hits

FORVENTNINGER TIL NYTTÅRSAFTEN

 • 30.12.2017 kl. 20:59

God lørdagskveld! Jeg har hatt en veldig avslappet dag der jeg ikke har gjort noe særlig fornuftig, og det trengtes. Jeg føler det er så mye som har skjedd i romjulen, og jeg har ikke hatt en dag der jeg bare har slappet av og sett på tv. Men i dag ble det! Eneste gangen jeg har vært ute var da vi var en tur innom kjøpesenteret og ordnet litt småtteri til i morgen, og litt mat til dagene det er stengt. 

Det er en veldig stor festdag i morgen, og jeg husker at før i tiden (nå høres det ut som jeg er kjempegammel) pleide jeg å ha SÅ store forventninger til denne dagen. Det hadde jeg forsåvidt til det meste før. Nå har jeg lært meg at det er bedre å ikke forvente noe, for det er bedre å bli positivt overrasket enn å bli skuffet. Rundt den tiden vi fylte 18 var det liksom så mye forventninger til nyttårsfesten, nyttårskysset osv. Og jeg ble like skuffet over nyttårsaften hvert år, rett og slett fordi jeg hadde for høye forventninger. Etter at jeg sluttet å tenke så mye over det har jeg hatt fine kvelder, og det jeg liker med nyttårsaften er at det er dag man gjerne tilbringer både med familie og venner.

Jeg tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, vi får se. Forberedelser må til tidlig på dagen (selvbruning, krølling av hår osv) og så vil jeg innom og si godt nyttår til familien min før vi drar til svigers. Jeg håper iallefall at alle får en veldig fin nyttårsfeiring, med de dere er glad i ♥

NEW YEARS REFLECTIONS

 • 29.12.2017 kl. 22:01

Tenk at det kun er to dager igjen av 2017, det forbauser meg virkelig. Jeg går alltid inn i et lite "refleksjonsmodus" på slutten av året, og tenker over året som har gått. Det er jo ufattelig mye som har skjedd dette året, både på godt og vondt. Slik er det vel hvert år egentlig, man har jo alltid oppturer og nedturer. Jeg har heldigvis hatt et bedre år enn i fjor, og jeg har gjort mer av det jeg selv har hatt lyst til. Jeg har reist, trent mye, og bestemte meg for å ikke starte studiene helt enda, rett og slett fordi jeg ikke var klar for det. Jeg har stolt på meg selv og valgene mine, og det er jeg veldig glad for. Når jeg tenker på folkene jeg har i livet mitt, så tenker jeg at det nå er riktig. Jeg har bare gode folk i livet mitt, og det er så viktig. Jeg har blitt kjent med nye mennesker, fra flere steder i verden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir alltid VELDIG motivert i starten av et nytt år, og jeg syns det er kjempekjekt. Jeg elsker å ta farvel med året som har vært, og jeg føler det bare åpner seg en hel verden av muligheter i det klokken slår midnatt på nyttårsaften. Det som er viktig er jo å holde motivasjonen gående, også etter januar. Og det føler jeg at jeg har blitt flinkere til for hvert år som går. Denne gangen føler jeg meg mer klar enn noen gang, og det er jo kanskje litt fordi jeg skal ut og reise allerede på tirsdag. 2017 var jo året for reising for min del, og jeg elsker det virkelig. Hadde bare lommeboka tillatt det enda oftere, hehe. 

- Er dere klare for det nye året? 

ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT

 • 27.12.2017 kl. 18:36

Hei dere! Håper dere har en fin romjul ♥ Her skjer det ting hver dag, enten er det selskap eller så er det jobb. Nå skal vi snart dra og handle, og etter det tenkte jeg faktisk å pakke bort julen! Nå føler jeg meg klar for å få den bort, så da er det bare å kjøre på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets siste throwback er til det som er desidert årets største høydepunkt - selvfølgelig at vi kjøpte leilighet! Det skjedde jo mot slutten av året, men er definitivt det beste som har skjedd. Det er litt rart å tenke på, for i starten av året hadde vi ikke egentlig ikke tenkt noe på å begynne å kikke på leiligheter engang, men i august startet vi å kikke, og i slutten av oktober vant vi budrunden på en fantastisk leilighet. Føler vi har vært veldig heldig med denne som vår første leilighet, og vi trives SÅ godt her! Vi brukte én uke på litt oppussing og innflytting, det var jo ikke akkurat så mye som måtte gjøres eller som vi hadde råd til å gjøre, så da gikk det fort. Men det er virkelig slitsomt å flytte, og nå er det bare noen dager til det starter igjen, da skal jeg jo hjelpe familien min å flytte til Nederland! Spennende tider. 

