NETFLIX

 • 29.10.2012 kl. 21:49

Har dere fått med dere at Netflix har kommet til Norge? Om du ikke vet hva Netflix er så er det altså en nettside der du kan streame tv-serier og filmer, i HD. Jeg følger jo en del youtubere fra USA, og jeg har hørt de snakke om det i flere måneder nå, så da jeg hørte at det skulle komme til Norge ble jeg veldig glad! Det er ikke akkurat det beste utvalget der helt ennå, men de har jo nettopp startet her, så man kan jo ikke forvente at alt skal være der fra begynnelsen av, og det kommer nye ting hver dag.

//

Første måneden er gratis og etter det betaler man 79 kr i måneden, om du vil fortsette med det. Jeg har iallefall planer om å fortsette når den gratis måneden utløper, for jeg er veldig fornøyd. Da jeg først registrerte meg, fikk jeg beskjed om å krysse av hvilke sjangre osv jeg likte best, sånn at de kunne tilpasse det sånn at jeg fikk opp serier og filmer jeg kunne være interessert i å se. Det går også an å bruke Netflix på forskjellige tv'er, PS3, xbox osv. Og det er jo veldig greit hvis man ikke liker å se på pc'en, eller hvis man er flere som skal se. Det er også tekstet til norsk, svensk, dansk osv, som kan være greit siden det er mange som liker å ha det oversatt også. Jeg har nettopp sett ferdig første sesongen av Modern Family, så nå håper jeg bare på at de legger inn flere sesonger av det snart! 

Tenkte bare å tipse dere om dette siden jeg tror mange vil like det! 

- Har du prøvd Netflix?

Edit: fant nå ut at jeg kan ha det på iphonen også, dette er skummelt...

THE DECISION

 • 28.10.2012 kl. 19:37

Jeg har tenkt mye de siste dagene på hva jeg skal gjøre. Det er 11 dager siden jeg sist skrev et innlegg. Jeg har blogget i over tre år nå, og da kan man fort bli lei. I dag tenkte jeg at jeg måtte iallefall skrive et innlegg til dere, enten det var positivt eller negativt. For ja, tanken om å slutte å blogge har vært der i noen dager nå... Og jeg har nå kommet frem til at jeg ikke kan slutte. Etter tre år med blogging har det blitt en stor del av meg, og jeg er virkelig ikke klar til å legge det fra meg helt ennå. Jeg liker det SÅ godt, det er bare at avogtil er ikke motivasjonen der, og sånn har det vært ofte de siste månedene. Men som sagt, jeg klarer ikke å slutte. På en dårlig dag kan kommentarene deres være til stor hjelp, dere får meg alltid til å smile, og jeg har lært så mye disse årene med blogging. Jeg kan ikke legge det fra meg.


Jeg kan ikke love innlegg hver dag, men det skal iallefall bli bedre fremover. Jeg skal skrive mer om hva jeg gjør om dagene, og jeg skal bli flinkere til å bruke kameraet mitt igjen, for det begynner å bli litt nedstøvet og det er ikke bra. Ikke minst må jeg få til flere antrekksbilder. Høres det bra ut?

SO YOU WERE NEVER A SAINT

 • 17.10.2012 kl. 20:03Er hos Emte og Anna sammen med Andrea nå, vi bestemte oss for å lage taco i kveld. Kjempekoselig! Nå er det nesten helg også, for vi har norsktentamen i morgen og så OD på fredag, så det er deilig å ikke ha en full skoleuke. 

- Hva syns dere om bildene?

AND THEN CAME FALL

 • 17.10.2012 kl. 17:42

Høsten er så nydelig, ikke sant?

TUMBLR

 • 16.10.2012 kl. 17:53

http://malindh.tumblr.com

Tror det er omtrent ett år siden jeg laget meg Tumblr no, og jeg har ikke vært særlig aktiv. Før nå. Det er jo så mye inspirasjon å finne der, og nå har det blitt noe jeg må sjekke hver dag. Jeg følger ikke såå mange da, tror det er 33 stk eller noe, og ikke alle er aktive engang. Derfor tenkte jeg at å legge ut innlegg her om det kunne være lurt, for det er vel noen av dere som også har Tumblr? Derfor vil jeg at dere legger igjen deres Tumblr i kommentarfeltet, og noen andre også som dere liker godt!

- Har du Tumblr?

OUTFIT 151012

 • 15.10.2012 kl. 21:21


Genser H&M
Skjørt (egentlig kjole) Bik Bok
Skinnjakke Vero Moda
Skjerf Becksøndergaard
Sko Converse, All Star

Solbriller H&M

- Hva syns dere?

