HALLOWEEN SPIRIT

 • 31.10.2014 kl. 02:18

New York tid: 21:19.


Hei dere! Nå har jeg endelig tid til å blogge, det har vært endel å gjøre denne uken med midterms og andre ting. Nå har jeg én midterm igjen i morgen, og så er det helg! Det gleder jeg meg veldig til.


Vel, nå er det jo Halloween! Det har det forsåvidt vært her siden vi flyttet hit omtrent. Man merker jo det flere uker i forveien med høytider her borte, så etter dette blir det vel full fokus på Thanksgiving og jul, før det sikkert blir Valentine's på nyåret, haha. Men jeg syns det er litt koselig da. Jeg knipset noen bilder av noen dekorasjoner noen gater bortenfor her, så får dere se litt av veldig mye. Det blir forresten ikke noe Halloweenfeiring på meg i år, men det går fint. Sånn er det å ikke være 21 i New York! Det pleier å gå fint når man er norsk, men ikke på Halloween tydeligvis... Jaja, jeg kan feire om to år!

Og liiitt av meg også.

Nå må jeg lese litt mer før jeg etter hvert legger meg, jeg er SÅ klar for helg!


- Skal dere feire Halloween i år?

FLATIRON AND SQUIRRELS EVERYWHERE

 • 27.10.2014 kl. 05:13

New York tid: 00:13.


God kveld eller god morgen - hvor enn i verden dere er! Her er dagen over, men før jeg lukker øynene tenkte jeg å fortelle dere om dagen i går, nok en gang som turister i byen. Vi startet først med å finne the Flatiron Building, en veldig kul bygning som vi har sett i filmer og på bilder osv. Den er nemlig ganske lett å kjenne igjen:

Den lever veldig opp til navnet for å si det sånn!

Det skal ikke mye til å føle seg liten i denne byen altså. Ikke spør hva jeg gjør med hendene forresten, det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal posere...

På andre siden står Empire State Building og skinner, som vanlig.


Og sorry dere, men jeg klarer ikke la være å ta med noen bilder av disse. Altså er det mulig å være så søte? Jeg tuller ikke når jeg sier at de faktisk stiller seg opp som dette for kameraet, de vet nøyaktig hva de gjør. Jeg ser de hver dag og blir like glad hver gang. Jeg vil ha en!


Etter vi hadde sett Flatiron gikk vi noen avenyer bort til High Line Park. Dette er et gammelt togspor som er gjort om til en slags gangvei/park sånn at folk kan gå og se utover byen.Det er så mange kule bygninger å se og mange rooftops!
Ser du på andre siden av byen er det som å være i en annen verden. Der er elva og ikke massevis av skyskrapere som på andre siden. Det er virkelig fascinerende hvordan det plutselig kan føles ut som du er på et helt annet sted.


Da vi gikk ned fra High Line gikk vi forbi Diane von Furstenberg sitt studio - fantastisk. Jeg får sommerfugler i magen og stjerner i øynene når jeg ser sånne ting.


Til slutt litt andre, tilfeldige bilder fra byen. Har dere sett bildene av Cara Delevingne og Kate Moss? Den duoen altså!


Nå er det på tide å samle opp krefter til lesedager, jeg har én midterm på tirsdag og én på fredag, og jeg håper virkelig det går bra. Dette blir mine første tester, så jeg er veldig spent. Jeg håper jeg kan avslutte på fredag med et smil og være fornøyd med arbeidet denne uken.


- Hva syns dere om bildene?

SPENDING MY SATURDAY NIGHT WITH DEMI LOVATO

 • 26.10.2014 kl. 17:01

New York tid: 12:01.


Dere, gårsdagen var helt fantastisk. På dagen var vi turister (det får dere se i neste innlegg) og på kvelden var Ina og jeg på Demi Lovato konsert! Det har jeg ventet på siden helt i begynnelsen av juni da jeg satt hjemme i Norge og kjøpte billettene rett etter de kom ut for salg. Jeg kan si det slik at konserten var helt fantastisk, det må være det beste jeg har vært med på. MKTO og Christina Perri varmet opp, og det var også helt utrolig, jeg liker jo de veldig godt også. Christina Perri sang blant annet Jar of Hearts, A Thousand Years og Human, og den dama har en syk stemme! Både hun og Demi Lovato, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ha sånne stemmer uten noe redigering. Her er noen telefonbilder fra konserten:


Vi hadde gulvplasser og var derfor ganske nært scenen, og vi så veldig bra hele konserten.


Et litt dårlig bilde av Christina Perri, men for en fantastisk dame.

Dette var det beste bildet jeg fikk av Demi, siden kameraet ikke er det beste. Men jeg kommer ikke over hvor bra det var, skulle gjerne opplevd det igjen. Demi er et fantastisk forbilde og en fantastisk artist, det er det ingen tvil om. Jeg ble så motivert og inspirert etter denne konserten, blant annet til et blogginnlegg jeg vil skrive snart.

Denne søndagen må jeg bruke på å komme over konserten (har litt hjertesorg over at det er over), og så skal jeg handle til uken og begynne å øve til midterms neste uke. Jeg har nemlig to midterms neste uke, så nå må det leses! Nå blir det forresten kun 5 timer tidsforskjell i én uke istedenfor 6 timer, siden dere i Norge stilte klokken i natt, mens vi ikke stiller den her før om én uke. Blir deilig med litt mindre tidsforskjell!


- Noen av dere som liker Demi Lovato?

OUT ON THE STREETS

 • 25.10.2014 kl. 05:28

New York tid: 23:29.Kåpe MK&A for Bikbok
Skjerf og skjørt Cubus
Sko Sixtyseven


Endelig fikk jeg tatt noen skikkelige antrekksbilder! Rettere sagt var det Ina som tok de da, så takk, Ina ♥ Dette hadde jeg på meg på torsdag, et høstantrekk jeg liker veldig godt. Burgunder, grått og lyseblått er en veldig fin kombinasjon, syns jeg. Jeg elsker spesielt dette skjørt, og liker veldig godt at blomster går inn i høsten også, bare i litt mørkere farger.


Nå har jeg endelig helg! Det skal nytes veldig, og nå er jeg veldig klar for å være turist i byen igjen! I morgen kveld er det endelig Demi Lovato-konsert som jeg har ventet på i noen måneder nå. Jeg gleder meg veldig til det, det blir nok utrolig bra!


