hits

SELVFØLGELIG SKJEDDE DET NÅ

 • 30.10.2017 kl. 19:26

Hei, dere! Jeg har ikke så mye å komme med til bloggen i dag, jeg har nemlig vært i veldig dårlig form i dag, og begynner å bli forkjølet. Jeg håper virkelig dette er noe kortvarig, for jeg har ikke tid til dette nå. Er det ikke typisk at det skjer når man ikke har tid? Det er liksom så lite som har skjedd de siste ukene, og nå plutselig når det er to uker til vi overtar leilighet, da skal det skje. Det var sikkert ikke så lurt at jeg dro på trening i dag tidlig da, men jeg hadde så lyst og jeg hadde avtalt med Ingrid, så jeg ville ikke droppe det. Etter det måtte jeg dra og ordne nye vinterdekk til bilen min, jeg har vært så bekymret for å plutselig våkne opp til glatte veier eller snø, men nå er det i orden iallefall. Men nå skal jeg ta det med ro, og jeg får bare gjøre det samme i morgen også, så håper jeg virkelig det går over etter det. 

Det blir nok en del leilighetssnakk fremover, men jeg håper det er greit for dere og at dere liker å lese om det, det blir jo naturlig for meg å skrive om når det er så aktuelt i hverdagen min nå. Jeg ser en del på maling for tiden, da spesielt til soverommet. Jeg vil ha lyse vegger ellers i leiligheten, men på soverommet kunne jeg egentlig tenke meg en litt mørkere farge! Den jeg er mest nysgjerrig på er den oppe til høyre, Jotun sin Green Marble (alle på bildet er forresten fra Jotun), jeg syns den ser så fin ut! Men det er jo ufattelig mange farger der ute, så jeg tror jeg må ta meg en tur i butikken og se på de en dag, og så får vi bare prøve ut litt når vi overtar leiligheten. Det er jo ikke sikkert fargen er så fin til gulvet for eksempel. Men jeg er virkelig gira på en mørkere farge på soverommet, det tror jeg blir veldig behagelig. 

Håper dere har hatt en fin mandag ♥

HELLO HALLOWEEN

 • 29.10.2017 kl. 12:13

Hei dere, og god søndag! Det føles ut som en lang dag dette, siden klokken er stilt bak en time. Helt greit for min del, og i natt sov jeg endelig veldig godt, det har jeg ikke gjort de siste nettene. Det ble stille her i går, men jeg var stort sett opptatt hele dagen, og er det en dag jeg tar meg fri her så er det lørdager, siden det er så få som er inne og leser da uansett. Jeg var på Halloweenvors på kvelden, så det var veldig hyggelig, men det ble heldigvis en tidlig kveld, for jeg var så knekt etter å ha våknet klokken 07 på morgenen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere kostymet mitt! Det ble veldig enkelt i år, jeg lånte litt leopardtilbehør med mamma, og sminket meg til det. Jeg syns faktisk looken ble veldig kul da! Det er ingen grunn til å kjøpe dyre kostymer, man har som regel alltid noe i klesskapet som kan brukes. Var det mange av dere som feiret Halloween i går også eller? Syns alltid det er så gøy å se hva folk kler seg ut som. 

Nå skal jeg snart ta turen til treningssenteret, det er etterlengta kjenner jeg, og nødvendig på en søndag. Ha en fin dag ♥

FIRST THROWBACK OF THE YEAR

 • 27.10.2017 kl. 14:34

Det er så mye som har skjedd dette året, og siden det bare er litt over to måneder igjen av dette året (!!) tenkte jeg at jeg kunne begynne å se tilbake på året som har gått med ett throwback-innlegg i uken, hva tror dere om det? Får bare håper jeg husker det, hehe. Den første store hendelsen var faktisk at jeg startet å blogge igjen! Det var ett og et halvt år siden siste jeg hadde blogget, så jeg var ganske nervøs for å starte igjen, men det er definitivt det beste valget jeg har tatt i hele år. Det var en del av meg som manglet den tiden jeg ikke blogget. Heldigvis ble det tatt veldig godt imot at jeg startet å blogge igjen! Jeg er spesielt glad for det nå når jeg har så mye å se tilbake på. Bildene ovenfor var de første jeg tok til mitt lille "comeback", da var det mildt sagt uvant å stå foran kameraet igjen. 

Nå sitter jeg uten følelse i halve ansiktet, jeg har nemlig vært hos tannlegen. Det var litt heftigere enn jeg hadde trodd å borre tre hull, men nå er jeg iallefall ferdig, og har bare ett lite igjen som jeg skal ta neste uke. Senere drar jeg hjem til familien, Kjetil er hjemme i helgen, og nå har jeg uansett ikke vært der på noen dager, så det blir koselig ♥

Ha en veldig fin fredag ♥

EN ROLIGERE DAG

 • 26.10.2017 kl. 21:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere ♥ Jeg har ikke hatt så mye å skrive i dag, rett og slett fordi jeg har gjort veldig lite. Jeg var helt utslitt i går kveld etter en dag med mye følelser, og det siste døgnet føltes bare ut som en eneste stor tåke, så jeg bestemte meg for å ta det helt rolig i dag og komme meg litt igjen. Jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg våknet av meg selv litt over halv 7 da, men etter ett par timer sovnet jeg igjen en liten stund, så det var godt. Jeg har brukt litt tid i dag på å se på litt interiør på nettet, bare for å se litt på utvalget der ute. Vi har jo ikke tenkt å kjøpe noe før vi overtar leiligheten og får se og målt opp hva vi skal ha, men jeg koser meg likevel med å se på utvalget der ute og møblere litt i hodet. Og så kommer jeg hele tiden på sånne småting som skittentøyskurver og avfallssortering, haha. Men vi har jo ingen hast, det er bare jeg som helst vil flytte inn I DAG ♥ Jeg får heller prøve å nyte de siste dagene før vi blir gjeldsslaver, hehe. 

Det har blitt lite bevegelse på meg i dag med andre ord, siden jeg for det meste har sittet foran skjermen, og jeg merker at det liker jeg egentlig ikke. Så jeg angrer litt på at jeg ikke dro på trening i dag, for der koser jeg meg virkelig for tiden. Men i morgen blir det trening igjen, og neste uke skal jeg mest sannsynlig melde meg inn i nytt treningssenter! Jeg har fortsatt medlemskapet der jeg går nå en liten stund til, men jeg ble så gira på nytt da jeg var der i går. Det ligger faktisk i gåavstand til den nye leiligheten, i tillegg til at de har yoga-timer der, og det er jo så bra trening! 

Hva har dere gjort i dag? 

UKENS VIDEO!

 • 25.10.2017 kl. 22:51

God kveld dere ♥ Nå er jo det ganske sent på kvelden, men jeg følte for å stikke innom en liten tur før jeg legger meg. Det har jo skjedd veldig mye i dag så jeg har ikke rukket å skrive noe før nå! Tusen takk for alle gratulasjoner på leiligheten, det har ikke helt gått opp for meg enda at det skjer. Jeg var en tur på trening med fine Ingrid etter jeg publiserte det forrige innlegget, for jeg tenker å begynne på treningssenteret hun går på! Så det var jo veldig koselig, og slitsomt selvfølgelig, det ble en veldig bra økt! En stund etter jeg kom hjem kom Matias og svigerfamilien min hjem fra jobb, og da dro vi ut og spiste middag for å feire, og så spiste vi litt is når vi kom hjem. I kveld var jeg i byen og spiste burger med Caroline og Louise, så det ble på en måte en liten feiring der og, selv om dette var planlagt før vi hadde kjøpt leilighet, hehe. Så dette har vært en veldig fin dag, men nå er jeg helt utslitt etter alt som har skjedd, så nå blir det rett til sengs. 
 


Her er denne ukens video, jeg bestilte litt sminke fra Makeupmekka (ikke reklame), og testet den ut for første gang foran kameraet! Håper dere liker videoen, og så snakkes vi i morgen ♥

LYKKERUS

 • 25.10.2017 kl. 12:43I dag skjedde det endelig, vi har kjøpt oss leilighet!! Jeg klarer fortsatt ikke å tro det, det er kun en halvtime siden budet vårt ble akseptert. Budrunder er virkelig noe av det mest nervepirrende altså, jeg er bare et vrak hele tiden, og tiden har aldri gått så sakte som den halvtimen etter jeg la inn budet! Ovenfor ser dere ett par bilder fra annonsen, og ja, der er garderoberom!! Jeg var solgt da jeg så det på visningen i går, haha. 

