hits

CHRISTMAS CAME EARLY

 • 30.11.2017 kl. 21:46

Hei, dere! Noen som er klar for desember i morgen eller? Jeg har faktisk ikke kjøpt meg adventskalender enda, det glemte jeg helt av i alt det andre av juleforberedelser her, så det må jeg ordne i morgen. Det blir vel Haribo kalender siden jeg ikke er storfan av sjokolade, hehe. Men her har julen allerede startet, i går satt jeg opp juletreet og i dag pyntet jeg det med litt hjelp fra Stella. Dere får se hele juletreet senere heller, selv om det ikke er MASSE pynt på. Bildene under tok jeg altså før det ble pyntet. Så litt tidlig jul i år, men jeg føler at i fjor var det så mye stress med tanke på jobben min at jeg klarte ikke å skikkelig nyte julen, så i år skal jeg utnytte den til det fulle! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg jobbhelg foran meg, jeg skal jobbe både fredag, lørdag og søndag, så jeg håper jeg får blogget innimellom, men det bør da være fullt mulig. I morgen er det bare en liten senvakt, lørdag er det nesten hele dagen og så julebord på kvelden, og søndag åpner vi jo så sent så da skal jeg nok også få til noe. Jeg fikk også spilt inn ukens video i dag, så den må jeg også få redigert slik at jeg får den opp i løpet av helgen! 

Noen andre som har begynt å pynte til jul?

IS IT OVER YET

 • 29.11.2017 kl. 12:26

Ah, denne mørketiden dere. Det er SÅ vanskelig å stå opp om dagene, og for meg som egentlig er A-menneske er det skikkelig vanskelig, for jeg står opp klokka 9 og jeg føler det er seint og at jeg har kastet bort mye av dagen, haha. Så det er jo vel ikke så ille egentlig, men herregud så jeg gleder meg til det snur igjen. Jeg føler jeg blir så lite produktiv av dette mørket, og det er jo ikke bra. Nå må jeg sette igang og få på plass det siste av klærne mine, som jeg hentet hos mamma i går. Jeg må vel kjøpe flere kleshengere også, det tar jo aldri slutt dette her, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På søndag bakte jeg brytebrød til frokost og det var SÅ godt! Nå var det lenge siden jeg har brukt kjøkkenmaskinen min, så det var godt å ta den i bruk igjen. Gleder meg til å bake masse til jul nå også, og for å si det sånn er ikke kostholdet mitt akkurat særlig bra i disse ukene før jul, men jeg håper jeg ikke er den eneste? Det er jo så mye fristende å spise og så mange digge julekaker nå, så det supersunne kostholdet får vente til nyttår. Who's with me? Hehe.

Ha en fin dag ♥

HAIR TALK

 • 28.11.2017 kl. 19:33

Hei dere! Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg kom meg endelig på trening igjen i dag, nå var det noen dager siden sist siden jeg plutselig har mistet helt motivasjonen igjen. Sykt kjedelig og jeg håper virkelig den kommer tilbake igjen snart! Det var ufattelig tungt i dag da, men jeg må jo bare fortsette, så kommer den nok tilbake ganske snart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å snakke litt hår i dag, for nå er det faktisk fem måneder siden sist jeg var hos frisøren, og det er veldig lenge siden sist jeg har gått så lenge uten å gjøre noe med håret mitt. Jeg klipte jo håret mitt ganske kort til sommeren, sist jeg var hos frisøren, og det var så deilig med kortere hår da, men nå trives jeg veldig godt med lengden som jeg har nå! Jeg syns liksom den er perfekt, ikke for kort og ikke for langt, men hvor mye lenger jeg klarer å gå uten å klippe meg vet jeg ikke. 

Som dere ser har jeg fått en ganske lang ettervekst nå, og jeg vet ikke om dere er enig, men jeg syns egentlig ikke etterveksten min er noe stygg? Nå kan det hende jeg er litt blind på mitt eget hår og syns det er kjempestygt når jeg ser tilbake på disse bildene om ett år, men akkurat nå syns jeg egentlig håret mitt ser ganske bra ut! Jeg håper jo selvfølgelig at jeg klarer å gå mye lenger uten frisørbesøk, for tidligere tenkte jeg at jeg måtte dra før jul, men enn så lenge føler jeg ikke noe behov for det heldigvis, for det har jeg egentlig ikke penger til nå uansett. Og så er jo det egentlig fint å være litt mørkere i håret på vinteren, eller hva tror dere?

NO MAKEUP NEEDED

 • 27.11.2017 kl. 21:00

Sponset behandling

I dag var jeg endelig tilbake hos RÅ4 for å fikse bryn og vipper, og denne gangen i det nye lokalet! Flinke Marte åpnet salongen i nytt lokale i dag og der har det blitt kjempefint, som dere kan se litt på bildene under! I dag var jeg veldig spent for jeg skulle prøve noe jeg aldri har prøvd før, nemlig vippeløft! Hvis du ikke har hørt om det før er det altså en behandling for å bøye vippene dine, som varer i flere uker. Vippene mine har ikke mye bøy fra før av, og jeg føler at når jeg bruker vippetang har vippene falt ned igjen før jeg har rukket å påføre mascaraen, så jeg var veldig spent på denne. Dere ser før- og etterbilder under her, og resultatet var jo bare helt sykt! Jeg hadde aldri trodd det skulle bli SÅ bra, og hun farget jo de også så nå føler jeg ikke at jeg trenger mascara engang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bryna ble også fikset og farget, så nå er de også "on point" igjen, hehe. Sist hun farga de tok det to måneder før jeg begynte å bruke litt brynsminke igjen, så det varte jo utrolig lenge! Så deilig å ha fine bryn og vipper nå ♥ Og jeg kommer ikke over at det faktisk er mine egne vipper, de er jo så lange og fine! Vippeløft og farge tar ca. én time, og behandlingen koster 750 kr. Det er faktisk en av de billigste prisene på vippeløft i Ålesund, og det er jo helt sykt med tanke på hvor utrolig bra resultatet ble! 

