hits

EN AV DE VANLIGE DAGENE

 • 23.01.2018 kl. 19:54

Annonse: Innholdet sponset produkt

Jeg kom nettopp hjem etter å ha gjort noen ærender, og har nå tent masse lys i stua, så jeg koser meg skikkelig! Jeg gikk en tur i dag tidlig på rundt 40 minutter siden det er en del av treningsprogrammet mitt, og det er gjerne de "øktene" jeg har droppet tidligere. Jeg skjønner ikke hvorfor da, for det er så deilig å gå tur, og ikke minst gjør det bare godt for kroppen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sponset hårbånd fra Farmor Ingvarda

Se dette søte hårbåndet forresten! Jeg har jo et samarbeid med Farmor Ingvarda, som er en butikk her i Ålesund, og her forleden plukket jeg ut dette fine hårbandet. Samarbeidet er egentlig via Instagram, men jeg ville vise det her på bloggen også for jeg likte det så godt. Jeg gjør generelt veldig lite med håret mitt, og er dårlig på å bruke tilbehør osv., så det er noe jeg vil bli flinkere til for det er jo så fint! Dette hårbåndet er jo i velour, og dere vet hvor svak jeg er for det. 

​- Hva har dere gjort i dag? 

PARTY SEASON IS HERE

 • 08.12.2017 kl. 17:19

Adlinks


1 here / 2 here / 3 here / 4 here / 5 here / 6 here / 7 here / 8 here / 9 here / 10 here / 11 here / 12 here / 13 here / 14 here

Nå er jo festsesongen i full gang og siden det er lenge siden jeg har laget et sånt innlegg tenkte jeg dette var en ypperlig tid for det! Jeg browset Nelly.com en stund og fant frem mine favoritter, og dette er virkelig tiden jeg finner mest der. Litt trist da, for jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe et eneste nytt festantrekk i år, rett og slett fordi jeg ikke bør prioritere penger på det nå og jeg har flere kjoler fra tidligere år som jeg kun har brukt én, kanskje to ganger. Så det er faktisk ikke noe poeng i å kjøpe mer, selv om det helt ærlig gjør veldig vondt å la være, haha. Men jeg er jo veldig glad i kjolene jeg har fra før av, så jeg gjør det heller sånn at kjolen jeg brukte på julebord med jobben i fjor bruker jeg på julebord med vennegjengen i år, osv. 

Jeg er veldig glad i røde kjoler på denne tiden av året, enten det er en knallrød farge, eller en litt dypere rød som heller mot burgunder. Selv føler jeg at en dypere rødfarge kler meg mye bedre enn knallrød. Sort også er jo veldig fint, og da kan jo man heller bruke mer farger på tilbehøret, f.eks skoene og vesken! Vesken på nr. 13 har jeg faktisk selv bare i rosa (den jeg bruker i headeren!), og den har jeg fått SÅ mange komplimenter for, den er rett og slett kjempefin. Velour er en stor hit til jul og nyttår også, og så er jeg veldig glad i glitter siden det ikke finnes en mer passende anledning til å bruke det enn nå i julen. Det er jo egentlig bare fantasien som setter grenser mener jeg, og til jul og nyttår er det ingenting som heter "for pyntet"! 

Noe ovenfor som dere likte? Har dere funnet ut hva dere skal ha på dere til jul og nyttår?

SALES FAVOURITES

 • 04.10.2017 kl. 13:38


Purse here / Pink coat here / Black coat here / Coated jeans here / Dress here / Backpack here / Belt here / Gloves here / Belted sweater here (Adlinks)

Puh, dette innlegget tok litt lenger tid enn jeg trodde! Jeg har en tendens til å undervurdere hvor lang tid det kan ta å lage et blogginnlegg, det er ikke bare fem minutter og så er det gjort, for å si det sånn. Men jeg tok en titt på det store salget til Nelly, og der er så mye fint! Selv prøver jeg å ha litt shoppestopp nå, men det er enklere sagt enn gjort. Spesielt når det er så mye fint i butikkene... Ihvertfall, salget blir jo ikke "offentlig" før i morgen, men med koden GONUTS kommer dere inn på det nå. 

Denne dagen startet litt for tregt for min del, jeg har en tendens til å ha trege morgener før jeg skal på jobb av og til, men så ender jeg opp med å angre på det fordi jeg egentlig har en del jeg skulle gjort. Jaja, det er fortsatt en stund til jeg skal på jobb, så jeg får bare være effektiv frem til da. Vi snakkes i kveld, ha en fin dag ♥

NEW FAVORITE IN THE WARDROBE

 • 13.09.2017 kl. 12:14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
From Cubus

Så var den endelig min! Jeg er helt forelsket i denne jakken altså, og den er en stor favoritt allerede, selv om jeg bare har hatt den i én dag. Gleder meg til å bruke den til høsten! 

I dag har jeg mange planer, og først ut er ut og shoote antrekk med Sara nå snart. Senere skal jeg kjøre foreldrene mine til flyplassen, så ut og spise middag med besteforeldrene mine og lillesøster, og i kveld skal jeg på mitt første Tupperwareparty. Prøver noe nytt i dag ja, haha! Men jeg tror det blir en bra dag, det er så kjekt når dagen er fylt av planer! Håper deres dag blir fin ♥

EN AVHENGIGHET

 • 10.09.2017 kl. 21:25

Om dere så vloggen min denne uken (her), så dere at jeg viste dere noen jakker på jobb som jeg likte veldig godt, og nå har altså de tatt over tankene mine siden jeg var på jobb igjen på fredag. Det er faktisk ikke til å legge skjul på at jeg er veldig glad i jakker. Jakker, sko og vesker er vel det jeg aldri får nok av egentlig, og for tiden er det mest jakker. Jeg har definitivt nok av det allerede, og det eneste jeg faktisk trenger er en vinterjakke. Men er det det jeg vurderer å kjøpe nå? Nei. 


Disse jakkene er de jeg har lyst på akkurat nå, og jeg har allerede lagt av denimjakken og teddyjakken. Den siste er jeg mer usikker på siden det er en eventuell vinterjakke og jeg vil vente og se om det kommer noe mer. Da jeg var på jobb på fredag fant jeg altså ut at jeg MÅ ha denimjakken og teddyjakken, jeg føler rett og slett at jeg trenger det, selv om jeg egentlig ikke gjør det. Men jeg har jo ingen slike jakker, spesielt ikke som den teddyjakken! Og jeg elsker denimjakker, så å ha en jeg faktisk kan bruke på høsten, siden den er foret, hadde jo vært fantastisk. Den rosa blir nok den første jeg kommer til å kjøpe, den var rett og slett helt rå, og alle på jobb sa de tenkte på meg da de pakket den opp. 

Jeg har nettopp skrevet et helt innlegg om min avhengighet for jakker. Vær så snill si at jeg ikke er den eneste? Eller om dere har andre typer plagg dere aldri får nok av? 

DECISIONS DECISIONS

 • 31.08.2017 kl. 18:07

Nå som høsten nærmer seg begynner jeg å tenke litt på hvilke jakker jeg vil bruke. Jeg er veldig glad i jakker og har nok litt for mange, men altså, vi bor jo i Norge og har jo mye bruk for det. I fjor fant jeg ut at det var siste sesongen for vinterjakka mi, som jeg nå har brukt i to sesonger. Den kunne fint vart lenger altså, men siden det var en hvit "teddy"jakke er den ganske ferdig nå. Så jeg er nå på jakt etter en ny vinterjakke, men jeg aner rett og slett ikke hva jeg vil ha! Høstjakker har jeg nok av, jeg har tre kåper som jeg får mye bruk av, men jeg trenger en litt tykkere en til vinter og minusgrader. Jeg har egentlig lyst på en litt kortere en i år tror jeg, litt á la den rosa til høyre under her, og jeg har sett på en på Cubus som vi har fått inn nå, men problemet med den er at den ikke har hette. Og så er jeg så usikker på farge! Det bør jo helst være en nøytral farge egentlig siden den blir brukt såpass mye, men jeg har litt lyst på en med farge siden de fleste jakkene mine er nøytrale. De har mange fine på Nelly nå, men jeg tror kanskje jeg må vente enda litt til og se hva mer som kommer inn, og se om jeg klarer å finne ut hva jeg vil ha! Hvilke jakker liker dere å bruke på vinteren? Kjekt å høre litt andres meninger også! 


// HER // HER // HER // HER // HER // HER // (Adlinks)

// I'm trying to figure out what kind of jacket I want for the winter time. I have enough coats for fall, but I need a thicker one for those colder, snowy days. I'm kind of heading towards a shorter jacket this year, like the pink one to the right up here, and I've been looking at a similar one at the store I work at, but the only problem is that it doesn't have a hood. And I'm so unsure about the color! It should be a neutral color really since I will wear it so much, but I kind of want one with a color because most of my jackets are neutral. Nelly has so many pretty jackets now, but I think I will have to wait a little bit longer and see what else will arrive in store, and if I can find out what I want! What kind of jackets do you like for winter? 