- Hva syns dere om antrekket?

STARSTRUCK STALKER

 • 24.10.2014 kl. 03:19

New York tid: 21:19.


Hei dere! Ett par bloggfrie dager har gått nå grunnet mye skolearbeid. Nå er helgen rett rundt hjørnet, så nå blir det iallefall blogging! Men uansett, i dag har vært en veldig interessant dag! Eller, når jeg tenker over det var det bare noen timer som var interessante. Noe dere kanskje ikke vet om meg er at jeg følger ganske mange folk på Youtube, og en av mine interesser er å se på Youtube-videoer, og ikke bare som har med sminke og mote å gjøre. Noen av dere har kanskje hørt om Alfie Deyes/Pointlessblog på Youtube? Vel, han er nå i New York for å promotere boken sin og for å ha boksignering i morgen, noe jeg selvfølgelig hadde tenkt meg på. I dag derimot hadde han "scavenger hunt" og twitret hvor i New York han var sånn at folk da kunne finne han. Og guess what:


Jeg fant han, jeg! Det var faktisk helt sykt, for jeg hadde akkurat kommet inn på klasserommet og det var ti minutter igjen til timen begynner. Da twitrer han at han er på et sted med to store løver og mange bøker. Og hvor er det? Jo, New York Public Library, rett borti gata for skolen min!! Altså seriøst, hva er sjansen for at han er der akkurat før jeg starter på skolen og da rekker å dra bort dit? Jeg tok vesken min og løp bort, lette en stund, før endelig jeg og en gjeng jenter (de lette også, hehe) fant han! Da signerte han boken min og tok et bilde med meg, før jeg løp bort til timen igjen, kun noen få minutter for sent! Det var verdt det.


Så nå slipper jeg å vente i flere timer i morgen for å få møtt han og få boken signert! Jeg var en veldig fornøyd og starstruck jente, nå har jeg jo sett to kjendiser på under én uke. (Ja, Youtubere teller som kjendiser for meg) Jeg liker måten dette utvikler seg på, New York!


Ellers har det vært en veldig regnfull dag i storbyen, for andre dag på rad. Og én ting er sikkert, kommer det noen få regndråper i New York, ja da ser du plutselig paraplyer overalt:Jeg har selvfølgelig investert i en selv, for det kan regne ganske mye også.

Nå er det bare meldt sol fremover da, så ett par dager med regn går helt fint. Nå er jeg veldig klar for helg, og heldigvis er fredagene veldig greie på skolefronten. Da er liksom alle klare for helg og det er en helt spesiell stemning. Høres kanskje rart ut, men det er litt vanskelig å forklare.


- Hvordan er været hos dere?

JUST LIKE CARRIE AND MIRANDA

 • 21.10.2014 kl. 05:43

New York tid: 23:43.


Jeg viste jo ikke dere alt vi gjorde på lørdag, rett og slett fordi det ble alt for mange bilder. Luksusproblem? JA! Uansett, Sex and the City-fans som vi er, måtte vi selvfølgelig ta turen innom... Magnolia Bakery og The Carrie Steps!Det var naturligvis litt kø, men det var snakk om 5-10 minutter, så det var ingen problem.
Og så spiste vi cupcakesene våre på en benk. Just like Carrie and Miranda did.Trappene er faktisk bare typ én gate bortenfor Magnolia! Dessverre var det ikke så lett å ta et bra bilde, siden det var byggearbeid rett ved trappen. Men jeg får heller dra tilbake om noen måneder og se om det er bedre da!

Og her er altså gaten til Carrie Bradshaw! Som dere ser hadde det nok vært litt koseligere uten byggearbeidet...


Veldig greit å ha disse bildene å poste nå, for i dag har jeg vært veldig produktiv, men gjort veldig lite interessant. Jeg har faktisk ikke så mye skolearbeid å gjøre resten av uken nå, og det er utrolig deilig! Hodet mitt er forsåvidt veldig sliten etter å ha inntatt veldig mye informasjon i dag. Heldigvis begynner jeg sent i morgen og kan nyte en rolig morgen med en god frokost.


- Noen som er Sex and the City-fans her?

"AMERIKANSK" NAVN?

 • 20.10.2014 kl. 05:28

New York tid: 23:28.

Malin er vel ikke akkurat det mest internasjonale navnet der ute, og her borte merker jeg at folk sliter litt med å få med seg hva jeg heter om ikke de leser det. Det har faktisk gått greit på skolen, med unntak av den ene læreren min i den første timen som kalte meg "Meylin Hædlstæd". Jeg forstår jo selvfølgelig at det ikke kan være så enkelt. På enkelte spisesteder, feks Starbucks og Panera, er jo det også en utfordring siden de vil ha navnet på kundene. Første dagen vi kom hit og dro på Starbucks skrev de bare "M" på koppen min, haha. En annen gang skrev de Molly, så jeg tenkte at det kan jo faktisk være et greit navn å bruke her borte siden det er ganske nært navnet mitt? Nå tenker jeg bare på sånne steder da, ikke å faktisk introdusere meg som Molly til nye folk jeg møter. Da jeg spiste på Panera på fredag prøvde jeg først å si Malin, men så fikk ikke kassadamen det med seg, så da sa jeg bare Molly. Funker greit det!Nå har jeg endelig fått planlagt den nye uken som kommer og kan senke skuldrene mine litt, selvom jeg egentlig blir litt stresset over alt som skjer denne uken. Men det å ha alt planlagt og se at det mest sannsynlig går opp, det roer meg litt igjen. Jeg har jo hele morgendagen fri, så da får jeg gjort unna mye skolearbeid, og også ukeshandelen som vanlig.


- Har dere et navn som funker bra internasjonalt?

CENTRAL PERK AND CENTRAL PARK

 • 19.10.2014 kl. 06:21

New York tid: 00:21.


WOW. Wow, for en fantastisk dag. Jeg sitter igjen så glad og fornøyd og så lykkelig over å bo her. Vi har sett og opplevd så mye i dag, og jeg har så mange bilder å vise dere at det må bli flere innlegg enn bare dette. Jeg kan jo starte med å fortelle dere utifra et realt bildedryss:

Vi startet dagen med å endelig få se Central Perk, som har vært midlertidig åpen nå i forbindelse med 20års-jubileet til Friends! Jeg regner med de fleste av dere har sett i det minste litt av serien og vet hva Central Perk er!