Det er faktisk overtagelse allerede 13. november, så ting skjer veldig fort altså! Nei, dette er bare en lykkens dag, og jeg føler meg helt i tåka nå, så jeg tror ikke jeg skal skrive noe mer. Vi snakkes sikkert senere i dag da. Ha en fin dag!! ♥

SOMETHING NEW FOR THE EARS

 • 24.10.2017 kl. 20:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Øredobber herfra (adlink)

God kveld dere ♥ Jeg kom nettopp hjem fra en liten tur til byen med Caroline og Louise for å se på litt diverse til Halloween, og så satt vi en liten stund på kafé med noe godt å drikke. Jeg tenkte jeg måtte vise dere litt bedre disse øredobbene som jeg viste i innkjøpsvideoen min forrige uke, disse er så fine! Jeg har lenge sett etter noen "statement earrings" for det har jo virkelig vært i vinden, og jeg bruker for det meste enkle øredobber ellers, så da jeg fant disse på Nelly måtte jeg bare slå til! Jeg syns de var kjempefine og perfekt for å sprite opp et antrekk til spesielle anledninger. Det var uvant å ha noe tyngre på ørene da, men det er nok bare tilvenning tenker jeg. Gleder meg iallefall til å få brukt disse ♥

COMING SOON

 • 24.10.2017 kl. 14:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holdt på å glemme at jeg hadde en video som jeg redigerte ferdig i helgen, så den legger jeg ut her i dag eller i morgen! Føler meg i siget for tiden med videoer altså, hehe. Ellers tenkte jeg kanskje på om jeg skal gjøre den neste vloggen min på norsk, bare for å ha gjort det også. En av de største grunnene til at jeg gjør videoene mine på engelsk er rett og slett at jeg ikke synes dialekten min er spesielt fin å høre på, og selvfølgelig for å nå ut til flere. Men det å vlogge i public er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre noe særlig av her uansett, fordi dette er en veldig liten by og det hadde vært veldig ubehagelig. Så det setter jo meg litt tilbake, men det får bare være. 

Jeg var lite motivert til trening i dag fordi jeg var så støl, men det ble en veldig bra økt uansett! Føler det går veldig bra med treningen for tiden, og jeg er jo faktisk på uke 22 av programmet mitt nå. Tror aldri jeg har fulgt et program så lenge før, men jeg digger det jo så da ser jeg ingen grunn til å slutte! I morgen skal jeg teste ut et nytt treningssenter også siden medlemsskapet mitt snart går ut der jeg er nå, og jeg begynner å gå litt lei av det. Så det blir spennende å se om det blir det nye senteret jeg melder meg inn i! 

Ha en fin dag ♥

DETTE HADDE JEG IKKE FORVENTA

 • 23.10.2017 kl. 21:34

Om dere leste innlegget jeg skrev forrige uke om noen anbefalinger, så dere at jeg anbefalte en app som heter Too Good To Go. Det er en app der du får opp spisesteder i nærheten der du kan plukke opp en "forundringspakke" i slutten av dagen f.eks. med ting de da har til overs, som du kan kjøpe istedenfor at det blir kastes. For eksempel legger hoteller ut slike ting etter frokost, lunsj og middag, som du da kan kjøpe! Siden det er mandag tenkte jeg at jeg ville kose meg litt, så da testet jeg ut denne appen for første gang! Så i kveld rundt stengetider plukket jeg opp denne forundringspakken, som jeg hadde betalt 45 kr for via appen, og jeg hadde egentlig bare forventet en liten bakepose full av noen godsaker, men herregud så mye mer jeg fikk! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en stappa full handlepose med masse godt, og alt dette fikk jeg altså for 45 kr! For et fantastisk konsept! Jeg fikk et helt brød, en boks med pastasalat, to kakestykker, en pose med søtbakst (som skolebolle og wienerbrød), en pose med ferdigsmurte rundstykker og wraps, og en pose med ulike rundstykker. Hvor mye mat er ikke det liksom? Jeg dro innom mamma en tur så fikk hun plukke ut litt, og så var det en veldig fornøyd kjæreste da jeg kom hjem med denne posen, haha. Nei, denne appen er genial altså, og jeg vil anbefale dere også å laste den ned! 

SÅ FORT KAN DET SNU

 • 23.10.2017 kl. 13:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går følte jeg meg så utrolig sløv, og jeg ble bare sittende hele dagen og se på TV. Det var veldig deilig, men jeg kjente at kroppen min kunne trengt litt bevegelse også, men jeg klarte bare ikke å komme meg opp. Jeg hadde liksom 700 skritt da det begynte å nærme seg kvelden, og det er faktisk krise. Men plutselig begynte jeg Matias å snakke om å dra på trening, og jeg bare "JA!!" så da slengte jeg meg på og fikk fullført en ganske god økt. Herregud så mye bedre jeg følte meg da, og plutselig hadde jeg gått fra 700 skritt til 7000, haha. Rart hvor fort dagen kan snu altså, selv om dette var helt i slutten av dagen.

I dag ble jeg vekt bittelitt tidligere enn jeg hadde planlagt å stå opp, av noen snekkere som holder på med noe arbeid i øverste etasjen her. Det var jeg ikke helt mentalt forberedt på denne mandagen, men det er faktisk helt greit om det blir sånn hver dag nå for jeg liker jo å stå opp tidlig og få mest mulig ut av dagen. Nå kom jeg hjem fra trening for en liten stund siden, og må snart komme meg i dusjen og så få ryddet og ordnet litt her. 

God mandag til dere ♥

PERFECT TEE

 • 22.10.2017 kl. 13:05

- For my favorite day of the week -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
T-shirt Here ​(Adlink) / Leather Jacket Zara / Jeans Primark / Purse Tiger of Sweden / Boots Bianco 

Det er jammen ikke ofte dere ser meg i gult altså, men da jeg så denne t-skjorta klarte jeg ikke la være å klikke den hjem. Jeg er veldig glad i statement tees denne høsten, og da jeg fant en med favorittdagen min på måtte jeg bare ha den. Så denne ventet jeg hele uka med å bruke, naturligvis siden jeg kun kan bruke den én dag i uka, hehe. Gult er jo veldig fint da, så jeg er glad for at jeg har noe i den fargen nå!

Denne dagen har vært veldig sløv hittil, eneste jeg har gjort er å gå på kjøkkenet og lage frokost. Søndager er hellige for meg, så jeg gjør gjerne ingenting denne dagen med god samvittighet. Heldigvis har jeg litt godis liggende også som jeg kan gomle på i dag. En liten funfact: jeg er som regel ikke så godtesyk på lørdager så jeg ender opp med å ikke spise så mye da, men søndager derimot, da vil jeg bare ha ALT! Så det blir alltid spist opp da, hehe. 

EN FIN LØRDAG

 • 21.10.2017 kl. 20:22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg liker egentlig ikke å blogge så sent på lørdager, for det er generelt få folk som leser blogger på lørdager, og da spesielt på kveldene. Men jeg ville jo ikke la være å blogge heller, så da tenker jeg det er bedre sent enn aldri? Jeg har iallefall ikke hatt tid før nå! Jeg møtte jentene i byen tidligere i dag og så satt vi på café en god stund og bare snakket og koste oss, også trasket vi rundt en stund etter det. Etter hvert dro jeg hjem til familien min, siden Kjetil (min stefar) er hjemme i helgen (som jeg skrev for en stund siden har han begynt å jobbe i Nederland, og mamma og Stella flytter også dit på nyåret), så da ville jeg selvfølgelig tilbringe litt tid der i dag. Plutselig kjente jeg at jeg var kjempesulten, så da dro jeg hjem og lagde middag med Matias, og NÅ var jeg endelig klar for å sette meg foran skjermen. Så det var min fine lørdag! Jeg liker veldig godt lørdager som dette, med en bytur og bare ta dagen litt som den kommer. 

Håper dere har en fin lørdag ♥

BABE

 • 20.10.2017 kl. 14:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig fredag! Dette har jeg ventet på siden søndag, hehe. Men ukene går jo så fort, jeg har vanskelig for å følge med. Jeg er kjempeklar for helg da, det er bare noe spesielt med det! Jeg skal snart på jobb og fullføre en liten vakt før det blir skikkelig helg da, men etter det tror jeg at jeg må stikke innom butikken og kjøpe litt rundstykker og diverse sånn at det blir digge frokoster i helga. 

Jeg har nettopp spilt inn en ny video, jeg koser meg virkelig med videoer for tiden! Nå har jeg jo holdt på i noen uker, og jeg merker jeg bare blir mer og mer vandt til å snakke til kameraet, og det er så gøy! Og så må jeg si at jeg føler meg ganske stolt som har klart å holde løftet mitt om videoer hver uke hittil. Nå tror jeg snart det er på tide med en ny vlog også, men det må jo være en dag det skjer litt. Kanskje jeg kan få det til en dag neste uke! 

