hits

TOUCHDOWN HAAG

 • 16.03.2018 kl. 21:45

Hei fra Haag! Åh, hvor skal jeg starte? Føles egentlig ut som jeg har vært her en evighet allerede, men så er det bare én dag. Vi hadde en kort og grei flytur hit i går, det er jo så greit at det går direktefly fra Ålesund og at det er en såpass kort reise. Det var iallefall veldig fint å få se familien min igjen, to måneder er litt for lenge. Stella har allerede begynt å blande endel engelske ord inn i norsktalen, og det er så gøy å høre. Matias er også med hit denne gangen, og det er kjempekoselig å få vise han byen også. Vi har fått utforsket litt i dag da, men det må faktisk få sitt eget innlegg, for denne dagen har egentlig vært ganske katastrofe, haha uff. Jeg skal fortelle i morgen! 

I morgen skal vi ta turen inn til Amsterdam, og det gleder jeg meg veldig til! Forhåpentligvis våkner jeg ikke opp syk denne gangen, som jeg gjorde sist vi dro til Amsterdam, så kan jeg nyte turen litt mer denne gangen. Det blir forsåvidt typ 20 grader kaldere enn det var der forrige helg, men vi får bare kle på oss! Mot kvelden kommer mormor og morfar også hit, det blir så kjekt! 

God helg, fine dere! ♥

BUCKET LIST TRAVELS

 • 20.02.2018 kl. 20:10

Er jeg den eneste som er skikkelig reisesyk for tiden, spesielt til varmere strøk? Sikkert ikke, siden det er KALDT i dette landet for tiden, og ikke minst mørkt. Heldigvis går jo vi fremover mot både lysere og varmere tider! Vi er faktisk i gang med å booke årets sommerferie, men mer om det kommer når alt er ferdigbooket, hihi. Et lite hint er at jeg er veldig kjent der da ♥ Men det jeg tenkte dette innlegget skulle handle om er reisemålene som står på min bucket list! Jeg har valgt ut noen av stedene jeg drømmer om å reise til i løpet av livet (det er selvfølgelig mange flere steder jeg vil se), som jeg vil vise dere: 

♥ MAROKKO Altså HALLO så fantastisk det ser ut! Arkitekturen, interiøret, ørkenen, kulturen - jeg vil oppleve ALT! 
 

♥ MALDIVENE Hit har jeg hatt lyst til å reise helt siden foreldrene mine var på bryllupsreise der for ti år siden, og det ser jo virkelig ut som PARADIS! Jeg tror det hadde vært helt fantastisk med en uke her, langt unna alt annet, med bare avslapping, sol og varme og helt klart vann. 
 

♥ ISLAND Dette ligger jo SÅ nært, så det bør iallefall ikke være noe problem å få til en reise hit i løpet av de neste årene. Det ser jo bare helt uvirkelig ut, og nydelig. Men jeg har hørt det er VELDIG dyrt der? Bare å begynne å spare da, hehe. 
 

♥ BAHAMAS Nok et ferieparadis som jeg bare må oppleve. Kan jo faktisk ikke gå glipp av et sted som har en strand med griser, noe så herlig altså. 

Hvilke steder vil dere oppleve i løpet av livet?

FEELING UNDER THE WEATHER

 • 13.01.2018 kl. 23:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! En sen, og liten, oppdatering fra meg i dag. Regner med det ikke er så mange som leser dette på lørdagskvelden akkurat, men jeg har blogget hver dag hittil i år, og klarer ikke helt å avbryte den streaken enda, så da trosser jeg formen min litt. Jeg klarte nemlig å, på et eller annet vis, bli syk over natten, og våknet opp i ufattelig dårlig form i dag tidlig. Vi dro uansett til Amsterdam i dag, noe jeg egentlig angret litt på da vi kom hjem, for jeg har følt meg SÅ dårlig. Feber, vondt i kroppen og hosting er stikkord på hvordan jeg har følt meg, men de siste timene har heldigvis de smertestillende fungert litt. Jeg skal fortelle dere mer om Amsterdam i et senere innlegg, jeg ville bare oppdatere dere litt på at jeg altså har blitt syk, og dermed ikke orker mye tid foran skjermen.

Håper dere har en fin lørdagskveld ♥

NOEN TIMER I ET ANNET LAND

 • 11.01.2018 kl. 20:57

Som jeg skrev i går skulle jeg på en liten reise i dag, for det har seg nemlig slik at er du i Nederland, da kan du komme deg til flere andre land på veldig kort tid med tog. For ett par måneder siden fant jeg ut at Veronica, som jeg var på bootcamp i Marbella med i fjor, kun bodde en time unna med tog, så da måtte jeg selvfølgelig benytte muligheten til å møte henne! Hun bor nemlig i Antwerp i Belgia, så i dag fikk jeg besøkt en ny by i Belgia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var så fint å møtes igjen, og det er så kjekt at jeg faktisk fikk venner fra den bootcampen som jeg enda snakker med av og til. Vi var jo tross alt folk fra hele verden der! Og så var det kjekt å se en ny by. Jeg kom hjem for ett par timer siden og er ganske sliten, så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Nå er det bare noen få dager til jeg skal hjem og jeg kjenner det skal bli godt det også, selv om jeg koser meg her med familien ♥

EN SAVNET LIVSSTIL

 • 09.01.2018 kl. 21:36

God kveld ♥ Har dere det fint? Går uken bra hittil? I dag dro mamma og jeg på en sykkeltur for å finne en frisørsalong hun vil prøve ut, og etter vi hadde vært der snublet vi over (det vil si gikk forbi) et juicested, og da vi så at de hadde acai bowls måtte vi ta turen innom og prøve. Jeg elsker slike steder, og å prøve ut juicer, shots og smoothie bowls. Vi har jo ett par slike i Ålesund, men det er langt ifra det samme, og ikke minst er det svindyrt. Her er det iallefall halve prisen. Vi kjøpte hver vår acai bowl og en gingershot ved siden av, og det smakte helt nydelig. Vel, acai bowlen iallefall. Etter julen har jeg savnet en sunnere livsstil, og der er jeg ganske greit tilbake nå iallefall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spiste middag på en italiensk naborestaurant i dag, som er eid av naboene rett ved siden av. Veldig koselig! Nå kom mamma og jeg nettopp hjem fra butikken, der endte vi opp med å bli en stund lenger enn planlagt siden det er så mye å se på! Haha, er det bare jeg som syns det er spennende å kikke rundt i butikker i utlandet? Der er så mye forskjellig, og i tillegg er det som oftest billigere enn i Norge også. Nå kjøpte jeg en stor, grønn juice, hummus, sunn chips, granola (uten sukker tilogmed), en stor boks yoghurt, en boks med granateplebiter, og noe jordbærsnacks. Det ble 100kr til sammen, ikke ille i det hele tatt i forhold til Norge? Vi har iallefall en lang vei å gå i det gode landet vårt! Nå skal jeg straks ta meg et deilig bad med noen godsaker jeg kjøpte på Lush i går. Håper dere har en fin kveld ♥

- Hva har dere gjort i dag?

SYKKELTUR TIL BEACHEN

 • 06.01.2018 kl. 18:33

I dag har jeg syklet for første gang på sikkert... fem år? Jeg kan iallefall ikke huske å ha syklet etter jeg fikk lappen, haha. Da var jeg så lei av sykling etter mange år med det at det var ikke akkurat noe jeg gjorde frivillig. I tillegg er det så stress i Norge med alle bakkene, det blir liksom ingen "fornøyelse" for meg å sykle da. I Nederland er jo det vanligere å sykle enn å kjøre bil, så man kan nesten ikke unngå det. For å forklare litt hvor stort er med sykling her da: her er det egne parkeringshus for sykler! Akkurat som det pleier å være for biler, bare at det er fullt av sykkelstativ. Litt av en kultur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi syklet en tur til stranden, og det tok vel ca. 15 minutter, og det var rett og slett en veldig fin tur! Det er jo faktisk en fornøyelse å sykle her ettersom det er flatt overalt. Var litt nervøs for trafikken da, men det gikk fint. Må rett og slett bare følge med på sykkelveiene og trafikklysene. Vi sjekket ut akvariet som ligger nede ved stranden, og etter det spiste vi lunsj og vandret litt rundt. Det skjer så mye her, og i dag var det et mesterskap i isskulpturering, av alle ting! Fascinerende, haha. I morgen må jeg ta meg en tur til byen, jeg må få lastet opp videoen min et sted, siden vi ikke har internett her, og det kommer ikke før etter jeg har dratt hjem. Typisk! Så da må jeg finne et sted med internett i byen, mest sannsynlig Apple Store, hehe. 

