SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

 • 30.09.2012 kl. 18:39

Jeg er alltid så heldig med startbildet...

Del 1 kan dere lese her. Og så må jeg påpeke at dette ble filmet for et par uker siden, så litt er jo endret. F.eks det med at jeg hadde en dårlig periode.

Så dette var da det for denne gangen. Kuttet ut noen spørsmål som jeg følte var litt unødvendige. Jeg er forresten imponert om dere gidder å se hele videoen, haha.

- Hva syns dere om svarene?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

 • 06.09.2012 kl. 18:10

Tar første del skriftlig, så blir neste del på video!

Hva gjør du med håret ditt?
Vasker det med shampo og balsam, tar hårkur en sjeeelden gang, men det er veldig lenge siden jeg har gjort nå. Ellers føner jeg bare håret, men om jeg dusjer på kvelden legger jeg meg som oftest bare med vått hår. Så det er ikke noe spesielt jeg gjør med det, bruker veldig sjeldent hårspray eller noe i den duren heller.

Noen hårtips?
Hmm... Er jo ikke noe ekspert på hår, så har ikke så mye å komme med, annet enn at det er lurt å påføre noe varmebeskyttende før du krøller/glatter det ut eller noe sånt, og så har jeg hørt at det ikke er lurt å vaske det hver dag, for da blir det mye fortere fett osv. 

Hvor henter du inspirasjon til både stil og blogg?
Fikk flere spørsmål angående hvor jeg får inspirasjon fra, og det er vel egentlig samme svaret som alltid: overalt. Det kan være fra andre blogger, nettsider som weheartit og tumblr, ting jeg ser på tv, på gaten osv. Kanskje et kjedelig svar, men jeg finner inspirasjon overalt, både når det gjelder mote, blogging og fotografering.

Stilikon?
For øyeblikket er det Annette Haga og Angelica Blick

Hvorfor begynte du med blogging?
Jeg hadde lest noen blogger en stund og da fikk jeg lyst til å prøve meg på det igjen. Hadde hatt et par stk. før, men hadde litt mer kunnskap om det da jeg laget denne bloggen. 

En header jeg hadde i løpet av de første månedene på denne bloggen, HAHAHA.

Negativt og positivt med blogg?
Negativt er vel de anonyme kommentarene folk kan komme med. Jeg blir ikke påvirket av de få jeg får her, men f.eks toppbloggere kan jo få veldig mye hat, og det er utrolig hvor mye stygt folk kan finne på å komme med. Positivt er all den positive tilbakemeldingen jeg får, og i løpet av tiden jeg har blogget har jeg funnet ut hvor interessert jeg er i mote og fotografering og lært mye mer om det. Jeg har også blitt kjent med mange fine folk som jeg ellers ikke ville kommet i kontakt med. Det er SÅ mye positivt med bloggingen!

Hva liker du best, majones eller fjell?
Hei Mariell, foretrekker fjell, believe it or not.

Hva slags kamera har du?
Jeg har Canon EOS 50D, men kunne godt tenkt meg å kjøpe et hakket mer avansert, men det blir nok ikke før neste år! 

Objekter?
Regner med du mener objektiv? Det jeg bruker mest er en 50mm f/1.8, men jeg har også en 15-85mm f/3.5-5.6. Har også tilgang til en 55-200mm f/4.5-5.6.

Yndlingsklesplagg?
Oida, hmmm... Klarer ikke å velge bare ett plagg, men favorittgenseren min er Wildfoxgenseren (bilde under), favorittbuksen er en svart, highwaist fra Cubus (bruker den nesten hele tiden, haha) og topper, kjoler osv er jeg ikke helt sikker på. 


Yndlingssminke?
Hmm... Volume Million Lashes-mascaraen fra L'oréal, en concealer fra BarryM, i.d bareMinerals pudderet, og en rouge fra Chanel. Bruker også en primer til øyelokket fra e.l.f, og da holder øyenskyggen så mye lenger!

Jobber du? Isåfall med hva?
Ja, jeg jobber på en kiosk i byen. 

Hvor lenge har du blogget?
Jeg har blogget i ca. tre år og to måneder. Bloggen hadde jo bursdag i begynnelsen av juli, og dette var det første året jeg faktisk glemte helt av det! Før noen dager senere... Men da var jeg jo i Tyrkia og hadde veldig dårlig nettilgang. 

Ka syns du om brehardt smør?
Foretrekker Vita Hjertego, jeg. 

Lika du best varmeovna på hjul eller dem som e på veggen?
Hmm, det spørs. Det som er så greit med de på hjul er jo at man kan ha de der man vil og flytte på de hele tiden, men hvis det er et lite rom syns jeg det er bedre at den er på veggen, for da tar den ikke så mye plass.

Hvor mange blogger har du hatt?
Tror jeg hadde hatt tre stk før denne, men de hadde jeg bare i maks et par uker eller noe sånt, haha.

