EN LITEN THROWBACK..

... til den tiden mitt drømmeyrke var fotograf! Jeg tok såå mange bilder på denne tiden, det var vel rundt 2010 og 2011, og kreativiteten var virkelig på topp. Jeg gikk gjennom den eksterne harddisken min og tenkte at nå når jeg har begynt å blogge igjen så må jeg jo nesten mimre litt tilbake også! Disse bildene er noen av mine favoritter fra den tiden.Husker jeg var sååå fornøyd med at jeg fikk med røyken fra kaffen på bildet, haha.

Rart å tenke på at det nærmer seg 7 år siden jeg tok noen av disse bildene! Tiden går så fort, og så mye har forandret seg. Jeg som var så sikker på at jeg måtte bli noe innen fotografi, men ironisk nok ombestemte jeg meg en god stund etter jeg begynte på Medier og Kommunikasjon, haha. Jaja, sånn kan det gå. Det ledet jo til min interessere for mote, så jeg er jo veldig glad for at det ble sånn. 

THROWBACK THURSDAY: WITH MY SISSykt at det er ett år siden disse bildene ble tatt, føles ut som om de nettopp ble tatt, haha.


Nå venter jeg på at Caroline skal komme, og så skal vi lage middag til familien og Sara som kommer rett fra jobb. Det blir veldig koselig! Dagene er ganske fullbooket nå med å tilbringe mest mulig tid med familie og venner før jeg drar. Kjekt å se all tilbakemeldingen på forrige blogginnlegg forresten, det er bra dere gleder dere til bloggingen derfra. Jeg gleder meg hvertfall til å blogge derfra!


- Hva skal dere gjøre i kveld?

THROWBACK THURSDAY: ON THE BEACHDenne uken er virkelig ikke blant de beste på bloggfronten, jeg har liksom følt at de siste innleggene har vært så halvveis, og da lar jeg heller være å blogge når jeg ikke har noe å blogge om. Kvalitet over kvantitet er det jeg foretrekker. Nå flytter jeg jo snart og jeg ser for meg at det virkelig blir kvalitetsblogging derfra.


Vel, nå sitter jeg faktisk på flyplassen sammen med familien, og snart går flyet til Gdansk! Jeg har ikke kunnet skrive noe om dette før nå fordi det var en overraskelse for morfar. Han fyller 70 år i dag, og bak ryggen hans har vi planlagt tur til Gdansk, og han fikk ikke vite om det før vi kom på flyplassen nå. Det har vært såå vanskelig å ikke forsnakke seg, spesielt da vi var på besøk hos mormor og morfar i helgen, men vi klarte det! Nå ser jeg veldig frem til en helg med familien i Gdansk, det passer ypperlig rett før jeg flytter. Det blir nok ikke blogging derfra, men jeg har med kamera og skal gjøre mitt beste for å ta bra med bilder, så kan jeg vise dere når jeg kommer hjem på søndag. Håper alle får en super helg!


- Har du vært i Gdansk før?

THROWBACK THURSDAY: FLOWER POWERHei, dere ♥ Ukens throwback blir til dette antrekket som jeg brukte for nesten nøyaktig ett år siden, det var nemlig 9. september i fjor. Liker fortsatt antrekket veldig godt, og jeg går ikke lei av genseren, selv om den ikke er brukt så mye siden jeg glemmer litt av den. Skal prøve å få brukt den mer i løpet av høsten hvertfall.


- Hva syns dere om antrekket?

THROWBACK THURSDAY: LONDON

I mai i fjor var jeg i London med mamma på weekend/shoppingtur. På den tiden trengte jeg å komme meg vekk og en tur til London var virkelig perfekt, der det eneste vi gjorde var å shoppe og spise god mat. Vi så til og med en kjendis, nemlig Gordon Ramsay da vi spiste middag på en av restaurantene hans. Det var litt kult. London er virkelig en av mine favorittbyer, så det blir nok flere turer dit i løpet av livet. Men først er det jo den absolutte favoritt-storbyen som står for tur i noen år, hehe.


