hits

PLAID SUIT

 • 21.03.2018 kl. 20:31

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Suit Bershka / Purse Cubus

Hvor kul er ikke denne dressen? Jeg eier jo ikke noe lignende, og dette er jo en ganske stor trend for tiden, så jeg klarte ikke helt å la være å skaffe meg en selv. Det ble det eneste jeg klarte å shoppe i Haag, haha. 

Jeg føler meg ganske sliten denne uken, så jeg tillot meg å sove litt lenger i dag, og det kjente jeg at jeg trengte, selv om jeg som vanlig blir litt stresset når jeg sover litt lenger. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og har bare planer om å ligge på sofaen resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin dag ♥

FRIDAY LOOK

 • 16.02.2018 kl. 17:34

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag, dere! Åh, det er så kjekt å ha hele helgen foran seg! Den siste måneden har jeg jobbet hver fredag, 3/4 senvakter, så denne fredagen skal jeg nyte å ha fri. Jeg skal jobbe i morgen da, og så skal jeg i bursdag på kvelden, så det blir nok en bra helg! Nå tenkte jeg å ta meg en tur og kikke litt i butikker, det har jeg faktisk ikke gjort på lenge. Kjekt å se litt hva som er i butikkene for tiden, og så får jeg gjøre mitt beste for å ikke kjøpe noe, hehe. Etterpå blir det nachos, det gleder jeg meg sånn til! Det er jo tacofredag, og da har vi som regel annenhver fredag med taco eller nachos. 

Håper dere får en fin helg! Jeg tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, så da snakkes vi isåfall på søndag ♥

- Hvilke helgeplaner har dere? 

WINTER IN THE CITY

 • 06.02.2018 kl. 20:26

På dager som dette har jeg som regel veldig lite å skrive, og det er jo teit å skrive at jeg har lite å skrive, men sånn er det bare av og til. Det svir i øynene fordi jeg er trøtt, og jeg kjenner at hele kroppen min er sliten. Varetelling, altså. Jammen godt det bare er én gang i året, hehe. Jeg er vant til åtte timer søvn, så at det går ni timer fra jeg drar fra jobb til jeg er tilbake der, er jo ikke helt optimalt, hehe. Men når det er så sjeldent som dette går jo det helt fint, og ettersom dette er den femte varetellingen jeg er med på er jeg godt forberedt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg var sliten etter jobb ble den planlagte gåturen fullført, det er jo så deilig og friskt! Vi har vært heldige her med lite nedbør for tiden, og da syns jeg vinteren er veldig fin. Gjør ingenting at det er kaldt når det er sol og friskt ute! Jeg har tilogmed bestilt meg turbukse, som enda mer motivasjon til å gå turer fremover, hehe. Denne gangen hadde jeg faktisk podcast på ørene når jeg gikk, noe jeg ikke har gjort før! Tenkte å skrive mer om det i et annet innlegg ♥

GLITTER PANTS

 • 04.12.2017 kl. 21:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit Cubus / Shoes Nelly.com 

Ah, disse buksene! De er to år gamle nå og jeg liker de like godt den dag i dag. Eller, jeg liker de bedre, for nå passer de meg enda bedre. Den var litt for stor før men nå passer den perfekt ♥ Og så var den perfekt å ha på julebord siden det er så mye stretch i = plass til masse julemat! For min del var det faktisk min andre julemiddag for i år, mm! 

I dag har jeg gjort slike kjedelige mandagsgjøremål som å rydde og støvsuge, og handle mat til uken, og jeg har funnet frem det siste av julepynten. Vi var også på middag hos mamma og Stella, og det settes stor pris på litt gratis middag innimellom, hehe. Nå sitter jeg med "reservestrøm" her fordi jeg egentlig burde spist for lenge siden, så det skal jeg gjøre nå mens jeg venter på at Farmen skal starte. Jeg er så spent på denne finaleuken! Håper dere har hatt en fin dag ♥

PERFECT TEE

 • 22.10.2017 kl. 13:05

- For my favorite day of the week -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
T-shirt Here ​(Adlink) / Leather Jacket Zara / Jeans Primark / Purse Tiger of Sweden / Boots Bianco 

Det er jammen ikke ofte dere ser meg i gult altså, men da jeg så denne t-skjorta klarte jeg ikke la være å klikke den hjem. Jeg er veldig glad i statement tees denne høsten, og da jeg fant en med favorittdagen min på måtte jeg bare ha den. Så denne ventet jeg hele uka med å bruke, naturligvis siden jeg kun kan bruke den én dag i uka, hehe. Gult er jo veldig fint da, så jeg er glad for at jeg har noe i den fargen nå!

Denne dagen har vært veldig sløv hittil, eneste jeg har gjort er å gå på kjøkkenet og lage frokost. Søndager er hellige for meg, så jeg gjør gjerne ingenting denne dagen med god samvittighet. Heldigvis har jeg litt godis liggende også som jeg kan gomle på i dag. En liten funfact: jeg er som regel ikke så godtesyk på lørdager så jeg ender opp med å ikke spise så mye da, men søndager derimot, da vil jeg bare ha ALT! Så det blir alltid spist opp da, hehe. 

A POP OF PINK

 • 18.10.2017 kl. 21:36

God kveld til dere! Jeg kom hjem fra jobb for en liten stund siden, og nå føler jeg meg egentlig klar for å legge meg, haha. Jeg kjenner hvor mye trøttere jeg er nå når det er kaldere ute, jeg har liksom bare lyst til å ligge under dyna hele tiden. Jeg har som sagt hatt noen timer på jobb, som gikk ganske fort, og før jobb i dag slappet jeg for det meste av. Jeg skulle egentlig spille inn enda en video, men det har vært arbeidere utenfor i dag, så jeg følte ikke for å ta opp persienna i vinduet og sitte å snakke inn i kameraet, hehe. Men i morgen skal jeg! Arbeiderne har forresten satt opp stillas på den ene plassen jeg pleier å ta bilder på ute, så hvordan jeg skal gjøre det fremover aner jeg ikke... Jeg må vel finne en annen plass, som kanskje er like greit for å få litt mer variasjon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Nelly.com / Faux fur Cubus (old one) / Black jeans Topshop

Dette hadde jeg på meg i går, og genseren er en av innkjøpene som dere får se i denne ukens video. Jeg digger den, og "beltet" gjør jo at den er litt mer spennende enn en ordinær, rosa genser. Jeg skal gjøre videoen ferdig i morgen, og planen er å få den opp innen fredag! Jeg skulle jo egentlig spille inn noen klipp av at jeg har på meg plaggene også, men det spørs om det går nå når fotoplassen min er opptatt, haha. Men se så fine høstfarger på bildene! 

LATEST LOOKS

 • 01.10.2017 kl. 12:49

Hallo, søndag! Jeg la meg relativt tidlig i går, men likevel var jeg SÅ trøtt da jeg våknet i dag. Det er nok litt fordi vi er i slutten av uken og jeg er sliten. Men jeg har jo denne dagen til å lade opp til den kommende uken, det er jo det som er så fint med søndager. Planene for dagen er ikke så mange, men Matias og jeg skal nok ta oss en tur til boligmessen og kikke, og så fant jeg ut at jeg må spille inn ett par siste klipp til ukens video, sånn at jeg får gjort den ferdig. Den kommer i kveld forresten! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere noen av mine siste antrekk! Noen favoritter? Jeg trodde ikke det var så lenge siden jeg la ut forrige antrekksoppsummering, men det var det tydeligvis! Tiden går jo så fort vet dere, og dette var ikke alle antrekkene siden sist engang. Jeg tror nok min favoritt må være enten 2, 3 eller 7, haha. Dette var vel de siste antrekkene med bare bein på en stund, jeg har på følelsen av at det bare blir kaldere fremover. 

Nå må jeg sette igang med den siste filmingen hvis jeg skal rekke å bli ferdig i dag. Ha en fin dag ♥

SUNSET DINNERS

 • 29.09.2017 kl. 20:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress and shoes Nelly.com / Purse Cubus

Det siste antrekket fra forrige helg, dette hadde jeg på meg på lørdagskvelden da vi hadde den store feiringen av mormor og morfar ♥ Ikke stor feiring som i massevis av folk, men stor feiring fordi det var 50-års bryllupsdag, selvfølgelig. Vi var kun den aller nærmeste familien der, så det var veldig fint. Jeg kjøpte denne kjolen i sommeren, men det er heldigvis en av de kjolene jeg ikke trenger å pakke ned til vinteren, for den funker jo bra hele året! 

Jeg og kjæresten har begynt på en ny serie på HBO som heter Power, liker den veldig godt hittil! Den handler kort fortalt om et narkokartell i New York. Litt som Narcos bare at her er det mer luksuriøst og rike folk. Skal nok fortsette å redigere video også, jeg spilte nemlig inn en i dag! Så den kommer i løpet av helgen. Hadde nesten glemt det av denne uken, men så kom jeg på det i dag. Jeg har jo lovt ukentlige videoer, så det må jeg holde! 

Husk å stille spørsmål i dette innlegget som kjæresten min skal svare på!

CONFUSED

 • 28.09.2017 kl. 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ullkjole og faux fur Farmor Ingvarda (samarbeid) / Hæler Nelly.com

Jeg kom plutselig på i dag at jeg har jo to antrekk fra helgen som jeg ikke har vist dere! Så det var jo kjekt å komme på, haha. Her har dere det ene iallefall! Ikke et helt passende antrekk til været ute, men passende til sesongen vi egentlig er i nå. Det er jo ikke ukjent at været her kan være veldig forvirra, men det er jo egentlig helt greit at det går denne veien, til tross for at jeg egentlig kunne tenkt meg å gå i høstklærne mine nå. Det er vel ikke mange ukene til det blir skikkelig kaldt og jeg begynner å klage, så jeg får bare nyte det som det er nå. 

Nå skal jeg snart ut døra for en koselig lunsj, og så skal jeg hjelpe mamma med noen bilder, og så skal jeg ta vaksine. Endelig tid for siste dosen av HPV, nå er jeg så klar for å bli ferdig! Håper dere har en fin dag ♥

Husk å stille spørsmål i dette innlegget som kjæresten min skal svare på!

INFLUENCER

 • 27.09.2017 kl. 11:29

Hei dere! Nå er det full multitasking på gang her, jeg skal straks på jobb så nå sitter jeg og spiser mens jeg blogger, ganske stress egentlig. Jeg har ikke gjort noe hittil i dag, men ender likevel opp med dårlig tid, hvor typisk er ikke det? Menmen. Jeg er veldig glad for at så mange likte gårsdagens innlegg, jeg er tydelig ikke alene om disse opplevelsene. Det viktigste er jo å ikke la seg påvirke av sure kunder, da tror jeg at jeg hadde blitt gal til slutt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
T-shirt Bershka / Skirt Bikbok / Denim jacket Topshop / Sneakers Nike Air Force 1

Her har dere gårsdagens antrekk! Et ganske sommerlig et, merkelig nok i slutten av september. Får bare benytte meg enda litt mer av sommerklærne mine, det blir vel nok av tid til strikkagensere og boots. Jeg hadde glemt av denne t-skjorten nå, selv om det bare er litt over en måned siden jeg kjøpte den, men jeg har så mange hvite t-skjorter med motiv på nå at det fort kan gå litt i glemmeboksen. Digger den da! 

Ha en fin dag dere ♥

THE BEST DRESSES YOU CAN WEAR...

 • 19.09.2017 kl. 21:51

... are the ones you can wear with both sneakers and heels. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole Farmor Ingvarda (merke: Saint Tropez) / Armbånd Farmor Ingvarda (merke: Syster P) / Sko og veske Nelly.com I samarbeid med Farmor Ingvarda

Hvor fantastisk er det ikke med fine kjoler som kan brukes både med sneakers og med hæler? Jeg paret denne med noen rosa velvet sko og jeg likte veldig godt den kombinasjonen. 

Jeg kom hjem fra jobb for en times tid siden, og nå er jeg sliten etter dagen, men det er jo så godt også. Forhåpentligvis blir det ikke vanskelig å sovne i kveld, jeg føler jeg kunne lagt meg nå! Men før det tror jeg faktisk at jeg skal joine kjæresten og se fotball på TV, bare av den enkle grunn at jeg ikke har noe å se på TV akkurat nå, så jeg er med andre ord ganske desperat, hehe. Håper dere har hatt en fin dag!

HOODIE DRESS

 • 14.09.2017 kl. 12:39

I samarbeid med Farmor Ingvarda

Hei dere! Jeg har hatt en veldig rolig start på dagen, jeg var jo ikke helt i form i går kveld, så jeg bestemte meg for å sove litt ut i dag (helt til klokken 9, hehe). Det var veldig deilig, men jeg kjenner jeg ikke er helt i slag enda. Jeg føler meg mye bedre enn i går, men energinivået er ikke helt på topp, så i dag tar jeg det med ro. Været er ikke bra heller, så da passer det egentlig ganske fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dress Farmor Ingvarda (Brand: Basic Apparel) / Purse Nelly.com / Sneakers Nike Air Force 1


Jeg har startet et samarbeid med en lokalbutikk her i Ålesund som heter Farmor Ingvarda, så jeg kommer til å ta endel bilder for de fremover og vise dere litt av hvilke klær og tilbehør de har der! Det er faktisk en butikk som mamma har handlet på i alle år, og de siste gangene jeg har vært innom der med henne har jeg sett SÅ mye fint der. Så da var jo det veldig hyggelig at de ville samarbeide. Bare så dere er klar over det, selv om jeg regner med det sier seg selv, så viser jeg aldri ting jeg ikke liker selv eller ikke ville gått med, det gjelder alt av samarbeid jeg har. Jeg er så glad i genserkjoler, og denne i mørkeblå var jo så fin og behagelig. Hver gang jeg har på meg noe i mørkeblått innser jeg at det er en farge jeg må bruke oftere, det er jo så fint!

EN LITEN TAKK

 • 02.09.2017 kl. 11:34

God lørdag, fine dere ♥ Jeg vil starte dette innlegget i dag med å rette en stor takk til dere, jeg får så mange fine kommentarer for tiden og det er jo så koselig ♥ Dere er så flinke til å kommentere og det gjør dagen min altså! Så da vet dere at det settes stor pris på iallefall! 

Jeg har hatt en rolig start på dagen og jeg tror resten av dagen blir rolig også, siden jeg ikke har noen spesielle planer. Jeg syns det er kjempedeilig å ikke ha noen planer egentlig, det er jo helgen man har til å lade opp til en ny uke. Jeg har ikke så mye mer på hjertet nå, så jeg lar det være her. Håper dere har en fin dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Homies Marbella / Jeans Primark / Sneakers Adidas / Bag By Malene Birger

DET SKAL IKKE BARE VÆRE LETT

 • 30.08.2017 kl. 21:27

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på det nye designet, jeg er så glad for at dere liker det! Det er jo dere som ser det mest så, hehe. Jeg kom hjem fra jobb for en times tid siden, og der er det hektisk denne uken siden det er lagertømming, men det er bare kjekt! Da jeg var ferdig på jobb så jeg en mystory av noe smågodt, og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var så nær med å dra på butikken og kjøpe selv, jeg fikk så vann i munnen! Men utrolig nok klarte jeg å la være, jeg må bare prøve å holde meg unna til helgen kommer. Det skal ikke bare være lett altså, men det blir ekstra godt i helgen når jeg har ventet så lenge, hehe. Jeg er fortsatt godtesyk da, så jeg skal lage meg noe speltlompechips, jeg laget det for første gang denne uken og det var bare så godt at jeg må lage mer! Er så bra at der finnes sunnere varianter av snacks også, hehe ♥

// Thank you for all the feedback on the new design, I'm so glad you like it! You guys are watching it more than me, so I think it's important that you like it too. I got home from work about an hour ago, and it's so hectic there this week because of this crazy sale, but that's just fun! When I finished work I saw a MyStory of some candy, and I'm not kidding when I'm saying I was SO close to going to the store and buying some, it looked so good! But I actually managed to stay away, I just have to try and wait until the weekend. It's not that easy, but I think it will taste extra nice this weekend when I've waited so long, haha. I still want some snacks, so I'm going to make some healthier snacks now. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Calvin Klein / Boots Dr. Martens / Purse Nelly.com

TRYING TO GET OVER IT

 • 25.08.2017 kl. 12:00

Denne uken har helt ærlig vært en skikkelig berg- og dalbane for min del. Jeg var helt overveldet i starten av uken da det tok helt av med innlegget mitt og det lå på forsiden av blogg.no, Nettavisen og Side2 (der det forsåvidt fortsatt ligger). Jeg hadde aldri trodd at det kom til å bli så populært, men det er jo veldig kjekt at det ble det. Nå har det roet seg igjen og ting er tilbake til normalt. Utenom min overveldelse i starten av uken har jeg egentlig ikke vært i noe godt humør, og det har jo nok naturligvis hatt litt å gjøre med denne uken. Nå vil jeg egentlig bare komme meg over denne uken for jeg er veldig lei av å være i dårlig humør og ha lite energi. Jeg trenger rett og slett en ny uke for å komme meg videre, og det er heldigvis ikke lenge til. Beklager mye negativitet altså, men når jeg er i så dårlig humør klarer jeg bare ikke å late som ingenting. Det blir bare falskt for meg akkurat nå. Men nedenfor har dere gårsdagens litt sporty antrekk, jeg digger det! Akkurat nå møter jeg en venninne i byen, og senere skal jeg jobbe. Blir fint å holde meg litt opptatt i dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Bikbok / Pants and purse Cubus / Sneakers Nike Air Force 1

FESTIVAL OUTFIT

 • 19.08.2017 kl. 14:22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Cubus / Skirt Bikbok / Purse Marc by Marc Jacobs / Shoes eBay
 

Hei søndagsfølelse! Jeg er helt utslitt etter gårsdagen, og jeg drikker jo ikke alkohol engang. Men når man står i en stor folkemengde hele kvelden og danser og synger og blir skubbet rundt på så blir man ganske sliten uansett. Så denne dagen føles veldig ut som en søndag av den enkle grunn at jeg ikke gjør noe som helst, bare slapper av og lader opp til en ny festivalkveld. Det er denne dagen som har de beste artistene syns jeg, Sondre Justad, Ronan Keating (barndommen♥), Seeb og Kygo. Beina mine trenger hvile etter i går slik at jeg er klar for mye mer dansing igjen i kveld! Ovenfor ser dere iallefall gårsdagens antrekk! Jeg kjøpte meg blinkesko på eBay, så det var god stemning, selv om bare den ene skoen ville fungere, hehe. Jaja, de var ikke dyre akkurat! Nå skal jeg fortsette å se på barnefilm og lade opp til i kveld, vi snakkes i morgen ♥

// Hello Sunday feeling! I'm exhausted after yesterday's festival, even though I'm not drinking alcohol. But you still get tired after a festival with so many people, and all the dancing and singing! It's fun though. I have such a Sunday feeling today because I'm not doing anything up until tonight when the festival is starting again. My legs need rest so that I'm ready to dance more tonight! I'm so excited for the artists performing tonight, Ronan Keating (my childhood♥), Seeb and Kygo. Above is yesterdays outfit, I bought blinking shoes on eBay, so that was so much fun! Only one of the shoes worked though, but they weren't exactly expensive, so I didn't expect much, haha. Now I'm gonna continue watching an animated movie and recharge for tonight, so I'll see you tomorrow 

FLOWERS AND MORE FLOWERS

 • 07.08.2017 kl. 21:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit Cubus / Sneakers Nike


Jeg fikk litt "bestemorvibber" av dette antrekket, men her syns jeg faktisk det funka?! Iallefall med sneakers til. Jeg har så lyst på denne blusen, men jeg må bare prøve å si til meg selv at jeg har nok klær og må prøve å spare penger. Nei, det er vanskelig å jobbe på klesbutikken på høsten, det er jo da klærne man får mest bruk for kommer, her er jo det for det meste høstvær. 

Jeg har hatt en ganske travel dag i dag som startet med trening, og så spiste jeg lunsj med en kompis, hentet familien på flyplassen, dro på visning, og så tilbake til familien min. Raskt oppsummert, haha. Men en fin dag da! Når det gjelder visninga var det ikke helt det store for min del, men man kan jo ikke akkurat forvente at den første visninga skal være fulltreffer. Nå er jeg veldig trøtt og sliten, så det blir nok en tidlig kveld for meg. Tror jeg fortsatt er trøtt etter søndagen, jeg trenger skjønnhetssøvnen min altså! 

// I kind of got "grandma vibes" of this outfit, but I actually thought it worked?! At least with sneakers. I really want this blouse, but I just have to try saying to myself that I have enough clothes and try to save money. It's so hard working at a clothing store in fall, because that's when the clothes come that you get the most use out of, since we have mostly fall weather. I've had quite a busy day that started out with a workout, than lunch with a friend, picked up my family from the airport, went to look at an apartment, and then back to my family. A nice day! When it comes to the apartment I didn't like it as much as I would've thought, but you can't expect the first apartment to be perfect, so we'll keep looking. Now I'm so tired, so I think this will be an early night. I think I'm still tired from Sunday, I need my beauty sleep! 

COZY SUNDAY

 • 06.08.2017 kl. 12:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunday uniform from Cubus


Denne dagen startet ganske tøft, jeg har nemlig bare sovet fire timer i natt! Det var så mye som foregikk i hodet mitt da jeg la meg i natt, så jeg klarte rett og slett ikke å sovne selv om jeg var kjempetrøtt. Så jeg våkna trøtt og gretten tidlig i dag, og dro en tur på trening og til Brun og Blid. Det hjalp litt på humøret, men herregud så trøtt jeg er! Nå har jeg fått i meg litt mat, og skal ta meg en god dusj, det pleier å hjelpe. Så i dag må jeg prøve å holde meg opptatt for å holde energinivået oppe, men her er endel som må ryddes og ordnes, så det bør ikke være noe problem. Og så tror jeg at jeg må prøve meg på å lage jordbærsyltetøy også! Alle disse jordbærene må jo brukes til noe. Hva er deres søndagsplaner? ♥

This day started out pretty tough, I didn't get any more than four hours of sleep last night! There was so much going on in my head when I went to bed, so I just couldn't sleep even though I was super tired. So I woke up tired and cranky early today, and went to the gym and to a tanning bed. It helped a little bit on my mood, but oh my god I am SO tired! Now I've just had breakfast and I will take a good shower, that usually helps. So today I have to try and stay busy to keep my energy levels up, but I have some cleaning and tidying to do, so that shouldn't be a problem. And I think I'm gonna try making some strawberry jam too! All these strawberries have to be used for something. What are your Sunday plans? ♥

GOLDEN HOUR

 • 02.08.2017 kl. 20:51

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Even more photos


God onsdagskveld dere ♥ For en støtte jeg fikk på mitt forrige innlegg, jeg blir helt rørt altså. Jeg håper det kanskje kan ha hjulpet noen andre der ute også, jeg vet jeg ikke er den eneste som har hatt det sånn. Jeg var ferdig ganske tidlig på jobb i dag, men har bare slappet av og tatt det med ro siden, så derfor ble det et sent innlegg i dag likevel. Denne uken går jo ganske i ett, så jeg ville rett og slett bare ta det litt med ro nå når jeg hadde muligheten. Men jeg er ferdig med senvaktene for uka nå, så jeg har nok av tid til blogging senere i uken! Som jeg nevnte tidligere har jeg fortsatt noen bilder fra Marbella, og denne kjolen har jo dere allerede sett noen ganger, men det ble så mange fine bilder at jeg ville vise dere noen flere. Det lyset altså! Jeg ser kanskje ikke så brun ut akkurat, men det går helt fint når lyset er så fint som det var. 

​// Happy Wednesday evening guys ♥ Thank you for all the support on my last post, it means so much. I was done at work pretty early today, but I've just been relaxing and taking it easy ever since, so this post is a bit later than planned tonight. This week is pretty busy, so I just wanted to take it easy now when I had the chance. But I'm done with my late shifts for the week, so I have enough time for blogging later this week! As I mentioned earlier I still have some photos from Marbella, and you have seen this dress a few times now, but we got so many good photos that I wanted to show you some more. That lighting! I may not look as tanned, but that's fine with that beautiful light. 

LATEST LOOKS

 • 01.08.2017 kl. 11:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My latest looks - which one is your favorite?


God morgen dere, og hei august! Tenk at vi er i august, dette året flyr jo bare unna. Jeg er kjempegira på denne måneden, så jeg tenkte å komme med et innlegg senere denne uka om hva jeg vil gjøre denne måneden. Jeg begynner straks på jobb, men ville få ut dette innlegget før den tid, så det ikke blir sene innlegg her hver dag. Denne dagen er ganske hektisk, med ting jeg må ordne både før og etter jobb, og i pausen på jobb i dag. Men på sånne dager går det så fort, så det er helt greit! Jeg fikk unnagjort en veldig god armøkt tidligere i dag, så jeg er litt spent på hvordan det skal gå på jobb med løfting, det var kanskje ikke et sjakktrekk med armtrening før jobb, haha. Håper dere får en fin dag ♥

// Good morning guys, and hello August! I can't believe we're in August already, this year is just flying by. I'm so excited for this month though, so I thought I would post later this week what I want to do this month. I'm starting work now, but I wanted to get this post up before, so it won't be late posts every day this week. This day is pretty hectic, with stuff I have to take care of before and after work, and in my break at work today. But days like these go by so fast, so it's fine. I did a killer arm workout earlier today, so I'm curious to see how it will go at work with lifting, I don't think it was that smart with an arm workout before work, haha. Have a great day  

SIMPLE LBD

 • 28.07.2017 kl. 12:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress Ivyrevel (sponsored) / Sneakers Nike Air Force 1
 

Hei, fredag! Denne uken har gått altfor fort! Jeg har jobbhelg foran meg, men det er helt greit. Jeg har nettopp fylt opp kjøleskapet for helgen, jeg ble så inspirert etter en dokumentar jeg så i går. Tenkte å snakke litt om den i kveld, for den var så bra! Men det var ikke det dette innlegget skulle handle om, vi må snakke litt om denne kjolen! Jeg fikk den fra Ivyrevel og jeg elsker den. Så enkel, men så søt. Jeg er så glad i off shoulder, og denne kan brukes som både casual og pyntet. Jeg må si det at jeg foretrekker den med sneakers, enhver kjole som kan brukes med sneakers er perfekt for meg. Dette er ikke et sponset innlegg forresten, jeg har et samarbeid med Ivyrevel via Instagram, men siden dette er et antrekk jeg har brukt ville jeg vise dere her også. Og jeg har en rabattkode til dere også: MALINDH20 for 20% på hele Ivyrevel.com! 

// Hello, Friday! This week has gone so fast! I have a work weekend in front of me, but that's fine. I just filled up the fridge for the weekend, I got so inspired by a documentary I saw last night. I thought I would talk a little bit about it tonight, it was so good! But that's not what this post was going to be about, we have to talk about this dress! I got it from Ivyrevel and I love it. So simple, but so cute. I love off shoulder, and this can be worn both casual and dressed up. I have to say I prefer it with sneakers though, any dress that can be worn with sneakers is perfect for me. This isn't a sponsored post by the way, I have a collaboration with Ivyrevel via Instagram, but since this is an outfit I've worn I wanted to show it here too. And I have a discount code for you: MALINDH20 for 20% off your purchase at Ivyrevel.com! 

GINGHAM DRESS

 • 26.07.2017 kl. 22:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dress Primark / Purse Nelly.com / Heels Bikbok (old)


Dette antrekket har jeg ventet så lenge på å vise dere, men jeg har også villet spare det litt, men nå tenkte jeg det var på tide. Som dere sikkert ser er det fra Marbella, og jeg elsker både antrekket og bildene! Jeg fant kjolen på Primark i Fuengirola, og jeg syns den var kjempekul! Jeg går vanligvis for enkle kjoler, men denne gangen følte jeg for å være litt mer vågal, hehe. Det er jo så billig der uansett! Og så elsker jeg gingham trenden, og sløyfen på kjolen var bare prikken over i'en. Og jeg elsker skoene. Og veska. Nei, jeg tror nesten dette må være mitt favorittantrekk fra ferien altså! Hva syns dere?

// I've been waiting so long to show you this outfit, but I've also been wanting to save it for a little while, but now I thought it was time. As you can probably see it's from Marbella, and I love both the outfit and the photos! I found this dress in Primark in Fuengirola, and I thought it was so cool! I usually go for simple dresses, but this time I felt like being a little more "wild", hehe. It's so cheap in Primark anyways! And I just love the gingham trend, and the ribbon just made the dress. And I love the shoes. And the purse. I just think this will have to be my favorite outfit from this vacation! What do you think?
 

MOOD

 • 25.07.2017 kl. 14:14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tee Bikbok / Pants Cubus / Sneakers Nike Air Force 1


Noen litt enklere antrekksbilder i dag, av et enkelt antrekk! Jeg syns selv det er litt artig hvor mye stilen min kan variere fra dag til dag, alt etter hvordan jeg føler meg. Jeg har liksom ikke bare én stil, og klesskapet mitt kan se ganske forvirrende ut egentlig, med alle de ulike plaggene. En dag vil jeg pynte meg og se søt ut, en annen dag føler jeg for helsvart med skinnjakke, og en annen dag vil jeg bare være skikkelig comfy. I går var en mer comfy dag, det var nemlig veldig grått ute da jeg våknet så jeg fikk rett og slett litt høststemning, og da ble antrekket deretter! Men jeg DIGGER denne buksa som vi nettopp fikk inn på Cubus, så det var med tungt hjerte at jeg måtte ta den med på jobb i dag for reklamasjon, for den gikk opp i sømmen, som av og til kan skje med enkelte plagg dessverre. Men jeg skal kjøpe den på nytt når vi får den inn igjen, for jeg digger looken på den! Når den tid kommer skal jeg vise dere enda bedre bilder av den også.

// Simple outfit photos today, of a simple outfit! I think it's funny how much my style can vary from day to day, it all depends on how I feel when I wake up in the morning. I don't have just one style. One day I want to dress up and look cute, another day I feel like an all black-look with a leather jacket, and another day I just want to dress comfy. Yesterday was more of a comfy day, because it was so grey outside when I woke up, so I was in Autumn mood, which showed in my outfit as well! But I LOVE these pants that arrived in store not so long ago, so it was really sad when I had to bring it to work today to return it because there was a hole in the seams, which can happen to clothes sometimes unfortunately. But I will by it again when we get more of them, because I just love the look of it! I will show you better photos of it then. 
 