Yndlingsprogram?
Wow, det er mange. One Tree Hill (går jo ikke lenger, men det kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt♥), Glee, Gossip Girl, 90210, New Girl, Keeping Up with the Kardashians, Pretty Little Liars, Greys Anatomy og Frustrerte Fruer (går heller ikke lenger, men likevel). Nå har jeg nettopp begynt å se Suits også som jeg liker veldig godt, så tror nok det også blir en av mine favoritter. JA, jeg er tv-slave, ok? Haha. Men de fleste seriene ser jeg på nettet, siden Norge ligger så langt bak USA. 

Yndlingsmat og drikke? :-)
Pastasalat, pizza og taco er vel yndlingsmaten. Yndlingsdrikken tror jeg må være enten ferskeniste med kullsyre, fanta eller iskaldt vann ♥

Hvor mange land har du vært i? :-)
Hmm, jeg har vært i Sverige, Danmark, Polen, Tsjekkia, England, Belgia, Spania, Tyrkia, Hellas, Tyskland, og så USA da, der har jeg vært i Florida, New York og New Jersey. Og så har vi jo Norge, men det sier jo seg selv ;)

Fra Tyrkia i sommer ♥

 Hvilken skole går du på? :-)
Jeg går på Ålesund Videregående Skole.

Hvilke blogger leser du?
Åh, det er så mange. Kan lage et eget innlegg om det :)

Hvor mange lesere har du hver dag?
Det varierer veldig ettersom hvor mye jeg blogger, men om jeg blogger 2-3 innlegg om dagen ligger det på mellom 100 og 200 unike, noe jeg er fornøyd med. 

Hvilke redigeringsprogrammer bruker du til å redigere bildene dine?
Photoshop CS6.

Forbilde?
Før har jeg byttet mellom ulike kjendiser som forbilder, men nå vet jeg faktisk ikke. 

Beste fototips?
MANUELLE INNSTILLINGER. Lær deg kameraet ditt og innstillingene, det er SÅ mye bedre enn å bruke auto!

Hva skal en blogg ha for at du skal lese den?
Et ryddig design, bra og store bilder (helst 600px og oppover), lite skrivefeil, og så er det mest mote- og fotoblogger som fenger meg. Og også ofte oppdateringer, ikke at det er noe jeg er flink til. 

Hvor går din drømmereise?
Los Angeles, California. Har hatt lyst å reise dit så lenge jeg kan huske!

Favorittrenden i høst?

Fall FashionHar skrevet et innlegg om det her.
Om du lurer på noe mer, kan du fortsatt stille spørsmål her. Satser på å filme flere svar neste uke!
- Hva syns dere om svarene?

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 19.08.2012 kl. 18:02Fant ut at det er over ett år siden forrige spørsmålsrunde, så da er det vel kanskje på tide med en ny? Så da er det bare å spørre i vei i kommentarfeltet! Tenker jeg tar litt på video og litt skriftlig, spørs hvor mange spørsmål jeg får. 

- Hva lurer du på?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

 • 03.08.2011 kl. 17:19

Her er den endelig! La den ut på YouTube for flere dager siden da, og så glemte jeg av den.. Og nå kom jeg på at det kanskje kunne være en fordel å legge den ut her, haha. Skal snart begynne å redigere del 2, og så må jeg spille inn resten av spørsmålsrunden, så det blir sikkert fire deler til sammen. Vil ikke at videoene skal være altfor lange :-)

- Hva syns dere?

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 13.06.2011 kl. 20:36


Dette er kanskje det siste innlegget på et par-tre dager nå, for i morgen får vi kanskje vite hva vi kommer opp i i muntlig eksamen. Hvis ikke vi får vite det i morgen, får vi vite det på onsdag. Så da vet dere hvertfall det.

Derfor tenkte jeg å sette igang en spørsmålsrunde nå siden jeg ofte får spørsmål om diverse ting, og jeg har fått nye lesere siden sist gang jeg hadde spørsmålsrunde. Denne gangen skal jeg svare på video (jeg vet jeg har sagt det før, men denne gangen skal jeg faktisk det, for nå har jeg ingen unnskyldning), så pøs på med spørsmål og vær kreativ! :-)

- Hva lurer du på?


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

 • 14.03.2011 kl. 18:35

Da prøver vi igjen!

hvilken blogger leser du utenom topplista ?
Jeg har ikke helt kontroll på hvilke som er på topplista og hvilke som ikke er det, så dere får vel bare se i sidebaren :-)

beste minne ?
Åh, vet du hva? Jeg satt og tenkte på dette for et par dager siden, og jeg har så mange bra minner! Jeg klarer sånn seriøst ikke å velge ut ett. Jeg er virkelig så takknemlig for alt jeg har fått oppleve og jeg gleder meg massemasse til å få oppleve mer i fremtiden!

Dine tre favoritt program/serier?
Jeg følger med på alt for mange tv-serier, så jeg klarer ikke å velge ut bare tre.. Men her er de jeg må få med meg hver uke: Frustrerte fruer, Gossip Girl, Glee, One Tree Hill og Pretty Little Liars.

Hvor mye penger bruker du i mnd på sminke, klær ol.?
I år har jeg ikke brukt mye i måneden på sminke og klær siden jeg har spart til Oslo, så - nå skal jeg ikke si noe sikkert - jeg har kanskje brukt et par hundre kroner i måneden? Ok, jeg aner virkelig ikke, haha.

