INSTALATELY #7

 • 31.10.2013 kl. 21:21

1. På en syk søndag
2. En god treningsøkt, elsker når jeg har senteret for meg selv!
3. I min nye "baseball"-genser.

4. Fiiiineste byen min.
5. På quiz i høstferien, kjempegøy selv om vi ikke hadde mye peiling på spørsmålene som ble stilt.
6. Fineste mammaen min og meg.

7. Fiine høstfarger!
8. Bær og vaniljekesamn, noe av det beste jeg vet!
9. På koselig kafébesøk i en fritime for noen uker siden.

10. På treniiiing.
11. Hehe heihei
12. Et såkalt selfie i speilet på en fin lørdag.


Jeg heter Malindh på Instagram, om noen er interessert i å sjekke ut profilen min!


- Har dere noen instagrammer å anbefale? Kanskje deres egen?

TRICK OR TREAT

 • 31.10.2013 kl. 17:51


I dag er det vel kanskje litt mer riktig å si Happy Halloween! Hører barn ute i gaten nå som er klare for å springe fra dør til dør og si "knask eller knep". Det er så koselig syns jeg, å åpne døren og se de forskjellige kostymene til barna og å dele ut godteri til dem. De blir jo så glad!


I dag har jeg omtrent bare ligget i sengen hele dagen, passet utmerket med Operasjon Dagsverk dagen etter Halloweenfesten. Hadde det forresten veldig gøy i går, møtte jo på kjentfolk overalt, utrolig hyggelig og veldig god stemning! Dro hjem ganske tidlig da, fordi jeg var trøtt, haha. Helt greit egentlig!


Var forresten koselig å lese alle de fine kommentarene deres om kostymet mitt, skal svare på kommentarene senere. I det jeg har publisert dette innlegget skal jeg nemlig ta turen på trening, det kommer til å gjøre godt.


- Feirer dere Halloween i år? Enten med knask eller knep, fest eller noe sånt?

MY HALLOWEEN OUTFIT

 • 30.10.2013 kl. 19:28
Happy Halloween da dere! For meg er det i alle fall i dag, for i kveld skal det feires! Dette er altså mitt kostyme, et cheerleaderkostyme som er Greese-inspirert. Go Rydell High! Håper alle har en fiiin dag ♥


- Hva syns dere?

HALLOWEEN LOOKBOOK

 • 29.10.2013 kl. 17:30

//Her


//Her

//Her

//Her

Halloween er jo på torsdag, og selv om mange sikkert feiret det forrige helg, blir jo det endel feiring denne uken også! For min del er feiringen i morgen, da er det Halloweenfest for oss som er russ i 2014, og det tror jeg blir veldig bra. Vet mange sliter med å finne kostyme/hva de skal være, så jeg fant frem noen antrekk fra lookbook.nu her, som kanskje kan være inspirasjon til noen? Det går an å gjøre det enkelt, ta på deg en kjole og smink deg skummelt for eksempel. Det trenger ikke være skummelt heller, nå til dags er jo halloween like mye en kostymefest enkelt og greit, så hva med å bli inspirert av for eksempel favorittkjendisene dine? Mulighetene er jo uendelige!


Selv har jeg hatt kostymet mitt klart i over ett år siden jeg ikke fikk brukt mitt i fjor, så det får dere se i morgen! Gleder meg til å endelig ta det i bruk, woho 😃


- Hva syns dere om kostymene/antrekkene ovenfor?
- Feirer dere Halloween i år?


THE POWERFUL SUMMER

 • 28.10.2013 kl. 21:23Ah, sommeren dere...♥


For å komme oss gjennom mørketiden er det vel greit å ha litt sommerbilder å drømme tilbake til. Fant de to naturbildene her tidligere i dag og jeg liker de så godt!


Treningen ble forresten ikke helt bra, var ikke helt på topp igjen merket jeg, men det kommer nok etter hvert. Det er jo bare noe man må regne med når man har vært syk. I morgen skal jeg i alle fall være klar for styrke, før jeg skal jobbe senere. Skal prøve å få forhåndsskrevet et innlegg, sånn at det ikke blir tomt her, hihi. Har så mye blogglyst for tiden, det er så gøy!