- Har dere vært i London før?

THROWBACK THURSDAY: BURGUNDY PLAIDJeg har kommet skikkelig i høstmodus nå, jeg! Flere som har det? Det har kanskje litt med været å gjøre, det har regnet hele uken og temperaturen ligger på rett over 10 grader. Kaaaldt! Menmen, jeg er jo veldig fornøyd med været vi har hatt i sommer, endelig ble det en SKIKKELIG sommer! Det har ikke vært så ille å ha vært hjemme hele sommeren likevel, norsk sommer er jo tross alt det beste. Men nå er det på tide å komme seg videre og se mot høsten. Antrekket ovenfor liker jeg veldig godt. Elsker burgunder og elsker flanellskjorter, og kombinasjonen er derfor også godt likt. Blir nok noen sånne antrekk denne høsten også, hehe.


- Hva syns dere?

THROWBACK THURSDAY: FAVORITE COATPå tide med enda en throwback, til nok et høstantrekk. Dette var i oktober ifjor, dagen jeg kjøpte min nåværende favorittjakke. Den er fra Mary-Kate & Ashley for Bikbok, og jeg elsker den. Gleder meg veeldig til å bruke den til høsten og vinteren igjen. Den er så god og ikke minst kan den kombineres til så mye. Rart å tenke på at dette er nesten ett år siden, tiden går så sinnsykt fort.


Jeg har fri i dag og har enda ikke stått opp. Jeg føler forsåvidt ikke jeg at jeg har kastet bort dagen, jeg våknet tidlig og har fått ordnet en del selv om jeg ikke har stått opp. Jeg har fått sendt unna noen mailer, sett nyeste episodene av Kardashians og Young & Hungry, og plutselig bestilt flybilletter til Oslo neste uke. Det ble litt spontant, men jeg har noe jeg må ordne i forbindelse med New York, så da blir det en dagstur til Oslo! Det gleder jeg meg til.


- Hva syns dere om "throwback-antrekket" ovenfor?

THROWBACK THURSDAY: FALL OUTFIT
Disse bildene er faktisk fra 2012, wow så fort tiden går! Det var litt etter jeg farget håret ombré for første gang. Skulle gjerne skrevet mer, men nå må jeg faktisk komme meg på jobb. I kveld får dere se dagens antrekk, så vi snakkes da. Håper alle har en fin torsdag ♥


- Hva syns dere?

THROWBACK THURSDAY: HAIRNoen som husker disse bildene? Hehe. Det øverste har for øyeblikket over 600 000 notes på Tumblr!! Det er SÅ mye, skjønner ikke hvordan det har tatt av sånn! Det er hvertfall kjempegøy, og spesielt å se hvordan folk har redigert håret til blant annet blå og rosa. Kanskje noe å vurdere på neste frisørtime? Hehe, neida. Tror jeg holder meg til denne fargen...


I dag har jeg friiii og det skal nytes! Forhåpentligvis blir det beachen etterpå, jeg har lengtet etter å bade lenge nå. Og når JEG lengter etter å bade i NORGE, da vet man at det har vært varmt. Jeg vil iallefall få masse sol på kroppen idag, må benytte meg av sjansen når jeg har den.


- Noen andre som skal på stranda i dag?

THROWBACK THURSDAY: NEW YORK MOODNok en torsdag - nok et tilbakeblikk! Syns dette er såå gøy jeg, å se tilbake på bilder jeg kan ha glemt av i løpet av tiden som har gått. Dette var for ca. ett år siden, i juli ifjor. Liker fortsatt denne kjolen utrolig godt, den er såå behagelig, og perfekt på en varm dag (ikke stekende varmt, siden den tross alt er svart), hvor jeg bare vil slenge på meg en kjole før jeg er good-to-go.