Hvem er den tøffeste i familien din?
Mamma, siden hun fødte meg. Haha, neida. Joda.


Hva er favoritt sangen din akkurat nå? Kan du spille av et lite klipp? ;ppPppPPpPPP
Enten denne:


Sean Kingston ft. Justin Bieber - Won't Stop

eller denne:


Justin Bieber - Born To Be Somebody

eller denne:


P!nk - Fuckin' perfect

Hvor lang tid bruker du på et innlegg?
Det spørs hvilket innlegg det er.. Det kan være alt fra fem minutter til en time +/-.

Får du brev i posten av folk som leser bloggen din?
Nei, det gjør jeg ikke :-)

Kan du ha flere videoblogger?
Jeg har lenge sagt at jeg skal bli flinkere til dette, men så har jeg liksom aldri tatt meg tid til det. Jeg skal virkelig prøve, det skal jeg, men det må bli i helger hvis jeg har tid, og i ferier. I hverdager har jeg nesten ikke sjans.

Er bloggen din kjent?
Hehe, nei. Men jeg tror det er mange som vet at jeg blogger da ;-)

Er bloggen din på topplista?
Ikke på blogg.no sin toppliste, nei, men på topplisten for Ålesund kommune er den det. Jeg syns det har blitt altfor stort fokus på topplisten de siste månedene. Kommer blant annet et innlegg om min mening om akkurat dette i nærmeste fremtid.

Hva er ditt drømme yrke?
Det må nok være å reise verden rundt som fotograf.


Når startet du å interresere deg for foto?
Det var kanskje for et år siden, men da visste jeg ingenting om foto. Sånn seriøst, jeg visste ikke at det var noe som het Manuell fokus engang! Men det var vel kanskje ikke før til sommeren jeg virkelig startet å interessere meg for dette, det var da jeg begynte å lære meg om kamerainnstillinger også.

Hva er en vanlig dag for deg?
Stå opp 06:50, kle på meg, stelle meg, spise frokost, pusse tennene, ta bussen til skolen, skole til 14:00, bussen hjem, kanskje trene, spise middag, gjøre lekser, slappe av med tv og pc, legge meg i 11-tiden. Det er jo ingen dager som er helt like selvfølgelig, så dette er bare et eksempel.

Hvordan ser drømmemannen ut? :)

Bildekilde.
Neida. Joda. ♥

Hei<3 Jeg bare lurer på hvor mange lesere du har hvær dag/hvær uke/hvær måned/hvært år??
Når jeg er aktiv har jeg kanskje et par hundre +/- hver dag. Hver uke, hver måned og hvert år har jeg ikke helt oversikten over, etter som jeg ikke er så opptatt av dette ;-)

Har du msn??Legger du meg til??
Jeg har en egen mail til bloggen som er malindh.blogg@hotmail.com der dere kan kontakte meg om det skulle være noe. Jeg er ikke så ofte inne på msn med den, men en sjelden gang iblant er jeg det. Jeg kan nok ikke legge til deg som spurte, siden du ikke la igjen navn eller mail, men det er bare å legge meg til! Mailen sjekker jeg hver dag :-)

Har du kjæreste?
Nope.

Liker du noen?
Ikke som mer enn venn, nei :-)

Hvor mange kjærester har du hatt?
Tror jeg har hatt fem, men de fleste av de har ikke akkurat vært særlig seriøse, haha.

Er det noen som liker deg?
Ikke som jeg vet om ;-)

Sminker du deg hver dag?
Nei, ikke hver dag. Søndager, blant annet, er som regel sminkefri dag for meg, om ikke jeg skal noe spesielt. Ellers går jeg som regel med sminke når jeg har planer.

Kan du vise det beste pudderet du bruker?

Bildekilde.
Jeg sverger til i.d bare Minerals!

Hva slags sminke anbefaler du?
i.d sin sminke og ellers har jeg planer om å lage et innlegg om sminken jeg bruker etter som jeg har fått spørsmål om dette.

Det var spørsmålsrunden for denne gang!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

 • 12.03.2011 kl. 16:54

Det ble nok ikke svar på video denne gangen, får heller ta det neste spørsmålsrunde eller noe.Forresten, spørsmålene er kopiert rett inn fra kommentarene, derfor er det noen spørsmål som har en del skrivefeil.

Hvor lenge har du gått på fotball?
I ca. 3 og et halvt år, tror jeg. Men nå har jeg sluttet på fotball siden jeg gikk lei. Har ikke nevnt dette før, men nå vet dere det ihvertfall. Sluttet for noen uker siden.

Hva skal du i sommer?
Har ikke lagt noen spesielle planer for sommeren enda, men siden vi flytter da, blir det nok litt oppussing og sånt på rommet mitt. Ellers har jeg planer om å bare nyte sommeren med familie og venner! ♥

Hva skal du søke på til vidergående? Eller hva har du søkt?
Jeg søkte Medier og Kommunikasjon på første, Service og Samferdsel på andre og Studiespesialiserende - Ordinært løp på tredje.