Dessverre var det bare begrenset med folk som fikk komme inn, og det var de som sto der i kø før det åpnet i dag, hehe. Men jeg er veldig fornøyd med å ha fått sett den fra utsiden! Det var siste dagen i dag og Gunther skulle visstnok være der! Hadde vært kult å se han, men men.Vi gikk forbi NYU! Det var litt kult, og jeg har hørt om flere ganske kjente personer som går der, men vi så ingen da, hehe.

Altså, se på denne fantastiske skapningen her. Jeg blir like glad hver gang jeg ser et ekorn, som er flere ganger om dagen her. De er så herlige!


Vi fant også endelig denne buen som jeg har sett i så mange filmer og tv-serier, blant annet Gossip Girl. Jeg har alltid lurt på hva det er og hvor den var, men det fant vi ut, og for dere som lurer ligger den i Washington Square Park!

Mine herlige roomies ♥


Ser nesten ut som Freedom Tower bare er redigert inn i bakgrunnen her, men neida! Plutselig bare snur man litt på hodet og der bare står det på midten!


Etter vi hadde spist dro vi til Central Park. Der begynner det å bli skikkelig høst nå og det er så vakkert.


På veien sto det en mann og spilte gitar og sang, og han var veldig flink! Det var mange som satt på gresset og så på, og han fortalte at han faktisk har spilt i Central Park i 23 år nå! Hvor sykt er ikke det? Dette var siste gangen for i år, og han sa også det kanskje var siste gangen noen gang. Hvorfor vet jeg ikke, men det var koselig å sette seg på gresset og høre på.Vi måtte selvfølgelig hit. Det kjenner dere sikkert igjen fra en eller annen film eller TV-serie fra New York dere har sett før. Blant annet var jo det her Chuck og Blair giftet seg i Gossip Girl ♥


Til slutt vil jeg vise dere dette stedet i Central Park, Ladies Pavillion. Et sted som betyr ganske mye for meg ettersom det var her mamma og Kjetil giftet seg for snart 7 år siden. Veldig fint å være her ♥


Jeg har såå mye mer å vise dere, men jeg tror dette er nok bilder for dette innlegget! Og dere!! I dag spottet jeg min første kjendis!! Noen som har sett Ugly Betty her? Han som spiller Marc, Wilhelmina's assistent, gikk rett forbi meg på subwayen! Det var så sykt, jeg blir jo så starstruck! Og så fulgte vi etter for å prøve å kanskje få tatt et bilde med han, men så gikk han rett inn på et tog som gikk... Men veldig kult å se han!


Nå er det nok på tide at jeg legger meg, i morgen blir det skolearbeid! Håper dere har en fin helg ♥


- Hva syns dere om bildene?

PÅ NYE EVENTYR

 • 17.10.2014 kl. 05:08

New York tid: 23:08.


Hei dere! Nå er det faktisk to dager siden jeg blogget, som er ganske uvant siden jeg har blogget ca. hver dag siden jeg kom hit, om jeg husker rett. Det er rett og slett litt vanskelig å komme med bloggmateriale midt i uken når jeg sitter med hodet i bøkene. Jeg har liksom tid til å blogge på kveldene, men poenget er at siden jeg da kun har vært på skolen og lest etter skolen, er det da ikke spesielt mye å blogge om. Jeg MÅ for eksempel bli flinkere til å antrekksbilder, det går jo egentlig ganske raskt siden jeg for eksempel bare kan smiske med meg en av mine roomies ut på gaten for å ta noen kjappe bilder i maks fem minutter. Note to self: mer antrekksbilder, det pleier å slå an.


Ihvertfall, i dag har jeg gjort litt mer spennende ting. Jeg fikk endelig møtt fine Johanne! Siden hun også studerer i New York nå, så fant vi ut at vi måtte bare møtes. Hun viste meg litt rundt i Soho og West Village, og det er så koselig der! Det er jo der kjendisene henger, så fra nå av er det der jeg også henger. Da jeg hørte om alle kjendisene hun hadde sett så fant jeg ut at jeg må definitivt til Soho oftere, hehe. Jeg har ingen bilder fra Soho i dag dessverre, men jeg har litt fra veien til og fra:


Alltid like "stas" å ta subwayen fra Grand Central, hihi.

På vei hjem tok jeg toget fra World Trade Center. Det var veldig fint lys ute siden det var akkurat da solen holdt på å gå ned ♥ Det var også pyntet fint med lys som dere kan se på bildet ovenfor!
Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne stått og sett på Freedom Tower lenge, og som jeg har sagt før så er bygningen så utrolig vakker. Spesielt i lyset fra solnedgangen!

Togstasjonen er rett ved siden av Freedom Tower, så når vi skal hjem kan vi enten ta toget herfra, eller ta toget fra lenger oppe på Manhattan, mye nærmere skolen.


Nå har jeg bare én dag til før det er helg! Nå gleder jeg meg veldig mye, og vi har allerede planlagt å være turister hele lørdag. Da blir det mye å blogge om også, så jeg håper dere syns det er interessant hvertfall, selv om bloggingen de siste dagene kanskje ikke har vært spesielt interessant. Jeg studerer jo her, så jeg kan jo ikke være turist og finne på mye interessant hver dag! Men i helgene, da liker jeg å være turist, hihi.


- Hva syns dere om bildene?

WHOLE FOODS

 • 15.10.2014 kl. 04:08

New York tid: 22:09.


I dag fikk jeg endelig dratt innom Whole Foods! Har hørt så mye bra om den butikken, og jeg hadde hørt de hadde Créme Fraiche der (har ikke funnet det andre steder..), så da dro jeg innom i dag siden jeg trengte det til middagen. Whole Foods er en butikk med mye organisk og naturlig mat, altså har de egentlig bare mat (og diverse annet) som er bra for deg. Dessverre er det nok litt dyrere her, så jeg kan ikke ta all handel her... Jeg fant ikke Créme Fraiche da dessverre, men jeg fant Chorizo-pølser som jeg trenger til middag senere i uken! Så det ble jeg glad for å finne.

Jeg er helt utslått etter denne dagen og er ganske nær ved å sovne, så nå må jeg bare legge meg. Jeg prøvde ut treningssenteret i dag og jeg likte det veldig godt, så jeg ser frem til å trene der fremover! Håper dere har en fin uke hittil ♥


- Har du hørt om Whole Foods før?

