er torsdag tenkte jeg det kunne passe med en liten "Throwback Thursday", dette er vel fra oktober ifjor tror jeg. Hvis det er interesse for det kan jeg kanskje prøve å få det til hver uke, det er jo litt gøy å se tilbake? Spesielt for nye lesere tenker jeg! 


- Har dere hatt en fin dag?

2012 TILBAKEBLIKK - DEL 2

 • 01.02.2013 kl. 18:30

Juli:Var fortsatt i Tyrkia de første dagene i juli, avsluttet endelig Prosjekt 365, kjøpte mitt andre par med Jeffrey Campbells, var mye med venner og Sommerfesten på Giske tok plass. En veldig fin måned!

August:

Mange dager med fint vær (såvidt jeg kan huske iallefall!), fine dager på sjøen med gode venner, fikk Girlfriend parfymen, og så startet jo skolen igjen også.

September:Veldig lite å fortelle om denne måneden, men jeg farget jo håret ombre! Noe jeg ikke har angret et sekund på siden.

Oktober:
Høstferie, hadde storopprydding på rommet mitt, kjøpte Justin Bieber og Pattie Mallette sine bøker (kanskje på tide å lese de snart, heheh...), og ellers var det ikke så mye, tror jeg?

November:
Så på Glee sånn ca hele tiden, Breaking Dawn Part II hadde premiere (♥♥) og ellers var det vel samme gamle, koste meg med venner!

Desember:

Juleball, ny neglelakk fra Deborah Lippmann, freshet opp håret mitt litt hos frisøren og tok hull i ørene, og så var det jo selvfølgelig julaften og nyttårsaften da. En fin og koselig måned og slutt på året!

Så det var da mitt år! Ikke så veldig spennende, men tror likevel det var et av de beste årene jeg har hatt hittil. SÅ mange gode minner ♥

- Hvordan var deres 2012?

2012 TILBAKEBLIKK - DEL 1

 • 04.01.2013 kl. 17:25

Først av alt: GODT NYTTÅR!! Ble visst ikke mye til blogging i ferien, haha. Men nå er jeg tilbake, med første delen av tilbakeblikk fra året som gikk:

Januar:

Ganske lite spennende måned egentlig, men jeg kjøpte mitt første par med Jeffrey Campbell's, og jeg var med familien på Bjorli.

Februar:

Var endel med venner, hadde veldig mye alenetid med meg selv husker jeg (spesielt på Valentinsdagen tydeligvis, haha). Det var også vinterferie, men kan ikke huske å ha gjort noe spennende da.

Mars:

Medialinjen hadde fotoutstilling i byen (ble solgt 3 eksemplarer av bildet mitt, yey!) mens Service og Samferdsel hadde moteshow som jeg tok noen bilder av. Jeg fylte også 17 år og hadde fine feiringer både med venner og familie.

April:

Hadde påskeferie, snøen kom, og dro igjen, kjøpte min første (og definitivt ikke siste!) Wildfox-genser som har blitt flittig brukt siden, og så trente jeg endel.

Mai:Mai var en veldig fin måned! Hadde mye fint vær, det var 17. mai, var på en liten overnattingstur med hele trinnet, og så kan vi jo ikke glemme Osloturen hvor jeg fikk se Justin Bieber live ved Operaen.

Juni:


Stella fylte ett år, vi hadde fortsatt masse fint vær, SOMMERFERIE♥♥, og jeg dro til Tyrkia med familien. Herlig måned!

Merker når jeg lager denne oppsummeringen fra året at jeg har fått meg hvertfall ett nyttårsforsett for 2013: Være flinkere til å ta med kameraet plasser og faktisk bruke det. Har jo så mange gode minner fra ifjor, men altfor få av de er fanget på kamera. I tillegg må jeg bli flinkere på å oppdatere bloggen, for jeg husker jo nesten ingenting av de første månedene ifjor.

Oppsummeringen av resten av 2012 kommer så snart jeg blir ferdig med innlegget. Tar tid dette her altså!

- Hvordan var første halvdelen av 2012 for deg?

MÅNEDEN SOM GIKK - NOVEMBER

 • 01.12.2012 kl. 18:58

Og så var plutselig desember her! Desember er en av mine favorittmåneder, så jeg har gledet meg mye til denne måneden. November var en veldig fin måned, og den gikk ganske fort også. Har ikke så mange bilder da, så håper det blir flere denne måneden. Året er snart over, og jeg er spent på å se hva desember bringer!