Ha en fin fredag dere ♥

TRE ANBEFALINGER

 • 19.10.2017 kl. 22:03

EN TV-SERIE DU MÅ SE

For en liten stund siden begynte jeg å se Once Upon A Time igjen, en serie jeg så på da den kom på TV i Norge for mange år siden, men som jeg falt litt ut av litt uti andre sesong. Nå har det kommet mange sesonger på Netflix så da fant jeg ut jeg måtte gi det et forsøk til, og HERREGUD så bra det er!! Det er faktisk en av de beste seriene jeg noen gang har sett, alt er så utrolig gjennomført, og i nesten hver episode sitter jeg og tenker "SHIT! Skjedde det nettopp?" For dere som ikke har hørt om den handler den om alle mulige eventyrfigurer som alle har en eller annen forbindelse til hverandre, og har blitt forhekset så de lever som "vanlige" mennesker i en liten by, helt til det en dag kommer en dame som forandrer alt. Dere må bare se den altså, så utrolig spennende og til tider fin serie! 

EN APP DU MÅ LASTE NED

Jeg hadde hørt endel om denne appen før, men for ett par uker siden bestemte jeg meg for å prøve den ut selv. Den heter Too Good To Go, og fungerer slik at kaféer, bakerier, restauranter osv legger ut det de har til overs fra dagen til en billig penge, så kan du kjøpe det, istedenfor at det blir kastet! Så betaler du gjennom appen og får et tidspunkt du kan hente det på. På appen får du opp alt som er i nærheten, og du kan kjøpe på ulike tidspunkt av dagen, ettersom der er både hoteller som legger ut det de har igjen fra frokostene sine, og bakerier som legger ut det de har til overs på slutten av dagen. Selv om jeg ikke har fått testet det ut enda syns jeg det er helt genialt, og et godt tiltak for å kaste mindre mat! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN OPPSKRIFT DU MÅ TESTE UT

Jeg har jo vært ganske matlei for tiden, så jeg prøver å finne litt nye ting å spise, eller iallefall mat som jeg ikke spiser så ofte fra før av. Jeg ville lage noen gode pannekaker til lunsj her en dag, så jeg satt kjempelenge og googla for å finne en oppskrift som virka grei og ikke med altfor mye forskjellig, og da fant jeg denne som Ida Gran-Jansen har laget i TV-programmet sitt før. Det jeg likte så godt med disse var at de smakte godt uten noe tilbehør også, for det er ikke alltid jeg har noe godt i kjøleskapet som kan brukes til. Her om dagen brukte jeg hjemmelaget syltetøy på da, og det var også kjempegodt ♥

UKENS VIDEO: NYE INNKJØP

 • 19.10.2017 kl. 13:54


Litt tidligere video denne uken, men det er vel greit? Jeg gidder liksom ikke vente med å legge den ut når den er ferdig uansett, hehe. Jeg viser dere iallefall mine innkjøp fra Nelly.com, som var både klær, sko, accessories og litt treningstilbehør. Jeg er veldig fornøyd med alt, og heldigvis passet alt også! Jeg har faktisk ikke kjøpt noe særlig de siste månedene, så det var kjekt med litt nytt, men nå føler jeg det er nok på en stund også, hehe. Nå skal jeg komme meg avgårde på trening faktisk, jeg er spent på hvor mange som er der på denne tiden, men forhåpentligvis går det greit.

Håper dere liker videoen! ♥

A POP OF PINK

 • 18.10.2017 kl. 21:36

God kveld til dere! Jeg kom hjem fra jobb for en liten stund siden, og nå føler jeg meg egentlig klar for å legge meg, haha. Jeg kjenner hvor mye trøttere jeg er nå når det er kaldere ute, jeg har liksom bare lyst til å ligge under dyna hele tiden. Jeg har som sagt hatt noen timer på jobb, som gikk ganske fort, og før jobb i dag slappet jeg for det meste av. Jeg skulle egentlig spille inn enda en video, men det har vært arbeidere utenfor i dag, så jeg følte ikke for å ta opp persienna i vinduet og sitte å snakke inn i kameraet, hehe. Men i morgen skal jeg! Arbeiderne har forresten satt opp stillas på den ene plassen jeg pleier å ta bilder på ute, så hvordan jeg skal gjøre det fremover aner jeg ikke... Jeg må vel finne en annen plass, som kanskje er like greit for å få litt mer variasjon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Nelly.com / Faux fur Cubus (old one) / Black jeans Topshop

Dette hadde jeg på meg i går, og genseren er en av innkjøpene som dere får se i denne ukens video. Jeg digger den, og "beltet" gjør jo at den er litt mer spennende enn en ordinær, rosa genser. Jeg skal gjøre videoen ferdig i morgen, og planen er å få den opp innen fredag! Jeg skulle jo egentlig spille inn noen klipp av at jeg har på meg plaggene også, men det spørs om det går nå når fotoplassen min er opptatt, haha. Men se så fine høstfarger på bildene! 

DET ER SÅ UFATTELIG URETTFERDIG

 • 17.10.2017 kl. 20:49

Jeg føler meg veldig heldig som aldri har blitt mobbet, jeg kan jo bare prøve å forestille meg hvor dritt det faktisk er. Jeg syns liksom det har vært ille nok å bli rakket ned på. Jeg får virkelig vondt inni meg når jeg leser om folk som blir/har blitt mobbet, jeg kan bare ikke forstå hvordan noen er i stand til å holde på slik, og det er så ufattelig urettferdig at noen blir mobbet. Da jeg så dagens episode av Bloggerne i dag tidlig stakk det veldig inni meg, for da fortalte Espen Hilton enda mer om hvordan han hadde det da han ble mobbet, og hva han tenkte da han ville ta livet sitt. 

Jeg syns det er ille nok med mobbing på ungdomsskolen og videregående, men det som jeg virkelig ikke forstår er at det er mye mobbing på barneskolen. Hvordan i alle dager er det mulig, hvordan er barn i stand til å gjøre sånt? Hvor er foreldrene? Når jeg tenker tilbake på barneskolen tenker jeg bare lek, iallefall de aller første årene, kanskje ikke så mye de to siste da man begynte å nærme seg ungdomstid. Jeg husker vennskap, og at vi hadde jo lært at man ikke skulle mobbe, man skulle ikke rakke ned på noen, uansett. For min del var det derfor en selvfølge å ikke gjøre det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det gjør bare så utrolig vondt inni meg, når jeg tenker på at barn kan gjøre sånt. Det blir så vanskelig å forstå. Hvorfor har ikke de barna som mobber, forstått at det skal man ikke gjøre? Hvorfor vil ikke de akseptere at folk kan være annerledes, at alle må kunne være seg selv? 

Nei, jeg kommer aldri til å forstå det altså. Alt jeg kan gjøre er å håpe. Håpe at de som mobber kan slutte, at de som ser mobbing sier ifra, og at lærere og foreldre gjør noe med det, uansett hvilken alder mobberne er i, for det skjer på barneskolen, ungdomsskolen, videregående, og til og med i voksen alder. Og så vil jeg anbefale dere å se kveldens episode av Bloggerne på TV2 Livsstil 21.30 i kveld, der Espen Hilton forteller om sin sterke historie. 

INTERIØRSNAKK

 • 17.10.2017 kl. 13:50

Hei, dere! Har dere det bra i dag? Her er det nok en regnværsdag, og regnværsdagene her er virkelig noe annet for tiden, det slutter aldri å pøse ned. Det er liksom ikke snakk om mm lenger, men flere cm. Jeg har flere ganger tatt bilder ute når det har regnet, men når det pøser ned går jo det rett og slett ikke. Så da må det dessverre vente enda litt til. Én ting som er positivt med regnet er at det ble en enda lenger treningsøkt på meg i dag fordi jeg bare utsatte å gå ut i regnet, haha. 

Vi har jo vært på leilighetsjakt i ett par måneder nå, og selv om vi enda ikke har kjøpt, kan jeg jo ikke la være å tenke på interiør og hvordan jeg vil innrede den fremtidige leiligheten. Ovenfor ser dere litt av hva jeg liker, med ting fra Room21, IKEA og Desenio. Det jeg vet er at jeg vil ha møbler i enkle farger, og enkle farger på veggene, slik at jeg heller kan sprite det opp med bilder, puter osv. På den måten er det lettere å endre for eksempel etter sesonger, eller om jeg går lei. Og så er det forhåpentligvis god nok plass på soverommet i vår fremtidige leilighet til at vi kan ha garderobe på en hel vegg. Må jo ha god plass til alle klærne mine, hehe. Det dere ser øverst til venstre der det står New York er forresten et gryteunderlag, hvor kult?! 

Ha en fortsatt fin dag ♥

LATEST INSTASTORIES

 • 16.10.2017 kl. 21:16


Follow me @malindh 

God kveld dere! Jeg fant ut at det er en stund siden jeg postet mine Instagram stories her, så da var det på tide igjen. Disse er bare fra de siste 14 dagene da, jeg har en tendens til å glemme å lagre bildet etter jeg har lagt på tekst, så da måtte jeg gå tilbake på Instagrammen min og se istedenfor, og der får jeg bare sett fra de siste 14 dagene. Men det ble jo et lite utvalg iallefall! 

