BURGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tee from Bikbok


I dag følte jeg meg endelig som meg selv igjen da jeg våknet, formen min har jo vært så rar de siste to dagene. Jeg følte migrenen komme tilbake i går så da prøvde jeg å ta en migrenepille, og det hjalp heldigvis. Jeg følte meg ganske uvel og trøtt etterpå da, så jeg ble liggende resten av kvelden. Jeg har forresten også hatt tidenes gangsperre i beina, og ikke av den gode typen der jeg bare har merket at jeg har trent. Det har faktisk VERKET i beina og hver gang jeg har måttet sette meg ned vil jeg bare gråte. Det var jo ikke akkurat slik at det var lenge siden jeg hadde trent heller, så jeg vet ikke, men denne uken i programmet mitt er bare fullstendig knekken. Jeg trente overkropp i dag og hvordan jeg klarte å fullføre forstår jeg ikke helt altså, for det var døden. Men nå skal jeg slutte å klage på alle mulige smerter, jeg føler meg iallefall mye bedre i dag! Håper dere har det bra også ♥


Today I finally felt like myself again when I woke up, my body has been feeling so weird these last two days. I felt the migraine coming back yesterday so I tried taking a migraine pill, and luckily it helped. However I felt quite tired and not good afterwards, so I was just laying in bed for the rest of the day. Oh and by the way my legs have been SO sore, and not the good kind of sore where I'm just reminded that I've been working out. My legs have actually been ACHING and every time I've had to sit down I just want to cry. And it's not like it had been a long time since the last time I worked out either, so I don't know, but this week in my program has just been killing me. I did arms and abs today and I don't understand how I managed to finish, cause it was death. But now I'm going to stop complaining about all kinds of pain, I feel a lot better today at least! Hope you guys are doing good too ♥

BIK BOK LAUNCH

Hjem, kjære hjem! Jeg blir alltid så trøtt når jeg har vært på tur, jeg tror bare det er noe med luften på flyet som gjør at jeg blir så trøtt. Flyturen i dag var jo bare på under én time, men jeg er så sliten at det føles ut som jeg har reist hele dagen. Nå er jeg iallefall hjemme, og jeg har mange bilder å vise dere! Jeg har kost meg kjempemye på tur med kjæresten min, og konserten var kjempebra! Det blir noen innlegg fremover med bilder fra Oslo, og det første jeg vil vise dere er fra lanseringen av Lene Orvik sin nye kolleksjon for Bik Bok. Jeg hadde egentlig ikke planer om å dra, men vi bodde ganske nært Karl Johan, så jeg endte opp med å ta en rask tur bort dit etter frokost på torsdag. Jeg liker egentlig alle plaggene i kolleksjonen, men endte bare opp med en veldig kul t-skjorte siden jeg prøver å begrense meg litt for tiden. Jeg er obsessed med disse korsettbeltene på klær for tiden, så da falt jeg selvfølgelig for denne t-skjorten. Jeg fikk med en goodiebag også med litt sminke og ett par flasker med forskjellig drikke, så det var jo kjekt!


Home, sweet home! I always get so tired when I've been travelling, I think it's just something with the air on airplanes that makes me so tired. The flight today was under one hour, but I'm still so exhausted that it feels like I've been travelling all day. Well, now I'm home, and I have a lot of photos to show you! I've had such a great time in Oslo with my boyfriend, and the concert was so good! There will be a few posts the next days with photos from Oslo, and the first thing I want to show you is from the launch of Lene Orvik's new collection for Bik Bok. I hadn't planned on going, but we lived quite close to Karl Johan (the street were the store is), so I ended up taking a quick trip over there after breakfast on Thursday. I actually like all the clothes in the collection, but just ended up with a really cool t-shirt since I'm trying to limit myself these days. I'm obsessed with this corset belts on clothes these days, so of course I fell for this t-shirt. I got a goodiebag with my purchase that contained some bits of makeup and a couple of bottles with some drinks, so that was nice! 
 

