hits

LITT EGENPLEIE

 • 08.04.2018 kl. 20:29

Reklame | Swiss Clinic

God søndag til dere! Har dere hatt en fin en? Jeg hadde en lang, rolig start på dagen, før jeg dro på trening og hadde en god økt der. Så var det tilbake til sofaen i ett par timer før vi dro i familieselskap. Vi kom nettopp hjem, og nå venter jeg egentlig bare på at Heimebane skal begynne. Har dere sett den serien? Hvis ikke, se den! Den er fantastisk, til tross for noen mindre fine dialekter (Ja, jeg snakker om sunnmørsdialekt, som er dialekten jeg har, men den er ikke fin). Alt i alt en veldig bra søndag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette produktet dukket opp i postkassen for noen dager siden, så nå har huden min fått skikkelig pleie hver kveld. Det er altså en dermaroller fra Swiss Clinic, og den består av massevis av mikronåler som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og reproduksjon av hudceller. Jeg har ikke testet den ut lenge nok til å se resultater, men huden min føles så god ut etterpå, og jeg kjenner at den gjør noe med blodsirkulasjonen. Får rett og slett en liten følelse av å ha vært hos hudpleie etter jeg har brukt den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rabattkode: Få 20% rabatt på Swiss Clinic med koden SWISSCLINICJNY ♥

TO SERIER DU MÅ SE DENNE HELGEN

 • 02.03.2018 kl. 18:06

Happy Friday dere! Jeg er så glad for at helgen er her, og det regner jeg med dere også er. Det er jo den beste delen av uken! Hittil i dag har jeg vært på trening og ryddet i garderoben min. Sistnevnte tok litt lenger tid enn jeg trodde, og selv om jeg ryddet i klærne mine da vi flyttet hit, ble det flere poser til Fretex denne gangen også. Jeg har også lagt ut endel til salg, så følg meg gjerne på Tise-appen @malinhatlestad! Jeg har også litt ute på UseMy-appen! 

Til poenget med dette innlegget, i dag vil jeg anbefale dere to tv-serier å se denne helgen! Jeg har vært hekta på begge disse den siste tiden, så jeg håper dere også vil gi de en sjanse. Dynasty er en helt ny serie, som er en reboot av serien med samme navn fra 80-tallet (?). Jeg har ikke mye peiling på den originale versjonen, men har hørt endel om den, og fant ut for noen dager siden at det er de samme navnene i denne moderne versjonen, det visste jeg faktisk ikke. Det er en dramaserie om en rik familie, med masse intriger. Så det er altså bare en mer moderne versjon av den originale, og jeg syns den var litt treg i starten, men plutselig var jeg helt inni den, og siste episoden sluttet SÅ spennende! Det er faktisk ikke avgjort om det kommer ny sesong eller ikke, siden den fortsatt er såpass ny, men jeg håper virkelig at det gjør det. Dere kan se den på Netflix! 
 

Power startet jeg på med kjæresten min for noen måneder siden, og så var vi hekta en stund, men så av en eller annen grunn så vi ikke mer på en stund. Så fortsatte vi på den for noen uker siden, og vi er helt hekta! Det er virkelig en kjempebra serie, og jeg skjønner ikke at den ikke er mer kjent! Den har jo faktisk mer enn 8 i rating på IMDB. Serien handler om et narkokartell i New York (tenk Narcos, bare i et rikmannsmiljø), og der er mye action og spennende ting som skjer. Som dere kanskje ser på bildet er 50 Cent med i serien, og han er også en av produsentene. Nei, dere må bare se denne serien altså, SÅ spennende! Dere kan se den på HBO. 

​Har dere noen serietips å komme med? 

THREE BEAUTY FAVORITES

 • 30.01.2018 kl. 20:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er lenge siden jeg har kommet med anbefalinger til dere, og det har jo egentlig bare vært fordi jeg ikke har hatt noe å anbefale. Men nå har jeg det! Dette er produkter som jeg ikke har brukt så veldig lenge, men som allerede er store favoritter i toalettmappen. Noe litt billigere, og noe litt dyrere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det første er en strobe cream fra MAC, som er super på de dagene jeg føler jeg trenger litt ekstra glød. Som er typ hver dag nå på vinteren. Jeg påfører den i hele ansiktet før foundation, men den kan også brukes over foundation som en highlighter. Det har jeg ikke testet selv enda, men jeg kommer nok til å gjøre det når jeg skal pynte meg litt ekstra. Denne har blitt en stor favoritt og jeg føler virkelig den gir 'det lille ekstra' i hverdagssminken min. Siden det er MAC koster den litt, men forhåpentligvis holder den en god stund! Jeg kan oppdatere dere senere på den fronten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den concealeren er faktisk, med hånden på hjertet, den beste jeg noen gang har prøvd! Jeg hadde egentlig ikke høye forventninger til denne ettersom den er ganske billig siden det er NYX (nå skal det sies at NYX har jo faktisk ganske bra sminke), men jeg trengte en concealer da bagasjen vår var forsinket etter vi kom til Haag, så da plukket jeg bare opp denne. Den dekker SÅ bra, og jeg føler den holder hele dagen, sikkert fordi den er vannfast. Den er ganske tykk egentlig, men føles ikke kakete, og er enkel å blende ut. Nei, dere må bare prøve denne om dere føler dere trenger mer dekke, for denne er så god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter influensaen har jeg følt meg ganske blek (fordi jeg er det...) og jeg har ikke tatt selvbruning på noen uker, så da har foundationen jeg bruker vært hakket for mørk. Istedenfor å kjøpe en ny foundation i en lysere farge, kjøpte jeg denne fra NIP+FAB som jeg bare blander inn i foundationen for å gjøre den lysere, før jeg påfører den i ansiktet! Det er jo genialt, og mer økonomisk enn å kjøpe ny foundation hver gang du er litt brunere eller blekere. Denne finnes også i en mørkbrun, hvis du har en foundation som er for lys. Jeg tar bare litt foundation på håndflaten min, noen dråper med denne oppi, og blander det med beautyblenderen siden det er den jeg bruker for å påføre foundation uansett. Genialt altså! Den er kjøpt på Cubus forresten, vi fikk inn dette merket for noen måneder siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så der har dere mine favoritter for tiden, som hjelper veldig på huden min som ellers føles ganske døll ut på denne tiden. Og husk at huden trenger ekstra fuktighet på denne tiden av året, når det er så kaldt og tørr luft ute. Jeg prøver å være flinkere selv, men det er lett å glemme av. 

- Har du prøvd noen av disse produktene?

TRE ANBEFALINGER

 • 19.10.2017 kl. 22:03

EN TV-SERIE DU MÅ SE

For en liten stund siden begynte jeg å se Once Upon A Time igjen, en serie jeg så på da den kom på TV i Norge for mange år siden, men som jeg falt litt ut av litt uti andre sesong. Nå har det kommet mange sesonger på Netflix så da fant jeg ut jeg måtte gi det et forsøk til, og HERREGUD så bra det er!! Det er faktisk en av de beste seriene jeg noen gang har sett, alt er så utrolig gjennomført, og i nesten hver episode sitter jeg og tenker "SHIT! Skjedde det nettopp?" For dere som ikke har hørt om den handler den om alle mulige eventyrfigurer som alle har en eller annen forbindelse til hverandre, og har blitt forhekset så de lever som "vanlige" mennesker i en liten by, helt til det en dag kommer en dame som forandrer alt. Dere må bare se den altså, så utrolig spennende og til tider fin serie! 

EN APP DU MÅ LASTE NED

Jeg hadde hørt endel om denne appen før, men for ett par uker siden bestemte jeg meg for å prøve den ut selv. Den heter Too Good To Go, og fungerer slik at kaféer, bakerier, restauranter osv legger ut det de har til overs fra dagen til en billig penge, så kan du kjøpe det, istedenfor at det blir kastet! Så betaler du gjennom appen og får et tidspunkt du kan hente det på. På appen får du opp alt som er i nærheten, og du kan kjøpe på ulike tidspunkt av dagen, ettersom der er både hoteller som legger ut det de har igjen fra frokostene sine, og bakerier som legger ut det de har til overs på slutten av dagen. Selv om jeg ikke har fått testet det ut enda syns jeg det er helt genialt, og et godt tiltak for å kaste mindre mat! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN OPPSKRIFT DU MÅ TESTE UT

Jeg har jo vært ganske matlei for tiden, så jeg prøver å finne litt nye ting å spise, eller iallefall mat som jeg ikke spiser så ofte fra før av. Jeg ville lage noen gode pannekaker til lunsj her en dag, så jeg satt kjempelenge og googla for å finne en oppskrift som virka grei og ikke med altfor mye forskjellig, og da fant jeg denne som Ida Gran-Jansen har laget i TV-programmet sitt før. Det jeg likte så godt med disse var at de smakte godt uten noe tilbehør også, for det er ikke alltid jeg har noe godt i kjøleskapet som kan brukes til. Her om dagen brukte jeg hjemmelaget syltetøy på da, og det var også kjempegodt ♥

TV-SERIEN DU MÅ FÅ MED DEG

 • 09.03.2017 kl. 12:49

Jeg skulle egentlig bare nevne denne i ukesoppsummeringen på søndag, men denne serien er rett og slett så bra at den fortjener sitt eget innlegg. 