FROM DRESS TO TOP

 • 21.08.2017 kl. 13:00

I helgen slet jeg litt med å finne ut hva jeg skulle ha på meg til festival, jeg regner med flere kjenner seg igjen her? Et skap fullt av klær men ingenting å ha på seg... Men så fant jeg frem en kjole og fikk en idé. Det er en kjole jeg kjøpte på salg i fjor men kun har fått brukt én gang, rett og slett fordi jeg sjeldent får bruk for lange kjoler. Siden kjolen egentlig bare er en body med stoff over, klippet jeg av stoffet (det var bare festet med ett par sømmer oppe på skuldrene), slik at kun bodyen var igjen! 

// I struggled with finding something to wear before the festival this weekend, so I found a dress and had an idea. It was a dress I bought on sale last year but I've only worn it once, simply because I rarely use long dresses. Since the dress is really just a body with some fabric over it, I cut off the fabric (it was only attached with a couple of seams on the shoulders), so that only the body was left!


BEFORE


AFTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker den så mye bedre nå! Jeg får mer bruk for den siden det er en topp, og jeg syns rett og slett resultatet ble veldig bra. En perfekt party-topp. På festival liker jeg ikke å være helt stivpynta, så jeg brukte dette enkle antrekket sammen med en hettejakke, denimjakke, og sneakers. Enkelt og greit! Tror det blir veldig bra med et fint skjørt til denne toppen også. Kanskje nærmere jul for eksempel ♥

// I like it so much better now! I get more use out of it since it's a top, and I just think the result was really cool. A perfect party top. At festivals I don't like to be so dressed up, so I wore this simple outfit with a hood jacket, denim jacket, and sneakers. I think this top will be great with a pretty skirt too. Maybe closer to Christmas with all the holiday parties 

BURGER

 • 15.06.2017 kl. 15:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tee from Bikbok


I dag følte jeg meg endelig som meg selv igjen da jeg våknet, formen min har jo vært så rar de siste to dagene. Jeg følte migrenen komme tilbake i går så da prøvde jeg å ta en migrenepille, og det hjalp heldigvis. Jeg følte meg ganske uvel og trøtt etterpå da, så jeg ble liggende resten av kvelden. Jeg har forresten også hatt tidenes gangsperre i beina, og ikke av den gode typen der jeg bare har merket at jeg har trent. Det har faktisk VERKET i beina og hver gang jeg har måttet sette meg ned vil jeg bare gråte. Det var jo ikke akkurat slik at det var lenge siden jeg hadde trent heller, så jeg vet ikke, men denne uken i programmet mitt er bare fullstendig knekken. Jeg trente overkropp i dag og hvordan jeg klarte å fullføre forstår jeg ikke helt altså, for det var døden. Men nå skal jeg slutte å klage på alle mulige smerter, jeg føler meg iallefall mye bedre i dag! Håper dere har det bra også ♥


Today I finally felt like myself again when I woke up, my body has been feeling so weird these last two days. I felt the migraine coming back yesterday so I tried taking a migraine pill, and luckily it helped. However I felt quite tired and not good afterwards, so I was just laying in bed for the rest of the day. Oh and by the way my legs have been SO sore, and not the good kind of sore where I'm just reminded that I've been working out. My legs have actually been ACHING and every time I've had to sit down I just want to cry. And it's not like it had been a long time since the last time I worked out either, so I don't know, but this week in my program has just been killing me. I did arms and abs today and I don't understand how I managed to finish, cause it was death. But now I'm going to stop complaining about all kinds of pain, I feel a lot better today at least! Hope you guys are doing good too ♥

BIK BOK LAUNCH

 • 12.05.2017 kl. 20:57

Hjem, kjære hjem! Jeg blir alltid så trøtt når jeg har vært på tur, jeg tror bare det er noe med luften på flyet som gjør at jeg blir så trøtt. Flyturen i dag var jo bare på under én time, men jeg er så sliten at det føles ut som jeg har reist hele dagen. Nå er jeg iallefall hjemme, og jeg har mange bilder å vise dere! Jeg har kost meg kjempemye på tur med kjæresten min, og konserten var kjempebra! Det blir noen innlegg fremover med bilder fra Oslo, og det første jeg vil vise dere er fra lanseringen av Lene Orvik sin nye kolleksjon for Bik Bok. Jeg hadde egentlig ikke planer om å dra, men vi bodde ganske nært Karl Johan, så jeg endte opp med å ta en rask tur bort dit etter frokost på torsdag. Jeg liker egentlig alle plaggene i kolleksjonen, men endte bare opp med en veldig kul t-skjorte siden jeg prøver å begrense meg litt for tiden. Jeg er obsessed med disse korsettbeltene på klær for tiden, så da falt jeg selvfølgelig for denne t-skjorten. Jeg fikk med en goodiebag også med litt sminke og ett par flasker med forskjellig drikke, så det var jo kjekt!


Home, sweet home! I always get so tired when I've been travelling, I think it's just something with the air on airplanes that makes me so tired. The flight today was under one hour, but I'm still so exhausted that it feels like I've been travelling all day. Well, now I'm home, and I have a lot of photos to show you! I've had such a great time in Oslo with my boyfriend, and the concert was so good! There will be a few posts the next days with photos from Oslo, and the first thing I want to show you is from the launch of Lene Orvik's new collection for Bik Bok. I hadn't planned on going, but we lived quite close to Karl Johan (the street were the store is), so I ended up taking a quick trip over there after breakfast on Thursday. I actually like all the clothes in the collection, but just ended up with a really cool t-shirt since I'm trying to limit myself these days. I'm obsessed with this corset belts on clothes these days, so of course I fell for this t-shirt. I got a goodiebag with my purchase that contained some bits of makeup and a couple of bottles with some drinks, so that was nice! 
 

NEW FAVORITE PURSE

 • 27.04.2017 kl. 13:44
From Zara


Jeg kjøpte denne vesken i Spania og den er virkelig min nye favoritt! Jeg er veldig glad i vesker og får aldri nok (selvom det burde være nok egentlig...), så om jeg finner en fin en til en fin pris klarer jeg bare ikke dy meg. Jeg elsker fargen på denne og at det er semsket "skinn" på toppen, og vanlig "skinn" under. Gir den en spesiell look, og størrelsen er perfekt når man bare skal en liten tur ut! 

Været er forresten kjempefint i dag! Endelig en dag med stabilt vær, og noe som ser ut som vår. Jeg har ordnet litt forskjellige ting, og planlagt kommende innlegg. Jeg skal jobbe både i morgen og på lørdag, og da må det nesten litt planlegging til for at det skal komme innlegg selv om jeg jobber. Ha en fin torsdag ♥


I bought this purse in Spain and it's my new favourite! I love purses and can never get enough (even though it definitely should be enough...), so if I find a nice one with a nice price, I just can't help myself. I love the color on this one and that it's suede "leather" on the top, and regular "leather" at the bottom. It gives it a special look, and the size is perfect when you're just going out for a bit! 

The weather is so nice today! Finally a day with stable weather, and something that looks like spring. I've been taking care of some stuff, and planning upcoming blog posts. I'm working tomorrow and on Saturday, so it needs some planning in advance so that I have blog posts coming up even though I'm at work. Have a good Thursday ♥

SPRING FAVORITES

 • 25.04.2017 kl. 20:55

Adlinks


Pink and grey sweater here / sweater with roses here / green dress here / offshoulder top here


Pink blazer here / ripped skinny jeans here / beige pants here / patterned dress here


Hei dere! Jeg tilbringer kvelden under dyna siden jeg blir litt slapp og syns synd på meg selv etter jeg har tatt vaksine, så jeg har brukt den siste timen på å se gjennom massevis av fine klær på NA-KD og finne frem noen plagg jeg liker til våren. Det er jo ikke nødvendigvis veldig varmt her på våren så jeg tok med ett par gensere i kollasjen. Til våren syns jeg det er så fint å finne frem klær med farger, og lyse jeans/bukser. Det er så mye fint i butikkene for tiden, så jeg sliter virkelig med å holde meg unna. Men med så mye reising det har blitt den siste tiden må jeg prøve å spare litt penger, så jeg må nesten bare prøve å holde meg til vindusshopping. Nå skal det sies at jeg nettopp har funnet frem vår/sommerklærne fra i fjor som har vært pakket ned hele vinteren, og det føles nesten ut som jeg har nye klær fordi det er så mye jeg hadde glemt jeg hadde! 


Hey guys! I'm spending my night under the duvet since I get a little tired and feel sorry for myself after taking a vaccine, so I've spent the last hour looking at so many nice clothes on NA-KD and finding some items I like for spring. It isn't necessarily that hot here in the spring, so I included a couple sweaters in the collage. I think it's so nice with colorful clothes and light colored jeans/pants for spring. There are so many nice clothes in the stores these days, so I'm really struggling to stay away. But it's been so much travelling lately so I have to try saving some money, so I just have to try sticking to window shopping for now. However I just packed up my spring/summer clothes from last year, and it almost feels like I have new clothes because there are so much stuff I forgot I had! 

