hits

I MISS IT..

 • 30.10.2010 kl. 18:00Jeg savner sommer!

HVA GJØR DU NÅ?

 • 27.07.2010 kl. 13:59

Akkurat nå ligger jeg og soler meg ute, det er fantastisk vær så det skal jeg nyte før gråværet kommer tilbake. Hva gjør dere nå?

SMOOTHIE AND A MOVIE

 • 26.07.2010 kl. 19:09Dette er hva jeg skal gjøre i kveld. Drikke smoothie og se film ♥ Elsker smoothie, og nå var det så lenge siden sist jeg lagde det, så da var det på tide. Brukte bare jordbær, banan, kiwi og iste. Det er jo en utrolig enkel oppskrift; ta det du har av frukt/bær og drikke/is, så har du det. Og så er det jo en fordel å ha en blender også da ;-)

- Liker du smoothie?
- Har du sett filmen?

I HEART STARBUCKS

 • 14.07.2010 kl. 23:39

Tilbake i Belgia! Disse to og en halv dagene i London har gått alt for fort, men jeg håper at det ikke blir så mange år til neste gang.

I dag bestemte jeg meg for å prøve noe på Starbucks, nemlig Lemon Frappucino. Ettersom det så utrolig godt ut på bildet, prøvde jeg en og jeg ble veldig positivt overrasket. Jeg trodde at kanskje det var noe iskaffe lignende med litt sitronsmak, men heldigvis (siden jeg ikke er noe særlig glad i kaffe) smakte det noe lignende sitronslush eller hva jeg skal kalle det. Utrolig godt ihvertfall!

(Beklager veldig stort bilde, men jeg måtte rotere og da ble det sånn)


Forhåpentligvis kommer innkjøpene i morgen, men jeg vet rett og slett ikke hva jeg får tid til. De kommer når de kommer :-)

- Har du smakt noe fra Starbucks før? Isåfall hva?

INNKJØP FRA TOPSHOP

 • 13.07.2010 kl. 23:42

I går var vi på TopShop, og det var fantastisk! Jeg kjøpte ikke sånn veldig mye siden jeg har begrenset med penger og bruke, men herre så mye fint det er der! Jeg kom ut av butikken med disse tingene ihvertfall (husker ikke prisene):

High waist shorts


Skin glow


To ringer. Elsker begge to!
Så det ble ikke så veldig mye da, men jeg er fornøyd. Viser resten av innkjøpene mine fra andre butikker en annen gang, dette var alt jeg orket å ta bilde av.

I morgen drar vi tilbake til Belgia. Kunne godt tenkt meg å være her mye lenger men sånn er det jo bare. Har rukket å se litt på denne lille tiden vi har vært her ihvertfall :-) Har jo vært her før.

- Hva syns dere?

I'M IN LONDON, BABY!

 • 13.07.2010 kl. 20:09

Dere gjettet riktig, jeg er i London! Det ble litt av en blåtur for å si det sånn. I går tidlig (veldig tidlig) dro vi til togstasjonen og fikk vite at vi skulle til London, og etter to timer med tog var vi fremme! Hadde ikke trodd at det kom til å ta så kort tid fra Brussel til London. Men det var jo hurtigtog da, såå. Jeg har vært i London en gang før for 4 år siden, så det er en stund siden. Var godt å komme tilbake! Synd at vi bare skal være her til i morgen..


Big Ben!


London EyeTopShop ♥
Utrolig god smoothie og kjeks!
Nam ♥
Innkjøp viser jeg senere eller noe, jeg er veldig fornøyd!

- Har du vært i London før?

GJETT HVOR JEG ER!!

 • 12.07.2010 kl. 19:46- Hvor tror dere jeg er? :-D

BILDESERIE - BRUGGE

 • 11.07.2010 kl. 21:37

Om du ikke leste innlegget under: Brugge er en by (hvertfall en plass) i Belgia.


- Hva syns dere?

ADDICTED

 • 11.07.2010 kl. 19:00

Hei! Da fikk jeg tilgang til internett etter noen dager ute på kysten. Har vært helt herlig der og jeg har faktisk fått litt farge. Lykke! Har ligget på stranden noen dager og badet litt, men for det meste solt meg. Strendene der er som de i syden, bare litt kaldere, men jeg syns det var passe temperatur og noen ganger kanskje litt i varmeste laget. Men for det meste veldig deilig.