Serien heter This is Us, og er en relativt ny serie. This is Us handler om et par som er gravid med trillinger, men den ene ungen er dødfødt. Samme dagen som de føder, blir det levert en baby til sykehuset, som ble funnet forlatt på en brannstasjon, og det ender opp med at dette paret adopterer ungen. I serien følger vi disse menneskene på ulike tidspunkt i livet deres. Serien er helt spesiell og er bygget opp på en helt unik måte. 

Da jeg så første episoden og skjønte hva som skjedde ble jeg først veldig usikker på om jeg ville fortsette å se den, men så fant jeg fort ut at dette var en fantastisk serie. Det er nok en av de beste seriene jeg noen gang har sett, da den er laget så ulikt alle andre serier og er ikke en typisk "klisjé"serie. Jeg ser den på Viafree, men de første episodene ligger ikke der lenger, så de streamet jeg her. Og dere? Den er ratet 8.9/10 på IMDB, tror ikke jeg trenger å si mer. Bare lov meg at dere ser den, dere vil ikke angre!


♦ Har du sett denne?
 

VERDENS BESTE JUNKFOOD

 • 03.03.2017 kl. 11:58

Ah, hjemme ♥ Selv om jeg elsker å reise, så er det virkelig ingenting som slår å komme hjem. Vi brukte hele dagen i går på å reise (sånn går det uten direktefly), og da vi landet i 20-tiden dro vi rett på middag med jobben. Jeg var greit sliten da jeg kom hjem etter det, ja. Jeg hadde en underliggende migrene hele dagen, som heldigvis aldri slo skikkelig ut, så jeg sov til jeg våknet av meg selv i dag og har tatt det helt med ro hittil. 


Jeg har fortsatt endel bilder å vise dere fra London, og det første er en anbefaling. Vet ikke hvor mange av dere som leste bloggen min da jeg bodde i New York, men da jeg bodde der borte oppdaget jeg verdens beste junkfood, nemlig Shake Shack. Jeg tuller ikke når jeg sier at det virkelig er helt fantastisk, og det må bare prøves om du er i en by som har det! Dere kan tro gleden da jeg fikk en kommentar på Instagram om at det har kommet til London også. Lunsjen på tirsdag ble derfor på Shake Shack, og jeg var virkelig i himmelen. Det ble nesten tårer i øynene, jeg er DER liksom! Nei dere, lov meg at dere prøver dette om dere er i en by som har det. Dette er en annen dimensjon enn Burger King og McDonald's, man merker at kvaliteten er mye høyere, og at det er fersk salat og grønnsaker i. Kjempegodt! De har også vegetarburgere, man kan få vin og øl, og de har hundemat. Haha, rått konsept! 


♦ Noen av dere som har prøvd dette?

BAHAMA MAMA

 • 02.09.2014 kl. 12:55Det er rart med det, men med en gang det nærmer seg slutten av august og begynnelsen av september, krever nesten neglene litt mer høstfarger. Jeg er like glad i burgunder hver høst, og denne syns jeg er SÅ fin. Den er ikke helt burgunder, men har endel lillaskjær i også, men det er virkelig en perfekt farge til høsten. Bahama Mama heter den. Denne har jeg faktisk hatt på i noen dager nå, og ser dere hvor bra den har holdt seg på neglene? Essie er virkelig et av mine favorittmerker, både fordi de har så godt dekke men i tillegg holder de seg veldig bra. Det har nok mye med topcoaten å gjøre også, for det er veldig viktig for at neglelakken skal holde lenger. Den ovenfor er Essie Good to Go, og den gir så fin glans på neglene i tillegg til at neglelakken holder seg veldig bra. Love it ♥

- Hva syns dere?

MY NEW FAVORITE

 • 05.07.2014 kl. 21:58Dere som bor i Oslo eller i nærheten - ANER dere hvor heldige dere er som har denne fantastiske butikken tilgjengelig? Jeg har aldri sett noe så perfekt før og det er faktisk ikke en overdrivelse. Jeg så ikke ett eneste plagg som jeg tenkte var stygt eller jeg ikke kunne tenkt meg å bruke, det er jo ikke normalt? Er butikken skapt for meg liksom - er det himmelen? Jeg tror faktisk det, for hjertet mitt var i sorg da jeg kun kom ut av butikken med ett plagg fordi jeg faktisk ikke kan bruke mer penger. Som en trøst er Brandy Melville heldigvis en veldig vanlig butikk i USA, og også mye billigere.


Butikken ligger i slutten av Bogstadveien, det vil si om du kommer fra retning Majorstua. Du vil definitivt ikke angre, selvom lommeboka di kanskje vil det... Skulle jo nesten trodd, med all positiviteten i dette innlegget, at det er sponset. Haha - I WISH! Jeg er nok rett og slett bare håpløst forelsket...


- Har dere sjekket ut butikken?

TRE ANBEFALINGER

 • 07.11.2013 kl. 17:33

Ingrid


Mira

Maria


Disse tre bloggene valgte jeg altså å linke denne gangen, men det var vanskelig å velge ut bare tre! Har virkelig kost meg når jeg har sett gjennom bloggene som meldte seg på! Kan sikkert kjøre i gang en ny runde snart, dette er jo såå gøy - det håper jeg dere også syns!


- Leser du noen av disse bloggene?

ANBEFALING AV TV-SERIER

 • 23.02.2013 kl. 14:30

Det er jo en stund siden sist jeg anbefalte tv-serier, så her er 3 stk jeg liker veldig godt:

White Collar. Har jo nevnt denne litt på bloggen, men denne serien dere! Jeg har sett tre sesonger på en måned og den ble fort en av mine favoritter! Den handler da om en kriminell og en FBI-agent som inngår et samarbeid etter mye frem og tilbake i fengsel, og ja, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det egentlig. Men den er morsom og spennende, veldig bra!

The Carrie Diaries. Dette er en helt ny serie som hadde premiere i USA i januar, og som jeg har ventet på i flere måneder. Den er basert på boken med samme navn og handler om tenåringslivet til Carrie Bradshaw på 80-tallet, før Sex and the City. Jeg liker den veldig godt, og syns AnnaSophia Robb, som da spiller Carrie, gjør en veldig bra jobb.

Suits. En serie som har mange fellestrekk med White Collar, bare at her er det advokater. Syns skuespillerne gjør en utrolig bra jobb, og det er en litt humoristisk serie, samtidig som man blir litt dratt inn i den fordi den er spennende. Men det er endel advokatspråk eller hva jeg skal kalle det, så jeg har lett for å dette litt ut da. Men ellers liker jeg den veldig godt!

Om noen lurer på hvor jeg ser serier på nett, så er det på Cokeandpopcorn. Første sesong av White Collar ligger på Netflix da, så det var der jeg begynte å se den. Og The Carrie Diaries ligger ikke på Cokeandpopcorn enda, så den ser jeg på 1channel.

- Har du sett noen av disse seriene?

BREAKING DAWN PART II

 • 16.11.2012 kl. 18:59


Åh, what to say? Filmen var perfekt. Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg en bedre slutt på sagaen, den var bare fantastisk. Noe som var veldig greit var at de hadde endret litt på hvordan det var i boken, så det ble litt av noen overraskelser i løpet av filmen! Filmen var spennende, skummel, morsom, trist, og egentlig de fleste følelser, haha. Det ble hvertfall en del tårer på meg. Har blitt så "knyttet", eller hva jeg skal si, til Twilight i løpet av de siste årene, at det er veldig trist at det nå tar slutt. Jeg skal iallefall se filmen mange flere ganger, spørs ikke om jeg må se den på kino en gang til også.

- Flere som så den i går/natt? Eller har du planer om å se den? (Samme spørsmål som i går, shit ass)

NETFLIX

 • 29.10.2012 kl. 21:49

Har dere fått med dere at Netflix har kommet til Norge? Om du ikke vet hva Netflix er så er det altså en nettside der du kan streame tv-serier og filmer, i HD. Jeg følger jo en del youtubere fra USA, og jeg har hørt de snakke om det i flere måneder nå, så da jeg hørte at det skulle komme til Norge ble jeg veldig glad! Det er ikke akkurat det beste utvalget der helt ennå, men de har jo nettopp startet her, så man kan jo ikke forvente at alt skal være der fra begynnelsen av, og det kommer nye ting hver dag.

//

Første måneden er gratis og etter det betaler man 79 kr i måneden, om du vil fortsette med det. Jeg har iallefall planer om å fortsette når den gratis måneden utløper, for jeg er veldig fornøyd. Da jeg først registrerte meg, fikk jeg beskjed om å krysse av hvilke sjangre osv jeg likte best, sånn at de kunne tilpasse det sånn at jeg fikk opp serier og filmer jeg kunne være interessert i å se. Det går også an å bruke Netflix på forskjellige tv'er, PS3, xbox osv. Og det er jo veldig greit hvis man ikke liker å se på pc'en, eller hvis man er flere som skal se. Det er også tekstet til norsk, svensk, dansk osv, som kan være greit siden det er mange som liker å ha det oversatt også. Jeg har nettopp sett ferdig første sesongen av Modern Family, så nå håper jeg bare på at de legger inn flere sesonger av det snart! 

Tenkte bare å tipse dere om dette siden jeg tror mange vil like det! 

- Har du prøvd Netflix?

Edit: fant nå ut at jeg kan ha det på iphonen også, dette er skummelt...