- Hvordan var deres november-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - OKTOBER

 • 09.11.2012 kl. 17:55

Oktober gikk så fort! Plutselig er vi i den nest siste måneden i året, og julen nærmer seg. Utrolig nok gleder jeg meg til vinteren. Det er jo selvfølgelig en del negative sider med den, men veldig mange positive også! Og når vi ikke kan gjøre noe med det uansett, hvorfor ikke bare fokusere på de positive sidene?
Oktober var en veldig fin måned. Har vel egentlig ikke så mye mer enn det å si om den.

- Hvordan var din oktober-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER

 • 02.10.2012 kl. 20:29


Haha, tror dette må være den korteste oppsummeringen noen gang! Men så var det vel store deler av denne måneden jeg ikke blogget, iallefall over halve. Tror jeg. Ellers farget jeg jo håret også, og jeg trives så godt med ombre! 

Satser på at oktober blir bedre. Nå er det jo høstferie neste uke, så det blir deilig! 

- Hvordan var deres september-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - AUGUST

 • 03.09.2012 kl. 17:45

August tror jeg må ha vært en av de beste månedene hittil i år! Vi hadde endel fint vær (kunne forsåvidt vært mer da), jeg har vært masse med venner, på båtturer, festival osv. Skolen begynte jo også på igjen, som ikke var sååå ille! Alt i alt en veldig fin måned ♥

- Hvordan var deres august-måned?

Husk spørsmålsrunden her!

MÅNEDEN SOM GIKK - JULI

 • 07.08.2012 kl. 23:12


Var i Tyrkia, ble ferdig med Prosjekt 365, og var på Sommerfesten på Giske. Alt i alt en veldig fin måned! 

- Hvordan var deres juli-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - JUNI

 • 12.07.2012 kl. 20:57

Juni var en fin måned med Stellas første bursdag, Justin kom ut med nytt album, det ble sommerferie, og måneden ble avsluttet i Tyrkia. 

- Hvordan var deres juni-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - MAI

 • 10.06.2012 kl. 18:20Tror mai må ha vært den beste måneden hittil! Mest på grunn av det som skjedde i slutten av måneden, selvfølgelig Justin Bieber - konserten! 

Nå ser jeg frem til sommerferie og Tyrkia :D

- Hvordan var deres mai-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - APRIL

 • 01.05.2012 kl. 15:22

Og så var plutselig april over! Noen bilder fra måneden:

Var hos frisøren og fikk freshet opp håret mitt litt!

Det.... snødde.
Kjøpte min nye favorittgenser ♥

Alt i alt var det vel en fin måned, og nå er mai her! Enda litt nærmere sommerferie, og ikke minst Tyrkia!! Åh, som jeg gleder meg. Håper på en bra måned selv om det blir mye å gjøre på skolen. Men det jeg gleder meg mest til er at Justin Bieber kommer til Norge, iih 

- Hadde dere en fin april-måned?
 

MÅNEDEN SOM GIKK - MARS

 • 23.04.2012 kl. 20:29

WOW, hei treiga! Bedre sent enn aldri, her kommer oppsummeringen fra forrige måned:Jeg hadde bursdag!!
Ikke så mye stort som skjedde i mars, annet enn at jeg hadde bursdag og feiret den med gode venner og familie ♥ Men det var en fin måned da!

- Hva syns dere om bildene?
- Hvordan var deres mars-måned?
Om dere husker den da, det er jo så lenge sidenXDXD 

PÅSKEN 2012

 • 09.04.2012 kl. 21:24

Har veldig ustabilt nett, så skal prøve å få lagt ut innlegg nå mens nettet funker! Typisk min flaks hvis nettet ikke funker når innlegget er klart til publisering.

Tenkte å skrive en liten oppsummering av påsken! Har jo faktisk gjort litt denne ferien: 

 

Startet ferien med en bytur og kjøpte et skjerf som jeg elskerelskerelsker!

Var hos frisøren og ble litt blondere, og fikk litt kortere hår!

Og ja, vi har hatt snø hele påsken. Supergøy.... Jaja, noen som nøt det hvertfall ↑

Hadde hvertfall litt sol da!