VELVET TOP

 • 30.03.2017 kl. 12:25

Jeg skulle jo vise dere denne toppen for over en måned siden, men det gikk helt i glemmeboksen! Jeg har hatt et litt elsk/hat-forhold til fløyel, jeg syns mye rett og slett ikke har sett bra ut. Men denne toppen falt jeg helt for! For det første elsker jeg fargen, og så digger jeg passformen! Det er jo egentlig bare en vanlig t-skjorte, i fløyel. Kjempesøt! 

Nå skal jeg komme meg avgårde til frisøren, endelig! Jeg har ikke vært siden rett før jul, så nå blir det deilig å få orden på dette styret. 


♦ Hva syns dere?

SALES FAVORITES + EARLY ACCESS

 • 25.03.2017 kl. 10:29

Adlinks

Nå som våren (forhåpentligvis) nærmer seg, merker jeg hvor klar jeg er for å ta fatt på vårgarderoben. Nå er jeg lei av strikkagensere og ullstrømper, jeg vil ha kjoler, tynne jakker og sandaler. Kanskje litt for mye å be om her i Ålesund, men jeg skal jo til Paris og Marbella ganske snart, og der er det iallefall varmere! Nelly starter sitt Mid season sale på mandag, men jeg har fått en kode som gir tidligere adgang. Salget finner dere her og koden er ACCESS ♥ Nedenfor er mine favoritter fra salget.  


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

Nei, neste uke skal vinterklærne pakkes bort! Jeg får heller fryse litt en stund, hehe. 


♦ Noe dere likte?

HOT PINK - PART TWO

 • 23.03.2017 kl. 20:56

Puh, endelig har jeg tid til å blogge igjen! Det er jo ett døgn siden sist jeg satt foran skjermen, så det føles faktisk ut som en evighet, selv om det har kommet innlegg her siden. Jeg jobber hver dag denne uken, bortsett fra mandag, så det har måttet mye planlegging til for å ikke la det gå utover bloggen! Men jeg tror det har gått fint hittil? I går var jeg ikke fullt så effektiv som jeg gjerne skulle vært før jobb, så det må jeg ta igjen i morgen, siden jeg ikke begynner på jobb før sent. 

Hadde noen siste bilder jeg ville vise dere fra denne antrekksshooten, så her er de! Har SÅ lyst på denne genseren nå, men vi er utsolgt, så det er kanskje like greit, hehe. 


♦ Hva syns dere?

HOMEMADE KNIT

 • 21.03.2017 kl. 20:55

Jeg har nettopp kommet fra jobb, og denne dagen gikk veldig fort! Blir jo veldig travelt og mye å gjøre når det er tilbud, men det er bare gøy. Nå MÅ jeg ha mat kjenner jeg, men jeg måtte få ut dette innlegget først. Haha, prioriteringer??

Fikk denne hjemmestrikka genseren i bursdagsgave med mamma, og den er SÅ digg. Jeg valgte fargene selv, og da måtte det selvfølgelig bli rosa, med hvite striper. Det er en "Sara-genser" med oppskrift av ei fra Ålesund, såvidt jeg har skjønt. Så kjekt å få noe hjemmelaga i gave, som jeg vet det er lagt tid og kjærlighet i ♥


♦ Hva syns dere om genseren?

FLOWERY

 • 16.03.2017 kl. 15:57

Litt senere innlegg enn vanlig i dag, men jeg har rett og slett ikke rukket og sette meg ned foran skjermen før nå. Sara og jeg tok turen til Cubus i dag for å shoote litt klær derfra til sosiale medier, så nå har jeg massevis av bloggmateriale også. To fluer i én smekk! En av fordelene ved å jobbe i klesbutikk, hehe. Det er SÅ mye fint der nå, så det var ikke noe problem å finne klær iallefall. Jeg elsker blusen under, så fin med blomsterdetaljene! 

♦ Hva syns dere? 

RED FOR THE OCCASION

 • 14.02.2017 kl. 21:05

Røde lepper hører vel med på en sånn dag, eller hva? Hehe, ikke at vi har feiret noe i dag egentlig, føler vi er flink nok til å sette pris på hverandre til vanlig (misforstå meg rett, mener ikke at de som feirer Valentines ikke setter pris på hverandre ellers altså). For all del, det er fint med en dag til kjærligheten, men det er også viktig å ikke ta hverandre for gitt til vanlig. Uansett, vi bor jo sammen så vi får jo tilbragt litt av denne dagen sammen likevel ♥ 


Uansett, enhver anledning til å bruke rød leppestift er jeg med på! Røde lepper har virkelig vokst på meg de siste årene, og jeg har funnet ut at den litt dypere rødfargen er den jeg passer best. I love it! 


♦ Hva har dere gjort denne dagen?

PREPARING FOR LONDON

 • 13.02.2017 kl. 14:57


Topshop & New Look

Viktig å forberede seg til tur ja, hehehe. Jeg vet egentlig at når jeg først kommer til butikkene kommer jeg til å slite med å finne det jeg har sett i nettbutikkene, siden mange av butikkene er store, men det er kjekt å titte litt og se hva det går i. SÅ mye fint. Jeg vil blant annet finne en kul badedrakt, og så har jeg i flere år sett etter en svart bukse med hull på knærne, men jeg har bare ikke funnet den perfekte enda. Jeg har troen på London! Ovenfor er forsåvidt noen plagg jeg virkelig kunne tenkt meg, men fant mye mer også, så dette blir jo spennende. Jeg gleder meg masse iallefall! 


♦ Noe dere likte?

ROSE GOLD LOOK

 • 11.02.2017 kl. 17:19

My look for tonight

God lørdag ♥ Jeg har vært på trening og en tur i byen for å ordne diverse, og nå har jeg ordnet sminke og hår for kveldens bursdagsfeiring også. Måtte være litt tidlig ute i dag siden jeg skal passe lillesøster frem til da. Gjelder å være effektiv, jeg hater virkelig å ha dårlig tid, så da vil jeg ha mest mulig klart, sånn at jeg bare må hjem og skifte før vi drar i bursdag. 


Ovenfor er kveldens sminke iallefall. Jeg brukte kun én øyenskygge, Kylie Cosmetics creme shadow i rose gold. Syns fargen er helt nydelig, og så spesiell. Den sitter så godt også, og varer for evig, føles det ut som. Blir en veldig "søt" look i dag, siden kjolen min er rosa også, hehe. Den får dere bilder av i morgen!


♦ Hva er deres planer for kvelden?

FAV TREND FOR SPRING

 • 03.02.2017 kl. 18:53

Jeg er i ekstase over én av trendene denne våren, nemlig pastellrosa. Før var jeg helt gal etter rosa, og nå merker jeg enkelte sånne tendenser igjen, hehe. Det er SÅ fint! Alle butikkene har jo mye rosa nå, og det er virkelig vanskelig å holde seg unna. Siden det fortsatt er vinter er jeg veldig glad i å kombinere det med grått, men jeg syns også det er veldig fint å kombinere med militærgrønt. Som i antrekket tidligere denne uken. Nei, spørs om ikke det blir noen rosa plagg på meg i London ♥


Rosa sko fra Adidas, og rosa genser fra Gina Tricot. 


Cubus / Nelly / Bik Bok


♦ Hva syns dere om denne trenden? 
 

ALL BLACK

 • 02.09.2014 kl. 17:51

Antrekk Cubus
Sko Jeffrey Campbell

Det er såå lenge siden jeg har brukt dette "skinn"skjørtet nå, det har rett og slett blitt litt glemt. Men jeg tenker det er veldig fint til høsten med en strømpebukse under, for skinnplagg er jo veldig kult til høsten. Skoene er også utrolig lenge siden jeg har brukt, og de skal jeg faktisk selge før jeg drar. De blir rett og slett for lite brukt av meg, og det ser man også på de, for de ser omtrent helt nye ut. I tillegg tar de nok litt unødvendig plass i kofferten også, så da kan jeg like gjerne selge de. Om noen av dere skulle være interessert så kan dere sende meg en mail til malindh.blogg@hotmail.com, ellers kommer jeg nok til å selge de en annen plass. De er i str. 38, men litt store i størrelsen, så jeg har brukt ekstra såler oppi. Tenker å selge de for 1000 kr, som er endel billigere enn nyprisen, utifra hva jeg har sett på ulike nettsider.


- Hva syns dere om antrekket?

WHAT WE NEED ON A SUNDAY...

 • 24.08.2014 kl. 21:53

...Inspiration.Hei på dere! Haha, jeg sliter alltid mer med bloggingen på søndager, da skjer jo det ekstra lite, og det blir derfor enda mindre å blogge om. Eller, det går jo selvfølgelig an å finne på spennende ting på søndager, men ofte foretrekker jeg å bare slappe av og holde meg inne. Det har jeg gjort i dag, med unntak av en liten fjelltur for å få frisk luft. Det lille fjellet jeg har snakket om før er perfekt for meg som egentlig ikke er så glad i fjellturer og foretrekker treningssenter. De siste månedene har faktisk jogging vært mye mer fristende enn styrketrening, mens tidligere har det vært totalt motsatt. Nå er det veldig lenge siden jeg har trent skikkelig styrke, rett og slett fordi jeg ikke har følt for det. Jeg føler jeg har et mye mer avslappet forhold til trening og nå trener jeg rett og slett det jeg føler for den dagen. Okei, nå sporet jeg helt av fra det innlegget egentlig skulle handle om, er det mulig...