FAVORITT YOUTUBERE

 • 06.10.2012 kl. 20:26

Dere! Vet dere hva som skjedde i går? En av mine store favoritter på YouTube svarte på MITT spørsmål i en video! Noen av dere har kanskje hørt om Joey Graceffa? Han er en av favorittene mine på YouTube, og jeg har fulgt med på videoene hans i over ett år nå. I går så jeg han twitret at han skulle ha spørsmålsrunde, så da twitret jeg et spørsmål til han, bare for å prøve meg. Han har jo over 80 000 følgere på Twitter, så jeg hadde jo ingen forventninger om at han skulle se mitt. Men dere, spol til 3:58 da:

Han svarte på MITT spørsmål!!! Haha, jeg bleee så starstruck! Tror jeg var et veldig morsomt syn for vennene mine... 

Mens jeg er inne på det tenkte jeg at jeg kunne ta med flere av mine favoritter på YouTube:

Macbarbie07 - legger ut mote- og skjønnhetsvideoer. Tror jeg har fulgt henne i over ett og et halvt år, digger videoene hennes!

 

Megan & Liz - utrolig flinke sangere! Fant ut at jeg har fulgt de i over tre år nå, og det er fantastisk å se hvor langt de har kommet seg nå! 

 

J1mmyb0bba - Jim Chapman er en av de kuleste jeg vet om, haha! Han har altså videoer både for gutter og jenter, og han er så morsom! Han har også endel videoer om guttemote, så gutter; ta en titt på videoene hans ;)

Jeg abbonnerer på over 100 stk, så det blir litt vanskelig å få med alle her. Men noen flere jeg vil anbefale er: Amarixe, Beautybaby44, FleurDeForce, Landon Austin, Luke, MadilynBailey, MissGlamorazzi, Nikki Phillippi, Pixi2woo

Wow, dette ble litt av en linkejobb... Men ta en titt på de ovenfor!

- Følger dere noen av de ovenfor?
- Tips til andre youtubere jeg kan følge? 

THE HUNGER GAMES

 • 21.08.2012 kl. 19:30

På søndag så jeg The Hunger Games for første gang! Ja, jeg vet jeg ligger laangt etter resten av verden, men det ble aldri å se den da den gikk på kino, så da måtte jeg vente til den kom ut på DVD og Blu-Ray, noe den gjorde på lørdag! Da jeg var i Tyrkia i sommer leste jeg de to første bøkene og falt pladask, gud så spennende! Kjøpte den tredje boken også da jeg kom hjem, men har ikke begynt på den ennå. Men til poenget da, filmen:Bildene ovenfor er linket til der jeg fant de.

Jeg elsket den. Jeg syns skuespillerne spilte fantastisk og alt med filmen var så bra. Det som er dumt med film er jo at det ikke er så lett å få med alle detaljene som er i boken, men jeg syns likevel den var veldig bra, og jeg gleder meg sånn til neste film, Catching Fire! Vet de holder på å caste folk til filmen nå, så da er det sikkert ikke lenge til innspillingen starter. Men hvertfall da, jeg vil anbefale alle som ikke har sett filmen (om det er noen igjen av dere) å se den! Du kommer ikke til å angre. 

- Har du sett The Hunger Games?

WHAT TO EXPECT WHEN YOU'RE EXPECTING

 • 18.07.2012 kl. 19:37

Bildet er herfra.

Så jo som sagt denne filmen i går, og den var bra! Sier vel seg selv litt hva den handler om, dere ser det hvertfall på bildet. Den var både komisk og litt rørende av og til, og jeg likte den veldig godt! Kan se trailer blant annet her, om dere synes den ser interessant ut. Den har også mange kjente skuespillere i den som Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Chace Crawford (Nate fra Gossip Girl), Anna Kendrick (Twilight) osv. 

Nå drar jeg ut og møter noen venner, så dette blir nok eneste innlegget i dag. I morgen skal jeg nok få til mer, og da skal jeg få kommentert tilbake til alle sammen også. 

- Hvilken film så dere sist på kino?

PARFYME I POSTEN

 • 05.03.2012 kl. 21:58

På lørdag fikk jeg en spennende pakke i posten, nemlig fra blogg.no! Husker dere den konkurransen de hadde der de skulle velge ut 50 bloggere som fikk teste ut Escada Rockin' Rio? Jeg er visst en av de! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Parfymen lukter fantastisk!! Jeg får en skikkelig sommerfølelse av å lukte på den, og det hjelper litt på at jeg gleder meg sånn til sommeren. Det står at blant ingrediensene i parfymen er der en kombinasjon av kokos og ananas, mandarin og papaya, og det er nok store deler av grunnen til at parfymen minner meg så mye om sommer. Parfymen er hvertfall en av mine nye favoritter i samlingen, og det blir nok en av sommerens dufter for min del! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicFikk også med disse solbrillene som en liten overraskelse, og det var jo koselig! 

- Har dere prøvd/luktet på denne parfymen?

ESC2RR

FROM MY IPHONE

 • 04.01.2012 kl. 21:41


Jeg tar ofte bilder med iPhonen, så jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder derfra oftere her, for det er jo ikke den verste kvaliteten heller, for å være et mobilkamera! Instagram har vel kanskje de fleste hørt om nå? (If not, google it) Der legger jeg ut bilder daglig, og jeg syns det er en genial applikasjon! Så følg meg gjerne der, heter Malindh (what a shock). 

Forresten, Johan Thomas har også bruker der, og legger også ut bilder ofte! Så følg han også; Johanroenneberg. :-)

- Har du Instagram? (Legg igjen brukernavnet ditt om du har)

MIDNIGHT PEARL

 • 02.01.2012 kl. 14:27


Fra Kicks, 39 kr, i fargen Midnight Pearl.

Kjøpte jo denne neglelakken for rett under en uke siden, og nå har jeg altså testet den ut. Den er så fin! Og jeg fikk spørsmål om den var lik på neglene som den var på flasken, og jeg vil nok si at den er veldig lik. Her har jeg lagt to lag med neglelakken, som jeg gjør med de fleste neglelakkene. Denne har jeg vel hatt på siden fredag, og den er nesten helt like fin som da jeg tok den på, bare bitte litt på ene pekefingeren som har chippet av litt. Men det har nok også med at jeg har tatt Top Coat over som gjør at neglelakken varer mye lenger. 

- Hva syns dere om den?

BEFORE I DIE

 • 29.12.2011 kl. 18:25

Linket.

Perfectbucketlist.tumblr.com er en herlig side! Derfor valgte jeg ut noen ting derfra som jeg vil gjøre før jeg dør. Har vi noen av "ønskene" felles?

LET'S START WITH FOREVER

 • 18.11.2011 kl. 18:43DERE!! Breaking Dawn Part 1: FANTASTISK. Som forventet. Den var rørende, trist, morsom og spennende. Den var alt. Dere må bare se den, men da må dere selvfølgelig ha sett de andre filmene først, hvis ikke er det jo ikke vits. Men virkelig, den anbefales på det sterkeste. Gleder meg sånn til Part 2!

Som forventet er jeg veldig trøtt i dag med tanke på at det ikke akkurat ble så mange timer søvn i natt, men det var jo selvfølgelig verdt det. Fikk sovet en times tid på sofaen i stad også, så det hjalp litt. Senere drar jeg på bowling med noen venner, blir godt å gjøre noe annet enn å ligge på sofaen når jeg er såpass trøtt som jeg er, hehe.

- Har du sett filmen/skal du se den? (Oh shit, samme spørsmål som jeg stilte igår!!!!)
- Hvis du har sett den, hva syns du?

VIL DU BLI VURDERT?

 • 31.10.2011 kl. 20:44


Tenkte at istedenfor å ha blogg vs blogg hver uke, så kan jeg ta annenhver vurdering og versus. Så denne uken blir det vurdering, og jeg trekker to stykker senere i uken.

- Vil du bli vurdert?

TRE FILMANBEFALINGER

 • 15.10.2011 kl. 23:02

Glemte helt å anbefale filmene mamma og jeg så i høstferien, for alle tre var faktisk verdt å anbefale:

Life As We Know It med Katherine Heigl og Josh Duhamel i hovedrollene.

The Rebound med Catherine Zeta-Jones og Justin Bartha i hovedrollene.How Do You Know med Reese Witherspoon og Paul Rudd i hovedrollene.

 Tenkte like greit jeg bare kunne ta med trailerne til filmene istedenfor å skrive en dårlig beskrivelse av handlingen som kom til å gjøre at de ikke hørtes spennende i det hele tatt. Men ihvertfall, filmene anbefales virkelig! Så hvis du ikke har sett de; se de.

- Har du sett noen av filmene?

INSTAGRAM

 • 28.08.2011 kl. 20:11

Dette innlegget skulle egentlig komme for et par uker siden, men så fikk jeg meg ikke til å skrive det før. Treg, som vanlig.

Instagram er en kul applikasjon til iPhone/iPod og iPad(?) som har mange forskjellige effekter til bildene dine, de fleste ser vel ganske vintage-aktig ut. Applikasjonen er gratis og en bra måte å "sprite" opp bildene dine litt på. Du kan enten velge å ta et nytt bilde eller et du allerede har og så får du velge en av flere effekter, alt ettersom hva du syns passer best til bildet. For å bruke applikasjonen må du lage deg en bruker, og der kan du dele bildene du har tatt og følge andre brukere. Hvis du ikke vil dele bildene dine er det sikkert en plass du kan trykke for å ikke dele bildene dine, men jeg pleier bare å slette de fra Instagram om jeg ikke vil ha de der, de blir ikke slettet fra telefonen da. Her er noen bilder jeg har tatt:


Jeg heter forresten Malindh på Instagram, hvis noen lurte.