Plommer ♥I dag var vi en plass som heter Brugge og det var veldig fint der. Mange spesielle bygninger osv., men bilder av de kommer i et eget innlegg.


Belgisk sjokoladeeee!


Häagen-Dazs! ♥
Cookies & Cream og Vanilla Caramel Brownie ♥

Disse dagene vi har vært ute på kysten har jeg hatt veldig mye tid til å lese i boken min; den fjerde  og siste boken i Twilight sagaen: Breaking Dawn. Utrolig spennende bok med veldig mange overraskelser! Jeg er ikke ferdig med den enda (veldig mange sider) men ettersom jeg er så inni den som jeg er, tror jeg kanskje at jeg kommer til å lese den ut før jeg kommer hjem.

De neste dagene er jeg på blåtur, altså aner jeg ikke hvor vi skal, så det blir veldig spennende å få vite i morgen. Vet ikke hvordan det blir med oppdateringer fremover ettersom jeg ikke vet når jeg får tilgang til internett neste gang. Men når jeg får internettilgang, skal jeg oppdatere :-)

Forresten, i kveld er det jo VM-finale: Skal du se på? Og hvilket lag heier du på? Jeg heier på Spania.

BY THE SEASIDE

 • 07.07.2010 kl. 21:49

Nå er vi ute på kysten og her skal vi være i noen dager. Har vært på stranden og det var helt herlig! Nesten som syden. Her er ikke Internett så da får jeg ikke oppdatert på noen dager. Kanskje det kommer et par sånne innlegg (skrevet på Kjetil sin iPhone), jeg vet ikke. Men ihvertfall, ha en fortsatt fin sommerferie, jeg skal nyte de på stranda! Hva er deres planer for resten av uken? :-)

BILDESERIE: STORK

 • 06.07.2010 kl. 22:40

I dyreparken i dag tok vi oss en liten pause på en plass med mange lekestativ osv. og der gikk faktisk storker fritt rundt! Jeg tok noen bilder:- Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA DYREPARKEN - BELGIA, DAG 5

 • 06.07.2010 kl. 21:19

I dag har vi vært i en dyrepark som heter Planckendael (uttales Plankendal) og det var faktisk ganske gøy. Utrolig mange dyr jeg ikke har sett før og mange søte og rare dyr. Kommer ikke til å skrive så mye, men jeg har tatt veldig mange bilder. Først må jeg starte med å vise noe som var helt rart og ikke minst frekt:

Finn 1 feil? Dette var så random som det går an å bli, og i BELGIA? Sist jeg sjekket var ikke akkurat Malin et særlig vanlig navn i BELGIA? Hahahaha.


Skilt til en plass der man kunne gå inn og klappe forskjellige dyr som f. eks geiter.


Ok, det er mange av dyrene jeg ikke aaaner hva er, så ikke spør meg, heheee.


Flamingoer!

En gribb! Haha, de ser så ondskapsfulle ut.


Husker ikke hva de heter, men jeg kaller de bare minikenguruer.


En liten ape av et eller annet slag.


En..... rar fugl?


Okser, på en måte


Veldig rar og sjelden skapning dette her altså...


Sykt rare fisker! Sjekk munnen, haha


Utrolig søt fugl!
Koala!!! Søteste skapningen på jord! Var ikke så lett å få bilde av den, siden den sov for det meste og skjulte seg bak treet.


Husker ikke hva dette dyret heter, det hadde et rart navn.


Kenguruer!
Gorillaer. Mor og barn, tror jeg. Faktisk veldig rart å se på, først trodde jeg det var et par eller noe, for det så ut som de kysset.


Sebraa. Den så skikkelig trist ut..


Heheee.


Og til dere som ikke klarer å ta dette med en klype salt; nei, jeg kysser ikke statuen.


Et eller annet.

Har egentlig maaange flere bilder å vise dere, men det kommer i andre innlegg. Tror det kommer et innlegg til i kveld.

- Hva syns dere om bildene? Vet at det ble veldig mange bilder.

BILDER - BELGIA, DAG 4

 • 05.07.2010 kl. 22:32

Siden vi skulle på shopping i dag, orket jeg ikke å ta med speilrefleksen, så da tok jeg med digitalkameraet. Har også filmet litt, så det blir sikkert en videoblogg når jeg kommer hjem fra Belgia. Eller kanskje flere, det spørs hvor mye film det blir. Det ble ikke så veldig mange bilder fant jeg ut, men så lagde jeg jo to kollasjer da.