Jeg har fått spilt inn video i dag, og jeg er allerede på god vei med redigeringen, så denne uken kommer kanskje videoen litt tidligere enn søndag! Søndag er jo egentlig en fin dag å legge ut på syns jeg, men om jeg har den klar tidligere orker jeg ikke å vente, haha. Jeg mangler bare noen klipp siden jeg gjerne vil at det skal være en "try-on" haul, så da må jeg vente til senere i uken når været visstnok er bedre. Nå skal jeg ordne noe ost og kjeks til kveldsmat, og ha det klart til Ungkaren starter. Mandagens høydepunkt altså, haha ♥

HELLO MONDAY

 • 16.10.2017 kl. 16:14

Hei, dere! Har dere hatt en fin mandag så langt? Det har jeg, og den har gått veldig fort hittil. Jeg har unnagjort ukas første økt, som ble en veldig bra en, og så har jeg vasket og ryddet her. Jeg har også handlet inn til uka, så nå er kjøleskapet fullt av sunne godsaker! Mye grønt, så jeg tror det blir en enkel pastasalat til middag i dag. Jeg kjenner at kroppen min er i modus for masse grønt i dag, så da blir det det til middag. Senere skal jeg hente en pakke, og derfor ser det ut til at jeg må lage en liten haul-video denne uken! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg merker også at innstillingen min er mye bedre denne uken, kanskje det er fordi det er bittelitt sol idag mellom alt regnværet? Det er faktisk ganske utrolig hvor mye været har å si på humøret. Jeg er jo veldig i manko på bilder for tiden, og det er mye fordi jeg ikke er glad i å ta bilder inne, spesielt her jeg bor er det veldig dårlig fotolys. Men nå ser det ut til at det er meldt bra senere denne uken, så da må jeg virkelig utnytte det altså. 

Ha en fin mandag! Hva gjør dere i dag? ♥

UKENS VIDEO: GET TO KNOW ME TAG

 • 15.10.2017 kl. 21:41


I denne ukens video får dere bli enda bedre kjent med meg, jeg har nemlig gjort den populære Get To Know Me Tag! Jeg gjorde denne videoen litt mer "laidback", så jeg satt meg tilbake og snakket, med kameraet i sofaen også, for å gjøre det litt mer casual. Her svarer jeg på 30 spørsmål om meg, og mye av det er ting jeg aldri har nevnt på bloggen her. Så jeg håper dere liker den og følte dere ble litt bedre kjent med meg ♥

FOKUSET MÅ ENDRES

 • 15.10.2017 kl. 18:53

Kroppen min er ikke fornøyd for tiden, det er som om den gir meg en liten throwback fra fjoråret da jeg var mye dårlig. Det er jo ikke noe gøy, men jeg må bare satse på at det går over snart. Jeg har vært mye matlei den siste tiden og hatt dårlig matlyst, men nå er jeg lei av å spise dritt fordi jeg har dårlig matlyst, så fra i morgen må jeg gjøre noe. Da blir det rett på butikken og handle mye frukt og grønt, for det føler jeg virkelig kroppen min trenger nå. Jeg skal ta frem juiceren min for første gang på lenge, for nå lengter jeg etter den nydelige, grønne juicen jeg lager med den. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kikket litt tilbake i mat- og drikkekategorien min her, der har jeg jo postet noen digge, sunne måltider, som jeg gleder meg til å lage igjen i uken som kommer. Jeg vet jeg må få i meg mer vitaminer, og generelt mer frukt og grønnsaker. Nå når det begynner å bli kaldere ute i tillegg og mange er syk er jo dette spesielt viktig, så dette må jeg være flink til i hele høst og vinter. Jeg satser på at dette hjelper litt nå fremover iallefall ♥ Om dere har noen tips til gode måltider med frukt/grønnsaker må dere gjerne kommentere det! 

IKKE FOR MEG

 • 15.10.2017 kl. 14:32

I går kveld bestemte jeg meg for å gi byen et forsøk siden jeg ikke har vært med siden starten av året, og jeg tenkte at siden byen nå stenger en time tidligere her kunne det gå greit. Vel, det angret jeg egentlig på så fort jeg kom til utestedet, det er bare virkelig ikke noe for meg lenger. Det er ikke meningen å være negativ her altså, jeg har bare funnet ut at jeg er ferdig med å dra på byen, folk er forskjellige. Ja, det kan være gøyere når man drikker, men det er ikke alltid det hjelper heller. Jeg holder meg unna både alkohol og byen, og foretrekker heller å dra hjem etter vorset. Det er jo tross alt på vorset alle er samlet og det er gøyest, etter det blir jo alle bare spredt utover uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg merket det så godt i kroppen i går at jeg var sliten og at det jeg trengte mest var å sove, i tillegg var det regn og storm ute, så jeg var veldig lite fornøyd da vi gikk fra utestedet til bilen min, haha. Jeg er virkelig ikke godt selskap når jeg er sulten og sliten altså. I dag tar jeg det helt rolig, og nå sitter jeg og venter på at videoen min skal bli ferdig å eksportere. Som sagt tidligere tar det ufattelig lang tid, nå har den holdt på siden klokken 11 i dag. Er det rart jeg er i tankene om å kjøpe en ny Mac liksom? Min er jo seks år gammel nå, og med min bruk er det ikke rart den har blitt treg. Men videoen kommer senere i dag iallefall! 

Hva har dere gjort i helgen?

DET ER BARE EN PERIODE

 • 14.10.2017 kl. 17:36

God lørdag, fine dere! Her går det litt i ett i dag, jeg har litt for mye å gjøre. Jeg har vært på jobb, og nå kom jeg nettopp ut av dusjen. Jeg liker egentlig ikke å vaske håret rett før jeg skal noe, men i dag var håret mitt bare helt umulig så da måtte jeg bare. Vi skal på innflyttingsfest i kveld, så jeg prøver å få gjort mest mulig før det. Jeg skulle helst redigert ferdig videoen, siden det sikkert tar noen timer å få den opp i morgen, men jeg tror ikke jeg rekker å få den helt ferdig. Jeg får heller prøve å stå opp litt tidlig i morgen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er veldig sliten for tiden, men det er nok bare en liten periode. Plutselig kom de dagene der det er grått og aldri slutter å regne, og det er så ufattelig trist. I går for eksempel var det bare skikkelig mørkt ute hele dagen siden det regnet så mye, og det har jo veldig mye å si for humøret. Akkurat nå hører jeg bare på stormen og regnet ute og da frister det mye mer å sitte under dyna resten av dagen istedenfor å være sosial, men jeg kan jo ikke gå glipp av innflyttingsfest, og nå begynner det å bli en stund siden guttene og jentene har vært samlet, så jeg gleder meg til det da. Jeg får heller bruke dagen i morgen på å slappe av ♥

Ha en fortsatt fin dag!

I CAN BARELY WAIT

 • 13.10.2017 kl. 12:19


//Weheartit

Kan dere tro at om to måneder er vi midt i adventstiden? Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det, det er virkelig favorittiden min på året! Jeg startet egentlig allerede i august å glede meg til jul, det tror jeg aldri har skjedd så tidlig før. For å si det sånn, den første snødagen her i år kommer jeg til å sette på en julefilm, om det så er nå i oktober. Jeg håper selvfølgelig at snøen holder seg borte litt lenger da, men jeg vet jo at den har en tendens til å komme før desember, være borte i jula, og så komme på nyåret igjen. Men jul blir det uansett, og jeg gleder meg til å starte julegavehandelen, bake julekaker, høre på julemusikk og se massevis av julefilmer. Julen kan ikke komme fort nok! 

I dag sov jeg langt over alarmen min, til tross for at jeg hadde bestemt meg for å sove en halvtime lenger enn vanlig, det vil si helt til halv ni, hehe. Plutselig våknet jeg 10:15 og skjønte ingenting. Jeg regner med jeg trengte det, jeg husker faktisk ikke sist jeg sov så lenge, haha. Dagen startet dermed litt senere enn jeg er vant til, men det er jo fredag! Jeg må straks begynne å gjøre meg klar for å spille inn ukens video, og dere som følger meg på Instagram har kanskje en liten anelse om hva den handler om? Jeg hadde nemlig en liten avstemning der i starten av uken for å høre hvilken video folk ville ha. 

Ha en fin dag dere ♥

50 QUESTIONS

 • 12.10.2017 kl. 22:41

Jeg gjorde faktisk dette innlegget for nøyaktig tre år siden i dag, da jeg bodde i New York. Jeg har jo forandret meg litt på den tiden, så jeg tenkte det kunne være artig å se om mange av svarene er forandret! Det gamle innlegget kan dere lese her

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 27 år, shit! Blir spennende å se hvor "langt" jeg har kommet meg i livet da, haha.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mine kollegaer på jobb, og Matias ♥

3. Hvor høy er du? Det er en evighet siden sist jeg målte meg, men vil tro rundt 1.66?

4. Hvilken film så du sist? Tror faktisk det var "Mike and Dave Need Wedding Dates", for jeg så den hadde kommet ut på Sumo, og da måtte jeg bare se den. 