RED BLOUSE

 • 23.07.2017 kl. 13:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blouse Ivyrevel (Sponsored) / Skirt Bikbok


Rødt er en farge jeg svært sjeldent går i, jeg har rett og slett ikke følt at det er en farge for meg, men det siste året har jeg begynt å like den mer og mer, så lenge det er den riktige rødfargen. For min del føler jeg det må være en litt dypere rødfarge, og ikke helt knæsj. Jeg falt helt for denne blusen fra Ivyrevel, og jeg syns den er perfekt til sommerkvelder når det blir litt kjøligere, og så liker jeg veldig godt mønsteret og armene på den. Jeg tok meg en pause fra bloggen i går, for jeg hadde ikke så mye på hjertet rett og slett. Jeg vil ikke blogge bare for å blogge heller, så da tenkte jeg at det var like greit å la være. Lørdager er jo gjerne den dagen det ikke er så mange som leser blogger uansett. Men i dag er jeg tilbake! Jeg skal ta turen på trening nå, og senere blir det kjedelige gjøremål som rydding og klesvask, og så må jeg få tatt noen bilder også. Håper dere har en fin søndag ♥

// This past year I've started liking the color red more and more, and it's not a color that is very typical me. For me it has to be the more deeper red tone, and not the bright one. I really fell for this blouse from Ivyrevel, I love the pattern and the arms. Perfect for those chillier summer nights! I took a break from blogging yesterday, I just didn't feel like I had anything to say, so I just didn't blog. I don't want to blog just to blog, so I thought I'd might as well not. Today I'm back though, and now I'm about to head to the gym. Later today is all about boring chores like cleaning and doing laundry, and I have to shoot some photos too. Hope you all have a nice Sunday 

BEACHES FOR DAYS

 • 17.07.2017 kl. 21:44

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Bikbok / Pants River Island / Jacket Forever21 / Shoes Topshop / Purse Zara


Et sent hei fra meg i dag! Starten på uka var ikke helt som jeg hadde håpt på, jeg fikk migrene i går kveld og den har preget en god del av dagen i dag. Første dag tilbake på jobb, og jeg måtte dra hjem etter tre timer. Ikke akkurat det jeg hadde lyst til nå når det er ferietid og veldig mye å gjøre på jobb, men migrenen er dessverre ikke noe jeg kan styre. Jeg dro hjem og la meg, og etter jeg hadde sovet litt og følte meg mye bedre, dro jeg tilbake på jobb. Jeg angrer nok litt på det akkurat nå for jeg har ikke vært helt bra i ettertid, men nå har jeg tatt en migrenepille til, og føler meg bedre, så nå håper jeg virkelig at jeg våkner opp helt fin i morgen. Det er altså derfor det blir så sent her fra meg i dag, men av og til må det bare bli sånn. Jeg er glad for at jeg fikk lagt ut noe iallefall, for det trodde jeg en stund at jeg ikke kom til å klare. Så jeg håper dere har hatt en fin mandag iallefall ♥

// A late hello from me today! The start of my week wasn't exactly as I had hoped, I got a migraine late last night and it has affected a lot of my day today. My first day back at work, and I had to leave after three hours. Not exactly what I wanted now that people are on vacation and it's a lot to do at work, but the migraine is sadly not something I can control. I went home and got straight into bed, and after I had slept for a while and felt a lot better, I went back to work. I regret that a little bit now because I haven't been feeling that well this evening, but I've taken another migraine pill and I'm feeling better, so I really hope that I wake up completely fine tomorrow. So that's why it got so late with the post here today, but some times it just has to be this way. I'm glad I could post something at least, because for a while I didn't think I would be able to do that. Hope you've all had a good Monday at least 

HOMIÈS

 • 15.07.2017 kl. 13:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweatshirt Homiés Marbella / Skirt Cubus / Socks Nelly.com / Sneakers Nike Air Force 1 


Et av mine få innkjøp fra Marbella er denne genseren fra Homiés, så kul og digg å gå med! Vi tok turen innom butikken som åpnet for en liten stund siden (de har kun hatt nettbutikk før), og det er så mye kult der, men for å ikke sprenge budsjettet holdt jeg meg til denne genseren. Men til min fornøyelse kjøpte Matias en t-skjorte der som funker supert som en chill kjole for meg, hehe. Vi tok turen til Alnes (en liten øy utenfor Ålesund) i går kveld for å ta bilder, så vi tok med varebil slik at jeg kunne skifte baki den. Litt lettere enn å skifte i den lille Fiaten min som jeg vanligvis gjør, haha. 

One of my few purchases from Marbella is this cool sweatshirt from Homiés, so cool and comfy to wear! We went by the store that opened just a while ago (they only had an online store before), and they have so many cool stuff, but I stuck to this sweater so that I wouldn't blow up my budget. But luckily for me, Matias bought a t-shirt there that works great as a chill dress for me, hehe. We went to Alnes (a small island outside of my city) last night to shoot some photos, so we brought a small van so that I could change outfits in the back. That was a little bit easier than to change in my small Fiat, which is what I usually do, haha. 

SWIMSUIT

 • 12.07.2017 kl. 17:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Swimsuit and sandals Urban / Shorts Bikbok


Hei fra Norge! Vi ankom Gardermoen for ett par timer siden, og heldigvis landet flyet litt før tiden, vi hadde jo "bare" 7,5 timer her til neste fly, haha. Men tiden går jo relativt fort, og nå har vi funnet en plass vi kan sitte de neste timene, med strømuttak slik at vi er forberedt på alt. Vi har vært på reisefot siden klokken 8 i dag tidlig, så det er en lang dag for oss, men herregud så godt det blir å komme hjem i kveld. Jeg har fortsatt noen dager igjen til jeg skal jobbe igjen, så jeg håper det blir greit vær hjemme slik at jeg kan forberede meg til en del jobbing de neste tre ukene. Jeg sørget for å få tatt masse bilder på ferie, så jeg har minst seks innlegg til gode derfra, og så har jeg ett par planlagt hjemme også. Gjelder å være forberedt, vil jo helst ikke at bloggen skal være påvirket av mye jobbing, så jeg får bare bruke tiden godt når jeg ikke jobber. Nå skal jeg fortsette å redigere bilder her jeg sitter, det er jo ikke så mye annet å gjøre. Klem ♥


Hi from Norway! We arrived at the Oslo Airport a couple hours ago, and luckily the plane landed a little bit before arrival, we "only" had 7,5 hours here until the next flight, haha. But time goes by relatively quick, and now we have found a spot to hang out at for the next few hours, with power outlet so that we're prepared for everything. We've been travelling since 8 this morning, so it's a long day in front of us, but omg it will be so nice when we're home tonight. I still have a few days until I go back to work, so I'm hoping the weather will be OK at home so that I can prepare myself for a lot of work the next weeks. I took a lot of photos in Marbella, so I have at least six more posts from there, and I have a couple prepared back home too. It's all about preparation, I don't want the blog to be affected by my working, so I just have to spend the time wisely when I'm not at work. Now I'm going to continue editing photos here, since there's not much else to do. Hugs ♥

THE CUTEST DRESS I OWN

 • 11.07.2017 kl. 20:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress Zara / Purse Nelly.com / Sandals Forever21


Her om dagen tok vi turen ned til stranda på kvelden, for å få med oss litt solnedgang, og fordi vi ikke hadde vært på stranda enda. Jeg tok på meg denne søte kjolen fra Zara, som sikkert er den søteste kjolen jeg eier! Fargen og detaljene på armene gjør den bare utrolig søt. Jeg er så glad i rosa, så dette antrekket er virkelig meg, haha. Nå skal vi gå ned og spise en siste middag her, vi drar jo i morgen! Tiden har gått så fort her, og jeg har litt blandede følelser til å reise hjem. Det er jo alltid godt å komme hjem, men jeg er ikke klar for det været som kommer til å møte meg. Vil gjerne ha ett par måneder til med sommer, jeg... 


The other day we went down to the beach in the evening, to see some sunset, and because we hadn't been to the beach yet. I wore this cute dress from Zara, and it's probably the cutest dress I own! The color and detail on the arms just make it incredibly cute. I love pink so much, so this outfit is spot on for me, haha. Now we're going down to eat one final dinner here, we're leaving tomorrow! Time has gone by so fast here, and I have mixed feelings about going home. It's always nice to come home, but I'm just not ready to face the weather that is back home. I would really like a couple more months with summer...

BLUE, BABY

 • 10.07.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress and heels Nelly.com


Hvor søt er ikke locationen ovenfor? Døde litt innvendig da jeg så den lille kaktusen. Disse bildene tok vi her forleden, etter å ha gått rundt i nesten en time for å finne en fin plass å ta bilder. Det er jo egentlig ikke vanskelig å finne fine steder her, men jeg bare følte det ikke den dagen, så da endte det opp med at vi gikk rundt i en evighet for å finne en bra plass. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet, så det var verdt det. Liker så godt denne kjolen også, blå er en farge jeg bruker veldig lite, så det var gøy med litt forandring. Nå har vi bare to hele dager igjen her, så de skal brukes godt ute i solen. Det skal bli godt å komme hjem, men det er skikkelig vemodig å dra fra denne varmen, jeg vet jo at det er langt ifra så fint i Ålesund. Og så er det bare én måned til jeg skal på tur igjen, så det beroliger reisehjertet mitt, haha ♥

How cute is the location above? I died a bit inside when I saw the little cactus. We took these photos the other day, after walking around for almost an hour trying to find a good spot for photos. It isn't really that difficult finding spots here, but I just didn't feel it that day, so it ended up with us going around forever trying to find a good one. But I'm really happy with the result, so it was worth it. I really like this dress as well, blue is a color I don't use very much, so it's fun with a change. Now we only have two full days left here, so we'll be spending them well out in the sun. It will be nice to come home, but I really don't want to leave these weather, back home it's far from this great weather. And it's only a month until I'll be travelling again, so that calms down my travel heart, haha ♥

PINK DRESS

 • 07.07.2017 kl. 19:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress and shoes Nelly.com / Purse Cubus


Hei dere! Hvordan har dere det? Her går det stort sett i de samme disse dagene, slappe av i solen. I dag var solen helt fremme igjen, så da fikk vi lagt oss på solsengene. Vi tenkte å ligge i hele dag, men holdt bare ut litt lenger enn de tidligere dagene fordi det blåste SÅ mye. Da blir det litt travelt å ligge der, men vi satser på at det blir bedre i morgen. Nå er det snart tid for middag igjen, så jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg. Kjæresten min er faktisk overraskende engasjert i fotograferingen her, så det er jo helt supert for min del. Han kan himle litt med øynene når jeg sier at vi må ut og ta bilder, men så blir han skikkelig engasjert når vi starter og kommer med forslag til hvordan vi kan ta bildene og hvor vi kan ta de. Vet at han egentlig stortrives med å være fotografen min altså! Syns iallefall det har endt opp med ganske bra bilder hittil i ferien, er dere ikke enig? Kanskje han blir ekstra motivert om dere legger igjen noen fine kommentarer om fotograferingen hans ♥

Hey guys! How are you? Our days are mostly the same here, we just relax in the sun. Today the sun was completely out again, so then we could go tanning again. We had planned to lay there the entire day, but we ended up giving up earlier because the wind was so strong. So it wasn't that relaxing laying there when it was so windy, but hopefully it will be better tomorrow. Now it's almost dinner time again, so I have to figure out what to wear. My boyfriend is actually surprisingly engaged in the photo shoots here, so that's great for me. He sometimes rolls his eyes when I say that we have to go out and take photos, but then he gets really involved when we're starting and is suggesting how we should take the photos and where to take them. I know he's actually really liking being my photographer! I think the photos we've taken here so far has turned out really good, don't you agree? Maybe he'll be extra motivated if you leave some nice comments here about his photography skills ♥

CLOUDY DAY

 • 06.07.2017 kl. 18:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Bershka / Skirt Bikbok / Purse Cubus / Sandals Urban


Vi måtte endre litt på planen idag (planen hver dag er egentlig bare å sole oss) for da vi gikk ned til frokosten i dag tidlig regnet det ute! Regnet gikk over ganske fort, men det var veldig overskyet og litt kjølig ettersom solen ikke kom noe særlig gjennom, så da fant vi ut at vi skulle finne på noe annet heller. Det endte opp med at vi tok turen til Fuengirola, som er en halvtime unna her. Vi dro først til en "dyrehage", noe jeg egentlig er ganske skeptisk til med tanke på at dyr bør ikke leve livet inne i bur, men vi leste at forholdene var bedre her og det var store innhegninger, så vi tenkte vi kunne prøve det ut. Det var fortsatt ikke helt optimalt for dyr vil jeg si, siden de enda ikke er helt frie, men de hadde mye mer plass enn den typiske dyrehagen. Etter det tok vi turen til et kjøpesenter der, så det ble litt mer shopping, men bare litt på Primark, så det var jo veldig lommebok-vennlig. Vi ville egentlig spille minigolf etter det, men det var så fullt der at vi heller dro innom butikken, og så tok vi taxi tilbake til hotellet. Nå er jeg så trøtt og kjenner jeg trenger en powernap før det blir middag om en stund. Jeg er jo vant til å sove endel på solsengen, så jeg merker at jeg ikke har gjort det i dag, haha. 

​We had to change our schedule a bit today (which is basically just tanning every day) because when we walked down to breakfast today it was raining outside! It stopped after a little while, but it was still very cloudy and a bit chilly since the sun couldn't quite get through, so we found out we would rather do something else. We ended up going to Fuengirola, which is half an hour from here. We first went to this animal park, which I'm usually quite sceptical to considering animals shouldn't spend their lives in cages, but we read that the conditions were better here and they had more space, so we though we'd try it out. I would say it's still not optimal for animal, since they're not all free, but they had a lot more space than in the typical zoo. After that we went to a shopping mall, so I did some more shopping, but only a little bit on Primark, so it was wallet friendly. We wanted to play minigolf after that, but it was so crowded there so we rather went by the store and then took a cab back to the hotel. Now I'm so tired and I feel like I need a powernap before dinner in a while. I'm used to sleeping on the sunbed now in the day, so I can feel that I haven't done that today, haha. 
 

GINGHAM

 • 05.07.2017 kl. 21:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Bikbok by Lene Orvik / Skirt Cubus / Purse and heels Nelly.com


Dette antrekket hadde jeg på meg i går da vi spiste middag, jeg elsker dette skjørtet! Kjøpte det for en stund siden men fikk ikke brukt det før i går. Skal definitivt bruke det mye fremover, liker så godt gingham mønsteret, og detaljene på dette skjørtet. Og så er jo det ingen hemmelighet at jeg elsker denne vesken også, favoritten ♥ Det ble ikke kjempemye shopping i dag forresten, jeg fant ikke så veldig mye. Det var så rotete i butikkene, sikkert pga. alt salget, og da orker jeg rett og slett ikke. Men fikk kjøpt nye jeans på Topshop (Joni jeansen der er favoritten!), en t-skjorte, og et produkt på L'Occitane. Det holder vel uansett, ville jo helst ikke bruke så mye penger. Nå blir det avslapping resten av kvelden, jeg blir så utslått av å være i varmen hele dagen, så jeg er så trøtt om kvelden. Håper dere har hatt en fin dag ♥

I wore this outfit yesterday when we had dinner, I love this skirt! I bought it a few weeks ago but didn't wear it until last night. I'll definitely use it a lot from now on, I like the gingham pattern so much, and the details on this skirt. And it's no secret that I love this purse too, my favorite ♥ I didn't end up shopping a lot today by the way, I didn't find that much. The stores were so messy, probably because of all the sales, so then I just can't be bothered to look around. But I bought new jeans at Topshop (the Joni jeans there are my fave!), a t-shirt, and a product at L'Occitane. I guess that's enough anyway, I didn't want to spend that much money. Now we're going to relax the rest of the night, I get so exhausted from being in the heat all day, so I'm so tired in the evening. Hope you guys had a good day ♥

FLOWERY PLAYSUIT

 • 04.07.2017 kl. 19:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jumpsuit and heels Nelly.com


Antrekket mitt fra i går kveld! Jeg har gledet meg sånn til å bruke denne playsuiten, så jeg måtte nesten bare bruke den første kvelden. Vi spiste middag på hotellet siden vi har det inkludert i prisen, noe jeg vanligvis er litt skeptisk til da det ofte kan bli ganske ensformig og ikke mye bra mat, men så leste jeg i anmeldelsene at buffeten var så bra, så vi tenkte vi kunne prøve. Den skuffet ikke for å si det sånn, så mye å velge mellom, og da jeg så de hadde hummus og chips, og falafel, da var jeg solgt. Det ble fort en liten tre-retters på meg da, og vi skal ikke se bort i fra at jeg må ha hummus til forrett hver dag om de har det hver dag, det er jo så godt. I dag har vi tatt livet med ro ved bassenget, men vi ga oss allerede i 15-tiden, da dro vi og spiste lunsj og fant ut vi skulle gå tilbake til hotellrommet etter det. Så tok vi oss heller en tur ned til havnen og stranden for å se oss litt rundt, og kom nettopp tilbake derfra. Vi har gått endel, så jeg er ganske sliten i beina, men nå tar vi straks turen ned for å spise middag. Håper dere har hatt en fin tirsdag! 


My outfit from last night! I've been looking so much forward to wearing this playsuit, so I just had to wear it the first night. We had dinner at the hotel since we have that included in the price, which I'm usually not a fan of since it can be quite boring and not much good food, but than I read in the review that the buffet was so good, so we thought we would try it out. It did not disappoint, so much to choose from, and when I saw that they had hummus and chips, and falafel, I was sold. It easily turned in to a three course meal for me, and I will probably have hummus for starters every day if they have it every day, it's SO good. Today we've just been taking it easy by the pool, but we were only there until around 3, and then we went out for lunch and found out that we would go back to the hotel room after that. So instead of laying more in the sun we went down to the harbour and beach to look around, and we just got back from there. We've been walking a lot, so my legs are pretty tired, but now we're soon headed down for dinner. Hope you've had a good day!

HELLO BEACH

 • 01.07.2017 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit and purse Zara / Sneakers Nike Air Force 1


Mens jeg lengter etter strendene og varmen i Spania tok jeg meg turen til en liten strand her tidligere denne uken... Det var kaldt og grått, men fint uansett da. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg selvfølgelig ser mer frem til skikkelig sommer og strender om to dager nå. Vi reiser til Oslo i morgen, så det begynner virkelig å nærme seg nå. Det er hektisk denne helgen da, jeg er på jobb i dag, og så vil jeg innom og se vennene mine litt i kveld, men jeg må også pakke ferdig for jeg vil helst ha ferdig mest mulig til i morgen. Vi drar ikke før ut på ettermiddagen, men jeg har en vippetime også, så jeg har ikke veldig mye tid. Og så hater jeg jo å stresse, så jeg vil helst ha alt under kontroll før jeg legger meg i kveld. 


​While I'm longing for the beaches and heat in Spain, I went to a small beach in the area here the other day... It was grey and cold, but still pretty though. But I'm not gonna hide the fact that I'm of course looking forward to real summer and beaches in two days. We're going to Oslo tomorrow, so it's really getting close now. This weekend is so hectic, I'm working today and then I want to stop by and see my friends for a bit tonight, but I also have to get done packing because I want most of it to be done by tomorrow. We're not leaving until the afternoon, but I have a lash appointment too, so I don't have that much time. And I hate stressing, so I want to have everything under control before I'm going to bed tonight. 
 

FLOWERS IN THE RAIN

 • 28.06.2017 kl. 15:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Cubus / Pants Bikbok / Leather jacket Zara / Sneakers Nike Air Force 1


Det tok meg en uke før jeg i det hele tatt så på disse bildene, jeg hadde rett og slett mistet håpet etter at vi tok disse ute i pøsregnet. Men i går fant jeg ut at det var på tide å se om de gikk an å bruke, så jeg begynte å leke med redigeringen, og det endte opp med disse nydelige fargene! Jeg hadde jo bare gått ut ifra at jeg ikke kom til å kunne bruke de i det hele tatt, så det var en veldig fin overraskelse. Nå er jeg nettopp ferdig hos frisøren og skal til å dra på jobb. Viser dere resultatet i kveld etter jobb eller i morgen, det spørs hva jeg får tid til! Som dere kanskje vet er jeg ikke glad i å blogge altfor sent, haha. Ha en fortsatt fin dag ♥


It took me one week before I even had a look at these photos, I had just lost hope after we took these in the pouring rain. But yesterday I thought it was about time to take a look at them and see if I could use some of them, so I started playing around with the edit, and it ended up with these gorgeous colors! I had just assumed that I couldn't use them at all, so it was a very nice surprise. Now I've just finished at the hair dresser, and I'm about to go to work. I'll show you the results either tonight after work or tomorrow, it depends on how much time I have! As you might now I don't like blogging too late at night, haha. Have a good day ♥
 

BOATHOUSE

 • 27.06.2017 kl. 20:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit Bikbok / Kneehighs Nelly.com / Purse Alexander Wang


Denne uken er jeg bare helt i feriemodus, jeg vil helst bare dra NÅ! Men det går jo ikke akkurat, først må jeg gjennom denne uken hvor jeg egentlig har ganske mye på planen. Det er kanskje like greit, så slipper jeg å gå rundt hjemme og vente på å dra. Først på planen nå er frisørtime i morgen, og det gleder jeg meg skikkelig til. Nå sitter jeg og vurderer hvor mye jeg skal klippe, jeg er så usikker. Tror jeg skal ta endel iallefall, det hadde jo vært deilig med litt kortere nå til sommeren, og håret mitt vokser jo utrolig fort ut igjen. Jeg syns lengden jeg har nå er akkurat passe egentlig, men jeg vil ikke ha det lenger, så da må jo det naturligvis klippes. Men jeg får se hva jeg føler for i morgen, jeg kan jo mene noe helt annet da. Nei, hår altså, det er så vanskelig! Er dere ikke enig?


This week I'm in vacation mode, I really just want to leave NOW! But I can't exactly do that, first I have to get through this week, and I actually have quite a lot on the schedule. Maybe that's for the best, so I won't have to go around at home and wait to leave. First up is an appointment with my hairdresser tomorrow, and I'm so excited for that! Now I'm just considering how much I want to cut it, I'm so unsure. I think I will cut quite a bit at least, it would be nicer with a little shorter hair now for summer, and my hair grows out so quickly. I think the length I have now is a good length actually, but I don't want it any longer, so naturally I have to cut it. But I'll see what I feel tomorrow, maybe I'm thinking something completely different then. It is so difficult making hair decisions! Don't you agree?


 

DENIM AND HEELS

 • 26.06.2017 kl. 18:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Faux fur Cubus / Top Zara / Jeans Bikbok / Purse and heels Nelly.com


Dette hadde jeg på meg da jeg var ute og spiste med jentene på fredag, jeg gjorde det enkelt med jeans og hæler. Det er alltid safe føler jeg! I dag har jeg gjort de vanlige mandagsgjøremålene, trening og fylt opp kjøleskapet til uken. Jeg prøvde å ikke kjøpe så veldig mye mat da, siden vi drar på ferie på søndag (herregud som jeg gleder meg!!), så jeg vil jo helst ikke kaste noe mat på slutten av uken. Husker dere forresten for ett par uker siden da jeg var så sinnsykt støl? Vel, denne uken er det akkurat samme treningsøktene på programmet, så jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå. Den beinøkta i dag var like ille som jeg huska den, så jeg er glad jeg er ferdig med den iallefall. Nå sitter jeg og velger ut klær til et samarbeid, og skal jeg fortelle dere en liten fakta om meg? Jeg bruker så sinnsykt lang tid på nettshopping, rett og slett fordi jeg vil sørge for at det er noe jeg virkelig vil bruke. Det er vel en positiv ting da, men jeg skulle gjerne vært like skeptisk i butikkene, der kan jeg fort være litt mer spontan siden da får jeg ta på og prøve klærne. 


This is what I wore when I was out for dinner with the girls on Friday, I did a simple look with jeans and heels. I feel like that's always safe! Today I've done the usual Monday stuff, workout and filling up the fridge for the week. I tried not buying that much food though, since we're going on vacation on Sunday (omg I'm so excited!!), so I don't want to throw out any food at the end of the week. By the way, do you remember a couple weeks ago when my muscles were SO sore? Well, this week it's the exact same workouts in my program, so I'm really curious to see how this will go. The leg workout today was just as bad as I remembered it, so I'm glad I have finished that one. Now I'm picking out clothes for a collaboration, and do you want to know a fact about me? I use so much time when I'm online shopping, simply because I want to make sure that it's something I really want to use. I guess that's a positive thing, but I wish I was this sceptical in stores too, because there I can be a little more spontaneous since I can touch and try on the clothes. 
 

ON A WINDY DAY

 • 23.06.2017 kl. 17:13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
T-shirt Cubus / Coat Forever 21 / Jeans Topshop / Purse Nelly.com / Sneakers Nike Air Force 1 


Endelig fredag! Jeg har fått gjort så mye i dag, heldigvis, for jeg måtte jo finne frem klærne jeg skal selge i morgen. Ja, jeg skulle egentlig gjøre dette på onsdag, men så kom jeg meg aldri så langt, oops. Det endte opp med å ta noen timer, for jeg har endel klær liggende hjemme hos familien også, og det var visst ganske mye mer enn jeg først hadde trodd. Men nå har jeg gått gjennom alt jeg har av klær, gjort klart det som skal selges, og gitt endel til Fretex. Jeg har ikke kjempemange plagg til salgs, for jeg er så kritisk til det jeg skal selge siden det aller meste jeg ville kvitte meg med var ganske mye brukt og litt slitt, så det som faktisk blir til salgs er plagg som ikke er mye brukt og er omtrent så god som ny. Og så har jeg en veske og ett par sko jeg selger også! Mer informasjon på arrangementet her. Håper mange vil ta turen ♥ I kveld skal jeg ut og spise med jentene, så jeg må begynne å gjøre meg klar snart. Håper dere får en fin start på helgen, og ikke minst en fin St. Hans!! ♥


Finally Friday! I've done so much today, fortunately, because I had to find clothes I'm selling tomorrow. And yes, I was supposed to do this on Wednesday, but I never got that far, oops. It ended up taking a few hours, because I have some clothes stored at my family's home too, and that turned out to be a lot more than I first thought. But now I've looked through everything I own of clothes, and the clothes I'm selling are ready, and I've given a lot to The Salvation Army too. I don't have a ton of clothes for sale, because I'm so critical to what I'm selling because most of the stuff I wanted to get rid of were used a lot started getting worn out. So the clothes I actually have for sale are not used much and are basically as good as new. And I have a bag and a pair of shoes I'm selling too! Tonight I'm going out for dinner with the girls, so I have to start getting ready soon. Hope you have a great start to the weekend, and a good Mid Summer!! ♥

RAIN COAT DAYS

 • 20.06.2017 kl. 19:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top and purse Cubus / Jeans Topshop / Rain coat Stutterheim / Shoes Adidas


Beklager sen oppdatering, men her har det gått i ett i dag! Jeg er ikke så godt forberedt med bloggingen for tiden, for jeg vil jo helst få ut to innlegg om dagen men det har jeg ikke fått til den siste tiden. Vel, i dag har jeg endelig følt meg 100% i dag så jeg startet dagen med en treningsøkt. Nå skal jeg slutte å klage på hvordan jeg føler meg, og forhåpentligvis vil jeg føle meg fin lenge nå, jeg tror forrige uke bare var en dårlig uke rett og slett, haha. Jeg fikk tatt noen bilder med Sara i dag også, først en veldig mislykka shoot i pøsregn (jeg har ikke fått sett skikkelig på bildene enda, men mest sannsynlig blir det kun noen få brukbare bilder som jeg skal spare til en dag det er krise, hehe), men så fikk vi til en mye bedre shoot i byen der det ikke regnet. Det er så vanskelig med dette været, for det er veldig mye lokalregn, så det kan være fint der jeg bor mens det regner i byen, og omvendt, og det er bare 15 minutter unna med bil... Ikke så lett å planlegge ting med andre ord, for værmeldingene er ikke til å stole på iallefall. Men nå skal jeg sette igang med å se over bildene fra dagen, og kvelden vil nok gå til å redigere bilder. Jeg passer søsteren min i kveld, så etter jeg har lagt henne blir det bare avslapping foran skjermen. 


Sorry for the late update, but I've been so busy today! I'm not that well prepared with the blogging these days, because I would like to post two times a day, but I haven't done that the last week. Well, today I finally felt 100% so I started the day with a workout. Now I'm going to stop complaining about how I'm feeling, and hopefully I will feel good for a long time now, I think last week was just simply a bad week, haha. I shot some photos with Sara today too, first a very non-successful shoot in the rain (I haven't had a good look at the photos yet, but most likely there will only be a few photos I can use that I will save for a day when it's a crisis), but then we did a much better shoot in town where it wasn't raining. It's so difficult with this weather, because it's a lot of local rain, so it can be nice where I live while it's raining in town, and the other way around, and it's only 15 minutes away with car... In other words, it's not that easy to plan, because the weather forecasts are not to be trusted. But now I'm gonna start looking at the photos from today, and this evening will go to editing. I'm babysitting my sister tonight, so after I've put her to sleep I will just be relaxing in front of the screen. 
 

FOREST

 • 10.06.2017 kl. 17:02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Brandy Melville / Skirt Bikbok / Heels Nelly


Et enkelt, litt søtere antrekk denne gangen. Det har faktisk vært mulig å gå kledd litt lettere denne uken fordi det har vært så fine temperaturer. Håper bare det holder seg sånn, jeg har så lett for å bli vant til varmen, men plutselig kan det være ti grader og regn igjen. Da er det best å bare nyte varmen så lenge vi har den! I dag har jeg bare vært en tur på trening og en liten tur i noen butikker for å ordne litt. Klassiske lørdagsplaner egentlig, og i kveld tenker jeg å bare henge med jentene. Hva er deres planer?


A simple, and a little bit cuter outfit this time. It has actually been possible to wear lighter clothes this week because the temperature has been so nice. I just hope it lasts, I get so used to the heat, but suddenly it can be ten degrees and rain again. So it's best to just enjoy the warm weather as long as we have it! Today I've just been to the gym and then I went to some stores to get some stuff that I needed. Classic Saturday plans really, and tonight I think I'm just going to hang out with the girls. What are your plans? 
 

CHILL SUMMER DAY

 • 08.06.2017 kl. 12:27

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bomber jacket Days Like This / Jumpsuit and purse Cubus / Shoes Topshop


Det var sååå varmt ute igår, så jeg benyttet muligheten til å bruke denne lette, chille jumpsuiten. Den er faktisk fra barneavdelinga, for 13-14 år tilsvarer en XS/S, så det går faktisk helt fint an å bruke klær derfra. Der er jo mye fint, og mye like klær som i dameavdelinga, bare billigere. Det er faktisk ganske fint vær i dag også, så jeg må prøve å benytte meg av det på en eller annen måte, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Vi får se hva det blir til etter hvert! Dere må ha en fin dag iallefall ♥


It was sooo hot outside yesterday, so I took the opportunity to wear this light, chill jumpsuit. It's actually from the kids department, because 13-14 years is similar to XS/S, so I might as well wear clothes from there too. There are a lot of nice clothes, and a lot of similar clothes to the ladies department, only cheaper. It's actually nice weather today too, so I'll have to try and take advantage of it in some kind of way, but I don't know exactly what to do yet. We'll see! Wishing you all a nice day ♥

PASTELS

 • 06.06.2017 kl. 20:33

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Coat Forever21 / Velvet top Cubus / Purse Nelly.com / Jeans Cubus / Boots Bianco


Gårsdagens bursdagsantrekk! Endelig har jeg begynt å finne fine topper som er litt mer pyntet, det har jeg egentlig veldig mangel på. Jeg har endel kjoler og skjørt, men av og til føler jeg mer for bukse og en fin topp, så jeg har innsett at jeg trenger mer av det. Denne toppen er iallefall nydelig, og jeg har allerede brukt den endel. Jeg fikk kjæresten til å ta disse bildene etter bursdagen, og de ble faktisk ikke så verst. Men det å få tatt bildene var ikke gratis altså, jeg måtte være med på fjelltur etterpå, haha. Men det var verdt det da, og det ble en fin tur til tross for at det regnet litt. Så fort dette innlegget er postet skal jeg se å få tatt backup av Mac'en, den oppførte seg litt rart tidligere, og da jeg restartet den fikk jeg litt panikk for om den plutselig ikke skulle starte igjen og jeg mistet alt fra i år (siste backup gjorde jeg i fjor). Heldigvis gikk det helt fint, men det er jo så viktig å ta backup av og til, så det må jeg nesten bare gjøre nå. 