I går ble det bloggfri, jeg var nemlig på jobb omtrent hele dagen og fikk hodepine på jobb som varte resten av dagen. Når det skjer er det ikke fristende å sette seg foran dataskjermen, så da la jeg meg heller på sofaen og slappet helt av og prøvde å bli bedre i hodet. I dag er jeg bra igjen, og i tillegg da jeg kom hjem fra jobb var familien hjemme fra ferie! Har omtrent hatt nedtelling til dette haha, det blir jo ganske tomt i huset. Det har jo gått bra, og jeg har jo hatt mye venninnebesøk, men det aller beste er jo når familien er hjemme, hehe ♥ I morgen har jeg fri fra jobb, så da blir det nok en liten bytur med mamma, og ellers bare avslapping. Koselig!


- Hva syns dere om bildene?

THROWBACK THURSDAY: WAY BACK IN TIME


Er det virkelig torsdag allerede? Føler jeg nettopp satt og skrev det forrige tbt-innlegget, men så er det plutselig en hel uke siden! Vel, denne uken er det en skikkelig throwback - til mine tidligere år da jeg var rundt 6-7-8 år gammel. Stilen var på topp da som dere ser, med den hatten og ikke minst den rosa pelsjakka. Slager!

THROWBACK THURSDAY: HALLOWEEN


En throwback til mine cheerleading-dager, det vil si én dag - på Halloween. Halloween er så gøy, alle kan kle seg ut som hva eller hvem de vil, og det settes ingen stopper for kreativiteten! Spent på hvordan Halloween blir i år i Det Store Eplet og hva som blir årets kostyme.


- Hva/hvem var dere kledd ut som på Halloween i fjor?

THROWBACK THURSDAY: INSPIRINGHei dere! I går ble det bloggfri, jeg glemte rett og slett bare av bloggen, haha. Kom på det før jeg la meg, oops. Det går egentlig bare i det samme hver dag denne uken, jobb og så hjem og slappe av. I går kveld var jeg litt sosial også da, så da ble det litt variasjon, haha. Merker det begynner å nærme seg helg nå, jeg er utrolig sliten. 16.00 i morgen er det heldigvis helg, så det blir veldig deilig! Dette har forsåvidt vært en veldig bra uke, jeg har hatt mer ansvar på jobb, noe som har vært veldig kjekt!


Ovenfor er denne ukens "Throwback Thursday" fra august ifjor. Om noen lurer på hvorfor overskriften er "Inspiring" så er det ikke fordi jeg mener antrekket eller noe er det, men fordi det sto på toppen jeg hadde på meg. Jeg liker veldig godt håret mitt der, akkurat nå syns jeg det er litt for lite blondt i håret mitt, naturligvis fordi vi ikke har farget det blonde før, men bare det brune, og det som er nederst på håret blir jo klippet litt av og til. Men jeg skal til frisøren på tirsdag, så da blir det godt å få freshet opp håret igjen!


- Hva gjør dere i disse dager?

THROWBACK THURSDAY


Hei fra sofakroken! Kom hjem fra jobb for en liten stund siden, sååå deilig å endelig være hjemme. Dagen har forsåvidt gått veldig fort siden tilbud vil si ganske stor pågang fra kunder, hehe. Nå må jeg bare slappe av mens jeg kan, i morgen begynner jeg nemlig på jobb 07.00! Mye som skal gjøres, så da blir det sånn denne gangen. Kan bli interessant å stå opp så tidlig når det er lenge siden sist, men jeg blir hvertfall ferdig tidlig på jobb, og det syns jeg er veldig deilig.


Siden det er torsdag tenkte jeg det kunne passe med en liten "Throwback Thursday", dette er vel fra oktober ifjor tror jeg. Hvis det er interesse for det kan jeg kanskje prøve å få det til hver uke, det er jo litt gøy å se tilbake? Spesielt for nye lesere tenker jeg! 


- Har dere hatt en fin dag?

2012 TILBAKEBLIKK - DEL 2

Juli:Var fortsatt i Tyrkia de første dagene i juli, avsluttet endelig Prosjekt 365, kjøpte mitt andre par med Jeffrey Campbells, var mye med venner og Sommerfesten på Giske tok plass. En veldig fin måned!