5. Hvem ringte du sist? Mamii. 

6. Hvem ringte deg sist? En megler i går, siden vi var på visning på tirsdag. Som dere sikkert skjønner siden jeg ikke har skrevet noe om det så ble det altså ikke noe av den leiligheten, hehe. 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Ok" Spennende altså!

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det spørs på situasjonen. Hvis det er noe som "haster" eller er for mye å skrive, da foretrekker jeg å ringe, men ellers er det greit med sms.

9. Hva er ditt favorittsted? Kan jeg være så kjedelig og skrive hjemme? Det er jo tross alt her jeg bor og føler meg mest vel, om jeg kan forklare det på den måten.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen, når det er årets første time og jeg sitter på venterommet og ikke aner hvor ille det blir. Ellers er jeg ikke glad i legekontoret heller, for jeg blir så paranoid der jeg sitter og venter og tenker hver gang at jeg skal få beskjed om at jeg har en alvorlig sykdom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11. Når så du moren din sist? I dag ♥ Hun og Stella har vært i Nederland hos Kjetil nå i høstferien, så i dag hentet jeg de på flyplassen etter jobb, og så ble jeg med de hjem en stund. 

12. Hvilken øyefarge har du? I følge Matias er de nå grågrønne, men de er originalt brune, men kan altså skifte farge, haha. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Alt av Mariah Carey eller Michael Bublé? Den ultimate favoritten er definitivt O' Holy Night av Mariah Carey da, jeg får frysninger bare av å tenke på den, og jeg kan seriøst ikke vente med å begynne å høre på julesanger ♥

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De var aldri gift, så de er ikke skilt, men de er ikke sammen, nei.

15. Når våknet du i dag? Rett før alarmen min klokka 08. Det er så kjedelig når du våkner og håper at du har lenge igjen til alarmen ringer, men så er det bare noen minutter, og slik var det altså i dag. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg håper jeg har en bra jobb som jeg trives med og at jeg har startet å stifte familie ♥

17. Hva skremte deg om natten som barn? I følge mamma fikk jeg mareritt av Pokémon, haha... Og vi så den filmen "Lille Frøken Norge" på kino, og det er det verste jeg noen gang har vært med på. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan det liksom skal være en "barne"film. 

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Det husker jeg faktisk ikke, men Matias viste meg nettopp en veldig merkelig video på Facebook som fikk meg til å le da. Nå husker jeg såvidt hva det var... 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg syns selv jeg er ganske flink til å lytte, for eksempel om noen snakker om problemene sine. Og så liker jeg å gi noen en bursdagsgave eller julegave som for eksempel var noe de bare nevnte for leeenge siden, men kanskje ikke har tenkt så mye på i ettertid. Jeg elsker å gi gaver som jeg vet personen kommer til å like veldig godt.

20. Hva er din verste egenskap? Lavt blodsukker? Hehe, det kan bli min verste egenskap når jeg er sulten og ikke minst sliten. Ellers kan jeg til tider være veldig sta. Begge deler kommer nok fra min kjære mor. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg blir så varm på natten, så jeg sover med minst mulig. Syns det er så ubehagelig å sove med klær, så pysjamasene mine blir ikke brukt før jeg står opp, haha. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 4. Vi har to hotellputer og to vanlige puter, men hotellputene blir ikke brukt når vi sover da. 

23. Hva er det rareste du har spist? Tror ikke jeg har spist noe veeldig rart? Men da jeg var i Kreta da jeg var rundt 8-9 år gammel var jeg hekta på sverdfisk, av alle ting. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar Macbook ♥

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Når jeg er inne foretrekker jeg definitivt sokker, og så selvfølgelig sko når jeg er ute. Jeg syns det er veldig ubehagelig å gå barføtt inne, så jeg har som regel på meg sokker, og nå når det blir kaldere ute har jeg på meg tøfler i tillegg.

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg bare på Designated Survivor som står på TV'en, siden Matias ser på det. Ellers er det egentlig ikke noen spesiell musikk jeg hører på, bruker jeg Spotify hører jeg på andre sine spillelister, og i bilen hører jeg på radioen, som regel NRJ eller NRK Mp3. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben & Jerry's Chocolate Chip Cookie Dough har lenge vært favoritten, men den er jo så dyr her at det er skammelig, så det er veldig lenge siden jeg har spist den nå. Ellers foretrekker jeg vanlig vanilje, gjerne med noe god topping. 

28. Hviken dessert er din favoritt? Jeg er ikke noe særlig til dessert menneske egentlig, jeg er med glad i godis og potetgull, men brownies eller noe isgreier er jo alltid godt. 

29. Den største premien du har vunnet? Jeg kan ikke huske å vunnet noe veldig stort før, men en gang vant jeg tittelen "Norges fineste bunad" på klikk.no eller noe, og da fikk jeg tilsendt noen produkter fra Olay, haha.

30. Liker du kaffe? Æsj, nei dessverre. Noen ganger kunne jeg ønske at jeg gjorde det, men jeg klarer ikke den minste lille kaffesmak. 31. Hva drikker du helst til frokost? Som regel bare vann, det er nesten bare det jeg drikker gjennom hele dagen egentlig. 

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Enten mattelæreren jeg hadde på andreåret, eller gymlæreren på tredjeåret. De var veldig dyktige og motiverende begge to, og dermed fikk jeg gode karakterer i de fagene også. Læreren har SÅ mye å si!

33. Kan du spille poker? Jeg har aldri prøvd og har heller aldri satt meg inn i reglene, men jeg har veldig lyst å lære det da!

34. Hva har du spist i dag? Avokado toast til frokost, en baguett til lunsj på jobb, risgrøt til middag, og i kveld har jeg spist nudler og godis. Jeg er fortsatt ganske matlei, og det har gått ganske mye utover kostholdet mitt den siste tiden... 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hehe, kan jeg hoppe over dette spørsmålet? Jeg er nemlig så lite interessert i historie som det går an, så flaut som det er å si det...

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRJ i bilen ♥

37. Vil du ha barn? Ja, men det blir lenge til, hehe. Matias og jeg er veldig enige om at vi definitivt ikke er klar for det enda. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk da vettu. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover på venstresiden av sengen, og eneste måten jeg klarer å sovne på er ved å ligge på magen, med ene foten opp i en typ 90-graders vinkel, om det gir mening, haha. Høres sikkert veldig rart ut, men jeg må faktisk ligge sånn for å sovne. Våkner som regel i en helt annen stilling da. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Definitivt basseng, selv om det er ekkelt med klor, men jeg syns det er så travelt med all sanden som er på stranda. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

41. Hva bruker du helst penger på? Det blir nok som regel på klær eller mat, selv om jeg føler jeg har vært flink til å spare i det siste med tanke på leilighet. Jeg vurderer forsåvidt et ganske dyrt kjøp i nærmeste fremtid, men jeg må gjøre litt mer research først. 

42. Eier du dyrebare smykker? Bare smykker med mer personlig verdi, men ikke som har kostet spesielt mye i forhold til å være dyrebar. Det dyreste med tanke på pris er vel øredobbene mine fra Tiffany's i New York, som jeg fikk fra mamma før jeg flyttet derfra ♥

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Åh, det er jo så mange å velge mellom! I dag begynte jo endelig Riverdale på igjen, og den er definitivt en av favorittene, og ellers må det være Modern Family, Suits, The Blacklist, og matprogrammer som Masterchef. Og selvfølgelig Friends, den går jeg aldri lei av! Jeg har egentlig mange flere favoritter også, men jeg orker rett og slett ikke å ramse opp, haha. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har egentlig ikke lagt noen spesielle planer, som regel blir det bare ganske spontant. Men jeg skal jobbe på lørdag, og så regner jeg med å se noe til vennene mine også. 

45. Kan du stå på slalåm? Hahaha, NEI. Har vel gjort det 2-3 ganger, men ski generelt er ikke noe jeg syns er spesielt gøy. 

46. Hvordan imponerer man deg? Åh, sånne spørsmål liker jeg egentlig ikke, jeg syns det er så vanskelig å svare på! Bare vær blid og grei, så skal det gå fint, haha. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard iPhone-ringetonen som ca hele resten av verden også har...

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? 1. Jeg har aldri prøvd røyk, snus eller dop (helt ærlig har jeg aldri skjønt hvordan noen i det hele tatt er fristet til å prøve det, hva er greia liksom?). 2. Jeg har et relativt stort (stort for meg iallefall), mørkt fødselsmerke på magen. Det har nok blitt vist på bloggen før om jeg har hatt på magetopp eller bikini, for det er ganske vanskelig å unngå, haha. 3. Jeg bodde i New York i 6 måneder før jeg fikk hjemlengsel, så jeg fikk det nok i motsatt rekkefølge av det som er vanlig, hehe. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En 0,5 liters flaske med Solo, hehe. 