Yesterdays birthday outfit! I've finally started finding pretty tops that are a little more dressy, I'm really missing those in my wardrobe. I have dresses and skirts, but sometimes I feel like wearing pants and a pretty top, so I've realised I need more of that. This top is beautiful, and I've already wore it a lot. I got my boyfriend to take these photos after the birthday, and they actually turned out quite alright. But taking these photos wasn't for free, I had to go hiking with my boyfriend afterwards, haha. But it was worth it, and it was a nice hike even though it was raining a little bit. As soon as I've posted this I have to take a backup of my MacBook, it was acting strange earlier, and when I restarted it I got so worried that it wouldn't start again and I would lose everything from this year (the last backup I did was last year). Luckily it went fine, but it's so important to do a backup every once in a while, so I just have to do it now. 

SUNDAY LOOK

 • 04.06.2017 kl. 20:24

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bomber Bikbok / Jumpsuit Cubus / Sneakers Adidas


God søndag dere ♥ Det har ikke vært mye lyd fra meg i dag, jeg har egentlig bare slappet helt av for da jeg våknet i dag kjente jeg at jeg bare trengte det veldig. Til tross for at det ble en tidlig kveld i går, og jeg drikker jo ikke alkohol heller, følte jeg meg bare skikkelig sløv i dag. Så denne dagen trengte jeg, og jeg kjenner at det er litt digg at det er ny "søndag" imorgen også. Kvelden i går var iallefall veldig gøy, og det var så gøy å se alle piratkostymene til folk. Mitt får dere se i morgen! Nå sitter jeg og ser på konserten i Manchester, og det er så fint å se alle som har samlet seg, og at verden står sammen i en tid som dette. Kjente jeg ble rørt i det konserten startet, og jeg har på følelsen av at det blir noen tårer i kveld, iallefall når Ariana kommer ut. Håper dere har en fin kveld, så snakkes vi i morgen ♥


Happy Sunday guys ♥ You haven't heard much from me today, I've just been relaxing today because when I woke up I could feel that I really needed it. Despite it being an early night yesterday, and I don't drink alcohol either, I just felt really tired today. So I needed this day, and I think it's so nice that tomorrow is sort of a Sunday as well because everything is closed. Yesterday was a fun night, and it was so much fun seeing everyones pirate costumes. I'll show you mine tomorrow! Now I'm watching the concert in Manchester, and it's so nice seeing everyone getting together, and the world standing together in a time like this. I was so moved when the concert started, and I can feel that there will be some tears tonight, especially when Ariana's coming on the stage. Hope you're all having a nice evening, and I'll talk to you tomorrow ♥

CASUAL FRIDAY

 • 02.06.2017 kl. 20:43

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Coat Forever21 / T-shirt Cubus / Jeans Topshop / Sneakers Adidas


Ah, jeg elsker fredagskvelder! Det er så deilig å ha hele helgen foran seg, spesielt når det er langhelg i tillegg. Jeg jobber i morgen men fordi det er pinseaften er det reduserte åpningstider, så dagen går nok veldig fort. Nå har jeg satt en pizza i ovnen, og når den er klar skal jeg sette på den nye episoden av Skam. Fredagens høydepunkt uten tvil! Bare så synd at serien er ferdig etter denne sesongen her... Jeg begynte forresten å se Nashville her om dagen, det er jo en gammel serie, men siden jeg ikke hadde noe annet å se på tenkte jeg at jeg skulle begynne på den. Jeg ser den på Viaplay, og jeg liker den veldig godt hittil! Hva er deres helgeplaner forresten? Håper dere får en fin helg ♥


I love Friday nights! It's so nice to have the whole weekend ahead of you, especially when it's a long weekend too. I'm working tomorrow, but because it's Pentecost (?) the opening hours are reduced, so I think the day will go pretty fast. Now I just put a pizza in the oven, and when it's ready I'm going to watch the new episode of Skam. The highlight of my Fridays, no doubt! It's just a shame (oh the pun) that the show is over after this season... By the way I started watching Nashville the other day, it's a pretty old show (a few years at least, haha), but since I didn't have anything else to watch I thought I would start watching it. I watch it on Viaplay, and I like it a lot so far! What are your weekend plans btw? Hope you'll have a good one ♥

PERFECT SUMMER BLOUSE

 • 01.06.2017 kl. 20:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blouse Cubus / Jeans Topshop / Heels Nelly.com


Jeg har blitt ganske god på selvkontroll i forhold til det jeg var før, iallefall nå når jeg ikke jobber så ofte lenger, men da vi fikk inn denne blusen på jobb i går klarte jeg bare ikke å dy meg. Til mitt forsvar har jeg veldig lite bluser, og ingen som ligner på denne, så da er det kanskje litt greit? Jeg syns iallefall denne var helt nydelig og perfekt for sommeren. Det er så fint med bare skuldre, og jeg har veldig lyst på en sånn type kjole også. Det blir nok kjempefint i Spania i sommer når jeg får litt mer farge på kroppen også, tror ikke dere? Jeg får se om jeg finner en som roper på meg, har sett på endel allerede men ikke funnet den rette enda. Vi får se! 

I've become quite good at self control, at least I have more than I had before, now that I'm not working that often anymore. But when we got this blouse at work yesterday I just couldn't help myself. In my defence I don't have many blouses, and none that look like this one, so maybe that makes it a little bit OK? I think this was gorgeous and perfect for summer. It's so pretty with bare shoulders, and I would really like a dress like that too. I think that will be great in Spain this summer when I've gotten a little more tanned too, don't you think? I'll have to see if I find one that's screaming for me, I've looked at a few already but haven't found the right one yet. We'll see! 

10 LOOKS FROM MAY

 • 01.06.2017 kl. 13:18Hei juni! En av de beste månedene i året! Starten på sommeren, det som forhåpentligvis blir en varm sommer. Hittil har det regnet, men jeg håper det blir bedre etter hvert. Det må det jo. Ovenfor er de fleste av antrekkene mine fra Mai. Over halvparten med nakne bein tilogmed, så vi hadde faktisk endel fine dager. Det var egentlig en veldig fin måned når jeg tenker meg om. Håper den var fin for dere også! Har dere en favoritt av antrekkene ovenfor forresten?


Hey June! One of the best months of the year! The start of summer, which hopefully will be a warm summer. So far today it's been raining, but I hope it will be better later. It has to. Above are some of my outfits from May. Over half of them with bare legs too, so we actually had a few nice days this month. It actually was a good month when I think about it. Hope it was good for you too! Do you have a favorite from the outfits above by the way?

BLACK AND DENIM

 • 31.05.2017 kl. 20:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denim jacket Topshop (old) / Dress Zara / Purse Nelly.com / Boots Bianco

Hei dere! Jeg kom nettopp hjem fra jobb og er på vei ut døra igjen for å ta noen bilder med Sara. Litt hektisk med andre ord, men hun reiser bort i helga så jeg måtte bare benytte meg av henne før hun drar i morgen, haha. Det går jo forsåvidt for det samme når på døgnet vi tar bilder nå, det er jo lyst hele dagen! Det er så deilig, og jeg skal bare nyte det så lenge det varer. Plutselig er det vinter igjen og jeg har sånn fem timer om dagen å ta bilder på. Men nå må jeg komme meg avgårde, snakkes i morgen ♥

Hey guys! I just got home from work and now I'm on my way out the door again to shoot some photos with Sara. A little bit hectic, but she's going away this weekend, so I just had to do it before she leaves tomorrow, haha. It's really no difference in what time of the day I shoot photos now anyway, because it's light outside all day! It's so nice, so I'm just going to enjoy that while it lasts. Suddenly it's winter again and I have like five hours a day to shoot. But now I have to get going, talk to you tomorrow ♥

VELVET SET

 • 29.05.2017 kl. 15:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Velvet set Cubus / Shoes Nelly.com


Jeg forelsket meg helt i dette settet på jobb, og etter å ha sett på det i noen uker måtte jeg bare kjøpe det. Perfekt til sommeren, og jeg kan jo fint bruke delene hver for seg. Jeg måtte selvfølgelig bruke settet med mine velvet sneakers, hehe. Nå tror jeg kanskje jeg har nok av sommerklær, men bare kanskje. Jeg har blitt flinkere til å begrense meg da, men det er så vanskelig å la være av og til. Spesielt når det er sommer ute, da vil jeg bare ha masse nytt! Nå sitter jeg og ser på hotell i Marbella også, siden vi skal bestille i løpet av uken. Det er jo bare litt over en måned til vi har planlagt å dra, så nå må vi nesten få bestilt før vi må bruke hele lommeboka på ferie, haha. 


I fell in love with this set at work, and after looking at it for a few weeks I just had to get it. It's perfect for summer, and I can easily use the pieces separately. Of course I had to pair the set with my velvet sneakers, hehe. Now I think I have enough summer clothes, but only maybe. I've gotten better at limiting myself though, but it's hard to stay away sometimes. Especially when it's summer outside, then I just want a lot of new clothes! Now I'm browsing for hotels in Marbella, since we're booking the trip this week. It's just a little bit over a month until we've planned on leaving, so now we just have to book it before we have to use our entire wallet for our vacation, haha. 
 

BELTED TEE

 • 28.05.2017 kl. 13:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bomber and tee Bikbok / Jeans Topshop / Purse Cubus / Shoes Nly Shoes


God søndag ♥ Håper dere har det fint og at dere har hatt en fin helg! Min har vært veldig fin, det var jo så fint vær i går, som jeg heldigvis fikk utnyttet litt etter jobb. Da dro vi til noen venner og grillet litt og bare nøt resten av kvelden. Jeg gikk faktisk i shorts helt til vi dro hjem litt før midnatt. Ja til flere slike kvelder! Det er ikke like fint i dag, men fortsatt varmt, så jeg sier meg fornøyd med det. Nå skal vi ta turen til trening, jeg gleder meg til å fullføre ukens femte og siste økt! Hva skal dere i dag? 


Happy Sunday ♥ Hope you're doing well and that you've had a nice weekend! Mine has been really nice, the weather was so nice yesterday, and I luckily got to enjoy some of it after work. We went to some friends and had a barbecue and just enjoyed the rest of the evening. I actually wore shorts until we went home right before midnight. Yes to more nights like these! It's not as nice outside today, but still warm, so I'm happy with that. Now we're going to the gym, I can't wait to finish this weeks fifth and last workout! What are your plans for today?

BRICK WALL

 • 27.05.2017 kl. 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit and purse Cubus / Heels Nly Shoes


Jeg har nettopp funnet frem dette settet fra i fjor og jeg digger det! Jeg brukte det så mye i fjor, både sammen og separat. Jeg er veldig glad i denne lengden på skjørt, og dette settet er så komfortabelt. Ser dere at fargen på klærne neeesten matcher murveggen? Godt planlagt da vet dere, haha. Dette ble iallefall antrekket på jobb i dag, det er helt nydelig vær ute, så det er jo klart jeg måtte kle meg for det selv om jeg kun er inne. Heldigvis er været fortsatt fint når jeg er ferdig på jobb, så da går det fint ♥ Nyt lørdagen! Hva er deres planer?


I recently found this set from last year and I love it! I used it so much last year, both together and separately. I really like this length of skirts, and this set is so comfy. Can you see that the color on the clothes aaaalmost match the brick wall? Well planned you know, haha. Anyways, this is what I ended up wearing to work today, the weather outside is beautiful, so of course I had to dress for it even though I'm only inside. Luckily the weather is still nice when I'm done working, so it's all good ♥ Enjoy your Saturday! What are your plans?

GRAFFITI

 • 25.05.2017 kl. 20:25

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweatshirt Bershka / Skirt Bikbok / Shoes Nly Shoes / Purse Zara


En comfy look fra en varm fineværsdag ♥ Været er så skiftende her, det er sol og 20 grader ene dager, og regn og 11 grader andre dagen. Dessverre har vi mest av sistnevnte... Jeg digger iallefall denne looken, veldig casual og chill, og skjørtet er SÅ behagelig og kult. Jeg prøvde ut en veldig annerledes redigering enn jeg har vant til her, men jeg likte veldig godt hvordan de ble. Veldig varme, og jeg så jo litt brun ut også, det er jo absolutt ikke feil, hehe. Nå skal jeg fortsette å se How to Get Away with Murder med kjæresten, en veldig spennende serie, men vi er midt i sesong to og nå begynner alt bare å bli litt vel mye. Er vel mest at vi ser på bare for å bli ferdig med serien, haha. Ha en fortsatt fin kveld ♥


A comfy look from a warm, sunny day ♥ The weather is so changing here, it's sunny and 20 degrees one day, and the next day it's rainy and 11 degrees. Unfortunately we have most days like the second one... Anyways, I love this look, casual and chill, and the skirt is SO comfy and cool. I tried out a different type of editing than I'm used to, but I really like how they turned out. Very warm, and it looks like I have a bit of a tan, so that's nice, hehe. Now I'm gonna continue watching How to Get Away with Murder with my boyfriend, a thrilling show, but we're in the middle of season two now and everything is starting to be too much. I guess we're mostly just watching to be done with the show, haha. Have a nice evening ♥

RIPPED DENIM SKIRT

 • 24.05.2017 kl. 15:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Zara / Denim skirt Cubus / Purse Marc By Marc Jacobs 


Hei dere, håper dere har det fint ♥ Etter gårsdagens innlegg er det på tide å se fremover, selv om jeg syns alt fortsatt er veldig fælt. Men man jo bare gå videre uansett, vi kan ikke slutte å leve. Selv om gårsdagen var en trist dag med det som hadde skjedd, var jeg ganske opptatt hele dagen. Tok mange bilder til bloggen, og så satt jeg og redigerte bilder store deler av kvelden, i tillegg til at jeg dro også lillesøster på sin første fotballtrening. 14-15 seksåringer som løpte rundt etter en ball var ganske underholdende, haha. Jeg lastet ned Lightroom her om dagen, så det er der jeg redigerer bilder nå, men det tar mye lenger tid siden jeg ikke har lært helt hvordan ting fungerer enda. Så det blir litt eksperimentering med redigering fremover, men jeg likte veldig godt hvordan disse ble! Og det nye kameraet mitt er bare helt fantastisk, jeg er så fornøyd. Men hvis noen av dere har tips til gode presets eller nettsider med presets til Lightroom så setter jeg stor pris på det! 


Hey guys, hope you're doing well ♥ After yesterdays post it's time to look ahead, even though I still think everything is so wrong. But you have to move forward anyways, we can't stop living. Even if yesterday was a sad day with everything that had happened, I was pretty busy the entire day. Took a lot of photos for the blog, and then I sat and edited photos for most of the evening, and I also went and saw my little sister on her first soccer practice. 14-15 six year olds running around after a ball was quite entertaining, haha. I downloaded Lightroom the other day, so that's where I'm editing my photos now, but it takes so much longer since I haven't learned how everything works yet. So it will be some experimenting with editing styles from now on, but I really liked how these photos turned out! And my new camera is amazing, I'm so happy with it. But if some of you have any tips for good presets or websites with presets for Lightroom, I would really appreciate it! 

DENIM SKIRT

 • 19.05.2017 kl. 21:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bomber Bik Bok / Tee Brandy Melville / Skirt Cubus / Purse Tiger of Sweden / Net socks Nelly.com / Sneakers Adidas
 

Tror jeg må begynne å ha oftere innlegg klare på forhånd når jeg jobber sent, for jeg liker ikke å publisere så sent som dette, haha. Det er jo helg så da er det jo ikke så ille å blogge sent kanskje, men jeg bare foretrekker å ha dagens siste innlegg ute innen klokka 21. Men det blir vanskelig om jeg ikke har innlegg forhåndsskrevet når jeg jobber til klokka 20, for jeg pleier å være så sulten at jeg må spise før jeg kan gjøre noe annet, og når jeg i tillegg har bilder jeg må redigere til innlegget har jeg ikke sjans til å få ut innlegget til klokka 21. Det tar ganske mye mer enn fem min å lage et blogginnlegg altså. Jeg skal i konfirmasjon i morgen, så nå må jeg redigere bilder og forhåndsskrive innlegg til i morgen, krølle håret og lakke negler. Bare å sette igang! Ha en fortsatt fin kveld ♥


I think I have to start having posts ready in advance for when I'm working late, because I don't like publishing as late as this, haha. It is the weekend though so maybe it's not that bad to publish this late, but I just prefer to have the last post of the day out by 9pm. But it's hard when I don't have posts written in advance when I work until 8pm, because I'm usually so hungry so I have to eat before I do anything else, and then I have to edit photos to the post, so then there's not a chance I can get it out before 9pm. It takes a lot more time than five minutes to make a blog post. I'm going to a confirmation tomorrow, so now I have to edit photos and write a blog post for tomorrow, curl my hair and put on nail polish. I'll just have to start right away! Have a nice evening ♥

AT THE OPERA

 • 15.05.2017 kl. 21:57


Coat Bik Bok / T-shirt Lene Orvik for Bik Bok / Jeans Cubus / Sneakers Adidas


Måtte selvfølgelig ta noen bilder ved Operaen i Oslo, for en fin location! Det var litt sånn irriterende småregn da vi tok disse bildene, men det ble heldigvis OK bilder uansett. Det var ikke så veldig varmt da vi var i Oslo, så ullkåpen min var med. Tenk at vi trenger kåper til og med i mai! Norge ass, haha. Jeg kjøpte disse skoene der også, syns de er så kule! Jeg har faktisk ikke noe særlig til mørke/svarte sneakers, fordi de jeg har fra før av får jeg bare gnagsår av på ene foten, så jeg orker ikke å bruke de noe særlig. Men nå har jeg disse, og de er helt fantastisk på foten! De veier jo ingenting, og det føles ut som jeg går på skyer. De var kjempegode på jobb i dag for å si det sånn! 


Of course I had to take some photos by the Opera House in Oslo, such a nice location! It was raining a little bit when we shot these photos, so annoying, but luckily the photos turned out OK anyways. It wasn't that hot outside when we were in Oslo, so I brought my wool coat. Crazy that we need coats even in May! Norway in a nutshell, haha. I bought these shoes there as well, I thought they were so cool! I actually don't have much of dark/black sneakers, because the ones I already have are giving me blisters on one of my feet, so I don't want to use them that much. But now I have these, and they are amazing on my feet! They don't weigh anything, and it feels like I'm walking on clouds. They were so good at work today too! 
 

BURGER NIGHT

 • 14.05.2017 kl. 21:08


Faux fur jacket Cubus / Dress Topshop / Purse and heels Nelly


Den ene kvelden i Oslo dro vi ut og spiste på Døgnvill Burger, og dere må bare dra dit om dere er i Oslo altså, fantastisk mat! Det er en burgerrestaurant med noe for enhver smak, biff, kylling, asiatisk, vegetar, vegan, you name it. Nydelige burgere til en veldig god pris! Og så måtte jeg selvfølgelig ha med søtpotetfries og aioli, mmm. Skulle gjerne spist det akkurat nå! Jeg vet ikke hvor denne dagen har blitt av, jeg har gjort altfor lite fornuftig... Sov altfor lenge fordi jeg sovna altfor sent i natt (klarte ikke å sovne), og så har jeg vært så trøtt i hele dag, og sovna vel en times tid tidligere i kveld. Sunday well spent, hehe. 


One night in Oslo we went out for dinner at Døgnvill Burger, and you just have to go there if you're in Oslo, fantastic food! It's a burger restaurant with something for everyone, beef, chicken, asian, vegetarian, vegan, you name it. Delicious burgers to a very good price! And of course I had to have sweet potato fries on the side with aioli, mmm. I would love to eat that right now! I don't know where this day went, I've done nothing today... I slept way too long because I fell asleep so late last night (I just couldn't fall asleep), and I've been tired all day, and I fell asleep for probably about an hour earlier this evening. Sunday well spent, hehe. 
 

WIDE PANTS

 • 12.05.2017 kl. 14:09

Adlinks
Jacket and pants Cubus / Purse Nelly (here) / Shoes Nly Shoes (here)


Jeg har aldri vært glad i slengbukser, sorry, men jeg bare klarer ikke det med at det er helt smalt og så plutselig videre helt nede med foten. Er det kortere bukser kan det være fint, men ellers har jeg bare aldri hatt sansen for det. Vide bukser derimot, de som er vide hele veien, jeg digger det! Jeg kjøpte min andre vide bukse her om dagen, som er den dere ser her, og jeg syns den er veldig fin. Det er veldig uvant siden jeg går mest i helt smale bukser, men det er SÅ behagelig! Denne er litt plissé-aktig, og kan derfor fint styles både opp og ned. Her paret jeg den med en lyserosa crop top (som dere ikke ser så mye av her), en pelsjakke (falsk selvfølgelig) siden det var kaldt, en lyserosa veske og velvet sneakers. Et enkelt, fint og SÅ komfortabelt antrekk! 


I've never been a fan of flared pants, sorry, but I just can't deal with the whole "tight, then wide all the way down by the foot". If it's shorter pants it can be pretty, but other wise I've just never liked it. Wide pants on the other hand, those that are wide the whole way, I love them! I bought my second pair of wide pants the other day, the ones in this post, and I think they're so nice. I'm not so used to it since I mostly wear tighter pants/jeans, but it's SO comfy! These are sort of in plissé, and can therefore be styled up and down. Here I paired them with a light pink crop top (that you can't see that much of here), a fur jacket (fake of course) since it was cold, a light pink purse and velvet sneakers. A simple, pretty and SO comfortable outfit! 
 

SUMMER PANTS

 • 09.05.2017 kl. 21:00

Adlinks


Jacket and pants Cubus / Shoes Nly Shoes (here)
 

Jeg fant plutselig denne buksen i går blant sommerklærne mine fra i fjor, jeg hadde helt glemt av den! Den ble brukt kanskje to ganger i fjor og jeg angret egentlig litt på at jeg kjøpte den fordi den ikke satt så bra og var litt for stor. Klærne på Cubus har av og til vært litt for store for meg, men så klarer jeg bare ikke la være å kjøpe. Jeg hadde to skjørt i tillegg som satt bittelitt løst, men til min store glede etter en vinter med mye bra trening passer alle plaggene nå perfekt! Jeg er så glad for det, og nå vet jeg at denne buksen kommer til å bli brukt mye denne sommeren. Jeg har fått et helt annet syn på buksen i år, haha. Nå må jeg begynne å pakke og fortsette på gjøremålene mine før Oslo i morgen. De neste innleggene frem til fredag kommer til å være forhåndsskrevet, så vi snakkes ikke "live" før fredagskveld eller lørdag! Om dere vil følge meg i Oslo kan dere følge med på Instagram @malindh ♥
 

I suddenly found these pants yesterday among my summer clothes from last year, I had completely forgotten about them! I used them maybe two times last year and I actually regretted buying them because they didn't fit me that well and they were a little bit too big. The clothes in Cubus have sometimes been a bit too big for me, but I just can't keep myself from buying anyway. In addition to these pants I had two skirts that were a little bit loose on me, but when I tried them on after a winter with lots of good workouts all the clothes fit me perfectly! I'm SO happy about that, and now I know that these pants will be used a lot this summer. I have a totally different view on the pants this year, haha. Now I have to start packing and continue on my to do-list before Oslo tomorrow. My next blog posts up until Friday will be written in advance, so I won't talk to you "live" before Friday night or Saturday! If you want to keep up with me in Oslo you can follow me on Instagram @malindh ♥

DOUBLE DENIM

 • 08.05.2017 kl. 20:08


Caps, top and skirt Cubus / Denim jacket Zara / Shoes Topshop / On the lips: Kylie Cosmetics 'Ginger'
 

Det har blitt så kaldt her nå i forhold til forrige uke, så nå er jeg veldig glad for at jeg fikk tatt noen litt sommerlige antrekksbilder forrige uke da det var så fint. Jeg er så glad i dette denimskjørtet, jeg syns passformen og lengden på det er perfekt, og i tillegg er det såå behagelig! Mitt er fra ifjor, men det har kommet tilsvarende i år også, og i tillegg i en mørkere denimfarge, hvit og svart. Jeg vil ha alle!! Jeg skal iallefall bruke dette mye i sommer, om det så må bli med strømpebukse eller knehøye strømper til, siden det ikke alltid er så varmt her om sommeren. Ha en fin kveld!

It's so cold here now compared to last week, so now I'm really happy that I got some summery outfit photos last week when it was so nice. I love this denim skirt so much, I think the fit and length on it is perfect, and it's sooo comfy too! Mine is from last year, but just the same skirt arrived this year too, and in a darker denim, white and a black. I want them all!! I will certainly wear this one a lot this summer, even if I have to pair it with pantyhose or knee high socks, since it's not always that warm here in the summer. Have a nice evening!

THE WHITE SHIRT DRESS

 • 07.05.2017 kl. 21:21

Hei dere! Endelig har jeg tid til å sette meg ned og skrive, bloggingen har ikke vært helt det store denne helgen, men jeg har vært så opptatt og det hadde jeg ikke helt forventet. En av mine beste venninner hadde bursdag i går, så jeg tilbragte kvelden der, og i dag feiret vi bursdagen til en av søstrene mine, så vi var der i nesten hele dag og så dro vi rett hjem og jeg hjalp kjæresten min å skifte dekk på bilene vår, og først nå har jeg altså satt meg ned. 

Hey guys! Finally I have time to sit down and write, the blogging hasn't been so good this weekend, but I've been so busy and I didn't expect that. It was one of my best friend's birthday yesterday, so I spent the evening there, and today we celebrated one of my sisters birthday, so we were there almost all day and then we went straight home and I helped my boyfriend changing the tires on our car, and now is the first time I've been able to sit down and blog. 


Leather jacket Zara / Shirt dress Forever 21 / Belt Cubus / Purse Zara / Shoes Nly Shoes (like most of my shoes as you've probably noticed)

Men, til historien bak disse bildene som jeg lovte å fortelle dere! Sara og jeg dro jo tidligere til byen før vi skulle ut og spise for å ta noen bilder av klær fra Cubus, og da jeg sto i prøverommet med første antrekket kom jeg altså på at jeg hadde klart å glemme kameraet mitt!! Vi hadde dratt til byen for å ta bilder, og så glemte jeg kameraet mitt... Så det endte med at vi brukte mobilen til de bildene siden det hovedsakelig var til Cubus Ålesund sin Instagram. Men jeg skulle jo ta bilder av antrekket mitt til middagen også for å legge ut her, og da var det ikke godt nok for meg med mobilbilder. Så jeg ringte Caroline (en av mine beste venninner og også kollega, som altså skulle være med på middagen) og fikk hun til å dra hjem til meg og få kameraet fra kjæresten min siden hun ikke bor så langt unna. Så da ordnet det seg og jeg fikk tatt bildene ovenfor! Krise avverget, haha. 

But, to the story behind these pictures that I promised to tell you! Sara and I went earlier to town to shoot some photos of clothes from Cubus before we went to dinner, and when I was in the fitting room with the first outfit I noticed that I had managed to forget my camera!! We had gone to town to take pictures, and I forgot my camera... So we ended up using my phone for those photos since they were mainly to the Cubus Ålesund Instagram. But I wanted to shoot some photos of my outfit for the dinner as well to post here, and iPhone photos wasn't good enough for me then. So I called Caroline (one of my best friends and also colleague, so she was going to the dinner too) and I got her to go to my house and get the camera from my boyfriend since she doesn't live so far away. So it was all OK in the end I got the photos above! Crisis averted, haha. 

SUEDE

 • 04.05.2017 kl. 18:06
Outfit + purse Cubus / Shoes Nly Shoes 


Nok en gang har jeg litt dårlig tid her jeg sitter, bare flaks at jeg hadde redigert disse bildene tidligere i dag sånn at jeg bare kunne laste de opp nå. Jeg skal ut og spise med jobben i kveld, og før det skal Sara og jeg innom Cubus for å ta bilder av noen klær der, så jeg må dra ganske så snart egentlig. Her har dere noen av bildene vi tok i går, lyset var så fint! Det er kanskje ikke så lett å ta bilder midt på dagen for tiden, men med en gang sola går litt lavere er det bare helt nydelig! Antrekket er fra fjorårets kolleksjon, det er så kjekt å kunne bruke litt mer sommerlige klær igjen. Dette skjørtet i semsket "skinn" er en stor favoritt!


Once again I don't have much time, but lucky for me I edited these photos earlier today so they were ready to upload now. I'm going out for dinner with my colleagues tonight, and before that Sara and I are stopping by Cubus to shoot some outfits from there, so I have to leave pretty soon. Here you have some of the photos we took yesterday, the lighting was so nice! It's not that easy taking photos in the middle of the day these days, but once the sun is a little bit lower it's just beautiful! This outfit is actually from last years collection, it's so nice to be able to use some summery clothes again. This skirt in suede is a big favorite! 
 

BLUE WALL

 • 03.05.2017 kl. 19:53
T-shirt Cubus / Pants Topshop / Jacket Topshop / Heels Nly Shoes / Backpack Topshop
 

Denne dagen viste seg å bli ganske mer hektisk enn jeg hadde trodd, men jeg liker det! Nå må jeg bare skynde meg og skrive dette før jeg skal ut og ta flere bilder. Må jo bare benytte meg av fotografen min nå når det er så fint vær! Blir så mye finere med t-skjorter og skjørt enn ullkåpa jeg måtte frem med for en stund siden. Her har dere iallefall gårsdagens antrekk, t-skjorta er ny fra Cubus og jeg syns den er så kul, og litt annerledes. Jeg har hatt lyst å ta bilder foran denne blågrønne veggen lenge nå, og i går fikk vi endelig gjort det. Det var ganske sterk sol, men jeg syns bildene ble OK uansett. Ha en fin kveld! 


This day turned out to be way more hectic than I had thought, but I like it! Now I just have to hurry up and get this post up before I'm going out and shoot more photos. I just have to use my photographer now that the weather is so nice! It's so much better with t-shirts and skirts than the wool coat that I had to use a while ago. Here you have yesterdays outfit, the t-shirt is new from Cubus and I think it's so cool, and a little bit different. I've been wanting to take photos in front of this blue/green wall for a while now, and yesterday we finally did it. The sun was quite strong, but I think the photos turned out OK anyway. Have a good evening! 

MESH TOP

 • 30.04.2017 kl. 20:31


Top, skirt and purse Cubus / Boots Nly Shoes


Dette hadde jeg på meg i går kveld! Vi dro innom frisørsalongen jeg går til fordi det hadde vært et arrangement der i forbindelse med Earth Month, så mange av vennene våre var der. Til tross for at jeg ikke var ute og drakk alkohol våknet jeg likevel med hodepine i dag og den har vært av og på hele dagen. I tillegg kjenner jeg skikkelig på pollen allergien! Det er bare noen få år tidligere jeg har vært plaget med det, og dette er tydeligvis et år jeg skal ha det... Så jeg tar det bare med ro i dag, og så håper jeg at jeg føler meg litt bedre i morgen. Håper dere har hatt en fin dag ♥


What I was wearing last night! We dropped by the hair salon I go to because there was an event there in conjunction to Earth Month, so many of our friends were there. Even though I didn't go out and drank alcohol I still woke up with a headache today, and it has been off and on the entire day. Additionally I'm really feeling the pollen this year! I've only been feeling it a couple times before, and this is apparently a year where it's going to bug me... So I'm just taking it easy today, and hopefully I'll feel better tomorrow. Hope you've had a great day ♥

SIMPLE BLACK

 • 28.04.2017 kl. 13:00
Leather jacket Zara / Tee Cubus / Jeans Topshop / Shoes Bianco / Purse Zara


Et helt enkelt antrekk, der veska er helten. Det er endelig skinnjakkevær her, og det er jeg så glad for siden jeg elsker denne skinnjakka! Jeg kjøpte den i New York for to år siden, men de har mange lignende nå, siden Zara er jo kjent for å ha fine, billige skinnjakker. Jeg kunne tenkt meg en pastellfarget også, men nå må jeg jo som sagt prøve å spare litt penger, så det får heller vente. Om ikke jeg plutselig finner en nydelig en i Oslo om to uker, oops. Neida, skal prøve å holde meg unna. Det er fint vær i dag også, men jeg er på jobb store deler av dagen. Heldigvis går sola ned såpass sent nå at når jeg er ferdig på jobb klokka åtte i kveld er det fortsatt fint ute ♥ Ha en fin fredag! 


