hits

PÅ TIDE MED FORANDRING

 • 09.04.2018 kl. 21:21

Hei dere, og god mandagskveld! Håper dere har hatt en fin start på uka. Det har jeg, og jeg føler jeg har fått en skikkelig kickstart med trening og bare god, sunn mat. Kostholdet har ikke vært helt på topp i hvertfall én måned nå, og med tanke på at jeg trener mye er kostholdet det eneste som har manglet. I helgen kjente jeg at jeg var dritlei og at jeg trengte en forandring, så da startet jeg i dag. Jeg må spise mer, få i meg mer frukt og grønt, holde meg unna sukker, og drikke mer vann. I helgene blir jeg selvfølgelig å skeie ut, for hvis ikke kommer ikke dette kostholdet til å vare noe lenge. Balanse har alltid vært viktig for meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​200g ginger + 1 lemon + 1 lime + 8dl water

Jeg elsker å starte dagen med en sterk ingefærshot, så jeg laget 1l i dag som får stå i kjøleskapet hele uken. Så slipper jeg å lage så ofte! Jeg tok utgangspunkt i Eirin Kristiansen sin oppskrift, men gjorde noen endringer på den siden jeg brukte juicemaskin. Om dere ikke har det, men har blender, ville jeg brukt hennes. Jeg presset ca. 200g ingefær sammen med 1 sitron, blandet dette sammen med 8dl vann og skviste 1 lime oppi. Ble veldig bra! 

Det er på kvelden jeg sliter mest med å holde meg unna sukker/junk, så i kveld har jeg tygget på melon, og nå ovnsbakte kikerter. Såå godt! 

OPPSKRIFT - ENERGY BALLS

 • 14.11.2017 kl. 17:53

Hei dere! Endelig tar jeg meg tid til å sette meg ned og skrive litt til dere, her går jo det i oppussing og flytting for tiden. Jeg er så utrolig fornøyd med leiligheten hittil, og klarer fortsatt ikke helt å tro at den er vår. Nå drar jeg snart bort til leiligheten igjen, og jeg lover å vise dere litt derfra snart! Jeg har filmet litt også, og det har gjort at jeg har glemt å ta bilder, haha. Men jeg skal ta litt på dagen i morgen, nå er jo det mørkt ute. 

I dag vil jeg dele en oppskrift med dere, som jeg la ut her for rundt ett halvt år siden, men den er bare så god at jeg må dele den igjen. Jeg fant den på Leah Itsines sin blogg (her), hun har forresten maange gode oppskrifter. Dette er altså energy balls eller "bliss balls", som funker supert om du er litt småsulten, godtesyk eller for litt energi før trening! Jeg byttet ut proteinpulveret med finmalte mandler (fås kjøpt på helsekost), og peanøttsmør med mandelsmør, da jeg ikke liker peanøttsmør. 

Det du trenger: 

2 spiseskjeer vanilje proteinpulver eller finmalte mandler
1 cup (rett over 2dl) havregryn
1-2 spiseskjeer kakaopulver (jeg brukte 1.5, men ta 2 om du er glad i sjokolade)
1/2 cup (1dl) smooth peanøttsmør eller annet nøttesmør
1/2 cup honning
1 cup kokosflak

Dette gjør du:

1. Miks alle ingrediensene, bortsett fra kokosflak, i en bolle til alt er godt blandet. Legg til mer honning om det er for tørt.

2. Rull til små baller.

3. Hell kokosflakene på et fat, og rull ballene i kokosen til de er godt dekt. 

4. Legg ballene i en boks og sett i kjøleskapet i 30 min. De holder i kjøleskapet i 3-4 dager. Disse er helt supre før trening eller om du er litt godtesyk! 

DETTE HADDE JEG IKKE FORVENTA

 • 23.10.2017 kl. 21:34

Om dere leste innlegget jeg skrev forrige uke om noen anbefalinger, så dere at jeg anbefalte en app som heter Too Good To Go. Det er en app der du får opp spisesteder i nærheten der du kan plukke opp en "forundringspakke" i slutten av dagen f.eks. med ting de da har til overs, som du kan kjøpe istedenfor at det blir kastes. For eksempel legger hoteller ut slike ting etter frokost, lunsj og middag, som du da kan kjøpe! Siden det er mandag tenkte jeg at jeg ville kose meg litt, så da testet jeg ut denne appen for første gang! Så i kveld rundt stengetider plukket jeg opp denne forundringspakken, som jeg hadde betalt 45 kr for via appen, og jeg hadde egentlig bare forventet en liten bakepose full av noen godsaker, men herregud så mye mer jeg fikk! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en stappa full handlepose med masse godt, og alt dette fikk jeg altså for 45 kr! For et fantastisk konsept! Jeg fikk et helt brød, en boks med pastasalat, to kakestykker, en pose med søtbakst (som skolebolle og wienerbrød), en pose med ferdigsmurte rundstykker og wraps, og en pose med ulike rundstykker. Hvor mye mat er ikke det liksom? Jeg dro innom mamma en tur så fikk hun plukke ut litt, og så var det en veldig fornøyd kjæreste da jeg kom hjem med denne posen, haha. Nei, denne appen er genial altså, og jeg vil anbefale dere også å laste den ned! 