- Har du Instagram? Isåfall, hva heter du der?

NEW LIPSTICK

 • 22.08.2011 kl. 19:59

Forrige uke kjøpte jeg meg en ny leppestift, mest fordi jeg ikke aner hvor den jeg har fra MAC har blitt av. Denne gangen kjøpte jeg en fra merket Viva La Diva:Fargen er i nr. 15 Soft Pink og jeg liker den utrolig godt. Den er litt lys rosa, og den er utrolig behagelig å ha på leppene. Ikke sånn klissete greier, men veldig myk og det er nesten som å ha på seg lipsyl.


Lyset er ikke så bra på badet, men dere ser hvertfall litt hvordan fargen er.

Jeg kjøpte den på Cubus til 65 kroner (hvis jeg husker rett) og det syns jeg er en veldig bra pris til å være en såpass bra leppestift. Skal definitivt kjøpe flere fra det merket.

- Bruker du leppestift?
- Hva syns dere om den?


BAD TEACHER

 • 30.06.2011 kl. 14:48"Hun er frekk, grov i kjeften, hensynsløs og uskikket. Hun drikker og ruser seg, og jakter på en velstående mann å gifte seg med, så hun kan kutte ut den fingerte lærerjobben. Da hennes forlovede kvitter seg med henne, iverksetter hun en plan for å sjarmere i senk en rik, kjekk lærervikar (Justin Timberlake), men får konkurranse av en overenergisk kollega (Lucy Punch). Når hun i tillegg må avvise tilnærmelsene fra en sarkastisk og respektløs gymlærer (Jason Segel), ender følgene av hennes helsprø, vanvittige intriger opp med å gi både elever, kolleger og henne selv en lekse verken hun eller du som ser filmen, vil glemme. "
Kilde.

Filmen var utrolig morsom og jeg lo nesten hele tiden, men samtidig var det et eller annet med filmen som var litt.. rart? Klarer ikke helt å sette ord på det, men det var bare noe med den som var litt rart. Jeg kunne godt tenkt meg å se filmen om igjen, men ikke helt ennå, kjenner jeg. Det er liksom en sånn film jeg kan se igjen, men ikke med en gang.

- Har du sett filmen? Hva syns du om den?

JEG ANBEFALER: APPS

 • 29.06.2011 kl. 13:00

Dette innlegget har jeg tenkt på å lage i sikkert over ett år nå, men har aldri fått meg til å gjøre det, men NÅ. Nå skal jeg endelig få det ut av hodet, haha. Dere har sikkert hørt om de fleste, men her er de jeg anbefaler:

Facebook selvfølgelig. Tror egentlig ikke jeg trenger å si så mye her, annet enn at applikasjonen er gratis og grei å ha når man ikke har tilgang til pc.


Fashion Story. Haha, jeg er helt hekta. Det går altså ut på at du skal styre din egen klesbutikk og.. ja, det er egentlig alt. Denne er nok mer pekt mot jenter, men for all del, gutter, haha. Applikasjonen er gratis.


Vår alles Bubble Shooter. Avhengighetsskapende spill som du spiller hele tiden, så blir du lei, så blir du avhengig igjen. Gratis applikasjon.

Bloglovin'. Denne applikasjonen ventet jeg lenge på før den kom og den er genial. Mye bedre enn å måtte gå inn på Safari på iPhonen og så inn på Bloglovin', hvis du ikke har tilgang til pc og vil se oppdateringene til bloggene du følger. Applikasjonen er gratis.


TVGuiden, faktisk. Den har en god oversikt over programmene og kanalene og er veldig grei å ha når man har tv men ikke pc tilgjengelig. Gratis applikasjon.

Hipstamatic. En applikasjon som gjør at du kan ta bilder som blir litt vintageaktige og jeg liker bedre å bruke denne istedenfor det vanlige kameraet. Bildene blir mye kulere, ihvertfall i enkelte settinger. Koster 11kr.


Angry Birds. Selv om jeg er veldig lei av dette spillet, digger jeg det. Her er poenget å skyte fugler på grønne griser. Advarsel: du blir avhengig, så vær forsiktig. Haha. Applikasjonen koster 6 kr, men det finnes også en Lite versjon sånn at du kan teste ut spillet og se om du liker det, før du eventuelt kjøper det.


Twitter. Har du twitter, er denne applikasjonen genial å ha på iPhonen/iPoden/iPaden osv, så kan du twitre hvor enn du er og lese andres tweets. Jeg bruker den mest for å følge Justin Bieber (eheh), men twittrer også selv derfra av og til. Applikasjonen er gratis.

Og så vil jeg si at de fleste applikasjoner som koster penger har også en Lite versjon som er gratis, som er en begrenset versjon av den som koster penger, sånn at du kan teste ut applikasjonen først om du er usikker på om du vil kjøpe den. Og jeg vet at Android markedet også er veldig stort nå, så dere finner sikkert de fleste av disse applikasjonene der, eller tilsvarende.

Og forresten; alle disse skjermbildene ble tatt for noen dager siden, derfor er noen av de (f.eks der du ser Justins tweets) litt gamle.

- Bruker du noen av disse applikasjonene?
- Har du noen å anbefale til meg?GOING BANANAS

 • 07.06.2011 kl. 16:08Jeg digger denne neglelakken! Mange er nok skeptiske til den (som foreksempel mamma som syns den var grusom, haha), men jeg syns den er utrolig kul. Gul neglelakk er ikke noe mange går med, og det syns jeg bare gjør den enda kulere. Fargen er så frisk og herlig og gir meg skikkelig sommerstemning! Definitivt en neglelakk som kommer til å bli brukt mye i sommer.

- Hva syns dere om den?


PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES

 • 21.05.2011 kl. 23:13

I går var jeg og noen venner og så Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides på kino, den fjerde Pirates of the Caribbean-filmen. Jeg har aldri vært noen fan av sånne filmer, liker best komedier osv. Jeg har kun sett én av de andre Pirates of the Caribbean-filmene før, enten nummer to eller tre.

Filmen var skummel, morsom, ekkel og bra. Jeg lo, jeg ble skremt, jeg var noen lunde bergtatt (om man kan kalle det det) og i noen øyeblikk måtte jeg nesten bare se andre plasser enn på lerretet. I begynnelsen av filmen visste jeg virkelig ikke hva jeg hadde gått med på, ettersom jeg, i første scenen, kipte meg noe så inni granskauen, haha. Men jeg overlevde, det var jo ikke sååå gale, selv om jeg foretrekker filmer der jeg slipper å se andre steder eller holde meg for øynene.

Gode skuespillere var det hvertfall ikke mangel på. Johnny Depp er jo perfekt i rollen som Jack Sparrow og med Penelope Cruz ved sin side slår det ikke feil.

Bildene ovenfor er linket.

- Har du sett filmen?

TOPP 8 AMERIKANSKE TV-SERIER

 • 26.04.2011 kl. 20:32

Jeg følger med på alt for mange tv-serier og de fleste er amerikanske. Så jeg tenkte å dele noen av mine favoritter med dere. Tilfeldig rekkefølge, klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg liker best.

90210. En tv-serie om en gjeng ungdommer som går på West Beverly Hills High. Mye drama, men det er også en morsom serie.


Glee. Komedie blandet med musikal og litt drama, digger denne serien! Mye bra musikk. Husker at jeg syns serien var veldig rar når jeg så første episoden, og det er den egentlig, men jeg liker den.


Gossip Girl. Altså, trenger jeg egentlig si mer? Det er Gossip Girl, det er drama, det er Upper East Side og fantastisk mote.


Hellcats. En relativ ny serie som handler om hovedsaklig om en gjeng cheerleadere. Mye drama og komedie, litt Bring it on - stil. Hvis du liker Bring it on filmene kommer du nok til å like denne serien.One Tree Hill. Har fulgt med på denne serien i så mange år! Jeg går aldri lei og jeg har sett hver episode, alle sesonger. Håper den aldri slutter å gå, haha. Selv om det ikke er helt det samme uten Lucas og Peyton der.


Pretty Little Liars. Mer spennende serie skal du lete lenge etter. Just saying.The Secret Life of The American Teenager. Har fulgt med på denne serien et par nå og hadde en liten periode der jeg rett og slett glemte av den, men nå er jeg back on track. Drama, tenåringsgraviditet osv.


Keeping up with the Kardashians. For en underholdende serie, sier jeg bare! Hadde sett noen random episoder på Bliss av og til, men så bestemte jeg meg for å begynne å se på nettet nå i påskeferien og nå er jeg helt hekta. Utrolig komisk serie egentlig og som sagt veldig underholdende.

Jeg ser forresten alle seriene her.

- Følger du med på noen av disse tv-seriene?

 

LETTERS TO JULIET

 • 22.04.2011 kl. 23:47

For en søt film! Den handler om Sophie (Amanda Seyfried) som drar til Verona sammen med forloveden hennes og mens han bare er opptatt med jobben sin, møter hun "sekretærene" til Julie Capulet (Romeo og Julie) som svarer på brev de får fra kvinner rundt om i verden som kommer dit og skriver. Og da finner hun et 50 år gammelt brev som hun svarer på. Kvinnen som skrev brevet og sønnesønnen hennes kommer da til Verona for å lete etter mannen hun hadde møtt når hun var 15 år, og Sophie blir med på reisen.