Ovenfor er noen herlige bilder jeg fant på weheartit. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et sånt tutu-skjørt? Det er SÅ pent! Jeg så at weheartit hadde fått noen oppdateringer, blant annet at man kunne krysse av hvilke "kategorier" du vil se bilder av, og det likte jeg veldig godt!


- Hva syns dere om bildene?

LITTLE WHITE DRESS

 • 14.07.2014 kl. 22:01


En enkel, hvit kjole og en enkel, svart kjole er for meg noen av de mest essensielle plaggene enhver jente burde ha i garderoben sin. Det kan brukes både til hverdags og til fest alt ettersom hvordan du styler det. Jeg har lett en stund etter en "den lille hvite" og den ovenfor fant jeg på Bikbok til halv pris for et par uker siden - perfekt! Den har blonder på skuldrene og litt på ryggene (dette får dere nok se en annen gang jeg bruker den), og til hverdags kan jeg for eksempel ta en enkel cardigan over og et belte i livet. Til fest kan den jo blant annet bare brukes som den er sammen med noen høyhælte sko, gjerne i en annen farge enn svart og hvit, ettersom kjolen er så enkel.


Håper ikke dere er lei av disse bildene nå, men dette er iallefall det siste dere får se derfra på en stund, det er jo grenser til hvor mange ganger man orker å se de "samme" bildene. Jeg er utrolig sliten og trøtt nå ettersom jeg nok en gang våknet veldig tidlig. Altså hva skjer med meg? Jeg sovnet igjen etter en times tid, men det endte opp med at jeg måtte slumre alarmen noen ganger for å få nok søvn til å komme meg gjennom dagen. Ikke akkurat slik jeg hadde planlagt å starte uken, men vet dere hva? Det er helt greit, i morgen er jo en ny dag. Det blir en tur på jobb i morgen tidlig og etter det skal jeg ordne ting her i heimen. Blant annet trengs det en skikkelig opprydding i klærne mine, og det vil jeg ikke drive å utsette. Etter jeg har sett ferdig Lindsay på TV nå blir det rett til sengs, så får jeg meg forhåpentligvis en god natts søvn.


- Hva syns dere om kjolen?

I WANT TO WEAR THIS

 • 01.11.2013 kl. 22:11

Hello NovemberHar veldig lyst på et sånt type skinnskjørt nå, så om noen vet hvor jeg kan få tak i noe lignende sånt, skrik ut i kommentarfeltet! Det ovenfor er fra Pull & Bear, så det får jeg ikke tak i her i alle fall. Syns det er utrolig kult, og har mange ideer til hvordan jeg kan style det. Som for eksempel noe lignende ovenfor, enkelt og greit. Har jo en lignende sånn jakke og sko, en burgunder topp kan jeg få tak i hvor som helst, i tillegg til at jeg har veldig lyst på en klokke.

- Hva syns dere om antrekket?
- Noen som vet hvor jeg får tak i et sånt skjørt?

PREPARED FOR FALL

 • 09.08.2013 kl. 18:12


Fra oktober i fjor.

 

Ok, jeg kommer sikkert til å angre på at jeg sier dette her, sommermenneske som jeg er, men jeg er faktisk klar for høsten jeg. Ikke for kaldere og gråere vær, men det er så mye fint man kan ha på seg! Syns det er så mye kult i butikkene til høsten nå, så tror det blir greit å kle seg litt mer og i andre farger. Selv om det egentlig ikke blir så veldig mye mer klær siden vi ikke har det så veldig varmt her, men merker jeg allerede er obsessed med høstfargene, som burgunder og grått.

 

- Er dere klar for høsten?


2 FAVS

 • 08.08.2013 kl. 22:00

Jeg har nettopp gjenoppdaget Lookbook og er nå hektet, så tenkte jeg kunne vise dere to av mine nyeste favoritter:

Her og her.

To litt forskjellige antrekk, men jeg elsker begge! Min lookbook er forresten her. Kommer mer der etter hvert!

 

- Hvilket likte dere best?

 

DIY SKIRT

 • 30.07.2013 kl. 18:46

Hadde et lite DIY-prosjekt for et par uker siden da jeg fant et skjørt jeg aldri hadde fått brukt pga en litt vanskelig lengde. Så da tok jeg rett og slett og sydde det kortere med litt (mye) hjelp av mamma! Ingen spesiell oppskrift, klippet det bare til lengden jeg ville og brukte så symaskinen til å ordne det. Dessverre hadde jeg klippet veeeldig skjevt, så det ble til slutt mye kortere enn jeg ville ha det. Menmen, med en tykk strømpebukse kan det fortsatt brukes.

 

Sånn så det ut før:

Eneste bildet jeg hadde av det, tatt for over ett år siden.. Men ja, syns lengden og fasongen var ganske feil til meg.

 

Sånn ble skjørtet:Skikkelig kort, så må faktisk ha noe under. Men ellers liker jeg det mye bedre nå, og kommer nok til å bruke det mer nå enn jeg gjorde før. Syns også det var veldig gøy å lage til, så kan godt tenke meg å lære meg mer om sying av klær osv!

 

- Hva syns dere om resultatet?

 

BOYFRIEND

 • 29.06.2013 kl. 18:47


(Ser ut som jeg er mye brunere på armene enn på bena, men det er nok bare lyset som gjør det, haha!)

 

Jeg har lett lenge etter den perfekte buksen i boyfriend-fit, og denne som vi har på Cubus gjorde det for meg! Likte utrolig godt passformen på den osv. I tillegg er den veldig kul både til penere sko som pumps, men også til hverdagslige sko som converse. Boyfriend jeans er utrolig kult og jeg er så glad for at jeg endelig har skaffet meg noen!

 

- Hva syns dere?
- Eier du noen sånne bukser selv?

 

ESTRADEUR

 • 29.03.2013 kl. 22:28

Mange av dere har sikkert hørt om/sett den nye kolleksjonen til Fanny Lyckman som ligger på Nelly nå? Det er hvertfall endel som har blogget om den, og jeg, som mange andre, elsker den!
Bilder fra lookbooken. Så mye inspirasjon!! Kunne godt tenkt meg mange av plaggene, meen siden jeg sparer til London så må jeg bare beherske meg. Krysser fingrene for flere kule kolleksjoner som dette i fremtiden!

- Har dere sjekket ut kolleksjonen? Hva syns dere?

SNEAK PEEK ON TODAYS

 • 15.10.2012 kl. 18:03


En sniktitt på dagens antrekk, poster hele antrekket i kveld, for nå skal jeg på trening! 

- Hva gjør dere i kveld?

AUTUMN IN NEW YORK

 • 02.10.2012 kl. 21:45

Autumn in New York

Kan se for meg at New York er herlig på denne tiden av året (egentlig året rundt da men), og jeg hadde ikke sagt nei takk til å gå rundt i Central Park i dette antrekket. Høsten kan virkelig være fin! 

Det er forresten ikke jeg som har laget kollasjen ovenfor, men om dere trykker på bildet kommer dere til den som laget det og da får dere også se hvor plaggene er fra. Nå er det Grey's Anatomy, yey!

- Hva syns dere om antrekket?

GREEN, GOLD AND PINK

 • 01.10.2012 kl. 20:03


- Hva syns dere?

FALL FASHION

 • 26.08.2012 kl. 21:58

Fall Fashion

 

Fikk spørsmål på spørsmålsrunden om favorittrenden i høst og tenkte jeg kunne ta det i eget innlegg. Men det har seg sånn at jeg klarer ikke å velge kun én som er favoritten min. Nå i høst elsker jeg den militære stilen, spesielt militærjakken som jeg har planer om å skaffe meg en av selv. Jeg elsker også burgunder, i form av topper, gensere og bukser. Capen er, som i fjor, også veldig populær, og jeg har planer om å bruke min masse. Jeg liker også veldig godt "tulipan"-toppene og peplum-skjørtene. Jeg prøvde en sånn tulipan-topp på Gina Tricot, men syntes ikke det passet figuren min, så det er jo synd da. Men det er mange det er veldig fint på! Ellers er det mye annet jeg liker godt også, men dette er altså det jeg liker best nå i høst. 
- Hva er deres favoritter denne høsten?
Husk spørsmålsrunden her!

MY FAVORITE SHOES

 • 17.08.2012 kl. 14:59

Gladiatorene husker jeg ikke hvor er fra, men jeg kjøpte de for flere år siden uansett, så det hadde ikke hjulpet noe særlig. De i midten er Toms, og de helt til høyre er Converse kjøpt i Tyrkia.


Fine og skitne Toms, haha. 