Ha en fortsatt fin romjul ♥

JULEMORGEN

 • 25.12.2017 kl. 12:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, og god jul!! Hadde dere en fin julefeiring i går? Det hadde jeg, sammen med familien min. Jeg våknet ganske tidlig, og da var det bare å åpne døren og finne julestrømpen. Den var som vanlig fylt med godis og julebrus, så det startet jeg dagen med. Vi så selvfølgelig Tre Nøtter til Askepott, og deretter annet som gikk på TV, blant annet Mikkes jul. Jeg ble igjen i huset mens de andre dro i kirken, så jeg ble vel i pysjen til fire tiden, og det var så deilig! Etter det var det rett inn i finstasen, og så var det julemiddag. Jeg spiser ikke kålrabistappe, og etter vi hadde en søtpotet til overs fra dagen før endte jeg (mamma) faktisk opp med å lage en søtpotetstappe, så da hadde jeg det til middagen. SÅ GODT! 

En liten stund etter middagen ble det gaveåpning, og det pleier vi å ha ganske tidlig ettersom det er en litt utålmodig seksåring i hus. Jeg ble så fornøyd med gavene jeg fikk, som var mye ting til hjemmet naturligvis. Jeg fikk også en veldig fin gave av en venninne som lurte på om jeg ville være fadder til bebisen i magen hennes, så det var veldig fint ♥ Nå er det snart tid for en tidlig middag her, og så tar jeg turen hjem. I dag har det snødd her, så det spørs ikke om det blir julestemning på vei hjem enn det var da jeg kjørte hit for ett par dager siden. 

Kos dere masse videre i jula ♥

TO MYSELF, FROM MYSELF

 • 23.12.2017 kl. 14:25

Hei, dere! Tenk at det allerede er dagen før dagen, hvor ble førjulstiden av? Jeg tenker at julen kanskje føles litt kortere ut i år fordi julaften er på fjerde advent? Eller så er det bare at jo eldre man blir og jo travlere det er før jul, føles tiden kortere ut. Eller en god blanding. Jeg har iallefall veldig lite julestemning, det er jo ti grader og regn ute. Men jeg har ankommet besteforeldrene mine og gleder meg til å være her i noen dager og feire jul. Vi har spist en god lunsj og nå står Stella og morfar og pynter treet. Koselig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å vise dere årets julegave fra meg til meg! Det er jo egentlig ikke en greie at jeg skal gi julegave til meg selv, det var bare tilfeldig at jeg kjøpte nye vintersko noen dager før jul. Valget falt på 6-inch Timberlands i den "standard" fargen, de er så kule! Helt annerledes enn vintersko jeg har hatt tidligere, og jeg digger de. Så nå kan vinteren bare komme! Helst til i morgen, men det ser ut som jeg må gi opp det ønsket. 

Nå vet jeg ikke når jeg kommer til å blogge igjen, det er ikke noe jeg kommer til å prioritere i morgen, men vi får se. Dere må iallefall ha en riktig GOD JUL, og jeg håper dere koser dere masse ♥

A NICE WEEKEND

 • 22.12.2017 kl. 11:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne høsten hadde jeg en veldig fin helg på en øy med kjæresten og familien min, og den må jeg selvfølgelig ha med i tilbakeblikkene fra dette året. Vi var der for å feire gullbryllupsdagen til besteforeldrene mine, og hadde en veldig fin helg med masse god mat, kvalitetstid, avslapping og litt bading. Dit vil jeg veldig gjerne tilbake en gang, det var så fint å være et stykke borte fra "sivilisasjonen", med folk jeg er så glad i. 

Denne dagen er ganske hektisk, det er jo bare to dager til jul! Jeg begynner på jobb om ett par timer, men har litt jeg må ordne før det. I morgen drar jeg til besteforeldrene mine, og jeg gleder meg til å slappe helt av der. 

- Er dere klar for jul?

LITT JUL

 • 21.12.2017 kl. 21:01

Reklame / Inneholder sponset produkt

Hei, dere! Så kjekt med alt engasjementet på forrige innlegg, det er bra jeg ikke er den eneste som syns det er helt håpløst! Heldigvis er det for det meste hyggelige kunder jeg møter på, som forstår at det er hektisk i disse siste dagene før jul, og som sier hadebra og god jul med et stort smil, og det er så koselig! 