Hva fikk du i snitt før jul?
Til jul fikk jeg 4.6 i snitt :-)

Har du jobb?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har veldig lyst på en sånn at jeg får tjent meg litt penger, så jeg kommer nok til å prøve å skaffe meg en sommerjobb. Det er ikke bare-bare å skaffe seg jobb i denne alderen..

Er du flink på skolen?
Jeg får som regel 4ere og 5ere, så jaa, jeg kan vel kanskje si det?Trives du der du bor?
Ja, det gjør jeg. Eneste er at jeg bor et lite stykke unna de fleste vennene mine, så det er litt kjipt, men når vi flytter så kommer jeg nærmere dem.

hvordan ble bloggen din kjent??
Ehm, bloggen min er jo ikke akkurat særlig kjent da, så jeg kan vel egentlig ikke svare på dette ;-)

Ka program bruka du til å redigere bildene dine?
Jeg bruker for det meste Photoshop, men også litt Picasa.

Hvilke blogger leser du?
Ehe, det er veldig mange. Sjekk i sidebaren under "Jeg leser".

Kan du vise dine tre yndlings antrekk?
Hmm, denne var litt vanskelig.... Jeg kan lage et eget innlegg om det, siden jeg har noen favoritter som jeg ikke har tatt bilde av ennå ;-)

Hva er yndlings butikken din? :-)
Det må nok være Bik Bok. Helt sykt hvor mye den butikken har utviklet seg! Før var det jo omtrent bare joggebukser og hettegensere de solgte.leser du andre blogger som ikke står på siden din?
Nei, alle jeg leser står i sidebaren.

har du noen konkurenter gjennom bloggingen og vis du har hvem?
Nei, det har jeg ikke. Jeg blogger bare fordi jeg syns det er gøy, og skal man drive å konkurrere med andre bloggere, blogger man på helt feil grunnlag.

hvordan er du som person ?
Jeg er vel en stort sett positiv jente, men som tenåring kan jo selvfølgelig humøret mitt gå opp og ned. Jeg er også en person som følger med på altfor mange tv-serier, og kanskje tilbringer litt for mye tid med pc'en, hehe. Men til tross for det så elsker jeg å tilbringe tid med venner og familie.

Bestevenn?
Jeg syns det er feil at dette spørsmålet er i entall. Dere vet hvem dere er ;-)

Hva syns du on deg selv?
Personligheten eller utseendet? Jeg er greit fornøyd med meg selv. Selvtilliten kan gå litt opp og ned, men jeg prøver å fokusere på det positive. Det hjelper veldig :-)

Hva syns du om bloggen din?
Jeg er fornøyd med designet, men oppdateringen er dårlig, spesielt på hverdager. Ellers syns jeg den er helt grei. Mye bedre enn når jeg først opprettet den ihvertfall!

Jeg er forresten veldig lei av headeren min, så skal ikke se bortifra at det kommer en ny snart.


SPØRSMÅLSRUNDE

 • 27.02.2011 kl. 20:35


Det er noen måneder siden forrige spørsmålsrunde, så nå starter jeg en ny en. Forrige gang ble svarene ganske useriøse, så jeg skal svare litt mer seriøst denne gangen, heheeee.. Så spør meg om det dere lurer på, og så svarer jeg kaanskje på video.

- Hva lurer du på?

REMINDER

 • 21.11.2010 kl. 13:09

Minner om spørsmålsrunden som pågår her nå. Det er ikke så altfor lenge til jeg avslutter den nå, så fortsett å komme med spørsmål!

http://malindh.blogg.no/1289849545_sprsmlsrunde.html

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 15.11.2010 kl. 20:32

Random

Setter igang en spørsmålsrunde siden det er så lenge siden sist gang. Spør om det dere lurer på, men jeg regner med dere vet hvor grensen går. Vet ikke når jeg avslutter den og jeg vet heller ikke om jeg svarer på video eller med tekst. Prøv å unngå de vanligste spørsmålene som "hvorfor blogger du?" og "hvilke blogger leser du?" det finner dere svaret på i andre spørsmålsrunder, og hvilke blogger jeg leser finner du svaret på under "Jeg leser".

- Hva lurer du på?

SVAR, DEL 2

 • 27.05.2010 kl. 21:09

liker du å shoppe?
Nei...

Elsker det!

hvilken blogger leser du til daglig fast?
De dere ser til høyre på bloggen under "Jeg leser"

Hvis du skulle til en øde øy og bare kunne tatt med deg EN TING, hva hadde du tatt med deg da? :)
Wæææ, vanskelig..........Må nok tenke litt mer på den før jeg kan svare ;-)

Nevn 3 ting du liker ved deg selv og ikke liker :-)
Liker: Øyenvippene, øynene i seg selv og neglene mine. Jada, rare ting, men du spurte.
Liker ikke: Håret mitt, nesen min og kondisen min. (Den lille kondisen jeg har ihvertfall). Og som sagt; rare ting, men du spurte ;-)
(Samme svaret som sist gang.)hva gjør du på fritiden/interesser og hvilke idrett(er) driver du med? :)
Jeg er med venner, fotograferer, spiller fotball og så blogger jeg jo da :-)

Hvor kjøper du klær?
Det er vel mest på Bik Bok, men har også en del klær fra Only osv. I utlandet er det ganske forskjellig.