Jeffrey Campbell Lita og Jeffrey Campbell Spike


Dette er da altså favorittskoene mine. Ser Toms'ene burde fått seg en vask eller noe sånt men det får jeg ta en annen dag, haha. 

- Hvilket skopar likte du best?
- Hvilket par fra din skosamling er din favoritt? 

INSPIRING

 • 13.08.2012 kl. 22:45

Angelica Blick og Annette Haga.

To inspirerende blogger! Hvem inspirerer deg?

WILD SPIRIT

 • 12.08.2012 kl. 21:15

Wild Spirit

 

Wild Spirit by malindh featuring clutch handbags
Aner ikke hvorfor det kom frem sånn "My outfit on Polyvore"-greier, haha. Men jeg har blitt hekta på Polyvore igjen, det er så gøy å sitte der og drømme seg vekk i massevis av klær, sko, vesker osv. I antrekket over valgte jeg å sette fokus på skoene, digger fargen! 
- Hva syns dere om antrekket?

TWO DIFFERENT OUTFITS

 • 04.08.2012 kl. 20:59

Style #1

 

Style #1 by malindh featuring crop tops
Skulle gjerne hatt cardiganen uten stripene, men det var dette jeg fant nå. Jeg eeelsker alt, spesielt kombinasjonen av highwaist og crop-top, og jeg syns også det er tøft med bootsene til. Cardiganen gjør det hele litt mer laidback, og ringen bare digger jeg. 
Style #2

 

Style #2 by malindh featuring chain jewelry
Antrekk nr 2 er veldig annerledes enn det første. Skjørtet og toppen ser kanskje ikke så bra ut her, men poenget er at toppen skal være oppi skjørtet, og skjørtet strammer med midjen. Dette er jo ikke så lett å få frem på Polyvore... Jeg elsker kilehæler til maxiskjørt, og spesielt disse, i samme farge som toppen. Som tilbehør velger jeg å blande noen armbånd (kun ett av det blå), og siden det er sølv på det ene armbåndet, valgte jeg et statement-smykke i sølv. 
Begge antrekkene kunne jeg veldig godt gått med, og jeg syns de er veldig fine. 
- Hvilket antrekk ville du valgt? 

THE ARMY JACKET

 • 01.08.2012 kl. 19:20

Army style

 

Army style by malindh featuring camo jackets
Dere har kanskje merket hvor populært det har blitt med militærjakker den siste tiden? Først var jeg ganske skeptisk, men etter hvert har jeg bare likt det mer og mer og nå kunne jeg veldig godt tenkt meg en selv. Så lenge man kombinerer den riktig, er det jo utrolig kult! De ovenfor er jeg ikke sikker på hvor er fra, men det kan dere finne ut ved å trykke på bildet. Tror jeg har sett at Bik Bok har noen, og det blir sikkert å komme i flere butikker også.
- Hva syns dere om militærjakkene?

DETAILED BACK

 • 02.05.2012 kl. 17:52

Da prøver vi en gang til å skrive et innlegg uten at det klikker!Fikk denne toppen fra Barcelona, og ryggen på den er så kuul! Fremsiden også da selvfølgelig, men ryggen gjør jo hele toppen. Hadde tenkt å spille inn video i dag med det jeg fikk fra Barcelona, men jeg endret fort mening om det da jeg våknet opp uten stemme i dag. Har hostet siden jeg var syk forrige uke, og nå har den blitt verre og jeg våknet da uten stemme. Stemmen har bedret seg nå da, selv om jeg av og til høres ut som noen i stemmeskiftet. Om den er bedre i morgen skal jeg få spilt inn da! 

- Hva syns dere om toppen? Den er forresten fra Topshop.

EDIT: Dette ble egentlig lagt ut i går, men så klikket selvfølgelig blogg.no...

OVERSIZED

 • 08.04.2012 kl. 15:20Mamma kjøpte denne genseren i går, og jeg tror det er den deiligste genseren jeg noen gang har hatt på meg. Stoffet er SÅ behagelig, kunne nesten bodd i den resten av livet mitt. Den er litt stor til meg, i tillegg til at den er litt oversized (den er størrelse Small), men jeg kommer nok til å låne den av og til uansett, hihi. 

- Hva syns dere om genseren?

STUDDED SHORTS

 • 29.03.2012 kl. 18:47

Endelig får jeg lastet opp bilder og blogget! Mange av dere har sikkert fått med dere at blogg.no har vært utsatt for et eller annet angrep, så det har vært veldig ustabilt og jeg har slitt veldig mye med å i det hele tatt komme meg inn på blogg.no, både i går og i dag. 

Ovenfor har dere hvertfall noen bilder av den nye shortsen min fra Gina Tricot, en av mine nye favoritter! 

- Hva syns dere om shortsen?

COLORFUL JEANS

 • 20.03.2012 kl. 21:38

Fargerike bukser er, som dere kanskje har fått med dere, veldig populært i år! Jeg har selv blitt av basillen, og gleder meg til å få flere bukser med farger i garderoben!

Jeg skaffet meg en rød bukse etter jul, og har veldig lyst på en rosa og en blå også, á la de ovenfor! Tror hvertfall jeg skal ta meg en tur innom Cubus og kikke, og kanskje Lindex også? Har sett at de har bukser i ulike farger der og. 

- Hva syns dere om fargerike jeans? Har dere noen selv?

WEARING MY FAVORITE PLAID SHIRT

 • 07.03.2012 kl. 17:53Fra Saints & Mortals.

EN FIN OVERRASKELSE

 • 27.02.2012 kl. 20:04

Hadde en veldig bra treningsøkt i dag på rundt 95 minutter (vet mange lurer på detXD), og det føles så bra i etterkant! Får bare se hvordan det føles i morgen, blir nok ikke lite gangsperre heller.. Men ihvertfall, jeg kom hjem til en veldig fin overraskelse fra mamma da jeg kom hjem:
Deborah Lippmann, Happy Birthday! Har hatt lyst på denne lenge, så det var kjempekoselig gjort! Den er kjøpt på Siri, her i Ålesund. 

- Hva syns dere om den? Har dere noen Deborah Lippmann-neglelakker selv?

HVILKET ANTREKK?

 • 15.12.2011 kl. 18:29


- To ganske forskjellige antrekk, hvilket likte du best?

SILVER ACCESSORIES

 • 14.12.2011 kl. 18:57

DEBORAH

 • 08.12.2011 kl. 20:04

Oppe fra venstre: I love the Nightlife, Boom Boom Pow, Glamorous Life, Happy Birthday
Nede fra venstre: Shake Your Groove Thing, Today Was a Fairytale, Purple Rain, Glitter In the Air

Jeg digger Deborah Lippmann-neglelakkene! Spesielt de med glitter, de er utrolig kule. Jeg er jo hektet på neglelakker og får aldri nok, så jeg håper på å få skaffet meg noen sånne i løpet av tiden. Det må jeg. 

- Hva syns dere om de?

NAILPOLISH OF THE DAY - 171111

 • 17.11.2011 kl. 19:03Jeg har blitt helt avhengig av neglelakk, og det går sjeldent mer enn to dager uten (og de to dagene er da jeg jobber). I dag har jeg på meg denne fra Depend i fargen 237 og den er så søt. Den er litt sånn tyggegummi-rosa, og det liker jeg veldig godt.

Forresten, noen som vil spille Wordfeud mot meg? Heter Malindh, så er bare å adde meg, heheh. Kjeder-meg-ikke.com.

- Hva syns dere om neglelakken?

ROUGE NOIR

 • 03.10.2011 kl. 19:06
Jeg har fått helt dilla på den mørke, rødbrune fargen på neglene for tiden, en av de fineste høstfargene, helt klart! Forrige uke hadde jeg på en fra Depend, mens i dag prøvde jeg mamma sin fra Chanel. Viste seg at fargene er sånn cirka helt like, haha.

- Hva syns dere om fargen?

HVILKET ANTREKK?

 • 25.09.2011 kl. 13:51


To ganske forskjellige antrekk, hvilket liker dere best?

DIY

 • 07.07.2011 kl. 21:09


Da jeg pakket ut av kommoden min tidligere i uken, fant jeg en 2 år gammel tunika/kjole-lignende greie som jeg aldri har brukt. Siden jeg likte så godt detaljene på skuldrene kunne jeg jo ikke kaste den/gi den bort, men samtidig likte jeg virkelig ikke fasongen og lengden på den, så da klippet jeg den opp til en magetopp og klipte frynser, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Den er ikke symmetrisk i det hele tatt og veldig skeiv, men jeg likte det. Idéen om å klippe den til en magetopp fikk jeg fra Bethany, mens idéen om å klippe frynser fikk jeg fra Marielle.
Edit: fant ut at det heter frynser (hvorfor tenkte jeg ikke på det?), så tusen takk til dere som sa det, hehe.


- Hva syns dere?