Jeg forstår ikke helt at det bare er tre dager til jul, det føles liksom ikke slik ut i det hele tatt? Det skjedde kanskje da snøen forsvant og det ble ti grader ute, men jeg håper at jeg får litt mer julestemning på lørdag når jeg reiser til besteforeldrene mine for å feire jul der. Da skal jeg bare slappe helt av, for denne uken har egentlig vært ganske hektisk og jeg føler liksom ikke jeg har slappet så mye av. Så det skal jeg iallefall ta igjen de dagene jeg er der! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​Sponsede øredobber fra Farmor Ingvarda på Ålesund Storsenter ♥

På tirsdag møttes nesten alle jentene for pepperkakebaking, og det var jo veldig koselig! Jeg har ikke bakt så mye i julen som jeg hadde trodd jeg skulle, tiden har liksom gått for fort, så det var fint at vi fikk til å møtes da iallefall. Vi har vært så opptatt alle sammen denne uken, så vi har ikke fått til så mye julekos som vi helst skulle. I går var jeg en tur i byen med mamma og spiste lunsj og kikket i butikker, og da plukket jeg også opp øredobbene ovenfor. De er helt nydelige, og det er kjekt med litt rosa bling nå til julen. Alt trenger jo ikke være rødt! 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, før det blir tidlig opp i morgen for å rekke alt jeg skal før jobb. Ha en fortsatt fin kveld ♥

SLUTT Å STRESSE SÅ MYE!

 • 20.12.2017 kl. 21:47

Juletiden er for veldig mange fylt av stress, og det forstår jeg veldig godt. Det er mye som skal gjøres, gaver skal ordnes, familie og venner skal besøkes, og jobb/skolearbeid må gjøres før ferien. Stresset er jo ikke til å unngå rett og slett. Likevel blir jeg mer og mer sjokkert hvert år over hvor mange som lar stresset gå altfor langt, og ikke minst lar det gå utover alle andre. Spesielt den siste uken har jeg, som jobber i butikk, virkelig fått gjennomgå av stresset til folk. 

Folk må virkelig roe seg ned, og selv om det er lettere sagt enn gjort, må folk i det minste slutte å la det gå så mye utover andre. Selv syns jeg vanligvis det er veldig koselig å jobbe i julen, for det er så mange glade kunder som kommer og handler, og det er så hyggelig å hjelpe de å finne gaver og ønske de en god jul på slutten av handelen. Men den siste uken har jeg møtt så mange sure kunder at jeg på enkelte tidspunkt har mistet helt motet! Hvor er julestemningen?! Kort fortalt har jeg fått kjeft for at jeg ikke har tid til å pakke inn gavene (når det er lang kø og mange kunder i butikken, og de selvfølgelig kan få med gaveesker eller papir), og ene gangen fikk jeg kjeft for at jeg var alene i butikken (to var syke den dagen og det var bare en halvtime til det kom flere på jobb). Have some patience PLEASE. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kollega av meg hadde også en kunde som ble sur fordi vi ikke hadde samme tilbud som Kitch'n (altså???), og jeg fikk også kjeft fordi jeg ikke kunne gi ei dame halv pris på en bukse som var en del av et sett til pakkepris, og hun allerede hadde kjøpt overdelen for noen uker tilbake. Nei, hun forsto virkelig ikke hvordan vi kunne selge noe som helst i butikken. Alt dette er bare noen få eksempler på hvor sure og urimelige kunder har vært mot oss, og jeg bare forstår ikke hvordan folk kan oppføre seg sånn. Spesielt nå i julen!! Bare vær takknemlig for at det står noen i disse butikkene sånn at du får kjøpt de julegavene i det hele tatt. 

GOD JUL! 

 

SUMMER MEMORIES

 • 18.12.2017 kl. 14:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En hel drøss med bilder fra årets sommer ♥ Sommeren bestod av en god blanding ferie, jobbing, og tid med kjæreste, venner og familie. Jeg var i Marbella med kjæresten min, og i Haag med familien min, og fikk iallefall noen få finværsdager sammen med venner. Jeg begynte også med briller, noe som definitivt har hjulpet veldig godt på hode og nakke. Det har nok vært ett av årets beste investeringer. 