Hvor mange søsken har du?
Har 6 stesøsken.

Visst du kunne valgt mellom en kjempe pen gutt som hadde en jævlig personlighet mot alle andre enn deg, eller mellom en som var... stygg, men søt innvendig :-) HVEM VILLE DU VALGT? ^^ helt ærlig!
Sistnevnte. Ville ikke vært med en gutt som var stygg mot alle andre.

hva er det flaueste du noen gang har gjort ? :) haha
Haha, det nevnes nok ikke her ;-)

hvilke 15 sanger liker du best ? : D
Oiiiiii.  Akkurat det klarer jeg nok ikke bestemme meg for, akkurat nå ihvertfall, kan vel kanskje skrive et innlegg om det senere. Men imens kan jo du kanskje sjekke denne kategorien. Er en del sanger der.

hvilken rase er hunden din?
Stesøsteren min sin hund* Han er en chihuahua :-)
favorittsang for tiden?

When I look at you - Miley Cyrus
Blir aldri lei.

yndlingsbutikk?
Bik Bok

yndlingsplagg?
Image and video hosting by TinyPic
Èn av mine favoritter er denne fra Bik Bok

kan du svare på videoblogg?:)
Nei, det ble nok ikke det, blir så flau!

SVAR DEL 1

 • 23.05.2010 kl. 16:02

cola eller pepsi?
Pepsi

vinter eller sommer?
Sommer

brunost eller hvitost?
Ja takk, begge deler?

Hvis du kunne valgt mellom en million kroner eller å møte Justin Bieber, hva hadde du valgt da?
Oi..... hehe, den var faktisk ganske vanskelig.. Hadde jo vært gøy å få en million kroner, men samtidig hadde det også vært gøy å møte Justin Bieber. Men jeg tror jeg velger en million kroner, da kunne jeg kanskje dratt på en av konsertene hans i tillegg :-)

vet foreldrene dine at du blogger?

Jepp
Image and video hosting by TinyPic

når har du bursdag?

18. mars

har du photoshop?
Ja, det har jeg :-)

liker du justin bieber?
Jaa
Image and video hosting by TinyPic

hva skal du i sommer?
Til Belgia. Og ellers skal jeg vel nyte sommeren med vennene mine.

hva er ditt beste minne?
Tror jeg får det spørsmålet hver gang jeg har spørsmålsrunde, haha. Men det er så mange minner at det er vanskelig å velge bare ett.

hvilken kamera bruker du?

Image and video hosting by TinyPic
Canon EOS 50D

vil du anbefale noen bra kameraer?

Anbefaler det ovenfor. Eller, egentlig alle Canon speilreflekser. Jeg lånte Canon EOS 350D i noen måneder og var veldig fornøyd med det og så fikk jeg jo det ovenfor i konf. gave og ble enda mer fornøyd med det. Har prøvd Canon EOS 1000D (Maria sitt) i noen sekunder og tatt et par bilder med det og det virket veldig bra det også.

fav drikke?
Smoothie

fav mat?
Pastasalat

Del 2 kommer etterhvert. :-)

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 14.05.2010 kl. 15:38

Kjører igang en spørsmålsrunde! Svarer ikke på spørsmål som "Hvorfor blogger du?" og "Hvilke blogger leser du?". Det kan dere finne svar på i arkivet under kategorien spørsmålsrunde.Prøv å være litt kreative med spørsmålene! :-)
PS: svarer ikke på altfor personlige spørsmål.

- Hva lurer du på?

SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 2

 • 04.04.2010 kl. 18:46

Da fortsetter vi...
BESTE BARNDOMSMINNE?
Eh, for å være helt ærlig så husker jeg egentlig ikke så mye fra da jeg var liten. Men man blir jo ikke voksen før man fyller 20, så da er jo jeg fortsatt barn og da svarer jeg New York, Alta, London og Praha. Kan ikke velge mellom de. Egentlig har jeg mange flere minner som også går under de beste, men disse nevner jeg nå.

Hva er din yndlingsfarge?
Se på designet så finner du det ut. Rosa selvfølgelig :-)

Sommer vs vinter?
Helt klart sommer.

Hva er det beste du vet med å blogge?
Hmm. Å få respons på bilder jeg har tatt og det jeg skriver. Jeg merker at etter jeg begynte å blogge har jeg blitt gladere i å skrive og ikke minst ta bilder. Det var jo blogging som gjorde at jeg ble mer interessert i å ta bilder.

Hvilke blogger leser du fast?
Ganske mange, hehe. Tror jeg følger alt for mange på bloglovin', merket det når jeg hadde hundrevis av innlegg å lese etter jeg var på hyttetur. (Jeg leste ikke alle, om du lurte). Gå på forsiden til bloggen og bla ned til du ser lenkene. De leser jeg fast.

Er du forelska?
Nei.

Har du noen gang hatt noen dyr?
Har hatt tre hamstere, nå har stesøsteren min to hunder, Leon som er hos oss ganske ofte, og en annen hund som er her av og til.

