TV-SERIEN DU MÅ FÅ MED DEG

Jeg skulle egentlig bare nevne denne i ukesoppsummeringen på søndag, men denne serien er rett og slett så bra at den fortjener sitt eget innlegg. 

Serien heter This is Us, og er en relativt ny serie. This is Us handler om et par som er gravid med trillinger, men den ene ungen er dødfødt. Samme dagen som de føder, blir det levert en baby til sykehuset, som ble funnet forlatt på en brannstasjon, og det ender opp med at dette paret adopterer ungen. I serien følger vi disse menneskene på ulike tidspunkt i livet deres. Serien er helt spesiell og er bygget opp på en helt unik måte. 

Da jeg så første episoden og skjønte hva som skjedde ble jeg først veldig usikker på om jeg ville fortsette å se den, men så fant jeg fort ut at dette var en fantastisk serie. Det er nok en av de beste seriene jeg noen gang har sett, da den er laget så ulikt alle andre serier og er ikke en typisk "klisjé"serie. Jeg ser den på Viafree, men de første episodene ligger ikke der lenger, så de streamet jeg her. Og dere? Den er ratet 8.9/10 på IMDB, tror ikke jeg trenger å si mer. Bare lov meg at dere ser den, dere vil ikke angre!


♦ Har du sett denne?
 

VERDENS BESTE JUNKFOOD

Ah, hjemme ♥ Selv om jeg elsker å reise, så er det virkelig ingenting som slår å komme hjem. Vi brukte hele dagen i går på å reise (sånn går det uten direktefly), og da vi landet i 20-tiden dro vi rett på middag med jobben. Jeg var greit sliten da jeg kom hjem etter det, ja. Jeg hadde en underliggende migrene hele dagen, som heldigvis aldri slo skikkelig ut, så jeg sov til jeg våknet av meg selv i dag og har tatt det helt med ro hittil. 


Jeg har fortsatt endel bilder å vise dere fra London, og det første er en anbefaling. Vet ikke hvor mange av dere som leste bloggen min da jeg bodde i New York, men da jeg bodde der borte oppdaget jeg verdens beste junkfood, nemlig Shake Shack. Jeg tuller ikke når jeg sier at det virkelig er helt fantastisk, og det må bare prøves om du er i en by som har det! Dere kan tro gleden da jeg fikk en kommentar på Instagram om at det har kommet til London også. Lunsjen på tirsdag ble derfor på Shake Shack, og jeg var virkelig i himmelen. Det ble nesten tårer i øynene, jeg er DER liksom! Nei dere, lov meg at dere prøver dette om dere er i en by som har det. Dette er en annen dimensjon enn Burger King og McDonald's, man merker at kvaliteten er mye høyere, og at det er fersk salat og grønnsaker i. Kjempegodt! De har også vegetarburgere, man kan få vin og øl, og de har hundemat. Haha, rått konsept! 


♦ Noen av dere som har prøvd dette?

BAHAMA MAMADet er rart med det, men med en gang det nærmer seg slutten av august og begynnelsen av september, krever nesten neglene litt mer høstfarger. Jeg er like glad i burgunder hver høst, og denne syns jeg er SÅ fin. Den er ikke helt burgunder, men har endel lillaskjær i også, men det er virkelig en perfekt farge til høsten. Bahama Mama heter den. Denne har jeg faktisk hatt på i noen dager nå, og ser dere hvor bra den har holdt seg på neglene? Essie er virkelig et av mine favorittmerker, både fordi de har så godt dekke men i tillegg holder de seg veldig bra. Det har nok mye med topcoaten å gjøre også, for det er veldig viktig for at neglelakken skal holde lenger. Den ovenfor er Essie Good to Go, og den gir så fin glans på neglene i tillegg til at neglelakken holder seg veldig bra. Love it ♥

- Hva syns dere?

MY NEW FAVORITEDere som bor i Oslo eller i nærheten - ANER dere hvor heldige dere er som har denne fantastiske butikken tilgjengelig? Jeg har aldri sett noe så perfekt før og det er faktisk ikke en overdrivelse. Jeg så ikke ett eneste plagg som jeg tenkte var stygt eller jeg ikke kunne tenkt meg å bruke, det er jo ikke normalt? Er butikken skapt for meg liksom - er det himmelen? Jeg tror faktisk det, for hjertet mitt var i sorg da jeg kun kom ut av butikken med ett plagg fordi jeg faktisk ikke kan bruke mer penger. Som en trøst er Brandy Melville heldigvis en veldig vanlig butikk i USA, og også mye billigere.