THIS WEEK'S DINNER PLAN

 • 14.10.2014 kl. 04:53

New York tid: 22:53.


Endelig er en ny uke her! Jeg syns det er veldig deilig, og da spesielt fordi kjøleskapet endelig er fylt opp igjen. Nå når jeg er student så har jeg jo faktisk et budsjett å tenke på, og jeg var ganske spent på hvordan det kom til å gå og om jeg faktisk kunne spise annet enn nudler og ferdigpizza, men joda, det kan jeg! Jeg spiser veldig godt hver dag faktisk, og det er nok også mye fordi mat er billigere her enn i Norge. Så hver søndag setter jeg meg ned og planlegger middag for hele uken som kommer, og skriver også handleliste for alt av mat jeg trenger for den kommende uken. Det er noe som er mye mer økonomisk, og du sparer tid, siden du ikke plutselig må innom butikken en annen dag. Så sånn ser kjøleskapet mitt (hyllen min) ut nå:

Fylt med masse godt! Jeg har alltid minst én flaske med vann stående i kjøleskapet fordi jeg kun liker vannet fra springen hvis det er iskaldt, hehe. Ang. kjøtt og fisk så pleier jeg å handle det ca. hver andre uke, rett og slett fordi det alltid er flere porsjoner i én pakke, så da fryser jeg ned det jeg ikke bruker med en gang, og har da nok til å fordele på iallefall to uker.


I kjøkkenskapet har jeg havregrøt, granola, pasta, tørket tranebær, nøtter, nudler, barer til å ha med i veska, osv. Mens i fryseren har jeg ting som tortillalefser (genialt å ha i fryseren siden jeg ikke trenger alle på en gang), fisk, kjøtt, pitabrød, druer (hvis jeg har søtsug) og selvfølgelig is!


Dette er ukens middagsplan. Ikke sykt kreativ, men det er ting jeg liker veldig godt og gleder meg til å spise til middag. Etter hvert må jeg prøve å være litt mer kreativ også, hehe. Som dere ser står det rester på søndag, og det er rett og slett fordi jeg da vil bruke det som er igjen i kjøleskapet!


Vet ikke om dette var interessant for dere eller noe, men jeg har et lite håp om at studenter der ute får noen få tips iallefall, selv om det kanskje ikke var mye nytt. Ellers får familien hjemme iallefall se at jeg faktisk klarer meg ganske greit!


- Er middagsplaner noe dere vil se mer av? Feks. et par ganger i måneden eller noe?

BROOKLYN BRIDGE AND 9/11 MEMORIAL

 • 13.10.2014 kl. 03:28

New York tid: 21:28.


Åh, for en fantastisk dag dette har vært! Endelig fikk vi vært litt turister igjen, som hvertfall jeg har planlagt å være minst én dag i uken nå. Vi blir ganske "caught up" i skolearbeidet, og dagene bare forsvinner, men jeg kommer iallefall til å ha to fridager i uken, og oppleve enda mer av New York. I dag dro vi som sagt til Brooklyn, og det var så koselig der. Været var også helt fantastisk, så vi valgte virkelig riktig dag å dra på. Vi tok subwayen til Brooklyn, og gikk over Brooklyn Bridge tilbake til Manhattan. En veldig fin tur om man ser bort fra at det selvfølgelig var stappfullt med turister på denne fine dagen.

Regner med dere Gossip Girl-fans kjenner igjen denne bygningen? ♥

Herfra kan vi også se Statue of Liberty litt uti det fjerne.Vi gikk også innom 9/11 memorial på World Trade Center, og det var så vakkert. Det var to sånne som dere ser ovenfor, på en måte i en liten park, med grønt gress og benker.

Og fine Freedom Tower ♥


Denne dagen gjorde meg iallefall motivert og klar for en ny uke med skolearbeid, og nå skal jeg planlegge den neste uken på matfronten, treningsfronten og skolefronten. I morgen er det Colombus Day, så da er skolen stengt. Ikke at det egentlig gjør noe forskjell for meg siden jeg har fri uansett på mandager. Men mandag = lesedag uansett!


- Hva syns dere om bildene?

50 QUESTIONS

 • 12.10.2014 kl. 18:16

New York tid: 12:16.


Siden jeg, som jeg nevnte i går, bare satt inne og leste hele dagen, og ikke gjorde noe produktivt eller bloggbart, så tenkte jeg at jeg kunne kopiere disse spørsmålene fra Annette Haga, siden jeg selv syns det er ganske interessant å lese og det er en måte å bli litt bedre kjent med meg på. 

 

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 24 år, wææ. Skal tro hvor i verden jeg er da.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Det blir vel Ina og Ronja, siden vi bor sammen.

3. Hvor høy er du? Ganske sikker på at jeg er noe rundt 166-167, veldig lenge siden jeg målte meg nøyaktig.

4. Hvilken film så du sist? Faktisk Cheetah Girls 3, haha. Vi var i throwback-Disney mood.

5. Hvem ringte du sist? Ronja.

6. Hvem ringte deg sist? Mamma ♥ (FaceTime teller vel)

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Great :)"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det spørs på situasjonen. Hvis det er noe som "haster" eller er for mye å skrive, da foretrekker jeg å ringe, men ellers er det greit med sms.

9. Hva er ditt favorittsted? Hmm, denne var vanskelig. Det må være huset hjemme i Ålesund, Soho og 5th Avenue.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen. (Måtte kopiere dette svaret fra Annette Haga, hehe)

11. Når så du moren din sist? På FaceTime på torsdag ♥12. Hvilken øyefarge har du? I følge Ina nå er det litt lysebrungrønne, haha. De skifter litt, men originalt er de vel brune, mens de har byttet veldig på de siste årene.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Det er såå mange fine sanger, men jeg tror det må være O Holy Night med Mariah Carey, eller Do They Know It's Christmas, enten originalen eller Glee-versjonen.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De var aldri gift, så de er ikke skilt, men de er ikke sammen, nei.

15. Når våknet du i dag? Litt før 10 av noe som hørtes ut som en galning som gikk ute på gata, haha. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Forhåpentligvis har jeg en bra jobb som jeg trives godt med, og kanskje jeg begynner å tenke på familie?