August:

Mange dager med fint vær (såvidt jeg kan huske iallefall!), fine dager på sjøen med gode venner, fikk Girlfriend parfymen, og så startet jo skolen igjen også.

September:Veldig lite å fortelle om denne måneden, men jeg farget jo håret ombre! Noe jeg ikke har angret et sekund på siden.

Oktober:
Høstferie, hadde storopprydding på rommet mitt, kjøpte Justin Bieber og Pattie Mallette sine bøker (kanskje på tide å lese de snart, heheh...), og ellers var det ikke så mye, tror jeg?

November:
Så på Glee sånn ca hele tiden, Breaking Dawn Part II hadde premiere (♥♥) og ellers var det vel samme gamle, koste meg med venner!

Desember:

Juleball, ny neglelakk fra Deborah Lippmann, freshet opp håret mitt litt hos frisøren og tok hull i ørene, og så var det jo selvfølgelig julaften og nyttårsaften da. En fin og koselig måned og slutt på året!

Så det var da mitt år! Ikke så veldig spennende, men tror likevel det var et av de beste årene jeg har hatt hittil. SÅ mange gode minner ♥

- Hvordan var deres 2012?

2012 TILBAKEBLIKK - DEL 1

Først av alt: GODT NYTTÅR!! Ble visst ikke mye til blogging i ferien, haha. Men nå er jeg tilbake, med første delen av tilbakeblikk fra året som gikk:

Januar:

Ganske lite spennende måned egentlig, men jeg kjøpte mitt første par med Jeffrey Campbell's, og jeg var med familien på Bjorli.

Februar:

Var endel med venner, hadde veldig mye alenetid med meg selv husker jeg (spesielt på Valentinsdagen tydeligvis, haha). Det var også vinterferie, men kan ikke huske å ha gjort noe spennende da.

Mars:

Medialinjen hadde fotoutstilling i byen (ble solgt 3 eksemplarer av bildet mitt, yey!) mens Service og Samferdsel hadde moteshow som jeg tok noen bilder av. Jeg fylte også 17 år og hadde fine feiringer både med venner og familie.

April:

Hadde påskeferie, snøen kom, og dro igjen, kjøpte min første (og definitivt ikke siste!) Wildfox-genser som har blitt flittig brukt siden, og så trente jeg endel.

Mai:Mai var en veldig fin måned! Hadde mye fint vær, det var 17. mai, var på en liten overnattingstur med hele trinnet, og så kan vi jo ikke glemme Osloturen hvor jeg fikk se Justin Bieber live ved Operaen.

Juni:


Stella fylte ett år, vi hadde fortsatt masse fint vær, SOMMERFERIE♥♥, og jeg dro til Tyrkia med familien. Herlig måned!

Merker når jeg lager denne oppsummeringen fra året at jeg har fått meg hvertfall ett nyttårsforsett for 2013: Være flinkere til å ta med kameraet plasser og faktisk bruke det. Har jo så mange gode minner fra ifjor, men altfor få av de er fanget på kamera. I tillegg må jeg bli flinkere på å oppdatere bloggen, for jeg husker jo nesten ingenting av de første månedene ifjor.

Oppsummeringen av resten av 2012 kommer så snart jeg blir ferdig med innlegget. Tar tid dette her altså!

- Hvordan var første halvdelen av 2012 for deg?

MÅNEDEN SOM GIKK - NOVEMBER

Og så var plutselig desember her! Desember er en av mine favorittmåneder, så jeg har gledet meg mye til denne måneden. November var en veldig fin måned, og den gikk ganske fort også. Har ikke så mange bilder da, så håper det blir flere denne måneden. Året er snart over, og jeg er spent på å se hva desember bringer!