Butikken ligger i slutten av Bogstadveien, det vil si om du kommer fra retning Majorstua. Du vil definitivt ikke angre, selvom lommeboka di kanskje vil det... Skulle jo nesten trodd, med all positiviteten i dette innlegget, at det er sponset. Haha - I WISH! Jeg er nok rett og slett bare håpløst forelsket...


- Har dere sjekket ut butikken?

TRE ANBEFALINGER

Ingrid


Mira

Maria


Disse tre bloggene valgte jeg altså å linke denne gangen, men det var vanskelig å velge ut bare tre! Har virkelig kost meg når jeg har sett gjennom bloggene som meldte seg på! Kan sikkert kjøre i gang en ny runde snart, dette er jo såå gøy - det håper jeg dere også syns!


- Leser du noen av disse bloggene?

ANBEFALING AV TV-SERIER

Det er jo en stund siden sist jeg anbefalte tv-serier, så her er 3 stk jeg liker veldig godt:

White Collar. Har jo nevnt denne litt på bloggen, men denne serien dere! Jeg har sett tre sesonger på en måned og den ble fort en av mine favoritter! Den handler da om en kriminell og en FBI-agent som inngår et samarbeid etter mye frem og tilbake i fengsel, og ja, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det egentlig. Men den er morsom og spennende, veldig bra!

The Carrie Diaries. Dette er en helt ny serie som hadde premiere i USA i januar, og som jeg har ventet på i flere måneder. Den er basert på boken med samme navn og handler om tenåringslivet til Carrie Bradshaw på 80-tallet, før Sex and the City. Jeg liker den veldig godt, og syns AnnaSophia Robb, som da spiller Carrie, gjør en veldig bra jobb.

Suits. En serie som har mange fellestrekk med White Collar, bare at her er det advokater. Syns skuespillerne gjør en utrolig bra jobb, og det er en litt humoristisk serie, samtidig som man blir litt dratt inn i den fordi den er spennende. Men det er endel advokatspråk eller hva jeg skal kalle det, så jeg har lett for å dette litt ut da. Men ellers liker jeg den veldig godt!

Om noen lurer på hvor jeg ser serier på nett, så er det på Cokeandpopcorn. Første sesong av White Collar ligger på Netflix da, så det var der jeg begynte å se den. Og The Carrie Diaries ligger ikke på Cokeandpopcorn enda, så den ser jeg på 1channel.

- Har du sett noen av disse seriene?

BREAKING DAWN PART II


Åh, what to say? Filmen var perfekt. Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg en bedre slutt på sagaen, den var bare fantastisk. Noe som var veldig greit var at de hadde endret litt på hvordan det var i boken, så det ble litt av noen overraskelser i løpet av filmen! Filmen var spennende, skummel, morsom, trist, og egentlig de fleste følelser, haha. Det ble hvertfall en del tårer på meg. Har blitt så "knyttet", eller hva jeg skal si, til Twilight i løpet av de siste årene, at det er veldig trist at det nå tar slutt. Jeg skal iallefall se filmen mange flere ganger, spørs ikke om jeg må se den på kino en gang til også.

- Flere som så den i går/natt? Eller har du planer om å se den? (Samme spørsmål som i går, shit ass)

NETFLIX

Har dere fått med dere at Netflix har kommet til Norge? Om du ikke vet hva Netflix er så er det altså en nettside der du kan streame tv-serier og filmer, i HD. Jeg følger jo en del youtubere fra USA, og jeg har hørt de snakke om det i flere måneder nå, så da jeg hørte at det skulle komme til Norge ble jeg veldig glad! Det er ikke akkurat det beste utvalget der helt ennå, men de har jo nettopp startet her, så man kan jo ikke forvente at alt skal være der fra begynnelsen av, og det kommer nye ting hver dag.

//

Første måneden er gratis og etter det betaler man 79 kr i måneden, om du vil fortsette med det. Jeg har iallefall planer om å fortsette når den gratis måneden utløper, for jeg er veldig fornøyd. Da jeg først registrerte meg, fikk jeg beskjed om å krysse av hvilke sjangre osv jeg likte best, sånn at de kunne tilpasse det sånn at jeg fikk opp serier og filmer jeg kunne være interessert i å se. Det går også an å bruke Netflix på forskjellige tv'er, PS3, xbox osv. Og det er jo veldig greit hvis man ikke liker å se på pc'en, eller hvis man er flere som skal se. Det er også tekstet til norsk, svensk, dansk osv, som kan være greit siden det er mange som liker å ha det oversatt også. Jeg har nettopp sett ferdig første sesongen av Modern Family, så nå håper jeg bare på at de legger inn flere sesonger av det snart! 