- Hva syns dere om bildene?

SIMPLE DRESS

 • 28.10.2013 kl. 18:18Kjole Cubus


Fikk litt panikk da jeg kom hjem fra skolen i dag og fant ut at det nesten begynte å bli mørkt ute. Som oftest har jeg pleid å vente til etter middag med å ta antrekksbilder ute, men nå går jo faktisk ikke det lenger. Dagslyset hadde allerede begynt å forsvinne da jeg tok disse bildene, derfor ble det dårlig lys og jeg måtte bruke ganske høy iso. Menmen, dere ser jo hva jeg har på meg i alle fall, haha.


Middagen ble inntatt til slutt, og nå når den har begynt å synke skal jeg ta turen på treningssenteret for en kardioøkt. Har heldigvis følt meg frisk i dag, så da prøver jeg meg, i et litt roligere tempo enn til vanlig. Viktig å ta det litt med ro og ikke starte på fullt når man nettopp har vært syk. Håper alle har hatt en fin mandag hittil, det har iallefall jeg, og jeg tror det blir en bra uke!


- Hva syns dere om antrekket?

WEEKEND ILLNESS

 • 27.10.2013 kl. 18:25Helgen ble ikke helt som forventet da jeg plutselig ble syk. Begynte å føle meg slapp på fredagskvelden, og lørdagsmorgen våknet jeg med feber og var enda slappere. Det passet ikke helt til mine helgeplaner akkurat, siden jeg blant annet skulle til byen, så servere i et "selskap" eller hva jeg skal kalle det sammen med Sara og Celine, og så skulle vi ut etterpå, men akkurat den delen droppet jeg selvfølgelig. Kom meg gjennom dagen til tross for at jeg hele tiden byttet mellom å være kald og varm, som regel veldig kald. Da jeg kom hjem i går kveld hadde jeg aldri vært så glad for å finne senga, var helt utslått. Heldigvis tror jeg at jeg kvittet meg med feberen i natt, våknet i alle fall kvikkere i dag tidlig. Håper på at jeg er helt bra i morgen sånn at jeg er klar for en ny uke og ikke minst trening. Har jo ikke fått trent nå i helgen, og det er ganske kjipt.


Håper i alle fall at helgen deres har vært fin! Nå er det snart ny uke, blant annet med Halloween, woho!


- Hva har dere gjort i helgen?

WEARING MY NEW COAT

 • 25.10.2013 kl. 19:32Jakke MK&A for Bik Bok
Genser H&M
Skjørt Cubus
Skjerf Bik Bok
Sko H&M
Veske Michael KorsNeglelakk Black Crush fra Sugar Crush serien til Isadora


Jeg er så forelsket i den nye jakken min. Jeg er jo stor fan av Mary-Kate og Ashley, og likte jo den første kolleksjonen deres for Bik Bok veldig godt, så jeg ble ikke overrasket da jeg forelsket meg i kolleksjon nummer to heller. Denne jakken har jeg tenkt på siden jeg så den da de publiserte plaggene fra kolleksjon nummer to, så jeg var ikke i tvil da jeg så den i butikken i går. Den er liiitt stor til meg selv om den skal være oversized, men det gjør meg absolutt ingenting. I love it ♥


Da jeg tok outfitbildene i dag ble jeg usikker på om jeg faktisk har vist dere vesken min på bloggen før, men dere har jo garantert sett den hos noen andre før, alle har jo den nå... Jeg kjøpte den iallefall i februar og bruker den som skoleveske, og om jeg skal noe annet selvfølgelig. Den er så klassisk og fin, og ikke minst har den plass til 15" Mac, som jeg ikke har funnet i mange andre vesker. Det var det ene kriteriet jeg hadde da jeg skulle finne meg en veske jeg kunne ha på skolen, og da jeg fant denne var det ikke akkurat mye annet som var negativt med den heller.