NEW FAVORITE PURSE
From Zara


Jeg kjøpte denne vesken i Spania og den er virkelig min nye favoritt! Jeg er veldig glad i vesker og får aldri nok (selvom det burde være nok egentlig...), så om jeg finner en fin en til en fin pris klarer jeg bare ikke dy meg. Jeg elsker fargen på denne og at det er semsket "skinn" på toppen, og vanlig "skinn" under. Gir den en spesiell look, og størrelsen er perfekt når man bare skal en liten tur ut! 

Været er forresten kjempefint i dag! Endelig en dag med stabilt vær, og noe som ser ut som vår. Jeg har ordnet litt forskjellige ting, og planlagt kommende innlegg. Jeg skal jobbe både i morgen og på lørdag, og da må det nesten litt planlegging til for at det skal komme innlegg selv om jeg jobber. Ha en fin torsdag ♥


I bought this purse in Spain and it's my new favourite! I love purses and can never get enough (even though it definitely should be enough...), so if I find a nice one with a nice price, I just can't help myself. I love the color on this one and that it's suede "leather" on the top, and regular "leather" at the bottom. It gives it a special look, and the size is perfect when you're just going out for a bit! 

The weather is so nice today! Finally a day with stable weather, and something that looks like spring. I've been taking care of some stuff, and planning upcoming blog posts. I'm working tomorrow and on Saturday, so it needs some planning in advance so that I have blog posts coming up even though I'm at work. Have a good Thursday ♥

SPRING FAVORITES

Adlinks


Pink and grey sweater here / sweater with roses here / green dress here / offshoulder top here


Pink blazer here / ripped skinny jeans here / beige pants here / patterned dress here


Hei dere! Jeg tilbringer kvelden under dyna siden jeg blir litt slapp og syns synd på meg selv etter jeg har tatt vaksine, så jeg har brukt den siste timen på å se gjennom massevis av fine klær på NA-KD og finne frem noen plagg jeg liker til våren. Det er jo ikke nødvendigvis veldig varmt her på våren så jeg tok med ett par gensere i kollasjen. Til våren syns jeg det er så fint å finne frem klær med farger, og lyse jeans/bukser. Det er så mye fint i butikkene for tiden, så jeg sliter virkelig med å holde meg unna. Men med så mye reising det har blitt den siste tiden må jeg prøve å spare litt penger, så jeg må nesten bare prøve å holde meg til vindusshopping. Nå skal det sies at jeg nettopp har funnet frem vår/sommerklærne fra i fjor som har vært pakket ned hele vinteren, og det føles nesten ut som jeg har nye klær fordi det er så mye jeg hadde glemt jeg hadde! 


Hey guys! I'm spending my night under the duvet since I get a little tired and feel sorry for myself after taking a vaccine, so I've spent the last hour looking at so many nice clothes on NA-KD and finding some items I like for spring. It isn't necessarily that hot here in the spring, so I included a couple sweaters in the collage. I think it's so nice with colorful clothes and light colored jeans/pants for spring. There are so many nice clothes in the stores these days, so I'm really struggling to stay away. But it's been so much travelling lately so I have to try saving some money, so I just have to try sticking to window shopping for now. However I just packed up my spring/summer clothes from last year, and it almost feels like I have new clothes because there are so much stuff I forgot I had! 

VELVET TOP

Jeg skulle jo vise dere denne toppen for over en måned siden, men det gikk helt i glemmeboksen! Jeg har hatt et litt elsk/hat-forhold til fløyel, jeg syns mye rett og slett ikke har sett bra ut. Men denne toppen falt jeg helt for! For det første elsker jeg fargen, og så digger jeg passformen! Det er jo egentlig bare en vanlig t-skjorte, i fløyel. Kjempesøt! 