Tenkte bare å tipse dere om dette siden jeg tror mange vil like det! 

- Har du prøvd Netflix?

Edit: fant nå ut at jeg kan ha det på iphonen også, dette er skummelt...

FAVORITT YOUTUBERE

Dere! Vet dere hva som skjedde i går? En av mine store favoritter på YouTube svarte på MITT spørsmål i en video! Noen av dere har kanskje hørt om Joey Graceffa? Han er en av favorittene mine på YouTube, og jeg har fulgt med på videoene hans i over ett år nå. I går så jeg han twitret at han skulle ha spørsmålsrunde, så da twitret jeg et spørsmål til han, bare for å prøve meg. Han har jo over 80 000 følgere på Twitter, så jeg hadde jo ingen forventninger om at han skulle se mitt. Men dere, spol til 3:58 da:

Han svarte på MITT spørsmål!!! Haha, jeg bleee så starstruck! Tror jeg var et veldig morsomt syn for vennene mine... 

Mens jeg er inne på det tenkte jeg at jeg kunne ta med flere av mine favoritter på YouTube:

Macbarbie07 - legger ut mote- og skjønnhetsvideoer. Tror jeg har fulgt henne i over ett og et halvt år, digger videoene hennes!

 

Megan & Liz - utrolig flinke sangere! Fant ut at jeg har fulgt de i over tre år nå, og det er fantastisk å se hvor langt de har kommet seg nå! 

 

J1mmyb0bba - Jim Chapman er en av de kuleste jeg vet om, haha! Han har altså videoer både for gutter og jenter, og han er så morsom! Han har også endel videoer om guttemote, så gutter; ta en titt på videoene hans ;)

Jeg abbonnerer på over 100 stk, så det blir litt vanskelig å få med alle her. Men noen flere jeg vil anbefale er: Amarixe, Beautybaby44, FleurDeForce, Landon Austin, Luke, MadilynBailey, MissGlamorazzi, Nikki Phillippi, Pixi2woo

Wow, dette ble litt av en linkejobb... Men ta en titt på de ovenfor!

- Følger dere noen av de ovenfor?
- Tips til andre youtubere jeg kan følge? 

THE HUNGER GAMES

På søndag så jeg The Hunger Games for første gang! Ja, jeg vet jeg ligger laangt etter resten av verden, men det ble aldri å se den da den gikk på kino, så da måtte jeg vente til den kom ut på DVD og Blu-Ray, noe den gjorde på lørdag! Da jeg var i Tyrkia i sommer leste jeg de to første bøkene og falt pladask, gud så spennende! Kjøpte den tredje boken også da jeg kom hjem, men har ikke begynt på den ennå. Men til poenget da, filmen:Bildene ovenfor er linket til der jeg fant de.

Jeg elsket den. Jeg syns skuespillerne spilte fantastisk og alt med filmen var så bra. Det som er dumt med film er jo at det ikke er så lett å få med alle detaljene som er i boken, men jeg syns likevel den var veldig bra, og jeg gleder meg sånn til neste film, Catching Fire! Vet de holder på å caste folk til filmen nå, så da er det sikkert ikke lenge til innspillingen starter. Men hvertfall da, jeg vil anbefale alle som ikke har sett filmen (om det er noen igjen av dere) å se den! Du kommer ikke til å angre. 

- Har du sett The Hunger Games?

WHAT TO EXPECT WHEN YOU'RE EXPECTING

Bildet er herfra.

Så jo som sagt denne filmen i går, og den var bra! Sier vel seg selv litt hva den handler om, dere ser det hvertfall på bildet. Den var både komisk og litt rørende av og til, og jeg likte den veldig godt! Kan se trailer blant annet her, om dere synes den ser interessant ut. Den har også mange kjente skuespillere i den som Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Chace Crawford (Nate fra Gossip Girl), Anna Kendrick (Twilight) osv. 

Nå drar jeg ut og møter noen venner, så dette blir nok eneste innlegget i dag. I morgen skal jeg nok få til mer, og da skal jeg få kommentert tilbake til alle sammen også. 

- Hvilken film så dere sist på kino?

PARFYME I POSTEN

På lørdag fikk jeg en spennende pakke i posten, nemlig fra blogg.no! Husker dere den konkurransen de hadde der de skulle velge ut 50 bloggere som fikk teste ut Escada Rockin' Rio? Jeg er visst en av de! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Parfymen lukter fantastisk!! Jeg får en skikkelig sommerfølelse av å lukte på den, og det hjelper litt på at jeg gleder meg sånn til sommeren. Det står at blant ingrediensene i parfymen er der en kombinasjon av kokos og ananas, mandarin og papaya, og det er nok store deler av grunnen til at parfymen minner meg så mye om sommer. Parfymen er hvertfall en av mine nye favoritter i samlingen, og det blir nok en av sommerens dufter for min del! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicFikk også med disse solbrillene som en liten overraskelse, og det var jo koselig! 