I NEED THIS

 • 03.07.2011 kl. 19:17

Åh, jeg har hatt lyst på denne SÅ lenge nå, men jeg finner aldri en i xs og det irriterer meg sånn at jeg aldri finner den! Jeg har prøvd den i small, men da er den sånn litt for stor, så xs blir perfekt. Det er mest den lyseste ovenfor jeg har lyst på, men jeg kunne godt tenke meg den som er hakket mørkere også.
Det er ikke noen som vil kjøpe en for meg hvis de har den i xs i din nærmeste Bik Bok? Haha, kødda.. Neida. Joda. Sånn egentlig er jeg veldig desperat.

- Hva syns dere om disse shortsene fra Bik Bok?

U MUST HAVE THIS

 • 13.06.2011 kl. 12:44

FRA BUKSE TIL SHORTS

 • 26.05.2011 kl. 16:30

Før:


Etter:

Kom på at jeg hadde en bukse/tights i kommoden min med et hull på kneet som jeg aldri bruker, så jeg klippet den om til en shorts, og nå digger jeg den.

Kom forresten opp i naturfag i prøvemuntlig og det er jeg egentlig fornøyd med. Vi kunne komme opp i engelsk, naturfag eller 2.fremmedspråk, som i mitt tilfelle er fransk (ikke spør meg hvorfor vi ikke kunne komme opp i alle fagene, jeg aaaaner ikke). Så Johan Thomas og jeg skal ha om organisk kjemi, og før vi fikk vite hva vi skulle ha om var vi sånn: "Plis, ikke organisk kjemi!!!!!!". Men så merket vi at det faktisk ikke var noe gale i det hele tatt, haha.
Jeg føler meg forresten mye bedre, i går lå jeg i senga hele ettermiddagen og kvelden, så det hjalp nok.

- Hva syns dere om shortsen?

VINTAGE TRENCHCOAT

 • 22.05.2011 kl. 12:57


Jeg elsker denne jakken! Fargen, lengden, fasongen, alt. Den er faktisk fra 70-tallet, men den har holdt seg utrolig bra. Det er egentlig mamma sin, men jeg får låne den. Siden jakken har en såpass sterk rødfarge, kan resten av antrekket være veldig simpelt. Som jeg skrev i går liker jeg utrolig godt kombinasjonen med en svart/hvit-stripet genser til, og da er det greit med en enkel dongribukse og noen svarte wedges. Har i tillegg brukt en ring som ser vintage ut. Om du ikke så antrekket jeg la ut i går, kan du se det her.

- Hva syns dere?


TOP 5 ACCESSORIES

 • 15.05.2011 kl. 21:33

Tilfeldig rekkefølge.

Fra TopShop. Denne ringen kjøpte jeg i London ifjor og jeg elsker den! Den ser vintage ut og passer til såå mye.

Fra... H&M?
Tror jeg fikk dette smykket i en gave en gang for noen år siden og jeg tror det er fra H&M, men er ikke helt sikker. Det er hvertfall utrolig fint. Det har faktisk vært "borte" veldig lenge. Egentlig har jeg bare ikke orket å lete etter det, men jeg fant det hvertfall igjen for litt over én uke siden.

Fra Glitter.
Denne fikk jeg i julekalenderen min i fjor og den er så fiiin. Har lenge ønsket meg en ring som går over to fingre og denne var enkel, men samtidig veldig fin.

Fra en butikk i London jeg ikke husker navnet på.
Jacob-smykket mitt! Liker det utrolig godt og så har jeg jo ikke sett noen andre med et sånt heller.

Fra Bik Bok(?).
Bruker dette smykket veldig ofte, føles det hvertfall ut som, men det er fordi det er så kult. Løøøv it.

Som dere ser er det smykker og ringer det går i her, rett og slett fordi det er det jeg bruker mest. Har også en del armbånd som jeg skal bli flinkere til å bruke nå.

- Hvilket tilbehør ovenfor likte du best?

RARE

 • 15.04.2011 kl. 19:52Denne kjolen er så perfekt! Jeg er helt forelsket i den rett og slett, og gleder meg sånn til å bruke den flere ganger. Jeg bestilte den fra Asos for 13 dager siden og i dag tidlig kom den, akkurat i tide til bryllupet. Flaks. Det var sikkert meant to be. Lol, neida. Disse bildene ble jo nesten bedre enn outfitbildene i innlegget under, her ser dere hvertfall fargen mye bedre.
- Hva syns dere om kjolen?


LOVE THIS SHIRT

 • 14.04.2011 kl. 18:42

(Dårlig bilde)

Elsker denne skjorten! Angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte den da jeg var i Oslo, den har blitt en av mine favoritter. Kjøpt på Bik Bok btw.

- Hva syns dere om den?

JUMPSUIT

 • 26.03.2011 kl. 15:09

Bursdagen i går var kjempegøy! Vi spiste pizza og hadde pakkeleken og mimeleken. Mimeleken holdt vi vel på 3/4 av kvelden? Det er jo så gøy! Fikk mamma og Kjetil til å skrive ned hva vi skulle mime, og der sto det ting som Angry Birds, Paradise Hotel, Trolljegeren, Never Say Never, Gossip Girl, Palmesøndag osv., haha! Fikk forresten en kjempefin jumpsuit fra Bik Bok av Maria og Mariell som jeg har ønsket meg lenge:


(Ser litt rar ut på bildet til venstre, men det er fordi jeg bøyer meg ned litt)
Fikk også diverse tilbehør og penger.

- Hva syns dere om jumpsuiten? Selv om dere ikke ser hele da...

FLOWER SKIRT

 • 03.03.2011 kl. 12:43

Jeg fikk et spørsmål for lenge siden om jeg kunne vise bedre skjørtet jeg hadde på meg på dette bildet:


Jeg kom ikke på det før i dag, så her er det:

Bildet ble litt dårlig, men det får bare være... Skjørtet fikk jeg i sommergave av Mariell i fjor, så jeg vet ikke hvor det er fra.

- Hva syns dere om det?

Husk spørsmålsrunden min HER, og HER kan dere stemme på bildet mitt i fotokonkurransen til en av våre lokalaviser.

TUBESKJERF

 • 22.09.2010 kl. 21:20Vi er godt inne i høsten allerede og det blir kaldere og kaldere. Jeg har nettopp fått meg to tubeskjerf fra Gina Tricot som er kjempedeilige og perfekt til høst/vinter.
Hva med dere, har dere noen tubeskjerf/halser? Eller går dere for skjerf? Selv kommer jeg nok til å bruke begge deler mye nå i høst og i vinter.

FROM DOROTHY PERKINS

 • 06.08.2010 kl. 14:44Jeg er ikke sikker på om jeg har vist dere hvordan denne t-skjorten er på? Ihvertfall, sånn er den. Jeg absolutt elsker den! Kjøpte den på Dorothy Perkins i London.

- Hva syns dere?

ARMY GREEN

 • 05.08.2010 kl. 18:12


//Bik Bok

Jeg digger army green, ihvertfall på enkelte plagg.
- Hva med dere da? Liker dere army green?

LEATHER SKIRTS - HOT OR NOT?

 • 02.08.2010 kl. 20:42


//Topshop, Bik Bok

- Skinnskjørt, hot or not? Generelt altså, ikke nødvendigvis de ovenfor.

HVA SYNS DU OM DENNE?

 • 26.07.2010 kl. 21:44

http://whiteblankpage.files.wordpress.com/2010/01/ysl-ring.jpg
YvesSaintLaurent

ONE SHOULDER DRESSES

 • 24.07.2010 kl. 16:56

One shoulder dresses


- Hva syns dere om kjoler med en skulder?

MÅNEDENS STILIKON

 • 22.07.2010 kl. 17:01

Det ble visst ingen Månedens Stilikon forrige måned, nemlig fordi jeg var litt rotete. Jeg trodde at det var forrige måned jeg begynte med det, men jeg fant da ut i dag at det var i mai jeg hadde begynt. Månedene går jo så fort! Men nå skal jeg holde oversikten.


Denne månedens stilikon er Vanessa Hudgens. En jente jeg har likt i noen år nå og som kler det meste, ihvertfall av det jeg har sett henne i. Hun er ofte sett med store vesker, gjerne svarte, og sandaler, ofte gladiatorsandaler, er også noe hun ofte er sett i.

http://www.hipgirlie.com/wp-content/uploads/2009/05/vanessa_hudgens_fashion.jpg

http://images.teamsugar.com/files/upl2/0/3987/13_2009/7a6af7850a8a88e7_vanessa-hudgens.jpg

http://teamhudgens.org/wp-content/uploads/2009/12/listfinal21.jpg

- Hva synes dere om stilen hennes?

MIN HIGHWAIST SHORTS

 • 19.07.2010 kl. 14:16

Beklager at jeg ikke blogget igår, egentlig har jeg ingen unnskyldning, jeg bare... orket ikke. Men skal prøve å bli litt flinkere nå.

Ihvertfall, jeg har ikke vist hvordan min nye shorts ser ut på meg, så her er et bilde:

TopShop.

- Hva syns dere?