A simple outfit, where the purse is the hero. It is finally leather jacket weather here, and I'm so glad since I love this leather jacket! I got it in New York two years ago, but they have a lot of similar ones now, since Zara is known to have nice, cheap leather jacket. I would love a pastel colored one as well, but as I've said earlier I have to try saving some money, so it will just have to wait. Well, if I don't find a beautiful one in Oslo in two weeks, oops. Just kidding, I'm gonna try staying away. It's a beautiful weather today as well, but I'm at work most of the day. Luckily the sun doesn't go down until late now, so when I finish work at eight tonight it's still beautiful outside ♥ Have a good Friday! 

LATEST LOOKS

 • 25.04.2017 kl. 13:07


My latest looks! Any favourites?


Kom nettopp hjem fra trening, og nå er jeg helt ødelagt i armene. Jeg trener Kayla Itsines sitt program igjen denne uken for å få litt mer variasjon i treningen min, og jeg hadde nesten glemt hvor sinnsykt hard den treningen er! Jeg er jo ødelagt i beina etter i går, og skulle egentlig ikke trene armer før i morgen, men jeg skal ta vaksine i dag, så da kan jeg glemme å klare å bruke armen min de neste dagene uansett. Da kunne jeg likegjerne ødelegge armene på trening først i dag! Så nå må jeg være rask og få i meg smoothien min, og komme meg i dusjen før vi drar til helsestasjonen. 


I just got home from the gym, and now my arms are destroyed. I'm doing Kayla Itsines' program again this week to get some more variety in my workouts, and I had almost forgotten how TOUGH those workouts are! My legs are so tired from yesterday, and I wasn't supposed to do the arm workout until tomorrow, but I'm taking an HPV-vaccine today, so I won't be able to use my arm for the next days anyway, haha. The vaccine is to minimize the chances for cervical cancer, and for the next two years, all women in Norway born in 1991 or later get to take the vaccine for free. Such a great action! So then I might as well could destroy my arms at the gym first! Now I have to be quick and drink my smoothie, and the get in the shower before we go to get the vaccine. 
 

WOOL IN APRIL

 • 24.04.2017 kl. 18:31
Coat Bik Bok / Tee Levis / Jeans Cubus / Sneakers Nike Air Max / Hat Cubus


Altså, se på dette her! Jeg skulle ta bilder i går kveld, og selvfølgelig begynte det å snø. Man skal jo ikke måtte bekymre seg for sånt i slutten av april? Det skulle altså ikke være lett å ta disse bildene da det snødde skikkelig mye, så kameraet ville heller fokusere på snøen enn meg. Det endte jo med noen brukbare bilder iallefall, men jeg hadde håpt på at jeg kunne legge vekk ullkåpene for sesongen. Jeg får heller ta vare på de en liten stund til, sånn er det vel bare å bo i Norge. 


Look at this! I was planning to take photos last night, and of course it started snowing. You shouldn't have to worry about that in April, right? So it wasn't really that easy taking these photos since it was snowing so much, so the camera wanted to focus on the snow rather than me. I ended up having some photos that were OK at least, but I had hoped that I could put away my wool coats for the season. I guess I should keep them a while longer, that's just how it is living in Norway. 
 

DISNEYLAND OUTFIT

 • 22.04.2017 kl. 13:54


Leather jacket Zara / T-shirt Arnie Says / Pants River Island / Bag Tiger of Sweden / Shoes Toms


Ville vise dere antrekket mitt fra Disneyland siden jeg elsker disse buksene! Det var så varmt på dagtid der, så jeg hadde for det meste jakken av, men på kvelden ble det veldig kjølig, så da var jeg glad for at jeg hadde både bukse og jakke. Dette er de siste bildene fra Paris, så nå er det vel på tide å se fremover, hehe. Hadde det bare kunne vært litt bedre vær her hjemme! Det snør for øyeblikket så jeg er ikke så fristet til å gå ut døra, og jeg har jo ikke noen spesielle planer i dag uansett, så kanskje jeg bare skal holde meg inne. Jeg elsker egentlig lørdager, men blir ikke så motivert til å finne på noe når været er som det er nå. Håper dere har en fin lørdag med litt bedre vær!

Wanted to show you my outfit from Disneyland since I love these pants! It was so hot in the daytime here, so I mostly had the jacket off, but in the evening it got so chilly, so I'm glad I had a jacket and long pants. These are the last photos from Paris, so I guess it's time to look forward now, hehe. If only the weather could have been better here at home! It's currently snowing so I'm not tempted at all to go out the door, and I don't have any special plans anyways, so maybe I should just stay inside. I actually love Saturdays, but I'm so no motivated to do something when the weather is as it is now. Hope you're all having a good Saturday with better weather! 

PINK HOODIE

 • 20.04.2017 kl. 12:14


Hoodie Forever 21 / Jeans and shoes Topshop


Den beste komboen, mom jeans og en digg hoodie! Og den er rosa! Hello perfect! De av dere som er ofte innom bloggen min har vel fått med dere at jeg er veldig ganske glad i rosa, og klesskapet mitt er ganske påvirket, hehe. Men hallo, det er jo desidert den beste fargen! Stilen min er ikke mye fargerik om vinteren, så da er det kjekt å finne frem litt farger nå ♥

The best combo, mom jeans and a comfy hoodie! And it's pink! Hello perfect! For those of you who read my blog often have probably noticed that I'm very quite fond of pink, and my closet is very affected, hehe. But hallo, it's definitely the best color! My style isn't really that colorful in the winter time, so it's nice to wear colors now ♥

LOUVRE

 • 19.04.2017 kl. 13:18

- LAST DAY IN PARIS -
Leather jacket Zara / Shirt Cubus / Sneakers Adidas


Noen antrekksbilder fra den siste dagen i Paris. Vi måtte selvfølgelig innom og se Louvre muséet, noe så fint! Vi hadde jo tenkt oss inn også, men vi var der tydeligvis den ene dagen de holder stengt, på en tirsdag av alle dager. Så det får vente til neste gang! Vel, nå er det vel på tide å starte dagen, jeg sliter virkelig med å komme inn i hverdagsrutinene, og jeg hadde jo liksom gledet meg sånn til rutiner igjen. Jeg har en liten unnskyldning i dag da, jeg våknet og følte meg skikkelig tung i hodet. Det er litt bedre nå, men fortsatt ikke helt bra, men nå er det virkelig på tide å stå opp uansett. Håper alle har en fin dag! Vi snakkes igjen når jeg er ferdig på jobb i kveld ♥

Some outfit pictures from the last day in Paris. Of course we had to go see the Louvre museum, so pretty! We were planning to go inside as well, but we were there the only day it was closed, on a Tuesday... So it will have to wait until next time! Well, now it's time to start the day, I'm really struggling to get back to everyday routines, and I was looking so forward to getting back into them. I do have a small excuse today though, I woke up and my head felt SO heavy. It's a little bit better now, still not good, but it's time to get up now anyways. Hope you all have a lovely day! We'll talk later to night when I'm done working ♥

SASSY

 • 17.04.2017 kl. 20:54

Sweatshirt Topshop / Jeans Bershka / Purse Zara


Wow, hvor ble denne dagen av? Jeg har gjort så lite, men det har gått så fort. Jeg har begynt på en ny serie på HBO som heter Big Little Lies, så jeg har sett noen episoder av den i dag. Jeg får litt panikk når jeg ikke har noen serier å se på, fordi jeg må ha på noe i bakgrunnen når jeg sitter foran pc-skjermen for eksempel. TV-serien virker helt grei hittil iallefall! Nå gleder jeg meg veldig til hverdagsrutiner igjen i morgen, og spesielt til å fylle opp kjøleskapet med sunne matvarer igjen. 

Wow, where did this day go? I've done so little, but time has gone so fast. I've started on a new show on HBO called Big Little Lies, so I've seen som episodes of that today. I get a little panic when I don't have any shows to watch, because I need something in the background when I'm in front of the computer for example. The TV-shows seems OK so far at least! Now I can't wait to get back to everyday routines again tomorrow, and especially to fill up the fridge with healthy food again.
 

WHEN THE SUN GOES DOWN

 • 16.04.2017 kl. 20:02

- FROM THE LAST NIGHT IN MARBELLA -


Dress Bik Bok / Purse Zara / Shoes NLY Shoes


Altså dette lyset! Jeg skjønner virkelig hvorfor det kalles "The Golden Hour", noe så nydelig?! Jeg tror dette er siste antrekket fra Marbella, og jeg lengter sånn tilbake! Har begynt å tenke litt på å dra dit i sommer, det var jo så fint der og jeg vil gjerne se litt mer siden vi for det meste var oppe på fjellet nå. Men vi får se hva det blir til! Tok disse bildene på rooftopen til Janni, nydelig når solen begynte å gå ned.

I mean, this light!! I really understand why it's called "The Golden Hour", how beautiful is it?! I think this is the last outfit from Marbella, and I'm really longing to go back! I've started to think about going back there this summer, it was so nice there and I would love to see more of it since we were mostly up in the mountain this time. Well, we'll have to see what we decide! I took these photos on Jannis rooftop, so beautiful when the sun started going down. 

CHILL SUNDAY

 • 16.04.2017 kl. 13:55


Sweater Bershka / Jog pants Nike / Sneakers Adidas


Jeg elsker søndager! Vet det er så mange som hater det, men jeg syns det er helt fantastisk med en dag der man kan late seg hele dagen uten at det gjør noe. Jeg tror vi trenger det alle sammen. Jeg må bruke denne dagen til å rydde og komme i orden her hjemme, det blir alltid KAOS her når jeg har vært ute og reist, så nå må jeg faktisk ordne det. Jeg kan gå noen dager med rot hjemme, men jeg klarer bare ikke å slappe av da. Har det så mye bedre når det er rent og ryddig, så nå skal jeg sette i gang med å fikse det. Ha en fin søndag alle ♥

I love Sundays! I know there are so many people who hate this day, but I think it's amazing with a day where you can just chill all day without feeling bad. I think we all need this day. I have to spend this day cleaning and organizing at home, it's always CHAOS here when I have been travelling, so now I just have to fix this. I can go a few days with a messy home, but I just can't relax. I feel so much better and not stressed when it's clean and tidy, so now I'm gonna start taking care of it. Hope everyone has an amazing Sunday ♥

STRIPES

 • 14.04.2017 kl. 10:46

Hjem kjære hjem ♥ Så deilig å våkne opp i egen seng i dag, det er virkelig ingenting som slår det. Kom tilogmed hjem til finevær (dog ganske mye kaldere enn i Spania), så det skal jeg nyte så lenge det varer! Jeg har ikke helt tenkt over at det er påske, så jeg hadde helt glemt at butikkene og alt er stengt. Det er litt deilig da, så blir det noen dager til med avslapping. Jeg skal snart hjem til mamma og hente påskeegget mitt, og så drar vi på trening. Må jo opprettholde en relativ god rutine, og så er det jo ikke så mye annet å gjøre nå uansett. God påske!

Home sweet home ♥ So nice to wake up in my own bed today, there is nothing that can beat that feeling. I even came home to sunny weather (much colder than in Spain though), so I'm gonna enjoy it while it lasts! I haven't really thought about it being easter, so I had totally forgot that the stores and everything are closed. It's kind of nice though, because it will be a few more days of relaxing. I'm going home to my mom soon to pick up my easter egg, and then we will hit the gym. Feel like I have to keep up with a good routine, and there is not much else to do now anyways. Happy easter!


Dress Bershka / Shoes Nly Shoes
 

BRICKS

 • 12.04.2017 kl. 20:00

- THE PERFECT SUMMER DRESS -
Dress ASOS

Vi er herved ferdig med den siste treningsøkten på denne bootcampen, og denne siste kvelden er vi borte med Janni og bare koser oss her med take out. Kan ikke tro at jeg drar i morgen tidlig, det føles så rart! Den siste økten var kjempetøff, vi gjorde sirkeltrening litt senere på dagen enn vi har pleid, så solen sto enda høyere og i tillegg har dette vært den varmeste dagen her. Det ble litt for mye for meg den siste runden, så jeg måtte gi meg etter noen få øvelser fordi jeg var redd for å besvime. Kjempekjedelig fordi jeg syns sirkeltrening er SÅ gøy, men det er mer kjedelig å svime av, så da ble det sånn. 

We are officially done with the last workout on the bootcamp, and this last night we are over at Janni's house and just enjoying it here with take out. Can't believe I'm leaving tomorrow morning, it feels so weird! The last workout was SO tough, we did circle training a little later in the day than we have before, so the sun was even higher and besides this has been the warmest day here. It got too much for me the last round of circuits, so I had to give up after a few exercises because I was afraid to pass out. So boring because I think circle training is SO much fun, but it's more boring to pass out, so it had to turn out that way. 

 

BLUE WALLS

 • 11.04.2017 kl. 12:11

Det er så mange fine plasser å ta bilder her, og mange av oss driver med blogging og vlogging, så det er ikke noe problem å få noen til å ta bilder. Det er så fint! 

There are so many nice spots to take photos here, and many of us are doing blogging and vlogging, so it's no problem to get someone to take photos. It's so nice!T-shirt Arnie Says / Skirt Bik Bok / Shoes Nly Shoes
Photos by: Veronica Moullaianova (Instagram here)


Vi ble nettopp ferdig med en time Pilates, og det var så deilig! Timen vi hadde var egentlig ganske lik core trening, med litt stretching, så det likte jeg veldig godt. I dag tenker vi å utforske byen litt siden vi kun har vært oppe på fjellet her hele tiden, det blir fint. Tror vi kommer til å dra til Puerto Banus istedenfor Marbella siden det visstnok er finere der og mindre turister. Vil jo gjerne se litt av byen også mens jeg er her siden jeg ikke har vært her før. 

We just finished an hour of Pilates, and it was so nice! The class was actually pretty similar to core training, with a bit of stretching, so I liked it a lot. Today we're planning to explore the city a bit since we've been in the mountain here the entire time, so that will be nice. I think we will be going to Puerto Banus instead of Marbella since it's supposed to be prettier there and less tourists. I would like to see some of the city as well while I'm here since I haven't been here before. 
 

BY THE LEMON TREE

 • 09.04.2017 kl. 13:01

Hei fra en veldig sliten jente ♥ Denne bootcampen er TØFF altså! I går og i dag har jeg hittil hatt seks treningsøkter, fire i går og to i dag, og så blir det to senere også. Kroppen min var mildt sagt død etter gårsdagen, og ikke minst da jeg sto opp i dag tidlig. Det var ganske stille rundt middagsbordet i går fordi alle var så utslitt, og jeg måtte bare legge meg klokken 10 fordi jeg var så trøtt. Våknet 07.30 i dag av meg selv, kjempedeilig! Nedenfor er gårsdagens antrekk, det er så mange fine locations for bilder her! Jeg kommer forresten til å starte å skrive på engelsk også nå, sånn at resten av gruppen min her kan forstå hva jeg skriver. Det kommer sikkert til å være noen feil her og der, men det får bare være, hehe. 


Hello from a very tired girl ♥ This bootcamp is TOUGH! Yesterday and today I have had six workouts, four yesterday and two today, and then there will be two more later as well. My body was so DEAD after yesterday, and especially when I woke up this morning. It was pretty quiet around the table at dinner last night because everyone was exhausted, and I had to go to bed at 10pm because I was so tired. I woke up at 07.30 this morning, so nice! Below you can see yesterdays outfit, there are so many nice locations for photos here! 


Dress Bik Bok / Shoes Forever21


Nå er det stretching om én time, det kommer til å gjøre SÅ godt for kroppen. Det er forresten flaut så stiv jeg er i kroppen, yoga er sinnsykt hardt fordi jeg er så stiv. Tror fleksibiliteten kommer til å bli bedre denne uken, jeg håper iallefall det. 


Now it is stretching in an hour, that will be so nice for the body. It's embarrassing how stiff my body is, yoga is so tough for me because I'm so stiff. My flexibility will probably be better this week, at least I hope so. 
 

BY THE EIFFEL TOWER

 • 07.04.2017 kl. 19:07


Topp Cubus / Skinnjakke Zara / Skjørt Abercrombie & Fitch / Sko Topshop / Veske Cubus


Altså, Eiffeltårnet gjorde meg målløs! Et så nydelig monument, som jeg liksom alltid bare har sett på bilder og film. Det er alltid litt sånn første gang jeg ser noe som dette, det føles litt uvirkelig at det er rett foran deg. Det ser bare ut som en plakat på en måte? Det var sånn første tiden i New York også, alt virket så "falskt", om dere skjønner, fordi man ikke helt kan tro at det er rett foran deg. 


♦ Hva syns dere?

IN THE STREETS OF PARIS

 • 04.04.2017 kl. 20:00


Kjole og sko NellyEt antrekk fra en av kveldene her når vi skulle ut og spise. Vi hadde sett oss ut en skikkelig kul kinesisk restaurant, men ble dessverre veldig skuffet. De lager nok veldig god mat, men når man ser for seg å få stekte nudler med god marinert biff oppi, men istedet får en suppe med smakløse nudler, smakløs biff og MASSE koriander (jeg hater koriander), blir man naturligvis ganske skuffet. Heldigvis lå det en McDonald's 250 meter unna, så vi endte opp der til slutt, hehe.  


Nå er vi på flyplassen og turen er over for denne gang. Litt vemodig, men FOR en fin tur det har vært. Jeg har fortsatt MYE å vise dere, så det kommer i innlegg litt her og der fremover. Vi overnatter i Oslo i kveld, og så er vi hjemme tidlig i morgen. Gleder meg til å komme hjem også da ♥


♦ Hva syns dere om antrekket?

ARC DE TRIOMPHE

 • 02.04.2017 kl. 12:30

Hei fra fantastiske Paris! Vi kom frem på formiddagen i går, og det endte opp med å bli en veldig lang dag, da vi sto opp 05:20. Jeg sov så ufattelig dårlig den natta, så jeg var kjempesliten og trøtt i hele går. Vi fikk likevel gjort endel, og gikk oppover Champs-Élysées og tittet i butikker, frem til vi kom til Arc de Triomphe. Det er fine bygninger overalt her, og jeg har et kjempegodt inntrykk av denne byen allerede. Varmt og fint er det også her ♥


Jakke Zara / Bukse Cubus / Sneakers Adidas / Veske Cubus


Gleder meg til å se mer og ta masse mer bilder i dag! Håper alle har en fin søndag ♥

LATEST LOOKS

 • 01.04.2017 kl. 12:51Noen av mine antrekk fra de siste ukene! 


♦ Har dere noen favoritter? ♥

LEATHER JACKET AND RIPPED JEANS

 • 31.03.2017 kl. 19:00

Takk til alle som hjalp meg i forrige innlegg, det ble skinnjakken ja! Skal ikke alltid være lett å pakke nei, haha. Vel, nå er vi på flyplassen, og turen går mot Oslo. Flyet til Paris går tidlig i morgen, så da overnatter vi i Oslo. Jeg har forhåndsskrevet innlegg til hver dag slik at det ikke blir stille på bloggen, men jeg skal prøve å komme med Paris oppdateringer innimellom også! 


Jakke Zara / Hoodie Bik Bok / Jeans Cubus / Sneakers Nike Air Max Thea


♦ Hva syns dere om antrekket?

RIPPED JEANS

 • 29.03.2017 kl. 20:37

Min nye favorittbukse! Jeg er en stor fan av ripped jeans, så lenge det ikke er altfor mye hull, og denne her syns jeg er helt rå. Det jeg digger mest med den er nederst på beina, der den har en slitt look og er kortere fremme enn bak. Gjør den mye mer unik! Ikke minst er lengden på den perfekt, jeg har nemlig slitt endel før med at jeansen på Cubus (der denne er fra) har vært for lange i beina, men nå har det heldigvis kommet endel som er kortere! Resten av antrekket får dere forresten se senere denne uka, jeg bare klarte ikke vente med å vise dere jeansen ♥ 


♦ Hva syns dere? 

COMFY

 • 28.03.2017 kl. 18:22


Kjole Zara / Jakke Cubus / Sko Bianco

Etter antrekksshooten i dag har jeg fartet rundt og ordnet en del ting. Selv om det enda er noen dager til jeg reiser ville jeg ordne alt jeg trengte nå, så slipper jeg å tenke på det senere. Jeg har fortsatt endel å gjøre før jeg drar på fredag, men jeg har jo fortsatt noen dager. Alt til sin tid! Jeg var iallefall kledd komfortabelt når gjorde ærender. Jeg syns faktisk kjoler er noe av det mest komfortable jeg kan ha på meg, om den sitter løst hvertfall! 
 

♦ Hva syns dere om antrekket? 

SPRING READY IN THIS OUTFIT

 • 24.03.2017 kl. 21:08

Tar våren litt på forskudd (i Ålesund er det snø) og kjører på med jeansskjørt og en søt bluse. Det anbefales forsåvidt ikke å bruke dette antrekket ute akkurat nå, men kanskje om ett par måneder? Jeg må iallefall ha dette skjørtet, jeg digger det! Det er så mange ulike typer jeansskjørt i butikkene nå, og det er en trend jeg liker veldig godt. Jeg har ett fra i fjor som er litt lengre og mer tilsittende enn det under, og det gleder jeg meg til å bruke! Og ja... Beina mine trenger sol asap! 


♦ Hva syns dere? 

HOT PINK

 • 20.03.2017 kl. 18:45


Antrekk Cubus


Nok et antrekk fra Cubus, jeg digger denne veldig casual looken! Bomberjakker er jo SÅ in nå og finnes i alle mulige farger og mønster, og jeg digger det. Buksa her er veldig lite typisk meg, men jeg syns den var veldig kul oppbretta. Siden jeg skal jobbe i morgen må jeg nesten bare tipse dere om at det er -30% på alle klær på Cubus i morgen (40% om du er Cubus medlem), så jeg gleder meg til masse liv på jobb! Tilbudsdager er så gøy. 

♦ Hva syns dere om antrekket?

SIMPLE BLACK AND WHITE

 • 19.03.2017 kl. 12:59

Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk i går! Jeg hadde en veldig fin dag sammen med familie, kjæreste og venner, og det var egentlig alt jeg trengte. I dag er det familieselskap, så da blir det litt mer feiring. 

Under har dere fredagens look, og jeg elsker den. Jeg har endelig funnet en perfekt hvit skjorte, og så fant jeg denne skinntightsen bak i skapet som jeg hadde helt glemt av, men nå har fått en ny kjærlighet for. En så enkel og fin look. Takk til vinden også som ga meg en skikkelig typisk "vifte-på-photoshoot"-look, haha! 

♦ Hva syns dere?

IN THE TUNNEL

 • 17.03.2017 kl. 19:33


Antrekk Cubus / Sko Bianco


♦ Hva syns dere om antrekket?

SOMETHING FISHY

 • 15.03.2017 kl. 20:30Cardigan/kåpe Forever 21 / T-shirt Arnie Says / Jeans Bik Bok / Sko Bianco


Litt annerledes antrekksbilder i dag som dere ser! Jeg var med en venninne og dattera hennes til akvariet, så jeg benyttet muligheten til å få tatt noen antrekksbilder siden lyset er så kult akkurat her. Kjekt med litt variasjon i innleggene! 


Hva syns dere om antrekket?

BLACK AND PINK

 • 13.03.2017 kl. 19:07


Genser Gina Tricot / Cardigan Cubus / Jeans Topshop / Sneakers Adidas EQT


Det er vel ikke vanskelig å se hvor glad jeg er i rosa? Lenge leve denne trenden ♥ 


♦ Hva syns dere om antrekket?

FRILL PANTS

 • 10.03.2017 kl. 21:02


Genser Cubus / Bukse River Island / Veske Marc by Marc Jacobs / Sko Topshop


Tror dette må være min nye favorittbukse, SÅ kul! Skoene også forsåvidt, de er så spesielle og søte. Alt man finner i London altså! 


♦ Hva syns dere om antrekket? 

SOHO

 • 07.03.2017 kl. 21:09


Jakke og skjørt Cubus / Genser Brandy Melville / Sko Bianco


Dette skjørtet har jeg ikke brukt så mye det siste året rett og slett fordi det har blitt litt glemt bort, men jeg elsker jo det egentlig! Så fine farger, og fasong. Jeg er veldig glad i å mikse et skjørt sammen med en tykkere genser, syns det er en veldig fin kombinasjon hvis man ikke vil ha det altfor "søtt". Genseren er så komfortabel, og det at det står Soho på passer jo veldig bra ettersom det er ett av favorittstrøkene mine i New York. Både skjørtet og jakken er fra noen år tilbake, så de er ikke å finne i butikk lenger. 


♦ Hva syns dere om antrekket?

DETAILS

 • 06.03.2017 kl. 19:10En liten sniktitt på antrekket som kommer i løpet av uken, siden jeg ikke klarer å vente med å vise disse detaljene som jeg elsker ♥

LEATHER

 • 22.02.2017 kl. 21:03


Antrekk Cubus / Støvletter Nelly


Dagens antrekk, bare at støvlettene ble byttet ut med knehøye, svarte strømper og litt bedre sko til jobb. Men veldig likt da altså, hehe. Et veldig høstlig antrekk, men det er jo sånn været har vært også. Nå derimot har det begynt å snø litt, og det er jeg ikke så glad for. Heldigvis er det meldt bedre i London neste uke, er jo ikke lange siden det var minusgrader der heller! 


Nå - få i meg noe mat, se Bloggerne og så leggetid. Håper alle har hatt en fin dag ♥


♦ Hva syns dere om antrekket?

CASUAL MONDAY

 • 20.02.2017 kl. 18:55

Genser Zara 

Denne genseren altså. Den har vært en favoritt siden jeg kjøpt den i Barcelona i fjor. Og ja, jeg klarte å kjøpe en varm, tykk genser til tross for at det var 30 grader++ ute, hehe. Jeg elsker fargen på den, og ikke minst detaljene på armene, som gjør den litt mer spesiell. Vet jeg ikke hva jeg skal ha på meg en dag, da ender jeg som regel opp med å bare ta på meg denne. 


♦ Hva syns dere?

PINK DETAILS

 • 16.02.2017 kl. 21:11


Antrekk Cubus / Veske Marc by Marc Jacobs / Sneakers AdidasDagens antrekk, med en god del rosa ♥ "Pels"jakka måtte byttes ut med regnjakka da, nå er det normale Ålesundsværet tilbake. Jeansen er litt uvant for meg, jeg er ikke vant til å gå med mørke jeans. Enten har det vært lyse, eller svarte jeans, eller så har jeg en annen type bukse. Men jeg liker denne veldig godt da! Jeansen på Cubus er faktisk veldig gode, mye stretch, holder seg fint og lenge. I tillegg har vi så mange ulike varianter, der er liksom noe til enhver person. Hehe, litt gratisreklame for butikken jeg jobber i må selvfølgelig til. 


♦ Hva syns dere om antrekket?

THE GREEN COAT

 • 15.02.2017 kl. 19:43


Jakke Bik Bok / Bukse Cubus / Sko Ecco

Denne kåpen altså, I love it. Eneste problemet er at den trekker til seg alt, og det gjorde egentlig resten av antrekket mitt også i dag, så det var jo litt katastrofe. Jaja, jeg har ikke gjort så mye spesielt i dag uansett, så det har gått fint. Jeg må nok begynne å gå med en liten sånn "støvrulle" i veska til enhver tid. Ellers har formen vært litt slapp i dag, så siden jeg kom hjem fra trening har jeg bare slappet av. I morgen skal jeg på jobb også, så må være bra til da. 


♦ Hva syns dere om antrekket?

GAMMELDAGSE ANTREKKSBILDER

 • 12.02.2017 kl. 14:02Gårsdagens antrekk, vist på den "gammeldagse" måten, i speilet. I 2009 tok jo man tilogmed antrekksbilder med webkameraet, uten at det gjorde noe. Uansett, jeg elsker denne kjolen, fargen, fasongen, stoffet, alt. Den er fra Nelly, og jeg har sett på denne kjolen lenge men i andre farger, som beige, grønn og burgunder, men jeg kom aldri så langt at jeg bestilte noen av de. Men selvfølgelig da den kom inn i rosa måtte jeg jo ha den. Ser jeg rosa er jeg solgt, hehe. Jeg hadde den med hvite hæler til. 


Nå må jeg komme meg hjem til mor, det er jo hennes dag i dag ♥

WEEKEND OUTFIT

 • 09.02.2017 kl. 14:23
Kjole Mango
Sko Nelly


Et av mine favorittantrekk fra fjoråret, jeg har brukt denne kjolen såå mange ganger nå. Jeg elsker denne typen kjoler, enkel og komfortabel. Har også blitt veldig glad i denne looken, helsvart med en mørk leppestift til. Det er litt rart med det, hvor ulikt jeg kan kle meg fra dag til dag. Jeg har liksom ikke én stil, det er alt etter hva jeg føler for den dagen. Og det syns jeg er veldig greit, jeg ser ikke helt noen grunn til å låse seg til én stil. Nå har jeg for eksempel nettopp kjøpt en rosa kjole som jeg skal ha på meg i helgen, og da blir jo det et helt motsatt antrekk enn det ovenfor. Liker det, jeg ♥


♦ Hva syns dere om antrekket?

SWEATSHIRT WITH A FUR JACKET ON TOP

 • 07.02.2017 kl. 14:00
Jakke Cubus
Genser Gina Tricot
Bukse Bik Bok
Sko Bianco


Altså, lyset på disse bildene!! Love. Vi valgte virkelig riktig tidspunkt å ta disse bildene på i går. Og så er jo Sara så flink til å fange lyset også, og tar bilder akkurat sånn jeg vil ha de. Kan ikke klage på å ha en flink fotograf, nei. 


Jeg elsker mørk leppestift og bruker det så mye gjennom høsten og vinteren. Hadde lett brukt det gjennom hele året, men på sommeren føler jeg det er litt feil. Men det er vel den ene positive tingen med at vi ikke har så mye sommer her da, hehe. 


♦ Hva syns dere om antrekket?

WEEKEND MODE: ON

 • 04.02.2017 kl. 13:06
Genser Calvin Klein
Støvletter Nelly

Enjoy the weekend ♥

PINK FRILLS

 • 01.02.2017 kl. 15:12

º Obsessed with frills º


Kåpe Bik Bok
Genser Gina Tricot
Bukse Topshop
Sko Dr. MartensRysjer er jo virkelig i vinden nå, og jeg har falt sånn halvveis for den trenden. Det er noen plagg jeg liker veldig godt, og noen jeg virkelig ikke liker. Denne genseren så jeg på Instagram her om dagen, og det var en av plaggene jeg virkelig falt for. Såå søt! Med tanke på at det er både rosa og rysjer kan det fort bli litt vel søtt, så da kombinerte jeg det med en litt tøffere bukse og sko. Jeg liker det! 