- Har dere prøvd/luktet på denne parfymen?

ESC2RR

FROM MY IPHONE


Jeg tar ofte bilder med iPhonen, så jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder derfra oftere her, for det er jo ikke den verste kvaliteten heller, for å være et mobilkamera! Instagram har vel kanskje de fleste hørt om nå? (If not, google it) Der legger jeg ut bilder daglig, og jeg syns det er en genial applikasjon! Så følg meg gjerne der, heter Malindh (what a shock). 

Forresten, Johan Thomas har også bruker der, og legger også ut bilder ofte! Så følg han også; Johanroenneberg. :-)

- Har du Instagram? (Legg igjen brukernavnet ditt om du har)

MIDNIGHT PEARL


Fra Kicks, 39 kr, i fargen Midnight Pearl.

Kjøpte jo denne neglelakken for rett under en uke siden, og nå har jeg altså testet den ut. Den er så fin! Og jeg fikk spørsmål om den var lik på neglene som den var på flasken, og jeg vil nok si at den er veldig lik. Her har jeg lagt to lag med neglelakken, som jeg gjør med de fleste neglelakkene. Denne har jeg vel hatt på siden fredag, og den er nesten helt like fin som da jeg tok den på, bare bitte litt på ene pekefingeren som har chippet av litt. Men det har nok også med at jeg har tatt Top Coat over som gjør at neglelakken varer mye lenger. 

- Hva syns dere om den?

BEFORE I DIE

Linket.

Perfectbucketlist.tumblr.com er en herlig side! Derfor valgte jeg ut noen ting derfra som jeg vil gjøre før jeg dør. Har vi noen av "ønskene" felles?

LET'S START WITH FOREVERDERE!! Breaking Dawn Part 1: FANTASTISK. Som forventet. Den var rørende, trist, morsom og spennende. Den var alt. Dere må bare se den, men da må dere selvfølgelig ha sett de andre filmene først, hvis ikke er det jo ikke vits. Men virkelig, den anbefales på det sterkeste. Gleder meg sånn til Part 2!

Som forventet er jeg veldig trøtt i dag med tanke på at det ikke akkurat ble så mange timer søvn i natt, men det var jo selvfølgelig verdt det. Fikk sovet en times tid på sofaen i stad også, så det hjalp litt. Senere drar jeg på bowling med noen venner, blir godt å gjøre noe annet enn å ligge på sofaen når jeg er såpass trøtt som jeg er, hehe.

- Har du sett filmen/skal du se den? (Oh shit, samme spørsmål som jeg stilte igår!!!!)
- Hvis du har sett den, hva syns du?

VIL DU BLI VURDERT?


Tenkte at istedenfor å ha blogg vs blogg hver uke, så kan jeg ta annenhver vurdering og versus. Så denne uken blir det vurdering, og jeg trekker to stykker senere i uken.

- Vil du bli vurdert?

TRE FILMANBEFALINGER

Glemte helt å anbefale filmene mamma og jeg så i høstferien, for alle tre var faktisk verdt å anbefale:

Life As We Know It med Katherine Heigl og Josh Duhamel i hovedrollene.

The Rebound med Catherine Zeta-Jones og Justin Bartha i hovedrollene.How Do You Know med Reese Witherspoon og Paul Rudd i hovedrollene.

 Tenkte like greit jeg bare kunne ta med trailerne til filmene istedenfor å skrive en dårlig beskrivelse av handlingen som kom til å gjøre at de ikke hørtes spennende i det hele tatt. Men ihvertfall, filmene anbefales virkelig! Så hvis du ikke har sett de; se de.

- Har du sett noen av filmene?

INSTAGRAM

Dette innlegget skulle egentlig komme for et par uker siden, men så fikk jeg meg ikke til å skrive det før. Treg, som vanlig.