SNEAK PEEK ON TODAYS

 • 15.10.2012 kl. 18:03


En sniktitt på dagens antrekk, poster hele antrekket i kveld, for nå skal jeg på trening! 

- Hva gjør dere i kveld?

OUTFIT 131012

 • 13.10.2012 kl. 20:43

Topp Topshop
Skjørt Bik Bok
Jakke Cubus

Skjerf Bik Bok
Sko Jeffrey Campbell

Ikke mye grønt det gresset der nei, det er utrolig kaldt ute. Nå er jeg forresten hos mormor og morfar, skal være her til i morgen. 

- Hva syns dere om antrekket?

IT'S ALL BY YOU

 • 13.10.2012 kl. 17:24

Mange av dere har sikkert fått med dere at musikkvideoen til Beauty And A Beat kom ut i går, den er så kul!! En av de kuleste og mest originale videoene jeg noen gang har sett, og filmingen er utrolig bra! Alt er bare perfekt. Se den om du ikke har gjort det, eller bare se den uansett  

- Har dere sett den? Hva syns du?

THE TOP KNOT/HAIRBUN

 • 11.10.2012 kl. 17:29

Det er noen små bloopers helt på slutten av videoen, haha...

- Hva syns dere?

ROMMET MITT

 • 10.10.2012 kl. 22:19

Sånn ser altså rommet mitt ut nå! Om dere vil se ca hvordan det så ut før (da det var ryddig iallefall), kan dere se dette innlegget som jeg la ut for litt over ett år siden. Og det er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg har tatt ned JB-plakatene, og det er ikke fordi jeg ikke er fan lenger eller noe sånt, for jeg er fortsatt stor fan. Det er bare at jeg ville ha en liten forandring på rommet mitt, så da tok jeg de ned. Simple as that! Det er så deilig å ha et skikkelig ryddig rom, så jeg skal gjøre mitt beste for å holde det sånn også. Men det sier jeg alltid, haha...

- Hva syns dere?

EFFEKTIV DAG

 • 10.10.2012 kl. 19:42I dag har jeg faktisk hatt en veldig effektiv dag! Har ikke gjort så mye forskjellig da, men jeg dro først på trening i ti-tiden (tidlig hæ??), og da jeg kom hjem dusjet jeg og fikk plutselig et ryddekick! Det årlige ryddekicket vel og merke, så i dag har jeg ryddet skikkelig på rommet mitt! Brukte vel nesten tre timer på det tilsammen, fordi jeg har ryddet og kastet så mye. Så nå håper jeg det blir en stund til neste gang jeg trenger å rydde såpass, men kjenner jeg meg rett så er det vel like ille om et par uker. Kan sikkert legge ut noen oppdaterte bilder av rommet mitt senere! Startet også å rydde litt på badet "mitt", så jeg tenker å gjøre det ferdig i løpet av de neste dagene. Nå trenger jeg en pause fra ryddingen, haha. 

Nå skal jeg se 90210, endelig! Både det og Gossip Girl begynte jo på igjen denne uken, så nå har jeg endelig noe å se igjen. Wii! 

- Hva har dere gjort i dag?

HAPPY BIRTHDAY

 • 09.10.2012 kl. 21:04


I dag har verdens beste mamma bursdag! Gratulerer med dagen, mamma. Glad i deg ♥

Jeg har vært ganske opptatt i dag, så derfor har det ikke blitt noe blogging. I går hadde jeg egentlig ganske mye tid til blogging, men da hadde jeg absolutt ingenting å blogge om. Har vel en liten tørke... Nå kom Andrea, vi skal se sesongfinalen av Greys i dag. Frem med lommetørklene, det blir nok noen tårer i kveld... 

- Hva gjør dere i kveld?

SUNDAY CRAVES

 • 07.10.2012 kl. 20:41

sunday

 

sunday by malindh featuring a cropped jacket
Altfor mye fint...
- Noe dere likte?

FAVORITT YOUTUBERE

 • 06.10.2012 kl. 20:26

Dere! Vet dere hva som skjedde i går? En av mine store favoritter på YouTube svarte på MITT spørsmål i en video! Noen av dere har kanskje hørt om Joey Graceffa? Han er en av favorittene mine på YouTube, og jeg har fulgt med på videoene hans i over ett år nå. I går så jeg han twitret at han skulle ha spørsmålsrunde, så da twitret jeg et spørsmål til han, bare for å prøve meg. Han har jo over 80 000 følgere på Twitter, så jeg hadde jo ingen forventninger om at han skulle se mitt. Men dere, spol til 3:58 da:

Han svarte på MITT spørsmål!!! Haha, jeg bleee så starstruck! Tror jeg var et veldig morsomt syn for vennene mine... 