- Hvordan var deres november-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - OKTOBER

Oktober gikk så fort! Plutselig er vi i den nest siste måneden i året, og julen nærmer seg. Utrolig nok gleder jeg meg til vinteren. Det er jo selvfølgelig en del negative sider med den, men veldig mange positive også! Og når vi ikke kan gjøre noe med det uansett, hvorfor ikke bare fokusere på de positive sidene?
Oktober var en veldig fin måned. Har vel egentlig ikke så mye mer enn det å si om den.

- Hvordan var din oktober-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER


Haha, tror dette må være den korteste oppsummeringen noen gang! Men så var det vel store deler av denne måneden jeg ikke blogget, iallefall over halve. Tror jeg. Ellers farget jeg jo håret også, og jeg trives så godt med ombre! 

Satser på at oktober blir bedre. Nå er det jo høstferie neste uke, så det blir deilig! 

- Hvordan var deres september-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - AUGUST

August tror jeg må ha vært en av de beste månedene hittil i år! Vi hadde endel fint vær (kunne forsåvidt vært mer da), jeg har vært masse med venner, på båtturer, festival osv. Skolen begynte jo også på igjen, som ikke var sååå ille! Alt i alt en veldig fin måned ♥

- Hvordan var deres august-måned?

Husk spørsmålsrunden her!

MÅNEDEN SOM GIKK - JULI


Var i Tyrkia, ble ferdig med Prosjekt 365, og var på Sommerfesten på Giske. Alt i alt en veldig fin måned! 

- Hvordan var deres juli-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - JUNI

Juni var en fin måned med Stellas første bursdag, Justin kom ut med nytt album, det ble sommerferie, og måneden ble avsluttet i Tyrkia. 

- Hvordan var deres juni-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - MAITror mai må ha vært den beste måneden hittil! Mest på grunn av det som skjedde i slutten av måneden, selvfølgelig Justin Bieber - konserten! 

Nå ser jeg frem til sommerferie og Tyrkia :D

- Hvordan var deres mai-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - APRIL

Og så var plutselig april over! Noen bilder fra måneden:

Var hos frisøren og fikk freshet opp håret mitt litt!

Det.... snødde.
Kjøpte min nye favorittgenser ♥

Alt i alt var det vel en fin måned, og nå er mai her! Enda litt nærmere sommerferie, og ikke minst Tyrkia!! Åh, som jeg gleder meg. Håper på en bra måned selv om det blir mye å gjøre på skolen. Men det jeg gleder meg mest til er at Justin Bieber kommer til Norge, iih 

- Hadde dere en fin april-måned?
 

MÅNEDEN SOM GIKK - MARS

WOW, hei treiga! Bedre sent enn aldri, her kommer oppsummeringen fra forrige måned:Jeg hadde bursdag!!
Ikke så mye stort som skjedde i mars, annet enn at jeg hadde bursdag og feiret den med gode venner og familie ♥ Men det var en fin måned da!

- Hva syns dere om bildene?
- Hvordan var deres mars-måned?
Om dere husker den da, det er jo så lenge sidenXDXD 

PÅSKEN 2012

Har veldig ustabilt nett, så skal prøve å få lagt ut innlegg nå mens nettet funker! Typisk min flaks hvis nettet ikke funker når innlegget er klart til publisering.

Tenkte å skrive en liten oppsummering av påsken! Har jo faktisk gjort litt denne ferien: 

 

Startet ferien med en bytur og kjøpte et skjerf som jeg elskerelskerelsker!

Var hos frisøren og ble litt blondere, og fikk litt kortere hår!

Og ja, vi har hatt snø hele påsken. Supergøy.... Jaja, noen som nøt det hvertfall ↑

Hadde hvertfall litt sol da!

Hadde fotoshoot med Mariell og Johan Thomas! Kommer til å vise noen flere bilder derfra snart. 


Og ellers har jeg trent bittelitt, hatt Twilight-maraton med Johan Thomas, hatt besøk av han, og slappet av hjemme med familie og spist opp påskeegget mitt. Fin påske 

- Har dere hatt en fin påske?