Instagram er en kul applikasjon til iPhone/iPod og iPad(?) som har mange forskjellige effekter til bildene dine, de fleste ser vel ganske vintage-aktig ut. Applikasjonen er gratis og en bra måte å "sprite" opp bildene dine litt på. Du kan enten velge å ta et nytt bilde eller et du allerede har og så får du velge en av flere effekter, alt ettersom hva du syns passer best til bildet. For å bruke applikasjonen må du lage deg en bruker, og der kan du dele bildene du har tatt og følge andre brukere. Hvis du ikke vil dele bildene dine er det sikkert en plass du kan trykke for å ikke dele bildene dine, men jeg pleier bare å slette de fra Instagram om jeg ikke vil ha de der, de blir ikke slettet fra telefonen da. Her er noen bilder jeg har tatt:


Jeg heter forresten Malindh på Instagram, hvis noen lurte.

- Har du Instagram? Isåfall, hva heter du der?

NEW LIPSTICK

Forrige uke kjøpte jeg meg en ny leppestift, mest fordi jeg ikke aner hvor den jeg har fra MAC har blitt av. Denne gangen kjøpte jeg en fra merket Viva La Diva:Fargen er i nr. 15 Soft Pink og jeg liker den utrolig godt. Den er litt lys rosa, og den er utrolig behagelig å ha på leppene. Ikke sånn klissete greier, men veldig myk og det er nesten som å ha på seg lipsyl.


Lyset er ikke så bra på badet, men dere ser hvertfall litt hvordan fargen er.

Jeg kjøpte den på Cubus til 65 kroner (hvis jeg husker rett) og det syns jeg er en veldig bra pris til å være en såpass bra leppestift. Skal definitivt kjøpe flere fra det merket.

- Bruker du leppestift?
- Hva syns dere om den?


BAD TEACHER"Hun er frekk, grov i kjeften, hensynsløs og uskikket. Hun drikker og ruser seg, og jakter på en velstående mann å gifte seg med, så hun kan kutte ut den fingerte lærerjobben. Da hennes forlovede kvitter seg med henne, iverksetter hun en plan for å sjarmere i senk en rik, kjekk lærervikar (Justin Timberlake), men får konkurranse av en overenergisk kollega (Lucy Punch). Når hun i tillegg må avvise tilnærmelsene fra en sarkastisk og respektløs gymlærer (Jason Segel), ender følgene av hennes helsprø, vanvittige intriger opp med å gi både elever, kolleger og henne selv en lekse verken hun eller du som ser filmen, vil glemme. "
Kilde.

Filmen var utrolig morsom og jeg lo nesten hele tiden, men samtidig var det et eller annet med filmen som var litt.. rart? Klarer ikke helt å sette ord på det, men det var bare noe med den som var litt rart. Jeg kunne godt tenkt meg å se filmen om igjen, men ikke helt ennå, kjenner jeg. Det er liksom en sånn film jeg kan se igjen, men ikke med en gang.

- Har du sett filmen? Hva syns du om den?

JEG ANBEFALER: APPS

Dette innlegget har jeg tenkt på å lage i sikkert over ett år nå, men har aldri fått meg til å gjøre det, men NÅ. Nå skal jeg endelig få det ut av hodet, haha. Dere har sikkert hørt om de fleste, men her er de jeg anbefaler:

Facebook selvfølgelig. Tror egentlig ikke jeg trenger å si så mye her, annet enn at applikasjonen er gratis og grei å ha når man ikke har tilgang til pc.


Fashion Story. Haha, jeg er helt hekta. Det går altså ut på at du skal styre din egen klesbutikk og.. ja, det er egentlig alt. Denne er nok mer pekt mot jenter, men for all del, gutter, haha. Applikasjonen er gratis.


Vår alles Bubble Shooter. Avhengighetsskapende spill som du spiller hele tiden, så blir du lei, så blir du avhengig igjen. Gratis applikasjon.

Bloglovin'. Denne applikasjonen ventet jeg lenge på før den kom og den er genial. Mye bedre enn å måtte gå inn på Safari på iPhonen og så inn på Bloglovin', hvis du ikke har tilgang til pc og vil se oppdateringene til bloggene du følger. Applikasjonen er gratis.


TVGuiden, faktisk. Den har en god oversikt over programmene og kanalene og er veldig grei å ha når man har tv men ikke pc tilgjengelig. Gratis applikasjon.

Hipstamatic. En applikasjon som gjør at du kan ta bilder som blir litt vintageaktige og jeg liker bedre å bruke denne istedenfor det vanlige kameraet. Bildene blir mye kulere, ihvertfall i enkelte settinger. Koster 11kr.


Angry Birds. Selv om jeg er veldig lei av dette spillet, digger jeg det. Her er poenget å skyte fugler på grønne griser. Advarsel: du blir avhengig, så vær forsiktig. Haha. Applikasjonen koster 6 kr, men det finnes også en Lite versjon sånn at du kan teste ut spillet og se om du liker det, før du eventuelt kjøper det.