Siden RÅ4 nettopp har åpnet i nytt lokale har hun satt igang en konkurranse på Facebook hvor du kan vinne en fin goodiebag med produkter fra Maria Åkerberg, som er det merket hun bruker i behandlingene sine. Konkurransen finner dere her, og om dere vil vite mer om behandlinger eller booking finner dere det på Facebooksiden her

MANDAGENS HØYDEPUNKTER

 • 27.11.2017 kl. 16:31

Mandager er jo som regel en dag folk misliker og ikke ser frem til, og det er jo forståelig ettersom helgen er over, og du har en ny uke med mest sannsynlig jobb eller skole foran deg. I dag tenkte jeg derimot å prøve å vinkle denne dagen til å bli litt mer positiv, og dette er ting jeg faktisk liker med mandager:

♦ Ukeshandelen! Jeg syns det er skikkelig digg å fylle opp kjøleskapet med mat på mandager, for mat er jo alltid et høydepunkt. Vi planlegger middager og handleliste på søndager, så da handler vi alt vi vil spise frem til fredagen. Da tar vi en ny liten handel siden vi vil spise litt bedre i helgen, og så er jo selvfølgelig snack essensielt, og det overlever ikke her om vi skal ha det fra mandagen av. 

♦ Å sjekke treningsøktene for uken! Jeg bruker jo Sweat-appen til Kayla Itsines, og hver mandag blir appen oppdatert med ukens treningsøkter, og jeg er alltid like spent på hvordan øktene ser ut for uka. Jeg er så glad for at jeg har et så variert treningsprogram, og ikke minst at de allerede er laget for meg, alt jeg må gjøre er å utføre de. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ TV-programmet! Er det bare jeg som føler det går mye bra på tv-en på mandagskvelder? For noen uker siden hadde jeg tre serier som gikk samtidig på mandagskvelder, så det var litt av et luksusproblem. Nå er det mest Farmen jeg ser frem til, men jeg så nettopp at årets sesong av Masterchef USA starter på TV3 i kveld også! 

♦ Mulighetene! Selv om det er kjedelig at helgen er så langt unna, er det også litt deilig å ha en hel uke foran seg. Man kan påvirke mye selv av hvordan den blir, og selv liker jeg å lage en liten plan på ting jeg vil/må få gjort, og planer for uken. Har jeg skrevet det ned føler jeg meg enda mer forpliktet til å få det gjort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva liker dere med mandager? 

SKIKKELIG UT AV KOMFORTSONEN

 • 26.11.2017 kl. 16:33

God søndag dere ♥ Jeg kom på at jeg har jo ikke lagt ut denne ukens throwback, og nå har vi altså kommet oss til midten av april, hvor jeg var på tidenes tur som var skikkelig ut av komfortsonen min. En av mine favorittbloggere, Janni Delér, arrangerte bootcamp i Marbella i en uke, og det meldte jeg meg på og dro alene. Jeg var skikkelig spent og ante ikke hva jeg skulle forvente, men det var virkelig en helt fantastisk tur, og vi var en skikkelig bra gjeng der som kom kjempegodt overens! Veldig kjekt å møte andre fra andre steder i Europa, og vi har fortsatt kontakt her og der. Det er en tur jeg savner skikkelig, og så var jo det veldig kjekt å bli kjent med Janni også, selv om hun dessverre var syk store deler av bootcampen. Det er virkelig en tur jeg aldri kommer til å glemme, og vi bodde jo på en fantastisk fin spa-resort også. Fire ulike treningsøkter om dagen, masse god, sunn mat, og masse sosialisering og latter. Jeg er så utrolig glad for at jeg dro på denne turen og ble kjent med så mange fine folk ♥

TANKER PÅ EN SEN LØRDAGSKVELD

 • 25.11.2017 kl. 23:44

Jeg har egentlig en viss tidsramme jeg vil holde meg innenfor når det kommer til blogging, og dette er egentlig altfor sent for min smak, men så har det vært så utrolig dårlig blogging fra meg de siste ukene, og oppimot ingen mer personlige innlegg. Så da tenkte jeg at dette kunne være et bra tidspunkt å skrive et innlegg fra hjertet, selv om det sikkert blir veldig få som leser det på denne tiden av døgnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sitter for øyeblikket i sofaen i stua vår, i vår nye leilighet. Det er fortsatt en merkelig følelse, og jeg lurer litt på når det kommer til å føles vanlig ut, og når jeg kommer til å slutte å tenke på hvor takknemlig jeg er for leiligheten. Jeg håper det aldri skjer, for takknemlighet er en viktig følelse, men jeg vet at ting etterhvert blir så "normalt" at man slutter å tenke over det. Det skjedde jo da jeg flyttet til New York, og den siste tiden der borte tok jeg dessverre ting veldig for gitt. For bare noen måneder siden hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å eie en leilighet på slutten av dette året, og her sitter jeg da. Med et stort boliglån, men med en fantastisk leilighet sammen med han jeg elsker. Og jeg føler meg så heldig. 