SYKKELSHORTS

 • 28.06.2010 kl. 16:18Da har jeg laget meg en sykkelshorts! Utrolig enkelt og man sparer jo penger. Alt du trenger å gjøre er å ta en gammel tights og klippe den. Jeg har mange svarte tightser i kommoden min som jeg aldri bruker, så da tok jeg bare en av dem. Jeg er ihvertfall fornøyd med resultatet.

- Hva syns dere?
- Har du sykkelshorts?

KJOLEDILLA?

 • 27.06.2010 kl. 19:07

Om du er fast leser av bloggen min, har du kanskje skjønt at jeg har kjoledilla. Jeg elsker kjoler og får aldri nok. De fleste er vel sikkert fra Bik Bok siden jeg elsker kjolene der, men så har jeg også fra andre butikker og fra utlandet. Det er også en av grunnene til at jeg kunne ønske det var sommer her, for da kan jeg gå i kjoler ute uten å måtte bruke strømpebukser/tights osv. Pluss at det er veldig lettvint, for de fleste er jo bare å slenge på seg.


4 av mange kjoler. Den til høyre ser kanskje ut som en topp, men det er faktisk en kjole.

- Har du kjoledilla? (Om du er jente da selvfølgelig.)

EN LITEN ØNSKELISTE

 • 26.06.2010 kl. 17:09


Ovenfor ser dere en liten ønskeliste av noen få ting jeg ønsker meg for tiden. Kommer til å vente med å kjøpe noen av de før jeg skal til Belgia, så jeg skal se der om jeg finner noe tilsvarende.

1. Baseballjakken - har mest lyst på den i rosa, men de var utsolgt både i butikken her jeg bor og i nettbutikken (i min størrelse), men jeg likte også godt den lyseblå (som de har i størrelsen min i nettbutikken, foreløpig), så kanskje jeg kommer til å kjøpe den, om jeg ikke finner noe i Belgia. De ovenfor er fra Gina Tricot.

2. Sykkelshortsen - har utrolig lyst på en som jeg kan ha under min nye dongrishorts og under korte kjoler. Vil ha en enkel, ikke mønstret, og selvsagt har jeg ikke funnet noen når jeg har vært på leting i butikker. Kan jo hende jeg bare har vært dårlig til å lete da. Typisk meg. Men jeg har merket at jeg har en del svarte strømpebukser jeg ikke bruker, så jeg skal prøve å lage en selv. De ovenfor er fra Bik Bok.

3. Den lange collegegenseren - den ovenfor og noen tilsvarende har jeg fått et godt øye for. Ganske enkelt og greit å slenge over seg med en tights under, så har man et ganske kult antrekk, synes jeg da. Den ovenfor er fra Bik Bok.

- Har du noen av tingene ovenfor, eller kunne tenkt deg noen av de?

DIN EGEN, PERSONLIGE LOUIS VUITTON?

 • 24.06.2010 kl. 20:51


denne nettsiden kan du personalisere din egen Louis Vuitton veske. Du kan velge hvilken type veske, størrelse, farge (ikke på selve vesken men på en "stropp" på midten) og du kan skrive inn initialene dine. Dette var noe jeg gjorde bare på gøy da, å faktisk bestille sin egen designede Louis Vuitton er nok veldig dyrt.

- Kunne du tenkt deg din egen, personlige Louis Vuitton?

ALL DRESSED IN LOVE

 • 21.06.2010 kl. 23:27


Sonia Rykiel, H&M

Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker denne kjolen! Har ikke vært så flink til å bruke den i det siste, men jeg elsker den ihvertfall. Høres sikkert veldig overfladisk, men jeg er jo jente.


Jennifer Hudson - all dressed in love

- Hva syns dere om kjolen og sangen?

Edit: glemte å fortelle dere i dag hva det "spennende" jeg gjorde var, men jeg forteller i morgen.

SARAH JESSICA PARKER/CARRIE BRADSHAW

 • 21.06.2010 kl. 14:00

Tumblr_l3vpsmlouv1qbllzgo1_500_large

Tumblr_l38fo4qvef1qaf9bjo1_500_large

Sc3_large

Hoved_bryllup_large

20090526023222
//weheartit, direktekilde på bildet

- Digger henne! Gjør du?

ET SKJØRT - TRE ANTREKK

 • 20.06.2010 kl. 20:30

For en stund siden kjøpte jeg jo et high waist-skjørt fra Bik Bok og nå har jeg satt sammen tre forskjellige antrekk med det skjørtet:

(Oi, det ble dårlig kvalitet her!)

1. Her har jeg brukt en kjole fra Bik Bok som topp og jeg likte det veldig godt. Å ha en litt "posete" topp til high waist syns jeg er kjempekult! Har også brukt to sommerlige armbånd og en sløyfering fra Bik Bok.

2. Basic topper er jo også fint å bruke til high waist og her brukte jeg en rosa. Og så tok jeg et enkelt smykke og en ring. Smykket er fra Bik Bok og ringen er fra H&M.

3. Her brukte jeg en blondekjole uten noe tilbehør til, så det ble kanskje litt kjedelig, men jeg likte det. Blondekjole fra Bik Bok.

- Hvilken stil likte dere best?

NAGLER - HVA SYNS DU?

 • 06.06.2010 kl. 18:49

Jeg lever. Var vel kanskje på tide å gi litt lyd fra meg, selv om det bare er litt over et døgn siden sist. Kan ikke si at jeg har noen god grunn til å ikke ha blogget, har bare ikke orket.

http://minmote.no/wp-content/uploads/2009/04/catwalk_nagler.gif


Men til poenget da; nagler. Nagler på sko, klær, tilbehør osv. Hva syns dere? Jeg digger det.

DENIMKJOLER - HVA SYNS DU?

 • 30.05.2010 kl. 21:49


(Denimkjoler generelt altså, ikke nødvendigvis denne)

- Hva syns dere om denimkjoler?

CUTE, OR NOT CUTE?

 • 28.05.2010 kl. 17:35

I never knew your name.
Fashion Trends & Styles - Polyvore


- Hva syns dere? Søtt, eller ikke?

PRINTED SCARVES

 • 24.05.2010 kl. 17:52Liker godt skjerf med dyremønster på, spesielt om man bruker det til en hvit topp/genser eller i en annen farge som passer til skjerfet man bruker.

- Hva syns dere om skjerf med dyremønster?

TREND: BODY

 • 23.05.2010 kl. 12:51


Jeg forbinder bodyer med babyer, litt rart egentlig, men jeg kan ikke noe for det. Det er det jeg er vant til og folk har jo forskjellig smak. Jeg kunne ikke tenkt meg en, men jeg synes ikke at det er noe galt i at folk bruker det, for om man bruker det på rette måten ser jo det veldig kult ut.
De ovenfor er forresten fra Topshop.

- Hva syns dere om bodyer?
- Har du en? Eller kanskje flere?

MÅNEDENS STILIKON

 • 22.05.2010 kl. 18:10


Den første jeg tenkte på når jeg fant ut at jeg skulle begynne med månedens stilikon, var Lauren Conrad. Hun har en kjempefin stil og jeg elsker håret hennes.

(måtte dra ut bildet en del, derfor er det så uklart)
Uff, det ble veldig dårlige bilder, men de var så små..

- Hva syns dere om Lauren Conrad?

PARKAS - HVA SYNS DU?

 • 18.05.2010 kl. 15:13


Jeg liker de fleste parkaser, mest sånne enkle, men hva syns dere?
(De ovenfor er bare eksempler)

WEDGES - HVA SYNS DU?

 • 15.05.2010 kl. 17:15


Wedges er veldig populært i år og finnes i forskjellige typer. Selv er jeg mest fan av de enkle, pastellfargede, uten knytting og uten åpen tå.

- Hva syns du om wedges?

TREND: DENIM SHORTS

 • 13.05.2010 kl. 22:36

Denim shortsFashion Trends & Styles - Polyvore

- Hva syns dere om denim shorts?

DEN KORTE

 • 10.05.2010 kl. 17:49


Haha, den er ikke særlig fotogen den jumpsuiten der..
Gleder meg ihvertfall kjempemye til jeg kan begynne å bruke den i sommer om det noen gang blir varmt nok til det..
Digger den ihvertfall!
Den er fra Bik Bok.

- Har du jumpsuit?

bloglovinbloglovin

FORTSATT TRENDY?

 • 06.05.2010 kl. 18:38

Sequins - still trendy?
Paljetter var jo å se overalt for bare få måneder siden, men uten å ha tenkt over det, så har det bare forsvunnet. Jeg hadde egentlig glemt av det men kom bare til å tenke på det nå. Jeg syns det er kult i små mengder, men, ting kommer og ting går.

- Hva syns dere? Er paljetter fortsatt trendy?

TREND: STRAPLESS

 • 29.04.2010 kl. 19:38

Strapless
Jeg liker stroppløse kjoler veldig godt, de fleste ihvertfall. Spesielt om sommeren, med et par sandaler eller hæler for den saks skyld.

- Hva syns du om stroppløse kjoler?

STJEL STILEN #1

 • 28.04.2010 kl. 16:06

Fremover kommer jeg til å begynne å legge ut "Stjel stilen" hvor jeg viser forskjellig sett fra Polyvore med kjendisantrekk som jeg liker. Det er ikke jeg som lager settene.