I dag har jeg heldigvis følt meg helt fin, og det var så godt å starte uken med en helt rå treningsøkt. Det er så mange gøye, nye øvelser i treningsprogrammet mitt nå, så jeg storkoser meg virkelig, selv om jeg blir helt ødelagt, haha. Nå må jeg snart gjøre meg klar for jobb, så vi snakkes enten i kveld eller i morgen ♥

EN UFORTJENT HANGOVER

 • 17.12.2017 kl. 21:43

Hei dere, og god søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg hadde en kjempefin kveld i går på julebord med vennegjengen, og jeg er så glad for å være en del av en så stor og god gjeng, og for at julebord er en fast tradisjon. Vi var vel rundt 30 personer i går, så virkelig en god gjeng altså! Jeg hadde med meg kameraet, men det ble litt glemt av, men jeg skal gå gjennom det i morgen og se om det er noen bilder jeg kan legge ut her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har ikke vært en særlig god dag... Jeg drikker jo ikke alkohol, men i dag har jeg virkelig følt meg fyllesyk til tider. Jeg vet ikke om det er noe jeg har spist eller om det var tilfeldig, men magen min har virkelig ikke vært fornøyd, og en stund der var jeg sikker på at jeg kom til å kaste opp. Heldigvis skjedde ikke det da,  men jeg følte meg virkelig dårlig altså. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå på jobb med tanke på hvor dårlig jeg var, men det endte opp med at jeg ble hjemme. Jeg får så dårlig samvittighet av å ikke kunne jobbe, men dette var jo ikke akkurat noe jeg kunne kontrollere, og nå føler jeg meg heldigvis bedre. 

Uansett, nå er jeg klar for å våkne opp til en ny uke i morgen, med masse julestemning! Tenk at det bare er én uke til jul ♥

FAVORITES FOR THE FESTIVE SEASON

 • 15.12.2017 kl. 18:55

Good fredag! Her gikk det litt i ett på starten av dagen, så jeg har ikke rukket å blogge før nå. Jeg feilberegnet tiden litt i dag tidlig så da jeg kom hjem fra trening hadde jeg 20 min på å dusje og ordne meg og komme meg ut døra igjen for en avtale i byen, så det ble litt stress, men det gikk fint! Så var jeg innom mamma en tur på jobb, og så måtte jeg handle inn til taco og plutselig var klokken to. Da måtte jeg legge meg litt på sofaen fordi jeg var sliten, et resultat av litt for lite mat gjennom dagen. Nå har jeg ryddet og styret rundt her hjemme sånn at det er rent til helgen, og til jentene kommer på besøk etterpå. Nå er endelig alle hjemme igjen så det skal bli så fint å se de igjen ♥ Dette blir forresten sikkert det siste innlegget før søndag, siden jeg skal på jobb i morgen og så på julebord ikke så lenge etter det, så da blir det ikke tid rett og slett! Håper dere får en fin helg ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å vise dere favorittene mine for denne fantastiske høytiden, og som dere ser går det naturligvis for det meste i rødt. Jeg er ikke spesielt glad i rødt til vanlig, men jeg elsker det til jul! Selv føler jeg at jeg kler best en litt dypere rødfarge, så det er ofte det jeg velger, men jeg har ett par knallrøde alternativer også. Det funker om jeg har litt farge på kroppen. Jeg har også ett par neglelakker i gull og sølv, som selvfølgelig også er nødvendig på denne tiden av året. For øyeblikket har jeg røde negler, men to negler i gull. Neglelakkene i sølv kommer jeg nok til å vente med til nyttår, siden jeg føler det passer bedre da, mens gull er fint til jul. 

- Har dere noen favorittprodukter/farger til jul? ♥

THE NEXT TRIP IS BOOKED

 • 14.12.2017 kl. 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Jeg er for øyeblikket på jobb, men siden det ikke er veldig hyppige oppdateringer for tiden (jeg syns jo egentlig ikke én om dagen er nok, haha), tenkte jeg at jeg skulle forhåndsskrive et innlegg før jobb! Nå har jeg nemlig endelig en tur booket igjen! Jeg begynner å bli ganske rastløs siden jeg nå ikke har reist siden august, så nå er jeg så glad for at jeg snart skal reise igjen. 2. januar skal jeg faktisk på tur igjen, og det er så gøy å starte året med det! 

Det blir en litt annerledes reise denne gangen da, siden jeg skal hjelpe familien min å flytte. Som jeg har sagt før har Kjetil fått jobb i Haag i Nederland, så han har nå bodd der siden oktober, og på nyåret flytter mamma og Stella ned dit også. Jeg vil hjelpe de med flyttingen og blir derfor med dit og blir der i ett par uker. Byen er kjempefin og det er så mye som skjer der, så jeg gleder meg veldig til å tilbringe litt tid der og bli mer kjent med byen! Det blir mange turer dit det neste året, og jeg gleder meg til å blogge derfra også. Familien min får bare være forberedt på å være fotograf, hehe ♥