​Ha en fiiin lørdagskveld! 

"UFRIVILLIG" SHOPPING

 • 03.01.2018 kl. 21:56

Hei fra Haag! Vi kom frem i går kveld, og i dag har ting gått i ett så jeg har ikke rukket å sette meg ned og oppdatere før nå. Vi endte opp med å være på flyplassen i 1,5 time etter vi landet i går fordi det var så mye styr med bagasjen vår, som til slutt viste seg å ikke ha kommet med flyet. Vi hadde en relativt liten connection i Oslo, så det var vel det som gjorde det. Så da endte vi opp med å dra til huset uten de 10 kolliene! Det første vi gjorde etter frokost i dag var derfor å dra til sentrum for å shoppe litt, siden spesielt jeg hadde ingenting annet enn det jeg hadde på meg i går. Men litt shopping slår jo aldri feil, så det var helt greit for meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi kom hjem begynte vi å rydde på plass endel ting her, og der har vi en lang vei å gå, hehe. Flyttefolkene lot ikke ting stå i kasser, så det ligger stort sett ting overalt som vi må finne plass til. Men det kommer seg etter hvert, det er jo bare en del av prosessen! Nå kjenner jeg at jeg er kjempesliten, så jeg tror jeg skal ta meg et bad og så legge meg tidlig. Det blir jo ikke akkurat late dager her, så det er godt å få en god natts søvn iallefall.

Håper dere har det fint ♥

THE NEXT TRIP IS BOOKED

 • 14.12.2017 kl. 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Jeg er for øyeblikket på jobb, men siden det ikke er veldig hyppige oppdateringer for tiden (jeg syns jo egentlig ikke én om dagen er nok, haha), tenkte jeg at jeg skulle forhåndsskrive et innlegg før jobb! Nå har jeg nemlig endelig en tur booket igjen! Jeg begynner å bli ganske rastløs siden jeg nå ikke har reist siden august, så nå er jeg så glad for at jeg snart skal reise igjen. 2. januar skal jeg faktisk på tur igjen, og det er så gøy å starte året med det! 

Det blir en litt annerledes reise denne gangen da, siden jeg skal hjelpe familien min å flytte. Som jeg har sagt før har Kjetil fått jobb i Haag i Nederland, så han har nå bodd der siden oktober, og på nyåret flytter mamma og Stella ned dit også. Jeg vil hjelpe de med flyttingen og blir derfor med dit og blir der i ett par uker. Byen er kjempefin og det er så mye som skjer der, så jeg gleder meg veldig til å tilbringe litt tid der og bli mer kjent med byen! Det blir mange turer dit det neste året, og jeg gleder meg til å blogge derfra også. Familien min får bare være forberedt på å være fotograf, hehe ♥

A BUNCH OF VACATION PHOTOS

 • 16.08.2017 kl. 21:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilder fra den første kvelden vår i Haag ♥ Alle disse bildene er fra stranden der, så mye å finne på! Vi dro jo opp i Pariserhjulet der og fikk mildt sagt sjokk første runden da vi skjønte hvor høyt det var. Men det gikk bedre og bedre for hver runde, haha. Jeg har forresten sittet i en time nå for å laste opp disse bildene, og endte til slutt opp med å bruke mobildata for å laste de opp. Men jeg fikk jo lastet de opp, det er det viktigste! Jeg har nettopp spist en skål med pastasalat til kveldsmat, jeg laget en stor bolle med det til middag i dag så jeg ender vel opp med å spise det til hvert måltid nå. Oppskriften finner dere forresten her ♥

// Photos from our first night in The Hague ♥ All these photos are from the beach there, so much to do! We went up in the ferris wheel, and we were quite shocked the first round over how high it was. But it got better and better for each round, haha. By the way I've been sitting an hour trying to upload these photos now, and in the end I had to use my 4G to upload them. But the most important thing is that they were uploaded! I just had a bowl of pasta salad, I made it for dinner today so I will probably end up just eating it for every meal now. You can find the recipe here ♥

FIREWORKS AND MY FAV DESSERT

 • 13.08.2017 kl. 12:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så var jeg hjemme igjen! Kom hjem sent i går kveld, og da var det nesten rett i seng, jeg var helt ødelagt. Enten jeg har en flytur på 1 time eller 8 timer blir jeg kjempesliten, tror nok det bare er noe med luften på flyet og at det tar endel energi å reise. Jeg tenkte å starte med å vise dere noen bilder fra fredagskvelden! Da dro vi tilbake til stranden for det skulle være fyrverkerifestival! Vi hadde jo vært der kvelden før også, og da var det jo greit med liv, men på fredagen var det noe helt annet! Det var stappet fullt med folk, men vi fikk heldigvis takk i bord på en restaurant med en gang. Og jeg vet ikke om jeg har fortalt dette før, men min favorittdessert er churros. Uheldigvis en dessert som man ikke får tak i veldig mange plasser, iallefall ikke i Norge, så til min store fornøyelse hadde de det flere plasser på stranden, og da måtte jeg selvfølgelig kjøpe noen. Etter hvert startet fyrverkeriene, og det var kjempefint å se på! En fin siste kveld i Haag. Skal vise dere noen flere bilder fra byen i løpet av de neste dagene! 

// And then I was back home! I arrived home late last night, and I almost went straight to bed, I was so tired. I thought I would start by showing you some photos from Friday night! We went back to the beach for a firework festival! We had been there the night before too, and there were a great amount of people, but on Friday it was completely packed! Luckily we got a table on a restaurant right away. And I don't know if I've told you this before, but my favorite dessert is churros. Unfortunately a dessert that is not easy to find, at least not in Norway, so I was so happy when I saw that they had them on several spots by the beach, so of course I had to get some. After a while the fireworks started, and it was so nice to watch! A great last night in The Hague. I will show you some more photos from the city in the next few days! 

SUNSETS ON THE BEACH

 • 11.08.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi sjekket ut strandpromenaden her i Haag igår og det var virkelig fint! Det er en drøss av beach clubs og surfesjapper her, i tillegg til massevis av restauranter. Til slutt kom vi til piren (mer av det får dere se senere), der det også var et stort Pariserhjul. Ved piren var det massevis av aktiviteter, både for barn og voksne. Vi endte opp med å spise på en restaurant der, og så fikk vi se litt av solnedgangen etterpå. Helt nydelig! Gleder meg til å utforske mer i området der en annen gang, det var så mye å finne på der og så mye å se. I dag har vi leiebil, så da er planen å se enda litt mer av byen. Jeg har fått et kjempebra inntrykk av byen hittil så jeg gleder meg til å se mer. 

// We checked out the beach promenade here in Haag last night, and it was so nice! There's a bunch of beach clubs and surf shops there, and lots of restaurants. At the end we got to the pier (I'll show you more of that later), where there was a big ferris wheel. By the pier there were tons of activities, for both children and adults. We ended up having dinner at a restaurant there, and then we watched a little bit of the sunset afterwards. So beautiful! I can't wait to explore more in the area here some other time, there was so much to do and see. We have a rental car today, so the plan is to see more of the city. I've had a great impression of it so far so I'm excited to see more. 

WHERE ARE WE?

 • 10.08.2017 kl. 18:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Har dere en fin dag i dag? Nå tenkte jeg det var på tide å fortelle dere hvor vi er. Vi er i Nederland, nærmeste bestemt Haag! Regner egentlig med at ikke så mange av dere har hørt om byen før (utifra folk jeg har snakket med før iallefall), men det er altså en annen storby i Nederland, ikke så altfor langt unna Amsterdam. Og så minner den veldig om Amsterdam, men det er jo kanskje ganske likt i hele landet. Sykler overalt, koselige gater og kanaler. Vi har leid AirBnB rett ved en kanal i et kjempekoselig strøk, så her skal vi være de neste to dagene. Gleder meg veldig til å utforske byen og tilbringe tid med familien, og vise dere litt også! 

// Hey guys! Are you having a good day? Now I thought it was time to tell you where we are. We are in The Netherlands, more specifically The Hague! A lot of you have probably not heard about the town before (at least from the people I've talked to before), but it's one of the other big cities in The Netherlands, not too far away from Amsterdam. And it's quite similar to Amsterdam too, but maybe it's similar in the entire country. Bikes everywhere, cosy streets and canals. We've rented an AirBnB right by a canal in a really nice neighbourhood, so this is where we'll be staying the next two days. I'm so excited to explore the city and spend time with my family, and show you a little bit too! 

