DAG 365


Oi, jeg er faktisk ferdig. Jeg har forsåvidt brukt nesten to år på et prosjekt som skulle ta ett. Men jeg bestemte meg før jeg startet at jeg ikke skulle stresse med dette. Selvfølgelig skulle jeg gjøre mitt beste for å legge ut hver dag, men det fikk jeg ikke mulighet til. Men jeg er veldig stolt over meg selv som faktisk har fullført dette, selv om det noen ganger har vært fristende å ikke gjøre det. Så, Prosjekt 365; Takk for meg!

- Hva syns dere om bildet?

DAG 364


Har jo vært på jobb i dag og, derfor sen blogging. Vi alle vet jo hvilken dag dette er, og jeg velger å ikke skrive så mye om det, annet enn at varme tanker går til alle ofre, pårørende og etterlatte. ♥

- Hva gjør dere i dag?

DAG 363


Har vært på jobb i dag, og i kveld får jeg besøk, så da blir dette det eneste innlegget i dag. Håper alle har en fin lørdag, så snakkes vi i morgen ♥

- Hva syns dere om bildet?

DAG 362

DAG 361


Sykt spennende bilde wohoo. Kanskje på tide å begynne å tenke på hva mitt siste bilde skal være...

DAG 360

DAG 359

Enda et solnedgangsbilde, men solnedgangene er så fiine her! Hva syns dere om bildet?

DAG 358

Heerlige solnedganger her!

DAG 357


Snart ut og spise middag nå! Legger ut dagens outfit i kveld, HVIS vi har nett da :)

- Hva syns dere om bildet?

DAG 356

DAG 355

DAG 354


Bildet fikk et merkelig blåskjær når jeg lastet det opp her, aner ikke hvorfor... 

Har jo hatt fri i dag så jeg sov til jeg våknet litt over 11, og så har jeg vært en tur ute, men ellers har jeg bare slappet av hjemme. I morgen er siste skoledag før ferien, blir deilig med ferie nå!

- Hva har dere gjort i dag?

DAG 353

Photobucket

DAG 352

PhotobucketTok dette bildet på flyet fra Oslo og likte det veldig godt. Det er faktisk tatt med iPhonen også, utrolig hvor fine bilder det faktisk kan bli fra den når det er bra lys! 

- Hva syns dere om bildet?

DAG 351


Kom på at jeg hadde flere bilder å vise dere fra ettårsdagen til Stella for litt over en uke siden, og siden det ikke blir så mye tid til nye bilder denne helgen pga. jobbhelg, så får dere litt flere fra bursdagen! Tror dette blir eneste innlegget i dag, så da snakkes vi i morgen kveld etter jobb :-) 

- Hva syns dere om bildet?

DAG 350

Selvdiggern ;);) Kjøpte nye solbriller i dag, så da måtte jeg jo vise frem de! Har flere bilder på lager som jeg kan vise i morgen. Har forresten helg nå, heerlig! Kun to skoledager igjen før sommerferie! Jeg kom forresten ikke opp i verken skriftlig eller muntlig eksamen i år, jeg som var sikker på at jeg kom til å komme opp. Fornøyd ja?

DAG 349


Her skulle det stått noe fornuftig, men jeg har ingenting fornuftig å komme med. Har egentlig ingenting å komme med i det hele tatt. Jeg er lei av skole, jeg vil ha ferie og jeg vil til varmere strøk NÅ! Blæh.

Så, hvordan har dere det da?

DAG 348


Skal svare tilbake på alle kommentarer nåå! Bildet ser litt dårlig redigert ut med det grønne osv, men det er bare fordi skjørtet var gjennomsiktig enkelte plasser, og det ble bare rart hvis jeg tok svart/hvitt der og.

- Hva syns dere om bildet?

DAG 347

DAG 346

PhotobucketHar problemer med bildeopplasteren, derfor vises ikke hele bildet.. Skal ordne det etterpå. 

- Hva syns dere om bildet?