POP OF PINK IN THE SNOW

 • 13.12.2017 kl. 21:25

God kveld ♥ Jeg har vært på jobb i kveld, så da ble det et litt sent innlegg. Jeg hadde nok en bra treningsøkt i dag tidlig, de har virkelig vært bra denne uken! Jeg regner med det blir litt sløvt i jula, så jeg vil iallefall ha mange rå økter før den tid. I dag var det mage som sto på planen, og det er så tøft å trene kun mage i en halvtime, haha. Men mage er favoritten min å trene da, så det er gøy! I morgen blir det nok hvile da ettersom jeg skal jobbe på dagen. Resten av denne uken ble plutselig litt hektisk, så jeg får prøve å lage en plan på det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg slappe av frem til leggetid, og lade opp til jobb i morgen. Håper dere har hatt en fin dag ♥

NEDETID

 • 12.12.2017 kl. 20:45

Jeg har jo ikke lagt skjul på de siste ukene at jeg har vært skikkelig påvirket av mørketiden den siste tiden, jeg har rett og slett bare vært lite motivert og slitt med å komme meg på trening eller ut for å ta bilder, rett og slett fordi det har vært altfor deilig å sitte under teppet på sofaen. Det er jo ganske klassisk på denne tiden, og jeg vet det er mange som sliter med det samme, men likevel slår det meg like hardt hvert år. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men så for noen dager siden var det plutselig noe som snudde, og jeg vet ikke helt hva som gjorde det, men jeg fikk plutselig en helt ny motivasjon. Plutselig tenkte jeg bare at nå må jeg faktisk skjerpe meg og at jeg ikke kan holde på sånn lenger. Så nå har jeg en helt annen innstilling enn det jeg hadde for kun en uke siden, og i går og i dag har jeg kommet meg opp av sengen før klokken 08, og det er så deilig! Jeg er jo egentlig A-menneske, så jeg blir stressa om jeg sover til lenger enn halv ni på ukedagene, haha. Jeg ble ekstra motivert da jeg så at det hadde kommet nye økter i treningsprogrammet mitt også. Tidligere har jeg begynt på nytt etter 12 uker fordi det ikke har vært flere økter, men nå har det kommet 12 nye uker og det er så gøy! Jeg hadde egentlig begynt på uke 5 nå, men spolte frem til uke 13 siden jeg allerede har fullført de 12 ukene to ganger før. Storkoser meg på trening altså! 

​- Hvordan går det med dere i denne mørketiden?

FESTIVAL THROWBACK

 • 12.12.2017 kl. 17:20

Hei dere! Nå har jeg slengt med ned i sofaen etter en god middag med laks og kremet pasta. Så godt! Det har vært helt nydelig vær i dag, og det har jeg fått benyttet litt ved å gå til trening og senere til butikken en tur. Det er så deilig med gåavstand, og spesielt på dager som dette hvor det er helt klart og kaldt ute. Det er helt greit med snø på slike dager, så lenge det ikke snør noe mer og det kan holde seg slik er det helt supert. Det var helt nydelig ute da solen begynte å gå ned i dag, så Ingrid sendte plutselig melding og spurte om vi skulle gå ut og ta bilder asap, så da gjorde vi det. Er så greit at vi bor så nært så kan vi gjøre sånne ting helt spontant, vi har jo ingen tid å miste når det er solnedgang, for plutselig blir det mørkt. Legger ut noen av bildene i morgen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må fortsette å se tilbake på dette året som har gått, og denne gangen til festivalene jeg har vært på! Ålesund Live og Jugendfest var de festivalene jeg dro på  her i byen, og jeg har fått se så mange bra artister! Favorittene av de jeg har sett på festivaler i år må nok være Zara Larsson, Matoma og Kygo. Blir spennende å se hvilke artister som kommer på festivalene neste år, det er jo tross alt ganske avgjørende for om jeg skal orke å dra eller ikke, hehe. 

I dag er planen bare å ta selvbruning (må jo jobbe opp en liten farge før julebord på lørdag!), og så tror jeg at jeg må sette på en julefilm. Jeg føler ikke jeg har sett så mange hittil i år i forhold til jeg har pleid å gjøre. Jeg har vel sett tre, tror jeg. Så da tror jeg at jeg må sette meg ned med en film, en kopp kakao og kanskje prøve å få gjort litt mer på puslespillet, haha. 

- Har dere vært på noen festivaler i år?

THIS HAPPENED TODAY

 • 11.12.2017 kl. 18:52

 WOKE UP TO A WINTER WONDERLAND 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde ikke forventet dette da jeg våknet i dag tidlig, men fant fort ut da jeg så på telefonen at det hadde snødd ganske kraftig i natt. Da var jeg ganske takknemlig for at jeg 1. ikke skulle rekke noe tidlig på morgenen, og 2. at vi har carport, så bilen min sto under tak. Litt verre for kjæresten min som sto bak bilen min (så altså ikke i carport) siden han skulle tidlig opp og på jobb. Jeg valgte likevel å gå til trening, som tok litt lenger tid enn til vanlig siden fortauene ikke var brøyta enda. Men gikk fint det, god oppvarming til trening! Jeg elsker virkelig at jeg kan gå til trening, syns det er SÅ deilig. 