ONE OF MY FAVORITE CITIES

 • 30.07.2017 kl. 13:16

Processed with VSCO with a4 presetGod søndag! I går ble det ikke blogging, jeg hadde rett og slett så lite på hjertet etter jobb. Men i dag er jeg tilbake! Jeg tenkte å snakke litt om en av mine favorittbyer i dag, nemlig Barcelona. Jeg var på ferie der i fjor med kjæresten min, og forelsket meg i byen. Vi dro dit fordi vi ville ha en blanding av storby og strand-ferie, og det er den byen virkelig perfekt for. Vi var der i én uke og vi følte oss ikke klare for å reise hjem i det hele tatt, vi hadde rett og slett ikke sett nok. Vi gjorde det slik at vi solte oss på dagen, og så utforsket/shoppet vi på kvelden. Da fikk vi sett og gjort veldig mye. En av dagene dro vi opp til et fjell som heter Tibidabo, der det faktisk ligger en fornøyelsespark på toppen. Veldig spesielt, men så gøy å ta karuseller med utsikt over hele Barcelona. Vi bodde ganske nært La Rambla, så det ble naturligvis ganske mye shopping også, hehe. Det er virkelig en fantastisk by som jeg anbefaler alle å besøke, og jeg gleder meg til neste gang jeg skal besøke den byen ♥ Noen andre som har vært der? 

// I went to Barcelona with my boyfriend last year, and it is truly one of my favorite cities. We wanted a combination of big city and beach-vacation, so Barcelona was perfect for that. We were there for one week and didn't want to go home because we didn't feel like we got enough of the city. We saw and did so much, but felt like there was so much left to see. We tanned in the daytime, and then in the evening we went exploring and shopping. One of the days we went up to a mountain called Tibidabo, where there's an amusement park at the top. Very special, but so fun taking carousels with a view over the entire city. We lived pretty close to La Rambla, so obviously we did a lot of shopping too, haha. It's truly an amazing city that I really recommend to visit, and I can't wait until next time I'm visiting that city 

STRAWBERRY SNACK

 • 19.07.2017 kl. 11:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Jeg er nå på vei ut døra for å dra avgårde til besteforeldrene mine for dagen, det ser ut til å bli en nydelig dag ute, så det er jeg veldig glad for når jeg har fri! Jeg har endelig fått unnagjort ukens første treningsøkt, og nå skal jeg altså sette ut på en liten roadtrip for å besøke besteforeldrene mine. Det er bare en liten time unna, men vi kaller det roadtrip uansett. Bildene i innlegget er noen flere fra Marbella, jeg er jo så svak for sjokoladedekte jordbær at jeg bare måtte kjøpe en "cone" med det der. De forsvant ganske fort for å si det sånn, og det måtte de nesten uansett siden sjokoladen begynte å smelte mens jeg spiste de. Dette er en av mine store sommer cravings, og jeg har spist det så mye allerede i sommer. Men altså, jordbær og sjokolade må jo være en av de beste komboene som finnes der ute, er dere ikke enig? ♥

// Hey guys! I'm on my way out the door now to go to my grandparents for the day, it looks like it will be a lovely day outside, so I'm really happy about that since it's my day off! I've finally done the first workout of the week, and now I'm heading out for a small roadtrip to visit my grandparents. It's just a small hour away, but we'll call it a roadtrip anyway. The photos in this post are from Marbella, I'm so weak for chocolate covered strawberries that I just had to buy a cone of them. They disappeared pretty fast, and they almost had to anyway since the chocolate started melting while I was eating them. This is one of my big summer cravings, and I've eaten a lot of it already this summer. But I mean, strawberries and chocolate just have to be one of the best combos out there, don't you agree? ♥

BY THE HARBOUR

 • 13.07.2017 kl. 14:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Nelly.com / Shorts Cubus / Sandals Forever21


Hjem, kjære hjem! Det endte opp med å bli en enda lenger dag enn vi hadde trodd i går, for etter 7,5 timer på flyplassen, fikk vi vite at flyet vårt var en time forsinket. Det høres kanskje ikke ut som en ille forsinkelse, men når du har vært på Gardermoen hele dagen, og du skal lande hjemme så sent som 23.30, da blir det plutselig en ganske ille forsinkelse når du skal lande 00.30 istedenfor. Men vi kom oss omsider hjem, og hittil i dag har jeg bare pakket ut, ryddet og vasket klær. Godt å få det gjort med én gang. Det er alltid deilig å komme hjem til familie, venner og egen seng, men jeg må si det at jeg føler jeg går inn i en liten "post-vacation depression" når jeg drar fra 28 grader og sol til 13 grader og regn. Men sånn er det bare i denne byen jeg bor i! Etterpå skal jeg møte mamma i byen, det gleder jeg meg til iallefall ♥

Home, sweet home! It ended up being a much longer day than we thought yesterday, because after 7,5 hours at the airport, our flight got delayed by an hour. It might not sound like a really bad delay, but when you've been at the airport all day, and you're supposed to land at home as late as 23.30, it's suddenly quite a bad delay when you have to land at 00.30 instead. But we finally got home quite late, and so far today I've just been unpacking, tidying and doing laundry. It's nice to get it done right away. It's always nice to come home to family, friends and my own bed, but I just have to say I feel like I'm going into a small "post-vacation depression" when I'm leaving from 28 degrees and sun, and come home to 13 degrees and rain. But that's just how it is in the city I live in! Later I'm meeting my mom in town, so I'm excited for that ♥

FRESH SMOOTHIES

 • 09.07.2017 kl. 15:48

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går tok vi turen til en kafé rett ved hotellet her som har smoothies, juicer, acai-bowls osv. for en kald, forfriskende pick-me-up på formiddagen. Jeg ville egentlig ha både acai-bowl og juice også, men fant ut at det holdt med en smoothie i denne omgangen. Såå godt og friskt med en smoothie mellom frokost og lunsj. Jeg valgte Greena Colada som bestod av ananas og kokosmelk, blant annet, og Matias valgte en med kiwi. Spørs ikke om jeg må tilbake i morgen eller tirsdag for å prøve ut en acai-bowl også ♥ Nå har vi nettopp gitt oss med solingen for i dag, det ble plutselig en ganske vindstille dag, så jeg orket rett og slett ikke varmen lenger, haha. Jeg klager ikke altså, det er kjempedeilig å være her i varmen, men etter noen timer får jeg nok for dagen. Hva gjør dere denne søndagen? 

Yesterday we went to a smoothie place right by the hotel here where they have smoothies, juices, acai-bowls etc. for a cold, refreshing pick-me-up in the middle of the day. I wanted an acai-bowl and juice too, but figured out that it was enough with a smoothie this time. Soo nice and fresh with a smoothie between breakfast and lunch. I chose the Greena Colada that had pineapple and coconut milk, among other things, and Matias chose one with kiwi. I'll have to see if maybe I'll go back there tomorrow or on Tuesday to try out an acai-bowl as well ♥ Now we've just given up the tanning for today, there has been almost no wind today, so I just couldn't stand the heat any longer, haha. I'm not complaining though, it's so nice to be here in the heat, but after a few hours it's enough for me until the next day. What are you doing this Sunday? 