Leon søten. Chihuahua for de som lurer :-)

Hvorfor blogger du?
Fordi det er gøy.

Hvis du skulle vært en av de på topplisten topp25, hvem ville du vært, og hvorfor? Hva hadde du gjort og hva ville du blogget om?
Ville vært Annais fordi hun virker som en jente med en veldig fin personlighet og en bra humor. Hun skriver så morsomme innlegg og ikke minst inspirerende. Jeg ville vel egentlig ikke gjort noe spesielt, bare blogget som vanlig, selv om det egentlig hadde gjort bloggen hennes utrolig kjedelig om jeg skulle blogget på den.

Hva slags mat hater du?
Krabbe.

Beste minne 2009?
Hele sommerferien. New York, Alta og Madonnakonsert.

Tre ting du liker og ikke liker ved deg selv?
Liker: Øyenvippene, øynene i seg selv og neglene mine. Jada, rare ting, men du spurte.
Liker ikke: Håret mitt, nesen min og kondisen min. (Den lille kondisen jeg har ihvertfall). Og som sagt; rare ting, men du spurte ;-)


Er du fast leser av Voe?
Ja, det er jeg.

Hvilken mascara bruker du ??
Covergirl Lash Exact og Maybelline Pulse Perfection.

Største frykt?
Heh, humler, bier og vepser. Har faktisk våknet to ganger før av at det har vært en humle flygende rundt i rommet mitt. *Grøss*

Vet foreldrene dine om bloggen?
Ja, det gjør de :-)

Hvor lenge har du blogget?
Siden 6. juli 2009.

Hvor handler du klærne dine?
Bik Bok, Only, Vero Moda, Gina Tricot. Og når jeg er i utlandet er det ganske forskjellig ettersom hva som er der.

Trener du?
Trener fotball og så skulle jeg vel egentlig være med mamma på aerobic eller noe, men det har ikke skjedd enda.

Hvor mange kjærester har du hatt?
5 tror jeg..

Hva skal du gjøre i sommer ?
Skal til Belgia i 2 uker og ellers har jeg ingen planer. Vi må finne på noe, Nathalie! :-)

Er det noe spesiell grunn til at du heter Vanilla?
Det har jeg skrevet et innlegg om som du kan lese >her<.


Dett var dett. Gjorde innlegget umuulig å kommentere, fordi.. Jeg føler for det. Om du lurer på noe mer, spør i et annet innlegg :-)

SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 1

 • 03.04.2010 kl. 17:06

Da starter jeg med å svare på spørsmålene. Satt stor pris på at dere faktisk hørte på meg og stilte andre spørsmål enn "hvilke blogger leser du" og "hvorfor blogger du". :-)

Er du fornøyd med bloggen din?
Njaa, sånn passe. Fornøyd med at jeg faktisk har fått noen lesere i forhold til det jeg hadde før. Designet er under oppussing, men har fått bestilt design av en jente, så det tror jeg blir bra! :-)

Favoritt fotballspiller?
Hmmm, er litt usikker. Har vel egentlig ingen absolutte favoritt, men kan jo nevne at favorittlaget mitt er Aafk, så det er vel de fleste spillerne derfra :-)

Holder du på med noen?
Nope.

Favoritt kjendis?

Justin Bieber.

Likeer

Kake eller is?
Is.

Brus eller vann?
Vann med kullsyre, altså en blanding.

Fotball eller håndball?

Fotball!

Hm eller cubus?
H&M.

Favorit klesmerke?
Tror ikke jeg har noen favoritt. Finner jeg noe jeg liker og som jeg har råd til, så kjøper jeg det :-)

Trondheim eller ålesund?
Ålesund :-)

Hva gjør du i påska?
I påsken har jeg vært på en hytte i Oppdal og ellers er jeg hjemme og slapper av.


Hvis du kunne velge mellom alt på jord, hva ville du gjort?

Hmm. Jeg ville tatt med meg venner og familie til USA, og avsluttet all krig og miljøkatastrofer i verden. :-)

Hva må en blogg ha for å få din oppmerksomhet?
Bra design, ikke milevis lange innlegg uten bilder, avsnitt i innleggene og helst selvtatte bilder. Går selvfølgelig greit med googlebilder en gang iblant, så lenge det ikke er i hvert innlegg.

Hvor mange lesere har du i gjennomsnitt per dag?
Det varierer veldig etter hvor aktiv jeg er. Om jeg har en bra dag der jeg oppdaterer ofte og kommenterer mange blogger, kan jeg ha over 300 unike og nærmere 1000 sidevisninger, men som oftest har jeg ca. 200 unike og kanskje 400-500 sidevisninger.

Hvor har du funnet html-kodene til bloggen din?
På lorrainehtml.piczo.com og så har jeg søkt litt på google. Arntsberg.blogg.no og renatesb.blogg.no har også bra koder med gode forklaringer.

Hva er den viktigste egenskapen til en venn?
Å kunne stole på han/henne.


Er du en annen person på bloggen enn i virkeligheten?

Nei.

Hvor mye lekser gjør du per dag?
Det varierer litt etter hvor mye vi har den uken. Jeg prøver å gjøre de fleste leksene på skolen, sånn at jeg slipper å gjøre så mye hjemme. Om vi har prøve dagen etter, fokuserer jeg som regel på den.