I går fikk jeg ikke tid til å blogge siden jeg dro rett på trening etter skolen, så var jeg bare hjemme og spiste og ordnet meg, før jeg jobbet fra 18-22. Vi hadde vip-kveld på Cubus, så da ble det en litt senere arbeidsdag enn jeg er vant til! I dag har jeg hatt norsktentamen, og litt arbeid med særemne, og nå er det endelig helg! Første frihelgen min på noen uker også, så det gjør litt godt. Skal i alle fall nyte helgen mens jeg kan!


- Hva syns dere om antrekket?

A LONG VACATION DIDN'T SOUND SO BAD

 • 23.10.2013 kl. 20:14


Denne mandagen varte visst litt lenger enn bare faktisk mandagen. Dette skremmer meg litt fordi det går veldig utover motivasjonen til skole. I går skulle jeg øve til naturfagsprøve, og jeg var bare helt utslitt og klarte ikke konsentrere meg om å faktisk øve. Det som skremmer meg mest av alt er å falle tilbake til vinteren ifjor. Den vinteren som viste meg en helt annen mørketid enn jeg var vant til. Dette er jo veldig personlig, men de gangene jeg har skrevet personlig har jeg merket en liten lettelse etterpå, det hjelper meg liksom litt.


Jeg vil så gjerne at dette skal være en positiv blogg, fordi jeg liker å skrive glade ting, og dele bilder med dere, for dere har alltid så mye positivt å si. Av og til er det bare vanskelig å skulle få frem noe positivt når jeg ikke føler meg sånn. Jeg klarer ikke fremstille meg som lykkelig når jeg ikke er det. Jeg håper at etter jeg har skrevet dette at jeg klarer å gjøre meg litt positiv igjen, at jeg klarer å komme meg gjennom skoledagene uten å med en gang tenke at jeg vil hjem. For hvordan skal jeg komme meg gjennom dette skoleåret om jeg kun tenker sånn? Det går ikke. Jeg må bare prøve. Jeg må prøve å tenke positivt, jeg må prøve å holde motivasjonen oppe. Dette er mitt siste skoleår, jeg må bare. Jeg skal klare det.


Kjære vinter, du skal ikke knekke meg.

ONE OF THOSE DAYS

 • 21.10.2013 kl. 17:34I dag kan jeg ikke la være å si at det har vært en skikkelig blåmandag. Og enkelte dager er bare sånn dessverre. Men nå er det bare noen timer igjen av denne dagen, så er mandagen over for denne uken, og DET er deilig det. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem i dag var å skifte til joggebukse, haha, klassikeren. Dagens høydepunkt var nok da lillesøster Stella på 2,5 år kom og ga meg en klem og sa hun er veldig glad i meg, det gjorde virkelig dagen ♥ Satser på dagen blir enda bedre når jeg får tatt meg en løpetur i frisk luft, det blir forfriskende.


- Hvordan har deres mandag vært?

CLUB PARIS

 • 20.10.2013 kl. 18:33Gooood søndag! Har på meg verdens deiligste genser i dag, sååå god å ha på søndager! Og alle andre dager egentlig. Nå ser jeg på P3morgens innsamlingsmaraton på p3.no, digger den gjengen, i tillegg til at de samler inn penger til TV-aksjonen. Vil anbefale alle å sende inn P3m til 1987, da gir du 20 kr til TV-aksjonen som i år går til Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens. Jeg har iallefall sendt inn! Eller så kan du jo gi til bøssebærerne som går rundt fra dør til dør i dag.


Har ellers hatt en ganske produktiv dag i dag, startet med ukens femte og siste treningsøkt, før jeg så på håndballkamp, og så så vi på en bil. Kanskje jeg endelig har egen bil igjen snart, woho!


- Har dere støttet TV-aksjonen?
- Hva har dere gjort i dag?

GO RIDERS

 • 19.10.2013 kl. 19:47Cubus


Løøøøøørdaaaaaag! Var noen timer på jobb i dag, og følte for å ha på meg min nye genser. Jeg digger den! Litt utenfor min "normale" stil (har forsåvidt ikke én spesifikk stil), men sammen med skjørt ble den litt mer meg på en måte. Det var forresten 1,5 grader ute da jeg tok bildene, så man kan vel si det var kaldt ja. Men det går fint! Nå sitter jeg inne i varmen, godt plassert i sofaen med kosebuksa og macen på fanget. Denne lørdagskvelden liker jeg. Håper dere også har en fin kveld ♥


- Hva syns dere om antrekket?