SPLASH

 • 08.07.2017 kl. 17:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen bilder fra tidligere i uken da vi var nede ved havnen i Puerto Banus. Det var ganske høye bølger som slo mot berget der, så jeg tenkte vi måtte prøve å få tatt noen bilder, og de ble jo faktisk ganske kule! I kveld tenker vi å ta turen ned mot havnen igjen etter middag, det er en butikk vi vil innom der nede, og så vil jeg gjerne få sett solnedgangen der. I dag har definitivt vært den varmeste dagen hittil, men det har vært skikkelig digg og nå føler jeg endelig at jeg begynner å få endel farge. Jeg er ikke av den som blir veldig brun akkurat, men litt farge får jeg jo. Nå slapper vi bare av på hotellrommet, og om litt over en time skal vi gå ned og spise middag. Jeg tror det skal være italiensk aften, og det er helt ypperlig for meg som elsker pasta ♥

Some photos from earlier this week when we were down by the harbour in Puerto Banus. The waves were quite tall against the rocks there, so I thought we had to try taking some photos, and I think they turned out pretty cool! Tonight we're thinking about going down to the harbour again after dinner, there's a store we want to visit down there, and I really want to see the sunset there as well. Today has definitely been the warmest day so far, but it's been so nice and now I finally feel like I'm starting to get tan. I'm not one of those that get really tan, but I get some color. Now we're just relaxing in the hotel room, and in a little over an hour we're going down to eat dinner. I think it's Italian night, and that's just perfect for my pasta-loving heart ♥

VACATION LUNCHES

 • 05.07.2017 kl. 16:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har ikke nødvendigvis et veldig bra kosthold når vi er på ferie, men det handler jo om å kose seg, eller hva? Føler likevel jeg får i meg det nødvendige av vitaminer osv. her siden det er så bra utvalg av mat til frokosten og middagen, så vi har vel en fin balanse vil jeg tro. Til lunsj i dag spiste jeg noe jeg føler er veldig typisk ferie-lunsj, toast og fries. SÅ godt, bare ikke så bra for magen, menmen! I dag har jeg blitt litt brent på skuldre og knær, men det blir jeg alltid på ferie, haha. Vi gikk inn fra solen etter lunsj i dag også, for vi tenker å ta turen til La Canada, et stort kjøpesenter i Marbella. Planen er å ikke bruke altfor mye penger, men de har Topshop der, så hvem vet hvordan det kommer til å gå... Skal se om ikke jeg får postet enda et innlegg i kveld også, jeg har tatt mye bilder hittil så jeg har mye å vise. Noen andre som er på ferie forresten?

We don't necessarily eat very healthy when we're on vacation, but it's all about enjoying, or what? I still feel like I get the necessary of vitamins etc. since it's such a good selection of food for breakfast and dinner, so I would say we have a good balance here. For lunch today I had a typical vacation lunch, toast and fries. SO good, just not so good for my stomach, but that's fine! Today I got sunburned on my shoulders and knees, but that always happen to me, haha. We went inside after lunch today too, because we're thinking of heading to La Canada, a big shopping mall in Marbella. The plan is to not spend too much money, but they have Topshop there, so who knows how that will go... I'll see if I can publish another post tonight, I've taken a lot of pictures so far so I have a lot to show. Anyone else on vacation by the way?

VACAY TIME

 • 03.07.2017 kl. 16:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er vi her og det er tid for ferie! Vi kom frem til Puerto Banus for noen timer siden, og har brukt tiden på å pakke ut, slappe av litt, bli kjent med nabolaget, handle, og så tok vi oss en liten halvtime ved bassenget også. Det er så fint her, og hotellet er enda finere enn jeg hadde forventet. Strøket er fint (det er forsåvidt hele Puerto Banus), og vi bor rett ved noen spisesteder jeg gleder meg til å teste ut for lunsj. Vi var oppe 03:45 i dag tidlig (natt), så vi er ganske sliten, så vi kommer nok ikke til å finne på noe annet enn å spise middag i kveld. Jeg vil helst legge meg tidlig for jeg tror rett og slett ikke jeg klarer å holde meg oppe særlig lenge. Men jeg er så gira på disse ti dagene, det skal bli så godt med sol, varme og avslapping. Og ikke minst masse fine bilder å legge ut her! Håper dere har hatt en fin mandag hittil ♥

We're finally here and it's vacay time! We arrived in Puerto Banus a few hours ago, and we've spent the hours unpacking, relaxing for a bit, getting to know the neighbourhood, shopping for snacks and drinks, and we laid by the pool for about half an hour as well. It's so nice here, and the hotel is even better than I had expected. The neighbourhood is nice (well, Puerto Banus in general is nice), and live right by some food places I want to try out for lunch. We got up at 03:45 this morning (or night), so we're pretty exhausted, so I don't think we will do anything else than just have dinner tonight. I want to go to bed early because I just don't think I can stay up for long. But I'm so excited for these ten days, it will be so nice with sun, heat and just relaxing. And of course lots of nice photos to post here! Hope you've had a good Monday so far ♥

COMING BACK

 • 03.06.2017 kl. 13:00

Årets sommerferie er endelig booket, og dit skal vi om allerede én måned! Valget falt altså på Marbella, og jeg gleder meg sånn til å dra tilbake dit! De fleste av dere har sikkert fått med dere at jeg var der for drøye to måneder siden, den gang på en bootcamp hvor jeg for det meste var på resorten vi bodde på. Så nå gleder jeg meg til å se mer av Marbella, og ikke minst SLAPPE AV, bli brunere, og bare nyte ferien. Trening skal det også bli, det er treningsfasiliteter på hotellet vi skal bo på, og så er det vel fare for at jeg må bli med kjæresten min på Crossfit også. Sol og varme i ti dager skal iallefall bli helt fantastisk, så denne ferien kan ikke komme fort nok! Noen av dere som har vært der før? Er det noe mer vi bør se eller gjøre?


This years summer vacation is finally booked, and we're going already in a month! So we chose Marbella in the end, and I can't wait to go back there! Most of you maybe know that I was there about two months ago, and at that time I was at a bootcamp where I was mostly at the resort we were staying at. So now I'm looking forward to see more of Marbella, and of course RELAX, get more tan, and just enjoy the holiday. I will be working out too, there are facilities at the hotel we're staying at, and I guess there's a chance that I'll have to join my boyfriend for Crossfit too. Well, sun and heat for ten days will be amazing, so this vacation can't come soon enough! Have some of you been there before? Are there more things we should see or do?

OSLO STROLL

 • 16.05.2017 kl. 14:45Det regnet heldigvis ikke hele tiden vi var i Oslo, så på torsdag da været var greit dro vi til Grünerløkka og gikk rundt der en stund, før vi dro til Mathallen og spiste lunsj. Jeg sliter sånn med slike steder, rett og slett fordi det er FOR mye mat å velge mellom! Vi var ikke kjempesulten akkurat da, så vi endte opp med en god toast. Grunnen til at vi dro dit var egentlig fordi vi ville ha churros, for jeg hadde lest en plass at de hadde churros der, men det viste seg at det bare var en pop-up shop... Skikkelig skuffende, vi har nemlig cravet churros siden vi spiste det for første gang i Barcelona i fjor. Dere må smake det om dere får muligheten, det er SÅ godt!! 


Luckily it wasn't raining the entire time when we were in Oslo, so on Thursday when the weather was OK we went to Grünerløkka and strolled around for a while, before we went to Mathallen (food hall) and had lunch there. I'm struggling with places like that, simply because it's TOO much food to choose from! We weren't really hungry at that time, so we just ended up having a good toast. The reason we went there in the first place was actually because we wanted churros, because I had read somewhere that they had churros there, but it turned out it was only a pop-up shop... So disappointing, we've been craving churros since we had it for the first time in Barcelona last year. You have to taste it if you have the chance, it's SO good!!

THE CONCERT

 • 13.05.2017 kl. 11:32

God morgen! Jeg har nettopp dusjet og ordnet meg for dagen og fått i meg frokost, og så fort jeg har publisert dette innlegget skal jeg avgårde for å mest sannsynlig bruke litt penger. Jeg har noe som er på tide å oppgradere og få litt mer brukervennlig og moderne, og det kommer til å hjelpe bloggen min mye også. Jeg skal vise dere her i morgen om jeg ender opp med å kjøpe det, men om dere vil se før er det bare å følge meg på Instagram @malindh, jeg er ganske aktiv på stories der. Jeg hadde ett par bilder jeg ville vise dere fra Ariana Grande konserten siden jeg tok med meg det lille kompaktkameraet mitt. Jeg skulle egentlig ta antrekksbilder før konserten, men det regnet i ett sett hele dagen og var veldig kaldt, så da droppet jeg det. Jeg hadde på meg en svart playsuit med knehøye støvletter til, og så en lang ullkåpe over for å holde meg varm ute. Konserten var kjempebra, og Ariana Grande er en av de dyktigste artistene live jeg noen gang har sett. Stemmen hennes er virkelig helt fantastisk, jeg bare klarer ikke å forstå hvordan det er mulig at noe så nydelig kan komme ut fra en person. 


Good morning! I've just showered and gotten ready for the day and had breakfast, and as soon as this post is published I will go out to most likely spend some money. I have something that is about time to upgrade and get something more user friendly and modern, and it will help my blog a lot too. I will show you tomorrow if I end up buying it, but if you want to see it before that you can follow me on Instagram @malindh, I'm pretty active with the stories there. I had a couple photos I wanted to show you from the Ariana Grande concert since I brought my little compact camera. I was planning to shoot outfit photos before the concert, but it was raining ALL day and it was really cold, so I skipped it. I wore a black playsuit with kneehigh boots, and then a long wool coat over it to stay warm outside. The concert was SO good, and Ariana Grande is one of the best artists live I've ever seen. Her voice is truly amazing, and I just can't understand how something that beautiful can come out of a person. 