MÅNEDEN SOM GIKK - FEBRUAR

Har ikke så mye å si om denne måneden, annet enn at den var fin og at den fløy forbi, som de fleste andre måneder også gjør. På fotofronten var jeg ikke så flink, men det skal bli annerledes denne måneden! Jeg er hvert fall veldig spent på denne måneden, jeg har jo til og med bursdag om 13 dager, wii!

- Hvordan var deres februar-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - JANUAR

Årets første "Månedens tilbakeblikk"-innlegg! Det minner meg forresten på at del to av 2011 ikke er lagt ut enda... Skal få gjort det snart! Her er hvertfall noen bilder fra januar:


Har vært en helt ok måned. Noen ting drar måneden opp og andre ting drar måneden ned. Så da er konklusjonen at den har vært helt ok. Av og til har jeg følt at det har vært flere nedturer enn oppturer, og sånn føles det fortsatt av og til, men jeg har gode venner og familie med meg. Håper uansett at februar blir bedre ♥

- Hvordan var deres januar-måned?

2011, DEL 1

Da var det på tide å legge ut oppsummering av året som gikk, denne gangen gjør jeg det litt annerledes. Laget bare noen kollasjer fra månedene, så ble ikke innlegget så veldig langt. Deler det likevel opp i to deler, så i denne delen er det januar - juni. 

JANUAR:

Ikke en superspennende måned, men jeg tok masse bilder, fikk iPhone, var på tiendeklasse-ball, var lei av vinteren og bakte Oreo-cupcakes med Andrea.

FEBRUAR:

Bowlet med venner, koste meg med meg selv på Valentinsdagen (forever alone much?), viste dere rommet mitt og tok flere bilder i solnedgangen.

MARS:

Jeg fylte 16 år og dro til Oslo med mamma, der vi dro på Robyn-konsert og førpremiere på Never Say Never. Skolen fylte 50 år og i den anledningen fikk trinnet utdelt 80-tallet (øverste bildet, helt til venstre), jeg fortsatte med bilder i solnedgangen, var hektet på sjokoladedekte jordbær, og jeg feiret bursdagen min med fine venner. 

APRIL:

Pappa giftet seg, årets første grillfest med vennegjengen, det var påskeferie og den tilbragte jeg på takterrassen i bikinien, jeg skrev et innlegg om selvtillit, som jeg fikk veldig bra tilbakemeldinger på (les det her), og jeg la ut nye bilder av rommet mitt, i en renere og ryddigere versjon enn det noen gang hadde vært.

MAI:

Jeg var i tre konfirmasjoner (og fotograf i to av dem), la ut mange outfits (det MÅ jeg bli flinkere til!), tok klassebilde på skolen, det var 17. mai, Johan Thomas og jeg kom opp i naturfag i prøvemuntlig (fikk 5), og jeg var flink til å ta med kameraet ute i den fine kveldssolen. 

JUNI:

Denne måneden var det faktisk mye som skjedde. Jeg ble storesøster til verdens beste Stella, hele klassen var på dagstur til Kristiansund, Johan Thomas og jeg kom opp i Engelsk i muntlig eksamen (fikk 6!!), vi var ferdig med grunnskolen, hadde fotoshoot med Johan Thomas, og det ble mye grilling i fint vær. 

Wow, dette året skal bli mer interessant enn det forrige. 

- Hvordan var ditt første halvår i fjor?
- Hva syns dere om bildene? 

MÅNEDEN SOM GIKK - NOVEMBER


Og plutselig var desember her. Tror jeg sier det hver gang, men måneden gikk så fort! Nå er julen her snart, og jeg må snart begynne på julegavene... Heh. Ser hvertfall frem til hva denne måneden bringer!

- Hvordan var din november-måned?

PHOTO BOOTH MEMORIES

Følte meg fin på det første bildet.