Nå skal jeg komme meg avgårde til frisøren, endelig! Jeg har ikke vært siden rett før jul, så nå blir det deilig å få orden på dette styret. 


♦ Hva syns dere?

SALES FAVORITES + EARLY ACCESS

Adlinks

Nå som våren (forhåpentligvis) nærmer seg, merker jeg hvor klar jeg er for å ta fatt på vårgarderoben. Nå er jeg lei av strikkagensere og ullstrømper, jeg vil ha kjoler, tynne jakker og sandaler. Kanskje litt for mye å be om her i Ålesund, men jeg skal jo til Paris og Marbella ganske snart, og der er det iallefall varmere! Nelly starter sitt Mid season sale på mandag, men jeg har fått en kode som gir tidligere adgang. Salget finner dere her og koden er ACCESS ♥ Nedenfor er mine favoritter fra salget.  


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

Nei, neste uke skal vinterklærne pakkes bort! Jeg får heller fryse litt en stund, hehe. 


♦ Noe dere likte?

HOT PINK - PART TWO

Puh, endelig har jeg tid til å blogge igjen! Det er jo ett døgn siden sist jeg satt foran skjermen, så det føles faktisk ut som en evighet, selv om det har kommet innlegg her siden. Jeg jobber hver dag denne uken, bortsett fra mandag, så det har måttet mye planlegging til for å ikke la det gå utover bloggen! Men jeg tror det har gått fint hittil? I går var jeg ikke fullt så effektiv som jeg gjerne skulle vært før jobb, så det må jeg ta igjen i morgen, siden jeg ikke begynner på jobb før sent. 

Hadde noen siste bilder jeg ville vise dere fra denne antrekksshooten, så her er de! Har SÅ lyst på denne genseren nå, men vi er utsolgt, så det er kanskje like greit, hehe. 


♦ Hva syns dere?

HOMEMADE KNIT

Jeg har nettopp kommet fra jobb, og denne dagen gikk veldig fort! Blir jo veldig travelt og mye å gjøre når det er tilbud, men det er bare gøy. Nå MÅ jeg ha mat kjenner jeg, men jeg måtte få ut dette innlegget først. Haha, prioriteringer??

Fikk denne hjemmestrikka genseren i bursdagsgave med mamma, og den er SÅ digg. Jeg valgte fargene selv, og da måtte det selvfølgelig bli rosa, med hvite striper. Det er en "Sara-genser" med oppskrift av ei fra Ålesund, såvidt jeg har skjønt. Så kjekt å få noe hjemmelaga i gave, som jeg vet det er lagt tid og kjærlighet i ♥


♦ Hva syns dere om genseren?

FLOWERY

Litt senere innlegg enn vanlig i dag, men jeg har rett og slett ikke rukket og sette meg ned foran skjermen før nå. Sara og jeg tok turen til Cubus i dag for å shoote litt klær derfra til sosiale medier, så nå har jeg massevis av bloggmateriale også. To fluer i én smekk! En av fordelene ved å jobbe i klesbutikk, hehe. Det er SÅ mye fint der nå, så det var ikke noe problem å finne klær iallefall. Jeg elsker blusen under, så fin med blomsterdetaljene! 

♦ Hva syns dere? 

RED FOR THE OCCASION

Røde lepper hører vel med på en sånn dag, eller hva? Hehe, ikke at vi har feiret noe i dag egentlig, føler vi er flink nok til å sette pris på hverandre til vanlig (misforstå meg rett, mener ikke at de som feirer Valentines ikke setter pris på hverandre ellers altså). For all del, det er fint med en dag til kjærligheten, men det er også viktig å ikke ta hverandre for gitt til vanlig. Uansett, vi bor jo sammen så vi får jo tilbragt litt av denne dagen sammen likevel ♥ 


Uansett, enhver anledning til å bruke rød leppestift er jeg med på! Røde lepper har virkelig vokst på meg de siste årene, og jeg har funnet ut at den litt dypere rødfargen er den jeg passer best. I love it! 