THIS IS MY CITY

 • 18.10.2013 kl. 22:33


Måtte bare dele dette bildet med dere som jeg tok i går med iPhonen, se så nydelig! Vi satt på en benk i noen minutter i fritimen og kunne ikke la være å ta bilde av utsikten, spesielt da vi la merke til regnbuen. Panoramafunksjonen er helt genial, og i tillegg er kameraet på iPhone 5 utrolig bra for å være mobilkamera! Men det er jo ikke det som gjør bildet, det er jo selve byen. Det er jo faktisk veldig mye nydelig med denne byen, vakre Ålesund.


- Hva syns dere om bildet?

BACK HERE AGAIN

 • 17.10.2013 kl. 21:01


Så var jeg her igjen da. Skal ikke komme med noen unnskyldning denne gangen, de har jeg brukt opp så altfor mange ganger. Men dagene går liksom i det samme; skole, lekser, trening og jobb av og til. Da blir det bare sånn at når jeg setter meg ned ender jeg opp med å surfe gjennom nettet og oppdatere meg på det som skjer. Skolen tapper nesten alle mine krefter, trening får noen av kreftene tilbake. Det frister så mye mer å jobbe med bloggen, ta antrekksbilder ute i høstværet, inspirere andre med innlegg og bilder, og være flink til å kommentere på andres blogger. Istedet blir jeg sittende å psyke meg opp til å gjøre skolearbeidet vi har så mye av. Er det noen fasit på hvordan man kombinerer skolearbeid, trening, jobb og blogging egentlig? Isåfall vil jeg gjerne ha den.


Når jeg får meg bil igjen skal jeg finne meg en fin plass uten mye folk, hvor jeg kan ta antrekksbilder og mange bilder generelt. I mellomtiden, er det noen i Ålesund som melder seg frivillig til å være fotografen min? Hehe neida. Joda. Trenger det egentlig...


- Hvordan har dere det for tiden? Mye å gjøre?

ALL WHITE

 • 09.10.2013 kl. 20:19

God kveld, dere! Jeg har vært ganske opptatt i hele dag, mye fordi mamma har bursdag i dag. Så gratulerer med dagen til verdens beste mamma ♥ Hun måtte jo få en gratulasjon her også, hehe. Derfor har vi selvfølgelig hatt feiring i dag, og dette er det jeg har hatt på meg:


Topp og skjørt Cubus
Smykke Bik Bok


Helt enkelt og greit. Litt vanskelig å se på bildet, men det er noe glitter fremme på skjørtet som gjør det litt mer pyntet. Første gang jeg har fått brukt det, selv om det er leeeenge siden jeg kjøpte det. Finner liksom ikke så mange anledninger til å bruke det, dessverre.På neglene har jeg Essie sin Fiji, som er en lyslysrosa farge. Den ser nesten hvit, men har likevel et rosaskjær i seg, som jeg tenkte passet fint til dette antrekket.


- Hva syns dere?

SUNDAY FEELING

 • 08.10.2013 kl. 22:02

Fikk en skikkelig søndagsfølelse i dag siden jeg stort sett har vært inne. Har ikke gjort noe fornuftig, annet enn å følge mine søskenbarn til bussen, de har vært på besøk fra i går til i dag. Kjempekoselig! De er ett år yngre enn meg, så det er liksom ikke mye forskjell på oss eller hva jeg skal si, haha. I går var vi først noen timer på shopping når de kom, og så tok jeg de med til Fjellstua (en veldig typisk turistattraksjon der man ser hele Ålesund). De hadde ikke vært der før, så da er det jo kjekt å vise de det også! Det var iallefall veldig koselig å ha det på besøk, det er jo ikke så ofte vi ser hverandre.