17. Hva skremte deg om natten som barn? I følge mamma fikk jeg mareritt av Pokémon, haha. Og vi så den filmen "Lille Frøken Norge" på kino, og det er det verste jeg noen gang har vært med på. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan det liksom skal være en "barne"film.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Denne. Jeg så den i går og holdt på å le meg ihjel. De ansiktsuttrykkene og lydene, er det mulig!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg syns selv jeg er ganske flink til å lytte, for eksempel om noen snakker om problemene sine. Og så liker jeg å gi noen en bursdagsgave eller julegave som var noe de bare nevnte for leeenge siden, men kanskje ikke har tenkt så mye på i ettertid. Jeg elsker å gi gaver som jeg vet personen kommer til å like veldig godt.

20. Hva er din verste egenskap? Lavt blodsukker? Hehe, det kan bli min verste egenskap når jeg er sulten og ikke minst sliten. Ellers kan jeg til tider være veldig sta. Begge deler kommer nok fra min kjære mor.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg klarer som regel ikke å sove i pysjamas, hvis ikke det er iskaldt, så jeg sover nok med så lite som mulig.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Her har jeg bare én, mens i sengen hjemme hadde jeg vel 8-9 puter? Den er mye større da.

23. Hva er det rareste du har spist? Tror ikke jeg har spist noe veeldig rart? Men da jeg var i Kreta da jeg var rundt 8-9 år gammel var jeg hekta på sverdfisk, av alle ting.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar Macbook ♥25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Inne må jeg alltid ha noe på beina, i det siste har vært mest kosesokker. Jeg klarer sjeldent å gå barbeint inne, jeg syns det er litt ekkelt og ukomfortabelt. Jeg kommer nok til å skaffe meg noen gode tøfler snart.

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg på vaskemaskinen som går i bakgrunnen... Men i musikk går det for tiden mye i Ariana Grande, jeg elsker hennes nyeste album.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Helt klart Ben & Jerry's Chocolate Chip Cookie Dough! Farlig at det er så billig her, iallefall i forhold til det jeg er vant til i Norge.

28. Hviken dessert er din favoritt? Hmm, jeg er ikke så veldig glad i desserter egentlig, jeg er mest på godteri og snacks, men jeg er veldig glad i daim-cupcakes, selv om jeg ikke klarer å spise så mye om gangen.

29. Den største premien du har vunnet? Jeg kan ikke huske å vunnet noe veldig stort før, men en gang vant jeg tittelen "Norges fineste bunad" på klikk.no eller noe, og da fikk jeg tilsendt noen produkter fra Olay, haha.

30. Liker du kaffe? Jeg klarer ikke kaffe dessverre... Er det det minste lille kaffesmak, klarer jeg ikke drikke det.

31. Hva drikker du helst til frokost? Det er ikke alltid jeg drikker noe til frokost, men har jeg juice i kjøleskapet drikker jeg det, hvis ikke prøver jeg å minne meg på å drikke vann.32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Tror det må være den ene mattelæreren jeg hadde på andreåret, men det var vel ingen som var en sånn veldig stor favoritt.

33. Kan du spille poker? Jeg har aldri prøvd og har heller aldri satt meg inn i reglene, men jeg har veldig lyst å lære det da!

34. Hva har du spist i dag? To egg og en cream cheese bagel ♥

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hehe, kan jeg hoppe over dette spørsmålet? Jeg er nemlig så lite interessert i historie som det går an, så flaut som det er å si det...

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det aner jeg ikke, bare noe tilfeldig i en taxi.

37. Vil du ha barn? Ja, men det er laaaaangt frem i tid!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk, noe mer enn det er det ikke. Jeg hadde fransk på ungdomsskolen, men husker veldig lite av det.

39. Sover du på en spesiell side? Her har jeg en enkeltseng, så det er vel ikke noen sider der å velge, mens hjemme sov jeg på midten av sengen, med puter rundt meg på begge sider.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Foretrekker nok basseng, jeg syns sanden og alt det der er travelt, hehe...

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg har en tendens til å bruke endel penger på klær, men når jeg er her borte vil jeg prøve å heller bruke mer på opplevelser, hvis jeg for eksempel vil være litt turist.

42. Eier du dyrebare smykker? Bare smykker med mer personlig verdi, men ikke som har kostet spesielt mye i forhold til å være dyrebar.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hmm, hvor skal jeg starte? Pretty Little Liars, Modern Family, Glee, Grey's Anatomy, Awkward osv... Liker også veldig godt programmer som Masterchef og Hells Kitchen.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Nå er jo helgen snaart over, men i dag skal vi til Brooklyn og i morgen blir det lesetid.

45. Kan du stå på slalåm? Hahaha, NEI. Har vel gjort det 2-3 ganger, men ski generelt er ikke noe jeg syns er spesielt gøy.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å ha humor, være interessert, gi øyekontakt (liker ikke når folk bare står og ser ned i bakken eller andre steder), SMILE og klare å føre en skikkelig samtale. Syns dette spørsmålet var litt vanskelig egentlig, for jeg tror det varierer veldig.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard iPhone-ringetonen som ca hele resten av verden også har...

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg har aldri prøvd røyk eller snus (syns bare alt med tobakk er skikkelig ekkelt), jeg har ikke hatt hjemlengsel her borte, mest sannsynlig fordi jeg har forberedt meg på dette veldig lenge nå og det er her jeg vil være (selv om jeg selvfølgelig savner de hjemme), og i fjor brukte jeg altfor mye penger på shopping, som man trygt kan si jeg angrer ganske mye på i ettertid.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En håndduk.

50. Er du sosial? Det spørs litt. Er jeg rundt flere jeg kjenner så har jeg ikke noe problem med å også snakke med fremmede, mens er jeg alene blant mange fremmede så kan jeg være litt mer tilbakeholden.


Puh, det tok litt tid å svare på alle de spørsmålene! Nå må jeg ordne meg, for Ina og jeg tar snart turen til Brooklyn! Jeg gleder meg veldig, og kameraet er selvfølgelig med, så da får dere nok et litt mer spennende innlegg i morgen! Ha en fin søndag, dere ♥


- Svar på ett eller to av spørsmålene ovenfor i kommentarfeltet, så får jeg også blitt litt bedre kjent med dere!

ROCKEFELLER

 • 11.10.2014 kl. 19:04

New York tid: 13:04.