♦ Hva har dere gjort denne dagen?

PREPARING FOR LONDON


Topshop & New Look

Viktig å forberede seg til tur ja, hehehe. Jeg vet egentlig at når jeg først kommer til butikkene kommer jeg til å slite med å finne det jeg har sett i nettbutikkene, siden mange av butikkene er store, men det er kjekt å titte litt og se hva det går i. SÅ mye fint. Jeg vil blant annet finne en kul badedrakt, og så har jeg i flere år sett etter en svart bukse med hull på knærne, men jeg har bare ikke funnet den perfekte enda. Jeg har troen på London! Ovenfor er forsåvidt noen plagg jeg virkelig kunne tenkt meg, men fant mye mer også, så dette blir jo spennende. Jeg gleder meg masse iallefall! 


♦ Noe dere likte?

ROSE GOLD LOOK

My look for tonight

God lørdag ♥ Jeg har vært på trening og en tur i byen for å ordne diverse, og nå har jeg ordnet sminke og hår for kveldens bursdagsfeiring også. Måtte være litt tidlig ute i dag siden jeg skal passe lillesøster frem til da. Gjelder å være effektiv, jeg hater virkelig å ha dårlig tid, så da vil jeg ha mest mulig klart, sånn at jeg bare må hjem og skifte før vi drar i bursdag. 


Ovenfor er kveldens sminke iallefall. Jeg brukte kun én øyenskygge, Kylie Cosmetics creme shadow i rose gold. Syns fargen er helt nydelig, og så spesiell. Den sitter så godt også, og varer for evig, føles det ut som. Blir en veldig "søt" look i dag, siden kjolen min er rosa også, hehe. Den får dere bilder av i morgen!


♦ Hva er deres planer for kvelden?

FAV TREND FOR SPRING

Jeg er i ekstase over én av trendene denne våren, nemlig pastellrosa. Før var jeg helt gal etter rosa, og nå merker jeg enkelte sånne tendenser igjen, hehe. Det er SÅ fint! Alle butikkene har jo mye rosa nå, og det er virkelig vanskelig å holde seg unna. Siden det fortsatt er vinter er jeg veldig glad i å kombinere det med grått, men jeg syns også det er veldig fint å kombinere med militærgrønt. Som i antrekket tidligere denne uken. Nei, spørs om ikke det blir noen rosa plagg på meg i London ♥


Rosa sko fra Adidas, og rosa genser fra Gina Tricot. 


Cubus / Nelly / Bik Bok


♦ Hva syns dere om denne trenden? 
 

ALL BLACK

Antrekk Cubus
Sko Jeffrey Campbell

Det er såå lenge siden jeg har brukt dette "skinn"skjørtet nå, det har rett og slett blitt litt glemt. Men jeg tenker det er veldig fint til høsten med en strømpebukse under, for skinnplagg er jo veldig kult til høsten. Skoene er også utrolig lenge siden jeg har brukt, og de skal jeg faktisk selge før jeg drar. De blir rett og slett for lite brukt av meg, og det ser man også på de, for de ser omtrent helt nye ut. I tillegg tar de nok litt unødvendig plass i kofferten også, så da kan jeg like gjerne selge de. Om noen av dere skulle være interessert så kan dere sende meg en mail til malindh.blogg@hotmail.com, ellers kommer jeg nok til å selge de en annen plass. De er i str. 38, men litt store i størrelsen, så jeg har brukt ekstra såler oppi. Tenker å selge de for 1000 kr, som er endel billigere enn nyprisen, utifra hva jeg har sett på ulike nettsider.


- Hva syns dere om antrekket?

WHAT WE NEED ON A SUNDAY...