50. Er du sosial? Dette går veldig i perioder for meg, og akkurat nå har jeg en mindre sosial periode. Jeg tenker jo ofte på om vennene mine tror jeg ikke vil være med de, men det er rett og slett bare at jeg ikke alltid har energien til det. Det er jo en del av personlighetstypen min. Men enkelte dager merker jeg plutselig at jeg trenger å være sosial også, så det går veldig opp og ned. 

Håper dere likte svarene ♥

FIRST OF THE SEASON

 • 11.10.2017 kl. 19:53

Ah, jeg vil bare at denne perioden skal være over NÅ! Jeg hater virkelig skrivesperre, og jeg skammer meg omtrent når jeg ser på hvordan bloggingen min har vært den siste tiden. Jeg er bare ikke fornøyd og det er en skikkelig kjip følelse. Så det er veldig koselig at mange av dere fortsatt stikker innom selvom bloggingen min ikke er bra for tiden altså, men forhåpentligvis går det oppover igjen snart!! Det har sikkert litt å gjøre med at det har regnet så mye den siste tiden, da er det liksom veldig begrenset hvor mye bilder jeg får tatt, for jeg har så få steder å ta bilder, og det er vanskelig å planlegge når været er så ustabilt også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere iallefall noen bilder jeg tok i går! Jeg har offisielt innviet ullgensere for sesongen, denne her er jo omtrent kun av merinoull, så denne er perfekt nå når det begynner å bli kaldere. Den er fra Cubus i fjor forresten, og jeg håper vi får inn noe lignende i år for da må jeg ha noen flere. Jeg skal på jobb i morgen så da må jeg se om vi har fått inn noe ull! Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, jeg er ikke helt i form for tiden, men jeg tror nok det har noe med at jeg er kjempedårlig på å ta vitaminer og et ikke helt optimalt kosthold for tiden, så jeg får prøve å gjøre noe med det fra i morgen av tenker jeg. Er jo så kjedelig med lite energi! 

Håper dere har det fint ♥

DET ER JO BARE SUNT

 • 10.10.2017 kl. 21:07

Jeg er egentlig i fullstendig skrivesperre for tiden, og det må jeg si dere er ufattelig frustrerende når jeg har så mange idéer til ting jeg vil skrive om. Det er bare en periode der jeg rett og slett ikke vet helt hvordan jeg skal sette ord på ting. Når man er glad i å skrive er det noe av det mest frustrerende man kommer ut for altså. Jeg ville egentlig skrive litt om forhold i dette innlegget, men jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle starte innlegget, så nå tenker jeg at jeg bare må hoppe i det. Ettersom jeg overnattet hos mamma i helgen kom jeg litt inn på tanker om ulike typer forhold. Jeg føler jo jeg har sett ganske mange ulike typer forhold i løpet av livet mitt, og at jeg har sett en del ikke fullt så sunne forhold. Alle forhold er jo ulike, og det syns jeg er veldig fint egentlig, alle må jo finne ut hva som passer for de. 

Som sagt sov jeg i leiligheten til mamma og de i helgen, og jeg vet ikke om noen syns det er rart siden det kun er fem minutter unna der jeg bor og at det dermed er veldig lett og kjapt å komme seg dit. For min del var det fordi jeg ville tilbringe mer tid med mamma og Stella siden de flytter ut av landet om noen få måneder, pluss at jeg skulle være litt barnevakt, og senere kjøre de på flyplassen. Og så er det jo godt å savne kjæresten litt også, selv om vi ikke var så lenge borte fra hverandre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg egentlig vil frem til med dette innlegget er at jeg har sett flere forhold opp gjennom årene der partene omtrent ikke kan være borte fra hverandre, og det å reise vekk uten den andre ikke er mulig, eller spise middag alene. Både for meg og Matias var det veldig viktig for oss da vi ble sammen at vi ikke skulle droppe vennene våre, og at vi skulle være selvstendig selv om vi er et team. Det er så viktig å være sin egen person selv om man er i et forhold! Vi startet jo vårt forhold med et avstandsforhold på ett år, og det fikk oss virkelig til å sette pris på tiden vår sammen.

Det er trist når folk i forhold dropper vennene sine, men jeg har sett det så mye opp gjennom årene at jeg ikke orker å bry meg om det lenger. Jeg kan vel egentlig ikke omtales som en kjempesosial person, for meg går det veldig i perioder av og til, men vennene mine er uansett veldig viktig for meg, selv om jeg ikke alltid ser de så ofte. Jeg har jo reist endel i år og vært borte fra kjæresten min, og jeg har hatt noen fantastiske opplevelser, og så er det alltid veldig fint å da komme hjem til kjæresten min igjen. Det er bare sunt å savne hverandre, og ikke minst sunt å ikke være med hverandre 24/7! 

Dette innlegget ble veldig rotete og kunne sikkert vært formulert mye bedre, men dette er bare noen av mine tanker om forhold og venner osv! 

DEN TIDEN PÅ ÅRET

 • 10.10.2017 kl. 14:01

Så var vi kommet til den tiden på året for min del der jeg får den fine meldinga fra tannlegen om at det er på tide å ta seg en tur dit. Jeg har et ganske blanda forhold til det, for jeg syns ikke det er noe artig, men samtidig er jeg så vant til å borre nå at det er ikke noe big deal lenger. Jeg har hatt hull hvert år siden starten av ungdomsåra, så jeg går alltid inn med forventningen om at jeg skal borre. I dag var jeg tilbake der, og det var intet unntak altså. Fire små hull har jeg som jeg må komme tilbake og borre. Jaja, same procedure. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe positivt var at jeg hadde egentlig forventa at jeg måtte borre i dag, og dermed ikke kunne dra på trening for det er jo bare sinnsykt ubehagelig når halve ansiktet er lammet og du har vondt, men det hadde hun ikke tid til i dag! Så det ble en rask tannlegetime, og så dro jeg bare hjem og skifta og kom meg på trening. Helt supert det! Så nå gidder jeg ikke tenke mer på de tenna mine før tannlegetimen om 2,5 uker, hehe. Jeg har forsåvidt hatt litt vondt i tenna i ettertid, så jeg tar det med ro resten av dagen, tenker jeg. 

Håper dere også er flinke til å gå til tannlegen hvert år, det er jo så viktig! Selv har jeg bedt tannlegen om å få innkallelse hvert år, så slipper jeg å tenke noe på det selv. Det regner jeg med man kan få hos alle, så vil anbefale dere også det om dere ikke har det. Det kan jo være litt tiltak å skulle ringe tannlegen selv, pluss at tiden går jo så fort at plutselig har det gått over ett år uten at du har vært der. 

Ha en fortsatt fin dag ♥

EN LITEN FUNFACT

 • 09.10.2017 kl. 15:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag til dere! Jeg startet dagen med trening, som var skikkelig digg etter den late dagen jeg hadde i går. Etter jeg kjørte mamma og Stella på flyplassen i går formiddag dro jeg hjem og da ble jeg egentlig sittende resten av dagen. Det tok jo ganske mye tid med videoen, så det er jo en stor del av grunnen til at det ble sånn. Da er det alltid godt med en aktiv start dagen etter! 

En liten funfact om meg forresten: jeg hater å ha nyvasket hår. Jeg syns rett og slett ikke håret mitt er noe fint da, det er bare fluffy og vil ikke legge seg slik jeg vil det skal. Jeg syns det er mye finere på dag 2 eller 3. Jeg vasker håret én, kanskje to, ganger i uka, siden noe mer ikke er nødvendig, og jeg syns bare det er skikkelig tiltak altså. Så er det jo selvfølgelig godt når det er gjort, men da vil jeg helst bare spole til neste dag fordi da ser håret mitt mye bedre ut, haha. Noen andre som føler det samme?

UKENS VIDEO: DENNE HAR JEG JOBBA LENGE MED

 • 08.10.2017 kl. 17:16


Endelig ble videoen ferdig, denne har jeg kavet mye med altså! Jeg begynte jo å redigere den fredagskveld, satt i en god del timer i går (litt ekstra siden programmet klikket og jeg mistet det meste av arbeid), og så i dag har det gått mange timer for å laste den opp. Rendering og eksportering tok ufattelig lang tid, spesielt siden jeg fant ut langt uti eksporteringen at videoen startet på 1:30 istedenfor på 0:00, så da måtte jeg eksportere på nytt. Så det har vært en prosess altså, men det gikk til slutt.