Vi har bodd i kjelleren til foreldrene hans i ca. 1,5 år, og det har gitt oss muligheten til å spare til leilighet, og leve et veldig godt liv. Vi er så heldig som har fått gjøre det, og selv om det til tider har vært frustrerende å for eksempel dele bad med flere, har det jo vært veldig fint også. Jeg har nok kommet mye nærmere min svigerfamilie enn det man vanligvis gjør når man er på besøk titt og ofte. Og ikke minst dager det har vært et skikkelig ork å lage middag, og de har kommet ned og spurt om jeg vil spise middag med de. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo ekstra stas med sin første leilighet, og jeg finner meg selv i å smile av små ting som at vi i går tok fredagstacoen foran tv-en, eller når vi lager handleliste for den kommende uken, eller når jeg står opp og det lukter kaffe i hele leiligheten fra da Matias sto opp og det faktisk lukter godt, til tross for at jeg hater smaken av kaffe. Og at det er så fint å ha familien min på besøk her, selv om det fortsatt føles rart at de er på besøk i mitt hjem, og ikke omvendt. 

Jeg vet ikke om det er mange av dere som leser dette som sparer til bolig selv, isåfall vet jeg veldig godt hva dere går gjennom, men det er verdt det til slutt, selv om det kan føles ut som en evig lang prosess. Vær flink å spare, men ikke glem å leve litt også, det er viktig det og ♥

ET LITE HINT AV JUL

 • 23.11.2017 kl. 12:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God torsdag! Ukene flyr bare forbi, og det var ikke før i går at jeg innså at desember er neste uke?? Jeg har gått og trodd at det er to uker til, men nei. Jeg ble litt stressa da jeg fant det ut, men det går fint. Jeg må kjøpe inn litt julepynt så jeg får litt julestemning i leiligheten, men det blir ikke så veldig mye dette året siden jeg ikke har så veldig mye penger å rutte med etter alt vi har måttet kjøpe til leiligheten. Men litt skal det bli, og som dere ser på bildene er det litt jul her allerede. Jeg kjøpte noen juleputer på Kremmerhuset forrige uke siden jeg måtte ha puter til sofaen uansett, og syns disse var veldig fine ♥

Nå må jeg straks ut døren for å ta meg av noen ærender, og i løpet av dagen skal jeg skru enda litt mer møbler. Vi fikk pakken vår fra Ikea i går, så nå blir det helt orden her når vi får opp det siste av oppbevaringsplass. I morgen er det jo Black Friday (som det forsåvidt har vært hele uken i de fleste butikker...), så jeg begynner tidlig på jobb igjen siden senteret åpner klokken 07. Regner med det blir minst like mye galskap som tilbudsdagen får to uker siden, hehe. 

Hva gjør dere i dag? ♥

TIRSDAG

 • 21.11.2017 kl. 19:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag slet jeg skikkelig med å stå opp siden det var altfor godt og varmt under dyna, men jeg kom meg uansett opp rundt klokka ni, så det var jo egentlig ikke så ille. Jeg merker det er mye lettere å stå opp her i leiligheten enn det var før, og jeg tror mye av grunnen er at vi ikke lenger har tv på rommet. Det var liksom så lett å bare bli liggende å se på tv en stund før jeg sto opp, men det går jo ikke nå heldigvis, hehe. Og så er det godt å kun bruke soverommet til nettopp soving, og ikke ha en TV der inne, jeg føler jeg sover mye roligere, om det gir mening. 

Nå har jeg fylt opp fryseren med gode proteinrundstykker, det er jo faktisk flere måneder siden jeg laget de sist, og de er jo kjempegode! Det er bare å google proteinrundstykker med cottage cheese om dere vil ha oppskriften, det er massevis av oppskrifter der ute. Jeg er så motivert til matlaging og baking nå som jeg har oppvaskmaskin, og det høres sikkert rart ut for dere, men når man ikke har det blir liksom alt av matlaging så ork, haha. Snart skal jeg ta meg turen på trening, jeg tenkte å prøve ut en gruppetime som heter Body Balance, som visstnok skal være en blanding mellom yoga, tai chi og pilates, så det blir spennende! 

Hva har dere gjort i dag? ♥

FLYTTEVLOG #2 - VI HAR FLYTTET INN

 • 20.11.2017 kl. 20:22


Her er den siste flyttevloggen! Skulle gjerne laget flere men nå har jo vi flyttet inn, hehe. Jeg vet ikke hvor interessant dere synes dette er siden det bare ble mange små klipp over flere dager, men vi har jo vært så opptatt med nettopp flyttingen at jeg har glemt å ta frem kameraet. Men dere får jo se litt fremgang i videoen da, og nå har jo vi faktisk bodd her i noen dager. Det føles fortsatt veldig merkelig ut, og det er rart å tenke på at dette er hjemmet vårt, det tar jo litt tid før det vil føles ut som det. Vi skal henge opp litt forskjellig på veggene etter hvert også, da blir jo det enda koseligere! 