Nå skal jeg prøve meg på en oppskrift jeg kom over tidligere i dag. Jeg deler den på bloggen om det blir bra ♥


♦ Hva syns dere om antrekket og rysjetrenden?
 

CHUNKY KNIT

 • 30.01.2017 kl. 12:52

                                                                       − On a cold day in January −


Antrekk Bik Bok
Veske Alexander Wang
Sko Bianco


God mandag dere! Jeg syns mandager er så deilig nå, og elsker starten på en ny uke. Det er nok en fare for at dette kommer til å endre seg når jeg begynner å studere igjen, så enn så lenge skal jeg holde fast på denne gode mandagsfølelsen. Legge en plan for uken (begynner gjerne med dette på søndagene), fylle opp kjøleskapet og få inn ukas første treningsøkt. I kveld blir det nok en liten "pampering-session" også, med en god dusj, etterfulgt av skrubb og ansiktsmaske. Vet ikke med dere, men jeg liker faktisk bedre å gjøre dette på mandager enn søndager. Litt luksus i hverdagen ♥


- Hva syns dere om antrekket, og har dere noen spesielle planer for uka?
 

WOOL CAPS AND PINK SNEAKERS

 • 26.01.2017 kl. 15:54


Ullcaps Cubus
Flanellskjorte Cubus (fra i fjor)
Kåpe Bik Bok (MK&A kolleksjonen)
Bukse Bik Bok
Sneakers Adidas, Urban

Først og fremst: tusen takk for all den fine tilbakemeldingen jeg har fått på at jeg har startet å blogge igjen! Det minner meg bare på det kjekkeste med å blogge, nemlig alle de fine ordene man får. Jeg holder fortsatt på å venne meg til tanken på at jeg blogger igjen, det vil si prøve å ikke glemme at jeg har en blogg, hehe. Men det går seg til! 


Antrekket over er en stor favoritt om dagen, og jeg er veldig i høstmodus for tiden siden det egentlig er sånn været er. Høst. Det går i veldig lite farger i klærne jeg går i, og da er disse skoene perfekt. Bare se så mye de gjør med antrekket, jeg er nesten forelska i skoene, haha. Jeg gikk og så på de i flere måneder, og følte de bare ropte på meg fra vinduene på Urban. Så en dag måtte jeg bare si meg solgt og jeg kjøpte de. Men det var liksom helt greit siden jeg hadde tenkt på de så lenge. 


- Hva syns dere om antrekket? 

AT THE LIBRARY

 • 21.02.2015 kl. 14:06

New York tid: 08:06.


God morgen, dere! Eller, her er det iallefall morgen, hos dere er det vel mer ettermiddag nå. Her er det veldig tidlig hvertfall, men fun fact: Jeg har ikke sovet lenger enn til 9 siden jeg kom tilbake hit etter jul. Jeg har rett og slett, på et eller annet vis, utviklet en helt sykt god døgnrytme. Hver natt sover jeg 7-8 timer, og med unntak av skoledager når jeg må stå opp enda litt tidligere, så våkner jeg alltid rundt klokken 8. Veldig sjeldent senere! Legger jeg meg 11 for eksempel, ja da våkner jeg kanskje klokken 7 eller litt over 7. Det syns jeg er veldig greit, og jeg får mye ut av dagen!


Poenget med innlegget var vel egentlig ikke døgnrytmen min, men heller at jeg endelig har fått tatt noen antrekksbilder. Det er noe jeg virkelig MÅ bli flinkere til, men mest sannsynlig kommer ikke det til å skje før det blir litt varmere her. Det er faktisk helt sinnsykt kaldt her for tiden, ofte kaldere enn -10!! Da jeg våknet i går var gradestokken på -17, skjønner dere problemet eller? Men på onsdag var temperaturen grei, så da benyttet jeg meg av det og min snille roomie som mer enn gjerne stilte opp som fotograf.

Høyhalset genser Zara
Skjerf Bik Bok
Bukse Topshop
Jakke MK&A for Bik Bok
Hansker Topshop
Veske H&M

Sko Nike Air Max 90 fra min kjære♥


I dag er det jo lørdag, og jeg skal på The Met med IBS-jentene her, det blir nok veldig koselig! Jeg har ikke vært inne på selve muséet før, så det ser jeg frem til. Denne helgen her blir det bare kos (bortsett fra litt skolearbeid i morgen), og det trengs virkelig. De siste to ukene har vært stappfulle med skolearbeid og Fashion Week, og på slutten av denne uken var jeg så overveldet og sliten. Men jeg kom meg gjennom det og helgen er endelig her. Vi snakkes senere! Jeg skal prøve å få tatt litt bilder på tross av kulden.


- Hva syns dere om antrekket?

BURGUNDY AND GREY

 • 14.11.2014 kl. 04:37

New York tid: 22:37.


I dag har jeg faktisk vært hos frisøren! Jeg ble tilbudt en pakke med klipp, styling osv, og også ulike ansiktsbehandlinger hos en frisørsalong på 5th Avenue, så i dag tok jeg turen for å fikse litt på håret. Jeg klippet det litt og så krøllet frisøren noen ganske store krøller (de er borte nå...). Veldig deilig å freshe det opp litt, og nå gleder jeg meg til jeg skal tilbake og få ulike ansiktsbehandlinger. Det er iallefall veldig deilig å skjemme meg bort litt innimellom. Etter jeg hadde vært der møtte jeg Ina som var ferdig på skolen, og så fikk jeg henne til å knipse noen bilder av meg:


Hanskene er nye og er fra Topshop - elsker fargen! De har også touch-fingre, det er jo genialt. Jeg har også på meg en ny leppestift fra Sephora. Jeg har hatt så lyst på en burgunder leppestift nå til høsten, og det fant jeg heldigvis der. Den vises ikke så godt her, så jeg kan heller vise det litt nærmere senere. Jeg digger den hvertfall, og den er fuktighetsgivende og varer lenge. Love it ♥

- Hva syns dere om antrekket?

OUT ON THE STREETS

 • 25.10.2014 kl. 05:28

New York tid: 23:29.Kåpe MK&A for Bikbok
Skjerf og skjørt Cubus
Sko Sixtyseven


Endelig fikk jeg tatt noen skikkelige antrekksbilder! Rettere sagt var det Ina som tok de da, så takk, Ina ♥ Dette hadde jeg på meg på torsdag, et høstantrekk jeg liker veldig godt. Burgunder, grått og lyseblått er en veldig fin kombinasjon, syns jeg. Jeg elsker spesielt dette skjørt, og liker veldig godt at blomster går inn i høsten også, bare i litt mørkere farger.


Nå har jeg endelig helg! Det skal nytes veldig, og nå er jeg veldig klar for å være turist i byen igjen! I morgen kveld er det endelig Demi Lovato-konsert som jeg har ventet på i noen måneder nå. Jeg gleder meg veldig til det, det blir nok utrolig bra!


- Hva syns dere om antrekket?

ON FIFTH

 • 09.10.2014 kl. 04:50

New York tid: 22:50.
Kimono og bukse Forever21
Veske H&M
Sko Nike Air Max 1


Endelig noen skikkelige antrekksbilder! Jeg følte skikkelig for å knipse antrekksbilder i dag, så da fikk jeg Ronja til å knipse noen etter skolen. Både kimonoen og buksa har jeg kjøpt her, og jeg liker begge plaggene skikkelig godt! Buksa er en "skinn"bukse (altså ikke ekte skinn), men jeg elsker at den er så avslappet, med strikk nede og oppe, og ikke helt tettsittende, så den er veldig behagelig!


Jeg har noen bilder osv å vise fra dagen, men de får dere ikke se før i morgen! Eller, det blir vel i dag for dere egentlig. Altså torsdag hvertfall! Og siden det nå er torsdag i Norge: kjære mamma, gratulerer med dagen ♥ Jeg er veldig glad i deg, men det vet du, hihi.


- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT OF THE DAY

 • 27.09.2014 kl. 22:17

New York tid: 16:17.

Kjole Brandy Melville
Veske MK&A for Bikbok
Sandaler Shoeday


En liten antrekkspost for dere nå på lørdagskvelden, selv om det fortsatt er dag her. I dag har Ina og jeg utforsket nabolaget litt mer, og blant annet funnet en joggeløype ned til Statue of Liberty-utsikt! Det var helt fantastisk der, så det er jo helt greit å jogge dit. Den utsikten dere ser ovenfor i bakgrunnen er også der, så det er virkelig perfekt destinasjon på en joggetur.


- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT FROM GDANSK

 • 14.09.2014 kl. 17:55


Hatt Stradivarius
Kjole Bikbok


Hei dere! Nå er jeg hjemme etter en veldig fin weekend i Gdansk med familien. Vi kom frem torsdagskveld, og siden da har vi spist god mat og shoppet. For meg ble det bare innkjøp av nødvendigheter, jeg fant ikke noe klær som skrek etter meg, selv om det var veldig bra shopping der. Jeg hadde rett og slett ikke behov for noe klær, og det er helt greit. Men ser dere ovenfor? Jeg har endelig funnet hatt! Jeg har jo letet etter den perfekte i flere måneder, og den fant jeg på den første butikken jeg var på i Gdansk, hihi. Antrekket ovenfor er fra fredag, da vi var ute og spiste på en restaurant med polske retter og veeeldig god mat!


I morgen skal jeg vise noen flere bilder derfra, og jeg må vise dere mitt nye kamera også! Jeg elsker det allerede ♥


- Hva syns dere om antrekket?

COSY FOR FALL

 • 01.09.2014 kl. 19:41God mandagskveld ♥ I dag har jeg bare gått rundt i koseklær, det vil si genseren ovenfor. Den er altfor stor, og går derfor mest som kosetøy. Syns den er veldig kul til høsten da, for eksempel sammen med knestrømper som jeg har brukt ovenfor og et stort, mykt skjerf. I tillegg er håret mitt heeelt på bærtur i dag, så da ble det en hestehale med fiskebensflette. Det er iallefall penere og litt mindre kjedelig enn en vanlig, plain hestehale.


- Hva syns dere?

CASUAL TUESDAY

 • 26.08.2014 kl. 20:00


Genser Samsøe & Samsøe
Bukse Cubus
Skjerf Cubus
Sandaler Shoeday

Jeg er forelsket i blåfargen på skjerfet, det er SÅ fint! Jeg kjøpte det tidligere i sommer, så jeg har ikke fått brukt det før nå siden det naturligvis har vært altfor varmt ute. Derfor er det nå litt deiligere at det er litt kjøligere sånn at jeg endelig får bruke det. Tror det blir veldig fint å ha til høsten for å få litt farge til antrekkene, og ikke bare grått, brunt og slike høstfarger.


- Hva syns dere om antrekket?

MINT GREEN

 • 05.08.2014 kl. 20:15


Tee Cubus
Skjørt Flattop, Urban
Sko Shoeday


Tror ikke jeg har vist dere dette skjørtet før? Det kjøpte jeg i Oslo for én måned siden og jeg eeelsker det! Fargen og stoffet er perfekt, det er så behagelig på. Egentlig rart jeg ikke har vist det tidligere, for jeg har brukt det ganske mye. Vel, nå fikk dere hvertfall se det! Urban har jo så mye kult og nå til høsten kommer butikken endelig til Ålesund. Det blir sikkert ikke før jeg har dratt, men den står jo her når jeg kommer tilbake hvertfall, hehe.


I dag var jeg ferdig på jobb klokken 5, elsker tidligvakter! Eller, jeg elsker de når jeg er ferdig, ikke når jeg må stå opp tidlig... Syns det er mye bedre å ha tid igjen på slutten av dagen, enn å måtte gå og "vente" på å begynne på jobb. I morgen har jeg som sagt friii, så vi får se hva den dagen bringer.


- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT RECAP

 • 04.08.2014 kl. 20:47Wow, dette har vært en grå mandag! Ikke blåmandag, men bare en grå mandag. Det har nemlig pøset ned noe så sinnsykt i perioder, det vil si hver gang jeg har planlagt å gjøre noe. Jeg har jo hatt fri i dag, så jeg tenkte jeg kunne benytte sjansen til å ta mange bilder ute og forberede innlegg osv, og det er greit nok når det er småregn, men ikke når man blir våt med en gang man går ut døren. Og så tenkte Sara og jeg å ta oss en fjelltur, men den lille tiden det tok henne å komme seg hit, gjorde at regnet kom oss i forveien. Da ble det heller sofaen med Make it or Break it på skjermen. Det var helt greit det også. I dag har jeg med andre ord ikke vært ute av døren, med unntak av en tur på butikken, der det ironisk nok begynte å pøse ned med en gang jeg gikk ut døren. Jaja, what can you do? Værmeldingen for resten av uken ser heldigvis ikke like ille ut, så vi håper på greit vær når jeg har fri igjen på onsdag, da må jeg benytte meg av det.


Vel, for å komme til poenget med innlegget: Ovenfor er antrekkene jeg har lagt ut i løpet av sommeren som har gått. Ikke så altfor mange antrekk, men det er nok et resultat av mye jobbing og ikke alltid energi nok til å ta bilder av meg selv. Det neste året ser jeg for meg blir bedre på antrekksfronten, da er jeg jo i en veldig inspirerende by, pluss at jeg kommer til å kjøpe meg et mindre kamera som jeg kan ta med overalt. Høres det bra ut?


- Hvilket antrekk likte dere best?

SIMPLE BLACK AND WHITE

 • 31.07.2014 kl. 22:53

Antrekk Bikbok
Sko Nike Air Max
Klokke Bulova

God kveld ♥ Nå har jeg endelig kommet meg i koseklærne (for én time siden..) og ligger på sofaen, såå godt etter jobb! Ovenfor ser dere det nye antrekket mitt, elsker buksen! Hittil har jeg ikke rotet mat på den, så det er vel en bra start, tenker jeg. I morgen har jeg faktisk fri, det blir deilig! Planene er ikke helt klare enda, men jeg håper været har lettet litt sånn at jeg får tatt meg en tur på det minifjellet vi har i nærheten her, hehe.


- Hva syns dere om antrekket?

FLOWERS AS USUAL

 • 26.07.2014 kl. 20:43

Bikbok.


HELG ♥ Ukens siste vakt på jobb er overstått, og nå har jeg iallefall fri imorgen. Forresten, ser dere hvor grått det er ute? Det har faktisk regnet litt nå, men bare sånn sommerregn, ikke noe man blir våt av akkurat, hehe. Jeg er veldig sliten nå, men i kveld skal jeg nok være litt sosial. Det blir nok ikke sent da, for nå gleder jeg meg til å sove ut. Men det har jeg egentlig hele morgendagen på, forhåpentligvis ute i solen. Håper alle får en fin lørdagskveld iallefall ♥


- Hva syns dere om antrekket?

THE DENIM SKIRT

 • 21.07.2014 kl. 20:00


T-shirt Bikbok
Skjørt Cubus
Sko Toms


Her er noen bedre bilder av denimskjørtet! Jeg digger det bare mer og mer, og det var perfekt å ha på på jobb i dag siden det er såååååå varmt både ute og inne på jobb. Jeg klarer virkelig ikke bukse for tiden, det er såvidt det funker med klær generelt i denne varmen, haha. Dagen har heldigvis gått fort, men til slutt ble det ikke noe tid ute i sola, nå får jeg nemlig besøk. Det er jo meldt bra hele uken, så det blir nok bra med tid til sola!


- Hva syns dere om antrekket?

PERFECT DRESS

 • 20.07.2014 kl. 12:00


Kjole Brandy Melville
Ballerinas Tilfeldig butikk i London

God morgen! Er det virkelig søndag allerede? Føler jeg ikke kan få sagt det nok, men tiden går SÅ fort. Nå er det bare ca. to måneder til jeg drar også, sykt. Jeg skal iallefall nyte denne dagen, søndag betyr jo ingen planer, som vil si at jeg kan ligge ute i sola hele dagen! Håper jeg kan få litt farge, for neste uke blir det såpass mye jobbing at det blir nok ikke mye tid til soling.


Ovenfor ser dere gårsdagens antrekk, kjolen er virkelig helt perfekt. Jeg kunne ønske dere kunne kjenne stoffet på den, for den er sååå myk og god! Den er så enkel og kan både pyntes opp eller bruke til hverdags som jeg gjorde i går. Tror jeg skal begynne å bruke den frisyren oftere også, det er jo en litt finere måte å få vekk håret på. Eneste er at jeg egentlig kunne tenkt meg en litt større hår"donut", siden jeg har så langt hår. Noen som vet hvor jeg kan få tak i det?


- Hva syns dere om antrekket?

FLOWER KIMONO

 • 18.07.2014 kl. 21:44


Kimono og topp Bikbok
Bukse Topshop
Klokke Bulova


Jeg har kaaaanskje en liten obsession med blomster for tiden. Men altså, who can blame me?! Det er jo bare så herlig i dette sommerværet, vil bare gå i farger og mønstre. Synd jeg egentlig ikke har så mye av akkurat det, men det funker for nå! Dette antrekket var iallefall ganske perfekt på bytur i dag, da været var grått mens temperaturen var helt ok. Det har vært grått de siste dagene, og jeg hater å si det, men det har vært litt deilig. Da er det liksom ikke så ille å være på jobb likevel, hehe. Men nå er fineværet tilbake igjen og det klager jeg selvfølgelig ikke på! Faktisk "inspirerte" det meg sånn at jeg er nødt til å dra på butikken å kjøpe vannmelon nå. Jeg har så lyst på noe godt, og vannmelon har jeg tenkt på hele uken. NÅ skjer det endelig! Hehe. Etter det skal jeg jobbe med designet her, noen små endringer må til.


Jeg har noen koselige bilder fra dagen jeg skal vise, men det får jeg ta i morgen istedenfor. Jeg skal på jobb, men da kan jeg sikkert lage til et innlegg som kan komme mens jeg er på jobb, så blir det tidligere blogging for én gangs skyld. Det er iallefall noe jeg må skjerpe meg på, skjønner ikke hvorfor jeg bruker så lang tid, haha. Jaja, får sette som mål for neste uke å få til tidligere innlegg! Sounds good?


- Hva syns dere om antrekket?

FLOWERS FOR THE OCCASION

 • 13.07.2014 kl. 15:27


Antrekk fra Bikbok.


Dette var det jeg hadde på meg i bursdagen i går - elsker skjørtet! Bursdagen var veldig koselig, kjekt å være her akkurat denne helgen, siden jeg ikke ser søskenbarna mine så ofte.


I dag sov jeg også liitt for lenge, og etter det har jeg egentlig bare... spist? Føles faktisk bare ut som om det er det jeg har gjort i dag haha, men hei, det er jo søndag! Det er jo ikke så mye annet å gjøre uansett. Nå tenker jeg å sette meg ut i fineværet litt, jeg elsker virkelig været vi er så heldig å ha fått! Senere skal vi ut og spise middag, og så tar jeg turen hjem til Ålesund. Håper alle har en fin søndag og nyter fineværet!

 

- Hva syns dere om antrekket?

THE PERFECT SUNDAY OUTFIT

 • 15.06.2014 kl. 20:48


Topp MK&A for Bikbok
Shorts Bikbok
Sko Converse
Klokke Bulova


Når jeg tenker på søndagsantrekk er det ord som chill, enkelt og komfortabelt som dukker opp i hodet mitt. Jeg bruker egentlig aldri caps, men kommer definitivt til å begynne å bruke det fremover. Det er så kult og kan gjør mye med et antrekk. Fant capsen i garderobeskapet i gangen, så jeg aner ikke hvor den er fra, men den var enkel og hvit, så jeg tok den jeg!


- Hva syns dere?

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 11.06.2014 kl. 14:30


Blomsterkrans Cubus
Kjole Bik Bok
Ballerinas Ukjent butikk i London


Dette var altså gårsdagens antrekk. Et lett, enkelt og samtidig sommerlig antrekk som jeg først hadde på jobb og deretter på kvelden når det var avslutningsfest med klassen. Maxikjoler er virkelig et perfekt sommerplagg, for hvis det blir kjølig, som det ofte blir på kvelden, er det bare å slenge over en genser eller cardigan. Det gjorde jeg i går kveld da vi satt ute hele kvelden. Det var likevel veldig varmt for å være Ålesund, så det gikk fint an å sitte ute. Bilder fra klassefesten kommer forresten i kveld, akkurat nå er jeg på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg.


Ha en fiin dag, alle!


- Hva syns dere om antrekket?

WITH FLOWERS IN MY HAIR

 • 10.06.2014 kl. 13:58En liten sniktitt på dagens antrekk, elsker blomsterkranser! Denne er fra Cubus og den er så søt. Passer bra å bruke den i dag når sommerværet er kommet for fullt. Jeg har ligget litt ute i solen, men nå drar jeg snart på jobb der jeg blir til i kveld. Etter det er det duket for avslutning med klassen, det blir utrolig koselig! Får se om jeg rekker å legge ut hele antrekket før jeg drar dit, men det tviler jeg egentlig på. I verste fall kommer det i morgen!


Håper alle får en fin dag! Nyt fineværet dere som kan ♥


- Hva syns dere om blomsterkranser?

ANGELICA BLICK X BIKBOK

 • 11.05.2014 kl. 18:19


Wow hei! Det går jo én måned mellom hvert innlegg nå, sykt. Jeg savner bloggingen utrolig mye nå, merker det ekstra mye når sommeren begynner å snike seg innpå. Vel, jeg er jo faktisk russ nå, så jeg kan ikke akkurat si at det blir mye av antrekk som det ovenfor. I dag hadde jeg så lite å gjør at jeg måtte få til noe skikkelig til et blogginnlegg igjen. Jeg har jo vært så opptatt med skole de siste månedene at jeg faktisk må benytte muligheten når det roer seg litt. Nå føler jeg faktisk det verste er over, for eksamen er ikke så mye stress som det har vært når vi har hatt flere prøver og innleveringer på en uke. Jeg blir så lykkelig av tanken på at jeg nesten er ferdig med videregående, og at sommerferien og mer tid til venner, familie og blogging nærmer seg.


Jeg måtte selvfølgelig skaffe meg et par plagg fra Angelica Blick sin kolleksjon for Bik Bok, og det ble da de to ovenfor. Hadde jeg vært rik hadde jeg kjøpt hvert eneste plagg, for herregud for en fantastisk kolleksjon! Jeg kan faktisk helt ærlig si at jeg elsket hvert eneste plagg. Håper på å få brukt disse plaggene mye i sommer, og ikke minst når jeg flytter til New York! Det blir forsåvidt ikke før til våren/sommeren der borte at jeg får brukt det da, det er jo ikke akkurat så varmt om vinteren, haha. Må forresten gi creds til flinke Sara som var fotografen i dag ♥


- Hva syns dere om kolleksjonen til Angelica Blick?

BIRTHDAY OUTFIT

 • 20.03.2014 kl. 21:14

Hei dere! Rakk ikke å oppdatere dere på tirsdag siden jeg var opptatt med å ha bursdag hehe, og i går ble det plutselig jobbing etter skolen. Jeg hadde hvertfall en veldig fin bursdag, med min nærmeste familie og venner, kjempekoselig! Elsker å ha bursdag, skulle gjerne hatt det flere ganger i året, hihi. Jeg hadde på meg kjolen ovenfor fra Bik Bok, men med strømpebukse under, siden det er litt mer passende til vinteren. For ja, natt til bursdagen min snødde det til full vinter, som faktisk forsvant dagen etter. Hvert år MÅ det nemlig være snø på bursdagen min, det slår aldri feil... Men det brydde jeg meg ikke om, bursdagen min var jo fin uansett.


Kjolen er ny og den er så behagelig! Perfekt hverdagskjole, som også kan pyntes til et finere antrekk.


- Hva syns dere?

WINTER ROAR

 • 20.01.2014 kl. 18:39

Elsker kombinasjonen av sweatshirt og skjørt. Genser og skjørt fra Bik Bok.

LATEST OUTFITS

 • 11.01.2014 kl. 19:30Noen av mine seneste antrekk postet på bloggen. Noen av de er forsåvidt noen måneder gamle siden jeg er altfor dårlig på å legge ut antrekk, hehe....


- Hvilket antrekk er favoritten din?

GREY WITH SOME FLOWERS

 • 07.01.2014 kl. 20:03


Genser Bik Bok
Cardigan Cubus
Bukse Topshop


Dagens! Ble bare noen kjappe bilder i speilet fordi jeg måtte rekke trening. Hadde forsåvidt ingen hast egentlig, men liker å dra ganske snart etter jeg er ferdig med skolen, og det viste seg å være ganske smart! Januar er jo desidert den travleste måneden på treningssentre da alle med nyttårsforsetter skal prøve ut treningen. Allerede klokken 3 i dag var det veldig mange folk der, men da var jeg heldigvis ferdig med styrketreningen og hadde bare igjen litt løping og tøying. Som oftest er det ganske lite folk og behagelig når jeg er der de dagene jeg slutter tidlig, men det må jeg bare være forberedt på at det ikke er denne måneden. Men det går fint, bare jeg får gjort mitt er det greit!


Fikk unnagjort litt skolearbeid tidligere, så det var veldig deilig å bli ferdig med. Nå skal jeg baaaare slappe av resten av kvelden og det er så deilig. Fant ut at Grey's Anatomy endelig begynner på igjen i dag også, så det gleder jeg meg veldig til! Det er en av de få seriene jeg MÅ se på tv og ikke nettet, så jeg har ventet lenge på dette, haha.


- Hva syns dere om antrekket?

THERE'S NO TURNING BACK

 • 03.01.2014 kl. 16:20Bukse Cubus
Blazer Bik Bok
Sko Defeeter
Klokke Bulova (julegave)

"Nytt år, nye muligheter"? Kanskje mer "nytt år, nye antrekk" sier heller jeg! Leppestift er min nye lille obsession, spesielt denne litt mørke, røde leppestiften. Ville aldri brukt det før, men nå elsker jeg det litt. Kanskje fordi jeg føler jeg kler det mer når jeg er litt mer mørk i håret som jeg er nå.


I dag har jeg hatt en ganske "treg" dag eller hva jeg skal kalle det. Jeg har iallefall omtrent bare tatt det med ro, som var deilig etter 8 timer jobb i går, og med tanke på at dette er siste fridagen. Startet dagen med en treningsøkt, og etter det har jeg bare slappet av. Resten av dagen skal jeg prøve å få lest endel siden tredjeåret = særemne. Må bare benytte fritiden til å lese, har det jo ganske travelt ellers.


- Hva syns dere om antrekket?

HEI FRA MEG

 • 02.12.2013 kl. 21:01Skjørt Pull & Bear
Cardigan Cubus (samme som i forrige innlegg omg!!)
Knestrømper Cubus


Neimen hei! Må si det føltes godt å trykke på innlegg-knappen igjen nå. For ja, nå har jo det gått 13 dager siden forrige innlegg. Shit. Vel, beklager, men jeg går siste året på videregående, just saying, haha. Her går det i prøve etter prøve og innlevering etter innlevering. Har rett og slett vært veldig opptatt med både skole, jobb og andre ting. Denne uken er heldigvis litt kortere siden jeg har fri på fredag, og i morgen etter historieprøven kan jeg ta det litt roligere. DET blir godt det. Til tross for skolen har jeg det veldig bra ellers og føler jeg har en fin rutine med treningen, kostholdet og til og med søvn. Nå sover jeg 8 timer hver natt, og det er såå deilig! Da føler jeg meg faktisk uthvilt når alarmen går rett over klokken 6 om morgenen.


Jeg er derfor nå klar for å komme tilbake på bloggfronten! Prøve å komme med litt antrekk her og der, dessverre mest i speilet sånn som ovenfor, siden jeg ikke har mange andre alternativer i mørketiden. Jaja, 22. desember snur jo solen igjen, og det er jo ikke lenge til! Da går vi mot lysere tider igjen, og det er jo bare helt fantastisk. Syns det går ganske fort jeg egentlig! Og dere, på torsdag skal jeg endelig til frisøren igjen og friske opp hårfargen, SOM jeg gleder meg!!


- Har dere hatt mye å gjøre i det siste?

AIN'T LAURENT

 • 19.11.2013 kl. 21:13


Lue Urban Outfitters
Cardigan og kjole Cubus


I dag ble det speilbilder av antrekket, håper det går fint, haha. Med mitt nye objektiv (skal få laget et eget innlegg om det snart!), får jeg faktisk med hele meg om jeg tar bilder i speilet. Det er jo ganske greit på dager hvor jeg ikke har tid til å ta antrekksbilder ute, eller det er for dårlig vær, som det ofte er.


Jeg har det veldig travelt denne uken, derfor blir bloggingen nedprioritert. I går kunne jeg forsåvidt blogget mer da, men da orket jeg rett og slett ikke, sånn er det jo bare noen dager. I dag har jeg vært på trening, og så har jeg øvd til prøve i sosiologi som vi har på fredag. Har ikke såå mye tid til å øve resten av uken, derfor startet jeg i dag. Takk til dere som har stemt på meg hittil i hårkonkurransen forresten, setter veldig stor pris på det. Nok en gang, du kan stemme på håret mitt HER.


Håper alle har en veldig fin uke hittil!


Hva syns dere om antrekket?

AUTUMN COLORS

 • 12.11.2013 kl. 14:59
Skjerf Bik Bok
Genser og skjørt Cubus


Burgunder og grått er nok mine to favorittfarger denne sesongen. Elsker de kombinert og separat! Dessverre blir det nok ikke særlig med bilder ute i uken fremover med tanke på at det er meldt regn og storm i flere dager... Men da finner vi bare en måte for å få det til å funke inne, går fint det! Nå drar jeg snart på jobb, så jeg tenkte å få ut dette innlegget før jobb. Jobbet i går også, så gårsdagens innlegg var tidsinnstilt. Veldig greit å ha den funksjonen her når jeg vet jeg ikke får tid til å blogge! Vil forresten takke for alle de fine kommentarene deres, dere må jo faktisk være de herligste. Skal bruke litt tid i kveld på å svare på de.


Nå er jeg ferdig med historiehøringen også, såå deilig og jeg er veldig fornøyd med hvordan det gikk! Vi kan nemlig bli hørt hele uken, så da det startet i dag benyttet jeg sjansen og meldte meg tidlig sånn at jeg kunne bli ferdig. Hater å sitte og vente på noe sånt, så da syns jeg det er bare like greit å få det overstått. Nå kan jeg slappe litt av resten av uken, og det er jeg glad for. Håper dere har en fin dag!


- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 9/11-13

 • 09.11.2013 kl. 19:34Alt fra Cubus.

Ah, hellige lørdag ♥ I dag har jeg vært noen timer på jobb med fullt kjør, veldig gøy! Merker jo at folk har begynt på julehandelen for å si det sånn, og selvfølgelig farsdagen som er i morgen. Blir litt stresset da, vil gjerne begynne på julehandelen selv snart, hehe. Har forresten brukt det nye objektivet på bildene ovenfor, er så fornøyd!!


Ellers hadde jeg en rolig kveld med Andrea i går, vi oppdaterte oss på Glee og Awkward, to av favorittseriene. I kveld blir det også rolig, sååå deilig! Håper dere har hatt en strålende lørdag hittil, og at kvelden også blir fin ♥


- Hva syns dere om antrekket?
- Hva er deres planer for kvelden?

THE COLD CAN'T STOP ME AND MY SHORTS

 • 06.11.2013 kl. 18:19


Shorts Bik Bok
Cardigan Cubus
Skjerf Bik Bok

Over halvveis i uken folkens, dette går jo strålende! Dette er virkelig en skikkelig glad-uke, og sånn skal det bare fortsette. Har et par innleveringer jeg må få gjort unna i dag, så det skal jeg bruke kvelden min på. Satser på å bli ferdig relativt tidlig, så kan jeg slappe av resten av kvelden. Håper alle har en fiiin onsdag!