Veldig dårlig forklart, men dere MÅ bare se den hvis dere ikke har sett den. Anbefales på det sterkeste.

- Har du sett filmen?


SO AMAZING

 • 20.04.2011 kl. 23:08

Savannah Robinson heter den 12 år gamle jenta med den fantastiske stemmen. Jeg ble helt målløs når jeg så henne på The Ellen Show i går og fikk tårer i øynene på slutten når hun sang med Jennifer Hudson. FOR en stemme sier jeg bare!

- Hva syns dere?

BILDER FRA OSLO

 • 20.03.2011 kl. 19:43

Da er jeg hjemme igjen! Kom hjem tidligere i dag da, men jeg har øvd til franskprøve og slappet av, så derfor kom det ikke innlegg før nå. Jeg har hatt en kjempefin bursdagshelg i Oslo, her er bilder:

Og dere, dere MÅ se Never Say Never! Fan eller ei, det er virkelig en film verdt å se. Altså, til og med mamma likte den, noe hun ikke hadde trodd i det hele tatt! Vi gråt og vi lo, og ja..... FOR en film! Gleder meg kjempemasse til å se den igjen på onsdag (ehehehe). Men seriøst: SE DEN, og det er ikke noe jeg bare sier fordi jeg er superfan, den er virkelig helt fantastisk.

Og tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk på fredag og etter det, det er så koseliiig!

- Hva syns du om bildene?

 

ANBEFALING: MASCARA

 • 06.03.2011 kl. 14:51


L'oréal Volume Million Lashes.
Nå har jeg prøvd ut denne mascaraen i en ukes tid, så nå kommer meningen min om den.

Jeg har lenge hørt mye bra om den, så jeg hadde egentlig ganske høye forventninger til den. Jeg husker ikke helt prisen på den, men tror den kostet 119 ,- på H&M (?).
Ihvertfall, førsteinntrykket var ikke så veldig bra egentlig. Jeg følte at jeg ikke fikk nok lengde og volum på vippene mine, men jeg bestemte meg for å prøve den ut lenger ettersom jeg tidligere har opplevd dette med nyåpnede mascaraer.

Så nå etter jeg har prøvd den flere ganger, liker jeg den faktisk veldig godt. Jeg får nok volum og bra lengde på vippene mine, og jeg skjønner godt hvorfor folk liker den så godt. Eneste minuset jeg har på den er at den lukter litt rart, som noen andre mascaraer også gjør, men det klarer jeg å leve med.

Dere ser det sikkert, men til venstre har jeg på mascara og til høyre har jeg det ikke.


Så dette er absolutt en mascara jeg anbefaler.

- Hvilken mascara bruker du? Om du bruker da selvfølgelig..

A MOVIE YOU HAVE TO GO SEE!

 • 26.02.2011 kl. 23:45

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på kino med Andrea og Johan Thomas, og vi så Just go with it. Dere MÅ se den filmen! Det er lenge siden sist jeg lo sånn av en film, og så var den litt søt i tillegg. Den er med Adam Sandler og Jennifer Aniston i hovedrollene, og de passet perfekt. Om dere vil lese om filmen kan dere trykke her.

 Just go with it
Bildekilde.

Så dette er absolutt en film jeg anbefaler!

- Har du sett filmen? Hvis du har, hva syns du om den?

MATTE PINK

 • 02.11.2010 kl. 21:27Den tok seg ikke særlig bra ut på bilder denne neglelakken, for fargen er heelt feil! Den er veldig rosa, og den er litt mer matt enn det ser ut som på det øverste bildet.

Men ihvertfall, jeg kjøpte neglelakken i Polen og den er fra Inglot. Ble overrasket over den, for jeg likte fargen utrolig godt (ikke at jeg ikke likte den når jeg kjøpte den altså) og den tørket nesten med en gang. Har en concealer derfra også, som jeg er veldig fornøyd med!

I morgen kommer jeg forresten til å ta meg en bloggfri dag, skal spille sesongens siste kamp pluss at jeg må øve til prøve. Så det blir ikke blogging før på torsdag, om ikke fredag. Det hjelper nok litt på min lille blogglyst også.

- Bruker dere ofte neglelakk? Hvilke farger går det mest i?

VURDERINGENE

 • 06.10.2010 kl. 18:24

Bra deltagelse i vurderingsinnlegget! Jeg brukte random.org til å trekke ut to blogger og det ble disse:


Første bloggen ut er Pernille Merethe.

Jeg elsker designet hennes! Det får man til å ville se mer på bloggen og det virker veldig godt gjennomført. Headeren viser hvor søt hun er og hvor flink hun er til å ta bilder.

Hun oppdaterer flere ganger om dagen, med bilder i hvert innlegg (av god kvalitet) og er flink til å engasjere leserene sine. Hun har også sjeldent skrivefeil, jeg legger ihvertfall ikke merke til noe.  Jeg har vært innom bloggen hennes flere ganger før og jeg liker den veldig godt!Andre bloggen ut er Synne Christin.

Man får et godt førsteinntrykk av bloggen hennes. Headeren er utrolig fin og står i stil med resten av designet som jeg liker veldig godt.

Hun har interessante innlegg og skriver veldig bra, med akkurat passe mye tekst i hvert innlegg og lite skrivefeil. Hun har bilder i hvert innlegg og de er utrolig fine! Liker godt stilen hennes også, utifra de antrekkene jeg har sett på bloggen hennes.

- Leser du noen av disse bloggene?

VIL DU BLI VURDERT?

 • 03.10.2010 kl. 14:12

Nå er det så lenge siden jeg har vurdert noen, at nå var det på tide! You know what to do; legg igjen bloggen deres i kommentarfeltet og dere er med! Vet ikke hvor mange jeg kommer til å trekke ut, spørs hvor mange som melder seg på ;-)


- Vil du bli vurdert?

ANBEFALING: TV-SERIE

 • 29.07.2010 kl. 19:52

90210 er en "remake" av den populære serien Beverly Hills 90210 som gikk på 90-tallet. Serien dreier seg om en gjeng tenåringer som går på West Beverly Hills High. Mye vennskap, uvennskap, kjærlighet og drama. Serien har også noen av de karakterene som spilte i original-serien, men de er ikke så mye med i andre sesongen som i første. Jeg anbefaler serien til alle... tenåringer. Både gutter og jenter.

Jeg har egentlig ikke godt av å se på denne serien for jeg får bare mer og mer lyst til å bo i L.A, men samtidig klarer jeg ikke å holde meg unna serien. Den brukte å gå på TV2 zebra på mandagene (?) før, men jeg vet ikke helt hvor de episodene ble av. Jeg begynte først å følge med på den på internett for en stund siden. Jeg ser episodene her. Velg episoden du vil se, trykk på Get More Links, og velg en av Megavideo linkene. Hvertfall Megavideo jeg liker best.

- Har du sett 90210 før?

JEG ANBEFALER..

 • 28.07.2010 kl. 15:46

..leppestift!
MAC Creme Cup er det. Jeg kjøpte den i London til ca. 125 kr(?). Jeg ville ha en nøytral en, men samtidig en med litt farge i, og da ble det denne. Den er ganske fuktighetsgivende, syns jeg, og i tillegg lukter den utroolig godt! Noe jeg faktisk ikke fant ut før en stund etter jeg kjøpte den.

- Bruker du leppestift?

JEG HAR TESTET

 • 22.06.2010 kl. 22:58

.. tyggis! Så på butikken i dag en ny tyggis som heter Stimorol Shift, så da tenkte jeg å teste den ut. Den skifter nemlig smak etter en stund som hørtes veldig spennende ut.Når man først tar den inn i munnen, er det en god appelsin smak og når man har tygget på den en stund blir det mintsmak. Jeg likte den utrolig godt, spesielt at den skiftet smak etter en stund sånn at det ikke er samme hele tiden. Tyggisen varer også en stund før den går ut av smak.
(Den kostet forresten 11 kr på spar)

- Har du smakt den? Hva syns du om den?

Tapte kampen men tar det med et smil. Blogger skikkelig når jeg kommer til Ørsta. Hva syns dere forr

 • 21.05.2010 kl. 20:29

446367-1-1274466591074.jpg
Tapte kampen men tar det med et smil. Blogger skikkelig når jeg kommer til Ørsta. Hva syns dere forresten om skoene ovenfor? Tror jeg skal kjøpe de :-)

Er hos Margretha og får ikke blogget før i morgen. Gratulerer til alle som har konfirmert seg i dag

 • 08.05.2010 kl. 23:00

446367-1-1273352431704.jpg
Er hos Margretha og får ikke blogget før i morgen. Gratulerer til alle som har konfirmert seg i dag og til de som konfirmeres i morgen :-) - Hva har dere gjort i dag?

Er hos mormor og morfar nå, men kommer hjem senere og da blir det skikkelig blogging. Skal vise dere

 • 02.05.2010 kl. 11:12

446367-1-1272791537163.jpg
Er hos mormor og morfar nå, men kommer hjem senere og da blir det skikkelig blogging. Skal vise dere hva jeg har fått, er superfornøyd! Hva skal dere i dag? :-)

Gjett hva jeg har fått :-D

 • 01.05.2010 kl. 22:04

446367-1-1272744241679.jpg
Gjett hva jeg har fått :-D

JEG ANBEFALER; ØYENSKYGGE

 • 29.04.2010 kl. 15:34

Nå har jeg endelig prøvd øyenskyggen jeg fikk på lørdag og jeg elsker den!