FOKUSET MÅ ENDRES

 • 15.10.2017 kl. 18:53

Kroppen min er ikke fornøyd for tiden, det er som om den gir meg en liten throwback fra fjoråret da jeg var mye dårlig. Det er jo ikke noe gøy, men jeg må bare satse på at det går over snart. Jeg har vært mye matlei den siste tiden og hatt dårlig matlyst, men nå er jeg lei av å spise dritt fordi jeg har dårlig matlyst, så fra i morgen må jeg gjøre noe. Da blir det rett på butikken og handle mye frukt og grønt, for det føler jeg virkelig kroppen min trenger nå. Jeg skal ta frem juiceren min for første gang på lenge, for nå lengter jeg etter den nydelige, grønne juicen jeg lager med den. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kikket litt tilbake i mat- og drikkekategorien min her, der har jeg jo postet noen digge, sunne måltider, som jeg gleder meg til å lage igjen i uken som kommer. Jeg vet jeg må få i meg mer vitaminer, og generelt mer frukt og grønnsaker. Nå når det begynner å bli kaldere ute i tillegg og mange er syk er jo dette spesielt viktig, så dette må jeg være flink til i hele høst og vinter. Jeg satser på at dette hjelper litt nå fremover iallefall ♥ Om dere har noen tips til gode måltider med frukt/grønnsaker må dere gjerne kommentere det! 

TIPS TIL MELLOMMÅLTID

 • 05.10.2017 kl. 14:04

Sponsede produkter

Hei, dere! Jeg har kanskje gledet meg en stund til høsten nå, men herregud så mye vanskeligere det er stå opp om morgenen når du vet det regner ute og det er kaldt på soverommet! Denne uken har det blitt litt senere treningsøkter enn til vanlig, rett og slett fordi det er altfor deilig å ligge under dyna. Nå får jeg endelig bruke alle strikkagenserne mine iallefall, det har jeg jo venta en stund på ♥

Men det var jo ikke drittværet ute jeg skulle snakke om, jeg vil snakke litt om mellommåltider i dag! Selv er jeg faktisk veldig ofte sulten, spesielt de dagene jeg trener, så ofte tar det ikke veldig lang tid etter et måltid før jeg er sulten igjen. Det kommer selvfølgelig an på hva jeg har spist også, men enkelte dager føler jeg faktisk at jeg bare er sulten hele dagen. Men jeg kan jo ikke spise hele tiden akkurat, så da er mellommåltid viktig. Jeg føler ofte det er mellom måltidene at jeg blir godtesyk, men da er jo det egentlig det at jeg begynner å bli litt småsulten. Derfor prøver jeg heller å ha sunnere snacks liggende, som frukt, nøtter eller for eksempel speltlompechipsen som jeg har lagt ut oppskrift på tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen dager siden fikk jeg tilsendt disse drikkene som heter Chia Humara, så de har jeg testet ut denne uken. Dette er rett og slett en chiadrikk, så de inneholder chiafrø, som er veldig bra for deg! Disse drikkene er ment som mellommåltid, og inneholder kun naturlige ingredienser. Chiafrø er jo høy på Omega 3, og disse drikkene dekker dagsbehovet av Omega 3. Helt supert for meg som spiser veldig lite fisk. Konsistensen var litt uvant for meg på grunn av chiafrøene, men de var overraskende gode! Det som overrasket meg mest var egentlig det at jeg likte best den med mango og pasjonsfrukt, for jeg liker jo egentlig ikke mango, men denne var jo kjempegod! 

Drikken kan kjøpes på alle Deli De Luca, og Esso-stasjoner som har Deli De Luca. De er dessverre (til min store fortvilelse) ikke i Ålesund enda, så jeg håper det kommer etterhvert. Les mer på nettsiden deres her

Har dere noen tips til mellommåltid?

OPPSKRIFT: SUNNERE SNACKS

 • 06.09.2017 kl. 12:17

Da jeg nevnte speltlompechips i et innlegg forrige uke fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften, og selvfølgelig kan jeg det! Jeg bare googlet meg frem til en oppskrift da jeg ville lage det, og det er veldig lettvint altså!

Dette trenger du: 

♥ Speltlomper (jeg bruker 2-3)

♥ Olje (jeg bruker solsikkeolje)

♥ Krydder: Salt, paprika og spisskummen

♥ Dip: Jeg bruker Holiday dip med yoghurt naturell

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Skjær lompene i trekanter (eller som i mitt tilfelle gjør det du kan for å separere lompene fra hverandre, og end opp med biter uten noen spesiell figur)
 • Legg de én etter én på et stekebrett med bakepapir, ingen skal ligge oppå hverandre
 • Pensle alle lett med olje (de skal ikke dynkes, da blir de myke), og deretter krydre
 • Stek i ovnen på 220 grader i 5-7 min (her må du følge med selv og se når de blir ferdig)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere må bare prøve dette altså, det er så godt! Jeg er alltid godtesyk på kveldene, så da er det supert med litt sunnere alternativer også, hehe. Kom gjerne med andre tips til sunne snacks jeg må prøve ♥

A SIMPLE BREAKFAST TIP

 • 16.08.2017 kl. 12:59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag tenkte jeg å komme med et aldri så lite frokosttips til dere! Jeg spiser sjeldent brødmat til frokost, rett og slett fordi jeg syns det fort kan bli litt kjedelig, og jeg er ikke så veldig glad i brød. Det har som regel gått i en type musli eller frokostblanding, men nå har jeg fått en ny obsession, nemlig havregrøt! Det spiste jeg veldig mye til frokost da jeg bodde i New York, men når jeg har laget det her hjemme har jeg bare følt det har blitt kjedelig og smakløst, helt til jeg fant denne på butikken. Siden jeg så den bare hadde gode ingredienser og ingen sukker tenkte jeg at jeg skulle prøve den ut, og den var rett og slett veldig god! Siden det er jordbær- og eplebiter oppi gir det litt mer smak, og så legger jeg gjerne på noe ekstra frukt eller bær på toppen. Kjempegodt! Du kan velge om du vil bruke vann eller melk, men jeg bruker aldri vann for da blir det mindre smak på. Så jeg bruker mandelmelk! Jeg pleier heller aldri å måle opp som det står på pakken du skal gjøre, jeg bare tømmer oppi så mye jeg vil ha, og så tar jeg såpass med melk at det dekker litt av toppen. Bare et lite tips fra meg denne onsdagen ♥ Har dere noen gode frokosttips? 