...Inspiration.Hei på dere! Haha, jeg sliter alltid mer med bloggingen på søndager, da skjer jo det ekstra lite, og det blir derfor enda mindre å blogge om. Eller, det går jo selvfølgelig an å finne på spennende ting på søndager, men ofte foretrekker jeg å bare slappe av og holde meg inne. Det har jeg gjort i dag, med unntak av en liten fjelltur for å få frisk luft. Det lille fjellet jeg har snakket om før er perfekt for meg som egentlig ikke er så glad i fjellturer og foretrekker treningssenter. De siste månedene har faktisk jogging vært mye mer fristende enn styrketrening, mens tidligere har det vært totalt motsatt. Nå er det veldig lenge siden jeg har trent skikkelig styrke, rett og slett fordi jeg ikke har følt for det. Jeg føler jeg har et mye mer avslappet forhold til trening og nå trener jeg rett og slett det jeg føler for den dagen. Okei, nå sporet jeg helt av fra det innlegget egentlig skulle handle om, er det mulig...


Ovenfor er noen herlige bilder jeg fant på weheartit. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et sånt tutu-skjørt? Det er SÅ pent! Jeg så at weheartit hadde fått noen oppdateringer, blant annet at man kunne krysse av hvilke "kategorier" du vil se bilder av, og det likte jeg veldig godt!


- Hva syns dere om bildene?

LITTLE WHITE DRESS


En enkel, hvit kjole og en enkel, svart kjole er for meg noen av de mest essensielle plaggene enhver jente burde ha i garderoben sin. Det kan brukes både til hverdags og til fest alt ettersom hvordan du styler det. Jeg har lett en stund etter en "den lille hvite" og den ovenfor fant jeg på Bikbok til halv pris for et par uker siden - perfekt! Den har blonder på skuldrene og litt på ryggene (dette får dere nok se en annen gang jeg bruker den), og til hverdags kan jeg for eksempel ta en enkel cardigan over og et belte i livet. Til fest kan den jo blant annet bare brukes som den er sammen med noen høyhælte sko, gjerne i en annen farge enn svart og hvit, ettersom kjolen er så enkel.


Håper ikke dere er lei av disse bildene nå, men dette er iallefall det siste dere får se derfra på en stund, det er jo grenser til hvor mange ganger man orker å se de "samme" bildene. Jeg er utrolig sliten og trøtt nå ettersom jeg nok en gang våknet veldig tidlig. Altså hva skjer med meg? Jeg sovnet igjen etter en times tid, men det endte opp med at jeg måtte slumre alarmen noen ganger for å få nok søvn til å komme meg gjennom dagen. Ikke akkurat slik jeg hadde planlagt å starte uken, men vet dere hva? Det er helt greit, i morgen er jo en ny dag. Det blir en tur på jobb i morgen tidlig og etter det skal jeg ordne ting her i heimen. Blant annet trengs det en skikkelig opprydding i klærne mine, og det vil jeg ikke drive å utsette. Etter jeg har sett ferdig Lindsay på TV nå blir det rett til sengs, så får jeg meg forhåpentligvis en god natts søvn.


- Hva syns dere om kjolen?

I WANT TO WEAR THIS

Hello NovemberHar veldig lyst på et sånt type skinnskjørt nå, så om noen vet hvor jeg kan få tak i noe lignende sånt, skrik ut i kommentarfeltet! Det ovenfor er fra Pull & Bear, så det får jeg ikke tak i her i alle fall. Syns det er utrolig kult, og har mange ideer til hvordan jeg kan style det. Som for eksempel noe lignende ovenfor, enkelt og greit. Har jo en lignende sånn jakke og sko, en burgunder topp kan jeg få tak i hvor som helst, i tillegg til at jeg har veldig lyst på en klokke.

- Hva syns dere om antrekket?
- Noen som vet hvor jeg får tak i et sånt skjørt?

PREPARED FOR FALL


Fra oktober i fjor.