Litt av kjøpesenteret vi var på. Fant ut at det heter Wouluwe.


Dina og Malin Ann.


Ben & Jerrys Cookie Dough ♥

Har forresten et bilde av jumpsuiten jeg hadde så lyst på:

Måtte bare ta bilde, heheee.

Dett var dett. I morgen blir det nok mange flere bilder, for vi skal til en dyrepark.

Og apropos imorgen, VIKTIG VIKTIG!! I morgen er en stooor dag, for meg, haha. Så jeg kjører igang en aldri så liten gjettekonkurranse:

- Hva tror du skjer i morgen?
Hint: Jeg har nevnt det flere ganger på bloggen og se på arkivet til høyre. Det har noe med bloggen å gjøre for å si det sånn.

DAGENS INNKJØP FRA BRUSSEL

 • 05.07.2010 kl. 18:16

I dag har vi vært på et stort kjøpesenter i Brussel, det heter noe på W men husker ikke helt hva. Uansett, det var utrolig mange butikker der og masse fint. Og ikke minst SALG på ca. alle butikkene! Selv om det var mye fint der, kom jeg hjem med "bare" tre plagg. Fant også en jumpsuit jeg likte utrolig godt, men den var litt for dyr.. Her er ihvertfall det jeg kom hjem med:

Vet ikke helt hva jeg skal kalle den, men den er ihvertfall fra Zara og kostet 16.95 euro. Ca. 140 kr.


Cardigan fra en butikk som heter We, 19.95 euro. Ca. 160 kr +/-.


Tights fra We med detaljer helt nede på bena, 6.95 euro. Ca. 60 kr +/-.

Kommer bilder fra dagen senere.

- Hva syns dere?

BILDER - BELGIA, DAG 3

 • 04.07.2010 kl. 22:42

I dag har det vært varmt og deilig, noe det egentlig har vært hver dag, men i dag fikk jeg solt meg noen timer. Fikk til og med skille, wuhu!

Fin på håret, ja.


Her er Norge-supporterne når vi skulle se Tour de France:


Og på vei til Tour de France, så vi noen dyr:

Esel


Ponni

Geit

Og en hest.

Noe jeg ikke viste i innlegget under fra Tour de France, var bilder fra paraden som var et par timer før syklistene kom. Det var massevis av kule biler som kjørte forbi og kastet ut forskjellige ting, og her er noen av de:


Mikke Mus bilen


Andefirhjulingen


Avisbil


Haribobilene.
Flere av bilene får dere se en annen gang. Glemte forresten å vise et bilde av de to som ledet Tour de France da de syklet forbi oss:


Når vi kom tilbake fra Tour de France, ble vi bare en liten stund før vi tok turen inn til Brussel for å få se litt og for å spise. Vi spiste på Pizza Hut og det var faktisk en bra restaurant. God service, det var rent og  de hadde god mat. Og billig var det også, med tanke på at vi fikk forsyne oss med så mye drikke vi ville for en fast pris og til dessert kunne vi velge en is"buffet" og spise så mye is vi ville til en fast pris.


Ble litt rotete innlegg dette her, men det er så mye å fortelle! Kommer med oppdateringer i morgen også, så stay tuned :-)

- Hva syns dere om bildene?

BILDESERIE

 • 04.07.2010 kl. 17:59

Nå kom vi akkurat tilbake fra Tour de France, etter å ha stått der i noen timer og ventet, var det utrolig kult de sekundene de syklet forbi, og vi kom faktisk på tv også! Viser det bildet lenger nede. Vi var nok de eneste som sto med norske flagg da, hehe. Her er noen bilder jeg fikk tatt da de syklet forbi meg:


Helikopterer som følger Tour de France.
Noen av bildene ble litt uklare da, men det var ikke så lett.

Og her er da meg:

Veldig uklart, men det er jo bedre enn ingenting? Jeg er der pilen er streket mot, inni ringen. Der står jeg med kameraet mitt. Var jo litt kult å komme på tv da, selv om det ikke var lett å legge merke til. De andre som sto med flagg sto litt lenger borte.