Nå tenker jeg å hoppe i pysjen og kjøre på med ansiktsmaske og skrubb mens jeg venter på finalen av Ungkaren Australia. Etter disse flytteukene er jeg desperat etter litt selvpleie, for huden min har ikke vært fornøyd! Så nå skal jeg kose meg skikkelig i kveld, og det håper jeg dere også gjør ♥

CITY OF LIGHTS

 • 19.11.2017 kl. 11:37

God søndag, dere ♥ Jeg har en rolig start på dagen, som vanlig på søndager. Vi var i bursdag til en kompis i går, men dro hjem da de andre dro på byen, så da ble det ikke så sent. Jeg er jo så trøtt og sliten etter denne uka så jeg sliter skikkelig med å holde meg våken på kveldene, haha. Jeg sto iallefall opp til grei tid i dag og satte på noen rundstykker og ryddet litt. Jeg går og smårydder hele tiden, men det er jo fordi ting ikke er helt på plass enda. Jeg skulle tenne lys også, men finner selvfølgelig ikke lighteren. Har ikke helt kontroll på alle tinga enda nei, haha. Ukens throwback er til den fine byen Paris, der jeg var for første gang helt i starten av april. For en fantastisk fin by, det føltes helt surrealistisk å gå rundt og se alle stedene du har sett på film. Vi var der vel i 3-4 dager men fikk sett veldig mye på de få dagene, men jeg er definitivt ikke ferdig med den! Vi glemte helt av å se Eiffeltårnet på kvelden, og den dagen vi skulle inn på Louvre museet var det stengt. Og så må jeg jo nevne fantastiske Disneyland Paris som vi satt av en hel dag til ♥

TRENING FOR ET GODT FORMÅL

 • 18.11.2017 kl. 16:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fin lørdag, dere ♥ Vi hadde vår første natt i leiligheten her i natt, og jeg sov SÅ godt! Så det lover jo veldig bra, hehe. Soverommet har blitt så bra, og resten av leiligheten begynner også sakte men sikkert å ta form. Jeg er godt i gang med å filme enda en vlog, så når den kommer får dere se enda mer fra leiligheten! 

Matias trener jo CrossFit, og i dag var det et arrangement i boksa han går i som da var CrossFit mot kreft. De åpnet da for at hvem som helst kunne være med og trene, og så donerte man minimum 200kr for å være med og få t-skjorte, og de pengene går til Kreftforeningen. Et supert tiltak syns jeg, så det var ikke mye tvil om jeg skulle være med eller ikke. En kollega av meg trener også der, så jeg var på lag med henne og ei til. Koste oss vi, til tross for en tøff økt. Iallefall kjekt å få være med og bidra til noe så bra. Trening med mening ♥

Kos dere i dag ♥

SNEAK PEEK

 • 17.11.2017 kl. 14:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En liten del av stua ♥

God fredag, dere! Denne uka har gått så fort at jeg såvidt har klart å henge med, det har jo litt å gjøre med at ting har gått i ett med flytting da. I dag har vært intet unntak, og nå måtte jeg bare sette meg ned og slappe av litt med blogging før jeg skal på jobb. Forhåpentligvis går vakta mi fort sånn at jeg får kommet meg hjem og fortsette å flytte, hehe. Nå har jeg faktisk fått flytta inn alt av mine ting da, og mye av det har kommet på plass også. I kveld skal senga flyttes inn, så skal vi sove her for første gang. 

Jeg tenkte jeg måtte vise dere bittelitt av stua, det er ikke så mye som er helt klart enda, men nå er iallefall malinga ferdig og det ser dere litt av ovenfor! Vi er veldig fornøyd med resultatet, kalkmaling er jo så kult! Det er Jotun i fargen Grå Harmoni vi har brukt. TV-benken er også på plass, som dere ser ovenfor, så tv-en kommer opp senere i dag. Vaskemaskin har også kommet i hus, vi er så utrolig heldig og har fått det i innflyttings-/julegave med svigerforeldrene mine ♥ Jeg har vært veldig overveldet hele denne flytteprosessen, ikke bare fordi det er så mye å gjøre, men fordi folk er så utrolig hjelpsomme og altfor sjenerøse! Jeg var jo ikke i tvil om at familiene våre er veldig snille, men vi har bare fått så mye hjelp denne tiden at jeg kan ikke gjøre annet enn å bare være utrolig takknemlig. Men jeg kan ikke skrive mer om det nå, jeg får bare tårer i øynene, haha. Nå må jeg komme meg avgårde på jobb!

Ha en fin fredag alle ♥

FLYTTEVLOG #1

 • 16.11.2017 kl. 14:40


Endelig har jeg lagt ut video igjen, og dette er altså den første flyttevloggen! Jeg filmet mandag, tirsdag og onsdag, så dere får se litt forandringer fra dag til dag iallefall. Ting har jo gått i ett så jeg er imponert over at jeg i det hele tatt husket å filme av og til, haha. Blir jo kjekt å se tilbake på for meg også dette her, og det er jo ekstra stas siden det er vår første leilighet. Nå gleder jeg meg veldig til vi får alt på plass, for jeg er virkelig i underskudd på søvn denne uka, haha. Jeg er jo vant til å få mine dyrebare åtte timer på øyet, men det har det ikke blitt denne uka. Det har vel gjennomsnittlig vært seks timer, så det er jo ikke så ille akkurat, men det merkes at jeg er vant til mer. Og så gleder jeg meg til å ikke bo i kaos, for da klarer jeg virkelig ikke å slappe av. Men det er jo sånn det er når man flytter, og det er jo ikke så lenge det varer heldigvis!