// Today I thought I would come with a small breakfast tip for you! I rarely eat bread for breakfast, simply because I think it can be a bit boring, and I don't like bread that much. Usually I eat some muesli or cereal, but now I have a new obsession - oatmeal! I often had that for breakfast when I lived in New York, but when I've made it at home I've felt that it's boring and doesn't taste much, until I found this at the store. Since it only has good ingredients and no sugar I thought it was worth a try, and it's really good! Since there are pieces of strawberry and apples in it there's more flavor, and I often put some extra fruits or berries on the top. So good! You can choose if you want to use water or milk, but I never use water because then there's less flavor. So I use almond milk! I never measure like it says on the package, I just fill the bowl with how much I want, and then I'll take enough milk so that it covers most on the top. Just a small tip from me this Wednesday ♥ Do you have any good breakfast tips?

FOOD LOVE

 • 16.07.2017 kl. 13:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe av det beste med å reise og være på ferie må være maten, er dere ikke enig? Det er så mange gode kaféer og restauranter, og jeg elsker generelt å spise ute, selv om det ikke er så bra for lommeboka, her i Norge iallefall. De to øverste bildene er fra en kafé i Marbella, jeg tror den het Pan & Marmelade, og de hadde veldig god mat. Et lite tips om dere skal til Marbella er å sjekke ut spisestedene bortenfor kasinoet, der er mye godt! Vi prøvde ut tre av stedene og likte godt alle tre. På Pan & Marmelade hadde jeg en svær tacosalat, med biff og guacamole. Jeg er egentlig solgt bare jeg ser guacamole på menyen, haha. Nederste bildet er fra Molo Brew her i Ålesund, mamma og jeg dro dit og spiste burgere på torsdag, og vi måtte selvfølgelig ha søtpotetfries til. Veldig godt, og det var virkelig ikke ille pris der heller! 

One of the best things about traveling and being on vacation has to be the food, don't you agree? There are so many good cafés and restaurants, and I generally love eating out, even though it's not that good for the wallet, at least here in Norway. The first two photos are from a café in Marbella, I think the name of it was Pan & Marmelade, and they had really good food. A little tip for you if you're going to Marbella is to check out the restaurants almost with the casino, there are so much good stuff! We tried out three of the places and liked all of them a lot. At Pan & Marmelade I had a huge taco salad, with steak and guacamole. I'm sold if I see guacamole on the menu, haha. The last photo is from Molo Brew here in Ålesund, my mom and I went there for burgers on Thursday, and we just had to have sweet potato fries with it. So good, and a really good price too! 

BACK TO BASICS

 • 14.07.2017 kl. 15:41

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne dagen har hittil vært litt mer av den normale typen, jeg dro på trening relativt tidlig (11 er vel egentlig ikke så tidlig), og så laget jeg min favorittsmoothie når jeg kom hjem ♥ Nå når vi er hjemme fra ferie vil jeg fokusere på et sunnere kosthold igjen, det kjenner jeg at kroppen min (innvendig for det meste) trenger. Hovedmålet mitt er egentlig å få i meg mer frukt og grønt, for det er jeg ikke alltid så flink til. Så selv om jeg propper i meg litt tax free godis her og der, er altså hovedfokuset på sunn mat. Det ble iallefall en digg lunsj med smoothie og vannmelon. Kan vi bare ta et øyeblikk til å sette pris på hvor godt vannmelon er? Vi kjøpte en hel i går, og nå er over halvparten borte. Jeg satt meg ut i noen minutter med lunsjen, men jeg måtte bare innse at det var litt for kaldt til det, iallefall når jeg drakk en iskald smoothie og spiste vannmelon fra kjøleskapet. Men det er jo fint vær i det minste, det liker jeg! Ha en fin fredag ♥

// This day so far has been more of the normal kind, I went to the gym relatively early (I guess 11 isn't THAT early), and then I made my favorite smoothie when I got home ♥ Now that we're back home from vacation I want to focus more on a healthier lifestyle again, and I feel like my body (mostly inside) needs that. My main goal is actually to eat more fruits and vegetables, because I'm not so good at that. So even though I'm eating tax free candy here and there, the main focus is on healthy food. I had a lovely lunch at least with smoothie and watermelon. Can we just take a moment to appreciate how tasty watermelon is? We bought a whole one yesterday, and now over half of it is gone. I sat outside for a few minutest with my lunch, but I just had to realise that it was too cold for that, at least when I had an ice cold smoothie and watermelon from the fridge. But at least the weather is nice, I like that! Have a great Friday ♥

AFTER SCHOOL - LUNCH

 • 09.06.2017 kl. 20:13


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her om dagen møtte jeg mamma og Stella til lunsj etter de hadde vært på besøk på skolen hun skal begynne på. Koselig! Jeg pleier alltid å velge et smørbrød med serrano og brie, det er såå godt. Med en gang jeg ser noe med brie på menyen må jeg nesten bare velge det, haha. Nå sitter jeg og scroller gjennom salget på Nelly, men planen er å ikke kjøpe noe. Vi satser på at det går etter planen! Jeg sitter egentlig bare og dreper tid mens jeg venter på den nye episoden av Skam. Men dere, dere har vel fått med dere at den nye sesongen av Orange is the new Black kom ut i dag?? Jeg har allerede sett ett par episoder, og kjenner jeg meg selv rett er det ikke mange dagene til jeg har sett ferdig sesongen, haha uff. 