- Kult, ikke sant? :-D

SPESIELLE

 • 04.07.2010 kl. 11:15

God morgen! Nå sitter jeg ute i fineværet og koser meg. Vet ikke hvor mange grader det er, men det er hvertfall over 20 og det har det vært hver dag ♥ Må jo prøve å få litt farge mens jeg er her!
Senere i dag kjører Tour de France forbi en plass i nærheten, så det skal vi prøve å få med oss. Selv om jeg syns det er veldig kjedelig å følge med på når det går på TV, tror jeg det blir litt kult å se på ekte. Skal prøve å få tatt noen bilder, men om de blir bra kan jeg ikke love.

Noe jeg nesten må blogge om her, er de spesielle pølsene, selv om det kanskje høres utrolig rart ut. Vel, de er ikke så spesielle for de som bor her da, men for oss i Norge som er vant med pølser som allerede er litt kokt/stekt, så er de nok litt spesielle:

De er helt og holdent rå. Altså, man kjøper de når de er helt rå, og ikke sånn vi har i Norge. Men når de er ferdig er de faktisk sinnsykt gode!

Men nå skal jeg fortsette å kose meg ute og spise markjordbær! Er så herliiig dette!

- Hva skal du i dag?
- Er det fint vær der du er?

BILDESERIE - SÅPEBOBLER

 • 03.07.2010 kl. 22:45

Her kommer en liiten bildeserie fra tidligere i kveld da Dina lekte seg med såpebobler:


- Hva syns du om bildene?
- Hvilket likte du best?

NOEN BILDER FRA BELGIA HITTIL

 • 03.07.2010 kl. 20:13

Greetings from Belgium! I dag startet jeg dagen med å spise frokost (wooow!) og så satt jeg ute i den herlige varmen og koste meg. Noe farge tror jeg ikke det har blitt enda, men den vil (skal) nok komme. Etter et par timer dro vi til en plass jeg ikke husker helt hva heter (glemsk) og der spiste vi og så ble det litt shopping. Har egentlig ikke tatt så mange bilder, men kan jo vise noen få:


Det "slottet" til venstre minte meg litt om et legoslott, haha. Den gule dere ser nede til høyre er en Candy Shop, altså en godteributikk, men det skjønte dere sikkert. Det var masse godt der, og vi måtte jo selvfølgelig hamstre inn litt, det er jo trossalt lørdag.


Olleke Bolleke Candy Shop


Random turist.... Sier vi

Og jeg har kjøpt meg noen kjempekule sko:

Leopard-converse! Ikke All Star - converse da, men i den stilen. De er fra en butikk som heter Texto og de kostet 20 euro, ca. 160 kr.I kveld har vi grillet god mat, og dette er hva jeg har på meg:

Kjole fra New York, sko fra ØkonomiSko.

- Hva syns dere om skoene?

FREMME I BELGIA

 • 02.07.2010 kl. 22:34

Hei! Nå fikk jeg koblet meg på internett og oppdatert litt. Vi kom frem for noen timer siden og det var sykt varmt! Syden temperatur - helt seriøst. Nå har det roet seg litt og nå er det veldig deilig temperatur - ikke for varmt, ikke for kaldt. Jeg trives godt og det er utrolig fint her. Gleder meg til å de neste dagene.

Tatt fra flyet.

Og, haha, JEG DØØØØR. Vi hadde bestilt en leiebil hjemmefra som vi da skulle få på flyplassen, og siden vi var 6 stk. som reiste skulle vi da egentlig få en 7-seter, men de hadde ikke noen, så da endte vi opp med....
Wait for it.......


MINIBUSS!!!! Hahahahah. Vet ikke helt hva som var så mini med den da, for den er ganske stor.

Nå skal jeg sette meg ut i det deilige været igjen, må jo nyte det! Tror jeg kommer med en oppdatering i morgen, er ikke sikker, men jeg skal ihvertfall ta masse bilder som dere skal få se! :-D

- Har du vært i Belgia før?

PICTURES FROM YESTERDAY

 • 20.06.2010 kl. 17:01

I går kveld var Mariell, Camilla, Johan Thomas, Thomas og jeg borte med Maria og så film. Her er noen bilder:

Profilbilde, Maria? <3


Hahaha, hunden til Maria i bakgrunnen!


Johan Thomas, Camilla, Thomas, meg, Mariell og Maria <3
<3


Haha, se foten til Camilla nede til høyre!

Overnattet med Mariell natt til i dag og så orket jeg ikke å blogge før jeg kom hjem. Men jeg skal prøve å skjerpe meg litt nå :-)

- Hva gjorde du i går?
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no