Nå er jeg veldig godt i gang med å organisere garderoberommet, og jeg begynner endelig å finne ut av hvordan jeg skal organisere det. Det er virkelig ikke lett altså, men nå begynner jeg å få mer kontroll på ting, og jeg skriver ned underveis som jeg kommer på ting jeg må kjøpe (tar jo aldri slutt det der). Heldigvis er det nattåpent på kjøpesenteret her i kveld så det er masse tilbud! Når det skal sies lurer jeg på hvorfor i alle dager jeg ikke venta med å handle alt denne uken til i dag, sunnmøringen i meg er skuffa nå altså. Men men. 

Håper dere liker å følge med på flyttingen, og at dere har en fin dag ♥

DE FØRSTE BILDENE FRA LEILIGHETEN

 • 15.11.2017 kl. 14:17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet fra leiligheten, og siden jeg ikke rekker flere runder før jeg skal på jobb, tenkte jeg at jeg skulle ta meg litt tid til å blogge. I dag har jeg fått ordna masse småting, og nå har vi til og med internett, allerede! Jeg så for meg at vi måtte vente i noen uker, men siden vi allerede hadde modem måtte vi bare kjøpe en trådløs ruter, så det var jo veldig fort gjort! Jeg har også begynt å flytte litt klær inn i garderoberommet, som dere ser noen bilder av ovenfor. Det er definitivt favoritten min med hele leiligheten, hehe ♥

Jeg lurer litt på når jeg skal rekke å redigere vloggen min, men jeg får bare prøve å gjøre litt mellom slaga, så skal det nok gå. Nå skal jeg pakke ned litt flere ting før jeg drar på jobb, jeg tenkte å dra litt tidligere til byen siden det er kundeklubbdag, så får jeg sjekket ut tilbudene i de andre butikkene! 

Hva gjør dere i dag? 

OPPSKRIFT - ENERGY BALLS

 • 14.11.2017 kl. 17:53

Hei dere! Endelig tar jeg meg tid til å sette meg ned og skrive litt til dere, her går jo det i oppussing og flytting for tiden. Jeg er så utrolig fornøyd med leiligheten hittil, og klarer fortsatt ikke helt å tro at den er vår. Nå drar jeg snart bort til leiligheten igjen, og jeg lover å vise dere litt derfra snart! Jeg har filmet litt også, og det har gjort at jeg har glemt å ta bilder, haha. Men jeg skal ta litt på dagen i morgen, nå er jo det mørkt ute. 

I dag vil jeg dele en oppskrift med dere, som jeg la ut her for rundt ett halvt år siden, men den er bare så god at jeg må dele den igjen. Jeg fant den på Leah Itsines sin blogg (her), hun har forresten maange gode oppskrifter. Dette er altså energy balls eller "bliss balls", som funker supert om du er litt småsulten, godtesyk eller for litt energi før trening! Jeg byttet ut proteinpulveret med finmalte mandler (fås kjøpt på helsekost), og peanøttsmør med mandelsmør, da jeg ikke liker peanøttsmør. 

Det du trenger: 

2 spiseskjeer vanilje proteinpulver eller finmalte mandler
1 cup (rett over 2dl) havregryn
1-2 spiseskjeer kakaopulver (jeg brukte 1.5, men ta 2 om du er glad i sjokolade)
1/2 cup (1dl) smooth peanøttsmør eller annet nøttesmør
1/2 cup honning
1 cup kokosflak

Dette gjør du:

1. Miks alle ingrediensene, bortsett fra kokosflak, i en bolle til alt er godt blandet. Legg til mer honning om det er for tørt.

2. Rull til små baller.

3. Hell kokosflakene på et fat, og rull ballene i kokosen til de er godt dekt. 

4. Legg ballene i en boks og sett i kjøleskapet i 30 min. De holder i kjøleskapet i 3-4 dager. Disse er helt supre før trening eller om du er litt godtesyk! 

EN SPENNENDE UKE I VENTE

 • 12.11.2017 kl. 19:58

Hei dere! Jeg var en ekstra dårlig blogger i går og glemte faktisk å blogge, selv om jeg hadde et innlegg ganske klart... Det får komme i morgen heller! Vel, helgen min har ikke vært full av begivenheter, men jeg har pakket litt, og i går kveld hang jeg med noen venninner. Det har vært en koselig helg da! I dag kom jeg meg på trening til tross for min store mangel på motivasjon, men den massasjestolen som er der som jeg plutselig oppdaga forrige uke fikk meg til å dra dit likevel. Den massasjestolen er fantastisk, og det burde jo egentlig være på alle treningssenter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så må jeg jo dessverre meddele at det ikke ble noe video denne uken... En eller annen gang måtte det vel skje at jeg ikke fikk til den ukentlige videoen, men neste uke skal det være tilbake til normalt! Vi har jo en veldig spennende uke i vente siden vi overtar leiligheten i morgen, så da blir det mye som skjer fremover og jeg har store planer for litt vlogging under prosessen. Nå har jeg pakket ned stort sett alt unntatt klær, og toalettsaker naturligvis, og det kjøkkenet tok litt lenger tid enn jeg trodde! Jeg syns det er så greit å få pakket ned det meste på forhånd, selv om det blir noen dager til vi flytter inn. Vi kan jo bare bruke kjøkkenet til foreldrene til Matias frem til vi flytter, så da er det greit. Det kribler naturligvis litt i magen med tanke på overtagelsen i morgen, jeg har liksom enda ikke skjønt helt at det er vår leilighet. Spennende tid altså ♥ 

Håper dere har hatt en fin helg ♥

HVA SKJEDDE?