The other day I met up with my mom and Stella for lunch after they had visited the school she's starting. So nice! I always go for a sandwich with serrano and brie, it's sooo good. Every time I see something with brie on the menu I just have to choose it, haha. Now I'm scrolling through the sale at Nelly, but the plan is to not buy anything. Hopefully it will go as planned! I'm really just killing time while I'm waiting for the episode of Skam. But you guys, you've seen that the new season of Orange is the new Black came out today right?? I've already seen a couple of episodes, and if I know myself right it's not many days until I've seen the entire season, haha omg. 

BOWL OF GOODNESS

 • 09.06.2017 kl. 11:25

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens deilige frokost ♥ Gresk vaniljeyoghurt, havregryn, valnøtter, jordbær, ananas, og en toppingmix av kokos, tranebær og diverse annet. Såå god og mettende! Det er ofte jeg bare tar meg en skål med Crusli til frokost, så det er kjekt å variere litt av og til. Det er jo så friskt med ferske bær og frukt oppi også! God fredag forresten ♥ Jeg skal straks ut døra for en avtale, og senere i dag har jeg ikke noen spesielle planer egentlig. Jeg har et par blogginnlegg jeg må ordne så det vil nok gå litt tid til det. Hva er deres fredagsplaner? 


Todays delicious breakfast ♥ Greek vanilla yoghurt, oats, walnuts, strawberries, pineapple, and a topping mix of coconut, cranberries and some other stuff. Too good and filling! I'll often just have a bowl of granola for breakfast, so it's nice to have something else too. And it's so nice with fresh berries and fruits in it too! Happy Friday btw ♥ I'm on my way out the door for an appointment, and later today I don't have any special plans really. I have a couple of blog posts I have to do, so it will probably take some time doing those. What are your Friday plans?

ON THE GO

 • 31.05.2017 kl. 14:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God onsdag! Jeg skal snart på jobb, så nå sitter jeg og redigerer bilder for å gjøre klart et innlegg til i kveld, og så må jeg lage noe middag. Veldig tidlig middag, men jeg trenger noe skikkelig mat før jeg har senvakt. Ovenfor ser dere lunsjen min i dag, jeg var innom kjøpesenteret for å bytte noe, og da kjøpte jeg meg en smoothie bowl i samme slengen. Denne var så god og frisk! Jeg har prøvd meg på det selv noen ganger, men jeg klarer aldri å få helt den tykkelsen som trengs. Jeg får vel bare prøve flere ganger, det er jo ganske mye billigere å lage selv enn å kjøpe, hehe. Nå må jeg fortsette å gjøre meg klar her, ha en fin dag ♥


Happy Wednesday! I'm off to work soon, so now I'm editing photos for a post to go up tonight, and then I have to make dinner. Really early dinner, but I need some real food before my late shift at work. Above you can see my lunch today, I stopped by the mall to exchange something, and then I bought a smoothie bowl as well. This was so good and fresh! I've tried making one myself a few times, but I just can't get it as thick as it should be. I guess I just have to try more times, it is quite cheaper making it yourself than buying, hehe. Now I have to continue getting ready, have a nice day ♥

YUMMY

 • 20.05.2017 kl. 13:47

Åh, jeg trenger dette nå! Jeg angrer like mye hver gang jeg tar bilder av mat/godteri, fordi det er så smerte å se tilbake på, haha. Vi måtte innom Yummy Heaven da vi var i Oslo og kjøpe inn en del godis, de har så mye godt der. Jeg er ikke spesielt glad i kaker eller desserter, men godteri? Jeg elsker det. Jeg er flinkere til å begrense meg nå enn jeg var før, og før kunne jeg spise meg helt kvalm i helgene, men det gjør jeg faktisk ikke lenger, heldigvis, for det er ikke en god følelse. Men jeg kommer aldri til å kutte det helt ut, jeg syns det er helt greit å spise litt i helgene. Og av og til i ukedagene, men det prøver jeg å holde til ferier, hehe. 


Oh, I need this now! I regret it just as much every time I take photos of food/candy, because it's so much pain to look back on, haha. We had to stop by Yummy Heaven when we were in Oslo and buy some candy, they have so much good candy there. I'm not that fond of cakes or desserts, but candy? I love it. I'm better now at limits though then I was before, and before I could eat myself to nausea in the weekends, but I don't do that anymore, luckily, because it's not a good feeling. But I will never cut it out completely, I think it's totally fine to eat some in the weekends. And sometimes in the middle of the week, but I try to keep that for vacations, hehe. 