Jeg håper dere liker den, her viser jeg altså mine favoritter fra september. Jeg er ekstra motivert for å lage videoer fremover siden jeg så hvor bra det ble med Premiere Pro i forhold til iMovie, og jeg er kjempefornøyd med videoen, selv om det meste av arbeidet kanskje er ganske usynlig i videoen. Men skriv gjerne hva dere syns altså ♥

ALL WHITE

 • 07.10.2017 kl. 14:41

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sponset deksel fra iDeal of Sweden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere, og god lørdag! Jeg har ikke gjort så veldig mye hittil, annet enn å sitte å redigere ukens video, som virkelig har tatt tid. Jeg bestemte meg for å begynne å bruke Premiere Pro, og det har jeg ikke brukt på sikkert fem år, så det tar tid altså. I tillegg klikket programmet for ett par timer siden, og da mistet jeg alt jeg hadde redigert i dag. Nå tror jeg den begynner å nærme seg ferdig da, jeg bare orker ikke å se mer på den i dag, så jeg gjør heller siste finish i morgen før jeg laster den opp. 

Snart skal mamma, Stella og jeg ta oss en tur til byen før vi senere skal spise middag med familien og Matias, siden mamma har bursdag på mandag! Blir godt å få seg litt frisk luft nå kjenner jeg, og så snart dette innlegget er publisert skal jeg lukke igjen Macen, for nå har det blitt altfor mye data. 

Hva gjør dere i dag? ♥

SNEAK PEEK

 • 06.10.2017 kl. 21:41

Jeg fikk til slutt spilt inn videoen i dag, jippi! Batteriet blinket forsåvidt gjennom hele innspillingen, så jeg satt bare og håpte at jeg hadde fått ladet det godt nok, i tillegg til at jeg ofte måtte gå og sjekke at det fortsatt var på. Ovenfor har dere iallefall en liten sniktitt på ukens video! Noen som vil gjette hvilken video det er? 

Nå har jeg sjekket inn hos mamma for helgen, jeg tenkte det var et fint tidspunkt å overnatte her og tilbringe tid med de nå i helgen. Kjetil (min stefar) har jo nettopp flyttet til Nederland, så dette er første helgen han ikke er her, og siden det ikke er mange månedene til mamma og Stella også flytter dit vil jo jeg gjerne tilbringe en del tid med de. Nå bor jo de bare fem minutter unna meg, men det er likevel koselig å overnatte her da. 

Håper dere har en fin fredagskveld ♥

PINK FRIDAY

 • 06.10.2017 kl. 13:31

Så var den her igjen dere, helg! Jeg er for øyeblikket i leiligheten til mamma og Co, for å spille inn en video. Det er jo så mye mer bloggvennlig her, med store vinduer og lyse vegger, så da blir det her denne gangen. Det ble litt tid til å blogge også, for jeg fant nemlig ut da jeg skulle til å spille inn at batteriet begynte å gå tomt, så da måtte jeg kjøre hjem igjen og hente laderen, så det lader nå. Tenker jeg gir det et kvarter til, så bør det gå greit. Jeg skal jo på jobb senere så jeg har faktisk ikke tid til å vente kjempelenge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg startet dagen med en god treningsøkt, og så lagde jeg noen veldig gode pannekaker til lunsj. De skal jeg definitivt lage oftere for de var kjempegode! Det var bare en tilfeldig oppskrift jeg fant da jeg googlet sunne pannekaker, men det var noen som Ida Gran Jansen hadde laget. Jeg er så matlei for tiden, så jeg føler meg så lite kreativ på hva jeg skal spise, men det blir nok ofte pannekaker til lunsj fremover, hehe. Legg gjerne igjen noen tips til måltid i kommentarfeltet, samme om det er frokost, lunsj eller middag, hehe! 

Hva er deres helgeplaner? 

Å BLI ELDRE

 • 05.10.2017 kl. 22:41

Husker du da du begynte i 1. klasse på barneskolen og du så opp på de store 5. klassingene og 7.klassingene? Eller da du begynte på ungdomsskolen og du så opp på de store, skumle 10. klassingene? Men plutselig er du der selv, og da skjønner du at du er jammen ikke så veldig stor altså. Jeg er nå 22 år gammel, og jeg føler fortsatt ikke den følelsen der tar slutt. Som barn tenkte jeg at etter man fylte 20 da er man virkelig VOKSEN og da har man hus og barn. Så er jeg her plutselig selv, og jeg er så langt unna det der, haha. 

Men voksen er jo jeg faktisk, og det er ofte litt vanskelig å innse. Jeg syns det er så rart å tenke på at folk på min alder begynner å bli ferdigutdanna, eller får barn og hus. Det føles liksom så langt unna for meg? Jeg hadde jo hatt en bachelor nå om jeg hadde fullført studiene i New York, eller studier i Norge. Men det er jeg faktisk veldig glad for at jeg ikke har enda, for jeg hadde ikke vært klar til å være ferdig med utdanning nå og skulle begynt i en fast jobb, jeg er liksom ikke der enda. Så det at jeg ikke har begynt på studiene mine stresser jeg ikke med. Det betyr ikke at jeg skal vente i flere år med å studere altså, jeg vil jo begynne neste år om jeg finner ut hva jeg vil. 

Det er bare så rart, når man tenker over det, hele den greia med å bli eldre. At du stadig ser opp til folk som er en god del eldre enn deg, og så plutselig er du der selv og det er ikke så stort. Som de månedene før du fyller 18, og du går bare og tripper for å bli myndig. Så er du der, og det føles stort den første tiden, men så er det ikke så spesielt lenger. Jeg vet ikke om det er mange som tenker på samme måten, men jeg tror det handler litt om å bli litt flinkere til å leve i nuet. Akkurat nå for eksempel går jeg og lengter etter å kjøpe leilighet, og jeg klarer nesten ikke vente til den dagen vi blir eiere av en. Det jeg egentlig burde er å nyte denne prosessen, og nyte den siste tiden før vi plutselig får et stort boliglån vi skal begynne å betale på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er nok mye lettere sagt enn gjort, det å leve i nuet, men jeg tror det er viktig å prøve å fokusere på det. Ikke bruk så mye energi på å hige etter det neste steget, men nyt heller veien dit. Da føles det så mye bedre når du først har kommet deg dit. 

TIPS TIL MELLOMMÅLTID

 • 05.10.2017 kl. 14:04

Sponsede produkter

Hei, dere! Jeg har kanskje gledet meg en stund til høsten nå, men herregud så mye vanskeligere det er stå opp om morgenen når du vet det regner ute og det er kaldt på soverommet! Denne uken har det blitt litt senere treningsøkter enn til vanlig, rett og slett fordi det er altfor deilig å ligge under dyna. Nå får jeg endelig bruke alle strikkagenserne mine iallefall, det har jeg jo venta en stund på ♥

Men det var jo ikke drittværet ute jeg skulle snakke om, jeg vil snakke litt om mellommåltider i dag! Selv er jeg faktisk veldig ofte sulten, spesielt de dagene jeg trener, så ofte tar det ikke veldig lang tid etter et måltid før jeg er sulten igjen. Det kommer selvfølgelig an på hva jeg har spist også, men enkelte dager føler jeg faktisk at jeg bare er sulten hele dagen. Men jeg kan jo ikke spise hele tiden akkurat, så da er mellommåltid viktig. Jeg føler ofte det er mellom måltidene at jeg blir godtesyk, men da er jo det egentlig det at jeg begynner å bli litt småsulten. Derfor prøver jeg heller å ha sunnere snacks liggende, som frukt, nøtter eller for eksempel speltlompechipsen som jeg har lagt ut oppskrift på tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen dager siden fikk jeg tilsendt disse drikkene som heter Chia Humara, så de har jeg testet ut denne uken. Dette er rett og slett en chiadrikk, så de inneholder chiafrø, som er veldig bra for deg! Disse drikkene er ment som mellommåltid, og inneholder kun naturlige ingredienser. Chiafrø er jo høy på Omega 3, og disse drikkene dekker dagsbehovet av Omega 3. Helt supert for meg som spiser veldig lite fisk. Konsistensen var litt uvant for meg på grunn av chiafrøene, men de var overraskende gode! Det som overrasket meg mest var egentlig det at jeg likte best den med mango og pasjonsfrukt, for jeg liker jo egentlig ikke mango, men denne var jo kjempegod! 

Drikken kan kjøpes på alle Deli De Luca, og Esso-stasjoner som har Deli De Luca. De er dessverre (til min store fortvilelse) ikke i Ålesund enda, så jeg håper det kommer etterhvert. Les mer på nettsiden deres her

Har dere noen tips til mellommåltid?

10 TING JEG ELSKER MED HØSTEN

 • 04.10.2017 kl. 22:27

♥ Fargene - det er så utrolig vakre farger ute på høsten, iallefall de dagene det ikke regner og er grått, hehe. 

Mørke kvelder - jeg liker faktisk veldig godt at det er mørkt på kvelden, for da får man jo mer følelse av at det faktisk er kveld. Ja, det er kjedelig når det begynner å bli mørkt tidlig på dagen, men at det er mørkt på kvelden er helt supert, syns jeg. 

Varme drikker, som kakao og te - åh, det er jo så godt, og jeg føler det blir så feil å drikke varme drikker når det er varmt ute, så jeg syns det er supert når det endelig blir litt kaldere ute og jeg kan ta meg en varm kopp kakao som varmer kroppen. 