Haha, wow så våken jeg så utResultatet:

Liker fargen kjempegodt! Den har en fin, glitrende farge, men klarer ikke helt å beskrive hvilken farge det er.Den heter Loréal Chrome Shine i fargen 168 brown lamé. Koster 99,50 på H&M. Og ja, jeg anbefaler den. Kanskje ikke helt til hverdagsbruk, men til bursdager osv. er den jo fin :-)

- Hva syns dere om den? Flere som har den?

I morgen er jeg tilbake og da blir det vanlig blogging istedenfor mobilblogging! HUSK Å KOMMENTERE P

 • 30.03.2010 kl. 15:16

446367-1-1269954967037.jpg
I morgen er jeg tilbake og da blir det vanlig blogging istedenfor mobilblogging! HUSK Å KOMMENTERE PÅ KONKURRANSEN NOEN INNLEGG UNDER! Er du hjemme denne påsken eller en annen plass? :-)

Nå er det godisspising på gang! Har masse å fortelle dere når jeg kommer hjem! Spiser du mye godteri

 • 29.03.2010 kl. 19:10

446367-1-1269882622013.jpg
Nå er det godisspising på gang! Har masse å fortelle dere når jeg kommer hjem! Spiser du mye godteri denne påsken? :-)

Var på Nille tidligere i dag og prøvde noen kule masker. Nå koser jeg og Mariell oss med påskeegg! H

 • 27.03.2010 kl. 19:35

446367-1-1269714953862.jpg
Var på Nille tidligere i dag og prøvde noen kule masker. Nå koser jeg og Mariell oss med påskeegg! Hva syns dere om maskene? :-)

EARRINGS

 • 22.03.2010 kl. 19:23


Alle er fra Glitter og er i klips

Jeg har ikke hull i ørene og da er klips øredobbene fra Glitter perfekt! De har ganske stort utvalg der og jeg har flere ganger kjøpt klips derfra. Har noen flere enn de ovenfor, men jeg aner ikke hvor de er fra.

- Har du hull i ørene?

ANBEFALING

 • 21.03.2010 kl. 18:21

Heey, et kjapt innlegg før Margretha kommer og vi skal øve til prøve!

Tenkte jeg skulle snakke litt om min nye mobil!Design: eelsker designet på den! Når man kjøper den, følger det med, som jeg har sagt tidligere, to ekstra deksel. Så du kan velge selv mellom standarddeksel i den fargen du har bestilt, et med mønster og et svart. Jeg likte best det mønstrede siden den ikke er så kjedelig da.Dette er min aller første touch-telefon og jeg er derfor ikke helt vant til det enda, men blir det mer og mer. Man kan selv velge tema på bakgrunnen og i menyen mellom en del forskjellige, og både menyen og bakgrunnen har tre sider man kan velge mellom. Telefon har også forskjellige widgets som Twitter, Facebook, Picasa, Flickr, YouTube og Myspace. Ettersom jeg er flittig bruker av både Twitter, Facebook, Picasa og YouTube, er dette veldig bra.

Når man sender melding kommer det frem et touch- tastatur som man kan ha T9 på eller vanlig og dette var også ganske uvant for meg, siden jeg er vant med Qwerty tastatur, men venner meg som sagt til det etterhvert.

Ellers er det mange forskjellige ting på telefonen, mange redigeringsmuligheter på bilder og kameraet er helt normalt.- Har du/kjenner du noen som har Samsung Corby?
- Er du fornøyd med din mobil?

JEG HAR TESTET ØYENSKYGGER

 • 15.03.2010 kl. 18:40


Nå har jeg da testet disse tre øyenskyggene som var på Miss Sixty-paletten jeg fikk igår.

Her er en liten beskrivelse på hvordan man kan bruke de, men jeg brukte de litt annerledes.


Først tok jeg da den lyselyserosa over hele øyet (det gjorde jeg begge gangene)

Så tok jeg da enkelt og greit øyenskygge (nr. 5) opp til globalen. Det er litt annerledes lys på de to bildene ovenfor, men den er jo ca. samme. Jeg likte ihvertfall denne fargen veldig godt!

Så var det over til den grønne (nr. 4):

Denne var jeg veldig skeptisk til, siden den er såpass grønn og knæsj.


Og sånn ble det. Tror denne kommer til å bli ganske sjeldent brukt ettersom jeg er ganske skeptisk til den og jeg føler meg rett og slett som et tre. Haha, faktisk. Men ellers var jo det en ganske fin farge.

Konklusjon: Nr. 5 ble min favoritt! Har på følelsen av at den kommer til å bli brukt ganske mye og det kommer den lyselyserosa også, som en basic øyenskygge.

Nå må jeg fortsette å lese til prøve, måtte bare ta meg en liten pause fra øvingen.

- Skal jeg fortsette å teste sminke?
- Bruker du øyenskygge?

JEG ANBEFALER EN BLOGG (OG NOEN TIL)

 • 16.02.2010 kl. 16:28

Da skal jeg anbefale en blogg fra anbefalingsrunden jeg hadde for en stund siden og dette blir altså ikke en vurdering men en blogg jeg anbefaler dere å lese.


Og da snakker jeg om den søte jenta, Linda. (Bildet er fra bloggen hennes) Har lest bloggen hennes en god stund nå og jeg liker å lese innleggene hennes og se videobloggene hennes. I tillegg er hun veldig flink til å lage headere. Så denne bloggen anbefaler jeg veldig. Sjekk den ut: http://lindaaaa.blogg.no/
Og her er noen andre blogger som fortjener mer oppmerksomhet (fra innlegget jeg skrev for en stund siden om dere ville bli linket til):
http://lisuss.blogg.no/
http://myphotoblog.blogg.no/
http://idahste.blogg.no/

Leser du bloggen til Linda?

MINE NEGLELAKKER

 • 13.02.2010 kl. 21:16

(Husk at jeg er på Vintertreff og at disse innleggene er forhåndsskrevet)
I fjor sommer brukte jeg veldig mye neglelakk, spesielt da Mariell og jeg var i Alta! Men etter det har jeg egentlig ikke vært så flink til å bruke det, men her er ihvertfall noen av mine:

Var bare disse jeg fant for øyeblikket, tror jeg har noen flere liggende.


Fra Barry M, London


Tror dette er mamma sin.. Men den har lagt i min skuffe en stund nå.


Fra Depend


Fra Depend


Fra Depend


Fra Depend

Jeg har altså en del neglelakker fra Depend. De har veldig mange kule farger og ganske billig er de også. Som regel har de 2 for 39 kr på Cubus.

Har du mange neglelakker?

HUSK KONKURRANSEN MIN HER.

MOBILBLOGG: Jeg har giftet meg, gratuler oss da vel! :-)

 • 13.02.2010 kl. 18:34

446367-1-1266082494244.jpg
MOBILBLOGG: Jeg har giftet meg, gratuler oss da vel! :-)
Det er tull for de som ikke skjønner det ;-) "Bryllupet" var til inntekt for Haiti.

DENNE LUKTER HERLIG

 • 11.02.2010 kl. 21:39


Denne parfymen her, skal jeg si dere, lukter helt fantastisk herlig! Kjøpte den i New York ifjor sommer og har vært forelsket ever since. Såvidt jeg vet selger de den ikke her i Norge, men dere finner den sikkert på eBay. Den heter Aquolina Pink Sugar.


Har du en parfyme som lukter helt herlig? Hvilken?

HUSK KONKURRANSEN HER.

JEG HAR TESTET

 • 10.02.2010 kl. 15:20

Fikk tilbake mat & helse prøven i dag: ingen kommentar. Fikk tilbake karakteren på fiskemenyen vi lagde forrige uke; 5. Fikk tilbake franskprøven; 5. Veldig fornøyd med de to sistnevnte i hvertfall.

Det har kommet en ny IFA i butikkene, som jeg valgte å teste i dag:

IFA fruits med smak av bringebær og jordbær.


Den mørke er bringebær og den lyse er jordbær.
Min mening: De er utrolig gode! Jeg er veldig glad i sånne fruktpastiller da, så det kom egentlig ikke som noe sjokk. Dette er jo ikke noe som er typisk IFA, mer typisk Dent vil jeg si, siden jeg forbinder IFA med lakris. Men ihvertfall er den veldig god. Prisen er jeg ikke helt sikker på, men den ligger vel på normal pris på sånne pastiller. Tror de selger de på alle butikker, ihvertfall rema.


Prøv den!
Nå skal jeg øve til prøve..

Har du smakt denne?

MOBILBLOGG: Heisann dere! Margretha og jeg er på vei til byen for å selge vafler, hvis du bor i Åles

 • 06.02.2010 kl. 10:31

446367-1-1265448690669.jpg
MOBILBLOGG: Heisann dere! Margretha og jeg er på vei til byen for å selge vafler, hvis du bor i Ålesund må du komme til korsatunnelen og kjøpe! Hva skal du i dag?