 • 10.11.2017 kl. 20:24

Denne ukens mimring fra dette året går ikke til ett spesifikt minne, men fra noen antrekk jeg hadde i mars. Jeg var veldig flink til å ta ofte antrekksbilder på denne tiden, og det er trist å se tilbake på nå for jeg føler bildene/innleggene mine er i så dårlig kvalitet for tiden i forhold til disse. Hva skjedde liksom? Men dette var jo på starten av våren, så det kan vel ikke helt sammenlignes, selv om jeg vet jeg kunne vært mye flinkere. Jeg har troen på at det blir bedre når vi flytter snart da, for den leiligheten skal bli mye mer bildevennlig enn her jeg bor nå, i tillegg til at da blir jeg omtrent nabo med Ingrid, så da kan vi hjelpe hverandre. Da blir det bare litt over en hage mellom oss, så da er det null problem å hjelpe hverandre på kort varsel heller ♥Jeg er helt ødelagt nå, det har jo vært tilbudsdag på jobb i dag som jeg skrev om i forrige innlegg, og det ble faktisk enda mer travelt enn jeg hadde trodd. Som regel har det vært rolig første halvtimen fordi folk går og kikker og plukker plagg da, men i dag gikk det i ett fra jeg lukket opp gitteret! Jeg ble derfor stående i kassa i fire timer før jeg fikk spist, så da var det plutselig ikke så lurt at jeg ikke hadde spist frokost før jobb, hehe... Jeg var ferdig klokka 14 da, så det var veldig deilig, og jeg har bare slappet av resten av dagen. Det blir nok en veldig tidlig kveld på meg, jeg merker at øyelokka mine er veldig tunge allerede. 

Håper dere har hatt en fin fredag ♥

TING KAN IKKE ALLTID GÅ ETTER PLANEN

 • 09.11.2017 kl. 14:37

Shit, for en blåtorsdag dette her ble, haha. I dag er det virkelig uvær ute, og det lynte og tordnet for en liten stund siden, så alt jeg vil er å ligge inne under teppet. Jeg har egentlig vært i godt humør i dag, men jeg skulle egentlig sittet med en ferdig innspilt video akkurat nå. Det gikk ikke etter planen i det hele tatt, for det var kjempedårlig lys pga uværet ute som gjør det litt mørkere enn til vanlig, og i tillegg ville kameraet absolutt ikke fokusere på meg under innspillingen? Jeg er så glad for at jeg prøvefilmer litt først for å se at det er riktig utsnitt osv, for uansett hvor lenge jeg satt foran kameraet ville det ikke fokusere på meg. Så da måtte jeg bare fint gi meg, og det var ikke gøy i det hele tatt. Jeg håper virkelig at jeg får spilt inn noe senere i uken. Skikkelig i-landsproblem dette her, men jeg ble i skikkelig dårlig humør av at det ikke ville fungere, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får vel starte på dagens rydding og pakking heller, og få tankene over på noe annet. I morgen skal jeg tidlig på jobb og det gleder jeg meg til! Det er Big Smile Day på Cubus som vil si at det er -30% på alle klær hele dagen, og -40% på alle klær før ordinær åpningstid, så det er jo en stor handledag hvor mange starter på julegavene. Vi skal åpne klokken 07.00 faktisk, og det var stor suksess i fjor, så det blir det nok i år også. Det varierer litt fra butikk til butikk når de åpner, men sjekker dere sosiale medier finner dere det nok ut. Litt gratis reklame for butikken jeg jobber i, hehe ♥

Håper dere har en fin dag ♥

ON MY MIND

 • 08.11.2017 kl. 19:48

Jeg føler denne uka her går SÅ sakte, men det er jo typisk når man går og gleder seg til noe. Men nå må jeg bare komme meg gjennom morgendagen, og så skal jeg jobbe på fredag og så er det helg, og helgen går jo alltid fort! I dag har jeg vært på trening, og så har jeg begynt å pakke ned kjøkkenet. Det er jo der vi har mest ting, så det tar tid, men det går fint! Jeg kan jo ikke pakke ned alt enda heller, kjøkkenet brukes jo hver dag, selv om jeg sterkt vurderer å bruke plastservise den siste tiden fordi jeg er så lei av oppvask (kjøkkenet her har ikke oppvaskmaskin). Men det er jo ikke så miljøvennlig akkurat, så jeg får bare holde ut en liten stund til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk jeg endelig tatt noen nye bilder da iallefall, men det ble en litt kortere affære enn jeg hadde forventet. I det jeg åpnet ytterdøren blåste det inn løv, og jeg skjønte fort at det var en liten storm ute. Det ble dermed ikke så lett å ta bilder, men noen greie ble det heldigvis. Antrekksbilder kan jeg dessverre bare se langt etter da... Jeg prøver å tenke ut hvilken video jeg skal lage denne uken, men for første gang siden jeg startet er jeg virkelig helt tom for idéer. Jeg bør helst spille inn videoen i morgen for å rekke alt, så om noen av dere har tips eller ønsker til video så kom gjerne med det ♥

RART Å TENKE PÅ

 • 07.11.2017 kl. 20:05

Det er jo ingen tvil om at denne tiden på året er vanskelig for "oss bloggere", da det er så lite dagslys. Spesielt akkurat den tiden vi er inne nå, når det nettopp har begynt å bli tidlig mørkt og det er litt å venne seg til. Kameraet mitt er ikke rørt på noen dager, og det er nok en blanding av det at jeg har flytting på hjerna og at det blir så innmari tidlig mørkt. Derfor blir motivasjonen deretter også, men jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg altså, jeg liker ikke når det blir slik! 