GETTING MY ENERGY UP

 • 18.05.2017 kl. 13:25

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var så trøtt da jeg våknet i dag tidlig, og det har nok litt å gjøre med en lang dag i går. Jeg kom meg likevel tidlig opp for å dra på trening, til tross for at jeg var veldig nær å legge meg til å sove enda lenger. Heldigvis var viljestyrken litt bedre i dag! Jeg har begynt på Kayla Itsines' nye styrkeprogram, og jeg liker det så godt allerede! Appen hennes er så bra, og jeg er så glad for at hun har laget et program med vekter. Så jeg er veldig motivert for tiden, og har det veldig gøy på trening! Jeg har vært veldig trøtt selv om jeg har vært på trening, så jeg kjøpte faktisk Red Bull i dag, det er jo ikke noe jeg har vært fan av tidligere. Denne nye Simply Cola er SÅ god, selv om jeg ikke liker Cola. Denne smaker faktisk akkurat som Cola is, SÅ god! Prøvde også denne vaniljepuddingen for første gang, den var overraskende god. Nå må jeg sette i gang med noen kjedelige gjøremål, som er det denne dagen kommer til å bestå av. Ha en fortsatt fin dag ♥


I was so tired when I woke up this morning, and it's probably mostly because of a long day yesterday. I still got up early to go to the gym, even though I was so close to getting back into bed to sleep longer. Luckily my willpower was better today! I've started Kayla Itsines' new program, and I like it so much already! Her app is so good, and I'm so glad she made a program with weights. So I'm really motivated these days, and I'm having so much fun working out! I've been really tired even though I had a workout, so I actually bought Red Bull today, I haven't been much of a fan of that earlier. The new one, Simply Cola, is SO good, and I don't even like Cola. This actually tastes like a Cola popsicle, so good! I also tried this vanilla pudding for the first time, it was surprisingly good. Now I have to get started with some boring stuff I have to do, which is what this day will consist of. Have a lovely day ♥

A NEW WEEK

 • 02.05.2017 kl. 14:00

Det er vel ikke bare jeg som føler at den nye uken starter i dag? I går var liksom bare en liten bonus-søndag, og i dag er jeg bare forvirret over hvilken dag det egentlig er. Men det er jo ikke så feil å føle at det er mandag på en tirsdag, for da ligger liksom uken et lite hakk foran meg og plutselig er det helg igjen. Det var iallefall mandagsrutinene som ble fulgt, jeg dro på trening og så dro jeg på butikken og handlet mat. Tenkte det kunne være interessant å vise dere hva jeg kjøpte i dag. Jeg har allerede det meste av grønnsaker og meieriprodukter igjen fra forrige uke, så det var ikke så mye jeg trengte i dag. Jeg har begynt å bruke fryst spinat i smoothien min, og det er jo bare helt genialt. Sliter alltid med å bruke opp en hel pose med fersk spinat siden det er så mye oppi og det blir så fort dårlig, så da er det mye bedre med fryst. Det var tilbud på vegetarmat også, så da fikk jeg fylt opp fryseren. 


Am I the only one who feel like the new week starts today? Yesterday was sort of just a little bonus-Sunday, and today I'm just confused about what day it is. But I guess it's not too bad feeling like it's Monday on a Tuesday, because then the week is sort of a little step ahead of me and suddenly it's the weekend again. I followed my Monday routines today, I went to the gym and then to the store to buy some food. I thought it could be interesting to show you what I got today. I already have most of the vegetables and dairy products left from last week, so I didn't need that much today. I've started using freezed spinach in my smoothie, and I think that's genius. I always struggle using up a whole bag of fresh spinach since it's so much and it turns bad so fast, so freezed is much better. There was an offer on all vegetarian food as well, so I stocked up my freezer. 

Have a great Tuesday!

TREAT YO' SELF

 • 26.04.2017 kl. 20:41Nå har det endelig kommet vegetarburgere på McDonald's! Jeg er jo ikke vegetarianer, men elsker kjøttfrie alternativer, og spiser det ofte til middag. Spesielt vegetarburgere har jeg fått skikkelig sansen for, og jeg syns det er så rart at ikke alle fastfood-kjedene har det enda. Det begynner vel å nærme seg nå da, og jeg er så glad for at jeg stadig ser at flere og flere dagligvarebutikker får mer og mer vegetar- og veganmat! Burgeren på McDonald's var iallefall kjempegod, og jeg kommer nok oftere til å gå for denne enn kjøttburgere fremover om jeg tar turen innom der. Den var litt spicy, akkurat på grensa for meg som egentlig ikke liker spicy mat, men jeg tror det kommer en til vegetarburger snart? Så den er sikkert ikke med spicy saus som denne. Tommel opp fra meg uansett iallefall! 


McDonald's finally has veggie burgers! I'm not at vegetarian, but I love meat-free alternatives, and I often have that for dinner. I've gotten especially fond of veggie burgers, and I think it's so strange that not every fast food chain have it yet. I think it's getting close now though, and I'm so glad to see that more and more grocery stores are getting more vegetarian and vegan food! Well, the burger at McDonald's was really good, and I will probably go more for this one than meat burgers from now on if I'm stopping by McDonald's. It was a little spicy, just about enough spicy in my case (I don't like spicy food that much), but I think it's coming another veggie burger there soon? So I guess that will probably be without the spicy sauce that this one had. Anyways, it's a thumbs up from me! 


♦ Have any of you guys tried it yet?