Twitter. Har du twitter, er denne applikasjonen genial å ha på iPhonen/iPoden/iPaden osv, så kan du twitre hvor enn du er og lese andres tweets. Jeg bruker den mest for å følge Justin Bieber (eheh), men twittrer også selv derfra av og til. Applikasjonen er gratis.

Og så vil jeg si at de fleste applikasjoner som koster penger har også en Lite versjon som er gratis, som er en begrenset versjon av den som koster penger, sånn at du kan teste ut applikasjonen først om du er usikker på om du vil kjøpe den. Og jeg vet at Android markedet også er veldig stort nå, så dere finner sikkert de fleste av disse applikasjonene der, eller tilsvarende.

Og forresten; alle disse skjermbildene ble tatt for noen dager siden, derfor er noen av de (f.eks der du ser Justins tweets) litt gamle.

- Bruker du noen av disse applikasjonene?
- Har du noen å anbefale til meg?GOING BANANASJeg digger denne neglelakken! Mange er nok skeptiske til den (som foreksempel mamma som syns den var grusom, haha), men jeg syns den er utrolig kul. Gul neglelakk er ikke noe mange går med, og det syns jeg bare gjør den enda kulere. Fargen er så frisk og herlig og gir meg skikkelig sommerstemning! Definitivt en neglelakk som kommer til å bli brukt mye i sommer.

- Hva syns dere om den?


PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES

I går var jeg og noen venner og så Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides på kino, den fjerde Pirates of the Caribbean-filmen. Jeg har aldri vært noen fan av sånne filmer, liker best komedier osv. Jeg har kun sett én av de andre Pirates of the Caribbean-filmene før, enten nummer to eller tre.

Filmen var skummel, morsom, ekkel og bra. Jeg lo, jeg ble skremt, jeg var noen lunde bergtatt (om man kan kalle det det) og i noen øyeblikk måtte jeg nesten bare se andre plasser enn på lerretet. I begynnelsen av filmen visste jeg virkelig ikke hva jeg hadde gått med på, ettersom jeg, i første scenen, kipte meg noe så inni granskauen, haha. Men jeg overlevde, det var jo ikke sååå gale, selv om jeg foretrekker filmer der jeg slipper å se andre steder eller holde meg for øynene.

Gode skuespillere var det hvertfall ikke mangel på. Johnny Depp er jo perfekt i rollen som Jack Sparrow og med Penelope Cruz ved sin side slår det ikke feil.

Bildene ovenfor er linket.

- Har du sett filmen?

TOPP 8 AMERIKANSKE TV-SERIER

Jeg følger med på alt for mange tv-serier og de fleste er amerikanske. Så jeg tenkte å dele noen av mine favoritter med dere. Tilfeldig rekkefølge, klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg liker best.

90210. En tv-serie om en gjeng ungdommer som går på West Beverly Hills High. Mye drama, men det er også en morsom serie.


Glee. Komedie blandet med musikal og litt drama, digger denne serien! Mye bra musikk. Husker at jeg syns serien var veldig rar når jeg så første episoden, og det er den egentlig, men jeg liker den.


Gossip Girl. Altså, trenger jeg egentlig si mer? Det er Gossip Girl, det er drama, det er Upper East Side og fantastisk mote.


Hellcats. En relativ ny serie som handler om hovedsaklig om en gjeng cheerleadere. Mye drama og komedie, litt Bring it on - stil. Hvis du liker Bring it on filmene kommer du nok til å like denne serien.One Tree Hill. Har fulgt med på denne serien i så mange år! Jeg går aldri lei og jeg har sett hver episode, alle sesonger. Håper den aldri slutter å gå, haha. Selv om det ikke er helt det samme uten Lucas og Peyton der.


Pretty Little Liars. Mer spennende serie skal du lete lenge etter. Just saying.The Secret Life of The American Teenager. Har fulgt med på denne serien et par nå og hadde en liten periode der jeg rett og slett glemte av den, men nå er jeg back on track. Drama, tenåringsgraviditet osv.


Keeping up with the Kardashians. For en underholdende serie, sier jeg bare! Hadde sett noen random episoder på Bliss av og til, men så bestemte jeg meg for å begynne å se på nettet nå i påskeferien og nå er jeg helt hekta. Utrolig komisk serie egentlig og som sagt veldig underholdende.

Jeg ser forresten alle seriene her.

- Følger du med på noen av disse tv-seriene?