Her er nr. 1:

Celebrity Style: Vanessa Hudgens.
Celebrity Style: Vanessa Hudgens. by elizabeth says relax featuring J Brand jeans

Items in this set:


PS: selv om vi ikke har butikkene hvor klærne er fra, betyr det ikke at vi ikke kan finne noe lignende i norske butikker ;-)

- Hva syns dere om antrekket?

JUMPSUITS - HVA SYNES DU?

 • 26.04.2010 kl. 21:32

I dag har jeg vært på foreldremøte, som gikk veldig bra, og så har jeg brukt noen timer på å skrive konf. talen min og nå er jeg ferdig! Denne uken blir det ikke like mye blogging som det bruker å være til vanlig siden vi har mye å gjøre til konfirmasjonen, men neste uke kommer jeg sterkt tilbake. I morgen blir det også senere blogging fordi vi har øving til konf. gudstjeneste og så fotografering.

Men så til poenget da; JUMPSUITS!
Jumpsuits
Ikke spør meg hvor noen av jumpsuitene er fra, jeg aaner ikke. Søk opp jumpsuits på polyvore.com eller trykk på bildet ovenfor, så finner dere de der ;-)

Jeg digger jumpsuits! Er ikke så stor fan av de lange, men de fleste korte liker jeg veldig godt. Har ikke en selv, men om jeg finner en til grei pris og som jeg liker, så kommer jeg definitivt til å investere i en.

- Hva syns du om jumpsuits?

"DENIM" DRESS

 • 21.04.2010 kl. 21:41

Har vært på fotballtrening i dag, derfor mitt lille fravær de siste timene..Har kanskje vist denne kjolen her før, er ganske usikker så glemsk som jeg er, men her er den ihvertfall. Den er fra Bik Bok og ble kjøpt for snart et år siden.

Jeg har jo vist dere en del sommerplagg i det siste, rett og slett fordi jeg har hatt en del jeg har villet vist dere i lang tid, men siden det har vært en utrooolig lang vinter, så blir det nå.

Nå skal jeg nyte min løøvli kveldsmat og se litt på tv. Takk for alle fine kommentarer i det siste, setter stoor pris på det! :-)

- Hva syns dere om kjolen da? Noen som har den samme eller noe lignende?

DRESS.

 • 19.04.2010 kl. 21:43

Denne kjolen har jeg ikke vist før. Den er noen år gammel og er fra Vero Moda. Har ikke brukt den så mye nå det siste året, men jeg liker den veldig godt.

- Hva syns dere?

TODAY'S DREAM OUTFIT

 • 18.04.2010 kl. 15:07

Trendy Casual
Trendy Casual by Fashionistlady featuring Ray

Items in this set:
Sequin bow top, $175
Miss Ferriday Dolman Sweat, 115 GBP
J-Brand Jeans 912 Bonaroo, 230 EUR
Ash Lotus Grey Leather - Jildor Shoes, Since 1949, $250
Yves Saint Laurent Canvas Tote with Logo, 700 GBP

Dette antrekket falt utrolig godt i smak hos meg, ble bare helt.. forelsket.

- Hva syns dere om det?

SAILOR GIRL

 • 15.04.2010 kl. 15:55


Marinemoten var jo populær både i fjor og i år, og jeg digger det! Ringer, smykker, armbånd, gensere, topper, kjoler osv. Jeg har selv en kjole i den 'stilen':

Fra Gina Tricot

Nå skal jeg se home and away, før jeg må sette meg ned og øve til en prøve vi har i naturfag i morgen.

- Hva syns dere om "marinemoten"?
- Har du noen ting i den stilen?

MUST HAVES

 • 14.04.2010 kl. 17:43Ovenfor ser dere noen ting jeg virkelig kunne tenkt meg fra Bik Bok og Gina Tricot. Likte spesielt godt ringen og shortsen!

- Noe av det ovenfor du har/kunne tenkt deg?
- Hva syns du om klærne?

L O V E

 • 13.04.2010 kl. 20:17

Nå når jeg holder på å rydde rommet mitt og i klærne mine, fant jeg igjen noen klær som jeg ikke husket at jeg hadde engang. Den ovenfor er fra Bik Bok og jeg fikk den i fjor, men har faktisk ikke brukt den enda. Tror ihvertfall den kommer til å bli flittig brukt i sommer! :-)

- Hva syns dere om den?

BLONDESKJØRTET

 • 10.04.2010 kl. 11:43Dette blondeskjørtet er så herlig! Kjøpte det på Gina Tricot i..... fjor sommer (?) tror jeg. Har ikke brukt det så mye, men det skal endres på når sommeren kommer. Elsker klær med blonder på og kunne godt tenkt meg en lang genser/tunika med blonder på, sånn som f.eks denne:

Fra fashionlove.no
Bare at jeg kunne tenkt meg en som var hakket lengre.

- Hva syns dere om skjørtet?
- Har du noe med blonder på? Isåfall hva?

NY TRENCHCOAT

 • 05.04.2010 kl. 17:52

Nå er alt under kategorien vinterklær pakket vekk og vårklærne har inntatt knaggene. I dag har jeg blitt en trenchcoat rikere, siden mamma hadde en trenchcoat hun ikke bruker lenger, wiii.

Sånn ser den ut. Mamma sa at jeg kunne ha et rosa naglebelte til, siden vi ikke vet hvor det tilhørende beltet er og i tillegg spriter den opp jakken litt. Love it already, selv om den er bittelitt stor i armene.
Har en litt kortere trenchcoat også, men den får dere se på outfit en gang i fremtiden, siden jeg ikke er på mitt mest fotogene i dag :-)

- Har du trenchcoat?
- Hva syns du om min?

SKINNJAKKE

 • 03.04.2010 kl. 18:25

Nå som våren har begynt å komme og det er brukbar temperatur, er det perfekt med skinnjakker. Om det blåser litt kan man jo bare ta en varm genser under og et skjerf i halsen, så ser det fortsatt bra ut. Jeg har ihvertfall begynt å bruke min.

Jeg kjøpte min på Vero Moda i fjor sommer.

- Hva syns du om skinnjakker?
- Har du en?

HVILKET LIKTE DU BEST?

 • 02.04.2010 kl. 21:36


1


2


3


4
Alle er fra lookbook.nu.

- Hvilket likte du best?

THE GARDEN COLLECTION

 • 06.03.2010 kl. 21:53

Må si at jeg er virkelig imponert over H&M! Gleder meg veldig til The Garden Collection kommer ut (28. mars, tror jeg). Her er mine to favoritter:

Likte denne jakken veldig godt.......

..... og denne kjolen! Herregud, som jeg gleder meg! Og det beste av alt er at den kommer ut en liten stund etter bursdagen min, så forhåpentligvis har jeg penger til å kjøpe de to plaggene ovenfor.

Her er noen flere plagg fra kolleksjonen:

Dette liker vi!

- Tror du den nye kolleksjonen blir bra?

STRIPER, PUFFERMER & CARDIGANS

 • 06.03.2010 kl. 17:28

Når jeg var i byen i dag, la jeg godt merke til at på alle klesbutikkene hadde de både stripete klær, gensere med puffermer og lange cardigans. Digger alle de tingene, men jeg har desverre ikke funnet en stripete genser som jeg liker til meg. Men bare vent!

ajksgals

- Hva syns du om striper, puffermer og lange cardigans?

FOREVER21

 • 02.03.2010 kl. 21:24

Jeg var dum og gikk inn på nettsiden til forever21, noe jeg ikke burde gjort, siden jeg fikk utrolig lyst på klærne der! Hvorfor har vi ikke den butikken i Norge? Klærne der er jo veldig billige, men folk sier jo at frakten er veldig dyr..Her er ihvertfall noe av de tusenvis (overdrivelse) av tingene jeg likte:

Likelikelike.

Har du noe fra forever21?
Hva syns du om klærne ovenfor?

THIS IS FASHIONLOVE

 • 26.02.2010 kl. 19:03

Hørt om butikken til Ulrikke Lund?

(Skjermbilde fra fashionlove.no)
Veldig mye fint der ser jeg, kunne selv tenkt meg en sånn kjole med skulderdetaljer som den øverste til venstre ovenfor her, men ehe, litt for dyrt for meg det der.

Har du vært innom butikken til Ulrikke Lund før?

WANG FLETTEN

 • 23.01.2010 kl. 14:30

Mange av dere har vel hørt om den populære Wang fletten? Jeg syns den er utrolig kul og jeg kunne ønske jeg hadde langt nok hår til å lage den. Jeg får vel bare spare?

Hva syns dere om Wang fletten?

CREATE YOUR LOOK!

 • 04.10.2009 kl. 00:30

hmfashionstudio
På H&M sine nettsider kan du lage din egen look. Den på bildet over lagde jeg. 
Hva syns du?

Vet at jeg sa at jeg skulle skru av pc'en, men kunne ikke dy meg! Men nå skal jeg gjøre det. 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no