Det positive med all den snøen, bortsett fra den åpenbare julestemningen, er jo at det blir så mye lysere av det (spesielt på kveldene!) og så er jo det helt supert med tanke på bildetaking, du kan jo ta bilder hvor som helst siden det er hvitt overalt. Det gleder bloggerhjertet, selv om det optimale å ha på seg i dette været er kjeledress, men det går jo ikke akkurat. Nå skal jeg se dagens episode av Jul i Svingen, noen andre som følger med på julekalendere på tv-en eller? ♥

VLOG / CHIT CHAT GET READY WITH ME

 • 10.12.2017 kl. 20:32


Hei dere, og god søndag! Jeg sitter for øyeblikket foran TV-en og ser Farmen, som mange andre i landet i dag, det er jo så spennende med finale! Denne dagen har gått veldig fort til tross for at jeg ikke har gjort så veldig mye, men jeg sov faktisk helt til halv elleve i dag, og det er lenge siden altså. Da sto jeg opp og bakte brytebrød til frokost (mer lunsj på denne tiden kanskje), så da ble det en god frokost med Hjemme Alene 2 på TV-en. Så har jeg hjulpet mamma litt med å pakke (de flytter jo til Nederland på nyåret) og så har vi puslet litt puslespill, av alle ting. Matias og jeg startet nemlig på et 1000-biters puslespill i går kveld, og det er virkelig ikke lett i det hele tatt, haha. Men det er jo så avslappende å holde på med!

Her er iallefall ukens video, som skulle være en vlog, men som egentlig ble mer en Get Ready With Me. Med litt til. Hvis dere har noen ønsker til videoer videre så er det bare å komme med det altså! Etter så mange uker begynner jeg å gå tom for idéer, så det tas godt imot i kommentarfeltet om dere har noen forslag eller ønsker. 

Ha en fortsatt fin søndag ♥

ÅRETS FØRSTE JULEBAKST

 • 09.12.2017 kl. 19:02

God lørdagskveld, dere ♥ Regner med mange av dere er på julebord eller andre sosiale begivenheter i kveld, men selv holder jeg meg inne i dag. Det er nok av helger med ting som skjer i desember, så det er kjekt med en frihelg også. Vi hadde besøk av mamma, mormor og Stella tidligere i dag, og etter det ble jeg med mamma og Stella en tur til byen. Det er virkelig stappet med folk på butikkene for tiden, men det er jo veldig forståelig. Nå har kjæresten og jeg nettopp spist hjemmelaget pizza, og jeg er så klar for å ligge på sofaen resten av kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg borte med Sara en tur på kvelden, vi laget julemenn (det er det vi kaller kakemenn her), og etter det så vi The Holiday. Desidert en av de beste og koseligste julefilmene, den er så fin ♥ Jeg vlogget i går også, så den legger jeg ut i morgen! Den blir nok ikke spesielt spennende, men jeg er ikke så inne i vlogging at jeg tenker på å filme de dagene jeg har mye å gjøre, haha. 

Ha en fin lørdagskveld ♥

PARTY SEASON IS HERE

 • 08.12.2017 kl. 17:19

Adlinks


1 here / 2 here / 3 here / 4 here / 5 here / 6 here / 7 here / 8 here / 9 here / 10 here / 11 here / 12 here / 13 here / 14 here

Nå er jo festsesongen i full gang og siden det er lenge siden jeg har laget et sånt innlegg tenkte jeg dette var en ypperlig tid for det! Jeg browset Nelly.com en stund og fant frem mine favoritter, og dette er virkelig tiden jeg finner mest der. Litt trist da, for jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe et eneste nytt festantrekk i år, rett og slett fordi jeg ikke bør prioritere penger på det nå og jeg har flere kjoler fra tidligere år som jeg kun har brukt én, kanskje to ganger. Så det er faktisk ikke noe poeng i å kjøpe mer, selv om det helt ærlig gjør veldig vondt å la være, haha. Men jeg er jo veldig glad i kjolene jeg har fra før av, så jeg gjør det heller sånn at kjolen jeg brukte på julebord med jobben i fjor bruker jeg på julebord med vennegjengen i år, osv. 