THE BEST SMOOTHIE

 • 26.04.2017 kl. 13:29


What you need: 1 banana, 1/2 avocado, a handful of spinach, a handful of mango/pineapple, 1 big date (or 2 small), water, a scoop of green boost powder


Verdens beste smoothie, som jeg nå har oppdatert litt oppskriften på! Denne er SÅ god, og jeg lager den gjerne hver dag, og kunne lett drukket den flere ganger om dagen. Det ser jo alltid litt skummelt ut når det er så grønt, men denne smoothien har jo bare gode ingredienser. Faktisk er det spinaten som gir grønnfargen, og spinat smaker virkelig nada i smoothies. Så jeg har nå begynt å legge i dadler for å gjøre den litt søtere (takk til Ingrid for det tipset!), og green boost pulver for å få i meg enda mer næring. Fikk dette pulveret fra Janni i Marbella siden hun er sponset av Fitnessguru, så jeg tok likegjerne med meg tre bokser hjem siden hun hadde så mye. Pulveret inneholder blant annet sink, spirulina, chlorella, hvetegress og massevis av frukt og grønnsaker. Jeg er ikke alltid så flink til å få i meg dette, så da er det supert at det er så mye i dette pulveret. Jeg kjenner bare en liten smak av surt eple når jeg har det i smoothien! Smoothien er forresten helt super uten dette pulveret også ♥


The best smoothie in the world, and I've now updated the recipe! This is SO good, and I make it almost every day, and could've easily had it several times a day. It always look a little bit scary when it's so green, but this smoothie only has tasty ingredients. It's actually the spinach that makes it so green, and you can't taste it all in smoothies. I've now started adding dates to the smoothie to make it sweeter (thanks Ingrid for the tip!), and green boost powder for even more nutrition. I got this powder from Janne in Marbella since she's sponsored by Fitnessguru, so I just as well took three boxes home since she had so much. The powder contains, among other things, zinc, spirulina, chlorella, wheat grass and lots of fruits and vegetables. I'm not always that good at eating enough of this on my own, so it's great the powder has so much of these ingredients. I only taste a little bit of sour apple when I have it in my smoothie! And the smoothie is by the way great without this powder as well ♥

BREKKIE

 • 21.04.2017 kl. 12:51

- WHAT I WISH I WAS EATING RIGHT NOW - 

God fredag! Planen var egentlig å komme med noen freshe bilder til dere nå, men været her samarbeider ikke, som vanlig. Det er faktisk virkelig ikke lett å være blogger i denne byen, da det for det meste er nedbør her. Lite kult. Istedenfor viser jeg dere ett par matbilder fra Marbella, av hva jeg gjerne skulle spist akkurat nå. Proteinkulene vi hadde mellom yoga og sirkeltrening hver dag var SÅ gode. Tror jeg skal lage noen neste uke igjen, av de jeg postet oppskrift av sist, de er jo helt nydelige. Nå må jeg gjøre meg klar til jobb om en time. Jeg skal ta med kameraet, så kanskje jeg får noen bilder derfra! 

Happy Friday! The plan was to post some fresh photos for you now, but the weather here is not collaborating, as usual. It's really not easy to be a blogger in this city, since it mostly rains here. So not cool. So instead I'll show you a couple food pictures from Marbella, of what I would like to eat right now. The protein balls we had inbetween yoga and circuit training every day were SO good. I think I'll make some next week again, the ones I posted the recipe for a few weeks ago, they are delicious. Now I have to get ready for work in an hour. I'm gonna bring my camera, so maybe I'll get some photos from there! 

EASTER TREATS

 • 10.04.2017 kl. 13:00

Jeg er veldig glad i påske og jul av en enkel grunn (der er forsåvidt flere grunner også, hehe): marsipan! Jeg er en sucker for blant annet sånne sjokoladedekte marsipanpølser, det er jo SÅ godt! Denne gangen fant jeg ut at jeg ville lage min egen påskegodis, og det var veldig lettvint, så fremgangsmåten vil jeg dele med dere nå. 

I love easter and christmas for one simple reason (well, there are more reasons as well): marzipan! I'm a sucker for these chocolate covered marzipan treats that we have in Norway, they are SO good! This time I found out that I wanted to make my own easter treats, and it was so easy, so I want to share the recipe with you now. 


- ENJOY EASTER WITH LOTS OF YUMMY TREATS - 


 

- WHAT YOU NEED - 


Marsipan / kokesjokolade / valnøtter og/eller annen valgfri topping
Marzipan / chocolate / walnuts and/or other toppings of your choice


1. Smelt sjokoladen til den blir flytende, jeg gjorde dette i mikrobølgeovnen da jeg føler det er raskest. For å være sikker på at den ikke brenner seg, del det opp i intervaller og ta ut skålen av og til for å røre gjennom. 
Melt the chocolate until it's like liquid, I did this in the microwave because I feel it's the fastest way. To be sure it doesn't burn, do it in intervals and take the bowl out once in a while to stir. 

2. Skjær opp marsipan i skiver, del skivene i to (hvis den er tykk) og rull til en kule. 
Cut the marzipan into slices, split the slices in two (if it's thick) and roll into a ball.

3. Bruk en tannpirker for å dyppe kulene i sjokoladen, og legg deretter ned på et fat med bakepapir. Jeg tar ut tannpirkeren når jeg har fått den ned på , og bruker den om igjen.
Use a toothpick to dip the balls in the chocolate, and put them on a plate with a baking sheet on. I take out the toothpick once I have put the ball on the plate, and use it again. 