Nå når vi har kjøpt oss leilighet (som jeg tydeligvis ikke kan få nevnt nok, haha), tenker jeg mye på hvor mye ting kan forandre seg på måneder og år. Det å ha kjøpt leilighet ser jeg virkelig på som en stor bragd, og det er noe jeg er så utrolig takknemlig for. Det er fortsatt ganske uvirkelig for meg, og denne uka går så utrolig sakte frem mot overtagelse på mandag! Vi har fått pakket ned en god del allerede, og det er så godt å få ryddet opp i tingene mine, det samler jo seg opp mye skrot gjennom årene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg så gjennom "På denne dagen" på Facebook i dag, som jeg gjør hver dag, kom det opp et blogginnlegg fra 2013 der jeg hadde skrevet en liten tekst som jeg er veldig fornøyd med. Jeg brukte den også i et innlegg for nøyaktig to år siden, der jeg vurderte hva jeg skulle gjøre med bloggingen. Nå når ting er i ferd med å forandre seg mye igjen, av den grunn at vi har kjøpt oss leilighet, tenkte jeg det var på sin plass å dele den nok en gang: 

"Jeg liker å tro at alt skjer for en grunn. Det er mening med alt som skjer, og jeg liker å tro at alt som skjer er for å føre oss til en vei som er mye bedre. Jeg hadde aldri sagt dette for ett år siden, men nå tror jeg dette, nettopp på grunn av alt som har skjedd. Hvis negative ting på veien fører til at vi blir lykkeligere med tiden, så er det vel verdt det? Det er jo sånn man burde tenke isåfall, om livet ser litt negativt ut. Ja, alt skjer for en grunn."

Denne skrev jeg noen måneder etter en ganske sucky periode, og når jeg ser tilbake på det nå er jeg jo så takknemlig for at alt det skjedde. For hvis ikke hadde jeg ikke vært der jeg er den dag i dag. Og jeg håper det lille avsnittet kanskje kan hjelpe noen av dere også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes i morgen, da skal jeg være tilbake med noen nye bilder for en gangs skyld! 

WEEKLY REFLECTIONS #7

 • 05.11.2017 kl. 21:06

Nå er det faktisk nesten to måneder siden sist jeg skrev et sånt innlegg, men det har jo rett og slett skjedd ufattelig lite denne høsten, haha! Som jeg har sagt før vil jeg ikke skrive slike innlegg hver uke hvis det ikke skjer så mye spesielt, da er jo det ikke så interessant. 

Denne uken ble ikke helt som jeg hadde sett for meg siden jeg ble syk i starten av uken, og jeg følte meg egentlig ikke bra før fredagen. Jeg håper nå at jeg er ferdig for sesongen da, jeg er heldig som ikke er syk ofte *bankibordet*, for før dette hadde jeg ikke vært syk siden januar. Jeg fikk likevel fullført alle øktene for uken, og nå har jeg faktisk nettopp startet programmet mitt på nytt for tredje gang! Programmet er jo egentlig "bare" 12 uker, men da jeg startet på uke 1 igjen nå så jeg at det ikke var samme øktene som sist jeg gjorde uke 1, så litt endringer er jo gjort, og det er jo supert! Det er så kjekt med nye økter hver uke, og det å slippe å tenke selv. Alt jeg må gjøre er å fullføre det som står i programmet, og det er slit nok i seg selv, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg tenker på neste uke så er det egentlig bare to ord som popper opp i hodet mitt: pakking og trening. Vi startet i dag å pakke ned litt forskjellig, og det må vi bare fortsette med neste uke. Vi kommer jo ikke til å flytte inn den dagen vi overtar, for vi skal jo gjøre litt i leiligheten først og vi vil ha alt klart der før vi flytter inn, men jeg tenker at når vi først har overtatt blir jo vi i leiligheten og jobber, og da er det greit å ha pakket ned mye på forhånd. Jeg gleder meg kjempemye iallefall, og syns det er veldig kjekt å pakke ned, det er jo ganske stas når det er vår første leilighet, som vi faktisk eier ♥

Jeg storkoser meg virkelig på trening for tiden og føler jeg ikke kan få sagt det nok, men det er jo så kjekt å faktisk glede seg til trening. Det er ingen tvil om at jeg har funnet treningen jeg liker, det er jo ganske tydelig siden jeg har holdt på med det i et halvt år nå. Jeg har jo også startet på nytt treningssenter som jeg er veldig fornøyd med hittil, og i morgen skal jeg på min første yogatime der! Jeg likte veldig godt yoga da jeg var på bootcamp i Marbella i april, så nå gleder jeg meg til å sette igang igjen med det. Yoga på mandagskvelder er jo faktisk bare perfekt timing syns jeg. 