JEG ANBEFALER; TRE MASCARAER

 • 02.02.2010 kl. 20:30

Dere likte tydeligvis innlegget mitt om øyenskyggene mine som jeg la ut i går, så derfor tenkte jeg å vise dere mascaraene mine:


Covergirl Lash Exact er min absolutte favoritt! De selger den ikke i Norge, så den kan dere få kjøpt BILLIG på eBay.
Sånn ser det ut på meg:

Vippene mine blir lange og får volum og skiller seg godt fra hverandre.


Maybelline the Colossal Volum' Express står på nr. 2 på topplisten min og den kan dere få kjøpt overalt i Norge på H&M, Cubus, Vita osv.
Sånn ser den ut på meg:

Gir bra lengde og volum.


Maybelline Masterpiece Max var lenge nr. 1 på listen før jeg fant de ovenfor.


Beklager dårlig bilde. Den gir bra med lengde men ikke så mye volum. På meg ihvertfall.

Har du prøvd noen av mascaraene ovenfor?

JEG ANBEFALER; MASCARA

 • 22.01.2010 kl. 20:37

Denne gangen tenkte jeg å anbefale en mascara som dere sikkert har hørt om og som jeg bruker hver dag;

The Colossal Volum Express fra Maybelline.


Kosten er passe tjukk og samtidig lett å få helt inn på vippene. Den klumper ikke og vippene blir lange (ihvertfall mine).


Ikke det beste bildet akkurat..

Har du prøvd denne?

REDIGERINGSPROGRAMMENE JEG BRUKER

 • 21.01.2010 kl. 21:40

Redigeringsprogrammer er noe geniale saker, det! Vet ikke helt hva vi skulle gjort uten det, hoho, da hadde det sikkert blitt en del stygge bilder, ja. Her er ihvertfall programmene jeg bruker:

Gimp 2 bruker jeg som regel bare til å klippe ut. Det er en veldig bra klippe ut - funksjon der og mange andre bra verktøyer. Kan lastes ned her.


Photofiltre bruker jeg også til å klippe ut bilder, og sette de sammen og det er det programmet jeg bruker mest når jeg lager headere. Kan lastes ned her.


Picasa 3 bruker jeg til å redigere farger på bilder, beskjære og legge på tekst. Picasa er en bra mulighet til å få brunfarge uten å måtte sole seg eller ta selvbruning (om dere skjønner), haha. Lager også fotomontasjer der. Kan lastes ned her.


Photoscape bruker jeg til å gjøre bildene skarpere, legge på effekter, beskjære, legge på tekst og snakkebobler. Veldig bra program. Kan også lage mange forskjellige fotomontasjer der. Kan lastes ned her.


Til video bruker jeg Windows Movie Maker som man kan gjøre en del med. Legge på effekter, spole, gjøre videoen saktere osv. Bruker å ligge på de fleste pc'er.

Bruker du noen av disse programmene?

TOPP 5 TV-SERIER

 • 18.01.2010 kl. 17:13

For en laang stund tilbake lagde jeg et sånt innlegg, men nå er mine topp 5 tv-serier endret litt på, og jeg har jo fått flere lesere siden da, så derfor lager jeg en ny:


#1: Gossip Girl - Åh, denne serien har jeg vært forelsket i siden jeg så første episoden! Alle intrigene, gossipen, moten, ALT! Nå er vi på sesong 3 og jeg håper virkelig det blir flere sesonger!


#2: One Tree Hill - også en serie jeg har fulgt med på helt fra begynnelsen av. Nå har de kommet opp i 7 sesonger og jeg syns det bare blir bedre og bedre.


#3: Home and away - Jammen har jeg fulgt med på denne serien i noen år nå! Nå for tiden er det utrolig spennende og jeg følge med hver dag.


#4: The Secret Life of the American Teenager - Denne serien har desverre ikke kommet til Norge enda, men det håper jeg virkelig den gjør. Den har vært en stor hit i USA og jeg har fulgt med på den ganske lenge nå.


#5: Glee - Denne serien har jo nettopp kommet til Norge og jeg digger den allerede! Om du ikke har sett den enda, kan du se den på TV2, onsdager kl. 21:40.

Som dere sikkert skjønner, er det komedier det går i hos meg og det er sånn jeg liker det. Jeg har aldri vært noen stor fan av sånne skumle greier.

Ser du på noen av disse seriene?

BLOGGANBEFALING

 • 14.01.2010 kl. 21:31

Kom over en blogg tidligere i dag, som jeg bare må anbefale!

http://topplista.wordpress.com/
En sladderblogg om de på topplista! Han/hun skriver veldig bra og jeg bare digger å lese sladderen om de på topplisten. Jeg anbefaler denne bloggen, virkelig!

Har du vært innom denne bloggen før?

JEG ANBEFALER; ANSIKTSKREM

 • 12.01.2010 kl. 17:52

Nå skal jeg da anbefale ansiktskremen jeg bruker hver dag og den er utrolig bra!

Fra merket: Simple
Det er jo en grunn til at jeg bruker den hver dag og det er fordi den hjelper mot tørr hud. Nå på vinteren har man lett for å bli tørr i ansiktet, og når jeg blir det bruker jeg denne. Jeg har også brukt den på hendene mine når de er tørre, og da hjelper det nesten med en gang. Simple er i seg selv et veldig bra merke, syns jeg. Jeg bruker sminkefjerner serviettene i det merket også og de er ganske bra.

Tommel opp fra meg! Og som dere sikkert ser, har jeg en veldig dårlig hårdag i dag.
Den kan kjøpes på Vita og Cubus (kanskje flere plasser), til 60-70 kr.

Har du prøvd denne?

Hvilken ansiktskrem bruker du?

JEG HAR TESTET LIPSYL

 • 09.01.2010 kl. 19:03

For en stund siden kjøpte jeg en lipsyl på H&M som jeg egentlig skulle ha i en konkurranse, men så ombestemte jeg meg. Så da tenkte jeg å teste den i kveld:

En svart discokule.
Førsteinntrykket var at den var veldig søt og den lukter himmelsk godt!
Så da var det bare å teste den da.
Den var ikke ekkel og klissete å ta på, men for at den skal vare lenge må man ta på ganske mye, som var et lite minus. Men ellers var den ganske bra og det at den lukter så godt var selvfølgelig et stort pluss!

Har du prøvd denne?

JEG ANBEFALER; REDIGERINGSPROGRAM

 • 02.01.2010 kl. 13:39

I går oppdaget jeg et helt genialt redigeringsprogram, nemlig: Gimp 2. Det er tilogmed bedre enn Photofiltre, og det var jo et redigeringsprogram jeg var veldig fornøyd med. Beklager Photofiltre, men du er herved erstattet.

Gimp har mange av de samme verktøyene som Photofiltre pluss enda mer. Klipp ut- verktøyet er mye bedre enn det Photofiltre har og det er mange av de andre verktøyene også. Her er et bilde jeg redigerte i går:

Jeg syns det ble kjempekult, og de hvite strekene som går rundt, kom automatisk, noe jeg syns var veldig bra.
Jeg kommer definitivt til å lage headerene mine osv. i dette programmet fremover.

Du kan laste ned Gimp 2 her. Og, ja, det er gratis.

Har du prøvd Gimp?

HOT CHOCOLATE - STEP BY STEP

 • 01.01.2010 kl. 20:46

Hjemme hos oss har vi noen "sjokolade på pinner" som er ment for kakao. Den er utrolig god og fås kjøpt på Chocolatte, men kanskje på flere plasser også. Den ser ihvertfall sånn ut:

Den selges i to-pakning, så det er ikke akkurat sånn selve pakningen ser ut.
Det du først gjør er å koke melk:

Vi har en kaffetrakter med melkesteamer, så her er det bare å fylle på melk og trykke på knappen.


Så må du selvfølgelig tømme oppi melken og legge ned i pinnen med sjokolade, og røre rundt.


Etterhvert blir drikken mer og mer som en kakao, og sjokoladen på pinnen blir det mindre av.


Så er den ferdig og det lille av sjokoladen som er igjen på pinnen, tar jeg selv.


Kakaoen er utrolig god og jeg anbefaler alle å prøve dette!

Har du prøvd dette før?

MOBILBLOGG: Ville bare si at jeg lever. Vi har vært på besøk med noen og er på vei til Ørsta nå. Bli

 • 29.12.2009 kl. 17:22

MOBILBLOGG: Ville bare si at jeg lever. Vi har vært på besøk med noen og er på vei til Ørsta nå. Blir skikkelig blogging når jeg kommer frem. Hva har dere gjort i dag da?

JEG HAR TESTET

 • 26.12.2009 kl. 12:29

Endelig fikk jeg prøvd ansiktsmasken jeg vant i en konkurranse for en stund siden. Det var altså denne:

Jeg har hørt en del bra om den, så jeg gledet meg veldig til å teste den.
Man smører den bare inn i fjeset sånn man gjør med alle andre ansiktsmasker, og venter på at den "tørker inn".


Jeg tok ikke så mye på denne gangen, siden det var første gang jeg prøvde den, men det tok ikke lange tiden før jeg var stiv i fjeset og kunne såvidt smile.


Etter jeg hadde vasket den av, smurte jeg meg inn med denne ansiktskremen, som jeg synes er den beste.


Jeg gir tommel opp for ansiktsmasken, jeg kjenner at huden min er mye mykere og friskere!


Denne skal definitivt bli min faste ansiktsmaske, det er ikke så mye som skal til, så jeg tror nok denne tuben holder lenge. Tror den kan kjøpes omtrent overalt, ihvertfall på Cubus. Verdt å bruke litt penger på.
Om dere har noen spørsmål, er det bare å spørre.