Favoritt årstid?
Helt klart sommer!

Hvis du skulle vært en annen for en dag, hvem?

Vanskelig det der. Ville prøvd å være en kjendis og sett hvordan det hadde vært.

Fire ting du skal før du dør.. er?

- Bo i USA i noen år.
- Møte en amerikansk kjendis.
- Svømme med delfiner.
- Den 4. prøver jeg fortsatt å finne ut av.

Hvem blir du inspirert av når det gjelder blogg?
Mest Voe og Annais. Men kan fort bli inspirert av andre blogger også, så det varierer veldig.

Spiller du håndball? I så fall, på hva slags lag?
Nei, spiller fotball :-)


Del 2 kommer i dag eller i morgen :-)

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 02.04.2010 kl. 15:01

Fikk et spørsmål i dag om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, og jeg vet at det ikke er lenge siden jeg avsluttet den forrige, men siden det kom en forespørsel om det, tenkte jeg å ha en liten en.Spørsmålsrunden kommer kun til å vare til i morgen, da kommer jeg til å svare skriftlig.


Håper dere stiller litt andre spørsmål enn "hvilke blogger leser du?" og "hvorfor blogger du?" :-)

Hva lurer du på?

SVAR PÅ SPM. RUNDEN - DEL 4

 • 11.03.2010 kl. 16:57

Hadde ikke regnet med at det ble så mange deler av spm.runden, men jeg tok tydeligvis litt for få spørsmål i hver runde.

Hvis du hadde vært en t-skjorte, hva hadde stått på deg da?
Der tror jeg det hadde stått "Jeg vet ikke". En setning jeg sier veldig ofte, hehe.Hvem har du flese plakater av på rommet ditt?
Har ikke noen plakater på rommet mitt :-)

Er du fornøyd med utseende ditt?
Er ikke misfornøyd, men er ikke helt fornøyd heller :-) Ingen er vel 100% fornøyd med utseendet sitt?

Hva syntes du om Voe? Leser du bloggen hennes?
Syns hun blogger bra. Jeg kjenner jo ikke henne, men hun virker som en ganske grei jente. Ja, jeg leser bloggen hennes.

Blogger du for å komme på topplista?
Nope :-)

Liker du gutter som er blonde med blå øyne, eller gutter med brunt hår og brune øyne?

Det har ikke så mye å si :-)

Hvilken kjendis ville du ha sittet fast i en heis med?
Justin Bieber eller Selena Gomez. Hadde vært gøy å bli kjent med de.

Hvor kjøper du sminken din ?
Vita, Cubus, H&M og litt på internett.

Hvor mange søsken har du ?
Har 6 stesøsken.

Hvilken blogger leser du fast ?

De på vennelista og noen på topplista. Gå til forsiden av bloggen, gå litt ned og se til venstre. Der står bloggene jeg leser :-)

Så da var altså endelig alle svarene kommet ut! Jeg vet jeg er treig.
Om dere lurer på noe mer, er det bare å spørre i kommentarfeltet, på mail osv.

SVARENE PÅ SPM. RUNDEN - DEL 3

 • 06.03.2010 kl. 15:42

Hva er ditt favoritt produkt?
Det spørs vel hvilke typer produkter du spør om, men blant annet denne er min favoritt:


Top 3 TV- program?
Gossip girl, one tree hill og home and away. Topp 5 kan du lese om her.

Top 5 mannelige kjendiser?
Justin Bieber (han er vel mer guttelig da egentlig), Zac Efron, Nick Jonas, Taylor Lautner og...... kommer faktisk ikke på flere for øyeblikket. Teller Alvin fra The Chipmunks?

Top 5 kvinnelige kjendiser?
Selena Gomez, Ashley Olsen har jeg vel egentlig alltid vært fan (veldig lenge ihvertfall), kanskje Ellen DeGeneres (den dama er rå!), Demi Lovato og Jennifer Hudson. Jeg er egentlig ganske usikker.. Typisk meg å ikke huske det når jeg først skal huske det.

Hva vil du bli når du blir stor?


Er du poppis?

SÆFF, bare see på meg da <33333333

Rir du?
Har prøvd det noen ganger, men det er mange år siden. Så nei, jeg rir ikke :-)

Hva synes du om kristendommen?
Jeg konfirmerer meg kristelig da, så det er jo helt greit.

Hadde du savnet og ikke feire bursdag?


Selvfølgelig hadde jeg det, det er jo årets beste dag :-)

Elsker du et dyr?

Det går ikke an å ikke elske han her <3

Spiser du kjøtt?
Jepp :-)

Er du fornøyd med rompa di?
Hahaha!

Har du noen gang hvert veldig misunnelig på en vennine? I hvilket tilfelle?
Ja, det har jeg, men det trenger ikke dere å vite :-)

Har du fått knust hjertet ditt før?

Neida, jeg lever jo fortsatt ;-)

Liker du frosker?
De virker veldig slimete, men ellers er de sikkert søte.

Kan du fortelle en vits?
Katta med slips :-)

Kan du fortelle en morsom historie?
Det var en gang.................