 

Ok, jeg kommer sikkert til å angre på at jeg sier dette her, sommermenneske som jeg er, men jeg er faktisk klar for høsten jeg. Ikke for kaldere og gråere vær, men det er så mye fint man kan ha på seg! Syns det er så mye kult i butikkene til høsten nå, så tror det blir greit å kle seg litt mer og i andre farger. Selv om det egentlig ikke blir så veldig mye mer klær siden vi ikke har det så veldig varmt her, men merker jeg allerede er obsessed med høstfargene, som burgunder og grått.

 

- Er dere klar for høsten?


2 FAVS

Jeg har nettopp gjenoppdaget Lookbook og er nå hektet, så tenkte jeg kunne vise dere to av mine nyeste favoritter:

Her og her.

To litt forskjellige antrekk, men jeg elsker begge! Min lookbook er forresten her. Kommer mer der etter hvert!

 

- Hvilket likte dere best?

 

DIY SKIRT

Hadde et lite DIY-prosjekt for et par uker siden da jeg fant et skjørt jeg aldri hadde fått brukt pga en litt vanskelig lengde. Så da tok jeg rett og slett og sydde det kortere med litt (mye) hjelp av mamma! Ingen spesiell oppskrift, klippet det bare til lengden jeg ville og brukte så symaskinen til å ordne det. Dessverre hadde jeg klippet veeeldig skjevt, så det ble til slutt mye kortere enn jeg ville ha det. Menmen, med en tykk strømpebukse kan det fortsatt brukes.

 

Sånn så det ut før:

Eneste bildet jeg hadde av det, tatt for over ett år siden.. Men ja, syns lengden og fasongen var ganske feil til meg.

 

Sånn ble skjørtet:Skikkelig kort, så må faktisk ha noe under. Men ellers liker jeg det mye bedre nå, og kommer nok til å bruke det mer nå enn jeg gjorde før. Syns også det var veldig gøy å lage til, så kan godt tenke meg å lære meg mer om sying av klær osv!

 

- Hva syns dere om resultatet?

 

BOYFRIEND


(Ser ut som jeg er mye brunere på armene enn på bena, men det er nok bare lyset som gjør det, haha!)

 

Jeg har lett lenge etter den perfekte buksen i boyfriend-fit, og denne som vi har på Cubus gjorde det for meg! Likte utrolig godt passformen på den osv. I tillegg er den veldig kul både til penere sko som pumps, men også til hverdagslige sko som converse. Boyfriend jeans er utrolig kult og jeg er så glad for at jeg endelig har skaffet meg noen!

 

- Hva syns dere?
- Eier du noen sånne bukser selv?

 

ESTRADEUR

Mange av dere har sikkert hørt om/sett den nye kolleksjonen til Fanny Lyckman som ligger på Nelly nå? Det er hvertfall endel som har blogget om den, og jeg, som mange andre, elsker den!
Bilder fra lookbooken. Så mye inspirasjon!! Kunne godt tenkt meg mange av plaggene, meen siden jeg sparer til London så må jeg bare beherske meg. Krysser fingrene for flere kule kolleksjoner som dette i fremtiden!

- Har dere sjekket ut kolleksjonen? Hva syns dere?

SNEAK PEEK ON TODAYS


En sniktitt på dagens antrekk, poster hele antrekket i kveld, for nå skal jeg på trening! 

- Hva gjør dere i kveld?

AUTUMN IN NEW YORK

Autumn in New York

Kan se for meg at New York er herlig på denne tiden av året (egentlig året rundt da men), og jeg hadde ikke sagt nei takk til å gå rundt i Central Park i dette antrekket. Høsten kan virkelig være fin! 

Det er forresten ikke jeg som har laget kollasjen ovenfor, men om dere trykker på bildet kommer dere til den som laget det og da får dere også se hvor plaggene er fra. Nå er det Grey's Anatomy, yey!

- Hva syns dere om antrekket?

GREEN, GOLD AND PINK


- Hva syns dere?