God morgen/ettermiddag/kveld ♥ Det er vel forsåvidt ikke morgen her lenger, så det kan vel kanskje strykes... Nå har jeg endelig helg og det er så deilig! Til tross for det kommer jeg nok til å sitte med skolearbeid store deler av dagen i dag. Jeg skulle egentlig ha fri i dag og ta skolearbeidet i morgen, men siden det er meldt bedre vær i morgen så bytter jeg heller om på det. Det syns jeg er en ganske god plan!


Her om dagen kom jeg plutselig til Rockefeller Center! Det var faktisk helt tilfeldig, jeg bare gikk bortover fordi jeg skulle fra 5th Avenue til 7th Avenue, og plutselig ser jeg alle disse flaggene. Jeg må innrømme jeg fikk litt sommerfugler i magen.


Jeg kommer nok til å dra opp hit noen ganger i løpet av de neste årene, utsikten derfra er jo fantastisk!

Jeg gleder meg sååå mye til å stå på skøyter her i juletider!


Noen som klarer å spotte flagget vårt? ♥

Etter Rockefeller kom Radio City Music Hall også!
I morgen vil jeg utforske nye områder igjen, så vi får se da hva jeg bestemmer meg for å gjøre. Valgene er jo ganske mange iallefall, hehe.

- Hva er deres helgeplaner?

SOHO

 • 10.10.2014 kl. 14:35

New York tid: 08:35.


I går var vi i Soho! Vi skulle se på noen leiligheter siden vi leter etter ny leilighet til etter jul. Det blir nok ikke noe med de leilighetene, men jeg eeelsket Soho! Virkelig et sted jeg kunne tenkt meg å bo, men akkurat de må vi nok bare se an. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive Soho, men det er ganske... kult? Veldig mange spesielle butikker, og mange små, unike butikker. Jeg kommer nok til å ta meg en tur hit av og til iallefall.


God morgen forresten! Jeg sitter nok en gang med frokostbordet og blogger for dere, siden jeg ikke rakk det i går kveld. Da var jeg så trøtt at jeg bare lå og slappet av litt før jeg la meg. Jeg føler meg ikke spesielt uthvilt, men det får jeg heller ta igjen til helgen, som kun er få timer unna! Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg og så må jeg komme meg til skolen. God fredag da dere, måtte helgen bli fin ♥


- Hva gjorde dere i går?

YESTERDAY

 • 09.10.2014 kl. 15:00

New York tid: 09:00.

God morgen ♥ Virkelig tidlig morgen her i dag, jeg våknet litt over seks og fikk ikke sove igjen etter det. Dette er jo egentlig vanlig tid å stå opp på, det har det iallefall vært for meg de siste årene, men nå når jeg i dag for eksempel ikke har time før 11.40, da er det litt tidlig. Jeg lå egentlig bare og ventet på at alarmen ringte, men endte opp med å stå opp litt over 7, mens alarmen ringte 7.30. Jeg kommer nok til å merke det utover dagen, for jeg la meg litt for sent i natt, så da ble det ikke mange timene på øyet.. Menmen, akkurat nå er jeg iallefall klar for å starte dagen, men først tenkte jeg å vise dere noen bilder fra igår:

Som vanlig var det noe gøy å se på gata, disse så vi utenfor New York Public Library da vi var ferdig på skolen. Veldig flinke dansere!

Det var utrolig mange som så på, men det er jo klart når de står utenfor biblioteket, der er jo det alltid masse folk.


Det var perfekt temperatur i hele går, tror det lå på rett over 20 i skyggen, utrolig deilig. Jeg satt en liten stund i Bryant Park og nøt det.

Dette var synet mitt på vei hjem til togstasjonen, jeg kunne bare ønske at bildet viste akkurat hvordan det var, for det var noe av det fineste jeg har sett på lenge. Sollyset traff akkurat på Empire State Building, helt nydelig.


Jeg fikk også ordnet en del ting i går, blant annet fikk jeg endelig meldt meg på Fashion Club på skolen (kan skrive mer utfyllende om dette når jeg har vært på noen møter), og jeg har meldt meg inn i et treningssenter! Det er et veldig fint treningssenter nesten rett bortenfor skolen som kun koster 25 dollar i måneden! Dette er rundt 160 kr, og det er jo billigere enn i Norge. De fleste andre her borte har vært mye dyrere. Men dette likte jeg veldig godt, det var veldig rent, ganske nye maskiner (de så veldig nye ut iallefall, haha) og så var det ganske kult generelt egentlig. Skal prøve å få tatt noen bilder en dag sånn at dere får se!


Nå må jeg snart begynne å ordne meg og gjøre meg klar for skolen. Senere skal vi noe litt spennende, men det kan jeg heller fortelle om siden. Håper alle har en fin dag ♥


- Hva gjør dere i dag?

ON FIFTH

 • 09.10.2014 kl. 04:50

New York tid: 22:50.
Kimono og bukse Forever21
Veske H&M
Sko Nike Air Max 1


Endelig noen skikkelige antrekksbilder! Jeg følte skikkelig for å knipse antrekksbilder i dag, så da fikk jeg Ronja til å knipse noen etter skolen. Både kimonoen og buksa har jeg kjøpt her, og jeg liker begge plaggene skikkelig godt! Buksa er en "skinn"bukse (altså ikke ekte skinn), men jeg elsker at den er så avslappet, med strikk nede og oppe, og ikke helt tettsittende, så den er veldig behagelig!


Jeg har noen bilder osv å vise fra dagen, men de får dere ikke se før i morgen! Eller, det blir vel i dag for dere egentlig. Altså torsdag hvertfall! Og siden det nå er torsdag i Norge: kjære mamma, gratulerer med dagen ♥ Jeg er veldig glad i deg, men det vet du, hihi.


- Hva syns dere om antrekket?

50 THINGS I LOVE ABOUT NYC

 • 08.10.2014 kl. 03:06


Jeg må bare dele denne videoen med dere - den er så fantastisk og inspirerende. Jeg blir så glad av å se på den, og ikke minst blir jo listen over ting jeg vil gjøre enda lenger. Denne byen er virkelig helt fantastisk og jeg ser både spennende og helt nye ting hver dag.


Ina nevnte nettopp at jeg må ha noen bilder av meg selv her igjen snart, og det er vel forsåvidt sant, haha. Er vel på tide at jeg får frem noen antrekksbilder osv, men som jeg har sagt noen ganger før så er det litt tilvenning osv før jeg klarer å komme inn i rutiner. Så det kommer snart altså, dere må bare være litt tålmodig ♥


New York, I love you.