- Hva syns dere om antrekket?

THE MIDI SKIRT

 • 04.11.2013 kl. 17:33


Skjorte Saints & Mortals
Skjørt Cubus
Skjerf Bik Bok

Var først litt usikker på om jeg likte lengden på skjørtet, men når jeg prøvde det på fant jeg ut at lengden faktisk var ganske kul, så i dag ble det endelig innviet! Skulle gjerne sluppet å bruke en svart strømpebukse under, men kalde Norge vet dere...

Ellers er dette en skikkelig gladmandag faktisk! Startet dagen på tredemølla siden jeg begynte litt senere på skolen, og det var så herlig! Ble bare skikkelig motivert og klar for uka, så jeg kunne godt tenkt meg å starte hver uke sånn. Fikk også et par karakterer på skolen i dag også, blant annet etter en høring jeg også hadde i dag, og jeg er veldig fornøyd med karakterene, så det hjalp definitivt på motivasjonen som har vært så som så de siste ukene. Åh, dette blir en bra uke dere!

Nå skal jeg snart ut og kjøpe litt ting til rommet mitt siden jeg følte for å dekorere det litt mer, så det får dere sikkert se i morgen. Senere i kveld skal jeg vise dere det jeg egentlig hadde tenkt å vise i går, hihi. Og dere, husk å melde dere på linkerunden i forrige innlegg!


- Hva syns dere om antrekket?

OCTOBER OUTFITS

 • 02.11.2013 kl. 14:30

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Ble visst ikke såå mange antrekk denne måneden, krysser fingrene for at det blir flere i november, eller?


- Hvilket er din favoritt? Og ja, det siste er selvfølgelig Halloweenkostymet haha, måtte jo ha med det også!

MY HALLOWEEN OUTFIT

 • 30.10.2013 kl. 19:28
Happy Halloween da dere! For meg er det i alle fall i dag, for i kveld skal det feires! Dette er altså mitt kostyme, et cheerleaderkostyme som er Greese-inspirert. Go Rydell High! Håper alle har en fiiin dag ♥


- Hva syns dere?

SIMPLE DRESS

 • 28.10.2013 kl. 18:18Kjole Cubus


Fikk litt panikk da jeg kom hjem fra skolen i dag og fant ut at det nesten begynte å bli mørkt ute. Som oftest har jeg pleid å vente til etter middag med å ta antrekksbilder ute, men nå går jo faktisk ikke det lenger. Dagslyset hadde allerede begynt å forsvinne da jeg tok disse bildene, derfor ble det dårlig lys og jeg måtte bruke ganske høy iso. Menmen, dere ser jo hva jeg har på meg i alle fall, haha.


Middagen ble inntatt til slutt, og nå når den har begynt å synke skal jeg ta turen på treningssenteret for en kardioøkt. Har heldigvis følt meg frisk i dag, så da prøver jeg meg, i et litt roligere tempo enn til vanlig. Viktig å ta det litt med ro og ikke starte på fullt når man nettopp har vært syk. Håper alle har hatt en fin mandag hittil, det har iallefall jeg, og jeg tror det blir en bra uke!


- Hva syns dere om antrekket?

WEARING MY NEW COAT

 • 25.10.2013 kl. 19:32Jakke MK&A for Bik Bok
Genser H&M
Skjørt Cubus
Skjerf Bik Bok
Sko H&M
Veske Michael KorsNeglelakk Black Crush fra Sugar Crush serien til Isadora


Jeg er så forelsket i den nye jakken min. Jeg er jo stor fan av Mary-Kate og Ashley, og likte jo den første kolleksjonen deres for Bik Bok veldig godt, så jeg ble ikke overrasket da jeg forelsket meg i kolleksjon nummer to heller. Denne jakken har jeg tenkt på siden jeg så den da de publiserte plaggene fra kolleksjon nummer to, så jeg var ikke i tvil da jeg så den i butikken i går. Den er liiitt stor til meg selv om den skal være oversized, men det gjør meg absolutt ingenting. I love it ♥


Da jeg tok outfitbildene i dag ble jeg usikker på om jeg faktisk har vist dere vesken min på bloggen før, men dere har jo garantert sett den hos noen andre før, alle har jo den nå... Jeg kjøpte den iallefall i februar og bruker den som skoleveske, og om jeg skal noe annet selvfølgelig. Den er så klassisk og fin, og ikke minst har den plass til 15" Mac, som jeg ikke har funnet i mange andre vesker. Det var det ene kriteriet jeg hadde da jeg skulle finne meg en veske jeg kunne ha på skolen, og da jeg fant denne var det ikke akkurat mye annet som var negativt med den heller.


I går fikk jeg ikke tid til å blogge siden jeg dro rett på trening etter skolen, så var jeg bare hjemme og spiste og ordnet meg, før jeg jobbet fra 18-22. Vi hadde vip-kveld på Cubus, så da ble det en litt senere arbeidsdag enn jeg er vant til! I dag har jeg hatt norsktentamen, og litt arbeid med særemne, og nå er det endelig helg! Første frihelgen min på noen uker også, så det gjør litt godt. Skal i alle fall nyte helgen mens jeg kan!


- Hva syns dere om antrekket?

GO RIDERS

 • 19.10.2013 kl. 19:47Cubus


Løøøøøørdaaaaaag! Var noen timer på jobb i dag, og følte for å ha på meg min nye genser. Jeg digger den! Litt utenfor min "normale" stil (har forsåvidt ikke én spesifikk stil), men sammen med skjørt ble den litt mer meg på en måte. Det var forresten 1,5 grader ute da jeg tok bildene, så man kan vel si det var kaldt ja. Men det går fint! Nå sitter jeg inne i varmen, godt plassert i sofaen med kosebuksa og macen på fanget. Denne lørdagskvelden liker jeg. Håper dere også har en fin kveld ♥


- Hva syns dere om antrekket?

ALL WHITE

 • 09.10.2013 kl. 20:19

God kveld, dere! Jeg har vært ganske opptatt i hele dag, mye fordi mamma har bursdag i dag. Så gratulerer med dagen til verdens beste mamma ♥ Hun måtte jo få en gratulasjon her også, hehe. Derfor har vi selvfølgelig hatt feiring i dag, og dette er det jeg har hatt på meg:


Topp og skjørt Cubus
Smykke Bik Bok


Helt enkelt og greit. Litt vanskelig å se på bildet, men det er noe glitter fremme på skjørtet som gjør det litt mer pyntet. Første gang jeg har fått brukt det, selv om det er leeeenge siden jeg kjøpte det. Finner liksom ikke så mange anledninger til å bruke det, dessverre.På neglene har jeg Essie sin Fiji, som er en lyslysrosa farge. Den ser nesten hvit, men har likevel et rosaskjær i seg, som jeg tenkte passet fint til dette antrekket.


- Hva syns dere?

GÅRSDAGENS

 • 05.10.2013 kl. 20:44


Cardigan Cubus
Skjerf Bik Bok
Bukse Topshop


Skulle egentlig legge ut dette i går kveld etter jobb, men så orket jeg aldri å åpne macen da, så da kommer det heller nå. Har jobbet i hele dag, og nå sitter jeg med jentegjengen ved siden av meg i sofaen. De ser på Vampire Diaries mens jeg.... blogger, hehe. Ser ikke på den serien, så det går fint. Koselig lørdagskveld iallefall, det håper jeg dere også har!


- Hva syns dere om antrekket?

THE LAST ONE THIS MONTH

 • 30.09.2013 kl. 17:25


Jakke Topshop
Strikkagenser Gina Tricot
Skjerf Bik Bok
Skjørt Cubus
Sko Dr. Martens


God mandag, dere! Nå er dagens antrekk byttet ut med treningstøyet, klar for ukens første økt. Herlig! Er veldig sliten etter dagen, som alle andre skoledager, men det blir godt å få trent litt. Det pleier å gjør seg selv om jeg er sliten. Har sinnsykt mye skolearbeid som skal gjøres/leveres frem til onsdag, men har heldigvis gjort unna det meste. Jaja, håper alle har hatt en fin mandag, selv om det, utifra responsen på forrige innlegg, ikke er favorittdagen deres!


- Hva syns dere om antrekket?

YESTERDAYS OUTFIT

 • 15.09.2013 kl. 21:43

Kjole Topshop

 

Dette hadde jeg på meg igårkveld! Rakk ikke å ta noe mer enn speilbilder med telefonen, men det er vel bedre enn ingenting, eller? Tror denne kjolen er favorittkjolen min, men har ikke fått brukt den noe særlig dessverre. Derfor benyttet jeg sjansen i går!

 

I dag er jeg utrooolig trøtt, så jeg har ikke gjort mye mer enn å ligge på sofaen. Det er jo søndag også, så det er lov! Nå gruer jeg meg bare litt til en ny uke, fordi jeg vet jeg har mye å gjøre på skolen. Får håpe jeg får skviset inn litt blogging mellom alt også.

 

- Hva syns dere om kjolen?
- Har dere hatt en fin helg?


DIN FAVORITT?

 • 13.09.2013 kl. 20:58

Heisann! I går gikk dagen nesten litt i ett (ikke egentlig hehe), men da jeg kom hjem fra skolen spiste jeg bare middag og slappet av en liten stund før jeg dro på kino med Sara og Caroline. Vi så One Direction sin film, hehehe. Syns den var bra da, bare kanskje liiitt langdryg! Da jeg kom hjem var jeg så trøtt og sliten at jeg ikke orket stort mye før jeg la meg.


I kveld har jeg jobbet noen timer, og nå skal jeg snart ut og være litt sosial, woho ♥

 

Har jo lagt ut endel antrekk i det siste (endel mer enn jeg har pleid iallefall), så jeg tenkte å høre hvilket som er deres favoritt:


- Hvilket likte du best; 1, 2, 3, 4 eller 5?

BURGUNDY PLAID

 • 10.09.2013 kl. 17:55


Skjorte Saints & Mortals
Shorts Levi's
Skjerf Bik Bok
Sko Dr. Martens

 

Denne dagen ble plutselig skikkelig merkelig. Sjekket klokken for en time siden og trodde den var nærmere 19.00, men neida... Så nå er jeg egentlig bare veldig forvirret og syns dagen går utrolig treigt. Jeg er så trøtt også, så vil egentlig bare legge meg, haha. Men det går ikke! Får prøve å få tiden til å gå ved å se serier eller noe, har iallefall bare planer om å slappe av i kveld!

- Syns om antrekket?


FLOWER POWER

 • 09.09.2013 kl. 21:15


Genser Bik Bok
Skjørt Primark
Sko Converse
Solbriller H&M


Følte for å være litt blomstrete i dag, så da ble det det! Lurer litt på hvorfor jeg ikke bruker maxiskjørt oftere, syns faktisk det er mer behagelig enn joggebukse, det er jo så løst og lett! Herlig ♥ Håper på å få brukt det i vinter også, det er jo bare å bruke strømpebukse under, sånn man gjør med shorts. Med maxiskjørt vises jo det ikke heller, så det er jo genialt! Ble faktisk litt varmt med dette i dag også, har vært herlig vær!

 

Ellers, har dere stemt? Det har faktisk jeg! Forhåndsstemte forrige uke, og for første gang er jeg faktisk spent på hva resultatet er. Har aldri vært noe interessert i politikk, men ble overbevist på en skoledebatt vi fikk se på for et par uker siden.

 

- Hva syns dere om antrekket?


0509

 • 05.09.2013 kl. 19:26

Cardigan Cubus
Skjørt Gina Tricot

 

Er så sinnsykt sliten i dag og det kom frem på bildene jeg tok i dag også... Trenger virkelig helg kjenner jeg, men før det har jeg lekser som må gjøres og en fagdag i norsk i morgen som må gjennomføres. Vet jeg ikke skriver om så mye annet for tiden, men det er faktisk ikke noe annet som skjer. Denne uken har bare gått ut på skole, jobb og lekser. Ganske ensformig med andre ord.

 

- Hva syns dere om antrekket?


BLUE PANTS

 • 04.09.2013 kl. 19:56


T-skjorte Bik Bok
Bukse Cubus
Blazer Bik Bok
Smykke Dyrberg/Kern
Sko Toms

 

Gårsdagens antrekk! Sitter her halvveis med mat i munnen samtidig som jeg prøver å blogge ganske kjapt. Var på jobb etter skolen i dag, og nå har jeg ganske mye skolearbeid å gjøre. Derfor blir dette det eneste innlegget jeg kommer med i dag, men det er jo bedre enn ingenting! Merker virkelig presset med å gå påbygg nå, har sinnsykt mye skolearbeid fremover. Menmen, jeg må bare holde ut og fullføre!

 

- Hva syns dere om antrekket?


THIS ONE'S FOR YOU, SEPTEMBER

 • 02.09.2013 kl. 18:23


Kåpe, skjorte og skjørt Cubus
Skjerf og knestrømper Bik Bok
Sko Dr. Martens

Nå er jo vi inne i høstmånedene, noe jeg har vært klar for ganske lenge nå. Pakke seg inn i skjerf og lag-på-lag med klær, det er jo så mye fint man kan ha på seg! Så i dag ble det skjørt og knestrømper, med dongriskjorten jeg hadde glemt litt av de siste månedene, verdens deiligste skjerf og den fiiine kåpen vi har fått inn på Cubus ♥ Må vise den litt nærmere i et annet innlegg, her ble den ganske tildekt av skjerfet.

 

Holder egentlig på å sovne her jeg sitter, men jeg må sette i gang med dagens lekser, så får jeg heller slappe av mer senere i kveld. Håper alle har en super start på uken ♥

 

- Hva syns dere om antrekket?


JUMP

 • 26.08.2013 kl. 17:59Topp Gina Tricot
Kjole (brukt som skjørt) River Island
Sko Roots, DNA
Smykke Cubus

Goooooood mandag, alle! Har dere det bra? Det håper jeg! Jeg sitter og psyker meg opp til å rydde rommet mitt nå, tingene mine er ikke så organsiert for tiden som jeg skulle ønske de var, og det stresser meg litt. Likevel har jeg bare utsatt det, så nå skal jeg starte når jeg har publisert dette innlegget! Måtte bare prioritere dette først nå siden det ikke akkurat har vært prioritert de siste dagene. Jeg sliter nemlig med å klare å blogge innimellom alle andre ting, selvom jeg egentlig hadde hatt tid til det. Nå er det ikke tv-serier jeg er avhengig av heller, men bøker. Jepp, nå er jeg på min andre bok på noen dager, så her går det unna! Men det er så herlig å bare sette seg ned med en bok og slappe helt av. Lite som slår det!

 

- Hva syns dere om antrekket?

YESTERDAYS

 • 08.08.2013 kl. 12:58

Kjole Cubus
Belte H&M (tror jeg, kjøpt for noen år siden)
Blazer Bik Bok
Smykke Cubus
Sko Roots, DNA


På neglene har jeg nail stickers fra Viva la Diva, som vi har på Cubus. Elsker den glinsende gullfargen!

 

Gårsdagens antrekk!

 

- Hva syns dere?


PLAID AND LEATHER

 • 03.08.2013 kl. 18:43


Skjorte Saints & Mortals, Carlings
"Skinn"skjørt Cubus
Solbriller River Island (Trooor jeg)

 

Elsker kombinasjonen av en rutet skjorte sammen med et skjørt! I over ett år har jeg letet etter det perfekte skinnskjørtet, så dere kan tro jeg ble glad da jeg så dette på Cubus for noen uker siden. Elsker det! I tillegg digger jeg solbrillene mine som jeg kjøpte i London. De er ganske spesielle, og minner meg om Willy Wonka fra Charlie og Sjokoladefabrikken, og jeg elsker det.

 

Håper ikke dere syns det er veldig kjedelig med to antrekksinnlegg på rad, med samme rotete bakgrunnen? Skal blogge mer variert, men først må jeg bare venne meg til det å blogge daglig igjen, haha. Og jeg skal finne en bedre plass å ta bilder, men dette er det beste jeg har for tiden.

 

- Hva syns dere om antrekket?


INSPIRING

 • 02.08.2013 kl. 17:42

Blazer Bik Bok
Topp Cubus
Skjørt Gina Tricot
Sko SixtySeven


Overskriften er forresten fordi det er det som står på toppen, hehe.

I dag tok jeg turen ut i regnværet for å ta antrekksbilder! Det er jo faktisk ikke så vanskelig når man har en paraply og bare har noe som dekker kameraet. Grunnen til null blogging de siste to dagene er forresten så enkel som at jeg har vært opptatt. Jeg har vært på jobb og jeg har vært sosial, woho! I kveld skal jeg også være sosial, da skal jeg i en liten bursdagsfeiring. Blir koselig!

 

- Hva syns dere om antrekket?


SUNDAY DRESS

 • 28.07.2013 kl. 16:14


Kjole Bik Bok

 

Denne kjolen er perfekt å ha på slappe søndager, den er så behagelig, lett og ikke minst kul! Derfor har den vært perfekt i dag når jeg ikke har gjort noe. Søndag på sitt beste.

 

- Hva gjør dere i dag?


PEACH AND POLKA DOTS

 • 10.07.2013 kl. 21:39


Hvorfor jeg nok en gang ikke har blogget på over en uke, aner jeg faktisk ikke. Dagene flyr avgårde, hvertfall nå når jeg jobber hver dag. Veldig greit å ha noe å gjør om dagene! Ellers har jeg ikke noe særlig til liv, har sett ferdig Greek-serien, og nå har jeg altså startet på The Hills. Igjen. For tredje gang. Men det er to år siden sist, så det går fint. Vel, jeg har egentlig ganske mye å blogge om da, så jeg satser på at jeg orker å blogge litt mer enn én gang i uken nå!

- Hva syns dere om antrekket?

OMG

 • 26.06.2013 kl. 14:03


Topp Primark
Blazer Bik Bok
"Discopants" Fanny Lyckman for Estradeur

Litt av dagens antrekk. Tenkte det var på tide å ta i bruk toppen jeg kjøpte i London nå.


- Hva syns dere?

OUTFIT 250413

 • 25.04.2013 kl. 15:20

Cardigan Bik Bok
Bukse Bik Bok
Smykke Cubus

Tror ca. 98% av bildene ble mislykket i dag. Enten blåste håret mitt overalt, eller så blåste toppen min opp sånn det så ut som jeg var gravid i 9. måned, eller så var det rett og slett bare... mislykket. Så det ble da kanskje tre helt ok bilder. Men jaja, kan ikke forvente noe annet når jeg bor i Ålesund.

- Hva syns dere?

SHE'S GOT NOTHING TO SHOW YOU

 • 09.04.2013 kl. 18:12Genser H&M
Bukse Fanny Lyckman for Estradeur
Sko Defeeter


- Hva syns dere?

OUTFIT 040313

 • 04.03.2013 kl. 15:40

Dongeriskjorte Stradivarius
Vest Saints & Mortals
Bukse Bik Bok
Jakke Cubus
Sko Dr. Martens

Har samfunnsfagprøve i morgen, så det blir ikke mer blogging enn dette innlegget siden jeg må lese i hele dag.

- Hva syns dere?

THERE'S A PLACE THAT I KNOW

 • 02.03.2013 kl. 18:05Gårsdagens antrekk.

Endelig lørdag, etter en uke som har gått så altfor tregt. I går var jeg med noen venner, og i dag har jeg vært en tur i byen med familien. Så i kveld skal jeg bare slappe av, men tror ikke det blir noe mer blogging. Det får vente til i morgen. Grunnen til at jeg ikke blogget på onsdag og torsdag var forresten at jeg var på jobb rett etter skolen, og da har jeg ikke tid til å blogge. Får heller prøve å bli flinkere til å forhåndsskrive innlegg, sånn at jeg får litt bedre flyt på bloggingen.

- Hva skal dere i kveld?

ARMY FEVER

 • 20.02.2013 kl. 18:39

Inspirasjon til bildesammensetningen: Angelica Blick.Jakke Cubus

Vi fikk inn denne jakken på jobb forrige uke, og jeg kunne ikke dra derfra uten den. Jeg har lenge letet etter en fin, enkel militærjakke, og denne var perfekt. Tenkte jeg måtte prøve å få tatt noen bilder i dag, for å komme meg litt i gang igjen. Tar nok litt tid å komme inn i vanlige bloggrutiner, men en plass må man jo begynne.

Og dere, tusen takk for fine kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått etter jeg postet det forrige innlegget. Det betyr mer enn dere aner. Jeg prøver å komme meg tilbake til normalen, men det tar tid. Jeg trenger tid. Nå har jeg hvertfall ferie, som mange andre i landet har nå. Så planen for kvelden er å sjekke ut fra sosiale medier, bare se den nyeste episoden av 90210, og se masse White Collar. Og så blir det kanskje blogging i morgen også, hvem vet? Jeg tør ikke å love ting lenger, men jeg kan prøve.

- Hva syns dere om jakken?

OUTFITS FROM 2012

 • 15.01.2013 kl. 21:16Dette er jo ikke alle fra 2012, men endel av de. Åh som jeg savner dagslys og sommer når jeg ser tilbake på enkelte av disse antrekkene. Har så mye mer motivasjon da! Andre del av tilbakeblikk fra året kommer også så snart jeg er ferdig med innlegget. Har startet på det, men det tar tid!

- Noen favoritter?

OUTFIT 100113

 • 10.01.2013 kl. 18:17

Genser Bik Bok
Skjerf Becksøndergaard
Bukse Bik Bok


Sko Dr. Martens ♥♥

Neimen hei! Var visst litt dårlig tidspunkt forrige uke å si at jeg var tilbake, for jeg har hatt så mye å gjøre! Siden sist har jeg: vært med venner, lest masse bilteori, blitt trukket opp i prøveeksamen, bestått bilteorien (1 feil, yay!!), fått 5 på prøveeksamen, og igår var jeg på trening og satt barnevakt med Andrea. Så ja, produktiv uke! Nå kan jeg endelig slappe av litt igjen da. Utrolig deilig å være ferdig med teorien og slippe å tenke mer på den, så nå kan jeg fokusere på kjøringen! Fyller jo faktisk 18 år om litt over to måneder, og tiden går fort.

Årets første outfit også, og definitivt ikke det siste. Skal bli mange av disse fremover! Ikke et særlig spesielt antrekk, men nå fikk jeg endelig vist dere mine nye favorittsko som jeg fikk i julegave, og skjerfet som jeg fikk i julegave. Buksen kjøpte jeg i romjulen og den er i den super flex-kolleksjonen. Kunne ønske alle buksene jeg eide var sånn, for de er så behagelige!!

- Hva syns du om antrekket?

FREDAGENS ANTREKK

 • 16.12.2012 kl. 21:33

Dårlige bilder, men hadde dårlig tid og dårlig lys. Men kjolen er iallefall fra Asos, og jeg liker den så godt! Lurer på å ha den på meg på julaften også, så da kan jeg sikkert få til bedre bilder!

Andrea og meg før vi dro avgårde ♥ Var ikke kjolen hennes nydelig vel?!

Var kjekt på ballet da! Vi var først hos Emte og Anna før vi dro videre til ballet. Masse kjentfolk og god stemning! I tillegg opptrådte R.I.O (om det ikke sier deg noe, sjekk ut denne sangen, den er spilt endel på radio), DJ Broiler (som var først etter jeg hadde dratt) og Flo Arne Resten av helga har jeg stort sett slappet av, var med Andrea i går og i dag har jeg vært på jobb. 

- Har dere hatt en fin helg?

OUTFIT 151012

 • 15.10.2012 kl. 21:21


Genser H&M
Skjørt (egentlig kjole) Bik Bok
Skinnjakke Vero Moda
Skjerf Becksøndergaard
Sko Converse, All Star

Solbriller H&M

- Hva syns dere?

OUTFIT 131012

 • 13.10.2012 kl. 20:43

Topp Topshop
Skjørt Bik Bok
Jakke Cubus

Skjerf Bik Bok
Sko Jeffrey Campbell

Ikke mye grønt det gresset der nei, det er utrolig kaldt ute. Nå er jeg forresten hos mormor og morfar, skal være her til i morgen. 

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 051012

 • 05.10.2012 kl. 18:22

Vel, det nærmeste jeg kommer antrekksbilder iallefall...


Kjole Bik Bok
Skjorte Stradivarius
Smykke Bik Bok

Endelig høstferie! Selvom tiden egentlig har gått ganske fort. Nå drar jeg straks på trening med Mariell, og senere i kveld skal jeg være med noen venner. Fin start på ferien! 

Og ja, jeg ligger ganske langt etter med å kommentere tilbake, men jeg skal prøve å få gjort det senere i kveld! 

- Hva syns dere?

OUTFIT 270812

 • 27.08.2012 kl. 17:37

Genser Bik Bok
Jakke Massimo Dutti
Skinntights/bukse Bik Bok
Veske Topshop 

Beklager om jeg blendet dere med min hvite hudfargeXD

I dag var jeg i skikkelig høstmodus, så da ble det dette veldig enkle antrekket! Det ble forsåvidt veldig fint vær utover dagen da, men det har vært ganske kaldt, så det passet egentlig perfekt. 

Nå i kveld var egentlig planen å dra på trening, men det dropper jeg for å være ute med venner i fineværet istedenfor. Det frister mye mer å være ute i dette været enn å svette inne på et treningssenter, hehe. 

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 210812

 • 21.08.2012 kl. 15:36

Blazer Zara
Topp Topshop
Bukse Bik Bok
Sko All Star Converse


Hadde også på meg noen ringer, men tok de av meg en liten stund når jeg kom hjem, og glemte å ta de på meg igjen. 

Andre skoledag fullført! Har egentlig ikke gjort så mye der, annet enn at vi laget luftraketter og så hadde vi konkurranse om hvem som kom lengst. Gruppen min kom på andre plass da, yeey! Nå skal vi snart bort til noen vi kjenner og spise middag, så vi snakkes senere!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 200812

 • 20.08.2012 kl. 18:16


Bluse Bik Bok
Shorts Chiquelle.se
Smykke H&M


God dag, alle sammen! I dag var for meg, som med mange andre, første skoledag. Så nå er jeg herved andreklassing! Var ikke store forandringer i klassene, så det var ganske greit. Så for å si det sånn var det en bedre første skoledag i år enn det var i fjor da, som jeg tenkte jeg kunne skrive litt om senere i dag.

- Hva syns dere om antrekket?
- Hvilken klasse startet dere i? 

Husk spørsmålsrunden her!

OUTFIT 17/08-12

 • 17.08.2012 kl. 19:11


Kjolen er fra Bik Bok, jakken er fra Cubus. 

Rakk ikke noe mer enn mobilinnlegg, er på Jugend nå! Har nettopp sett Mahogni spille nå, broren til Andrea spiller der. De er med i NRK Urørt, så sjekk de ut der!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 160812 - DENIM AND LACE

 • 16.08.2012 kl. 22:49

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicSolbriller H&M
Denimvest Gina Tricot
Topp Bik Bok
Shorts Gina Tricot 

Image and video hosting by TinyPicSko Toms (Haha, jeg er brunere på låra enn på leggene, men SÅ ille som på bildet er det IKKE..)

- Hva syns dere?

OUTFIT 130812

 • 13.08.2012 kl. 15:52


Bukse Gina Tricot
Blazer Zara
Sko Toms
Smykke H&M?Peace-ringen er fra Glitter og den andre er fra H&M, tror jeg.

- Hva syns dere?

DAGENS

 • 11.08.2012 kl. 19:08


Topp Gina Tricot
Shorts Chiquelle.se
Cardigan We, BelgiaJA, jeg er fortsatt blond. Følte for å lure dere litt her om dagen, så jeg tok på meg Mariell sine extentions, og alle gikk på. Fikk litt dårlig samvittighet etterhvert da , siden jeg fikk så mange fine komplimenter, men men. Ganske morsomt også da. Må innrømme at det har fristet litt i ettertid å farge håret brunt, men det blir ikke med det samme, for nå har jeg andre planer. Må bare få meg til å bestille frisørtime først...

Ellers har vi faktisk hatt fint vær i dag! Benyttet det med å bruke min nye shorts, som jeg bare liker mer og mer. Første gangen jeg prøvde den på meg var jeg litt skuffet, for jeg trodde den var mer highwaist osv, men nå liker jeg den veldig godt. 

- Har dere fint vær i dag?

RAINY EVENING

 • 28.06.2012 kl. 21:16

Haha, i går kveld regnet det faktisk. Har aldri opplevd regn i Tyrkia før, og dette er femte gangen min her. Kjente først en dråpe og så plutselig regnet det veldig mye, og bare flere og flere gikk inn i restauranten. Fikk heldigvis skaffet oss bord der vi og, så slapp vi å regne vekk!

Spaghetti og kjempegod kylling, ah ♥


Føler det blir litt sånn ensformig blogging nå når jeg er her, syns dere det er kjedelig? Kan sikkert legge inn flere fotoinnlegg osv også, sånn at det blir litt variasjon! I dag har det gått i same old, solt meg, badet litt, spist (kebab♥♥), og dette ble kveldens antrekk:

Topp Bik Bok
Shorts Monki
Veske "Chanel"
Solbriller H&M
iPhonebilder desverre, fikk ikke tatt noe annet i dag! Men det er jo bedre enn ingenting :)

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 260612

 • 26.06.2012 kl. 22:28


Topp Gina Tricot
Skjørt Cubus

Blir ganske enkle antrekk her siden jeg ikke orker å ha så mye tilbehør til når det er så varmt. Ble speilbilder i dag og, er perfekt med speilene ved jacuzzien, haha :) Det er forresten veldig ustabilt nett, og derfor er det ofte vanskelig å kommentere på andres blogger, så jeg beklager om du ikke får kommentar tilbake fra meg, men jeg gjør så godt jeg kan! ♥

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 250612

 • 26.06.2012 kl. 13:02Topp og skjørt H&M
Sko ?

Dette ble gårsdagens antrekk! Skulle jo egentlig legge det ut i går også, men nettet funket ikke i går kveld. Ganske ustabilt her, så blir av og til litt vanskelig å holde det jeg lover. Men da er det for en gangs skyld ikke min feil, hehe. Nå er jeg inne på hotellrommet og har en liten pause fra solen, men tenker jeg går ut igjen straks. 

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 040612

 • 04.06.2012 kl. 17:06

Genser og skjørt Bik Bok
Vest Saints & Mortals
All Star Converse - Hva syns dere?

OUTFIT 170512

 • 18.05.2012 kl. 18:36

Same procedure as every year! Bunad - SunnmørsbunadMåtte jo være litt patriotisk!


Gratulerer med overstått da dere! Skulle egentlig legge dette ut i går kveld, men så følte jeg meg ikke noe bra, så da orket jeg ikke å blogge. Tror jeg sovnet halv tolv eller noe, vaaar så godt etter en lang dag. Var i byen og så litt på toget, og så spiste vi det obligatoriske på 17.mai (pølser og is), dro hjem en tur og så dro vi bort til noen venner og grillet der. Fin dag!

- Hadde du på deg bunad i går, eller hadde du noe annet?

CASUAL

 • 14.05.2012 kl. 17:03
Heisann! Ble visst ikke noe blogging i helgen after all, men jeg var veldig opptatt, så jeg hadde uansett ikke mye tid. Var i bursdagsselskap til min spreke oldemor som har fylt 85 år. Koselig :)

Men nå er jeg vel tilbake på bloggfronten, satser jeg på! En travel uke er lagt bak meg, og det er deilig. På én uke har vi hatt en prøvemuntlig, tre tentamener og en prøve, så det har jo vært veldig vanskelig å få til bra blogging da. Men dere vet vel hvordan det er? Nå er det hvertfall ikke så travelt lenger, så da skal det bli bedre. 