FALL FASHION

Fall Fashion

 

Fikk spørsmål på spørsmålsrunden om favorittrenden i høst og tenkte jeg kunne ta det i eget innlegg. Men det har seg sånn at jeg klarer ikke å velge kun én som er favoritten min. Nå i høst elsker jeg den militære stilen, spesielt militærjakken som jeg har planer om å skaffe meg en av selv. Jeg elsker også burgunder, i form av topper, gensere og bukser. Capen er, som i fjor, også veldig populær, og jeg har planer om å bruke min masse. Jeg liker også veldig godt "tulipan"-toppene og peplum-skjørtene. Jeg prøvde en sånn tulipan-topp på Gina Tricot, men syntes ikke det passet figuren min, så det er jo synd da. Men det er mange det er veldig fint på! Ellers er det mye annet jeg liker godt også, men dette er altså det jeg liker best nå i høst. 
- Hva er deres favoritter denne høsten?
Husk spørsmålsrunden her!

MY FAVORITE SHOES

Gladiatorene husker jeg ikke hvor er fra, men jeg kjøpte de for flere år siden uansett, så det hadde ikke hjulpet noe særlig. De i midten er Toms, og de helt til høyre er Converse kjøpt i Tyrkia.


Fine og skitne Toms, haha. 


Jeffrey Campbell Lita og Jeffrey Campbell Spike


Dette er da altså favorittskoene mine. Ser Toms'ene burde fått seg en vask eller noe sånt men det får jeg ta en annen dag, haha. 

- Hvilket skopar likte du best?
- Hvilket par fra din skosamling er din favoritt? 

INSPIRING

Angelica Blick og Annette Haga.

To inspirerende blogger! Hvem inspirerer deg?

WILD SPIRIT

Wild Spirit

 

Wild Spirit by malindh featuring clutch handbags
Aner ikke hvorfor det kom frem sånn "My outfit on Polyvore"-greier, haha. Men jeg har blitt hekta på Polyvore igjen, det er så gøy å sitte der og drømme seg vekk i massevis av klær, sko, vesker osv. I antrekket over valgte jeg å sette fokus på skoene, digger fargen! 
- Hva syns dere om antrekket?

TWO DIFFERENT OUTFITS

Style #1

 

Style #1 by malindh featuring crop tops
Skulle gjerne hatt cardiganen uten stripene, men det var dette jeg fant nå. Jeg eeelsker alt, spesielt kombinasjonen av highwaist og crop-top, og jeg syns også det er tøft med bootsene til. Cardiganen gjør det hele litt mer laidback, og ringen bare digger jeg. 
Style #2

 

Style #2 by malindh featuring chain jewelry
Antrekk nr 2 er veldig annerledes enn det første. Skjørtet og toppen ser kanskje ikke så bra ut her, men poenget er at toppen skal være oppi skjørtet, og skjørtet strammer med midjen. Dette er jo ikke så lett å få frem på Polyvore... Jeg elsker kilehæler til maxiskjørt, og spesielt disse, i samme farge som toppen. Som tilbehør velger jeg å blande noen armbånd (kun ett av det blå), og siden det er sølv på det ene armbåndet, valgte jeg et statement-smykke i sølv. 
Begge antrekkene kunne jeg veldig godt gått med, og jeg syns de er veldig fine. 
- Hvilket antrekk ville du valgt? 

THE ARMY JACKET

Army style

 

Army style by malindh featuring camo jackets
Dere har kanskje merket hvor populært det har blitt med militærjakker den siste tiden? Først var jeg ganske skeptisk, men etter hvert har jeg bare likt det mer og mer og nå kunne jeg veldig godt tenkt meg en selv. Så lenge man kombinerer den riktig, er det jo utrolig kult! De ovenfor er jeg ikke sikker på hvor er fra, men det kan dere finne ut ved å trykke på bildet. Tror jeg har sett at Bik Bok har noen, og det blir sikkert å komme i flere butikker også.
- Hva syns dere om militærjakkene?