Hadde fotoshoot med Mariell og Johan Thomas! Kommer til å vise noen flere bilder derfra snart. 


Og ellers har jeg trent bittelitt, hatt Twilight-maraton med Johan Thomas, hatt besøk av han, og slappet av hjemme med familie og spist opp påskeegget mitt. Fin påske 

- Har dere hatt en fin påske?

MÅNEDEN SOM GIKK - FEBRUAR

 • 05.03.2012 kl. 20:04

Har ikke så mye å si om denne måneden, annet enn at den var fin og at den fløy forbi, som de fleste andre måneder også gjør. På fotofronten var jeg ikke så flink, men det skal bli annerledes denne måneden! Jeg er hvert fall veldig spent på denne måneden, jeg har jo til og med bursdag om 13 dager, wii!

- Hvordan var deres februar-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - JANUAR

 • 07.02.2012 kl. 20:36

Årets første "Månedens tilbakeblikk"-innlegg! Det minner meg forresten på at del to av 2011 ikke er lagt ut enda... Skal få gjort det snart! Her er hvertfall noen bilder fra januar:


Har vært en helt ok måned. Noen ting drar måneden opp og andre ting drar måneden ned. Så da er konklusjonen at den har vært helt ok. Av og til har jeg følt at det har vært flere nedturer enn oppturer, og sånn føles det fortsatt av og til, men jeg har gode venner og familie med meg. Håper uansett at februar blir bedre ♥

- Hvordan var deres januar-måned?

2011, DEL 1

 • 03.01.2012 kl. 18:37

Da var det på tide å legge ut oppsummering av året som gikk, denne gangen gjør jeg det litt annerledes. Laget bare noen kollasjer fra månedene, så ble ikke innlegget så veldig langt. Deler det likevel opp i to deler, så i denne delen er det januar - juni. 

JANUAR:

Ikke en superspennende måned, men jeg tok masse bilder, fikk iPhone, var på tiendeklasse-ball, var lei av vinteren og bakte Oreo-cupcakes med Andrea.

FEBRUAR:

Bowlet med venner, koste meg med meg selv på Valentinsdagen (forever alone much?), viste dere rommet mitt og tok flere bilder i solnedgangen.

MARS:

Jeg fylte 16 år og dro til Oslo med mamma, der vi dro på Robyn-konsert og førpremiere på Never Say Never. Skolen fylte 50 år og i den anledningen fikk trinnet utdelt 80-tallet (øverste bildet, helt til venstre), jeg fortsatte med bilder i solnedgangen, var hektet på sjokoladedekte jordbær, og jeg feiret bursdagen min med fine venner. 

APRIL:

Pappa giftet seg, årets første grillfest med vennegjengen, det var påskeferie og den tilbragte jeg på takterrassen i bikinien, jeg skrev et innlegg om selvtillit, som jeg fikk veldig bra tilbakemeldinger på (les det her), og jeg la ut nye bilder av rommet mitt, i en renere og ryddigere versjon enn det noen gang hadde vært.

MAI:

Jeg var i tre konfirmasjoner (og fotograf i to av dem), la ut mange outfits (det MÅ jeg bli flinkere til!), tok klassebilde på skolen, det var 17. mai, Johan Thomas og jeg kom opp i naturfag i prøvemuntlig (fikk 5), og jeg var flink til å ta med kameraet ute i den fine kveldssolen. 

JUNI:

Denne måneden var det faktisk mye som skjedde. Jeg ble storesøster til verdens beste Stella, hele klassen var på dagstur til Kristiansund, Johan Thomas og jeg kom opp i Engelsk i muntlig eksamen (fikk 6!!), vi var ferdig med grunnskolen, hadde fotoshoot med Johan Thomas, og det ble mye grilling i fint vær. 

Wow, dette året skal bli mer interessant enn det forrige. 

- Hvordan var ditt første halvår i fjor?
- Hva syns dere om bildene? 

MÅNEDEN SOM GIKK - NOVEMBER

 • 04.12.2011 kl. 19:36


Og plutselig var desember her. Tror jeg sier det hver gang, men måneden gikk så fort! Nå er julen her snart, og jeg må snart begynne på julegavene... Heh. Ser hvertfall frem til hva denne måneden bringer!

- Hvordan var din november-måned?

PHOTO BOOTH MEMORIES

 • 22.11.2011 kl. 21:39

Følte meg fin på det første bildet.