Moten - altså moten er definitivt best på høsten!! Det har jeg bare innsett enda mer i år, og neste år vurderer jeg å bare ikke handle klær før høsten kommer, så kan jeg heller bruke endel penger da. Her i Norge, iallefall Ålesund, er jo det høstklærne vi får mest bruk for, og sommerklærne blir jo nesten bare brukt på ferie, så da føler jeg heller jeg burde spare pengene siden jeg nå helst vil ha ALT i butikkene. 

Å sitte under teppet med en film på skjermen mens regner plasker ute - jeg trenger vel egentlig ikke si så mye mer her? Det er kjedelig at det regner så ofte her, men jeg syns det er så deilig å sitte inne når man hører at det regner ute. 

TV-programmet - det er så mange bra serier som starter igjen på høsten syns jeg! Som regel er det da de amerikanske seriene starter på igjen etter en lang pause, pluss at jeg syns det kommer mye bra på norsk TV også. The Voice og Farmen for eksempel! 

Det er årstiden før jul - altså!! Siden årstidene er ganske forskjøvet her er jo det ofte høst frem til jul omtrent, så når jeg vet høsten kommer vet jeg at det ikke er så altfor lenge til advent og jul ♥ I dag så jeg kakemenn i butikkene og jeg syns det er helt fantastisk, jeg! 

Mørkere leppestifter - det begynner jo å bli ganske kjent her inne hvor glad jeg er i den mørke leppestiften min, så jeg blir så glad når høsten kommer igjen for da er det så passende å bruke den igjen. Jeg kunne hatt den på meg 24/7 jeg! 

En roligere periode - jeg vet ikke med dere, men for meg er ofte høsten en veldig rolig periode. Det har skjedd så mye tidligere på året, og så kommer høsten og da er det plutselig ikke så mye som skjer lenger. Det kan jo også være fordi jeg har gjort og reist så mye tidligere i år at jeg rett og slett må spare litt penger også, men jeg syns det er veldig deilig å ikke ha så mange planer fremover. 

Du kan sitte inne med god samvittighet - når det er sommer får jo man ofte litt dårlig samvittighet om man sitter inne når det er fint vær ute, så for en "inneperson" som meg blir jeg faktisk ganske glad når det kommer litt dårligere og kjøligere vær, hehe. Det er jo mye koselig man kan finne på innendørs også, selv om det går litt utover bilder til bloggen. 


Alle disse fantastiske bildene er fra Weheartit ♥

Fortell meg gjerne noen ting dere liker med høsten ♥

SALES FAVOURITES

 • 04.10.2017 kl. 13:38


Purse here / Pink coat here / Black coat here / Coated jeans here / Dress here / Backpack here / Belt here / Gloves here / Belted sweater here (Adlinks)

Puh, dette innlegget tok litt lenger tid enn jeg trodde! Jeg har en tendens til å undervurdere hvor lang tid det kan ta å lage et blogginnlegg, det er ikke bare fem minutter og så er det gjort, for å si det sånn. Men jeg tok en titt på det store salget til Nelly, og der er så mye fint! Selv prøver jeg å ha litt shoppestopp nå, men det er enklere sagt enn gjort. Spesielt når det er så mye fint i butikkene... Ihvertfall, salget blir jo ikke "offentlig" før i morgen, men med koden GONUTS kommer dere inn på det nå. 

Denne dagen startet litt for tregt for min del, jeg har en tendens til å ha trege morgener før jeg skal på jobb av og til, men så ender jeg opp med å angre på det fordi jeg egentlig har en del jeg skulle gjort. Jaja, det er fortsatt en stund til jeg skal på jobb, så jeg får bare være effektiv frem til da. Vi snakkes i kveld, ha en fin dag ♥

FRENCH FRIES

 • 03.10.2017 kl. 19:04

Hei dere, håper dere har det fint! Jeg har ikke hatt så mye på hjertet det siste døgnet, så da har jeg heller droppet å blogge. Nå føler jeg virkelig at høsten har kommet, det har bare bøttet ned med regn i dag og jeg har gått rundt og vært skikkelig kjølig. Så da har jeg pakket meg inn i en stor strikkagenser, og det var helt greit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater from Elsa Hosk x Bikbok

Jeg måtte selvfølgelig kjøpe denne genseren fra Elsa Hosk sin kolleksjon for Bikbok, den er jo veldig meg, naturligvis siden den er rosa, haha. Jeg syns den er kjempekul da! Må prøve å få tatt bilder av hele antrekket en dag, jeg håper bare ikke det skal regne 24/7 nå, da blir jo det litt vanskelig. I kveld skal jeg bare kose meg med film, jeg har selvfølgelig satt på Mean Girls, for dere vet vel hvilken dag det er i dag? October 3rd. Håper dere har en fin dag ♥

SEPTEMBER RECAP

 • 02.10.2017 kl. 12:30

Plutselig var oktober her! Altså hvordan er det bare tre måneder igjen av dette året? September var fin, og vi hadde faktisk endel sommervær også. Da jeg kikket tilbake i arkivet for å hente bilder og se hva jeg hadde gjort så fant jeg ut at jeg har faktisk gjort en god del mer enn jeg trodde! Rart hvor fort man kan glemme, men det er jo det som er så fint med å ha blogg. La oss ta en liten titt på hva jeg har gjort...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er faktisk den første måneden (bortsett fra januar) der jeg ikke har reist noen plass, så det var jo litt rart, haha. Men vi var jo borte en helg for å feire mormor og morfar sin gullbryllupsdag, så det var jo veldig fint. Matias og jeg var en tur i Valldalen en fin søndag, og jeg har begynt å gå endel turer ute. Spesielt opp til Fjellstua og det er jo bare kjempefint. Jeg fjernet vippeextensions, begynte med selvbruning, og kjøpte meg verdens diggeste, rosa teddyjakke! Jeg inngikk også et samarbeid med en lokalbutikk her som heter Farmor Ingvarda, og det har vært kjempekjekt å ta bilder for de! Forrige uke møtte jeg også søte Ingrid til lunsj, en fellow blogger! Vi har jo møttes noen ganger før, men fant ut at vi har jo veldig mye til felles, så det blir jo bare dumt å ikke møtes mer. Gleder meg allerede til neste gang vi møtes ♥ Nå er jeg spent på hvordan oktober måned blir, men jeg skal gjøre mitt beste for at det blir en bra en! 

Hadde dere en fin måned? 

UKENS VIDEO: FALL MAKEUP ROUTINE

 • 01.10.2017 kl. 19:48


Endelig ble jeg ferdig med denne ukens video, så jeg har fortsatt klart å holde løftet mitt med ukentlig video, hehe! Denne gangen viser jeg hvordan jeg gjorde høstlooken som jeg viste her for ett par uker siden, som er stort sett slik jeg sminker meg nå på høsten, om jeg har planer iallefall. Veldig enkelt da, menmen! Jeg vil gjerne lære enda mer om videoredigering for å forbedre videoene mine, så det er neste punkt på agendaen. Jeg har jo Premiere Pro, men det begynner å bli noen år siden sist jeg brukte det, så jeg må nok repetere litt der ja. Men det tror jeg må vente til i morgen, jeg har faktisk følt meg ganske slapp i dag. Dere vet den følelsen man har i kroppen når man begynner å bli syk? Den har jeg nå, men jeg håper ikke det slår ut, selv om jeg egentlig bare går og venter på det med tanke på hvor mange som har vært syk den siste tiden. 

Hva syns dere om videoen? Om du har ønsker til andre videoer du vil jeg skal lage så er det bare å legge igjen en kommentar altså ♥

LATEST LOOKS

 • 01.10.2017 kl. 12:49

Hallo, søndag! Jeg la meg relativt tidlig i går, men likevel var jeg SÅ trøtt da jeg våknet i dag. Det er nok litt fordi vi er i slutten av uken og jeg er sliten. Men jeg har jo denne dagen til å lade opp til den kommende uken, det er jo det som er så fint med søndager. Planene for dagen er ikke så mange, men Matias og jeg skal nok ta oss en tur til boligmessen og kikke, og så fant jeg ut at jeg må spille inn ett par siste klipp til ukens video, sånn at jeg får gjort den ferdig. Den kommer i kveld forresten! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere noen av mine siste antrekk! Noen favoritter? Jeg trodde ikke det var så lenge siden jeg la ut forrige antrekksoppsummering, men det var det tydeligvis! Tiden går jo så fort vet dere, og dette var ikke alle antrekkene siden sist engang. Jeg tror nok min favoritt må være enten 2, 3 eller 7, haha. Dette var vel de siste antrekkene med bare bein på en stund, jeg har på følelsen av at det bare blir kaldere fremover. 

Nå må jeg sette igang med den siste filmingen hvis jeg skal rekke å bli ferdig i dag. Ha en fin dag ♥

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no