Mens jeg er inne på det tenkte jeg at jeg kunne ta med flere av mine favoritter på YouTube:

Macbarbie07 - legger ut mote- og skjønnhetsvideoer. Tror jeg har fulgt henne i over ett og et halvt år, digger videoene hennes!

 

Megan & Liz - utrolig flinke sangere! Fant ut at jeg har fulgt de i over tre år nå, og det er fantastisk å se hvor langt de har kommet seg nå! 

 

J1mmyb0bba - Jim Chapman er en av de kuleste jeg vet om, haha! Han har altså videoer både for gutter og jenter, og han er så morsom! Han har også endel videoer om guttemote, så gutter; ta en titt på videoene hans ;)

Jeg abbonnerer på over 100 stk, så det blir litt vanskelig å få med alle her. Men noen flere jeg vil anbefale er: Amarixe, Beautybaby44, FleurDeForce, Landon Austin, Luke, MadilynBailey, MissGlamorazzi, Nikki Phillippi, Pixi2woo

Wow, dette ble litt av en linkejobb... Men ta en titt på de ovenfor!

- Følger dere noen av de ovenfor?
- Tips til andre youtubere jeg kan følge? 

OUTFIT 051012

 • 05.10.2012 kl. 18:22

Vel, det nærmeste jeg kommer antrekksbilder iallefall...


Kjole Bik Bok
Skjorte Stradivarius
Smykke Bik Bok

Endelig høstferie! Selvom tiden egentlig har gått ganske fort. Nå drar jeg straks på trening med Mariell, og senere i kveld skal jeg være med noen venner. Fin start på ferien! 

Og ja, jeg ligger ganske langt etter med å kommentere tilbake, men jeg skal prøve å få gjort det senere i kveld! 

- Hva syns dere?

FIN OVERRASKELSE I POSTEN

 • 04.10.2012 kl. 22:22
På tirsdag kom disse bøkene i posten til meg! Bestilte de på Amazon for noen uker siden, og tror jeg fikk mail for ca. to uker siden om at pakken var sendt. Grunnen til at jeg sier at jeg fikk en overraskelse i posten var at i mailen fikk jeg beskjed om at jeg burde forvente å få de i posten 30. oktober, men jeg fikk jo de helt i begynnelsen av måneden, så det var jo veldig positivt. Har allerede kommet godt i gang med å lese Justins bok ♥

I går glemte jeg å blogge, haha. Jeg bare tenkte ikke over det i det hele tatt. Jaja, det er jo ikke verdens undergang, heheheh. Fikk forresten 5+ på matteprøven, æææ!!

- Leser du mye bøker?

AUTUMN IN NEW YORK

 • 02.10.2012 kl. 21:45

Autumn in New York

Kan se for meg at New York er herlig på denne tiden av året (egentlig året rundt da men), og jeg hadde ikke sagt nei takk til å gå rundt i Central Park i dette antrekket. Høsten kan virkelig være fin! 

Det er forresten ikke jeg som har laget kollasjen ovenfor, men om dere trykker på bildet kommer dere til den som laget det og da får dere også se hvor plaggene er fra. Nå er det Grey's Anatomy, yey!

- Hva syns dere om antrekket?

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER

 • 02.10.2012 kl. 20:29


Haha, tror dette må være den korteste oppsummeringen noen gang! Men så var det vel store deler av denne måneden jeg ikke blogget, iallefall over halve. Tror jeg. Ellers farget jeg jo håret også, og jeg trives så godt med ombre! 

Satser på at oktober blir bedre. Nå er det jo høstferie neste uke, så det blir deilig! 

- Hvordan var deres september-måned?

GREEN, GOLD AND PINK

 • 01.10.2012 kl. 20:03


- Hva syns dere?

LANA DEL REY FOR H&M

 • 01.10.2012 kl. 18:08
Da jeg hørte at Lana Del Rey skulle komme med en kolleksjon for H&M, tenkte jeg vel egentlig med en gang at det kom til å være ganske dyrt. Så jeg ble overrasket da jeg fant ut at det faktisk var ganske greie priser! Kjøpte genseren ovenfor, i verdens herligste stoff, for 199 kr, og så kjøpte jeg en bukse også, som jeg kan vise en gang jeg har den på meg. Det var iallefall utrolig mye fint i kolleksjonen hennes syns jeg!

Nå må jeg jobbe med matte, vi har nemlig prøve i morgen! Så det skal jeg gjøre resten av kvelden, men blogging blir det fordetom. Nå skal jeg nemlig teste ut den tidsinnstilte publiseringen!

- Hva syns dere om genseren og kolleksjonen hennes generelt?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no