PARIS SNAPSHOTS FROM MY PHONE

 • 20.04.2017 kl. 20:54

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg syns det er fint når andre bloggere viser bilder fra telefonen, og i disse dager er jo kvaliteten upåklagelig, iallefall i dagslys. Så jeg ville vise dere en blanding mobilbilder fra Paris! Litt fra hver dag. 

Jeg var på jobb i dag, så det er stort sett hva dagen min har gått til. Det har vært tilbudsdag, så det var travelt, men det er gøy med sånne dager og tiden går jo veldig fort. Sånne dager fører til at jeg blir veldig sliten, så jeg har bare slappet av resten av dagen. Jeg har derfor ikke så mye på hjertet i dag, så jeg tenker at jeg avslutter heller her. Håper dere har hatt en fin dag ♥
 

I think it's nice when other bloggers show photos from their phone, and in these days the quality is impeccable, at least in daylight. So I wanted to show you guys a mix of pictures from Paris! A little bit from every day there. 

I've been working today, so that's basically all I've been doing. We had this huge sale today, so it was really busy, but it's so fun with those days and time goes by so fast. These days lead to me being very tired, so I've just been relaxing the rest of the day. Therefore I don't have so much to say today, so I think it's best that I just wrap it up here. Hope you've all had a good day ♥

TEAM

 • 18.04.2017 kl. 19:13

- SOME MIXED SNAPS FROM DAYS WITH THE BEST TEAM -


Photos from Lucy 


Jeg måtte bare dele disse bildene med dere, en god blanding bilder fra dagene i Marbella. For en utrolig god gjeng vi var, som jeg savner allerede ♥ Trening, sunn mat, middager med gode samtaler rundt bordet, soling rundt bassenget, kvelder med Scattergories, og en fin avslutning i huset til Janni. Denne uken kommer for alltid til å huskes så godt, og jeg gleder meg til å se alle sammen igjen en gang, forhåpentligvis om ikke lenge. På neste bootcamp for eksempel ♥

I just had to share these photos with you, a good mix of photos from the days in Marbella. We were such an amazing group together, and I already miss them ♥ Workouts, healthy food, dinners with good conversations around the table, tanning by the pool, nights with Scattergories, and a great ending in Janni's house. This week will forever be remembered so well, and I'm so excited to see all of them one day, hopefully in not too long. For example at the next bootcamp ♥

HOTEL IN PARIS

 • 17.04.2017 kl. 12:56

Det var så fint hotellet vi bodde på i Paris, så jeg må selvfølgelig vise dere litt. Hotellet heter Hotel Diva Opera (haha, jepp) og det lå i et fint område, nært metrostasjoner som tok oss overalt. Veggene i gangene var fylt av svarte/kremfargede striper, SÅ fint!

The hotel we stayed at in Paris was so nice, so of course I have to show you. The hotel is Hotel Diva Opera (haha, jepp) and it's located in a nice area, close to metro stations so we could go everywhere. The walls in the hallways were filled with black/creamy stripes, SO pretty!Nå er det på tide å ta fatt på denne dagen, jeg har hatt en veldig treg morgen. Jeg har vært så trøtt og sliten etter jeg kom hjem fra Marbella, så disse dagene har ikke vært spesielt produktive. Men det er jo påske, så det er vel lov. Spesielt etter den aktive starten på påsken jeg hadde. I morgen blir det fullt kjør igjen, og det gleder jeg meg også veldig til.

Now it's time to start the day, I've had a very slow morning. I've been so sleepy and tired since I got home from Marbella, so these days haven't been so productive. But it's easter, so I guess it's allowed. Especially after the active start to the easter that I had. Tomorrow it will be back to normal again, and I'm excited about that too. 

Enjoy the last day of easter! ♥

LAST NIGHT IN MARBELLA

 • 15.04.2017 kl. 13:32

Siste kvelden i Marbella hang vi borte med Janni siden hun måtte pakke til Coachella, og det var kjempekoselig! Vi bare tok det med ro og koste oss med frukt og snacks, før vi bestilte Thaimat senere på kvelden. Yum! Vi endte opp med å ta noen drinker på Mosh senere på kvelden, men roomien min og jeg dro tidlig derfra siden jeg måtte tilbake til hotellet og pakke og dra tidlig morgenen etter. Men det var en fin avslutning på en fantastisk tur ♥

The last night in Marbella we were hanging out at Janni's place since she had to pack for Coachella, and it was so nice! We just chilled and ate fruits and snacks, before we ordered Thai food later in the evening. Yum! We ended up having som drinks at Mosh later that night, but my roomie and I left early since I had to go back to the hotel and pack since I was leaving early the morning after. But it was such a nice ending to an amazing trip ♥


More of this outfit coming later.Ha en fin lørdag! 

Have a great Saturday! 

HAPPIEST PLACE ON EARTH

 • 14.04.2017 kl. 20:30

- BACK TO MY CHILDHOOD -Jeg har enda ikke vist dere bilder fra den fantastiske dagen vi hadde på Disneyland Paris, så her ser dere litt! Det er et fantastisk sted som jeg vil anbefale alle, uansett alder, å besøke. Vi tok noen karuseller, gikk rundt og kikket på alt som var der, så paraden og vi ble der helt til stengetid fordi vi ville se lysshowet. Det var det mest magiske jeg noen gang har sett, så det angrer jeg ikke på! Vi trodde ikke det skulle være så mange folk der siden vi dro på en mandag, men så var det ferie i Frankrike den uken, så der tok vi feil gitt, oops.

I haven't showed you photos from our amazing day at Disneyland Paris yet, so here you can see a bit! It's an amazing place that I will recommend everyone, no matter what age, to visit. We went on some rides, walked around and looked at everything, saw the parade, and we stayed there until closing time because we wanted to see the light show. I've never seen anything so magical before, so I don't regret staying there so late! We thought there wouldn't be so many people there since we went there on a Monday, but it was a holiday in France that week, so we were wrong, oops. 

HIKE

 • 13.04.2017 kl. 20:30

- HIKING IN THE SPANISH MOUNTAINS - 

Hei fra Gardermoen! Nå er jeg nok hjemme, men siden jeg hadde så god tid på Gardermoen forhåndsskrev jeg innlegget der. Det er litt rart å være på vei hjem, men også godt. Får sommerfugler i magen av tanken på at jeg snart er hjemme, og det er så fint. Det skal ikke være sånn at man gruer seg til å komme hjem, og selv om det var veldig vemodig å dra fra Marbella, så er det alltid så fint å komme hjem også. 

Jeg har fortsatt masse bilder å dele fra Marbella og Paris, så det kommer innimellom. Bildene ovenfor er fra mandagens hike, det var så fint! Noe helt annet enn norsk natur iallefall, og ikke minst MYE varmere. Vi dro i 15-16 tiden, så det ble litt vel varmt, men en bra tur uansett! Pga varmen ble onsdagens hike flyttet til morgenen, men da var jeg ikke helt i form, så jeg droppet den. Det endte med at jeg, Janni og Lucy ble sittende foran hver våre pc-skjermer og blogge. Fint selskap da ♥


Hello from Gardermoen (Oslo Airport)! I'm probably home now, but since I had so much time at Gardermoen, I wrote this post in advance there. It feels weird being on my way home, but good too. The thought of being home soon gives me butterflies in my stomach, and it's so nice. It's not good to be dreading going home, and even though it's sad to leave Marbella, it's always nice to come home too. 

I still have a lot of photos to share from Marbella and Paris, so I will post these every now and then. The photos from above are from Monday's hike, it was so pretty there! Something completely different than Norwegian nature, and SO much warmer, of course. We went there around 3-4pm, so it was a bit too hot, but a good hike anyways! Because of the heat, Wednesday's hike was moved to the morning, but I wasn't feeling so good then, so I skipped it. It ended up with me, Janni and Lucy sitting in front of our computers with our blogs. Nice company at least ♥

PINK SWIMSUIT

 • 13.04.2017 kl. 13:00

God morgen! Jeg er for øyeblikket på flyet fra Spania, på vei hjem til kulden. Så kjipt å dra fra sommerværet, jeg er ikke klar for vinter. Men må man så må man! Alltid kjekt å komme hjem til kjæreste, familie og venner uansett, så det blir fint. Og så er jo det påske, så jeg lengter etter påskeegget mitt ♥ Jeg har jo hatt en mye sunnere påske hittil, så nå er dette virkelig velfortjent altså! 