 

LETTERS TO JULIET

For en søt film! Den handler om Sophie (Amanda Seyfried) som drar til Verona sammen med forloveden hennes og mens han bare er opptatt med jobben sin, møter hun "sekretærene" til Julie Capulet (Romeo og Julie) som svarer på brev de får fra kvinner rundt om i verden som kommer dit og skriver. Og da finner hun et 50 år gammelt brev som hun svarer på. Kvinnen som skrev brevet og sønnesønnen hennes kommer da til Verona for å lete etter mannen hun hadde møtt når hun var 15 år, og Sophie blir med på reisen.

Veldig dårlig forklart, men dere MÅ bare se den hvis dere ikke har sett den. Anbefales på det sterkeste.

- Har du sett filmen?


SO AMAZING

Savannah Robinson heter den 12 år gamle jenta med den fantastiske stemmen. Jeg ble helt målløs når jeg så henne på The Ellen Show i går og fikk tårer i øynene på slutten når hun sang med Jennifer Hudson. FOR en stemme sier jeg bare!

- Hva syns dere?

BILDER FRA OSLO

Da er jeg hjemme igjen! Kom hjem tidligere i dag da, men jeg har øvd til franskprøve og slappet av, så derfor kom det ikke innlegg før nå. Jeg har hatt en kjempefin bursdagshelg i Oslo, her er bilder:

Og dere, dere MÅ se Never Say Never! Fan eller ei, det er virkelig en film verdt å se. Altså, til og med mamma likte den, noe hun ikke hadde trodd i det hele tatt! Vi gråt og vi lo, og ja..... FOR en film! Gleder meg kjempemasse til å se den igjen på onsdag (ehehehe). Men seriøst: SE DEN, og det er ikke noe jeg bare sier fordi jeg er superfan, den er virkelig helt fantastisk.

Og tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk på fredag og etter det, det er så koseliiig!

- Hva syns du om bildene?

 

ANBEFALING: MASCARA


L'oréal Volume Million Lashes.
Nå har jeg prøvd ut denne mascaraen i en ukes tid, så nå kommer meningen min om den.

Jeg har lenge hørt mye bra om den, så jeg hadde egentlig ganske høye forventninger til den. Jeg husker ikke helt prisen på den, men tror den kostet 119 ,- på H&M (?).
Ihvertfall, førsteinntrykket var ikke så veldig bra egentlig. Jeg følte at jeg ikke fikk nok lengde og volum på vippene mine, men jeg bestemte meg for å prøve den ut lenger ettersom jeg tidligere har opplevd dette med nyåpnede mascaraer.

Så nå etter jeg har prøvd den flere ganger, liker jeg den faktisk veldig godt. Jeg får nok volum og bra lengde på vippene mine, og jeg skjønner godt hvorfor folk liker den så godt. Eneste minuset jeg har på den er at den lukter litt rart, som noen andre mascaraer også gjør, men det klarer jeg å leve med.

Dere ser det sikkert, men til venstre har jeg på mascara og til høyre har jeg det ikke.


Så dette er absolutt en mascara jeg anbefaler.

- Hvilken mascara bruker du? Om du bruker da selvfølgelig..

A MOVIE YOU HAVE TO GO SEE!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på kino med Andrea og Johan Thomas, og vi så Just go with it. Dere MÅ se den filmen! Det er lenge siden sist jeg lo sånn av en film, og så var den litt søt i tillegg. Den er med Adam Sandler og Jennifer Aniston i hovedrollene, og de passet perfekt. Om dere vil lese om filmen kan dere trykke her.

 Just go with it
Bildekilde.

Så dette er absolutt en film jeg anbefaler!

- Har du sett filmen? Hvis du har, hva syns du om den?

MATTE PINKDen tok seg ikke særlig bra ut på bilder denne neglelakken, for fargen er heelt feil! Den er veldig rosa, og den er litt mer matt enn det ser ut som på det øverste bildet.

Men ihvertfall, jeg kjøpte neglelakken i Polen og den er fra Inglot. Ble overrasket over den, for jeg likte fargen utrolig godt (ikke at jeg ikke likte den når jeg kjøpte den altså) og den tørket nesten med en gang. Har en concealer derfra også, som jeg er veldig fornøyd med!

I morgen kommer jeg forresten til å ta meg en bloggfri dag, skal spille sesongens siste kamp pluss at jeg må øve til prøve. Så det blir ikke blogging før på torsdag, om ikke fredag. Det hjelper nok litt på min lille blogglyst også.

- Bruker dere ofte neglelakk? Hvilke farger går det mest i?

VURDERINGENE

Bra deltagelse i vurderingsinnlegget! Jeg brukte random.org til å trekke ut to blogger og det ble disse:


Første bloggen ut er Pernille Merethe.