MÅNEDEN SOM GIKK - OKTOBER

 • 03.11.2011 kl. 17:51- Hvordan var din oktober-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER

 • 02.10.2011 kl. 21:13

WOW, er september over allerede? Tiden går utrolig fort, klarer nesten ikke å følge med. Her er hvertfall bilder fra måneden som gikk:
Både fotomessig, bloggmessig og ja, sånn generelt, syns jeg september var en utrolig bra måned. Det har vært kjekt på skolen og hjemme med venner og familie. Jeg tror også oktober blir en bra måned, først ut er hvertfall høstferie, som er en veldig bra start på måneden!

- Hvordan var din septembermåned?

 

MÅNEDEN SOM GIKK - AUGUST

 • 13.09.2011 kl. 16:09

Litt sent kanskje, men bedre sent enn aldri?
Har hatt en grei august-måned. Begynte jo på Medier og Kommunikasjon og kom i en klasse der jeg ikke kjente noen, men det har jo selvfølgelig blitt bedre og jeg trives utrolig godt i klassen min! Fikk jo også min nydelige MacBook Pro ♥

- Hvordan var deres måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - JULI

 • 03.08.2011 kl. 21:23

Må bare si at juli har gått utrolig fort! Her har dere noen bilder fra måneden:


Bloggen fylte to år!


Dag 200 i Prosjekt 365!
Andrea kom endelig hjem og vi koste oss med frukt, sjokolade og Just Go With It ♥Det var båtfestival i Ålesund.


Pakket og klar til Tyrkia.
Tyrkia!


En vellykket sommerfest på Giske!


♥

Det har vel vært en grei måned, til tross for at jeg har savnet sommer her igjen. Vi har ikke hatt mange sommerdagene i Ålesund for å si det sånn. Men da var jo Tyrkia en grei erstatning i en uke. Vi har jo også flyttet, og jeg trives godt (det er bare noen minutter unna der vi bodde før).

Nå er vi i august og det blir sikkert en interessant måned. Om 15 dager begynner jeg på Medier og Kommunikasjon, så nå skal jeg nyte resten av (sommer?)ferien.

- Hvordan har deres julimåned vært?

LOOKING BACK AT OLD TIMES

 • 11.07.2011 kl. 17:15

MÅNEDEN SOM GIKK - JUNI

 • 03.07.2011 kl. 16:28

For en gangs skyld tenkte jeg å lage et lite oppsummeringsinnlegg fra måneden som gikk, rett og slett fordi det har vært mye som har skjedd og mange forandringer. Så her er mange bilder og litt tekst om hva som skjedde i juni:

Vi overtok det nye huset og begynte å male der.

Jeg bestemte meg for at jeg trengte flere farger i garderoben min, og det ble det også med disse innkjøpene.
Grilling med hele trinnet på Emblemssanden. Superkoselig, og været ble veldig bra utover dagen.


Ikke minst det største som skjedde den måneden, mest sannsynlig årets største: Jeg ble storesøster til lille Stella, 7. juni.
Tur til Kristiansund sammen med klassen, den aller siste klasseturen.

Muntlig eksamen. Johan Thomas og jeg kom opp i engelsk med temaet USA, noe vi var utrolig fornøyd med, og enda mer fornøyd ble vi når vi fikk 6er!!Vitnemålsutdeling på skolen, utrolig trist! Rart å tenke på at vi aldri skal tilbake dit. Men noe positivt var det jo: SOMMERFERIE!Fotoshoot med Johan Thomas.


"Feiret" Sankthansaften borte med Mariell sammen med mange andre fine venner ♥Så Bad Teacher på kino med noen venner.
Været har virkelig ikke vært bra hittil i sommerferien, så jeg har ingen sommerstemning what so ever. Håper virkelig det blir bedre nå i juli og at vi får litt sommer her også. Ellers tror jeg juli blir en spennende måned, om noen dager får vi vite hvilken linje vi kommer inn på på videregående, og jeg er veldig spent. Jeg skal også til Tyrkia i slutten av måneden, og det gleder jeg meg til. Blir godt å få litt farge på kroppen. Ikke minst håper jeg på å få tatt mange fine bilder.

- Hvordan har din junimåned vært?
- Skal jeg fortsette med sånne "Måneden som gikk"-innlegg?Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no