MÅNEDEN SOM GIKK - OKTOBER- Hvordan var din oktober-måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER

WOW, er september over allerede? Tiden går utrolig fort, klarer nesten ikke å følge med. Her er hvertfall bilder fra måneden som gikk:
Både fotomessig, bloggmessig og ja, sånn generelt, syns jeg september var en utrolig bra måned. Det har vært kjekt på skolen og hjemme med venner og familie. Jeg tror også oktober blir en bra måned, først ut er hvertfall høstferie, som er en veldig bra start på måneden!

- Hvordan var din septembermåned?

 

MÅNEDEN SOM GIKK - AUGUST

Litt sent kanskje, men bedre sent enn aldri?
Har hatt en grei august-måned. Begynte jo på Medier og Kommunikasjon og kom i en klasse der jeg ikke kjente noen, men det har jo selvfølgelig blitt bedre og jeg trives utrolig godt i klassen min! Fikk jo også min nydelige MacBook Pro ♥

- Hvordan var deres måned?

MÅNEDEN SOM GIKK - JULI

Må bare si at juli har gått utrolig fort! Her har dere noen bilder fra måneden:


Bloggen fylte to år!


Dag 200 i Prosjekt 365!
Andrea kom endelig hjem og vi koste oss med frukt, sjokolade og Just Go With It ♥Det var båtfestival i Ålesund.


Pakket og klar til Tyrkia.
Tyrkia!


En vellykket sommerfest på Giske!


♥

Det har vel vært en grei måned, til tross for at jeg har savnet sommer her igjen. Vi har ikke hatt mange sommerdagene i Ålesund for å si det sånn. Men da var jo Tyrkia en grei erstatning i en uke. Vi har jo også flyttet, og jeg trives godt (det er bare noen minutter unna der vi bodde før).

Nå er vi i august og det blir sikkert en interessant måned. Om 15 dager begynner jeg på Medier og Kommunikasjon, så nå skal jeg nyte resten av (sommer?)ferien.

- Hvordan har deres julimåned vært?

LOOKING BACK AT OLD TIMES

MÅNEDEN SOM GIKK - JUNI

For en gangs skyld tenkte jeg å lage et lite oppsummeringsinnlegg fra måneden som gikk, rett og slett fordi det har vært mye som har skjedd og mange forandringer. Så her er mange bilder og litt tekst om hva som skjedde i juni:

Vi overtok det nye huset og begynte å male der.

Jeg bestemte meg for at jeg trengte flere farger i garderoben min, og det ble det også med disse innkjøpene.
Grilling med hele trinnet på Emblemssanden. Superkoselig, og været ble veldig bra utover dagen.


Ikke minst det største som skjedde den måneden, mest sannsynlig årets største: Jeg ble storesøster til lille Stella, 7. juni.
Tur til Kristiansund sammen med klassen, den aller siste klasseturen.

Muntlig eksamen. Johan Thomas og jeg kom opp i engelsk med temaet USA, noe vi var utrolig fornøyd med, og enda mer fornøyd ble vi når vi fikk 6er!!Vitnemålsutdeling på skolen, utrolig trist! Rart å tenke på at vi aldri skal tilbake dit. Men noe positivt var det jo: SOMMERFERIE!Fotoshoot med Johan Thomas.


"Feiret" Sankthansaften borte med Mariell sammen med mange andre fine venner ♥Så Bad Teacher på kino med noen venner.
Været har virkelig ikke vært bra hittil i sommerferien, så jeg har ingen sommerstemning what so ever. Håper virkelig det blir bedre nå i juli og at vi får litt sommer her også. Ellers tror jeg juli blir en spennende måned, om noen dager får vi vite hvilken linje vi kommer inn på på videregående, og jeg er veldig spent. Jeg skal også til Tyrkia i slutten av måneden, og det gleder jeg meg til. Blir godt å få litt farge på kroppen. Ikke minst håper jeg på å få tatt mange fine bilder.

- Hvordan har din junimåned vært?
- Skal jeg fortsette med sånne "Måneden som gikk"-innlegg?
Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015


Design by