Har du prøvd denne?

NETTSIDE ANBEFALING

 • 22.12.2009 kl. 17:48

I går så jeg et innlegg på Stine sin blogg der hun skrev litt om en nettside kalt Scrapblog.com der man kan lage headere og diverse bildekollasjer. Nettsiden så ganske interessant ut, så derfor tok jeg turen innom og prøvde meg litt:

(Trykk på Play ovenfor)
Genial nettside, sier nå jeg. Eneste negative er at bildene kan bli uklare hvis man forstørrer bildet litt..
Men uansett så trenger man ikke noe 'skillz' for å lage header der, og jeg anbefaler alle å ta en tur innom og prøve det.

Har du vært inne på denne nettsiden før?

MOBILBLOGG: Mariell og jeg har vært ute og solgt VG i dag og fått MASSE tips! Beklager for at jeg ik

 • 20.12.2009 kl. 13:58

MOBILBLOGG: Mariell og jeg har vært ute og solgt VG i dag og fått MASSE tips! Beklager for at jeg ikke har fått til noe skikkelig innlegg enda, men det kommer senere.

I STØVLER PÅ DEN RØDE LØPEREN

 • 20.11.2009 kl. 21:26

Hei dere! Nå er jeg hjemme fra en helt fantastisk film, jeg skal bare si tre ord; o-h m-y g-o-d! Jeg er egentlig ikke typen for sånne filmer, men seriøst, hvis du ikke har sett den MÅ du se den. Tårene rant, munnen lo og gapte, og jeg kunne ønske at jeg kunne se neste film NÅ. Det er kanskje litt vanskelig da, siden de ikke er ferdig med å spille den inn enda.. Men uansett så anbefales den på det sterkeste! Men hvis du ikke har sett 1'eren burde du se den først.

Forresten så holder hårvideoen på å lastes opp på youtube så den kommer vel snart. :-)

newmoon13017

Har du sett filmen eller skal se den?

JEG HAR TESTET

 • 10.11.2009 kl. 15:07

I dag når jeg kom hjem fra skolen, bestemte jeg meg for å teste ut den nye Dent som mamma fikk i et blad.

Den ser sånn ut og heter Dent Sour med smak av syrlige bringebær.
Så da smakte jeg på den og jeg må bare si at den var utrolig god og dette
 er noe jeg skal kjøpe i fremtiden!


Two thumbs up!

Har du smakt denne?Spørsmålsrunde her. (Svarene kommer på videoblogg i helgen!)
Informasjon om header-bestilling her.

AWESOME

 • 05.11.2009 kl. 15:35

Nå skal jeg ikke starte enda et innlegg med noe sånt som "hei!" eller "god dag", men det er jo ganske høflig å si hei? Jaja, i morgen er det fredag og da blir det helg! Selvfølgelig veldig mange som får fri i morgen siden de skal til Oslo på cupfinale, som lar oss andre som ikke har cupfinale-billetter, være igjen på skolen. Nok skoleprat..

Har fått i meg varmen etter jeg gikk ute i sikkert 20 minusgrader i ste (egentlig 3,5, men ok). Gikk i boblejakke og falske Uggs, men tror du det hjelper? Nei. Nok chitchat, dere har sikkert sovnet av den kjedelige skrivingen min. Skal spare dere for mer.

kjldf


Er det kaldt der du bor nå?

HVA SKAL JEG ANBEFALE NESTE GANG?

 • 24.10.2009 kl. 14:52

Som du kanskje vet, anbefaler jeg produkter og diverse andre ting. Det har egentlig ikke vært særlig populært, men jeg fortsetter uansett. Denne uken har jeg ikke peiling på hva jeg skal anbefale, så derfor trenger jeg deres hjelp! Det kan være alt fra sminke, til mat, til tv-serier osv. Det er ikke produkter jeg trenger hjelp med, men altså hvilken kategori. Før har jeg blant annet anbefalt en lipsyl som du kan finne i kategorien; MALIN ANBEFALER, til venstre her. Så ja, håper dere vil hjelpe meg og kommer med forslag til hvilken kategori det skal være innenfor.

hmm

Hvilken kategori vil du jeg skal anbefale noe i?

Takk på forhånd!

MALIN ANBEFALER

 • 10.10.2009 kl. 16:51

Nå tenkte jeg å anbefale igjen, og denne gangen anbefaler jeg lipsyl. Altså denne;

Den er utrolig bra, og hvis du er tørr på leppene smører du på denne, og blir fort bra igjen. Alle blistex lipsylene er veldig bra, jeg bruker også en annen en, denne;
Med en gang jeg kjenner at jeg får munnsår, smører jeg på denne og da går det vekk.
Men i dag er det den øverste jeg skal anbefale.

img2414
I dag kjente jeg at jeg var tørr på leppene og da smurte jeg et enkelt lag med denne på. Det er alt som skal til. Lipsylen varer lenge og når den har tørket, er ikke leppene dine tørre lenger, og problemet er løst. Denne er også veldig bra mot munnsår. I tillegg lukter den veldig godt, kan ikke helt beskrive hvordan lukten er, men ihvertfall veldig god.
img2415
Den har også solfaktor 20 som er perfekt om sommeren da enkelte blir solbrent på leppene. Jeg tror de selger den i Norge, men er faktisk ikke helt sikker siden mamma kjøpte den i New York. Den hvite som det er bilde av over her, selger de hvertfall i Norge.

Bruker du blistex?
(PS: IKKE GLEM KONKURRANSEN HER! VINNER TREKKES I MORGEN!)

MALINDH ANBEFALER: CHICK FLICK

 • 05.10.2009 kl. 23:02

Ja, som jeg skrev tidligere skal jeg anbefale filmen vi så. Det var Wild Child. 

Wild Child handler om en bortskjemt, 16 år gammel California-jente med navn Poppy Moore. Hun lyder aldri faren sin, og en dag har det gått for langt og da blir hun sendt til England på kostskole. Kostskolen er virkelig ikke noe for henne og hun prøver å bryte alle reglene for å bli utvist og sendt hjem. Freddie er rektorens sønn, som Poppy bestemmer seg for å prøve seg på, for da er det garantert at hun blir utvist hvis de blir oppdaget. 

Poppy merker at hun får følelsen får gutten, og har blitt veldig glad i jentene hun deler rom med. De har det kjempegøy sammen, og Poppy begynner å forandre seg og overfladisk blir en gammel side av henne. Ting skjærer seg i filmen, og hva som skjer videre kan jo du finne ut selv. Dette er en veldig bra komedie for jenter, gjerne for gutter også hvis de syns den ser interessant ut. Jeg anbefaler denne for alle dere der ute som elsker komedier og chick flicks. 

snapshot121
Anbefales på det sterkeste!
(Webcamera bilde forklarer kvaliteten)

Vil du anbefale denne filmen, hvis du har sett den?

Malindh anbefaler: kjempesøt gave til din bestevenninne!

 • 29.09.2009 kl. 12:49

Tenkte jeg skulle begynne å anbefale forskjellige ting av og til, så i dag anbefaler jeg;

090928221927jpg 44636751249081980624n400

Todelt bestevenn smykke! Sliter du med å finne gave til din bestevenns bursdag, kan du enkelt og greit dra på glitter og kjøpe et todelt bestevenn smykke. Mariell og jeg kjøpte dette da vi var i Alta, syns det er kjempesøtt. Tror ikke det er bare på Glitter de selger det, du kan jo se på butikker som Cubus, Kappahl, H&M osv. og kanskje de selger det der. Så neste gang du sliter med å finne bursdags/julegave kan du kjøpe dette til en ikke så dyr pris, hun kommer til å bli kjempeglad for det! 

Skal jeg fortsette med anbefalinger?
Har du et sånt smykke?

DAGENS TOPP 5!

 • 07.09.2009 kl. 20:17

Tenkte jeg skulle begynne med Topp 5. Det blir ikke hver dag, men når jeg har muligheten og vet hva jeg vil legge ut topp 5 om.

Dagens TOPP 5 er tv-serier (fra TvNorge, tv2 og tv3):

#1 er Gossip Girl. Jeg elsker den serien! Sladderen, klærne, alt! Vises ikke på TvNorge for tiden, men snart kommer ny sesong.

#2 er One Tree Hill. Har fulgt med på alle sesongene, og blir aldri lei! Intrigene, kjærligheten.. Og alt i alt holder de sammen. Nye episoder på lørdager 16.20 (reprise fra forrige episode) og 17.10.

#3 er Two and a half men. Ler alltid når jeg ser på denne serien! Hvis du ikke har sett den anbefaler jeg deg å se den! Hverdager 18.00 og 19.30 på Tv3.

#4 er Frustrerte Fruer. Disse fruene blir man aldri lei av. Masse drama og bestevenninner som holder sammen i tykt og tynt. Vises ikke på tv for tiden.

#5 er Greys Anatomy. Legeserien med kjærlighet, drama og som regel masse blod (av og til syns jeg det blir for mye, men det er jo bare meg). Tirsdager 21.45 på Tv2 og de viser en episode i dag også til samme tidspunktet.

Ble kanskje litt dårlig forklart, men jaja. Du kan også se alle disse seriene på en av favorittnettsidene mine, SurfTheChannel. Der kan du også se mange andre serier!

kule1

Hva er dine topp 5 tv-serier?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no