Jeg er veldig glad i røde kjoler på denne tiden av året, enten det er en knallrød farge, eller en litt dypere rød som heller mot burgunder. Selv føler jeg at en dypere rødfarge kler meg mye bedre enn knallrød. Sort også er jo veldig fint, og da kan jo man heller bruke mer farger på tilbehøret, f.eks skoene og vesken! Vesken på nr. 13 har jeg faktisk selv bare i rosa (den jeg bruker i headeren!), og den har jeg fått SÅ mange komplimenter for, den er rett og slett kjempefin. Velour er en stor hit til jul og nyttår også, og så er jeg veldig glad i glitter siden det ikke finnes en mer passende anledning til å bruke det enn nå i julen. Det er jo egentlig bare fantasien som setter grenser mener jeg, og til jul og nyttår er det ingenting som heter "for pyntet"! 

Noe ovenfor som dere likte? Har dere funnet ut hva dere skal ha på dere til jul og nyttår?

THE SADDER PARTS OF THIS YEAR

 • 07.12.2017 kl. 22:15

Jeg bladde gjennom arkivet mitt nå for et nytt throwback innlegg, og jeg har jo kommet meg til Mai, og tenkte da å skrive om Oslo-turen vi hadde da vi dro for å se Ariana Grande. Og så bladde jeg meg nedover Mai-arkivet, og så da innlegget jeg skrev etter terrorangrepet på Ariana Grande konserten i Manchester. Jeg føler at jeg ikke helt klarer å se tilbake på dette året uten å tenke på de fæle tingene som har skjedd også. Det har vært ufattelig mange angrep i år, både i Europa og andre steder i verden, men det er liksom noen av angrepene som treffer meg ekstra hardt. 

Under to uker etter jeg var i London skjedde terrorangrepet der, så skjedde det i Paris under to uker etter jeg var der, og deretter på Ariana Grande konsert under to uker etter vi så henne selv. Hvor rart er ikke det? Alle angrep er fæle, men det har stukket litt ekstra når det har skjedd steder jeg nettopp har vært, og har et godt forhold til. Spesielt konserten, der folk (for det meste barn) dro for å se idolet sitt live. Det er så trist, og jeg kan ikke la være å tenke på hvor ufattelig mange som har mistet nære i terrorangrep dette året. Vi får bare holde håpet oppe, ikke slutte å leve livet av den grunn, og håpe at neste år inneholder færre angrep. 

JUL I HJEMMET

 • 06.12.2017 kl. 21:04

Hei, dere og god lille-lørdag! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan vi (det vil si jeg) har pyntet til jul i leiligheten vår! Det var jo ikke lenge etter vi hadde flyttet inn at julepynten begynte å komme opp her, og nå er det altså ferdig pyntet. Jeg for min del skulle gjerne hatt enda mer pynt, men det kan jeg rett og slett ikke bruke mer penger på siden vi nettopp har kjøpt leilighet. Jeg tenker heller å kjøpe litt på salg i januar, og så til neste jul igjen. Men jeg syns det er veldig koselig her nå da ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er pynten i gangen, jeg syns det er så koselig å bli møtt av et lite juletre når vi kommer inn i leiligheten. Her har jeg også plassert adventskalendere og en liten nisse, sammen med noen fine, røde roser jeg har fått fra Silje ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På spisebordet må vi selvfølgelig ha en skål med klementiner (de går ned på høykant i disse dager!), juleservietter, og noen fine roser fra Louise ♥ På hyllene på veggene har vi en grønn plante som også er fra Silje, en koselig vinteraktig lysbeholder, og så årets julekort fra familien. Får vi flere julekort kommer de også til å stå her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og så selvfølgelig det viktigste: juletreet! Jeg er så glad for at vi har god plass til det, og jeg skulle gjerne hatt et enda høyere et, men det kunne ikke vært bredere. Jeg syns dette er akkurat passe nå da, med helt enkel pynt på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Disse bilene finner man jo i alle butikker nå, og jeg syns de er så søte, så jeg måtte selvfølgelig ha en på treet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Adventslysene i år ble helt enkle, røde. Jeg gleder meg til tredje og fjerde advent og jeg endelig kan telle alle lysene, haha. Det er liksom litt kjedelig med kun ett som er tent! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og så en enkel, liten telysholder i form av et juletre ved tv-en. 

Så det er slik det er pyntet hos oss iallefall! Gruer meg allerede til den dagen pynten skal tas bort, men det er heldigvis en stund til enda. Er dere ferdig å pynte til jul? Jeg var jo ganske tidlig ute, hehe, men her skal det være jul så lenge som mulig! 