Hadde forresten tenkt å ta outfitbilder i dag, men det har vært det drittværet i hele dag, så jeg fikk ikke tatt ute. Så da ble det noen dårlige bilder inne istedenfor...

- Hatt en fin helg? Hva har du gjort?

OUTFIT 300412

 • 30.04.2012 kl. 19:55Jakke Topshop
Topp DIY (laget av en gammel tunika fra Bik Bok)
Bukse Cubus
Converse All StarJakken er noe av det jeg fikk fra Barcelona, min nye favoritt! Jakken gjør hele antrekket, derfor er resten av klærne ganske simple. Har forresten den dårligste hårdagen i dag, derfor skal jeg ta meg en dusj nå for å få orden på dette fæle greiene... Etter det skal jeg møte noen venner, kanskje jeg får lagt ut innlegg før det. Dere må hvertfall kose dere i kveld ♥

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 200412

 • 20.04.2012 kl. 17:58

Tubetopp og bluse Bik Bok
Shorts Gina Tricot
Solbriller "RayBan"
Kunne faktisk godt uten strømpebuksen i dag, været er fantastisk!! Var på Fjellstua med hele trinnet i dag og så spiste vi is der oppe. Deilig å gjøre noe annet enn å sitte inne på klasserommet, når det er såpass fint vær ute!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 180412

 • 18.04.2012 kl. 20:55

Genser, shorts og smykke Bik Bok
Belte H&M

Ring Kjøpt på Båtfestivalen i fjor


Har faktisk en god unnskylding for dårlig blogging i dag: vi har ikke hatt strøm!! Strømmen gikk i dag tidlig, litt før jeg dro på skolen, og vi fikk den ikke tilbake før for litt over en time siden.. DA merkes det hvor avhengig vi er av strøm. Hvertfall deilig at det er fikset nå da! 

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 140412

 • 15.04.2012 kl. 13:04

Gårsdagens antrekk:


Jakke Cubus
Skjorte Bik Bok
Bukse Cubus
Veske "Chanel" 
Sko Jeffrey Campbell
Skjerf Tante Bruun (butikk i Ålesund)

Merker hvor mye mer motivasjon jeg har nå når våren har kommet, dette er jo faktisk tredje antrekket jeg legger ut denne uken! Åh, elsker vår ♥

Hadde ikke tid til å blogge mer enn ett innlegg i går, fikk middagsbesøk og så en liten stund etter det dro jeg bort til Johan Thomas og ble der resten av kvelden. Men i dag satser jeg på bra bloggdag! 

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 130412

 • 13.04.2012 kl. 20:53
Genser - Wildfox
Bukse - Cubus
Sko - sixtyseven

Ser dere? Nesten ingen snø igjen jo! Og det er meldt veldig bra fremover, så jeg ser frem til mange fine vårantrekk! Ellers er det en rolig fredagskveld og nå er det endelig helg. Har ingen spesielle planer, blir nok bare å slappe av, tenker jeg. 

- Hva syns dere?

OUTFIT 100412

 • 10.04.2012 kl. 16:30


Skinnjakke Vero Moda
Genser Bershka
Bukse Gina Tricot
Converse All Star

Haha, er det ikke typisk? Siste skoledag før ferien begynte det å snø, mens nå når skolen har begynt på igjen har den begynt å smelte og det har begynt å komme litt mer vårtemperatur. Menmen, jeg klager ikke, nå er det hvertfall endelig litt greit vær! Så da benytter jeg sjansen til å ha på meg skinnjakke og Converse! 

- Hva syns dere?

OUTFIT 04/04-12

 • 04.04.2012 kl. 19:46


Genser og shorts Bik Bok
Topp under genseren Gina Tricot
Belte H&M
Solbriller Ray-Ban

- Hva syns dere?

OUTFIT 31/03-12

 • 31.03.2012 kl. 17:30

Genser Bik Bok
Dongrivest Gina Tricot
Skjerf Tante Bruun (vet ikke hva merket er, men det er kjøpt på en butikk i Ålesund som heter Tante Bruun)

Oi, så mange bilder tror jeg aldri jeg har hatt i et outfitinnlegg før, haha! Skjerfet er nytt, kjøpte det i dag, og jeg syns det er utrolig kult! Og som dere ser... snøen har kommet tilbake.. Say no more. Og ja, jeg skal til frisøren på mandag, hehe. 

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 26/03-12

 • 26.03.2012 kl. 19:56

Skjorte Bik Bok
Bukse Gina Tricot

Veldig enkelt antrekk, men buksa gjør jo hele antrekket! Elsker buksa allerede, og alle blikkene man får når man går med en bukse i såpass "sterk" farge er jo bare morsomt, hehe :D 
Vet forresten at jeg har tidenes ettervekst. Eller, ikke tidenes, for jeg har sett mye verre, men ja, jeg har planer om å bestille frisørtime.

- Hva syns dere om antrekket? 

OUTFIT 25/02-12

 • 25.02.2012 kl. 20:59

Cape Bik Bok
Bluse Bik Bok
Bukse Cubus
Sko Jeffrey Campbell Lita 

Huff, så lite bildet ble.. Ble visst iPhonebilder av antrekket i dag, men det er vel bedre enn ingenting? Sitter for øyeblikket barnevakt, og Johan Thomas er her. Skal vel bare se en film og slappe av. 

Har gått litt i ett i dag, derfor ble det ikke noe blogging før nå. Håper jeg er tilgitt, hehe! :)

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 150212

 • 15.02.2012 kl. 17:52

Topp og skjørt Bik Bok
Cardigan Only
Belte H&M
My precious shoes Jeffrey Campbell Lita

Ble ikke noe blogging i går, fordi jeg hadde litt forever alone-tid med meg selv. Så på Never Say Never, Pretty Little Liars og Gossip Girl, og koste meg med godteri. Men nå er jeg hvertfall back in action!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 100212

 • 10.02.2012 kl. 18:16

Shorts Only
Skjorte Carlings
Belte H&M

Jeffrey Campbell Lita

Endelig helg dere, nyt den, det skal hvertfall jeg!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 080212

 • 08.02.2012 kl. 18:27

Shorts Topshop
Cardigan We
Sko Euro SkoBildene er tatt av PeneLene!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 140112

 • 14.01.2012 kl. 17:21

Genser Bik Bok
Bukse Cubus
Sko Jeffrey Campbell

Husker dere den røde buksen jeg kjøpte på Cubus? Jeg kjøpte den i svart også forrige uke, jeg digger den! Og når den i tillegg var på salg til 199 kr, var det ikke tvil om at jeg måtte ha den i svart også. 

Måtte forresten bruke litt høy iso på bildene fordi det begynte å bli mørkt ute, derfor er det litt kornete.. Takk for alle forslag som har kommet til Må gjøre-videoen hittil, det er bare å fortsette å sende inn forslag her!

- Hva syns dere om antrekket?

RED & PLAID

 • 04.01.2012 kl. 18:39

Skjorte Saints & Mortals, Carlings
Bukse Cubus

Begge plaggene ble kjøpt på lørdag og jeg digger de! Hadde vanligvis ikke gått med en bukse med en sånn farge (ikke at det ikke er kult altså, jeg hadde bare ikke sett det for meg på meg selv), men denne buksen var så kul! Den er high waist, men var ikke særlig fotogen i dag, og så er det glidelås helt nede på bena. Skjorten er også kjempekul, og behagelig, og den ser litt sånn oppklipt ut nede, noe jeg også digger. 

- Hva syns dere?

OUTFIT - NEW YEARS EVE

 • 31.12.2011 kl. 17:08

Topp Bik Bok
Skjørt Gina Tricot (over to år gammelt)
Sko Mani
Smykke Konfirmasjonsgave


Har ikke rukket å sette meg ned før nå, derfor ble det så sen blogging. Sto opp klokken åtte i dag og dro på jobb, og etter det dro Johan Thomas og jeg til byen og deretter Moa. Ble noen innkjøp i dag også, men de får dere se i morgen. Da jeg kom hjem hjalp jeg til litt her hjemme, og så stelte jeg meg og tok outfitbilder. Så der har dere, veldig detaljert, dagen min. Antrekket er forresten veldig enkelt, men jeg liker det.

Nå er det snart tid for kalkun osv., gleder meg! Blir nok et innlegg til senere i kveld, må få til et til før vi starter det nye året. Helt sykt at det er siste dagen dette året, syns tiden har gått så fort, jeg!

- Hva syns dere om antrekket?

GÅRSDAGENS BALLANTREKK

 • 17.12.2011 kl. 16:27

Kjole Lipsy, Asos
Veske Glitter
Sko Mani
Smykke Konfirmasjonsgave
Ring og armbånd Mammas smykkeskrin


Ballet var bra! Har egentlig ingenting mer å si, haha. Hadde ikke med kamera, så jeg har ingen bilder derfra heller.

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 211111

 • 21.11.2011 kl. 18:04

Bluse og bukse Bik Bok

Sko sixtyseven (mamma sine)

Glemte å ta noe tilbehør i dag tidlig, så det ble kanskje litt kjedelig, men jeg syns sløyfen og puffermene på blusen gjør litt av antrekket.

Forresten, bloggplanene forrige uke gikk jo veldig bra, gjorde det ikke det? Alle er hvertfall fullført, så det er jeg glad for.

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 191111

 • 19.11.2011 kl. 20:58


Jumpsuit og skjerf Bik Bok
Cardigan Zara
Ring ?
Og ja, det irriterer meg at jeg ikke sjekket at lappen var skjult på skjerfet før bildene ble tatt, hehe.
Mariell og jeg har hatt fotoshoot i dag, så jeg kommer til å vise noen bilder fremover!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 161111

 • 16.11.2011 kl. 17:56

Genser, shorts, jakke og skjerf Bik Bok (eheheh..)
Votter ?
Mac-veske Incase
Veske "Mulberry"
Sko Euro Sko

- Hva syns dere?

OUTFIT 141111

 • 14.11.2011 kl. 17:51

Cape, genser og skjørt Bik Bok
Wedges H&M

Smykke Bik Bok
Ring ?

Føler jeg starter bra på bloggplanene denne uken altså! Har faktisk utrolig mange innlegg på lager, så etter jeg har kommentert tilbake nå, skal jeg starte å forhåndskrive noen, sånn at jeg har de klare.

- Hva syns dere?

OUTFIT 241011

 • 24.10.2011 kl. 17:53Topp og bukse Bik Bok
Cardigan Zara
Jakke Cubus
Converse All Star
Veske "Louis Vuitton"

Vet jeg ser sykt blek ut på bildene, men det er lyset som gjør det. Og ja, vi har FAKTISK hatt fint vær i dag, på tide at værgudene tok til fornuft :-)

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 131011

 • 14.10.2011 kl. 16:49

Topp Bik Bok
Bukse Bik Bok
Jakke Bik Bok
Skjerf Becksøndergaard
Sko Eurosko
Macveske Incase


Det er ikke så ofte jeg legger ut outfits, men det er fordi jeg ikke kler meg så spennende heller (ikke at jeg gjør det her). Når jeg skal på skolen pleier jeg bare å slenge på meg noe og ikke orke å ta på noe tilbehør, men skal bli flinkere til det nå. Her ser dere også vesken jeg bruker på skolen, har ikke vist den til dere før, så derfor tenkte jeg at jeg kunne ta den med nå. Gikk også med håret litt annerledes enn jeg pleier. Uvant, men jeg tror jeg likte det litt.

Nå er det endelig helg og i kveld skal jeg bare slappe av hjemme. I morgen skal jeg til frisøren, noe jeg gleder og gruer meg til. Gleder meg til å få frisket opp håret litt med striper og gruer meg til å klippe det, fordi jeg kommer til å få kort hår........ Neida, men jeg liker så godt lengden nå, så jeg håper ikke hun klipper mye. Jeg har jo ikke vært med frisøren siden april, så det er nok en fare for at det blir tatt endel.... Menmen, det får bare være. Det vokser jo ut igjen, og så får jeg være flinkere med å dra til frisøren.

- Hva syns dere om antrekket?


OUTFIT 190911

 • 19.09.2011 kl. 18:33

Cape og bukse Bik Bok
Genser Utro
Converse All Star
Hals Bik Bok
Lommebok "Mulberry"


Jeg elsker den nye capen min! Kjøpte den på torsdag og den er allerede min nye favorittjakke ♥ Når det gjelder outfits legger jeg ut det altfor sjeldent, så jeg skal skjerpe meg på den fronten. Har også en video på lager av Mariell og meg fra litt over en uke siden, som jeg snart skal begynne å redigere. Og så har jeg noen andre videoer jeg få spilt inn snart også. Jeg er utrolig motivert og har planer om å skjerpe meg veldig, er ikke fornøyd med bloggingen de siste månedene.

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 060911

 • 06.09.2011 kl. 20:37

Genser og bukse Bik Bok
Skjerf Becksøndergaard

- Hva syns dere?

OUTFIT 310811

 • 31.08.2011 kl. 20:31

Playsuit Bik Bok
Skinnjakke Vero Moda
Converse All Star
Veske Louis Vuitton (fra Tyrkia)

Ikke de beste bildene, men dere ser jo hvertfall hva jeg har på meg. Bilder fra dagen kommer forresten i morgen.

- Hva syns dere?

OUTFIT 200811

 • 21.08.2011 kl. 14:14

Genser Utro, Oslo
Skjørt Bik Bok
Wedges H&M

Ring Gullsmed i Tyrkia (ekte sølv)

Dette var det jeg hadde på meg i går, men jeg byttet til en bukse før vi dro på festival. Ovenfor ser dere faktisk litt mer av rommet mitt også. 

Robyn var forresten råbra, som det var på konserten i mars også. Den lille dama der hoppet rundt og danset hele tiden og laget litt av et show! Så også Bernhoft tidligere på kvelden og han er utrolig kul med sine unike sanger. Har noen dårlige iPhone bilder fra i går og torsdag som jeg kan vise senere.

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 120811

 • 12.08.2011 kl. 21:59Kjole Bik Bok
Genser Utro, Oslo

Føler det er utrolig lenge siden jeg har lagt ut outfit nå, så her har dere dagens! Ser ut som om jeg har DEN etterveksten på bildet til venstre i kollasj nummer to, men det er bare sollyset.
Har forresten fått spørsmål om når jeg skal vise rommet mitt, og det regner jeg med kommer snart. Rommet mitt må jo bli ferdig først, og det som gjenstår nå er å koble til tv og dvd-spiller, og å pakke ut noen ting.

- Hva syns dere om antrekket?

DAGENS OUTFIT

 • 09.07.2011 kl. 22:28


Beklager dårlig kvalitet på bildet, men bildet er tatt nå nettopp da, som dere sikkert ser ;);););););) Husker desverre ikke hvor noen av klærne er fra..


OUTFIT 060711

 • 06.07.2011 kl. 16:23


Kjole Bik Bok
Belte H&M
Gladiatorsandaler ?
Smykke Dyrberg/Kern
Peace-ring Bik Bok

Svarer på kommentarer senere, rekker ikke det nå desverre.
FORRESTEN!!! Da mamma og jeg holdt på å lage kake tidligere i dag, fikk jeg melding om at inntaket til videregående var klart og at jeg kunne logge meg inn. Med mine skjelvende hender logget jeg inn, og jeg kom inn på..... MEDIA!!!!!!! Wiiii, bare prikken over i'en på dagen min liksom! Så da blir det Medier og Kommunikasjon til høsten, hihi :-D

OUTFIT 050711

 • 05.07.2011 kl. 17:48

Genser Bik Bok
Bukse Yellow Rat Bastard, NY


Ring Bik Bok?
Smykke H&M

Ser dere noe annerledes med håret mitt i dag? Jeg har midtskill! Nesten hvertfall, den ble litt sånn, skjev. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg liker det eller ikke, men det er vel noe jeg må venne meg til. Det er jo greit med litt variasjon av og til. Forresten; ikke glem hva som skjer imorgen, wii!

- Hva syns dere?

OUTFIT 040711

 • 04.07.2011 kl. 21:35

Bik Bok.

Føler meg ikke særlig fresh i dag, noe som vises godt på bildene, men det får bare være. Ble et enkelt antrekk i dag, men jeg liker skjorten veldig godt. Og med tanke på at det er Independence Day i USA i dag, passer det jo bra med en skjorte med hvite stjerner og blå bakgrunn. Var faktisk helt tilfeldig at jeg tok den på meg akkurat i dag.

- Hva syns dere?

PINK AND YELLOW

 • 29.06.2011 kl. 17:15Topp Bik Bok
Skjørt Cubus

Nå drar jeg på kino med noen venner, snakkes senere!


KVELDENS ANTREKK

 • 20.06.2011 kl. 21:57

Kjole Mango
Sko Mani
Smykke Konfirmasjonsgave

Det har vært en skikkelig følelsesladet kveld. Jeg er ferdig med 10. klasse. Jeg er ferdig med ungdomsskolen. Jeg er ferdig med grunnskolen. Nesten alle går hver sin vei nå. Noen av de har jeg gått i klasse med alle ti årene og vi går nå hver vår vei. Mens andre jeg kanskje bare har kjent i tre år, føler jeg at jeg har kjent minst like lenge. Rart hvor knyttet man blir til hverandre på bare noen få år. Jeg er så utrolig glad i dere, alle sammen ♥ Uff, kjenner tårene samle seg i øyekroken igjen nå..

Men for å se på den positive siden: Det er sommerferie! Den skal jeg nyte med familie og venner og ikke minst kameraet mitt. Gleder meg til å ta masse bilder!


- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 18/06-11

 • 18.06.2011 kl. 15:52Kjole Bik Bok
Jakke Massimo Dutti (mamma sin)
Veske Accessorize
Sko ØkonomiSko?
Smykke H&M

OUTFIT 17/06-11

 • 17.06.2011 kl. 15:41

Topp H&M
Skjørt Cubus
Gladiators ?
Armbånd og ring Bik Bok
Veske Accessorize

DAGENS

 • 07.06.2011 kl. 17:19Topp og bukse Bik Bok
Cardigan Vero Moda
Smykke Konfirmasjonsgave

Ring Bik Bok
Neglelakk H&M

Denne dagen går sent. Jeg er rastløs.

YELLOW AND BLUE

 • 03.06.2011 kl. 16:40


Vi har vært og kjøpt maling til noen av soverommene i dag, jeg gleder meg sånn til å få rommet mitt ferdig! Det kommer til å bli kjempebra, har hele greia planlagt i hodet mitt nå. Dere får selvfølgelig se det når det blir ferdig, men det er en stund til, for vi flytter ikke inn ennå.

Planene for resten av dagen er først å trene med Emily og så tenker jeg å slappe av resten av kvelden. Har forresten vært sløv med å kommentere tilbake i det siste, men nå er det skjerpings :-)

OUTFIT 240511

 • 24.05.2011 kl. 14:15

Topp H&M
Cardigan Vero Moda
Shorts Bik Bok
Smykke H&MDa var en eksamen overstått! Tror det gikk bra, jeg er hvertfall fornøyd. Så nå er det nynorsk fagtekst igjen, som jeg gruer meg mer til. Skal hvertfall bruke dagen på å finne masse stoff, fakta osv.

Har forresten lært meg å lage en ny flette, som dere kan se på bildet ovenfor. Jeg liker den sååå godt! Når jeg får tid skal jeg lage en hårvideo der jeg viser hvordan man lager den :-)

- Hva syns dere om antrekket?


OUTFIT 230511

 • 23.05.2011 kl. 14:59

Genser og shorts Bik Bok

Ring Glitter
Armbånd Gave fra Maria og Mariell ♥


- Hva syns dere?

OUTFIT 200511

 • 21.05.2011 kl. 16:16

Genser Sisters Point (kjøpt på Airport)
Bukse New York
Jakke Vintage
Ring TopShop
Veske Accessorize
Sko H&M


Dette hadde jeg på meg igår. Skal legge ut et innlegg om trenchcoaten i morgen, liker den såå godt! Jeg elsker kombinasjonen av den stripete genseren og den røde jakken, og ringen syns jeg passet godt til fordi den ser ganske vintage ut.

- Hva syns dere om antrekket?

DAGENS

 • 19.05.2011 kl. 17:47

Genser Bershka
Bukse Bik Bok
Sko H&M
Smykke Dyrberg/Kern
Ring Bik Bok(?)


Rakk ikke å ha fransksamtalen i dag, så jeg skal ha den i morgen tidlig. Har på følelsen av at jeg kommer til å være enda mer nervøs i morgen, siden jeg fant ut den kommer til å avgjøre hva standpunktskarakteren min blir... Men tusen takk til alle som sa lykke til, skal huske på det i morgen ♥

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 080511

 • 08.05.2011 kl. 20:48

Jumpsuit Esprit
Sko Toms
Smykke H&M?
Ring TopShop
Armbånd ?FOR et fint vær det har vært i dag! Over 20 grader i skyggen og enda varmere i sola, helt fantastisk. Det er meldt samme i morgen, så jeg tenker at jeg kommer til å ligge ute i solen og lese til prøve.

Når vi er inne på skole.... Jeg har en utrolig hektisk uke på skolen foran meg, så jeg kommer nok ikke til å blogge før på fredag. Veldig dumt, siden jeg har så mye inspirasjon for tiden (er ikke det typisk?!), men det er bare litt over én måned igjen på skolen og det prioriteres selvfølgelig. Så da snakkes vi på fredag, håper dere får en fin uke og at dere er her når jeg kommer tilbake! :-)

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT 070511

 • 07.05.2011 kl. 20:33
Sunnmørsbunad.

Har vært i konfirmasjon i hele dag, derfor ble det ikke blogging før nå. Jeg gikk i bunaden min og den elsker jeg! Føler meg så fin i den, haha.

- Hva syns dere?

DAGENS

 • 03.05.2011 kl. 15:50

Chinos Zara
Cardigan Vero Moda
Belte H&M


Smykke Dyrberg/Kern

OUTFIT 270411

 • 27.04.2011 kl. 15:00

Genser(?) Bershka
Shorts TopShop
Converse Texto

Ring TopShop

Blir ikke så mye blogging i dag, men kommer hvertfall med et innlegg til :-)

- Hva syns dere om antrekket?

BRYLLUPSANTREKK

 • 15.04.2011 kl. 14:21


Kjole Rare, Asos
FAKE fur ?
Sko Din Sko

Oi, kom på nå at jeg har glemt å ta på ringen jeg skulle ha. Om du vil vite hvilken det er, så kan du se den her.

Kjolen kom faktisk i posten i dag, så den kom heldigvis akkurat i tide! Den er forresten lyserosa, det er kanskje ikke så lett å se på bildene.

- Hva syns dere om antrekket?


OUTFIT 130411

 • 13.04.2011 kl. 15:57

Jakke Cubus
Cardigan WE, Brussel
Blondeshorts Bik Bok
Wedges H&M
Skjerf BecksöndergaardOUTFIT - 12/04-11

 • 12.04.2011 kl. 15:36

Solbriller Bik Bok
Jumpsuit Bik Bok
Belte H&M
Converse Texto, Brussel

For en fin tirsdag dette er ♥♥

- Hva syns dere om antrekket?

DAGENS

 • 11.04.2011 kl. 16:24


BURSDAGSANTREKK

 • 02.04.2011 kl. 19:02

Kjole Only
Kjolen er ikke så veldig fotogen btw, den er mye finere i virkeligheten.

Nå drar jeg snart i bursdag til Venuja♥, som hadde bursdag samme dag som meg. Vi snakkes enten senere i kveld eller i morgen!

- Hva syns dere om kjolen?

OUTFIT - 01/04-11

 • 01.04.2011 kl. 18:02

Amors Baller var en bra film, selv om jeg synes den var litt... forutsigbar. Etter filmen dro vi på pizzabakeren og spiste pizza og så bare koste vi oss resten av kvelden.

Snart får jeg noen venner på besøk, her er dagens antrekk:

Jumpsuit Bik Bok
Cardigan WE(?), Belgia

Jeg var forresten med frisøren i dag (og nei, dette er ikke en aprilspøk) og stripet og stusset håret litt, og jeg er såå fornøyd!

- Hva syns dere om antrekket?OUTFIT - 23/03-11

 • 23.03.2011 kl. 20:57

Genser Utro
Bukse Bik Bok
Veske Accessorize

Armbånd Bik Bok

Hele antrekket mitt i dag ble kjøpt i Oslo, så innkjøpene mine kommer nok ikke i eget innlegg, men viser de heller i outfits.

Jeg har forresten mye å blogge om for tiden og mye blogglyst, men så har jeg ikke tid... I morgen tror jeg ikke det blir blogging i det hele tatt, men jeg skal komme sterkere tilbake i helgen! :-)

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT - 22/03-11

 • 22.03.2011 kl. 15:52

Blazer Zara
Bukse Yellow Rat Bastard, NYC
Wedges som ikke vises så godt H&M

(Det hvite som er på blazeren min på bildet til høyre er forresten noe støvgreier fordi jeg kom borti noe før jeg tok bildet)

Smykke (mamma sitt) Snö of Sweden

Ble visst ikke så mange dager bloggfri likevel siden vi fikk utsatt fremføringen vi egentlig skulle ha imorgen, til fredag.

Blazeren kjøpte jeg forresten i helgen :-)

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT - 09/03-11

 • 09.03.2011 kl. 19:02

Tunika/topp Bik Bok
Kjole (brukt som skjørt) Gina Tricot
Ring (se nærmere her) Topshop

Enkelt og greit. Hva syns dere?

OUTFIT - 03/03 - 11

 • 03.03.2011 kl. 17:36

Alt fra BikBok.

- Hva syns dere?

Husk spørsmålsrunden min HER, og HER kan dere stemme på bildet mitt i fotokonkurransen til en av våre lokalaviser.

GÅRSDAGENS BALLANTREKK

 • 29.01.2011 kl. 12:42Kjole Mango, Spania

Veske Glitter
Armbånd og ring ?

Sko Tamaris

Ballet var sykt bra! Idag har jeg den verste gangsperren noensinne, seriøst! Det verker i leggene. Jeg kommer med bilder fra ballet senere!

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT - 26/01-10

 • 26.01.2011 kl. 16:27

Sko fra H&M, resten fra Bik Bok.

Sykt faila bilder egentlig....

Den nye toppen min, digger deeen!

Vi har RLE-prøve imorgen, så jeg må øve til den i hele dag.. Kan jo fortelle dere om planene for resten av uken:
- Torsdag: Skole, lekser og ansiktsmaske osv. siden det er ball på fredag.
- Fredag: Skole, frisørtime, ordne meg, ball.
- Lørdag: Bake med Andrea.
- Søndag: Dåp.

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT - 28/12-10

 • 28.12.2010 kl. 19:18

Cardigan og skjørt Bik Bok

Ring Glitter

- Hva syns dere?

OUTFIT - 18/12-10

 • 18.12.2010 kl. 17:59

Topp Bershka
Shorts Bik Bok
Ring Sfera (du kan se den nærmere her)
Jakke H&M
Veske Blanco
Hals Gina Tricot
Støvler Hunter

Fikk ikke så mye tid til å blogge igår som jeg hadde trodd, men jeg fikk ihvertfall kommet med et lite innlegg. Jeg var i bursdag hos Maria, og det var kjempegøy! I dag har jeg vært i byen med Margretha, og ellers bare slappet av.

- Hva syns dere om antrekket?

BURSDAGSANTREKK

 • 20.11.2010 kl. 19:34

Kjole New York (husker ikke hvilken butikk)
Cardigan Bik Bok
Sko Bianco

Nå drar jeg i bursdaag! Ha en kjempefin kveld!

- Hva syns dere?

OUTFIT - 19/11-10

 • 19.11.2010 kl. 17:23


Topp Bik Bok
Cardigan Vila
Bukse Bik Bok
Smykke Friis&Co
Peace-ring Glitter

Kjøpte buksen i går da det var halv pris på hele Bik Bok. Har sett på buksen veldig lenge nå, så det passet perfekt at den var på halv pris igår! Er forresten ikke sååå blek som det ser ut som på bildene, brukte blitz på det til høyre..

- Hva syns dere?

OUTFIT - 06/10 - 10

 • 06.10.2010 kl. 15:44Genser Bershka (♥♥)
Bukse Butikk i København (husker ikke hvilken)
Ring Sfera (har vist den flere ganger, så jeg zoomer ikke inn på den)
Converse Tyrkia

Genseren kjøpte jeg i Polen og jeg liker den såå godt. Spesielt blondedetaljene!

- Hva syns dere?

OUTFIT - 02/10 - 10

 • 02.10.2010 kl. 16:13

Denimskjorte Stradivarius
Singlet Bik Bok
Tights Gina Tricot
Smykke Friis & Co


Jeg kjøpte skjorten i Krakow og jeg elskerelskerelsker den! Har letet så lenge etter en fin denimskjorte..

- Hva syns dere om den?

OUTFIT - AUTUMN STYLE

 • 25.09.2010 kl. 18:58

Jakke H&M
Genser Zara
Hals Gina Tricot
Veske Blanco
Wedges H&M

Føler meg litt høstlig kledd, haha, men så er det jo høst da.. Nå skal jeg fortsette å se Bring it on - All or nothing på tv3, snakkes senere!

- Hva syns dere?

OUTFIT 16/09-10

 • 16.09.2010 kl. 15:55

Bukse Zara (kjøpte i Spania ♥)
Topp Bik Bok
(Ikke bry dere om min rare positur)

Smykke Bik Bok
Ring Sfera


OUTFIT - 15/09-10

 • 15.09.2010 kl. 16:07

For en uke siden lå jeg ved bassenget i Spania med sol og varme, og nå.....:
Fint vær!

Dagens antrekk:
T-skjorte Dorothy Perkins
Skjorts Bik Bok

Jacob-smykke (♥) Forbidden Planet

Lenge siden jeg har lagt ut antrekk nå, så da tenkte jeg å gjøre det i daag!

- Hva syns du?

OUTFIT - 02/08-10

 • 02.08.2010 kl. 14:53


Dårlig blendet sammen, hehe.Tunika fra Vila
Smykke fra ?
Ring fra TopShop

- Hva syns dere?

OUTFIT - 23/07-10

 • 23.07.2010 kl. 13:24


Topp - Bik Bok
Skjørt - feriegave fra Mariell ♥
Har en sykkelshorts under også som ikke vises. (Laget selv)
Lurer på om mitt lille "klageinnlegg" i går virket, for det er utrolig fint vær i dag! Jeg har sittet ute i solen og lest en god stund og det er så deilig! Nå tenkte jeg bare å ta en liten pause før jeg går ut igjen. Har helt levd meg inn i Carries Dagbok nå, kanskje jeg kommer med en liten bokanmeldelse når jeg er ferdig? Er vel ca. halvveis nå, tror jeg.

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT - GOODBYE NORWAY

 • 02.07.2010 kl. 11:52


Genser - Sisters point, Airport
Tights - Bik Bok

Da er jeg klar til å reise (tror jeg) og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg skal til Belgia forresten. Har fått noen spørsmål om dette, selv om jeg har skrevet det en del ganger før. Jeg kommer til å oppdatere der, men jeg vet ikke hvor ofte. Det blir ihvertfall både med bilder og tekst, så jeg håper dere vil følge bloggen min, selv om det sikkert ikke er hver dag. Minner også på at jeg har bloglovin' så dere kan følge meg ved å trykke på ikonet nedenfor:
bloglovin

Så da snakkes vi vel når jeg er i Belgia da!
Ønsk meg god tur! :-D

OUTFIT - 29/06-10

 • 29.06.2010 kl. 15:29


Ganske kjedelig egentlig, men men. Alt er fra H&M.