AUTUMN

 • 07.10.2014 kl. 04:40

New York tid: 22:40.

Da jeg gikk ut døren tidligere i dag var det høst. En skikkelig fin høst, med brune og gule blad på bakken som man kunne sparke i mens man gikk bortover gaten. Jeg blir så glad når jeg ser masse blad på bakken, og da klarer jeg ikke motstå å sparke i de, som et lite barn. I tillegg var det rundt 19-20 grader, så det var veldig lunt og fint. Det likte jeg veldig godt.

Noen trær er fortsatt grønne, mens det under trærne ligger brungult løv. Det er så koselig å gå her, og jeg tror det bare blir finere og finere nå fremover.

Jeg hadde på meg en "genserkjole" (det vil si en veldig lang genser), og det var så varmt at jeg kunne gå med bare bein, selv om det er høst og oktober.

Jeg måtte en tur innom Target, og da gikk jeg gjennom kjøpesenteret først for å ordne noe der. Man kan nemlig gå gjennom kjøpesenteret for å komme seg til Target, eller bare gå rett bort til Target. Men hvertfall, når jeg har gått ut av kjøpesenteret og runder hjørnet, så kommer plutselig denne utsikten frem foran meg. Hei, Empire State Building. Jeg blir like glad hver gang jeg ser skylinen.

Se så fine farger da dere, jeg tar meg selv i å smile hver gang jeg ser det. Det er så varmt og koselig.

Nå er kveldsmaten inntatt (en god og varm havregrøt), og jeg er snart klar for å legge meg. I morgen står en ny skoleuke foran meg, og det er helt greit.


- Det er vel litt høst hos dere også?

MONDAY MORNING BLISS

 • 06.10.2014 kl. 16:55

New York tid: 10:55.God mandag!! ♥ Nå blir jeg vel en av de irriterende personene som faktisk liker mandager, men det er rett og slett fordi jeg har helt fri på mandager! Jeg har jo langhelg hver uke og det gjør meg veldig glad. Akkurat nå er jeg glad for at jeg har fri sånn at jeg kan prøve å komme meg litt à jour med skolen, så i dag går nok dagen til lesing og enda mer lesing. Jeg skal også få meg en tur ut, siden jeg har noen ting jeg må ordne, og jeg har godt av luft. Morgenen har vært veldig rolig, akkurat sånn jeg liker det. Jeg har spist min vanlige frokost, i min nye, gode morgenkåpe, og nå har jeg satt meg under dynen igjen for litt mer avslapping før jeg starter lesingen.


- Hva gjør dere denne mandagen?

MY NEWEST GADGET

 • 05.10.2014 kl. 17:47

New York tid: 11:47.


God morgen fra meg! I dag er jeg helt uthvilt, noe som er lurt med tanke på alt skolearbeidet jeg skal gjøre i dag. Jeg har hatt en ganske rolig morgen, med kos i min nye morgenkåpe og blogger og Youtubere på iPaden. Jeg sa jo jeg skulle vise dere iPaden nærmere, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det i dag når jeg ikke skal gjøre noe særlig annet enn å sitte inne med skolearbeid.

Det er altså en iPad Air i hvit/sølv og er 16gb. Hovedgrunnen til at jeg kjøpte den var fordi jeg ville ha skolebøkene mine der, istedenfor å måtte dra rundt på tunge bøker i vesken. Hittil elsker jeg den og bruker den veldig mye, og jeg liker veldig godt å skolebøkene mine der. Jeg kan highlighte, notere osv i bøkene på iPaden, og ikke minst kan jeg jo søke opp ord og se hvilken side de er på. DET kan man jo ikke i vanlige bøker, hehe. Jeg kommer nok til å få ganske mye bruk ut av denne i løpet av de neste årene, og det er jeg veldig glad for. Jeg har ikke angret siden jeg kjøpte den ♥


Nå må jeg bare spise lunsjen min (det vil si to egg), før Ina og jeg drar avgårde på Target for å ta ukeshandelen. God søndagskveld til dere hjemme i Norge ♥


- Har dere iPad eller noe lignende?

SKOLEVEIEN

 • 04.10.2014 kl. 18:22

New York tid: 12:22.

Da jeg gikk ut fra skolen igår prøvde jeg å tenke på hva jeg kunne finne på for å lage et spennende innlegg til dere og hva jeg kunne vise dere. Da kom jeg på at jeg kunne ta masse bilder på vei hjem fra skolen, sånn at dere får se alt det herlige jeg går forbi hver dag. Så her er min vei hjem fra skolen (og til skolen, bare i omvendt rekkefølge naturligvis):

Det første jeg ser når jeg er ferdig på skolen er New York Public Library. Der satt jeg og leste etter skolen på torsdag og det likte jeg veldig godt.

Så går jeg forbi Public Library og forbi parken som på en måte går rundt biblioteket (Bryant Park). Der er fine blomster på siden og trær over. Kjempekoselig!

Noe av det mest fascinerende med New York (hvertfall Manhattan) er at alle gatene er helt rett frem. Det er helt rette gater, og ikke noe skrått (bortsett fra Broadway da), som gjør at det er veldig enkelt å forstå systemet. Så når jeg går på gatene og ser til høyre eller venstre, ser det sånn ut. Helt rett frem og det ser ut som det aldri tar slutt.

Og så står den hvite skyssen min og venter på meg!


Neida, I wish liksom... Ser dere forresten bamsene som henger foran på lastebilen? Jeg så det ikke før jeg førte over bildene til datamaskinen, hahaha!

Hele veien her er Fifth Avenue, og det er så herlig å gå her hver dag, til skolen og fra skolen ♥

Og så ser jeg plutselig denne bygningen... Noen som ser hvilken det er? Empire State Building ♥ Én dag skal jeg opp dit, selv om jeg har vært der før. Det er jo helt fantastisk å stå der oppe og se utover hele New York.

Inngangen til Empire State Building.

Og jeg går forbi butikker som jeg må motstå...

Og enda flere butikker...

Og enda flere...

Før jeg har kommet til Sixth Avenue og Herald Square hvor togstasjonen er.


Etter 15 min på toget kommer jeg opp her, på et koselig torg.