DETAILED BACK

Da prøver vi en gang til å skrive et innlegg uten at det klikker!Fikk denne toppen fra Barcelona, og ryggen på den er så kuul! Fremsiden også da selvfølgelig, men ryggen gjør jo hele toppen. Hadde tenkt å spille inn video i dag med det jeg fikk fra Barcelona, men jeg endret fort mening om det da jeg våknet opp uten stemme i dag. Har hostet siden jeg var syk forrige uke, og nå har den blitt verre og jeg våknet da uten stemme. Stemmen har bedret seg nå da, selv om jeg av og til høres ut som noen i stemmeskiftet. Om den er bedre i morgen skal jeg få spilt inn da! 

- Hva syns dere om toppen? Den er forresten fra Topshop.

EDIT: Dette ble egentlig lagt ut i går, men så klikket selvfølgelig blogg.no...

OVERSIZEDMamma kjøpte denne genseren i går, og jeg tror det er den deiligste genseren jeg noen gang har hatt på meg. Stoffet er SÅ behagelig, kunne nesten bodd i den resten av livet mitt. Den er litt stor til meg, i tillegg til at den er litt oversized (den er størrelse Small), men jeg kommer nok til å låne den av og til uansett, hihi. 

- Hva syns dere om genseren?

STUDDED SHORTS

Endelig får jeg lastet opp bilder og blogget! Mange av dere har sikkert fått med dere at blogg.no har vært utsatt for et eller annet angrep, så det har vært veldig ustabilt og jeg har slitt veldig mye med å i det hele tatt komme meg inn på blogg.no, både i går og i dag. 

Ovenfor har dere hvertfall noen bilder av den nye shortsen min fra Gina Tricot, en av mine nye favoritter! 

- Hva syns dere om shortsen?

COLORFUL JEANS

ColorsColors by malindh featuring aqua jeans
Fargerike bukser er, som dere kanskje har fått med dere, veldig populært i år! Jeg har selv blitt av basillen, og gleder meg til å få flere bukser med farger i garderoben!

Jeg skaffet meg en rød bukse etter jul, og har veldig lyst på en rosa og en blå også, á la de ovenfor! Tror hvertfall jeg skal ta meg en tur innom Cubus og kikke, og kanskje Lindex også? Har sett at de har bukser i ulike farger der og. 

- Hva syns dere om fargerike jeans? Har dere noen selv?

WEARING MY FAVORITE PLAID SHIRTFra Saints & Mortals.

EN FIN OVERRASKELSE

Hadde en veldig bra treningsøkt i dag på rundt 95 minutter (vet mange lurer på detXD), og det føles så bra i etterkant! Får bare se hvordan det føles i morgen, blir nok ikke lite gangsperre heller.. Men ihvertfall, jeg kom hjem til en veldig fin overraskelse fra mamma da jeg kom hjem:
Deborah Lippmann, Happy Birthday! Har hatt lyst på denne lenge, så det var kjempekoselig gjort! Den er kjøpt på Siri, her i Ålesund. 

- Hva syns dere om den? Har dere noen Deborah Lippmann-neglelakker selv?

HVILKET ANTREKK?


- To ganske forskjellige antrekk, hvilket likte du best?

SILVER ACCESSORIES

DEBORAH

Oppe fra venstre: I love the Nightlife, Boom Boom Pow, Glamorous Life, Happy Birthday
Nede fra venstre: Shake Your Groove Thing, Today Was a Fairytale, Purple Rain, Glitter In the Air

Jeg digger Deborah Lippmann-neglelakkene! Spesielt de med glitter, de er utrolig kule. Jeg er jo hektet på neglelakker og får aldri nok, så jeg håper på å få skaffet meg noen sånne i løpet av tiden. Det må jeg. 

- Hva syns dere om de?


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by