Good morning! I'm currently on the flight from Spain, on my way home to the cold. It sucks to leave this summer weather, I'm so not ready for winter. But I have to so! It's always nice to come home to the boyfriend, family and friends anyways, so it will be nice. And it's easter as well, so I'm longing for my easter egg filled with candy ♥ I've had a much healthier easter so far, so I've really earned this!
Swimsuit Forever 21 

THE RESORT

 • 12.04.2017 kl. 09:51

Her har vi bodd denne uken! Det er SÅ nydelig her, og avslappende. Vi er omringet av natur, og vi hører ikke noen biler eller annet støy. Kun naturen. Jeg tok noen bilder rundt omkring resorten før resten ankom på fredag, så her får dere se litt av hvordan det ser ut her iallefall. 

This is where we have been staying this week! It's SO beautiful here, and relaxing. We're surrounded by nature, and we can't hear any cars or noise. Only the nature. I took some photos around the resort before the rest arrived on Friday, so now you can see a little bit of how it looks here.


Picture borrowed from Janni.

Dette er den siste hele dagen her, og det er skikkelig trist altså! Vi er en så god gjeng her og vi kommer så godt overens, så det blir rart å dra fra hverandre. Selv om vi bare har vært her siden fredag føles det ut som vi har kjent hverandre i en evighet, og dagene har vært så lange fordi vi har gjort så mye. Jeg er så glad for at jeg dro hit, det har vært en fantastisk opplevelse!

​This is the last full day here, and it's so sad! We're such a good group here and we get along so well, so it will be weird to leave. Even though we've only been here since Friday, it feels like we've known each other forever, and the days have been so long because we have done so much. I'm so happy I went here, it's been an amazing experience!

PUERTO BANUS

 • 11.04.2017 kl. 19:24

- EXPLORING THE CITY -

Fine Puerto Banus! Det var godt å komme seg litt bort fra hotellområdet, vi har jo kun vært her de siste dagene. Det har vært kjempefint, dagene har vært fullpakket, men det var godt med litt by- og folkeliv også! Vi gikk langs havnen og så på alle de fine båtene, bilene og butikkene. Jeg har aldri sett eksklusive butikker nede ved sjøen før, så det var ganske spesielt. Noe for seg selv. Vi tok oss en liten tur innom et kjøpesenter for å kikke litt, og satt oss ned på en kafé og drakk smoothies. Koselig! 

Beautiful Puerto Banus! It was nice to get away from the hotel area for a bit, since we've only been here the last few days. It has been so nice, the days have been packed, but it was nice with some city- and people life too! We walked along the harbour and looked at all the nice boats, cars and stores. I've never seen exclusive stores down by the sea before, so it was quite special. Something for itself. We went to a mall to look around in the stores, and sat down at a café for some smoothies. Cosy!

BOOTCAMP TEAM GOING STRONG

 • 10.04.2017 kl. 18:57

Puh, dette er tøft altså! Dagene starter klokka 08 med frukt, te og kaffe før det er yoga 08.30 - 09.45, så har vi 15 min med proteinkuler før det er sirkeltrening. Etter det er det brunch buffet (virkelig dagens høydepunkt!), og da er det så godt med mat etter intense timer med trening! Så har vi 2-3 timer fri før det er en annen økt (vi har hatt core, stretching og fjelltur), og så er det snacks og yoga igjen før middag. Vi har nok å gjøre altså, men vi storkoser oss! I går og i dag droppet jeg yogaen på slutten av dagen, fordi jeg merker kroppen min er sliten. 

Puh, this is hard! The days start at 8am with fruit, tea and coffee before it's yoga 8.30-9.45, then we have 15 minutes with protein balls before it's circuit training. After that there is a brunch buffet (truly the highlight of the day!), and it's so nice with food after intense hours with training! Then we have 2-3 hours of free time before there's more training (we've had core, stretching and hiking), and then snacks and yoga again before middag. We have enough to do here, but we're having such a good time! Yesterday and today I skipped the yoga at the end of the day because I could feel my body being so tired. Bilder fra gårsdagens sirkeltrening, det var TØFT siden vi var så støle etter første dagen! Janni ble dessverre syk ganske tidlig i bootcampen, så Jon (kjæresten hennes) og teamet hans kom og trente for henne. Så ovenfor ser dere nesten hele gruppen her + Jon og teamet hans. Så hyggelige alle sammen! 

Photos from yesterdays circuit training, it was TOUGH since we were so sore after the first day! Janni unfortunately got sick pretty early in the bootcamp, so Jon (her boyfriend) and his team came and worked out for her. So above you see almost the entire group here + Jon and his team. Everyone is so nice!
 

MONTMARTRE

 • 08.04.2017 kl. 12:19

Hei lørdag ♥ Nå er bootcampen i full sving og jeg storkoser meg! Jeg er dødssliten allerede, så det blir spennende å se hvordan dette skal gå. Prøver å få tatt litt bilder underveis sånn at jeg kan vise dere etter hvert, men før det tenkte jeg å vise dere noen flere bilder fra Paris. Vi var oppe i Montmartre hele dagen, og det var veldig koselig. Stappfullt av turister forsåvidt, men det er jo forståelig. Vi spiste en grusom lunsj der, men ellers koste vi oss veldig. Så fint med utsikt over hele byen også ♥Ha en fin lørdag, alle sammen ♥

JANNIS BOOTCAMP

 • 07.04.2017 kl. 12:24

Fremme i Marbella! For de som ikke har fått det med seg er jeg her for Janni Delér sin bootcamp. Det blir nesten én uke full av trening og sunn mat, så dette tror jeg blir bra. Jeg har sett programmet, og jeg kommer nok til å være fullstendig utslitt etter første dag, så det blir spennende å se hvordan dette skal gå, haha. Dette blir ganske ut av komfortsonen min, men det blir kjekt å bli kjent med nye folk. 


New Look / Forever 21 / NellyJeg har ankommet hotellet nå, og det er kun jeg som har kommet hittil. Hotellet er kjempefint og veldig "zen" om dere skjønner. Det er jo en resort med spa og slike ting, så det er veldig avslappende her og nydelige omgivelser. Jeg har tatt noen bilder av hotellet, men skal ta flere senere også slik at jeg kan vise dere! Nå sitter jeg i restauranten og blogger siden det ikke er WiFi på rommet, så før det kommer flere skal jeg få skrevet ferdig noen flere innlegg også. 


Ha en fin fredag ♥

TRAVEL ESSENTIALS

 • 06.04.2017 kl. 13:19

Jeg har sittet hele morgenen og redigert bilder fra Paris, og det tar virkelig tid med så mange bilder altså! Hittil har jeg til fem innlegg, men har iallefall til tre innlegg til, så det blir jo endel. Men jeg skal prøve å spre det utover sånn at det ikke BARE blir Paris. 


Jeg reiser jo til Oslo igjen i kveld siden flyet til Spania går tiidlig i morgen, så jeg bytter på å pakke, ta bilder og blogge. Siden det er endel reising for tiden tenkte jeg å vise dere hva jeg liker å ha med meg når jeg reiser, selv om det ikke er noe revolusjonerende greier. 
Luften på fly er ikke den beste, og da er det så deilig med noe oppfriskende, som Evian Facial Water. Ett par sprayer av denne i ansiktet så føler jeg meg litt mer våken. Siden jeg skal fly så tidlig i morgen blir det nok ikke mange timene på øyet i natt, så da tar jeg med en øyemaske som jeg kan ta på flyet for å hjelpe litt på posene under øynene. Jeg bruker gjerne mye telefonen på fly for å spille, høre musikk eller surfe om det er internett på flyet, så jeg sørger alltid for å ha med meg powerbanken i veska, så slipper jeg å gå tom for strøm. Denne brukte jeg hver dag i Paris også siden telefonen ble brukt mye til bilder og kart, som tar mye strøm. 


Jeg liker å være forberedt på ting som kan skje, så smertestillende og gnagsårplaster har jeg alltid liggende i vesken. iPaden er selvfølgelig også med på tur, og jeg elsker at man kan laste ned serier og filmer offline på Netflix sånn at jeg kan se på flyet! Det hjelper veldig på kjipe, lange flyturer. 


Dette er noen av tingene jeg har med meg på tur, det er jo selvfølgelig endel mer også. Lipsyl for eksempel er jeg avhengig av å alltid ha med, og gjerne noe snacks om jeg skulle bli litt småsulten på flyturen. 


♦ Hva har dere med når dere reiser?