Jeg elsker designet hennes! Det får man til å ville se mer på bloggen og det virker veldig godt gjennomført. Headeren viser hvor søt hun er og hvor flink hun er til å ta bilder.

Hun oppdaterer flere ganger om dagen, med bilder i hvert innlegg (av god kvalitet) og er flink til å engasjere leserene sine. Hun har også sjeldent skrivefeil, jeg legger ihvertfall ikke merke til noe.  Jeg har vært innom bloggen hennes flere ganger før og jeg liker den veldig godt!Andre bloggen ut er Synne Christin.

Man får et godt førsteinntrykk av bloggen hennes. Headeren er utrolig fin og står i stil med resten av designet som jeg liker veldig godt.

Hun har interessante innlegg og skriver veldig bra, med akkurat passe mye tekst i hvert innlegg og lite skrivefeil. Hun har bilder i hvert innlegg og de er utrolig fine! Liker godt stilen hennes også, utifra de antrekkene jeg har sett på bloggen hennes.

- Leser du noen av disse bloggene?

VIL DU BLI VURDERT?

Nå er det så lenge siden jeg har vurdert noen, at nå var det på tide! You know what to do; legg igjen bloggen deres i kommentarfeltet og dere er med! Vet ikke hvor mange jeg kommer til å trekke ut, spørs hvor mange som melder seg på ;-)


- Vil du bli vurdert?

ANBEFALING: TV-SERIE

90210 er en "remake" av den populære serien Beverly Hills 90210 som gikk på 90-tallet. Serien dreier seg om en gjeng tenåringer som går på West Beverly Hills High. Mye vennskap, uvennskap, kjærlighet og drama. Serien har også noen av de karakterene som spilte i original-serien, men de er ikke så mye med i andre sesongen som i første. Jeg anbefaler serien til alle... tenåringer. Både gutter og jenter.

Jeg har egentlig ikke godt av å se på denne serien for jeg får bare mer og mer lyst til å bo i L.A, men samtidig klarer jeg ikke å holde meg unna serien. Den brukte å gå på TV2 zebra på mandagene (?) før, men jeg vet ikke helt hvor de episodene ble av. Jeg begynte først å følge med på den på internett for en stund siden. Jeg ser episodene her. Velg episoden du vil se, trykk på Get More Links, og velg en av Megavideo linkene. Hvertfall Megavideo jeg liker best.

- Har du sett 90210 før?

JEG ANBEFALER..

..leppestift!
MAC Creme Cup er det. Jeg kjøpte den i London til ca. 125 kr(?). Jeg ville ha en nøytral en, men samtidig en med litt farge i, og da ble det denne. Den er ganske fuktighetsgivende, syns jeg, og i tillegg lukter den utroolig godt! Noe jeg faktisk ikke fant ut før en stund etter jeg kjøpte den.

- Bruker du leppestift?

JEG HAR TESTET

.. tyggis! Så på butikken i dag en ny tyggis som heter Stimorol Shift, så da tenkte jeg å teste den ut. Den skifter nemlig smak etter en stund som hørtes veldig spennende ut.Når man først tar den inn i munnen, er det en god appelsin smak og når man har tygget på den en stund blir det mintsmak. Jeg likte den utrolig godt, spesielt at den skiftet smak etter en stund sånn at det ikke er samme hele tiden. Tyggisen varer også en stund før den går ut av smak.
(Den kostet forresten 11 kr på spar)

- Har du smakt den? Hva syns du om den?

Tapte kampen men tar det med et smil. Blogger skikkelig når jeg kommer til Ørsta. Hva syns dere forr

446367-1-1274466591074.jpg
Tapte kampen men tar det med et smil. Blogger skikkelig når jeg kommer til Ørsta. Hva syns dere forresten om skoene ovenfor? Tror jeg skal kjøpe de :-)

Er hos Margretha og får ikke blogget før i morgen. Gratulerer til alle som har konfirmert seg i dag

446367-1-1273352431704.jpg
Er hos Margretha og får ikke blogget før i morgen. Gratulerer til alle som har konfirmert seg i dag og til de som konfirmeres i morgen :-) - Hva har dere gjort i dag?

Er hos mormor og morfar nå, men kommer hjem senere og da blir det skikkelig blogging. Skal vise dere

446367-1-1272791537163.jpg
Er hos mormor og morfar nå, men kommer hjem senere og da blir det skikkelig blogging. Skal vise dere hva jeg har fått, er superfornøyd! Hva skal dere i dag? :-)

Gjett hva jeg har fått :-D

446367-1-1272744241679.jpg
Gjett hva jeg har fått :-D

Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by