Håper deres uke har vært fin og at den kommende blir fin ♥

VLOG - FLYTTESNAKK, PHOTOSHOOT OG TRENING

 • 05.11.2017 kl. 15:08


Så ble det video denne uken også, og denne gangen ble det på norsk! Det har jeg jo ikke gjort enda, men tenkte det kunne være greit å lage noen norske av og til også. Jeg gjorde vlogen over to dager, så jeg tar dere med på litt forskjellig. Håper dere liker videoen, og si gjerne ifra om dere har ønsker til videoer fremover! 

Jeg har hatt en god treningsøkt i dag, og det er stort sett det eneste jeg har gjort hittil. Jeg fikk heldigvis fullført alle øktene denne uken til tross for at jeg var syk noen dager, så det er jeg glad for. Nå må jeg komme meg i dusjen, og så er det faktisk på tide at jeg begynner å rydde og pakke litt her! Det er åtte dager til vi overtar leiligheten, herregud! 
 
Ha en fin søndag ♥

FIRST TRIP OF THE YEAR

 • 03.11.2017 kl. 13:42

Hei! Denne dagen har gått ganske i ett hittil. I dag følte jeg meg endelig bra nok til å trene igjen, så Ingrid og jeg dro på trening relativt tidlig, og det var så godt å trene! Jeg har jo vært så glad i treningen for tiden, så jeg syns det var skikkelig kjipt å ikke være i form til det denne uken. Da jeg kom hjem skulle jeg egentlig bare dusje og spise litt og så dra igjen, men så endte jeg opp med å måtte ordne litt papirer også, for vi skal ganske straks dra på kontraktsmøte og signere kontrakten for leiligheten vår! Føler meg skikkelig voksen nå, haha, og nå begynner det å gå litt mer opp for meg hva som skjer. Jeg kom nettopp hjem fra en tur i butikker med Ingrid, vi så litt på maling, og litt på interiør, jeg er jo veldig klar for å kjøpe julepynt, hehe. Etter kontraktsmøte blir det jobb resten av kvelden, så det er en travel dag, men det syns jeg er kjekt også, spesielt siden jeg har ligget syk hele uken. Som jeg skrev forrige uke vil jeg komme med ett throwback-innlegg i uken fremover for å se tilbake på året som har gått, og her ser dere noen bilder fra årets første utenlandstur. Celine, Caroline og jeg dro noen dager til London, og det eneste vi gjorde var egentlig å shoppe. Vi hadde vært der før alle sammen, så da ble det store fokuset shopping, og det var kjempekjekt! En av mange fine turer dette året ♥

Ha en fiiin fredag ♥

I STUDIO

 • 02.11.2017 kl. 15:04

Hei dere! Jeg er fortsatt ikke helt i form, men føler meg ganske ferdig med å ligge i senga, så i dag har jeg gjort litt av hvert. Jeg dro en tur til kjøpesenteret for å ordne diverse, og ikke minst handle mat, for det var ganske skrapet her nå siden jeg har vært syk. Så dro jeg til Sara for å hjelpe henne med en fotooppgave til studiet hennes, så da stilte jeg som modell! Det var så godt å dusje og sminke meg i dag etter å ha følt meg skikkelig ufresh hele uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemmesnekret studio funker kjempefint, så jeg tror bildene ble bra. Er jeg fornøyd med de legger jeg kanskje ut noen her etterhvert, men de ble jo først og fremst tatt til skoleoppgaven hennes. Det var ikke bare enkelt å stå modell heller med hunden hennes som konstant ville ha oppmerksomheten min, haha ♥ Nå kjenner jeg at jeg er ganske tom for energi, så jeg skal slappe av en liten stund. Jeg er jo ikke frisk enda, så jeg må bare prøve å ta det med ro av og til. Jeg vlogger forresten i dag og i morgen, så det kommer video denne uken også! 

Hva gjør dere i dag? 

NÅ ER DET NOK

 • 01.11.2017 kl. 21:26

Jeg lot være å blogge i går fordi jeg lå rett ut hele dagen i går og prøve å bli frisk, og da er det ikke vits å blogge rett og slett. Jeg hadde håpt at det skulle holde å ligge i går, men jeg var fortsatt ikke bra i dag, så da måtte jeg droppe jobb også, som var ganske kjedelig siden det er nesten to uker siden jeg jobbet sist. Men jeg måtte bare prioritere å bli frisk, og nå har jeg bare bestemt at fra i morgen av skal jeg være frisk. Nå er det nok liksom, jeg orker ikke å ligge i senga enda en dag, jeg blir så rastløs! Eneste jeg har fått av frisk luft i dag var nå i kveld da vi dro og hentet noen flyttekasser, det var nemlig noen på Facebook som ville gi bort rundt 20 flyttekasser, så det var jo helt ypperlig! Så nå kan vi egentlig bare starte å pakke, det er jo under to uker til vi overtar. Shit! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ett av få antrekk jeg la ut i oktober. 

Og nå har jo november startet, herregud! To måneder igjen av året, tenk det da. Jeg orker ikke ta en oppsummering av oktober for jeg føler ikke det skjedde så mye, det var bare veldig mye regn. Men vi kjøpte jo leilighet da, hehe ♥ Det i seg selv gjør vel forsåvidt at måneden er en av de beste i år. November kommer naturligvis til å gå til flytting, og så kommer jeg nok til å begynne med litt jul, hehe. Jeg klarer rett og slett ikke å vente til desember! Og jeg tenker forresten å prøve å lage noen flyttevlogs også, hva tror dere om det? :D 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no