Er forresten med i blogg vs blogg her. Så der kan du stemme på den bloggen du liker best, hvis du vil :-)

- Hva syns dere?

OUTFIT - JUMPSUIT

 • 05.06.2010 kl. 15:39- Hva syns dere?

OUTFIT - SEX AND THE CITY 2 PREMIERE

 • 04.06.2010 kl. 16:48


Singlet fra Only
Genser fra Bik Bok
Skjørt fra Gina Tricot
Sko fra Bianco
Armbånd fra Glitter
Smykke fra Lissie's design
Veske fra Iacucci

- Hva syns dere?

OUTFIT - 1/6-10

 • 01.06.2010 kl. 20:42


Skjorte fra Gina Tricot
Shorts fra H&M
Strømpebukse fra Pierre Robert
Jakke fra Vero Moda
Sko fra Converse

Engelsk muntlig tentamen i dag gikk faktisk utrolig bra! Følte jeg da.. Kunne alt utenat og følte at jeg klarte å snakke tydelig. Håper virkelig at jeg får bra karakter!

- Hva syns dere om outfiten?
EDIT: haha, fant ut at jeg skrev 1/5-10. Det er visst fortsatt mai i hodet mitt, men nå har jeg ihvertfall endret det.

KVELDENS ANTREKK

 • 17.05.2010 kl. 18:13


Kjole fra Bik Bok
Strømpebukse fra ?
Armbånd fra Glitter (?)
Ring fra Bik Bok
Sko i merket Chicas fra Euro Sko

Ha en fortsatt fin 17. mai!

- Hva syns dere?

DAGENS ANTREKK

 • 13.05.2010 kl. 16:44


Singlet under fra Bik Bok
Skjorte fra Gina Tricot
Skinntights fra Cubus


(Bildet ble ikke tatt nå, har ikke på meg neglelakk)
Ring fra Glitter
Smykke fra Bik Bok

- Hva syns du?

DAGENS OUTFIT

 • 07.05.2010 kl. 17:54


Alt fra Bik Bok - hehee, bra med variasjon!

Beklager sen blogging, forteller senere ;-)

- Hva syns dere?

OUTFIT - 12/04-10

 • 12.04.2010 kl. 15:22

I dag våknet jeg opp til sol som skinte inn vinduet, og fuglekvitring utenfor. Herligherligherlig! Nå derimot..... nå er det overskyet og regn. Men den kommer vel tilbake, regner jeg med.

Dagens antrekk:

Singlet fra Bik Bok
Skjerf fra H&M
Strømpebukse fra Pierre Robert
Skjorts fra H&M
Og ja, jeg har munnsår. Det er bare sånn jeg får av og til, så det er den røde flekken på leppen om du lurte.

- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT - UTE I FINEVÆRET

 • 11.04.2010 kl. 15:41


Jakke fra Vero Moda
Kjole/tunika fra H&M
Dongritights fra Gina Tricot
Sko fra.... aner ikke hvilken butikk, men de er i merket Le Coq Sportif, eller noe..
Nå har Margretha og jeg vært ute i det heeeerlige været og hatt photoshoot og drukket milkshake. Eeeelsker det! Kommer et innlegg senere med bilder fra photoshooten.

- Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - FILMKVELD

 • 10.04.2010 kl. 18:18


Singlet (vises ikke) fra Bik Bok
Singlet (den som vises) fra en butikk i Gran Canaria
Buksetights fra Only

Dette blir siste innlegget før jeg drar til Margretha, gleder meg! Kommer sikkert til å legge ut et innlegg i kveld når jeg kommer hjem og jeg kommer til å ta med kamera, men om det blir så mange bilder vet jeg ikke, ettersom vi skal se film.

- Hva syns dere om outfiten?

DAGENS ANTREKK + SNIKKSNAKK

 • 07.04.2010 kl. 14:59

Noen som så Frustrerte Fruer i går? Oh my goood, så spennende! Gleder meg utrolig til neste episode. Egentlig frister det veldig å se neste episode på internett i dag, men jeg skal være flink og vente til tirsdag. Lurer på hvem som døde!

I dag var vi på MOT - konsert nesten hele skoledagen, der blant annet Askil Holm spilte (fra Gitarkameratene). Mange flinke som fremførte og så var det jo greit å gjøre noe annet enn vanlige timer. I tillegg var vi ferdig tidligere også. Herlig!

Her er dagens antrekk, selv om jeg har vist det før, men det var vel på video (tror jeg):

Singlet fra H&M
Bluse fra Vero Moda
Skinntights fra Cubus

- Så du Frustrerte Fruer i går?
- Hva syns du om antrekket?

OUTFIT, HOME AND AWAY OSV..

 • 06.04.2010 kl. 16:08

Det var hardt å stå opp tidlig i dag, men gøy å se vennene igjen. Ble sen blogging i dag, men var igjen i 7. time i studietimen, så der har dere grunnen.
Har planlagt noen innlegg for senere i dag, så jeg håper dere vil følge med og kommentere.

I dag følte jeg for å bruke dongeriskjørtet mitt og mitt hjemmelagde smykke, så da ble outfiten sånn i dag:

Skjørt, singlet og genser fra Bik Bok
Tights fra Gina Tricot
Smykket er hjemmelaget.

Nå skal jeg se ferdig home & away og så får vi se hva som skjer etter det :-)

- Hva syns dere om outfiten?
- Ser du på home & away?

OUTFIT ON MY BIRTHDAY

 • 18.03.2010 kl. 16:04


Singlet fra Bik Bok
Skjorte fra Only
Tights fra Gina Tricot
Skjerf fra H&M
Tror ikke jeg har vist skjorten før? Det er ihvertfall veldig lenge siden jeg har brukt den, så da tenkte jeg å bruke den i dag.
Nå blir det ikke oppdatering på noen timer, men skal oppdatere dere senere i kveld på hvordan bursdagen min har vært :-D

- Hva syns dere?

BURSDAGSOUTFIT

 • 14.03.2010 kl. 15:52


Kjolen er fra en butikk i New York. Husker ikke hvilken. Typisk meg, hehe.
Nå er det ikke så veldig lenge til gjestene kommer og det lukter muffins og kake i hele huset, mmm.

- Hva syns dere?

KARNEVAL-OUTFIT!

 • 13.03.2010 kl. 18:18I kveld skal jeg på karneval og jeg er utkledd som katt! Såå oppfinnsom er jeg. Ha en fin kveld, dere!
Forresten, jeg er en svart katt med hvite striper. Derfor den hvite toppen altså.
- Hva syns dere om kostymet mitt? Haha

OUTFIT - 06/03 - 10

 • 06.03.2010 kl. 11:23


Singlet fra Bik Bok (vises ikke)
Jakkelignende greie fra en butikk i New York
Bukse fra Bik Bok
Begynner å bli ganske vant med å sensurere fjeset mitt nå, ja..

Og for dere som døør etter å se fjeset mitt (ironi all the way):

Her har dere trøttetrynet selv! :-)

Har ikke vist jakken før, så derfor tenkte jeg å vise den til dere. Har ikke vært så flink til å bruke den, heh.. Oops.

- Hva syns dere?

OUTFIT - 01/03 - 10

 • 01.03.2010 kl. 18:12


Kjole fra Sonia Rykiel for H&M
Tights fra Gina Tricot
Cardigan fra Bik Bok
Tøflene er noe jeg alltid har på meg.

Nå bytter jeg til fotballtøy og drar på trening!

Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - 23/02- 10

 • 23.02.2010 kl. 12:21


Anonym: Hvor er den hvite tightsen fra?
Tights fra Only
Hvit singlet fra H&M
Rosa "tunika" fra Only
Jakke fra Zara i Dublin
Smykke og sko vet jeg ikke hvor er fra.

Hva syns dere?

OUTFIT - SPRING WITH A HINT OF WINTER

 • 22.02.2010 kl. 17:55


Fotograf: Margretha
Singlet fra H&M
Tunika fra Vila
Denimtights fra Bik Bok
Støvler og sokker fra Hunter
Jakke fra en butikk i Dublin
Stikk innom bloggen til Margretha og se hennes antrekk i dag >her<. Vet at hun hadde blitt glad for flere kommentarer! :-)

Hva syns dere om antrekket mitt?

OUTFIT (NY TOPP)

 • 14.02.2010 kl. 13:56


Toppen er ny og er i merket Crystal Rock. Fikk den fra Gran Canaria ♥

Hva syns dere om min nye topp?

OUTFIT - 10/02-10

 • 10.02.2010 kl. 18:42Egentlig nokså kjedelig men tenkte å vise dere antrekket. Hadde et smykke også, men hadde tatt det av meg og glemt å ta det på igjen. Nå drar jeg på ten sing, snakkes om noen timer!

Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - 09/02-10

 • 09.02.2010 kl. 17:59


Måtte jo bruke en av mine nye gensere i dag, så da ble det den rosa. Love it!

Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - 05/02- 10

 • 05.02.2010 kl. 19:51


Jeg digger tapeten på Margretha's nye rom! Løøv it <3 Sjekk ut bloggen hennes >her<
Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - 1. FEBRUAR

 • 01.02.2010 kl. 17:29


Jeg digger paljetter! Men da er det snakk om i små mengder. Er ikke noe stor fan av paljettights osv. Men ellers er det kjempekult, syns jeg!

Hva syns dere om outfiten og om paljetter?

OUTFIT - FILMKVELD

 • 30.01.2010 kl. 19:09


Jeg har skikkelig dårlig tid, så jeg må dra nå.

Hva syns dere?

BURSDAGSOUTFIT

 • 29.01.2010 kl. 18:20


Da drar jeg i bursdag! Tar med kamera, så da får dere se bilder senere i kveld :-)

Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - 26/01-10

 • 26.01.2010 kl. 18:47


Bildene ble dårlige men jeg orker ikke å bruke så mye tid på å ta de i dag.
Har nettopp gjort ferdig fransken som jeg hadde litt problemer med og nå må jeg ta frem mat & helse bøkene. Vi har prøve i morgen. Hjelp.

Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - JENTEKVELD

 • 23.01.2010 kl. 19:09


Får ikke tid til å ta bedre bilder desverre.. Nå drar jeg! Ha en fin kveld alle sammen :-)

Hva syns dere om outfiten?

OUTFIT - FØRSTE I ÅR

 • 18.01.2010 kl. 18:26


Faktisk første gang jeg legger ut outfit i år! Jeg går aldri med noen spesielle klær, så jeg føler ikke for det. Ikke at det er noe spesielt i dag heller, men jeg tror ikke jeg har vist dere denne før. Den har hvertfall lagt i kommoden min en stund nå, så i dag var det på tide å ta den frem igjen. Ja, fjeset mitt "tegnet" jeg vekk.

Nå stikker jeg på trening (i andre klær selvfølgelig), så da blogger jeg mer i kveld! Ha en fortsatt fin kveld :-)

Hva syns dere om outfitet?

SMINKEN ER LAGT OG KJOLEN ER PÅ

 • 31.12.2009 kl. 18:25


Nå lukter det mat i huset og jeg skal snart sette meg ned og kose meg sammen med familien min og spise
god mat (kalkun) i det som er igjen av dette året. Jeg er spent på hva neste år vil bringe.


Godt nyttår, alle sammen!

Hva skal dere spise i kveld?

31/12 - OUTFIT

 • 31.12.2009 kl. 14:55

I dag er det siste dagen i 2009 og siste outfitbildet dette året. Litt trist egentlig.. Men her er outfitet hvertfall:

Bildet er ikke tatt nå.
Nå tar jeg turen ut i snøen. Det er utrolig mye snø her! En uke for sent, men bedre sent enn aldri :-)

Hva syns dere om outfitet?

28/12 - OUTFIT

 • 28.12.2009 kl. 13:17


Jeg har sikkert holdt på med outfit bildene i èn time nå. Ingenting vil samarbeide med meg idag. I tillegg er antrekket kjedelig, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg legger det ut engang. Men jeg skal ikke skrive mer negativt nå, det er på tide å ta turen til byen.

Snakkes senere!

Hva syns dere om outfiten?

1. JULEDAG - OUTFIT

 • 25.12.2009 kl. 20:10

Ja, så legger jeg da ut outfit i dag og er litt spent på om jeg egentlig kommer til å få så mange kommentarer siden det egentlig ikke er så spennende.. Men her er det:


Både genseren og ringen
fikk jeg i julegave.
Hva syns dere?

OUTFIT PÅ LILLE JULAFTEN

 • 23.12.2009 kl. 16:36Tenkte å legge ut oufit i dag også. Utrolig nok fikk jeg veldig mange kommentarer på mitt chill pill - antrekk i går, noe jeg ikke hadde forventet i det heele tatt!
Så ovenfor ser dere hva jeg har på meg i dag.

Så vil jeg også gratulere Silje med dagen i dag. Hun fyller 14 år. Hun hadde sikkert satt stor pris på om dere gikk inn på Saltchips på nettby og ønsket henne gratulerer med dagen.

Hva syns dere om outfitet?Så MÅ dere huske julekonkurransen her som avsluttes i morgen. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din her og du er med i trekningen av et gavekort på House of Fashion til 250 kr. Nok en gang:
http://malindh.blogg.no/1261488753_julekonkurranse.html

BURSDAGSOUTFIT

 • 22.12.2009 kl. 18:44

I dag skal jeg i bursdag til Maria som fyller 15 år på julaften, og dette har jeg på meg:Ja, jeg er seriøs. Det er ikke temabursdag ellernoe, men Mariell sendte en melding tidligere i dag og lurte på om jeg ville være med på å gå skikkelig chillpill i bursdagen med hettegenser, joggebukse og caps, pluss at jeg skulle være oversminket. Det er faktisk utrolig deilig å ikke "pynte" seg til bursdag for en gangs skyld, og samtidig utrolig morsomt. Hvor mange som skulle kle seg sånn, vet jeg ikke, men det blir ihvertfall jeg og Mariell.

Og videoen kommer ikke i dag likevel, siden (typisk) programmet klikket idèt jeg lagret videoen, og da orker jeg ikke å begynne å restarte alt mulig. Så forhåpentligvis kommer den i morgen. *Krysser fingrene*. Men her er ihvertfall en liten smakebit:


Hva syns dere om outfiten?

ADVENTSLOOK

 • 29.11.2009 kl. 11:58

img3388
Dette har jeg på meg i dag. Det er jo første søndagen i advent og derfor tenkte jeg å ha på meg noe lilla.
I tillegg er det jo rødnese-dagen i dag, og derfor:
img3396
Rød nese selvfølgelig!


Har funnet frem nisseluen også! Jeg er i skikkelig julestemning atm!

Og nå er du sikkert lei av å se bilder av meg, så da legger jeg ut et bevis på at vi har snø:
img3402
Fjortishjerteeeee <3<3<3<3<3

Har du funnet frem nisseluen?

OUTFIT 24/11-O9

 • 24.11.2009 kl. 15:47

dsc02062
Bildet ble litt dårlig, men jeg orker ikke å ta 9840846 bilder.
Genser fra Only.
Tights fra Gina Tricot.
Smykket er mamma sitt.

Det er ikke så ofte jeg bruker å legge ut outfit, men tenkte å gjøre det i dag.

Hva syns dere om outfitet?

Har du noe av det samme?

I LOVE MY NEW CARDIGAN

 • 16.11.2009 kl. 16:25

20091115 001
Som jeg sa på lørdag, bare eeeelsker jeg min nye cardigan fra Bik Bok. Den er varm og god, klør litt men det er bare å ha en genser under, og i tillegg er den litt stor som gjør den ekstra deilig å ha på seg.
Der har du forresten dagens outfit også!

Har du noen cardigan'er?

TODAYS LOOK - GOING NATURAL

 • 12.11.2009 kl. 20:25
Veldig kjedelig outfit, men jeg bare eeeeelsker min nye genser! Den er fra Only btw.

Har du mange strikket gensere?

PS; jeg har spilt inn svarene på spørsmålsrunden, og kanskje den kommer i dag. Redigering kan ta litt tid.

DAGENS OUTFIT

 • 01.11.2009 kl. 14:12

outfit
Singlet fra Bik Bok
Lang genser fra Zara
Denim tights fra Bik Bok

Sminkevideo kommer snart!

Hva syns du om dagens outfit?

BURSDAGSOUTFIT!

 • 31.10.2009 kl. 16:40

page
Singlet fra Bik Bok
Skjørt fra Gina Tricot

Bursdagen begynner ikke før klokken 7, men jeg liker å være ute i god tid.

Har du vært i noen bursdager i det siste?

DAGENS OUTFIT

 • 31.10.2009 kl. 12:49

img3020
Singlet fra H&M
Tunika fra Bik Bok
Denim tights fra Bik Bok (vises ikke)

Bursdagsoutfit kommer senere!

Ser du noe annerledes med håret?

DAGENS OUTFIT

 • 29.10.2009 kl. 17:04

kommer ikke i dag. Etter 43296268 forsøk der jeg så ut som en ompa lompa på hvert bilde som ble tatt, ga jeg opp. Jeg har en tendens til å ikke ta meg bra ut på bilder i det hele tatt, men en gang i blant blir bildene faktisk sånn passe fine. Derfor har det seg sånn at jeg alltid bruker veldig lang tid på å ta bilder til bloggen fordi de aldri blir fine, sånn at til slutt tar jeg bare et som blir sånn noenlunde fint. Så da vet du det.
Vil dere ha et eksempel?
img2769
Værsågod, her har dere et eksempel?

Bruker du å ta mange bilder før du blir fornøyd?

DAGENS OUTSHITT

 • 28.10.2009 kl. 13:11

page
Her ser du da resultatet etter turen i dag. Brune flekker på buksen. Ja, jeg glemte regnbukse, men det var ikke nødvendig siden det ikke regnet. Mariell og jeg kom fram til at vi burde kalle det outshitt istedenfor outfit. Tørrhumor!

Har du dårlig humor?

DAGENS OUTFIT - HELT NYTT!

 • 27.10.2009 kl. 15:12

page
I dag har jeg på meg helt nye klær som ble kjøpt i København. Fikk mer også som jeg legger ut senere.
I dag skal jeg bake brød som er lekse i mat & helse denne uken, så jeg blir jo spent på hvordan det blir. Forresten så blir fransk prøven utsatt til neste uke fordi vi har turdag i morgen, så da får jo jeg mer tid til å øve også! Skal ta svineinfluensavaksinen i morgen også. Ønsk meg lykke til?

Hva syns du om de nye klærne?

DAGENS OUTFIT

 • 26.10.2009 kl. 15:37

Hei alle sammen! Har kommet hjem fra skolen som gikk helt greit, og er nå klar for pannekaker til middag! Ikke at det er middag enda, men uansett. Skulle egentlig legge ut dette innlegget tidligere, men siden dataen min er tregere enn en snegle, måtte jeg skru på tålmodigheten og skru av og på pc'en. For et slit.. Men til overskriften;
page
Singlet fra H&M
Genser fra Bik Bok
Bukse fra Yellow Rat Bastard, NY
Skjerf fra H&M

Har du treg data?

DAGENS OUTFIT!

 • 25.10.2009 kl. 12:59

page2
Bildene har jeg brukt før, orker ikke å ta nye. Men det er ihvertfall dette jeg har på meg i dag minus smykket.
Alt er fra Bik Bok. (Sjokk!)

Har du mange klær fra Bik Bok?

DAGENS OUTFIT!

 • 24.10.2009 kl. 13:55

page
Haha, bildet til høyre måtte jeg bare ta med fordi det var så utrolig komisk og nå vet du hvordan jeg hadde sett ut som gris.
Alt er fra Bik Bok.

Bruker du av og til å ta veldig mislykkede bilder av deg selv?

Dagens outfit!

 • 22.10.2009 kl. 15:18

img2751
Singlet og topp fra Bik Bok
Denimtights fra Gina Tricot
Skjerf fra H&M

Hei alle sammen! Kom hjem for en liten stund siden etter ukens første skoledag, og i dag har vi egentlig ikke gjort så mye på skolen bortsett fra å snakke om arbeidspraksis. Nå snart kommer det et innlegg til, men først må jeg vaske trapp, ta ut av oppvaskmaskinen, og pakke. Over her ser du dagens outfit + et rart bilde av meg. 2in1.

Gjør du ofte husarbeid?

Dagens outfit

 • 19.10.2009 kl. 09:11

page2
God morgen alle sammen! Nå er jeg klar for Bik Bok og satser på at Bik Bok er klar for meg. Bildene ovenfor er fra lørdag, har på meg det samme i dag siden jeg skal jobbe på Bik Bok og har derfor bare på meg klær fra Bik Bok i dag. Wow, snakk om å nevne ordet Bik Bok mange ganger, da! Og der gjorde jeg det igjen.. Jeg begynner klokka ti, og heldigvis har jeg gå-avstand, så i dag, i morgen og på onsdag slipper jeg å ta buss! Nå må jeg sminke meg, og så er det jobb! Vi snakkes etter jobb! Hørtes jeg litt voksen ut nå, eller?

Har du skole eller jobb i dag?

Dagens antrekk

 • 18.10.2009 kl. 18:17

page
Egentlig ble jeg ikke fornøyd med bildene, men gidder ikke å ta nye.
Denim tights fra Gina Tricot
Singlet fra Bik Bok
Genser fra Bik Bok

Jeg skal prøve å lage videoblogg i dag, men så er jeg helt tom i hodet for idèer.
Hva vil du jeg skal lage videoblogg om?

Todays outfit!

 • 17.10.2009 kl. 17:50

page
Alt jeg har på meg i dag er fra Bik Bok. (Sjokk, ikke sant?)
Vet ikke hvor smykket er fra.

Snart kommer Benedicte og Malin (Malin skal overnatte) og jeg har hørt rykter om at Benedicte skal ta med Ben & Jerrys Cookie Dough. Nam! Ok, det er ikke rykter, hun sa det selv.

Liker du Ben & Jerrys? Hvilken er din favoritt?

DAGENS OUTFIT

 • 13.10.2009 kl. 15:42

page
Kjører comfy i dag, jeg.
Singlet fra H&M
Genser fra H&M
Cardigan (?) fra Bik Bok
Denim tights fra Bik Bok

Hva syns du?

DAGENS OUTFIT

 • 12.10.2009 kl. 17:44

page
Singlet fra Bik Bok
Hettejakke fra Moods of Norway
Bukse fra Bik Bok
Veldig kjedelig antrekk i dag, men jeg er rett og slett så lei av alle klærne mine.

Har du klær fra Moods of Norway?

OUTFIT 10/10-09

 • 10.10.2009 kl. 14:08

page
Singlet fra Bik Bok
Topp fra Parasuco
Denim tights fra Gina Tricot

Hva syns du?
Litt dumt spørsmål, men; har du denim tights?

OUTFIT 08/10-09

 • 08.10.2009 kl. 12:14

page
Heyo! I dag har jeg på meg:
Singlet fra H&M
Topp fra Only
Bukse fra Bik Bok
Hettejakke fra ?

Hva syns du om outfitet?

Ikke glem konkurranse HER!

DAGENS OUTFIT

 • 07.10.2009 kl. 13:06

page
Bukse fra Yellow Rat Bastard, New York
Singlet fra Bik Bok
Topp fra Parasuco, New York

Hva syns du?

DAGENS OUTFIT

 • 06.10.2009 kl. 19:05

bilder tatt av malin
Denimtights fra Bik Bok
Singlet fra Bik Bok
Genser fra H&M

Ganske kjedelig outfit i dag, men det var dette jeg følte for å ha på meg. Måtte redigere det midterste bildet fordi jeg så ut som et lik. Og ja, jeg vet jeg er blek. 

Hva syns du?

RESULTATET AV LADY GAGA-SLØYFEN + OUTFIT

 • 04.10.2009 kl. 14:30

dsci0008
Sløyfen ble litt rar, men dette er faktisk bare første forsøk! Vurderer faktisk å gå sånn i dag, men kjenner jeg meg rett tar jeg den ut om noen minutter. Hva syns du?

HER ER DAGENS OUTFIT:
20091004 001

Så til standardspørsmålet; hva syns du om outfitet?

DAGENS OUTFIT

 • 03.10.2009 kl. 23:15

dsci0008

Vet at det kom sent, men bedre sent enn aldri!
Nesten samme antrekk som i går, bare annen singlet, men jeg likte det veldig godt.

Bukse fra Bik Bok
Singlet fra Gina Tricot
Genser fra H&M
Skjerf fra H&M

Nå skrur jeg av pc'en for dagen, skal legge meg litt tidligere i dag enn i går.

Hva syns du om outfitet?

DAGENS OUTFIT + INNKJØP!

 • 02.10.2009 kl. 20:13

kamerabilder4
Ja, det var den buksen jeg kjøpte. Vet du hva den kostet? 30 KR!!! Er ikke det røverkjøp, så vet ikke jeg! 

Hva syns du om outfitet? (Brukte en annen bukse på skolen)

44636751254506605540
Jeg er ikke av den typen som er flink til å redigere bilder. 
DAGENS OUTFIT

 • 27.09.2009 kl. 21:27

dsci0001 5
Bildet er gammelt, men siden det er akkurat det jeg har på meg i dag, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne legge ut dette. Alt er fra Bik Bok. Som du kanskje har skjønt, er jeg veldig glad i klær fra Bik Bok.

Dagen i dag har gått til presentasjonsgudstjeneste, kirkekaffe, og nå er Margretha her. I går kveld så jeg Legally Blondes 3, den nådde ikke helt opp til forventningene men den var helt ok. Atm ser vi på Molde - Rosenborg kamp, Margretha ville se siden hun faktisk heier på Rosenborg. Jeg holder meg til Aafk, vårt kjære hjemmelag som er i cupfinalen.

Nå er det bare noen få kommentarer igjen før jeg når 700 kommentarer (ja, jeg er faktisk stolt over meg selv) men jeg syns godt dere kunne blitt bedre til å kommentere. Vet ikke om det er fordi det jeg skriver er kjedelig, eller om det er fordi jeg har blogget så lite i det siste. Begge deler, kanskje? Jeg skal uansett bli mye flinkere, promise! Så bare kommenter i vei, jeg får aldri nok av kommentarer. (Det var et lite hint, hint.) Kommentar nr. 700 får ihvertfall eget innlegg, koselig.

Nå har jeg noen blogger jeg må oppdatere meg på. Snakkes!Hva syns du om outfitet?
Har du sett filmen? (Den er ganske ny)

DAGENS OUTFIT

 • 19.09.2009 kl. 13:49

Det er lørdag og solen skinner! Nå skal jeg snart ned i byen og lunche med mamma, og senere i kveld blir det bloggkveld. Her er ihvertfall dagens outfit:

kamerabilder2

Har du det fint i dag?

DAGENS OUTFIT

 • 18.09.2009 kl. 15:56

kamerabilder1

Hva syns du? :-)

DAGENS OUTFIT

 • 15.09.2009 kl. 18:23

bluetoothutvekslingsmappe13
Hva syns du? :-)

Nå skal jeg og Margretha se Hannah Montana The Movie. Blogges senere!

P.S: Minner om spørsmålsrunde HER.

DAGENS OUTFIT

 • 13.09.2009 kl. 16:37

kamerabilder

Hva syns du?

DETTE HADDE JEG PÅ MEG I BURSDAG

 • 12.09.2009 kl. 19:17

dsci0006 4
Jeg hadde ikke på meg tøflene da, det var bare fordi jeg ble kald. De er morfar sine.

Kjolen er fra Moods of Norway, og den brukte jeg i bursdag i dag også. Da hadde Charlotte og Benedicte bursdagsfeiring som altså var utkledningsfest, og jeg var Hollywood-kjendis. (Typisk meg). Og da går jo det bra med Moods of Norway kjole, siden de har det i LA.

Hva syns du?

DAGENS OUTFIT

 • 10.09.2009 kl. 17:42

bluetoothutvekslingsmappe12
Dårlig outfit bilde, jeg vet, men jeg fikk ikke til et bedre.

snapshot96bmp
Se fletten jeg fikk til i dag! Bildet ble dårlig, men jeg ble veldig fornøyd med fletten, har ikke fått til sånn før, bare sånn som ligger oppå hvis du skjønner hva jeg mener. Kanskje jeg skal lage videoblogg snart om hvordan jeg lagde fletten. Hvis noen er interessert i det?

Hva syns du om outfitet?

DAGENS OUTFIT

 • 09.09.2009 kl. 15:26

bluetoothutvekslingsmappe11
Btw; Jeg hater kvaliteten på mobilkameraet mitt. Men jeg har ikke noe annet akkurat nå siden kameraet mitt fortsatt er herpings.

Hva syns du? :-)

DAGENS OUTFIT OG SANG

 • 05.09.2009 kl. 19:57

Jeg og Mariell var nede i byen og skaffet oss heliumballonger på Egon og Peppes i stad, og når vi kom hjem igjen knyttet vi opp og pustet inn og så hørtes vi ut som to chipmunks. Hysteriskt morsomt!

Nå snart skal mamma kjøre meg til Mariell også tror jeg vi skal ut. Vi skal ihvertfall få med oss Mgp Jr., juhu!

Her er forresten dagens outfit og sang:

snapshot85snapshot88
Dårlige bilder, jeg vet. Men ihvertfall er alt fra Bik Bok.
Danity Kane-Damaged

Beklager for dårlige og korte innlegg i dag, men jeg skal gjøre det godt igjen når jeg kommer hjem i kveld. Snakkes!

Hva syns du om outfiten?
Har du prøvd heliumstemme før?
Burde jeg legge ut sanger hver dag?

Dagens outfit

 • 03.09.2009 kl. 19:22

dsc00052dsc00053
Ja, jeg står faktisk i sengen min. Det er bare for å få den kule tapeten som bakgrunn.

Hettejakke: Amazing Jeans (har aldri hørt om det merket)
Topp: Bik Bok
Denim tights: Gina Tricot
Smykke: Fra Sør-Afrika

Hva syns du?

Mozilla

 • 11.08.2009 kl. 17:24

Nei, nå snakker jeg ikke om internettleseren, Mozilla Firefox. Jeg snakker om navnet til den nye katten til søskenbarnet mitt, Nathalie. Det er bare kanskje den får det navnet, men jeg foreslo det og så hadde vi loddtrekning mellom flere navn og da ble det Mozilla.

Så vil jeg beklage for dårlig blogging i dag, men vi har hentet Nathalie i Ørsta og vært på moa. Jeg kjøpte meg en ny topp på Bik Bok, og et skjørt fra Gina Tricot. Skjørtet kommer bilde av når jeg skal ha det på meg.

Dette har jeg på meg i dag:
dsci0009 4

Den nye toppen som er fra Bik Bok
Bukse fra Parasuco, New York

Hva skal du i dag da?

Dagens outfit

 • 10.08.2009 kl. 14:55

dsci0001 5

Alt er fra Bik Bok

Dagens outfit

 • 13.07.2009 kl. 14:58

090713144442

T-skjorte fra New York
Dongribukse fra Parasuco, New York

Forresten; legg gjerne igjen link til bloggen din (hvis du har blogg) i kommentarfeltet.

Dagens outfit

 • 07.07.2009 kl. 17:05

090707161503

T-skjorte fra New York
Dongeri tights fra Bik Bok

Så ut som jeg hadde skikkelig bollekinn, men det bryr jeg meg lite om :)
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no