DAG 345

DAG 344


Kommer videoblogg etterpå! :D

DAG 343


Har veldig lite å blogge om for tiden, noe dere sikkert har merket. Men det er veldig lite som skjer, så da blir det automatisk lite å blogge om også. Jeg er bare ute i solen og litt med venner osv, men neste uke, DA blir det garantert mer å blogge om, hihi :D

- Hva syns dere om bildet?

DAG 342


Må.bli.ferdig.med.prosjektet.snart.

DAG 341


I disse travle dager er det vanskelig å blogge bra, så derfor blir det nok ikke mer enn ett innlegg om dagen. Men det er vel bedre enn ingenting? I kveld har jeg øvd til mattetentamen, som vi har på torsdag, og i morgen har vi norsktentamen som jeg satser på går bra. 

- Hva syns dere om bildet?

DAG 340


Hadde en liten photoshoot med søteste Stella i dag, fordi jeg har valgt å fordype meg i foto i fordypningsprosjektet vi har på skolen nå! Ble veldig fornøyd med bildet ovenfor, så det er nok et av bildene jeg skal vurdere å bruke. Kan forresten meddele at hun tok sine første skritt i dag, søta mi vokser opp ? 

I morgen starter forresten prøveeksamen i mediefagene, så jeg vet ikke hvordan bloggingen blir da. Mest sannsynlig blir det nok ikke blogging i morgen, tror jeg. Spørs hvordan jeg ligger an i oppgaven jeg får. 

- Hva syns dere om bildet?

DAG 339

(De smakte bedre enn de ser ut til altså).

I går kveld kom Johan Thomas bort og så laget vi sjokoladedekte jordbær og spiste godteri og potetgull (sunne..), og så så vi et par filmer. Sjokoladedekte jordbær er noe av det beste som finnes, så det er deilig at det har begynt å komme noenlunde bra jordbær i butikkene nå. Nok et tegn på at sommeren nærmer seg!

Takk for forslag til videoblogger forresten! Har ikke fått spilt inn noe i dag, men tenkte jeg kunne spille inn en i morgen med noen nye ting jeg har fått fra Barcelona, siden mamma og de nettopp har vært der, og så kan jeg sikkert få til en video av rommet mitt snart også, siden noen ønsket det! 

- Liker dere sjokoladedekte jordbær?

DAG 338

DAG 337

DAG 336


God søndag! Jeg har jobbet i dag, og har dermed ikke fått til noe aktiv blogging. Har bare slappet av siden jeg kom hjem fra jobb, er veldig sliten etter hele uken egentlig, og det er deilig at den er over. Ser faktisk frem til ny uke i morgen, og jeg har masse motivasjon til blogging, trening og faktisk bittelitt til skolen (spørs hva vi skal gjøre, hehe). Og så har jeg lovet meg selv å bli flinkere til å legge ut Prosjekt 365 hver dag nå, jeg må virkelig få gjort meg ferdig! Har også noen idéer til bilder, så håper på å få prøvd ut noen av de i løpet av neste uke også. Ellers håper jeg alle har hatt en fin helg, og får en fin start på uken i morgen ♥ Vi blogges da. 

- Hva syns dere om bildet?
- Hatt en fin uke? 

DAG 335


Var på trening etter skolen, og så øvde jeg til norskprøve, så derfor har det ikke vært så mye blogging i dag. Nå skal jeg se ferdig Top Model, og så legge meg! Håper alle har hatt en fin dag ♥

- Hva syns dere om bildet?

DAG 334

DAG 333

DAG 332

DAG 331

DAG 330

DAG 329


Bra noen nyter snøen hvertfall...  Hva syns dere om bildet?

DAG 328

DAG 327


Jeg har ikke så mye å skrive i dag, er veldig lite som skjer for tiden, noe som egentlig er litt deilig. Det er snart helg, noe jeg ser veldig frem til, og jeg har bursdag om 11 dager, noe jeg ser enda mer frem til. 

Nå skal jeg sette på den nye episoden av 90210, og så skal jeg legge meg. Håper dere har hatt en fin dag ♥

- Hva syns dere om bildet?

DAG 326


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by