4. Sett fatet i kjøleskapet for avkjøling til sjokoladen har stivnet. Oppbevares i en lufttett boks i kjøleskapet. 
Put the plate in the fridge to cool until the chocolate has hardened. Keep in fridge in an air-tight container.

 

- ENJOY -


Og dere, nyt påska! Spis masse digg mat og godteri med god samvittighet, og kos dere! Selv har jeg en litt sunnere og mer aktiv påske enn jeg er vant til, men når jeg kommer hjem skal jeg gå løs på godisen ♥
And you guys, enjoy easter! Eat lots of good food and candy without feeling guilty, and just enjoy! In my case I have quite the more healthy and active easter than I'm used to, but when I get home I'll definitely be eating candy ♥

FORDI PÅSKEN KOMMER...

 • 04.04.2017 kl. 13:00

... måtte jeg lage noe påskesnacks! Jeg føler det er litt tidlig å poste oppskrift enda, så det kommer nærmere helgen. Jeg måtte bare gi en liten sniktitt først ♥

DEN DIGGESTE PASTASALATEN!

 • 26.03.2017 kl. 13:26

Jeg har, så lenge jeg kan huske, ELSKET pasta, typ over alt på jord, haha. Det har ikke vært like "ille" de siste to årene, men jeg har alltid elsket det, virkelig. På toppen av pastaretter må nok pastasalat være det aller beste jeg vet. Jeg laget favoritten min her om dagen for første gang på lenge, og tenkte jeg bare må tipse dere om denne enkle retten da den er SÅ god!! Pastasalat er jo så enkelt og raskt å lage også, og jeg pleier alltid å lage veldig mye, så har jeg det stående i kjøleskapet. Da spiser jeg det gjerne til lunsj, middag og kveldsmat til det er tomt, haha. 
Det du trenger er grønnsaker du liker, en type protein (kan sløyfes om du vil bruke dette som tilbehør til en middag), pasta, og den store helten: Knorr Gresk dressingmix. For min del er det dressingmixen som gjør hele pastasalaten, og det jeg gjør er at jeg bruker to poser til én pakke lettrømme, istedenfor én som det står du skal bruke. Da får du mye mer smak, og den blir kjempegod! 


Jeg tok bare det jeg hadde i kjøleskapet av grønnsaker, så det ble cherrytomater, paprika, sukkererter og agurk. Jeg liker å ha ananas også, men hadde ikke dette denne gangen. Før pleide jeg å ha salatkylling oppi, men da jeg ikke spiser kylling lenger ble det chorizo denne gangen, og det smakte egentlig enda bedre. Du kan jo også bruke skinke, eller bønner/kikerter om du er vegetarianer kanskje? Jeg blander først dressingmixen med rømme oppi bollen, før jeg legger oppi alt det andre. På den måten kan jeg blande sammen etter hvert og se om jeg trenger mer av noe. Og det er egentlig alt! Veldig enkelt, men denne er så god at jeg bare måtte dele den med dere. 


♦ Liker dere pastasalat?

A SHOT A DAY

 • 20.03.2017 kl. 13:11

En boost til å starte dagen med! Jeg hadde en periode i fjor da jeg laget meg ingefærshot hver dag, og det tror jeg at jeg må begynne med igjen. Jeg laget en i dag og det føles så godt etterpå! Den er veldig sterk, men jeg føler meg veldig frisk i kroppen etterpå. Etter en helg med mye godteri og kaker gjorde det veldig godt. Også er jo det bra for immunforsvaret! Det er så skiftende vær for tiden, så det er lett å bli forkjølet, og da vil jeg gjerne passe på mest mulig at jeg ikke får noe. I dag blandet jeg oppi litt appelsinjuice da den fort blir veldig sterk med kun ingefær og sitron. Den er fortsatt ganske sterk, men akkurat nok til at jeg klarer å ta hele på en gang. Ha en fin dag og start på uken ♥

ALMOND BUTTER BLISS BALLS

 • 14.03.2017 kl. 19:12

I går laget jeg noe skikkelig digg! Jeg fant en ny oppskrift i går på Leah Itsines sin blogg (her) som jeg måtte prøve ut, og de var SÅ gode. Enda bedre, og enklere å lage, enn de jeg laget sist (oppskrift her). Så jeg vil selvfølgelig dele oppskriften med dere! Jeg byttet ut proteinpulveret med finmalte mandler (fås kjøpt på helsekost), og peanøttsmør med mandelsmør, da jeg ikke liker peanøttsmør. Det du trenger: 

2 spiseskjeer vanilje proteinpulver eller finmalte mandler
1 cup (rett over 2dl) havregryn
1-2 spiseskjeer kakaopulver (jeg brukte 1.5, men ta 2 om du er glad i sjokolade)
1/2 cup (1dl) smooth peanøttsmør eller annet nøttesmør
1/2 cup honning
1 cup kokosflakDette gjør du:


1. Miks alle ingrediensene, bortsett fra kokosflak, i en bolle til alt er godt blandet. Legg til mer honning om det er for tørt.

2. Rull til små baller.

3. Hell kokosflakene på et fat, og rull ballene i kokosen til de er godt dekt. 

4. Legg ballene i en boks og sett i kjøleskapet i 30 min. De holder i kjøleskapet i 3-4 dager. 


Disse er helt supre før trening eller om du er litt godtesyk! 