PARIS LUNCHIN'

 • 05.04.2017 kl. 13:26

Home sweet home! Landet i Ålesund i dag tidlig, og dro da rett på en vippetime. Tenkte det kunne være greit med vippeextensions i Spania, så føler jeg meg litt ekstra fresh uten å tenke på noe sminke, hehe. Jeg drar jo i morgen kveld igjen! En natt hjemme, jaja. Det blir ganske hektisk nå for jeg må pakke ut, vaske litt klær, pakke ned igjen, og skrive noen flere blogginnlegg sånn at jeg har backup til denne turen også. Nå har jeg SÅ mye å vise dere fra Paris, så det blir nok en blanding av sånne innlegg og Spania-innlegg, når jeg er der. Håper det er greit for dere, jeg har jo så mange bilder jeg vil vise! 


Til lunsj i går fant vi en typisk amerikansk diner, så da måtte vi bare dit. For en kul location! Det ble burger på meg, som det har blitt endel av på denne turen når jeg tenker meg om, men denne var definitivt den beste. Hadde det ikke vært for den store lunsjen, hadde det nok blitt en milkshake i tillegg, men det hadde jeg rett og slett ikke plass til. En fin avslutning på turen! Gleder meg til å vise dere mer av hva vi gjorde der, vi hadde en kjempefin tur og byen er helt fantastisk ♥

WALL OF LOVE

 • 03.04.2017 kl. 13:00

Vi dro opp til Montmartre i går, som er det høyeste punktet i Paris, og dermed hvor man kan få utsikt over hele byen. Det var kjempekoselig der oppe, med koselige gater, og små kaféer og søte butikker. Det er SÅ nydelig vær her nå, og vi har virkelig fått kjent på solsteken, for første gang i år. SÅ deilig! Det ble litt av og på med skinnjakka i løpet av dagen. 


- WALL OF LOVE IN MONTMARTRE - Noe av det første som møtte oss da vi kom opp fra metrostasjonen (etter uendelig med trappetrinn for å komme oss opp) var fine Wall of Love. På denne veggen står det altså 'I love you' 311 ganger på 250 språk. Så koselig! Som dere kan se står det både på bokmål og nynorsk på veggen, så det var kult! De røde flekkene på veggen symboliserer visstnok deler av et knust hjerte. 


I dag er vi på Disneyland! Dette har vi gledet oss veldig til, og det blir nok en veldig bra dag med tanke på at vi er på "The happiest place on earth" ♥ 

PARIS PREP

 • 29.03.2017 kl. 13:27

Om tre dager er jeg i fine Paris, og jeg gleder meg sånn! Siden det er første gang vi er der bruker jeg litt tid nå på å researche hva vi burde se og gjøre der. Vi har jo allerede noen planer, som Disneyland, Eiffeltårnet, Louvre, Champs Élysées, sånne klassiske ting. Men det er jo SÅ mye mer å gjøre og dagene skal fylles opp med planer sånn at vi får mest mulig ut av de fire dagene vi har der. Gleder meg til å ta massevis av fine bilder, og det skal heldigvis være skikkelig vårvær når vi er der også, så det blir nok veldig fint ♥

♦ Noen av dere som har noen fine tips til Paris?

BONJOUR PARIS

 • 22.03.2017 kl. 13:52

My next destination... 


//Weheartit

Iiih, kan ikke tro at jeg endelig skal oppleve denne byen! Om bare 1,5 uke reiser jeg til Paris sammen med to venninner, og jeg gleder meg SÅ mye. Det er en by jeg alltid har hatt lyst til å besøke (altså, hvem vil vel ikke besøke denne byen), og nå får jeg endelig det. Dette er virkelig året for opplevelser! Vi får fire hele dager der, og de skal brukes godt. Én ting vi iallefall skal (bortsett fra å se Eiffeltårnet selvfølgelig) er Disneyland! Også vil jeg spise på små, søte kaféer i koselige gater, og spise massevis av croissanter og makroner!


Om noen av dere har vært der vil jeg gjerne ha tips til hva vi må se og gjøre! 


♦ Har du vært i Paris før?

MINE LONDON TIPS

 • 09.03.2017 kl. 18:58

Reklame

Jeg fikk en forespørsel om å legge ut mine London tips, og det kan jeg selvfølgelig! Nå er ikke jeg noen stor London ekspert, jeg har vært der fire ganger, men tre av gangene har jeg fulgt etter mamma, og sist gang var jeg der bare på shopping, hehe. Men jeg husker jo endel av ting jeg har sett, gjort og spist uansett! Så her er mine tips (trykk på navnene for å komme til nettsiden):


Frokost/lunsj:

The Breakfast Club: Mamma og jeg spiste frokost her for fire år siden, og det var SÅ god mat! Her kan det være greit å være tidlig ute da det fort kan bli fullt, vi var her rett etter det åpnet og fikk et av de siste bordene. Kjempegod mat iallefall, og mye bra å velge mellom. Adresse: 33 D'Arblay St, Soho, London.

Shake ShackDere trodde vel ikke jeg kom til å la være å nevne denne? Burgere (vegetar også), pølser, fries, is, shakes, øl, vin, hundemat - you name it! Verdens beste junk food, og helt supert å spise innimellom shopping og sightseeing. Det er iallefall tre Shake Shack i Central London, og den vi var på lå i ene enden av Oxford Street. 

Le Pain QuotidienHer er SÅ mye god og sunn mat! Spiste endel på denne i New York. De har veldig god avokado toast, granola, og supper, blant annet. Her er mye fokus på økologisk, i tillegg til at de har mye vegan her. Det ligger nok flere av denne i London, men den ene er i Covent Garden iallefall. Snacks: 

Marks & SpencerDette er jo et stort varehus, men her er også en stor mathall hvor du finner alt mulig. Ligger på Oxford Street. 

Food carts: Du finner matvogner overalt i London, og vi gikk forbi veldig mange som hadde belgiske vafler og crêpes. Nam! 

Pret a MangerEr du litt småsulten kan det være greit å dra innom her og kjøpe en forfriskende juice, eller kanskje en yoghurt eller litt kake? Disse ligger overalt i London.

Middag: 

Maze Grill MayfairDette er en av Gordon Ramsay sine restauranter, så det sier vel seg selv at her får du god mat. Som navnet sier har restauranten for det meste "grill"mat, som burgere og biffer, og mye annet. Vil si her er en god blanding av fancy mat og litt mindre skummel mat, hehe. Prisene ligger typ på det samme som Egon vil jeg si, bare at kvaliteten er hundre ganger bedre naturligvis. Så dette er en av restaurantene hans som har litt mer menneskelige priser. Mamma og jeg spiste her sist vi var i London, og da så vi faktisk selveste Gordon Ramsay der! Gøy. Han har jo mange restauranter i London, men det var altså denne vi prøvde. Adresse: 10-13 Grosvenor Square, Mayfair, London.


Notting Hill: Et nydelig strøk, som de fleste av dere mest sannsynlig har hørt om fra den velkjente filmen. Her er mange fine, spesielle hus, i ulike farger (veldig Instagram-vennlig!), og det er rett og slett et veldig sjarmerende sted. Her kan man finne mange koselige, små butikker og fine kaféer også. 

Big Ben og London Eye: Dette er jo klassikere å se i London, og sier vel seg selv egentlig. Vil ikke si man trenger så mye tid her, om ikke man vil opp i London Eye. Det er absolutt koselig å ta seg en tur opp i den, man får sett hele London derfra. Jeg vil isåfall anbefale å kjøpe fast track billetter, da slipper du de lange køene og kommer deg opp med en gang. Det er det vi har gjort før, for å slippe å miste mye tid på å stå i kø. 

Buckingham Palace: Enda en turistfelle, men noe jeg føler man burde få med seg når man er i London.


Oxford StreetSelvfølgelig. Her ville jeg satt av en hel dag dersom du har tenkt til å shoppe mye, da det fort går mange timer her. Her finner du ALT av kjedebutikker, og butikkene er store. Av mine favoritter er Topshop, Zara, River Island, og så Primark når det kommer til koseklær og nattøy. Topshop er nok den absolutte favoritten, og da dette er Flagship butikken er den virkelig gigantisk. Tre etasjer til damene, og tre til herrene. Der er også kafé, frisørsalong, og mulighet til å ta tatoveringer og piercinger, blant annet. Niketown ligger også rett ved siden av Topshop. Mange av butikkene på Oxford Street er der gjerne to av, jeg så iallefall to av Zara, River Island og Primark. 