MAY OUTFITS

 • 05.12.2017 kl. 21:07

Jeg blir på én måte litt lei meg når jeg ser disse bildene fordi bloggingen min var SÅ mye bedre på den tiden enn den er nå, med masse antrekksbilder i ulike locations, men det var jo vår, så motivasjonen var ganske mye større og været var bedre. Jeg glemte helt å legge ut ukens throwback forrige uke, så denne uken blir det to innlegg! Jeg tror jeg må begynne å slå sammen ting som har skjedd da, for jeg har jammen ikke mange ukene igjen, haha. Kan hende jeg tar litt på nyåret også da. 

Men dette er altså noen av antrekkene jeg hadde i mai! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, en liten kveldsvakt i dag. Selv om det ikke var kjempetravelt merker man likevel at det er julehandel på gang for mange, og dermed går vaktene på jobb ganske fort også. Nå er jeg forresten sånn ca. ferdig med julegavene, jeg har bare noe småtteri å ordne, og så må jeg pakke inn selvfølgelig. Tidlig ute, men jeg hater å stresse med sånt, og vil slippe å tenke på det de siste ukene før jul ♥ Hvordan ligger dere an med julegavene?

ON OUR WALLS

 • 05.12.2017 kl. 12:38


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koden "MALINDH" gir 25% rabatt hos Desenio mellom 5.-7. desember. *Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer*. 

Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere litt mer detaljer fra leiligheten, for nå har vi endelig fått opp litt på veggene. For min del er det utrolig viktig å dekorere veggene litt også for å få det litt mer hjemmekoselig og personlig her. Jeg merket med en gang vi hang opp ting på veggene at det ble mye mer koselig her. Desenio.no har så mye fint til å pynte veggene, og de har plakater til enhver smak. Jeg satt lenge for å finne ut hva jeg skulle ha opp på veggene, siden utvalget er så stort. Vi endte opp med to store bilder på stua, og to litt mindre på soverommet. Desenio selger rammer til bildene også, så da finner du alt du trenger på én side. Vi valgte svarte rammer siden det passer best inn hos oss. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På stua valgte vi Shadow og Sunlight, i str. 50x70. De ga litt liv til de ellers enkle, hvite veggene våre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På soverommet har vi Frenchie og Goofy Giraffe, i str. 30x40. Vi elsker jo hunder, og den giraffen var bare så søt at vi klarte ikke la være. Nå ler vi litt hver gang vi går inn på soverommet og ser disse. Syns det ble SÅ fint med svart/hvitt bilder mot den fine grønnfargen på veggen.

Nå begynner det å bli veldig bra i leiligheten her, og jeg kommer til å vise dere enda mer etter hvert, men jeg vil ta det litt etter litt. Kanskje jeg kommer til å henge opp flere bilder etter hvert, jeg kunne tenkt meg å ha noe i gangen også. Husk at koden MALINDH gir 25% rabatt på Desenio og gjelder bare fra i dag til 7. desember ♥

GLITTER PANTS

 • 04.12.2017 kl. 21:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit Cubus / Shoes Nelly.com 

Ah, disse buksene! De er to år gamle nå og jeg liker de like godt den dag i dag. Eller, jeg liker de bedre, for nå passer de meg enda bedre. Den var litt for stor før men nå passer den perfekt ♥ Og så var den perfekt å ha på julebord siden det er så mye stretch i = plass til masse julemat! For min del var det faktisk min andre julemiddag for i år, mm! 

I dag har jeg gjort slike kjedelige mandagsgjøremål som å rydde og støvsuge, og handle mat til uken, og jeg har funnet frem det siste av julepynten. Vi var også på middag hos mamma og Stella, og det settes stor pris på litt gratis middag innimellom, hehe. Nå sitter jeg med "reservestrøm" her fordi jeg egentlig burde spist for lenge siden, så det skal jeg gjøre nå mens jeg venter på at Farmen skal starte. Jeg er så spent på denne finaleuken! Håper dere har hatt en fin dag ♥

THE CHRISTMAS TAG!

 • 03.12.2017 kl. 21:09


Hei, dere! Det ble visst en bloggfri helg for meg, ettersom jeg har vært opptatt med jobb og sosiale ting. Jeg skal fortelle dere mer i morgen, og vise dere hva jeg hadde på meg på julebord i går, men i dag vil jeg prioritere å vise dere ukens video. Siden vi er i desember følte jeg at jeg måtte kjøre på med en julete video, og da ble det rett og slett en Christmas tag! 

Om dere vil gjøre den selv enten på video eller skriftlig ligger spørsmålene i beskrivelsen inne på YouTube videoen, så da er det bare å trykke seg inn dit ♥

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no