Oppe til venstre: Fine Lillian og Nathalie ♥

I dag har jeg altså tilbragt veldig mange timer inne, som har ført til én stk. rastløs, og til slutt ganske irritert, jente. Haha, sånn skjer når jeg føler meg stuck og ikke kommer meg noen plass. Etter hvert ble en bil tilgjengelig, så da tok jeg turen på trening og fikk løpt fra meg litt. Sååå deilig! Trening når man er i dårlig humør er virkelig det beste man kan gjøre, hjelper så mye! Har i tillegg omtrent levd på bær det siste døgnet, det eeer så godt, spesielt med vaniljekesam til!
- Hva har dere gjort i dag?

GÅRSDAGENS

 • 05.10.2013 kl. 20:44


Cardigan Cubus
Skjerf Bik Bok
Bukse Topshop


Skulle egentlig legge ut dette i går kveld etter jobb, men så orket jeg aldri å åpne macen da, så da kommer det heller nå. Har jobbet i hele dag, og nå sitter jeg med jentegjengen ved siden av meg i sofaen. De ser på Vampire Diaries mens jeg.... blogger, hehe. Ser ikke på den serien, så det går fint. Koselig lørdagskveld iallefall, det håper jeg dere også har!


- Hva syns dere om antrekket?

FØRSTE FERIEDAG

 • 04.10.2013 kl. 13:38

God fredag alle! Nå nærmer det seg vel slutten av høstferien for mange, og begynnelsen av ferien for resten. For min del er det begynnelsen av ferien, for i går fikk jeg ferie! Såå herlig, føler jeg har ventet lenge på dette, haha. Var likevel oppe tidlig i dag da, siden jeg skulle kjøre familien på jobb og barnehage. Hva gjør man ikke for å kunne ha bilen selv? Haha. Hadde egentlig planer om å legge meg igjen når jeg kom hjem, men var så sulten da at jeg heller spiste frokost og så den nyeste episoden av Glee, før jeg tok en god kondisøkt på senteret. Elsker at Glee har begynt på igjen, selv om det ikke blir det samme uten Cory Monteith 💔
På onsdag kom jeg hjem til nybakte rundstykker og havregrynskjeks når jeg kom hjem fra jobb, det var sååå herlig! Er jo naturligvis alltid sulten og ganske sliten når jeg har vært på jobb, så det var veldig greit å komme hjem til det. I kveld skal jeg på jobb igjen, men før det skal jeg ordne litt her hjemme og så ta antrekksbilder tenker jeg. Vil jo prøve å få tatt mest mulig denne måneden, det virker iallefall som om det er innlegg som er godt likt.


- Har du ferie neste uke eller har du hatt denne uken?

HELLO OCTOBER

 • 01.10.2013 kl. 21:22

// // // //


Heiiii, oktober! Vet ikke med dere, men selv om jeg igrunn ikke er så glad i høst, er det bare noe med oktober. Jeg bare ble skikkelig motivert i går med tanken på oktober og i dag når vi faktisk nå er inne i oktober. Skal gjøre mitt beste for å fortsette med dette, for humøret nå er virkelig på topp! Det har nok litt å gjøre med at jeg har kommet inn i treningen igjen også, det er jo virkelig et humørboost. Men nå er det høst dere, la oss gjøre det til en fin en! Siden jeg ikke har hatt noen spesiell sommer i år er akkurat det liksom ikke noe jeg virkelig savner, som gjør det lettere å komme inn i høsten. Sommerferien kommer tilbake neste år uansett! Mens vi "venter" kan vi heller kose oss under dyna, foran peisen, med en god kopp kakao eller hva du måtte foretrekke. Det er jo så koselig å kunne sitte inne å varme seg når det er kaldt ute, er dere ikke enig?


Enda mer motiverende er det med Kristina Andersen sin nye challenge! Har faktisk gått i hele dag og ventet på at hun skulle legge den ut, haha. Gira much? JA! Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal velge utfordring 1 eller utfordring 2, men tror det blir en god blanding jeg! Mye av det startet jeg på for et par uker siden, så det tror jeg skal gå fint!


- Liker dere høsten?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no