Hvor det er en helt annen atmosfære og man kan plutselig gå for seg selv uten å kræsje inn i andre mennesker.

Og jeg er nesten hjemme.

Det tar ca 10 min fra skolen til togstasjonen, og deretter 15 min med toget til Jersey, og så ca. 7 min å gå hjem fra togstasjonen. Ikke så lenge med andre ord! Togene går i tillegg hele tiden, så det går ganske fort å komme seg dit man vil.


Håper dere likte innlegget, og at alle har en fin lørdag! Her regner det i dag, men jeg tror det blir litt bedre utover dagen. Jeg skal prøve å få gjort litt skolearbeid, før jeg må bort på kjøpesenteret her og se på sko.


- Hva syns dere?

FRIDAY REWARD

 • 04.10.2014 kl. 04:36

New York tid: 22:36.


God fredagskveld, eller god lørdagsmorgen! Her er det jo fortsatt fredagskveld, og jeg skulle egentlig ikke vært hjemme nå. Vi skulle egentlig ut og spise middag, men det endte med at Ina og jeg ble hjemme fordi vi ikke orket. Så nå sitter vi i sofaen med en dyne hver og ser på Gossip Girl. Det også er vel innafor? Jeg er så sliten etter denne uken at det eneste som fristet var å legge meg tidlig og sove ut. Kjipt å gå glipp av middagen, men det blir flere sjanser.


På onsdager og fredager har jeg jo to timer mellom timene, som kommer til å gå til skolearbeid som oftest, men i dag bestemte jeg meg for å først sette meg på en kafé og skype med familien (såå koselig♥), og deretter tok jeg turen innom Sephora. Litt skummelt å ha sånn ca alle butikker dere kan tenke dere i nærheten av skolen, menmen. Jeg følte for å belønne meg litt i dag.


Jeg kjøpte Evian facial spray (har hørt så mye bra om den), en Smashbox øyenskyggepalett (med de fargene dere ser på pakken), og så et helt genialt emergency kit til å ha i vesken. Nå overlever jeg enhver beauty crisis liksom! Og så fikk jeg med en liten toalettmappe i tilllegg.

Her ser dere alt som er i det kitet, er dere ikke enig i at det faktisk er ALT man trenger for å overleve en krise?

Håper alle får en fin helg iallefall og nyyyyter den for alt den er verdt ♥


- Hva syns dere om mitt lille innkjøp?

UNPUBLISHED

 • 03.10.2014 kl. 04:20

New York tid: 22:20.
Bilde fra Ronja sin blogg her.

Siden jeg har klart å glemme kameraet de siste to dagene før skolen, har jeg ikke tatt noe særlig bilder, med unntak av noen få med telefonen. Men jeg har jo et ganske stort arkiv med bilder fra den siste uken, så da passer det vel fint nå å vise de.


Nå er jeg veldig klar for helg kjenner jeg, selv om det bare har vært tre skoledager hittil denne uken. Som sagt har det vært ganske overveldende og mye som har skjedd på en gang, og da blir det litt stress. Men etter i morgen har jeg tre dager fri, og da er planen å komme à jour, slik at det ikke blir like mye neste uke og jeg får en rutine. Nå må jeg komme meg i seng og få en god natts søvn. Sov godt, alle ♥


- Hva syns dere om bildene?

 

FIRST QUARTER - SCHEDULE

 • 02.10.2014 kl. 04:45

New York tid: 22:45.Hei dere! Jeg sa jo jeg skulle vise dere timeplanen min, så her har dere den. Dette er altså frem til jul, og etter det blir det nye fag og ny timeplan. Jeg har altså skole tirsdag - fredag, og det er ikke så altfor mange timer på skolen. Det blir jo naturligvis mange timer med arbeid hjemme, men det er den måten jeg lærer best på, så det passer meg bra. Det kommer nok til å bli brukt mye tid på biblioteket. På tirsdager og torsdager må jeg faktisk løpe fra den ene timen til den andre, fordi den siste timen er på det lokalet som er to kvartaler bortenfor. Heldigvis er lærerne veldig forståelsesfulle og vi får gå litt før timen er over, så det går bra.


I dag fikk jeg vite at jeg søknaden min om International Scholarship ble godkjent, så nå får jeg faktisk stipend fra Berkeley! Jeg ble såå glad da jeg fant det ut, nesten rett etter jeg hadde gått rundt på Forever21 og grått innvendig fordi budsjettet mitt ikke tillot meg å kjøpe noe. Men nå har jeg faktisk råd til å leve litt mer også, så det gjør meg veldig glad i disse litt stressende dagene. Det er jo litt å venne seg til med skolen, så jeg føler ikke hodet mitt henger heelt med, men det går seg nok til etter hvert. Det er mange nye inntrykk og mye informasjon, så jeg må bare tillate meg å koble ut litt også. Det er derfor det ikke er like mange innlegg nå som forrige uke, fordi det har blitt nye rutiner og jeg har ikke helt kommet meg inn i det enda.


- Hvordan går det med dere?

FIRST DAY OF SCHOOL

 • 01.10.2014 kl. 03:25

New York tid: 21:25.
Woho, første skoledag er overstått! Det gikk veldig greit og jeg har et positivt inntrykk hittil. Jeg begynte 11.40 i dag og var ferdig 15.15, så en ganske kort skoledag i forhold til det jeg er vant med fra videregående. Men dette er jo noe helt annet. Fagene jeg har er Principles of Marketing (altså markedsføring), Computer Applications, Business Organization and Management, og Foundations of Critical Reading. Jeg kan legge ut timeplanen i morgen eller noe, så får dere se litt hvordan dagene blir. Jeg har altså ingen fashion-fag dette semesteret, men det er fordi dette er fag jeg må ha tatt for å ta resten av fagene. Skolen går på et quarter-system, som vil si at fagene jeg har har jeg bare i tre måneder, før jeg da velger nye fag. Så etter jul skal jeg ha nye fag, og sånn fortsetter det. Det syns jeg er veldig greit, for man går jo ofte lei av fag man må ha hele skoleåret.

Nå er jeg klar for ny skoledag i morgen hvor jeg skal ha de siste to fagene, så jeg er spent på hvordan de også er. I morgen har jeg en totimers pause mellom timene, så da skal jeg gå rundt alene og utforske verdens beste by ♥ Gleder meg!


- Hva gjorde dere i går?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no