Carnaby StreetLigger ikke så langt unna Oxford Street, og er en mye koseligere handlegate med litt mer spesielle butikker. Her finner du blant annet Brandy Melville og Toms. 

Covent GardenOgså et veldig koselig område for shopping, med et stort matmarked, og butikker som Jo Malone (SÅ mange gode dufter her!), Kiehl's, og finere merker som Chanel, Dior og Mulberry. Her er nok litt for alle vil jeg si! Undergrunnen (eller tuben, som det heter i London) er helt super! Oversiktlig, lett å forstå, og du kommer deg overalt. Vi brukte kun denne sist vi var i London. Taxiene er billigere enn i Norge, som det er i de aller fleste land egentlig, og det er jo forsåvidt en liten opplevelse i seg å ta de kule, svarte taxiene. Men som sagt er tuben egentlig alt man trenger. Vi tok tog fra flyplassen, og byttet til tube for å komme oss til hotellet, og det gikk veldig fint selv om vi hadde kofferter. 

Jeg har ikke veldig mange tips til bosted i London, det er jo ikke kjent for å være en by med veldig høy standard på hotellene, ikke til en lav pris iallefall. Men jeg vil gjerne tipse om områder, og ett par hoteller. Først og fremst vil jeg anbefale å bo nært undergrunnen, slik at du har en rask, billig og enkel metode å komme deg rundt omkring på. Sist jeg var i London bodde vi nært Paddington Station, og det var helt supert fordi det er en såpass stor stasjon, så du kommer deg lett overalt uten å måtte bytte tube også. I tillegg er det et veldig fint område å bo i, med flere restauranter og mye liv, og nært Hyde Park. 

St. Giles Hotel: Dette er det hotellet jeg har vært mest fornøyd med av de gangene jeg har bodd i London. Det har en ganske god standard i forhold til andre hotell, til en grei pris. Det ligger nært Oxford Street, så da mamma og jeg bodde på dette hotellet gikk vi for det meste overalt. Da var jo vi på en shoppingtur da, så ikke mye sightseeing, men det var helt ypperlig for oss. Siden det ligger så sentralt er jo det også enkelt å komme seg til andre steder. 

Prince William Hotel: Her bodde vi sist jeg var i London på jentetur, og det var et helt OK hotell som vi ikke betalte mye for. Vi var jo ikke mye på hotellet, så det var helt greit for vår del. Et litt mer typisk London-standard hotell. Men det lå sentralt, som sagt nært Paddington stasjonen, og i et fint område. Hotellrommet vårt var overraskende stort, så det var helt supert. Et lite tips: Er dere tre som drar på tur og skal dele hotellrommet får dere gjerne ganske bra størrelse på rommet, naturligvis siden det må være plass til en seng til. Så tre stykker på tur er et fint antall med tanke på hotell. 
 

Dette er iallefall mine tips, som sagt er jeg ingen ekspert, men dette er altså mine favoritter. Det er en fantastisk by med uendelige ting å se og gjøre, så det er jo definitivt MYE mer å se og gjøre enn det jeg har skrevet om. 


♦ Har dere vært i London? Har dere noen flere tips å komme med?

DE SISTE FRA LONDON

 • 04.03.2017 kl. 19:08Noen siste bilder fra London! For en fantastisk by altså. Jeg tok jo ikke så veldig mange bilder der, naturligvis siden vi for det aller meste var i butikker hele dagen. Det er jo såå mange fine gater der borte for eksempel, blant annet Notting Hill! Husker godt hvor koselig det er der. Vi var ikke der nå siden det ikke ble tid til det, men vi har jo alle vært i London før, så vi har sett mye før. Men selv om vi nesten bare gikk i store handlegater er der jo mye fint å se, og mange fine bygninger. Nei London, jeg håper vi sees snart igjen! 


Nå holder vi faktisk på å booke nok en tur, om ikke så lenge. Herregud, jeg føler meg gal så mye reising som det blir første halvdelen av dette året, men vet dere hva? Jeg fortjener det. Jeg har hatt over ett år med veldig hard jobbing, og det er nå jeg har muligheten til å reise og oppleve, før studiene starter til høsten. Hvor neste tur går til forteller jeg i et annet innlegg senere, hehe. 


♦ Skal dere på noen reiser snart? Hvor isåfall?

LITT TURIST MÅ MAN JO OGSÅ VÆRE

 • 01.03.2017 kl. 21:06

God kveld ♥ Nå har vi kommet oss tilbake på hotellet etter nok en dag med shopping, og litt sightseeing også. Vi startet dagen på samme plass som i går, Oxford Street. Vi hadde noen butikker igjen som vi ville innom, og deretter tok vi turen til Carnaby Street. Bilder fra det får dere i et annet innlegg, for det ble endel bilder i dag, så jeg vil vise dere noen turistbilder først, hehe.

Vi måtte jo selvfølgelig innom og se Big Ben og London Eye for å virkelig få følelsen av London. Det er jo så vakkert der! Det begynte å bli mørkt da vi var der, så lyset var ganske fint egentlig.

 

Nå må det pakkes her, kofferten blir nok greit full. Heldigvis prøvepakket jeg i går for å se hvordan jeg lå an, så det går veldig fint!

 

Hva syns dere om bildene?

NI TIMER SHOPPING!

 • 28.02.2017 kl. 21:36

For en dag!! Vi kom nettopp hjem etter en dag med shopping, hele ni timer ble det, og vi har raidet Oxford Street. Neida, så ille ble det ikke, men det ble jo litt med oss hjem naturligvis. London altså, jeg elsker denne byen!

Nå føler vi oss ganske ferdig med Oxford Street, så i morgen blir det butikker andre plasser, i tillegg til litt sightseeing. Vi må jo se Big Ben og London Eye før vi drar hjem. Siden vi kun har to hele dager her må dagene derfor brukes effektivt, så derfor blir det en god blanding av shopping og sightseeing i morgen. Perfekt!

 

Nå må jeg se gjennom hva jeg har kjøpt i dag, og hvile beina litt, før vi må ut og finne middag. Gleder meg til nok en fin dag i morgen ♥

 

Har dere vært i London før?

 

Husk spørsmålsrunden to innlegg under!

KAOS TIL HOTELLET

 • 28.02.2017 kl. 09:31

Hei fra London ♥ Vi kom frem til hotellet i går kveld etter en ganske kaotisk tur til hotellet, haha. Vi bor jo ganske sentralt og nær en stor undergrunnstasjon, så transporten var ikke noe problem, men så skulle vi gå i ti min til hotellet, og det var litt verre igjen. Først slet vi med å finne ut hvilken retning vi skulle gå fordi GPS'en tulla så mye, så vi gikk jo rundt i sikkert 10-15 min før vi fant riktig retning. På toppen av det hele begynte det å HØLJE ned, så da vi kom frem til hotellet var vi klissvåte og iskalde. Haha, uff. I dag våknet vi til sol da, så det var deilig!

 

Når dere leser dette er vi nok godt igang med shopping på Oxford Street, der blir vi værende i dag, hehe. Ha en fin tirsdag alle ♥

 

Hva skal dere i dag?

LONDON BOUND

 • 27.02.2017 kl. 12:11

Hei fra Gardermoen! Her blir vi sittende en stund, for flyet til London går ikke før om noen timer. Sånn går det når det ikke går fly fra Ålesund midt på dagen. Jeg er såå gira på London nå, og reiser med nesten tom koffert.

 

Siden vi kun har to hele dager der blir det nok fullstappet program, men jeg har forhåndsskrevet noen innlegg sånn at det kommer innlegg hver dag iallefall. Må jo ha litt liv her inne!

Håper alle får en fin mandag ♥

 

Hva er deres planer for mandagen?

A NEW DESTINATION

 • 17.02.2017 kl. 12:36

New experiencesPlutselig var nok en utenlandstur booket, og denne gangen til Marbella! Om under to måneder! Jeg har aldri vært der før, men iallefall det siste året har jeg hatt veldig lyst til å dra dit. Så, min favorittblogger, Janni Delér, skal ha bootcamp der i seks dager i april, på resorten dere ser ovenfor. Og dit skal jeg! Jeg drar alene faktisk, så det er jo ganske langt utenfor komfortsonen min, men jeg gleder meg så mye. Seks dager med trening, sol og varme, yoga, sunn mat og nye ansikt. Perfekt! Det er jo nå jeg har muligheten til å reise og oppleve, så da må jeg bare hoppe i det rett og slett. Jeg tror det blir fantastisk!


Noen av dere som har vært i Marbella før?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no