Lika du gulerøtter?
Jepp

Hva gjør du for å bli kvitt kvisene dine?

LINK HER

Vil du bli modell?

Jeg vil heller stå bak kamera, enn foran :-)

Favoritt butikk?
Bik Bok, Only osv..

Top 3 ting?
Mobil, iPod og lipsyl

- Leser du www.pinkrosa.blogg.no?
Av og til :-)

- Hvem er den kjekkeste du vet om som ikke er kjendis?
That's a secret I'll never tell

- Syntes du Joe Jonas er hot?
Njaa, ikke så veldig.

- Elsker du noen?
Familien og vennene :-)

SVARENE PÅ SPM. RUNDEN - DEL 2

 • 01.03.2010 kl. 17:19

Valgte å ta del 2 skriftlig istedenfor på videoblogg, for videobloggen ble veldig dårlig. Så beklager jeg for at det kom så sent, veldig dårlig av meg. Og så vil jeg si at noen av spørsmålene hoppet jeg over fordi jeg ikke ville svare på de og at sånne "topp 5 gutte og jentevenner" hoppet jeg også over, fordi jeg ikke vil nevne bare 5. Jeg er glad i alle vennene mine like mye :-)

Top 3 drikke?
Smoothie, ferskpresset appelsinjuice og iskald fersken iste.

Drikker du alkohol, røyker du?
Nei, og nei. ;-)

Karaktergjennomsnitt ved vinteren nå?¨
4,6

Liker du blånisser eller rødnisser best?

Blånisser!

Har du søsken og er du glad i dem?
Har til sammen 6 stesøsken og er glad i alle sammen  :-)

Leker du med dem ute i snøen ofte?
Njaa, de to minste har jo jeg vært ute i snøen med av og til.

Hvilken del av deg selv er du mest fornøyd med?

Øynene.

Hva synes du om Barack Obamas meninger og livsverk?
Jeg er ikke akkurat så veldig interessert i politikk og sånt, men Obama virker som en grei president. Jeg er 14 år og er ikke så mye interessert i meningene og livsverket hans, det samme gjelder nok resten av politikere rundt om i verden. ;-)

Er du miljøvennelig?
Prøver å være det, men tenker egentlig ikke så mye på det.

Hvilken telefon har du?
LG KS360.

Kjøper og selger du aksjer?
Som sagt er jeg 14 år. Tror det er svar nok ;-)

Er du smart?
Kall meg Einstein. Neida, jeg syns jeg er sånn passe smart, men kan jo selvfølgelig ha mine blonde øyeblikk.

Hva synes du om Aleksander Rybak og Bjørn Johan?
Aleksander Rybak er ikke jeg noe interessert i, men Bjørn Johan er jo herfra og jeg syns han har en bra stemme og har kommet seg langt.

Er du motebevisst?
Sånn passe. Er ikke sånn veldig interessert i hva som er det siste nye, men litt interessert er jo jeg.

Hva spiser du gjennomsnittelig gjennom en dag?
Frokost, lunsj, middag og kveldsmat.

Hva er din favoritt blomst/plante?
Har ikke peiling.

Om jeg er flink, kommer del 3 imorgen, men jeg lover ingenting.

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 29.12.2009 kl. 13:27

Jeg hadde egentlig en annen spørsmålsrunde på gang, men den ble ikke så vellykket og så glemte jeg av den osv.. Men nå kjører jeg igang en ny og jeg håper at jeg får inn mange spørsmål, for da kan jeg svare på videoblogg også. Ikke vits i å svare på 10-20 spm. på en videoblogg på 1-2 minutter.


Så da spør dere bare om det dere vil (bortsett fra altfor personlige spm. ).

Hva lurer du på ?

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 04.12.2009 kl. 16:40

Nå er det ca. en mnd. siden jeg hadde spørsmålsrunde sist, så nå tenkte jeg å ha en ny en. Svarene kommer kanskje neste uke eller uken etter det.
img33531

Hva lurer du på?

SPØRSMÅLSRUNDE!

 • 06.11.2009 kl. 15:07

Nå er det på tide med en spørsmålsrunde igjen! Er en stund siden sist, og har fått flere lesere siden sist også. Så da er det bare å spørre i vei! Svarer på videoblogg hvis det blir mange spørsmål. Er ikke vits hvis det bare blir fire spørsmål ellernoe.. Spørsmålsrunden avsluttes neste fredag!

dsci0014

VIDEOBLOGG: SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! (ENDELIG!)

 • 30.09.2009 kl. 14:29

Her er den endelig! Kvaliteten ble veldig dårlig på youtube, og pga. dårlig kamera fikk jeg en gul nyanse i fjeset. Spørsmålene står på skjermen. (Legg merke til at jeg har kuttet ned på introen)


Fikk du vite mye nytt nå?

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 13.09.2009 kl. 18:48

Slenger meg på "bloggtrenden" jeg også og starter en spørsmålrunde. Så bare spør i vei, svarene kommer på videoblogg (tror jeg) neste helg!

malin i new york

Edit; spørsmålsrunden avsluttes i kveld!
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no