Enjoy ♥

DOWN TIME

 • 07.03.2017 kl. 12:53

Noe av det gøyeste jeg vet om når jeg er ute og reiser, er å se hva de har på matbutikkene, av ting vi ikke har hjemme. Det jeg opplever er gjerne at det er mye mer utvalg av sunnere ting, og ikke minst billigere. Jeg kjøpte med meg et glass med mandelsmør, og disse karamellbitene ovenfor. Gøy å teste ut noe nytt! 


I går ble til en skikkelig blåmandag. Jeg prøvde faktisk å ikke la det bli det, men det lå vel i luften fra morgenen av da jeg slet sånn med å stå opp. Heldigvis ble jo antrekksbildene vi tok senere på dagen ganske vellykka, selv om vi slet endel med lyset. Jeg kom meg omsider på trening senere på dagen, og det gikk virkelig ikke. Jeg endte opp med å dra derfra ganske mye tidligere enn planlagt. Enkelte dager altså, da funker det bare ikke. Satser på at resten av uken blir bedre, disse blåmandagene kommer heldigvis ikke ofte. 
 

♦ Hvordan var deres mandag?

GREEN SMOOTHIE IN THE MORNING

 • 22.02.2017 kl. 12:59

Banan / spinat / avokado / mango eller ananas / sitron / vann

Denne smoothien her, SÅ god!! Nå var det en stund siden jeg laget den sist, og med en gang jeg smakte på den skjønte jeg ikke hvorfor. Den er så god og forfriskende at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Før syns jeg det var litt skummelt med drikker osv som var grønne, men denne smaker ikke grønt i det hele tatt. Oppskriften fant jeg på Janni Delér sin blogg for noen måneder siden. Både spinat og avokado gir mye farge, men lite smak, så denne smaker mer av de andre fruktene oppi. Jeg bruker en smoothieblanding med mango og ananas (en av delene holder), og så tar jeg gjerne litt chiafrø og hempfrø oppi også ♥ 


Om noen timer står jobb før tur, så nå meg jeg ordne meg sånn at jeg får tatt noen antrekksbilder før den tid. Og før det begynner å regne. 

BANANA BREAD BLISS BALLS

 • 02.02.2017 kl. 14:00I går prøvde jeg å lage noe jeg aldri har laget før, nemlig bliss balls, eller energy balls som det også kalles! Jeg har faktisk aldri smakt det før, og det er nok fordi de fleste oppskriftene jeg har sett har vært med sjokolade (kakao), og det er jo ikke jeg så veldig glad i. Men i går kom jeg over en oppskrift på Kayla Itsines sin nettside som jeg bare måtte prøve, nemlig med smaken av bananbrød! Jeg syns de ble veldig vellykka, eneste er at jeg skulle nok laget deigen enda litt fastere. Men veldig god på smaken, så da må jeg nesten bare dele oppskriften med dere:Til 8-10 baller trenger du:
♥ 75 g valnøtter
♥ 1 spiseskje finmalte mandler (nesten som mandelmel, men litt grovere)
♥ 3 dadler, uten stein
♥ 1 spiseskje valgfri nøttesmør (jeg brukte mandelsmør)
♥ 1/2 teskje vaniljeekstrakt
♥ 1 moden banan
♥ Kokosflak til å rulle de i


Dette gjør du: 

 1. Gjør klart et fat med bakepapir på
 2. Legg valnøttene i en food processor og kjør til det blir smuler. De kan også bare kuttes for hånd, jeg gjorde det og det gikk veldig fort siden det er ganske myke nøtter.
 3. Legg i de finmalte mandlene, dadlene, mandelsmøret, vaniljeekstrakten og bananen, sammen med nøttene, i food processoren og kjør til alt er godt blandet. Blandingen skal være litt klissete. 
 4. Hvis blandingen er for våt legg til enda en spiseskje med finmalte mandler. Er den for tørr legg til 1-2 spiseskjeer med vann. 
 5. Bruk våte hender og ta én toppet spiseskje av blandingen og rull det til en ball.
 6. Plasser ballene på fatet og sett det i kjøleskapet i 30 minutter. 
 7. Rull de i kokosen før de serveres. Oppbevares i en lufttett matboks i opptil én uke.


De er veldig mektige og helt supre om du er litt småsulten eller trenger litt energi. Nyt ♥


♦ Har dere prøvd bliss balls før? Kanskje noen har noen andre gode oppskrifter å dele? 
 

WEEKEND SMOOTHIE RECIPE

 • 27.01.2017 kl. 13:50

Jeg lager smoothie nesten hver eneste dag, og har prøvd endel ulike oppskrifter, men nå har jeg funnet 2-3 stykker som virkelig har blitt mine favoritter. I hverdagen liker jeg å gå for litt grønnere smoothies, mens i helgen er det kjekt med en litt søtere en. Jeg fant denne oppskriften da jeg Googlet smoothie med mandelsmør, nemlig fordi jeg har en krukke med mandelsmør som jeg syns var for seig til å spise sammen med andre ting, så da tenkte jeg det var perfekt i en smoothie. Denne ble fort en favoritt, og jeg har laget den hver helg siden. 
Til to glass eller ett stort (0,5l) trenger du:

♥ 1 banan

♥ 1/2 cup (125ml) frosne jordbær

♥ 1/4 cup (60ml) yoghurt naturell

♥ 1 spiseskje + 1 teskje mandelsmør eller peanøttsmør

♥ 1 spiseskje honning

♥ 1 cup (250ml) vann

♥ En liten klype salt


Hiv alt i blenderen, og du får en søt, rosa smoothie som er perfekt til helgen ♥


- Har du en god smoothieoppskrift til meg? 
 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no